SAK:n lakot ovat ennemmin yhteiskuntaterroria kuin mielipiteen ilmaus

Anonyymi-ap

SAK saa olla eri mieltä asioista, mutta se ei oikeuta lakkoiluun. Ei ole saavutettuja etuja. Asiat muuttuvat. Hallituksen ohjelmassa olevat asiat ovat pieniä. Niiden vaikutuksista ei kukaan tiedä. Sen näkee vasta jälkeenpäin, kahden ja neljän vuoden päästä. Silloin voi arvioida, miten kävi. Nyt ammattiliitot ovat "viisaudessaan" ilmoittaneet sitä sun tätä tapahtuvaksi. Ei voi tietää. Valehtelevat ja yllyttävät kansalaisia lakkoihin ja eripuraan. Hallituksen ohjelman kohdat ovat pieniä. Ei missään tapauksessa sellaisia, miten sdp:n kehoituksesta SAK:n liitot käyttäytyvät. Lakot on tässä tapauksessa ennemminkin yhteiskuntaterroria kuin mielipiteen ilmaus. Lakot ovat häpeä SDP:lle ja SAK:lle. En hyväksy SAK:n lakkoja.

4

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JHL:n ja AKT:n johdossa on varmaan idiootteja. Junaliikenteen ja bussiliikenteen pysäyttäminen, lapsilta viedään ruoka ja joululounas. Ei vittu ole muumi kotona niillä liittojen hallituksen miehillä ja naisilla, jotka kuolaavat lakkojen perään. JHL:n naisjohtaja jo erosi, mutta tuli pahempaa tilalle. Perkele!

      SAK hajoaa. Ammattiliitot elävät 1900-luvun alkua, sitä työväentaloromantiikkaa, kun balalaikka soi, mahorkka haisi ja pieru pyöri molskihousuissa. Humalaisten örinää koko touhu. Rikolliset tuomiolle, kun ei haluta noudattaa pelisääntöjä. Lakkoon pakottaminen ja rikkureille huutelu ja uhkailu on maalittamista. Rikollista toimintaa. Liivijengit vauhdissa. Häpeä.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        😍 ­­N­y­­m­­­f­­o­m­­­a­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      SAK hajoaa. Hajoaako SDP? Ainakin kannatus laskee. Sosialismi ja vallankaappausyritykset eivät ole kansan mieleen. SAK:n ja SDP:n pitää ymmärtää, että vasemmistodiktatuuri ei käy. Suomessa on kansanvalta ja demokratia.

    • Anonyymi

      Teollisuusliitto ja Pro ovat lakkoherkkiä. Pro on se sama, jonka laittomasta lakosta silloinen lakkokenraali Antti Rinne tuomittiin. Nytkin sdp on poliittisten lakkojen takana. Hyökätään persuja vastaan. Persut on se työväenpuolue ilman sosialismia, joka kantaa suoraselkäisenä vastuuta vaikeassa tilanteessa.

      Ihmeellistä, että valittiin Neste lakkojen kohteeksi. Mitä hyötyä siitä on? Voisi kysyä demari Niina Malmilta, mitä hyötyä on Teollisuusliiton ja Pron lakoista, joilla ajetaan Nesteen toiminta alas. Vahingot ovat yli 10 miljoonaa euroa. Niina Malm on Nesteen yhteiskuntasuhteiden neuvottelukunnassa. Olisi paras jättää paikka siellä samantien.

      Lakoista ei ole mitään hyötyä. Lakkojen järjestäjät, liittopomot ja liittohallitukset vaihtoon.

      Teollisuusliiton pomolla oli elvistellessään varmaan samat paperit kuin Sipilän hallituksen aikaisen lakon järjestämisessä, sisältö oli ainakin sama: ei ole kysymys yksittäisestä pienestä asiasta, vaan useista, sanoi ukko. Sipilän aikana lakot eivät johtaneet mihinkään. Eivät johda nytkään. Hallitus on jo vienyt osan asioista eteenpäin. Loput menee, on Teollisuusliitto neuvottelupöydässä tai ei. Ei ole tähän asti ollut kovin halukas neuvottelemaan, vaikka siihen on annettu mahdollisuus. Valehtelee ay-väki mitä tahansa. Tammikuun puolessa välissä neuvottelut jatkuu.

      Kysymys ei olekaan asioista, vaan halusta näyttää isoa kihoa. Edellisellä kerralla Sipilän hallituksen lakkojen jälkeen Teollisuusliiton pomo sanoi televisiohaastattelussa, että ei se mitään, ettei saavutettu mitään, näytettiin ainakin joukkovoimaa. Vittu kun tyhmää.

      Mitä hyötyä on ajaa Nesteen toiminta alas Kokkolassa ja Kilpilahdessa? Erotkaa liitosta ja menkää töihin. Perkele!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe