SEO parlamentti hajotettu!

Anonyymi-ap

Saimme kuulla pysäyttävän suru-uutisen viikon alussa! Aktiivisesti , asiantuntevasti ja puolueettomasti asioihin kantaa ottava Kortesjärven SEO parlamentti on mielivaltaisesti hajotettu.
Parlamentin jäsenille päätös tuli aivan puskista, mitään lakisääteisiä ja tavanomaisia yt-neuvotteluja asiasta ei ole käyty kertoo eräs parlamentin toiminnassa kymmenisen vuotta mukana ollut paikallis vaikuttaja.
Hänen mukaansa Kauhavan kaupunkiin on oltu yhteydessä mahdollisten väistötilojen löytämiseksi.

32

1888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Reuters uutistoimiston saamien tietojen mukaan osa Seo parlamentin jäsenistä aikoo valittaa päätöksestä hajottaa toimielin. Nimettömänä pysyttelevä jäsen kertoo, että on hyvän hallintotavan vastaista toimia niin, että jäsenistöä ei kuulla ennen häätöä.

      • Anonyymi

        Nyt myös Agence France-Presse(AFP), ranskalainen, maailman vanhin uutistoimisto ottaa tämän päivän julkaisussaan kantaa SEO parlamentti Kortesjärven yksipuoliseen ja perusteettomaan hajottamiseen.
        Jatkotoimenaan aikovat valittaa tapauksesta EU:n ihmisoikeus tuomioistuimeen.


    • Anonyymi

      Washingtonin kirjeenvaihtaja Elina Väntönen kertoo stt:n saaman sähkeen munaan, että SEO parlamentti on pyytänyt yhdysvaltain presidentiltä Joe Bideniltä pikaista apupakettia. Sähkeessä todetaan myös, että Republikaanit vastustavat SEO parlamentille esitettyä 25€ tukipakettia joka sisältää rahan lisäksi myös käytetyn moccamaster kahvinkeittimen. Republikaanien tiedottajan mukaan SEOn parlamentti on todennäköisesti Putinin kannattajista koostuvaa joukkoa.

    • Anonyymi

      Stt:n saamien tietojen mukaan ulkoninisteriö on vastaanottanut nootin Venäjältä. Venäjä katsoo, että sen etuja on loukattu vakavasti hajottamalla SEO parlamentti.

      Tasavallan presidentti Niinistö on lähipäivinä yhteydessä sekä Seon parlamentin ylituomariin että kauhavan johtaviin viranhaltijoihin kriisin purkamiseksi.

    • Anonyymi

      Pohjois Korean valtiollisen uutislähteen (KCT) mukaan Pohjois-Korean pääministeri Kim Tok-hun tarjoaa Kortesjärven veljilleen poliittista turvapaikkaa Rašon alueelta. Samalla Kortesjärven Seon parlamentti saa täyden valtuuden korttelikomitean (inminban) perustamiseen. KCT:n mukaan turvapaikkaa tarjotaan myös Kauhavan Abc:n parlamentin puheenjohtajistolle eli Hempalle, Aapolille ja Kretongille.

    • Anonyymi

      Pelko pois Roosmarii hevosmiesten aina varma tietotoimisto kertoi asiaan on jo tartuttu.
      Kortesjärven aktiivinen kunnallis vaikuttaja monella saralla on jo laatimassa valtuustoaloitetta asian korjaamiseksi.
      Kunnallisia kiinteistöjä mm.. vanha siirretty puukoulu joka on saanut suunnittelurahaa voidaan nopeutetussa järjestyksessä korjata uudeksi parlamentti rakennukseksi.
      Toivoa on .

    • Anonyymi

      Hyvänen aika sentään! Missäs nyt kunnan päätökset tehdään?

    • Anonyymi

      Mikä homma tämä on?

    • Anonyymi

      Juuri saapuneen tiedotteen mukaan Yhdysvaltain kuljetuskone c47 lasketuu Kauhavan varalaskupaikalle tänään klo 23:59 mukanaan käytetty moccmaster kahvinkeitin Kortesjärven Seo:n parlamentin käyttöön. 25€ lahjakortista Evijärven huoltoasemalle on vähennetty moccamasterin hankintahinta 15€. Loput 10€ toimitetaan puolustusvoimien pasilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, ellei päätöksestä valiteta.

    • Anonyymi

      Stt:n tiedotteen mukaan c47 kuljetuskone ei saanut laskeutumislupaa liiallisen melun vuoksi. Kuljetuskone kääntyi kohti Arlandan kenttää Lapuan yläpuolelta. Laskeutumisesta oli tehty valitus Kauhavalta. Valitus käsiteltiin nopeutetulla käsitellyllä Raja-joosepin raja-asemalla paikallisen kansanedustajan ollessa puheenjohtaja. Päätös meni äänestykseen, äänin 2-2 puheenjohtaja Mutkasen ääni ratkaisi.

      • Anonyymi

        Olisko voitu purottaa vaan laskuvarijolla alas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko voitu purottaa vaan laskuvarijolla alas?

        Reuters kertoo, että laskuvaron narut oli tapahtumahetkellä huollossa paikallisen luottamusmies-palomies-taksimies-rakennusmiehellä. Huolto on Reutersin saamien tietojen mukaan kestänyt vuodesta 2015, kun paikallisen rivitalon urakka alkoi. Jopa aiemmin. Nimenttömänä pysyvien lähteiden mukaan kyseisen henkilön toiminta on aiheuttanut ennenkin huomiota. Lähteen mukaan jopa ojia on kaivettu siten, että ne eivät johda mihinkään. "Voidaan puhua ennemmin juoksuhaudoista kuin ojista. Jos kyseessä olisi salaojat, ne olisi ehkä piilotettu". Nimenttömänä pysyvä lähde kertoo.

        Asiaa kysyttiin myös Kauhavan kaupungilta. Miksi käytetty moccamaster lähetetään Ruotsiin? "Kaupungin strategian mukaista on, että pyrimme verkostoitumaan mahdollismman hyvin. Verkostoituminen toisinaan vaatii lieviä ja kohtuullisia panostuksia. Verkostoitumista on myös ruoateiset betoniverkot taloyhtiön takapihalla. Voidaan todeta että vähän on villoja tässä valituksessa, jos otetaan huomioon villojen kokonaismäärä esim kehätiellä," kommentoi ympäristötekiikan tohtori Rajaton..


    • Anonyymi

      Ranskalainen tietotoimisto AFP kertoo, että kenttävaltuutettu Niemetön oli hyvin tuohtunut tapauksesta. Hän aikoo ottaa asian esille kenttävaltuustossa tammikuussa. Myös Kauhavan ex-kansanvaltias Sonkelo otti kantaa lyhyesti:" On ihmisten ja ihmisarvon vastaista toimia selän takana niin että toimivaltaisen, parlamentaarisen edustusen koostaman toimielimen toimintamahdollisuuksia rajataan näin. Tilanne on likipitäen sama kuin kaksi puuta on konkelossa. Hyvin vaikeaa hallita jos taitoa ei ole. Sonkelo kertoo myös lyhyesti että toisinaan vahojen rakennusten siirrossa esiintyy haasteita. "on käynyt niinkin että pieni koulu siirreettiin 40€:lla ja kunta halusi leikata investointeja ja loppuja 150€ ei löytynyt." Pienä on silakat joulukaloiksi, Sonkelo lopettaa.

    • Anonyymi

      NY Times kertoo terveisiä kunnan edusmieheltä miten hän itseään tituleeraa: :"Kunnan virkamiehet on ennenkin saaneet sieviläistä jos meno ei miellytä. Epäasiallinen käytös voidaan tapauskohtaisesti käsitellä ja katsoa sormien läpi. Se riippuu hyvin pitkälti naamasta'. Hiekkavuori päättää.

    • Anonyymi

      Pravda osaa kertoa, että valtuutettu Norjala tarjoaa Hakolan vanhaa koulua Seon parlamentin käytöön, mikäli kauhavan kaupunki huolehtii ylöspidosta. Norjalan viestiin yhtyy kovihuhdan kennedy. Hän kertoi että aloite tähän oli hänen. Voltista kuuluu, että myös siellä olisi vapaita tiloja Seon parlamentille. Lirinvarsi kiistää vakavasti että tälläistä rahanhaaskuuta olisi suvaittavissa.

      • Anonyymi

        Nyt myös ihmisoikeuksia tarkkaileva järjestö, Humans rights watch (HRW) on ottanut kantaa SEO parlamentti Kortesjärven humanitääriseen tilanteeseen.
        Järjestön yksimielisessä päätöslauselmassa velvoitetaan Kauhavan tarkastuslautakunnan ottamaan välittömästi asia käsittelyyn joka tulee käydä suljetuin ovin.
        HRW on ollut yhteydessä puheenjohtaja Katalaan ja vaatinut että tämä asia tulee käsitellä samalla intentiseetillä ja tarmolla kuin Häxit prosessi ja kaupunginjohtajan auton käyttöön liittyvien epäilyjen selvittäminen.
        HRW suosittelee ulkopuolisen asiantuntijan käyttöä tässäkin asiassa ja tuo nimenä esiin Ilmajoen tarkastuslautakunnan pj:n Hanno Pakkasen.


    • Anonyymi

      Ne on tainnu siirtyä kauhavan r-kioskille

    • Anonyymi

      Kainuun sanomien uutinen vahvistaa uuden paikan olevan r-kioski

      • Anonyymi

        Keitä tähän SEO Kortesjärven parlamentti ryhmään kuuluu?
        Kauhavan parlamentaarikot tiedetään hyvin nimeltä, mutta muitten paikallis parlamenttien kantavat voimat ovat tuntemattomia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keitä tähän SEO Kortesjärven parlamentti ryhmään kuuluu?
        Kauhavan parlamentaarikot tiedetään hyvin nimeltä, mutta muitten paikallis parlamenttien kantavat voimat ovat tuntemattomia?

        Kyrön Pärinän jäseniä kuuluu olevan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keitä tähän SEO Kortesjärven parlamentti ryhmään kuuluu?
        Kauhavan parlamentaarikot tiedetään hyvin nimeltä, mutta muitten paikallis parlamenttien kantavat voimat ovat tuntemattomia?

        Puheenjohtaja Niemistö ja varapuheenjohtaja on Hakala


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keitä tähän SEO Kortesjärven parlamentti ryhmään kuuluu?
        Kauhavan parlamentaarikot tiedetään hyvin nimeltä, mutta muitten paikallis parlamenttien kantavat voimat ovat tuntemattomia?

        Hattupäinen ylipätevä , kaikentietävä , aina oikeassa oleva kaveri Purmojärveltä.


    • Anonyymi

      Kuk v.....n Hakala?

    • Anonyymi

      Eipä taida nämä kaverit tuossa porukassa istuskella.

    • Anonyymi

      Oliskohan viiksekäs postimies?

    • Anonyymi

      Aluevaltuutettu Niemetön piti puheen aluevaltuustossa, jossa pyysi seinäjoen pormestaria puuttumaan Kortesjärven seo parlamentin tilanteeseen. Niemetön ilmaisi epäilyksensä siitä että kunnan kamreeri Lirinvieri olisi Seon tilanteen takapiruna. Väitteidensä tueksi Niemetön ei kuitenkaan yksilöinyt mitään erityisiä toimia. Niemetön aikoo ottaa asian esiin niin monta kertaa kuin tarve vaatii ja parlamentin tarve tulee tyydytetyksi.

    • Anonyymi

      Juuri tulleen tiedon mukaan kansanvaltias Anton Karvinen on pettynyt kun ns eduskunnan joululahjarahoja ei käytetty Kortesjärven seo parlamentin uudisrakennukseen. Karvin kertoo viestipalvelu Z:ssa että kaikki muut paitsi edistajavaltias puoliso Kaakkola oli esitystä vastaan.

      • Anonyymi

        Seinäjokinenlehti uutisoi että kenttävaltuutettu Töyhtölä ei tule hyväksymään Leporannan sulkemis päätöstä, hän sai tuekseen valtuutettu Öljykankaan joka visioi että jos Ylihärmän Artturintupa suljettaisiin ja sen asukkaat sijoitettaisiin Alahärmän tiloihin niin tällä saataisiin käyttöaste niin korkeaksi että säästyttäisiin Leporannan sulkemiselta, valtuutetut Lirinvarsi ja Norjala kannattivat lämpimästi esitystä. Perusteluna oli lähipalveluiden saatavuuden turvaaminen.
        Tätähän eivät valtuutetut Hietaläjä ja Katala hyväsyneet alkuunkaan vaan ihmettelivät vastineessaan että miten se voikaan aina olla niin että matka Alahärmästä Ylihärmään on paljon pitempi kuin Ylihärmästä Alahärmään??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seinäjokinenlehti uutisoi että kenttävaltuutettu Töyhtölä ei tule hyväksymään Leporannan sulkemis päätöstä, hän sai tuekseen valtuutettu Öljykankaan joka visioi että jos Ylihärmän Artturintupa suljettaisiin ja sen asukkaat sijoitettaisiin Alahärmän tiloihin niin tällä saataisiin käyttöaste niin korkeaksi että säästyttäisiin Leporannan sulkemiselta, valtuutetut Lirinvarsi ja Norjala kannattivat lämpimästi esitystä. Perusteluna oli lähipalveluiden saatavuuden turvaaminen.
        Tätähän eivät valtuutetut Hietaläjä ja Katala hyväsyneet alkuunkaan vaan ihmettelivät vastineessaan että miten se voikaan aina olla niin että matka Alahärmästä Ylihärmään on paljon pitempi kuin Ylihärmästä Alahärmään??

        Ilmajoen uutisten mukaan valtuutettu Hietaläjä aikoo esittää tilapäisen valiokunnan perustamista arvioimaan Seo parlamentin luottamusta. Kenttävaltuutettu Savikangas vetoaa Hiekkaläjään että ei tekisi sitä.


    • Anonyymi

      Kortesjärven Seo-parlamentin jäsenet olivat kaikki umpi-kepulaisia ja se ei käy. Keskustan kannatus tänä päivänä on niin pieni, että kaikki kepun kannattajat mahtuisivat Kortesjärvelle.

      • Anonyymi

        Kenttävaltuutettu Töyhtölä on joulumielellä! Hän on tehnyt aloitteen siitä että SEO parlamentti Kortesjärvi voisi käyttää korvauksetta Voltin palvelukeskuksen tiloja niin kauan kunnes Kauhavankaupunki pystyy järjestämään uudet toimitilat Kortesjärveltä.
        Valtuutettu Mineraali ja valtuutettu Strömslut kannattivat esitystä, ja kuten heillä on ollut tapana niin he varmistavat että näin voidaan toimia kysymällä luvan valtuutettu Öljykankankaalta. Myös valtuutetut Lirinvarsi ja Norjala olivat Töyhtölän esityksen takana.
        Hallitusammattilainen Back-Kränkkä kiitteli Töyhtölää jalomielisestä eleestä kodittomien SEO parlamentaarikoitten puolesta. Entinen kansanvillitsijä Konkelo luovutti Töyhtölälle Suomen kalankasvattaja liiton lahjoittaman jouluhauen kiitokseksi.


    • Anonyymi

      Onko päätöksenteko halvaantunut?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe