Kansainvälinen olympiakomitea(KOK) ja putin

Anonyymi-ap

KOK on päättänyt päästää venäläiset ja valkovenäläiset urheilijat olympialaisiin. Tämä on täysin moraaliton ja halveksittava päätös, jonka johdosta ihmisiä murhaava psykopaatti-putinin vienosti hymyilee kolossaan. Tämä myös on selkeä osoitus KOK:n korruptoituneisuudesta. Miten on edes mahdollista, että KOK:n ylin johto saa jatkaa rikollista ja haisevaa toimintaa olympia aatteen varjossa? Toivottavasti laaja boikotti suitsee tämän olympia-aatetta surkastuttavan ja halveksittavan päätöksen. Nyt on demokraattisten valtioiden tilaisuus näyttää, että urheilun perimmäisen aatteen lokaavat rahanahneet broilerit, jotka johtavat, on alistettava rikostutkinnan alaiseksi ja saatettava vastuuseen huolella peitellyistä lahjuksista. Kaikkihan tämän tietävät! Miksi rehelliset ihmiset hyväksyvät tämän läpinäkyvän, säälittävän kähminnän? Venäjä ja valkovenäjä surmaa ja kiduttaa kansalaisiaan ja käy sotaa! Kuka pystyy nauttimaan pariisin olympialaisista KOK:n, putinin venäjän ja lukashenkan valkovenäjän kera. Mitähän mieltä putinin ohjuksin teurastamat siviilit ja pakkosiirtämät ukrainalaiset lapset ovat KOK:n mätisäkkien mädännäisyydestä? Olympiahenkisiä hetkiä kaikille KOK:n syvän mädännäisyyden kera...

15

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen OK;n pj Jan Vapaavuori (kok) taitaa olla Putinin kätyri. Lausunnot ovat jo sen suuntaisia,

      • Anonyymi

        paljonko Putini maksoi?


    • Anonyymi

      Valitettavasti kaikista kansainvälisistä suurista urheilujärjestöistä on tullut korruptoituneita rahan perässä juoksijoita. Yksikään niistä ei voi vastustaa diktaattorien rahoja.

    • Anonyymi

      Tässä nähdään tämä nykyinen moraalirappio hyvin , siviilejä joukkohautoihin ampuvan maan edustajat otetaan urheilu kisoihin , olisihan se kamalaa jos joku venäläinen pahastuisi asiasta , häpeäksi kun ukrainan uhreja ajatteleekin miten voidaan edes harkita moisia päätöksiä .

      • Anonyymi

        "siviilejä joukkohautoihin ampuvan maan..." paskapuhetta.... urheiluun ei pidä sekoittaa politiikkaa. MUUTEN SE MENETTÄÄ MERKITYKSENSÄ.

        Oikeastaan Englanti pitäisi ensimmäisenä boikotoida kaikista kisoista, kun Boris Johnson esti venäjän ja ukrainan rauhan neuvottelut sodan alkuvaiheessa.
        Toisena Sitten U.s.a


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "siviilejä joukkohautoihin ampuvan maan..." paskapuhetta.... urheiluun ei pidä sekoittaa politiikkaa. MUUTEN SE MENETTÄÄ MERKITYKSENSÄ.

        Oikeastaan Englanti pitäisi ensimmäisenä boikotoida kaikista kisoista, kun Boris Johnson esti venäjän ja ukrainan rauhan neuvottelut sodan alkuvaiheessa.
        Toisena Sitten U.s.a

        No pysy nyt kuitenkin marssijärjestyksessä, vaikka kuinka ihailet ryssää.


    • Anonyymi

      Länsimaiden ääntä boikoteista yms. ei enää kuulla koska länsimaat katsovat sormiensa läpi Israelin jo vuosikymmeniä jatkuneiden rikosten sarjaa. Kaksoisstandardit ovat Suomessakin jossa ei korvaansa lotkauteta palestiinalaisten kansanmurhan jatkuessa. Se, että toivotaan muutamaa avustusrekkaa alueelle ei muuta sitä tosiasiaa, että Suomikin katsoo Israelin rikoksia sormiensa läpi. Länsimaat menettävät miljardien ihmisten tuen kaikkialla maailmassa.

    • Anonyymi

      Putin ja Lukaszenka ovat urheilumiehiä ja toivoisin heidän siksi pelaavan käänteistä venäläistä rulettia, oikeassa ruletissa revolveriin laitetaan vain yksi panos ja mutta käänteisessä ruletissa rullasta jätetään vain yksi panos pois, hieno peli heille.

    • Anonyymi

      Luultavasti suuri osa yleisöstä tulee boikotoimaan näitä Pariisin olympialaisia jos Venäjän sallitaan osallistuvan niihin. Kaikki tiedotusvälineet, ja kaikki firmat jotka mainoistaisivat olympialaisten siivellä nähtäisiin siinä valossa että osoittavat samalla tukensa Venäjälle.

    • Anonyymi

      Täytyy muistaa, että KOK on maailman suurin korruptiopesäke ja maailman epärehellisin instituutio.

    • Anonyymi

      KOK ihailee Putinin sotaa.
      KOK on maailman suurin korruptiokeskittymä.
      KOK on maailman epäluotettavin toimija.

    • Anonyymi

      Meidän tulisi boikotoida kisoja jos ei päätös muutu !

    • Anonyymi

      Kisat jätettävä pitämättä kokonaan jos sinne sotivat maat pääsee mukaan. Suomi ainakin voi jättää osallistumatta. Yhdenkään suomalaisen urheilijan ei pidä mennä noihin kisoihin. Pitäkööt vanäjä, valkovenäjä ja Israel keskenään kisat vaikka venäjällä. Pariisin laitettava naftaliiniin kisajärjestelyt.

    • Anonyymi

      Nyt kaikki boikotoimaan Kansainvälistä olympiakomiteaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe