Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi maan johtaminen on vaikeaa, velkaa, riitelyä, jarrutusta ja kateuttta

Anonyymi-ap

Suomen velkasuhde on saavuttanut 70%:n tason ja pahenee päivä päivältä. Jos yksi hallitus on saanut neljässä vuodessa jotain säästöjä aikaan, seuraava hallitus tuhlaa säästöt.
Katsoin torstain kyselytunnin. Mieleeni tuli ajatus, että kaikki vika on äänestäjissä, jotka äänestävät Eduskuntaan suhteellisuustajuttomia ja välinpitämättömiä ihmisiä, joilla ei näytä olevan kykyä sopeuttaa menotasoa vastaamaan heikkoa talouskasvua. Ymmärtämättömyys periytyy myös varmasti niiltä puoluejohtajilta, jotka ennen vaaleja etsivät ja asettavat puolueelleen ehdokkaita. Olisi hyödyllistä tietää millä kriteereillä heitä valitaan.
Mielestäni äänestäjän täyttä terästäytyä tunnistamaan tilanteet, joissa häntä yritetään kusettaa katteettomilla lupauksilla.
Tällä menolla mennään päin helvettiä. Kun valtiovarainministeri perustelee säästöä, niin häntä pilkataan. Eduskunnassa! Pilkkaajia kärjessä demarit. Hävetkää.

7

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuten valta, niin myös muuttaa ihmistä. Mitä rikkaampi ihmisestä tulee, sitä itsekeskeisemmäksi ja itsekkääksi ihminen muuttuu. Hyväosaiset/rikkaat ovat köyhiä taipuvaisempia epäeettiseen ajatteluun, kuten esim. että ahneus on hyvästä.

        Higher social class predicts increased unethical behavior
        https://www.pnas.org/doi/abs/10.1073/pnas.1118373109


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten valta, niin myös muuttaa ihmistä. Mitä rikkaampi ihmisestä tulee, sitä itsekeskeisemmäksi ja itsekkääksi ihminen muuttuu. Hyväosaiset/rikkaat ovat köyhiä taipuvaisempia epäeettiseen ajatteluun, kuten esim. että ahneus on hyvästä.

        Higher social class predicts increased unethical behavior
        https://www.pnas.org/doi/abs/10.1073/pnas.1118373109

        Kuten valta, niin myös RIKKAUS muuttaa ihmistä.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍒 ­N­y­­m­­f­o­­­m­­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18138183v

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Miksei kukaan puhu oikein? Perikadon syy sotilasmenot. Usasta hävittäjiä ja muuta roinaa ja jostain linjoja miljardeilla? Nyt Niinistön kiertää uhoomassa,että Suomesta tulee lisää tukipaketeja Biden sotaan?

    • Anonyymi

      Katso edustajien koulutustaustaa, pääosalla yhdistävä tekijä yliopiston aivopesulassa suoritettu yhteiskunnallisten aineiden maisteritutkinto. Juuri kenelläkään ei kokemusta työelämästä ainoastaan poliitiikassa tai korkeintaan julkisella sektorilla. Mutta uskovat kyllä olevansa älyllisesti, taidoiltaan ja tiedoiltaan huomattavan paljon korkeammalla tasolla kuin tavalliset kulkijat. Puoluetausta ei vaikuta siihen, että katsovat toistensa etujen perään. Nähtävästi luoneet maisteriverkoston joka järjestää julkiselta sektorilta suojavirkoja kavereille. Suuret töppäykset eivät näillä vaikuta, esim. Fortum:in johtaja maisteri Rauramo mennä porskuttaa vaikka normaalisti olisi pitänyt potkia kuuhun asti. Säästöt pitäisi osoittaa myös näiden koulutuspaikkojen rajuun vähentämiseen niin tulisi vähemmän ideologisia kuppauksia verovaroista.

    • Anonyymi

      MIKSI MAAN JOHTAMINEN ON VAIKEAA
      UUNO TURHAPURONA SANNA MARIN KIERTÄÄ MAAILMALLA, KÄY UUDESSA-SEELANNISSA KATSOMASSA KAKSOIOLENTOAAN. LOMAILEE ITALIASSA JA ESPANJASSA, JONNE MILJARDIT.
      RYYPPÄÄ JA JUHLII KUTEN TAVALLINEN DEMARI.
      DEMARIT LAKOSSA..........

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe