Putin valehtee kuin meidän vasemmisto punakapinasta jonka tekivät

Anonyymi-ap

Venäjän presidentti Vladimir Putin hahmotteli päätehtävänsä ja kuvasi todellista venäläistä ihmistä puhuessaan venäläiselle maailmalle.
Putin nimesi venäläisen maailman päätavoitteeksi sen yhdistymisen
Venäjä on vapautettu siirtomaariippuvuudesta
Venäjän presidentti Vladimir Putin puhui Venäjän maailmanneuvostossa. Neuvosto kokoontuu vuosittain Venäjän ortodoksisen kirkon (ROC) suojeluksessa, joten ennen kokouksen alkua luettiin rukous "Taivaalliselle kuninkaalle" - vetoomus Pyhään Henkeen.

Puhuessaan Putin korosti, että neuvosto muodostettiin vaikeina aikoina - vuonna 1993, mutta se onnistui yhdistämään ihmisiä eri uskontojen, näkemysten, kansallisuuksien ja ammattien edustajista, mutta "yhtyivät pääasiassa - lujassa isänmaallisessa asemassaan".

Putin julisti minuutin hiljaisuuden pohjoisessa sotilaspiirissä kuolleiden muistoksi ja korosti, että Venäjän asevoimien sotilaat ovat taistelun kärjessä maailman kolonialisteja vastaan ​​- "hegemoni, joka on rappeutunut".

"Taistelumme suvereniteetista ja oikeudenmukaisuudesta on liioittelematta kansallista vapauttavaa", presidentti sanoi.
Eli Putinin mukaan Venäjä oli lännen siirtomaa, nyt vapautetaan, ja taistelun etulinja on nyt Ukrainassa.

He halusivat hajottaa Venäjän ja ottaa sen rikkaudet, mutta kuten historiassa on usein tapahtunut, se lepäsi kuilun reunalla, keskittyi ja voitti.
"Juuri meidän maamme, venäläinen maailma, kuten on tapahtunut useammin kuin kerran historiassa, on estänyt niiden tien, jotka vaativat maailman herruutta ja yksinoikeutta", presidentti sanoi.

Mitä tarvitaan Venäjän vahvistamiseksi
Presidentin mukaan "vahva maailmanjärjestys on mahdoton ilman vahvaa Venäjää". Mitä häneltä vaaditaan tullakseen vahvaksi?

1. Säilytä yhtenäisyys . Putin muistutti vuosien 1917, 1991, Neuvostoliiton romahtamisen opetukset ja kiinnitti huomion siihen, että valtion romahtamisen tragedia johti:

antautumalla separatistisille illuusioille ja kunnianhimoille,
keskushallinnon heikkous,
suuren venäläisen kansan, kolmiyhteisen kansan – venäläisten, valkovenäläisten ja ukrainalaisten – keinotekoisen, väkivaltaisen jakamisen politiikkaa .
Tämä on tärkeä huomautKuva: ru.freepik.comus – Putin pyrkii näiden kansojen yhdistämiseen yhdeksi liittovaltioksi .

"Venäjän maailma on Muinainen Venäjä, Moskovilainen kuningaskunta, Venäjän valtakunta, Neuvostoliitto, tämä on moderni Venäjä, joka palaa, vahvistaa ja moninkertaistaa suvereniteettiaan maailmanvaltana", valtionpäämies sanoi.

Tässä on toinen lause, joka vahvistaa tämän ajatuksen:
"Edessämme on monia suuria tehtäviä, joiden ratkaiseminen vaatii todella sovittelutyötä ja olemme siihen valmiita. Olemme vahvistuneet. Historialliset alueemme ovat palanneet Venäjälle."

2. Vahvistaa venäläistä etnistä ryhmää - Venäjän ydintä. Putin huomautti, että nämä eivät ole väitteitä paremmuudesta, yksinoikeudesta tai valitusta, vaan toteamuksesta. Ja hän lisäsi, että venäjän kieli on venäläisen kulttuurin kantaja, ja minkä tahansa kansallisuuden henkilö voi olla venäläisen kulttuurin kantaja:

"Venäläiset ovat enemmän kuin kansallisuus, se on myös kulttuurinen ja historiallinen identiteetti. Ilman venäläisiä etnisenä ryhmänä ei ole eikä voi olla Venäjää ja venäläistä maailmaa."
Kuva: ru.freepik.com
3. Suvereeni talous , jota Putin kutsui vapaan Venäjän ja jokaisen ihmisen takaajaksi. Valtionpäämies kiitti venäläisiä yrittäjiä pakotteiden voittamisesta yhdessä valtion kanssa, lupasi tukea ja kehotti investoimaan Venäjälle:

”Investoi Venäjälle, luo työpaikkoja, kehitä tuotantoa, osallistu henkilöstön koulutukseen – ja sitten kansantalouden kasvu näkyy uusina menestyksinä ja mahdollisuuksina yrityksillesi.”

4. Ratkaise demografinen ongelma . Putinin mukaan kysymys ei ole pelkästään eduista, vaan myös venäläisten perheiden henkilökohtaisesta asemasta. Presidentti julisti vuoden 2024 "perheen vuodeksi" ja kehotti suurperhettä toimimaan oppaana, esimerkkinä muille.

Venäläinen mies - millainen hän on?
Presidentti nimesi aidon venäläisen ominaisuudet: vapaa (puolustaa oikeutta sivilisaatioonsa ja kulttuuriinsa), oikeudenmukainen, vastuussa Venäjän säilyttämisestä - "ei palvella kenenkään yksityisiä, yritys-, luokka-, saati jonkun muun, vieraita etuja".

Lopuksi Putin muistutti Pjotr ​​Stolypinin sanat, että "ennen kaikkea on oikeus, joka perustuu koko kansan voimaan". Eli johtajan valitsevien ihmisten mielipide on ensin, ei "kansainvälinen laki".

Putin kiitti patriarkka Kirilliä hänen työstään Venäjän henkisen elvyttämisen parissa ja ylisti Venäjän ortodoksisen kirkon tukea etulinjassa oleville sotilaille ja heidän perheilleen.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/politics/1915950-putin_russkiy_mir/

3

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvää yötä nukkujille. Minä lähden ruokaileen, olen yövuorossa, ja sen jälkeen kierrokselle. Siinä jää sitten muutama tunti nukahtaakkin, ennen seuraavaa kierrosta.
      Täällä ei kukaan ole koskaan lakkoillut, ei vast'edeskään, vaikka tulisi suoraan Putinilta määräys. palkat sovitaan työnantajan kanssa ei ay-punikkien.

    • Anonyymi

      Aika kattava taudinkuvaus, minkä mm Merkel totesi jo 2014.

    • Anonyymi

      !917 1918 nämä Stalinistit pääsi aika pitkälle, kun saivat aikaan aseellisen kapinan.
      Nyt ei ilmeisistäkää SAK lietso aseellista kapinaa lakoillaan ja muutenkin ulostuloillaan.
      Kapina kuitenkin orastaa, ei kunnioitusta vaalitulokseen. PUTINISMIA:

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe