Luomme myös itse ongelmia pysäköinti säännöillä sun muulla

Anonyymi-ap

Pihaan ajamiset on monen ammatin puolesta aika tuttua hommaa eli on nähty pihoja kaikenlaisia. On kerrostaloja missä on kapeat pihatiet eikä mitään paikkaa minne ajaa sivuun auto parkkiin. Tilaa olisi tehdä pari parkkiruutua pihalle joita voisi käyttää väliaikaiseen pysäköintiin mutta ei. kielletään kaikki on aika tyypillistä ja ehdotukset kehittämisestä on kuin huutaisi metsässä missä ei ole ketään 20km säteellä, turhaa.

Paljonko vaatii ja maksaa tilata joku taho tekemään pari parkkiruutua nurmikko alueella joka ei olisi pihan käytössä pois yhtään mistään.

Näitä parkkiruutuja voisi käyttää huolto, pizza yms toimitukset, posti, ambulanssit, asukkaat kun toimittaa tavaraa jne. koska tarve eikä ongelma ei poistu sillä että tätä tilaa ei ole, kun tilaa ei ole niin sitten auto jätetään siihen pihatielle joka saattaa tukkia pahimmillaan jopa kävely liikenteenteenkin kuten talvella kun on aurattu pihalle korkeat lumivallit niin auton kun jättää siihen pihatielle niin voi olla että edes kävellen ei pääse ohi ilman lumihangissa kiipeilyä.

Itseäni ainakin ärsyttää yhteiskunnassa se että miten äärimmäisen jäykkää ja hankalaa on kehittää asioita. Pitää olla joku kaupungin hallitus joka sitten päättää kaikesta, todella kankeaa pyrokraattista, jäykkää, eikä ennalta jo voida pihoja suunnitellessa huomioida tarpeita liikenteelle.

No ei kaikki pihat ole noin, ihailtavaa on on moderneissa pihoissa myös että niissä on tilaa vaikka kuinka paljon, onko siellä hetken pysäköintiin laillista tilaa niin on taas eri juttu.

Terveisin ambulanssin hoitaja, taksikuski, tavarankuljettaja että pihaan ajelu kokemuksia on kaikenlaisia.

Mitä sanotte pihasta jossa pihaa kiertää pihatie joka on keskeltä puomilla katkaistu että ei voi ns ajaa kahden talon pihaa kiertävää tietä :D Itsellä ei meinaa huumori riittää moiseen, koska en ymmärrä mikä idea asiassa edes on, toiseksi sitten se että koska pihalla ei mahdu kääntymään niin sitten näiden puomien takia siellä peruutetaan ajoneuvoilla joka on riski pihalla liikkujille sanokaa taas joku viisas mitä sanoo mutta 99% vaan peruuttaa vaikka ei näe mitään taakse ja 1% sitten napsahtaa, lööpeissä lukee ajoi pihalla lapsen päälle. Käännä päätä ei riitä, katos peileistä ei riitä koska sinne auton taakse ei näe silti, ellei ole peruutuskameraa.

5

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Seli seli.

      Sinne pihalle ei ole pakko ajaa. Ambulanssilla ehkä, ja se on pitänyt ottaa pihojen suunnittelussa huomioon jo riittävän kauan.

      Kun ei aja sinne pihalle, ei ole ongelmia kääntämisessä eikä tarvitse peruutella hankalassa ahtaassa paikassa.

    • Anonyymi

      Byrokratia on keksitty syystä. Asioita kieleltään tarpeesta. Kannattaa perehtyä mm. kriminologiaan ja miettiä ajatuksia sen jälkeen uudestaan.

      Ensihoitajilla tuntuu olevan yleisesti käsitys, että vain silloin toimitaan kun on tilanne päällä eli jo ns. paskat housussa. Yhteiskunta ei toimi siten, että toimitaan vasta kun tulee 'hälytys'.....ei vaan asioita on hallittava ennakkoon.

      Voit verrata byrokratiaan terveellisiin elämäntapoihin, kun elää terveellisesti jää sydäri (todennäköisemmin) samatta, eikä tarvitse piipaa-autoa.

    • Anonyymi

      Näin on. Asiat tehdään monesti ihan tahallaan turhan vaikeaksi. "Pihalle ei ole pakko ajaa", vastaa heti ensimmäinen. Joopa joo, tokohan sitä voi tavarat tai vaikka ambulanssin potilaat kantaa vaikka kilometrin päästä, mutta miksi pitäisi?

    • Anonyymi

      Aika huolestuttavaa jos ensihoitaja ei tunne liikennesääntöjä ja milloin niistä voi poiketa. Ajokoulutus kuulunee edelleen tutkintoihin?

    • Anonyymi

      Jotenkin tulee sellainen aavistus, ettet tiedä, miten pysäköinti ja pysäyttäminen eroaa toisistaan. Harvassa on sellaiset pihat, joihin ei mahdu pysähtymään. Monella pihalla taas pysäköinti aiheuttaa ongelmia ja on siksi kiellettyä. Ja todella monet jakelukuskit pysähtyvät laittomalle paikalle, vaikka laillinen paikka olisi vieressä.

      Asioiden tietäminen ja ymmärtäminen helpottaisi kaikkien elämää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe