Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Investoiko SSAB Raaheen vai Ruotsiin?

Anonyymi-ap

Se on kiinni työntekijöistä. Lakkoillaanko Suomessa? Onko Suomessa vielä pekkaset; ihmiset makaa kotona 12 päivää ja siitä pitää maksaa. Onko sellaista Ruotsissa? Näin se menee, maavertailu.

SAK on ajanut vuoden 2007 ylisuurten palkankorotusten jälkeen yli 100 000 teollisuustyöpaikkaa ulkomaille. Poliittiset lakot, jotka ovat ay-demareiden vittuilua persuille, eivät ainakaan paranna Suomen mahdollisuuksia investointikohteena. Kuka lähti mukaan? Eihän sillä tavalla maata kehitetä. SAK:n edustajat ovat kävelleet ulos kolmikantaneuvotteluista ja itkevät, miksi ei neuvotella. Eloranta kantaa kylttiä, että pitäisi neuvotella. Itse SAK kävelee ulos neuvotteluista. Kun neuvotteluissa kysytään vaihtoehtoja esitettyyn, niin SAK tarjoaa tyhjää paperia. Ei ole saavutettuja etuja. Jos on eri mieltä, niin se ei oikeuta lakkoiluun. Näin se on.

SAK:lla suuri asennevika. Suuri. STTK ja Akava ovat paljon paljon fiksumpia. Johtuisiko koulutuksesta. Mitä siellä Murikassa oikein opetetaan? Miksi SAK:n ammattiliittojen jäsenet ovat vietävissä kuin pässiä narussa. Selkänahasta, työnantaja kusettaa, porvarit, lahtarit,.. hei haloo, työntekijä ja työnantaja ovat samassa veneessä. Ammattiliitto keikuttaa sitä venettä.

Metalli aiheutti 1990-luvun laman. Teollisuusliiton takia voi olla, että SSAB investoi Ruotsiin. Tehkää paikalliset sopimukset, jos ei niitä vielä ole tehty. Hakaniemen köydessä kun rimpuilee, niin menee karille. Elämme kohta vuotta 2024, ei enää vuotta 1918, missä ammattiliittojen risupartaiset ja ihramahaiset hallitusjäsenet uhoavat ja puivat nyrkkiä syvissä poteroissaan.

Lukekaapa joulun pyhinä Ahtisaaren ystävän kirje -puhe SAK:n ja SDP:n pomoille Paasitornissa. Siinä meni ay-demareilta herne nenään ja jotain housuihin. Osa pakeni paikalta. Googleta: Ahtisaari ystävän kirje. Demarit käänsivätkin selkänsä Ahtisaarelle ja ajoivat Halosen tilalle vuonna 2000. Hävytön temppu ay-demareilta. Se on sitä sosialismia, jota emme tarvitse.

10

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos ette tiedä miten raahen tehtaalle tulee käymään niin olette joko tyhmiä tai ette seuraa uutisointia.mitä tuosta jankkaatte isompiakin tehtaita ajetaan alas maailmalla ja tullaan ajamaan.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­N­­y­m­­f­­o­m­­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­N­­y­­­m­f­­­o­­­m­­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18175924k

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Eläköön Nasserin johdattamalla tiellä!

    • Anonyymi

      Riotsiin.ei raaheen.tajutkaa jo.ette tajua niin ette sille en mitään mahda.

    • Anonyymi

      Kyllä se Lingvist puhui siihen suuntaan että Raahella on hyvät mahdollisuudet. Päätös tehdään v.2024. Raahen seudun päättäjien pitäisi nyt olla liikkeellä Ruotsin suuntaan. Tilanne on samanlainen kuin 1960- luvulla. Ja turhat lakkoilut pois. Toivottavasti SAK ei pistä nyt Raahen tehdasta lakkolistalle Se olisi huono viesti.

      • Anonyymi

        Nasserin seuraajat suorastaan janoavat lakkoja pitää näyttää ay:n voima. Perinteet jo vaativat. Lopputuloksen teidämme jo.
        Raahen seudun päättäjillä on pienempiä oman edunvalvonta hommia, jonka taakse voi piiloutua ja jarrutella hommia. Ei heillä ole kykyjä, haluja ja taitoja isoihin nopeisiin päätöksiin. Piiri pieni pyörii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nasserin seuraajat suorastaan janoavat lakkoja pitää näyttää ay:n voima. Perinteet jo vaativat. Lopputuloksen teidämme jo.
        Raahen seudun päättäjillä on pienempiä oman edunvalvonta hommia, jonka taakse voi piiloutua ja jarrutella hommia. Ei heillä ole kykyjä, haluja ja taitoja isoihin nopeisiin päätöksiin. Piiri pieni pyörii.

        Olkaa jo vaiti vatipäät.loppu häämöttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkaa jo vaiti vatipäät.loppu häämöttää.

        Ay200 Kommarit olette pilanneet jo niin paljon. Osaisitte edes joskus pitää päänne kiinni. Kiitos!


    • Anonyymi

      Ruotsissa teräsmalmit ja paremmat yhteydet, tänne jää mulliperälle ja pikkunätti sotevapaja ja se helvetin iso labra joutoukkoileen, tällä välin Tammisen Sakke ylpeänä Portugalissa, golffia pelailee

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe