Putin valehtee kuin meidän vasemmisto punakapinasta jonka tekivät

Anonyymi-ap

Venäjän presidentti Vladimir Putin hahmotteli päätehtävänsä ja kuvasi todellista venäläistä ihmistä puhuessaan venäläiselle maailmalle.
Putin nimesi venäläisen maailman päätavoitteeksi sen yhdistymisen
Venäjä on vapautettu siirtomaariippuvuudesta
Venäjän presidentti Vladimir Putin puhui Venäjän maailmanneuvostossa. Neuvosto kokoontuu vuosittain Venäjän ortodoksisen kirkon (ROC) suojeluksessa, joten ennen kokouksen alkua luettiin rukous "Taivaalliselle kuninkaalle" - vetoomus Pyhään Henkeen.

Puhuessaan Putin korosti, että neuvosto muodostettiin vaikeina aikoina - vuonna 1993, mutta se onnistui yhdistämään ihmisiä eri uskontojen, näkemysten, kansallisuuksien ja ammattien edustajista, mutta "yhtyivät pääasiassa - lujassa isänmaallisessa asemassaan".

Putin julisti minuutin hiljaisuuden pohjoisessa sotilaspiirissä kuolleiden muistoksi ja korosti, että Venäjän asevoimien sotilaat ovat taistelun kärjessä maailman kolonialisteja vastaan ​​- "hegemoni, joka on rappeutunut".

"Taistelumme suvereniteetista ja oikeudenmukaisuudesta on liioittelematta kansallista vapauttavaa", presidentti sanoi.
Eli Putinin mukaan Venäjä oli lännen siirtomaa, nyt vapautetaan, ja taistelun etulinja on nyt Ukrainassa.

He halusivat hajottaa Venäjän ja ottaa sen rikkaudet, mutta kuten historiassa on usein tapahtunut, se lepäsi kuilun reunalla, keskittyi ja voitti.
"Juuri meidän maamme, venäläinen maailma, kuten on tapahtunut useammin kuin kerran historiassa, on estänyt niiden tien, jotka vaativat maailman herruutta ja yksinoikeutta", presidentti sanoi.

Mitä tarvitaan Venäjän vahvistamiseksi
Presidentin mukaan "vahva maailmanjärjestys on mahdoton ilman vahvaa Venäjää". Mitä häneltä vaaditaan tullakseen vahvaksi?

1. Säilytä yhtenäisyys . Putin muistutti vuosien 1917, 1991, Neuvostoliiton romahtamisen opetukset ja kiinnitti huomion siihen, että valtion romahtamisen tragedia johti:

antautumalla separatistisille illuusioille ja kunnianhimoille,
keskushallinnon heikkous,
suuren venäläisen kansan, kolmiyhteisen kansan – venäläisten, valkovenäläisten ja ukrainalaisten – keinotekoisen, väkivaltaisen jakamisen politiikkaa .
Tämä on tärkeä huomautKuva: ru.freepik.comus – Putin pyrkii näiden kansojen yhdistämiseen yhdeksi liittovaltioksi .

"Venäjän maailma on Muinainen Venäjä, Moskovilainen kuningaskunta, Venäjän valtakunta, Neuvostoliitto, tämä on moderni Venäjä, joka palaa, vahvistaa ja moninkertaistaa suvereniteettiaan maailmanvaltana", valtionpäämies sanoi.

Tässä on toinen lause, joka vahvistaa tämän ajatuksen:
"Edessämme on monia suuria tehtäviä, joiden ratkaiseminen vaatii todella sovittelutyötä ja olemme siihen valmiita. Olemme vahvistuneet. Historialliset alueemme ovat palanneet Venäjälle."

2. Vahvistaa venäläistä etnistä ryhmää - Venäjän ydintä. Putin huomautti, että nämä eivät ole väitteitä paremmuudesta, yksinoikeudesta tai valitusta, vaan toteamuksesta. Ja hän lisäsi, että venäjän kieli on venäläisen kulttuurin kantaja, ja minkä tahansa kansallisuuden henkilö voi olla venäläisen kulttuurin kantaja:

"Venäläiset ovat enemmän kuin kansallisuus, se on myös kulttuurinen ja historiallinen identiteetti. Ilman venäläisiä etnisenä ryhmänä ei ole eikä voi olla Venäjää ja venäläistä maailmaa."
Kuva: ru.freepik.com
3. Suvereeni talous , jota Putin kutsui vapaan Venäjän ja jokaisen ihmisen takaajaksi. Valtionpäämies kiitti venäläisiä yrittäjiä pakotteiden voittamisesta yhdessä valtion kanssa, lupasi tukea ja kehotti investoimaan Venäjälle:

”Investoi Venäjälle, luo työpaikkoja, kehitä tuotantoa, osallistu henkilöstön koulutukseen – ja sitten kansantalouden kasvu näkyy uusina menestyksinä ja mahdollisuuksina yrityksillesi.”

4. Ratkaise demografinen ongelma . Putinin mukaan kysymys ei ole pelkästään eduista, vaan myös venäläisten perheiden henkilökohtaisesta asemasta. Presidentti julisti vuoden 2024 "perheen vuodeksi" ja kehotti suurperhettä toimimaan oppaana, esimerkkinä muille.

Venäläinen mies - millainen hän on?
Presidentti nimesi aidon venäläisen ominaisuudet: vapaa (puolustaa oikeutta sivilisaatioonsa ja kulttuuriinsa), oikeudenmukainen, vastuussa Venäjän säilyttämisestä - "ei palvella kenenkään yksityisiä, yritys-, luokka-, saati jonkun muun, vieraita etuja".

Lopuksi Putin muistutti Pjotr ​​Stolypinin sanat, että "ennen kaikkea on oikeus, joka perustuu koko kansan voimaan". Eli johtajan valitsevien ihmisten mielipide on ensin, ei "kansainvälinen laki".

Putin kiitti patriarkka Kirilliä hänen työstään Venäjän henkisen elvyttämisen parissa ja ylisti Venäjän ortodoksisen kirkon tukea etulinjassa oleville sotilaille ja heidän perheilleen.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/politics/1915950-putin_russkiy_mir/

3

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvää yötä nukkujille. Minä lähden ruokaileen, olen yövuorossa, ja sen jälkeen kierrokselle. Siinä jää sitten muutama tunti nukahtaakkin, ennen seuraavaa kierrosta.
   Täällä ei kukaan ole koskaan lakkoillut, ei vast'edeskään, vaikka tulisi suoraan Putinilta määräys. palkat sovitaan työnantajan kanssa ei ay-punikkien.

  • Anonyymi

   Aika kattava taudinkuvaus, minkä mm Merkel totesi jo 2014.

  • Anonyymi

   !917 1918 nämä Stalinistit pääsi aika pitkälle, kun saivat aikaan aseellisen kapinan.
   Nyt ei ilmeisistäkää SAK lietso aseellista kapinaa lakoillaan ja muutenkin ulostuloillaan.
   Kapina kuitenkin orastaa, ei kunnioitusta vaalitulokseen. PUTINISMIA:

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   136
   3822
  2. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   116
   1490
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   271
   1350
  4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   69
   1309
  5. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   18
   1194
  6. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   1101
  7. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   45
   1078
  8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   60
   1061
  9. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   30
   1046
  10. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   56
   997
  Aihe