Tolkun halllitus

Anonyymi-ap

Venäjältä polkupyörällä saapunut paperiton pakolainen (nuori mies) kertoi medialle toiveistaan: " Haluan tehdä työtä tieteen ja vammaisten hyväksi". Valitettavasti tuo tyyppi saapui Suomeen myöhäjunassa. Edellisen halllituksen sisäministerit, vihreiden Ohisalo ja Mikkonen, olisivat olleet kukkakimpuin häntä vastassa rajalla. Taustapiruna vielä yrittävät vaikuttaa, tiede = vihreät, vammaiset = vasemmistoliitto. Vihrpunikkien akkainvallasta olemme kärsineet hamasta Halosen presidenttiydestä lähtien. Viherpunikkeja kannattaa noin 15 prosenttia suomalaisista. Siitä huolimatta 20 v. määräsivät kaapin paikan Suomessa. Valitettavasti osa suomalaisista miehistäkin on viherpunikkeja tai muutoin tohvelisankareita, joilla ei ole miehen mieltä. Itäraja suljettiin kokonaan. Hyvä niin. Isänmaallinen päätös nykyiseltä haalitukselta. Ei edes reinotohveleissaan tepasteleva apulaisoikeuskansleri mahda asialle mitään. Eivät myöskään viherpunikit.

20

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Galluppi en mukaan SDP on tällä hetkellä Suomen eniten kannatusta saanut puolue. Persujen kannatus on pudonnut noin 18 prosenttiin.

      Suomeen on tullut viime aikoina, ennen itärajan sulkemista noin 900 henkilöä, mikä on Euroopan Unionin muihin jäsenmaihinhyvin pieni määrä.

      Tässä kopioituna Euroopan parlamentin tiedotteesta viime vuonna tulleet turvapaikanhakijat:

      "Turvapaikkahakemukset ja -päätökset EU:ssa

      Vuonna 2022 EU:ssa jätettiin hieman alle miljoona (965 665) turvapaikkahakemusta. Tämä on 52,1 prosenttia enemmän kuin vuonna 2021, ja eniten sitten vuoden 2016. Vuosina 2016 ja 2015 hakemuksia tehtiin peräti yli miljoona kappaletta.

      Ensi kertaa turvapaikkaa EU:sta vuonna 2022 haki 881 220 ihmistä, mikä on 64 prosentin kasvu edellisestä vuodesta (537 355 hakemusta vuonna 2021). Tähän lukuun sisältyvät ne hakijat, jotka ovat pyytäneet turvapaikkaa tietyssä EU-maassa ensimmäistä kertaa, eli toistuvat hakemukset samassa maassa on jätetty luvun ulkopuolelle.

      Ensikertalaisten turvapaikkahakemusten määrä kasvoi vuonna 2022 erityisesti Irlannissa (+421,8 %), Kroatiassa (+367,9 %) ja Itävallassa (+181,4 %).

      Maa, josta haettiin määrällisesti eniten ensimmäistä kertaa turvapaikkaa, oli Saksa, joka vastaanotti 24,7 % kaikista EU:n turvapaikkahakemuksista. Seuraavana tulivat Ranska (15,6 %), Espanja (13,2 %) ja Itävalta (12,1 %). Pienin määrä hakijoita oli Unkarissa (45 hakemusta), Slovakiassa (500) ja Latviassa (545).

      Turvapaikkahakemuksia tekivät eniten syyrialaiset, afganistanilaiset, venezuelalaiset ja turkkilaiset - yhteensä melkein 40 % ensi kertaa jätetyistä hakemuksista tuli näiltä kansallisuuksilta.

      Syyrialaisten jättämät turvapaikkahakemukset kasvoivat vuoden 2021 hieman alle 100 000:sta 131 970:een vuonna 2022. Niiden osuus kuitenkin laski 15 prosenttiin kaikista hakemuksista (vuonna 2021 osuus oli 18,4 %). Afganistanilaisten osuus oli 12,9 % ja venezuelalaisten sekä turkkilaisten kummankin noin 6 %.

      EU-maat hyväksyivät yhteensä kaikkiaan
      384 245 turvapaikkahakemusta vuonna 2022, mikä on 40 % enemmän kuin edeltävänä vuonna.

      Noin 44 % sai pakolaisen aseman (22 % kasvu vuodesta 2021), 31 % hyötyy toissijaisesta suojelusta (48 % kasvu) ja 25 % humanitaarisesta suojelusta (72 % kasvu)."

      Suomeen itärajan asemilta tulleet, noin 900 turvapaikanhakijaa, ovat aiheuttaneet joidenkin mielestä "kansallisen hätätilan".

      Meidän mielestämme kansallinen hätätila alkaa ensi vuonna, kun hallitus aloittaa sosiaaliturvan ja työttömyysturvan leikkaukset 1,5 miljardilla eurolla. Sosiaalinen hätätila jatkunee koko hallituskauden, kun Sosiaaliturvan leikkaukset ovat jo 6 miljardia, ellei hallitus kaadu sitä ennen.

      Työttömiä työnhakijoita on 280.000 ja lisää tulee koko ajan konkurssiaalto myötä. Nyt myös palvelualat ovat vaikeuksissa, eikä Ay-liikkeen lakot työehtojen puolesta ainakaan auta valtiontalouden kasvussa, joka muuttuu miinusmerkkiseksi.

      • Anonyymi

        Tämä pakolaisvirta ei tule loppumaan koskaan.
        Sitä pidetään keinotekoisesti yllä että saadaan halpatyövoimaa.
        Salakuljettajia ja orjakauppiaita ei rangaista.


    • Anonyymi

      Vaalit on vasta reilun kolmen vuoden päästä.
      Tämä vinkuminen edellisistä hallituksista on kuin avioeron kokeneiden pahan mielen purkamista.
      Aivan sama mitä ennen on tehty, vain sillä mitä tehdään nyt on vaikutusta.
      Mitä hyötyä tästä ainoastaan vastakkainasettelua kiihdyttävästä syyttelystä, nimittelystä ja haukkumisesta on ?
      Kansa on herännyt ja äänestysprosentti nousi. Hyvä.
      Kun persut meni hallitukseen alkoi tapahtua monellakin sektorilla.
      Vielä kun saisivat kaikkiin kansanedustajiin sen verran ryhtiä, että osallistuisivat edes eduskunnan kyselytunneille vaikka eivät suutaan auki saisikaan. Antaisivat edes esimerkkiä työmoraalista vaikka pelkkiä kuunteluoppilaita ovatkin.

      En hyväksy kaikkein heikoimpiin kohdistuvia leikkauksia, mutta suunta on oikea. Työpaikkoja heikennykset eivät tosin luo lisää, voi käydä jopa päinvastoin.
      ( Kaksi ansioon suhteutettua päivärahaa saavaa työllistä muuttuu yhdeksi täyttä työaikaa tekeväksi työlliseksi )

      Kaksi hallituspuoluetta seisoo välttämättömien päätösten takana ja kaksi ainoastaan ideologisella pohjalla menestyvää puoluetta on päässyt hallitukseen.
      Miten muuten pidetään päivänselvänä että puolueen pohjaksi riittää se, että on
      ruotsinkielinen tai " uskovainen". Tietysti näiden veteen heitettämä verkko kerää ääniä ja puolueet ovat valmiita tekemään lehmäkauppoja omiensa eduksi. Koko kansan edustamisesta ei todellakaan ole kysymys.

      Suomessa on muutenkin puolueita liikaa ja lailla tulisi säätää enimmäispuolueiden määrä. Nämä rekisteröidyiksi puolueiksi kanattajaäänillä hyväksytyt puolueet eivät millään lailla peilaa kansan tahtoa ja ne aiheuttavat ainoastaa lisäkustannuksia valtiolle ja sekaannusta ja hajaannusta äänestäjäkenttään. Tuntuu että se on tarkoituskin ?

      Kun tämä paskan heitto loppuisi molemmin puolin, monelle voisi selvitä mistä oikeasti on kysymys.
      Sosiaaliturvan jo lainvoiman saaneet ja tuleviksi aiotut leikkaukset ovat kaikkien tiedossa.
      Odotamme suuria päätöksiä optioiden, ulkomaille valuvan pääoman, verotuksen porsaanreikien ja monen muun lakiuudistuksen suhtee. Moni EU.n kansalainen asuu puolet vuodesta muussa kuin passin myöntäneessä maassa, jotta säilyy kotimaansa sosiaaliturvan piirissä.
      Puhutaan Suomen vanhenevasta väestöstä joka on totta. Nämä rusinat pullasta syöneet esim.Espanjassa asuvat palaavat kipin kapin takaisin Suomeen. Usa:ssa ikänsä asuneet pienen eläkkeensä vuoksi palaavat Suomeen takuueläkkeen , sairausvakuutuksen ja sosiaaliturvan piiriin. Sote-uudistus ei tahtia haittaa, päinvastoin kiristyvät hoitotakuun toteutumiseen ovat plussaa.
      Tietysti esim. EU-turistimaa vastaanottaa halusta toisesta EU-maasta varmaa eläkettä saavan talouden rattaita pyörittävän puoli-kansalaisen.
      Nämä toinen jalka toisella ja toinen jalka toisella jäälautalla seilaavat on saatava maksamaan sen maan verokäytännön mukaisia veroja, jonka maan kansalaisiksi heidän EU-passinsa heidät määrittelee. siihen maahan jossa asuvat.
      Kun tässä ollaan yhtä suurta perhettä EU:n kanssa ja kassassa olevat rahatkin pitäisi olla yhteisiä, on kohtuullista että EU:n sisällä ei eri maiden välillä ole fifty-fifty kansalaisia, jotka keräävät vain hyvät puolet kustakin maasta ja toinen maa voittaa ja toinen jää maksumieheksi kokonaiskuvassaa.
      Tämä puoli vuotta Suomessa-puoli vuotta Espanjassa asuminenkin kertoo halusta pysyä Suomesta saatavien etujen piirissä.
      Luojan kiitos Portugalin verottomuus Suomen kauppaneuvoksille saatiin loppumaan.












      Ennen avustamme Ukrainaa ja Suomen rajoja vaikka se maksaisi maltaita, kuin alistuisimme Unkarin, Valko-Venäjän ja muiden tapaan venäjän määräiltäväksi.
      Yhteen hiileen puhaltaminen on ensiarvoisen tärkeää myös tulevaisuuden kannalta.

      • Anonyymi

        Älä luule, että tämä hallitus koskee esim. yritysjohtajien ja pörssiyhtiöiden hallitusten ylisuuriin palkkioihin. Ne rahat ovat poissa yrityksen kehittämisestä ja osingoista, No osingoistakin osa valuu ulkomaille, mutta jäisiköhän Suomeenkin jotain.
        Hirveä haloo työntekijäpuolellai1. sairauspäivän palkattomaksi tulemisesta, montaako työntekijää edes koskee. Jos ihminen on poissa töistä kevät- ja syysflunssan aikaan ja moni ei ollenkaan,, miin menetetty rahamäärä verot huomioonottaen , on todella pieni.. Isommin koskee vain työkseen sairastavia, heitäkö tässä pitää puolustaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä luule, että tämä hallitus koskee esim. yritysjohtajien ja pörssiyhtiöiden hallitusten ylisuuriin palkkioihin. Ne rahat ovat poissa yrityksen kehittämisestä ja osingoista, No osingoistakin osa valuu ulkomaille, mutta jäisiköhän Suomeenkin jotain.
        Hirveä haloo työntekijäpuolellai1. sairauspäivän palkattomaksi tulemisesta, montaako työntekijää edes koskee. Jos ihminen on poissa töistä kevät- ja syysflunssan aikaan ja moni ei ollenkaan,, miin menetetty rahamäärä verot huomioonottaen , on todella pieni.. Isommin koskee vain työkseen sairastavia, heitäkö tässä pitää puolustaa.

        Tämä ensimmäinen palkaton sairauspäiväraha tulisi koskea aivan kaikkia.
        Käsittämätöntä että voidaan säätää laki ja sanoa että se ei koske niitä joilla se on Tes-sopimuksessa märitelty palkalliseksi.
        Hallitus tällä hakee oikein tarkoituksella uusia lakkoja.
        Jos se poistettaisiin kaikilta, se toisi valtiolle sote-alueiden sairauspoissaolojen ja niiden paikkaamisen aiheuttavien kulujen pienentymistä merkittävästi.
        Mikä tässä on takana ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä luule, että tämä hallitus koskee esim. yritysjohtajien ja pörssiyhtiöiden hallitusten ylisuuriin palkkioihin. Ne rahat ovat poissa yrityksen kehittämisestä ja osingoista, No osingoistakin osa valuu ulkomaille, mutta jäisiköhän Suomeenkin jotain.
        Hirveä haloo työntekijäpuolellai1. sairauspäivän palkattomaksi tulemisesta, montaako työntekijää edes koskee. Jos ihminen on poissa töistä kevät- ja syysflunssan aikaan ja moni ei ollenkaan,, miin menetetty rahamäärä verot huomioonottaen , on todella pieni.. Isommin koskee vain työkseen sairastavia, heitäkö tässä pitää puolustaa.

        Ei hallitus pysty yksityisen puolen yritysjohtajien palkkoihin vaikuttamaan. Ainoastaan valtioyhtiöiden ja ne pidetään samassa lihjassa muiden yritysjohtajien palkkoihin verrattuna.
        Osinkojen jakoperusteisiin ja verotukseen hallitus pystyy halutessaan puuttumaan.

        Pistäisivät sen ensimmäisen sairauspäivän KAIKILLE palkattomaksi.
        Mitä helkutin hyötyä siitä on kummankaan osapuolen metelöidä, kun suurimmalla osalla se on Tes:sillä turvattu palkalliseksi ?
        Seuraavalla neuvottelukierroksella se neuvotellaaan kaikille tai sitten lakkoillaan.
        Kyllä on pöljän touhua !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä luule, että tämä hallitus koskee esim. yritysjohtajien ja pörssiyhtiöiden hallitusten ylisuuriin palkkioihin. Ne rahat ovat poissa yrityksen kehittämisestä ja osingoista, No osingoistakin osa valuu ulkomaille, mutta jäisiköhän Suomeenkin jotain.
        Hirveä haloo työntekijäpuolellai1. sairauspäivän palkattomaksi tulemisesta, montaako työntekijää edes koskee. Jos ihminen on poissa töistä kevät- ja syysflunssan aikaan ja moni ei ollenkaan,, miin menetetty rahamäärä verot huomioonottaen , on todella pieni.. Isommin koskee vain työkseen sairastavia, heitäkö tässä pitää puolustaa.

        Sosiaaliturvan leikkaukset ovat käynnissä ja niiden saamiseksi on täytettävä tietyt ehdot ja ne pystyttävä kuiteilla toteen näyttämän.
        Suomessa lasten pahoinvointi ja rikollisuus kasvaa koko ajan.
        Lapsilisät on tarkoitettu lapselle, ei lasten vanhemmille.
        Lapsilisät tulisi maksaa vasta sen jälkeen kun on todistettu dokumenteilla että ne on myös käytetty lapsen hyväksi. Lapsilisä on nimenomaan lisä, joka käytetään lapseen kuukausittain, kuten se myös maksetaan.
        Miksi lapsilisien käyttöä ei valvota ettei niitä käytetä muuhun kuin lapsen etuun ?


    • Anonyymi

      Peräkylän persun mietteitä. "Ajatuksistaan" tulee selkeästi esille insestin haittapuolet. Kannattaisi lähteä sieltä peräkylästä etsimään puoliso muualta kuin lähisuvusta.

      • Anonyymi

        Äitin kanssa on hyvä asua kaksin, sillä hyvä eläke. Teki kahta työtä ikänsä. Pärjätään hyvin kun itse saan työmarkkinatulea.


      • Anonyymi

        Myötähäpeää täytyy tuntea tämän ilmeisesti itse insestiä kokeneen kirjoittelut.
        Kannattaisi hakeutua terapiaan.


    • Anonyymi

      "Yhteen hiileen puhaltaminen" on utopiaa!

      Miten esim. Häkämies ja osa-aikainen työntekijä voisikaan puhaltaa yhteen hiileen, ne hiilet eivät tavoita toisiaan.

      Sensijaan eri intressipiirien pitäisi pystyä sopimaan kaikkia osapuolia tyydyttävistä ratkaisuista neuvotteluilla, ei sanelupolitiikalla, kuten nyt tapahtuu.

      Sellaisiakin aikoja on eletty, milloin se on onnistunut.

      • Anonyymi

        Aika moni hyvä asia lakkasi siihen paikkaan, kun kansallisvaltiomme ajettiin alas.

        EU.


      • Anonyymi

        Näiden sopiminen on sanelua . Ei ole tolkun hallitus on mulkun hallitus.


    • Anonyymi

      EUsta on tullut Orwellin kuvailema hirviö. EU:n olisi pitänut mpitäytyä vain talouspolitiikassa ja jättää maailmanparantaminen valtipoille itselleen. Natoon Suomen olisi kannattanut liittyä jo virolaisten mukana.
      Mutta annetaan Lappalaisille omaksi maakseen pohjois-osat Suomesta, Norjasta ja Ruotsista, saadaan puskuri Venäjää vastaan pohjoiseen. Kun saamenkielisiä uutisia katsoo, niin heitä näissä valtioissa kohdellaan kaltoin------ainakin heidän omasta mielestään. Kaikki on koko ajan pielessä Joten omaqssa valtiossaan he tietysti kohtelisivat kansalaisiaan vain hyvin.

    • Anonyymi

      En oikein käsitä asioita. Kun raja suljettiin, se ei ollut apukanisterin mukaan mahdollista ja media teki asiasta ison numeron, Nyt kun raja on suljettu, kukaan ei enää nosta mitään haloota, onkohan mediakin tajunnut, että kaikki muun väriset eivät ehkä olekaan pakolaisia, vaikka omasta maastaan salakuljetettuna yrittävät jonnekin muualle. Ruotsissa dokumentin mukaan kapteeni sai salakuljetuksesta peräti linnaa 60-luvulla, nykyisin varmaan silitettäisiin vaan päätä kiitollisina, kun uusi lasti työntekijöitä saapuu maahan.

      • Anonyymi

        Väitän, että aika pieni määrä on "oikeita" pakolaisia, jotka pakenevat sotaa tai sortoa. Isoin osa on elintasopakolaisia, jotka pakenevat köyhyyttä.


    • Anonyymi

      Kirjoittaja nimittää "tolkun hallitus". Tämä nykyinen hallitus ei ole tuollaisen nimityksen arvoinen. Kaikki "tolkun" ihmiset ajattelevat kyllä täysin päinvastoin.
      Aivan tavallinenkin ihminen ajattelee, että tämä hallitus ei ole saanut mitään hyvää aikaan, sen sijaan kaikkea muuta. Se on rehellinen ja oikea johtopäätös. Huonoin hallitus kautta aikojen!

      • Anonyymi

        Juu ei voi puhua tolkun hallituksesta ,mulkun hallitus voisi olla osuvampi nimitys.


    • Anonyymi

      Natsihallitus on jo rakennellut maanalaisia kaasukammioita ja keskitysleirejä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe