Mitä haluaisitte kysyä presidenttiehdokkailta 2024 -- vaalitentissä?

Anonyymi-ap

Vaalitentit ovat olleet pettymyksiä kysymysten osalta.
Miksi ei ole kysytty:
- Suomi on NATO ydinpelotteen alla. Luuletteko, että USA aloittaa kolmannen maailmansodan Suomen takia? Onko Suomi niin tärkeä, että USA tekee itsemurhan planeetalle nimeltä maa?
-Jos Venäjä hyökkää Suomeen, niin pitääkö USA:n käyttää ydinaseita Suomen puolustamiseksi?
- NATO:lla on velvoitteita Suomea kohtaan. Suomella on velvoitteita NATO:a kohtaan. Mitä velvoitteita Suomella on NATO:a kohtaan?
-Jos Kiinan ja USA:n välillä syttyy sota, niin onko Suomi sodassa silloin automaattisesti Kiinan kanssa.
-Jos USA:n ja Iranin välille syttyy sota, niin onko Suomi sodassa silloin automaattisesti Iranin kanssa?
(jne.)

8

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäinen asia mikä tuli mieleen on tämä keskustelu ydinaseiden sallimisesta ja näkemys siitä, että pitäisi sallia ydinaseiden kuljetus Suomen kautta niin heti herää kysymys mistä ja mihin niitä Suomen kautta kuljetettaisiin. Jos on vähänkään perillä Suomen maantieteellisestä asemasta kartalla niin oikeastaan muuta vaihtoehtoa ei ole kuin Venäjälle ei niitä tarvitse minnekään muualle Suomen kautta kuljettaa ellei sitten Venäjältä kuljeteta Ruotsiin ja Norjaan. Jos nämä presidentti ehdokkaat ovat näin tyhmiä niin miten ihmeessä ne pystyvät virkansa hoitamaan no ilmeisesti he ovat etäohjattuja marionettejä ja ottavat käskynsä jostain ulkomailta vastaan näytellessään ajavansa kansan etua.

    • Anonyymi

      Liltä kysyisin ,hävettääkö muistaakseni oli tekemässä jotain kirjaa y´tutkimusta suome n uusnatseista siis jostain syrjäytetyistä nuorista,. Eduskunnassa itse oli taputtamassa ukrainan natsille.

    • Anonyymi

      Kantaa Suomen joukkojen käyttämisestä kriisinhallinta tehtävissä, sekä sotilaallisissa operaatioissa, sillä hän käsittääkseni on viimesijainen henkilö , joka päättää joukkojen lähettämisestä valtioneuvoston ehdotuksesta.

    • Anonyymi

      Mikä on vanhusten kannalta karmein tilanne juuri nyt? Siitä kysymys!
      Ennen SoTe uudistusta pääsi vielä kohtuullisen hyvin lääkäriin tilaamalla ajan puhelimella annetusta numerosta. Nyt se on lähes täysin tukossa, siis se ajan saaminen lääkärin vastaanotolle siihen varatusta numerosta on tukossa. Äärettömällä kärsivällisyydellä ja sitkeydellä saattaa sairas vanhus saada lopulta ajan . Siihen pitää käyttää jopa useita tunteja ... yrittää ja yrittää... Mutta tulee vastaus: "Meille on juuri nyt ruuhkaa..... " Sitä voi tulla tunteja ja tuleekin. Sairas ihminen nöyryytetään ja väsytetään totaalisesti. "Meillä on juuri nyt ruuhkaa...". Monella vanhuksella varmasti tulee hätä ja itku. Näin se menee ja tätä ei korjata! Se laiminlyönti o n suorastaan rikos. Eihän näin saisi tapahtua. Tämä' koskee eniten juuri vanhuksia, joilla netin sujuva käyttö on liian vaikeaa. Siinä ei auta itku eikä hammasten kiristys! Niin se vain on ja pysyy. Pankaa nyt hyvät päättäjät KOMITEA tutkimaan, miten tämä käsittämättömän rasittava ongelma ratkaistaan.
      Ja lopuksi kun saa yhteyden, sieltä vastataan, "Kaikki vapaat ajat ovat menneet, soittakaa ensi maanantaina uudelleen". Näin tapahtui kohdallani. Lisäksi kun yhteydenkin saa, niin se puhelimeen vastaaja koettaa keksiä kaikkia ehtoja, että tarvitko sinä lääkärinaikaa lainkaan? Näin tapahtui. Ikään kuin hän testaisi potilaan ja arvelee, että tämä potilas ei tarvitse lainkaan aikaa. Hän katselee vanhoja tietoja. Unohtuu se, että vanhat tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla. Niiden mukaan ei voi päätöstä tehdä, ja estää lääkärille pääsyn. Esim. viikossa täysi uusi sairaus voi olla kysymyksessä. Potilas on se joka kertoo, tarvitseeko hän lääkäriin ajan. Ei se joka kirjaa niitä pyyntöjä. Näinkin tapahtuu, ja tämä on totta. Näin alkeellisia virheitä tapahtuu kaiken aikaa. Tähän ei hallinto puutu! Herätkää ja auttakaa sairaita vanhuksia. Älkää kiusatko heitä! Presidenttiehdokkaat, korjatkaa tämä paha ongelma! Ei luulisi, että sivistysvaltiossa on näin!

    • Anonyymi

      Miten suuren prosentin pyörät, kun pääset presidentiksi???

    • Talous ei varsinaisesti kuulu presidentin hommiin, mutta ulkopolitiikka kuuluu.
      Kun (nykyisen presidentin johtamalla) ulkopolitiikalla on laitettu Suomen talous rapakuntoon, niin miten se palautetaan (seuraavan presidentin johtamalla ulkopolitiikalla) kestävälle pohjalle?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      280
      3143
    2. 202
      2888
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2474
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      222
      1944
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1378
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1221
    Aihe