Suuri Herääminen estetään kuten Hulluna vuonna 1968

Anonyymi-ap

Jos USA, Nato ja EU jättävät Ukrainan pulaan, sota oli vain vedätys

Tarkoitus oli silloin vain kääntää kansalaisten zoomia kaikkien muiden lähivuosien kriisien jatkeena. Miettikääs mitä silloin on tämän kaiken kusetuksen taustalla oikeasti.

1960-luvulla ihmiskunnan tietoisuus nousi ja hyväntahtoinen kollektiivisuus, kun auktoriteeteille haluttiin näyttää keskaria ja suuri herääminen lähestyi, se päätettiin lopettaa järjestelmäherrojen toimesta 1968.

Hullu vuosi 1968

Maailma kuohui vuonna 1968 rajummin kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen. "Hullua vuotta" leimasivat Vietnam, Tšekkoslovakia, opiskelijoiden radikalismi ja poliittiset murhat.

Vietnamin sota, Kiinan kulttuurivallankumous ja Boliviassa kuolleen sissijohtaja Ernesto "Che" Guevaran esimerkki radikalisoivat etenkin nuorisoa ja opiskelijoita amerikkalaisuutta ja kapitalismia vastaan.

Ympäri maailmaa vaadittiin radikaaleja poliittisia muutoksia. Euroopassa kuohui mm. Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Länsi-Saksassa, Portugalissa, Belgiassa, Puolassa, Jugoslaviassa ja Tšekkoslovakiassa.

Länsi-Euroopassa vuosi 1968 huipentui Ranskan toukokuun mellakoihin. Tšekkoslovakiassa pyrkimykset "ihmiskasvoiseen sosialismiin" päättyivät Varsovan liiton suorittamaan miehitykseen.

Mielenosoituksia ja mellakoita koettiin myös mm. Japanissa, Pakistanissa, Egyptissä, Algeriassa, Nigeriassa, Senegalissa, Ghanassa, Argentiinassa, Brasiliassa, Uruguayssa, Meksikossa.

Yhdysvalloissa kamppailtiin mustien ja muiden köyhien oikeuksista sekä Vietnam-politiikasta. Kansakuntaa järkyttivät melkein peräjälkeen Martin Luther Kingin ja Robert Kennedyn salamurhat.



Samoin 2000-luvulla alkoi sarastaa taas ihmiskunnan tietoisuuden nousun aalto, ihmiset heräilivät kyseenalaistamaan vallitsevat normit. Ja sitten alkoivat kriisit 2010-luvulla, tai kriisien jatkumo, jolla zoomi käännettiin selviämismoodiin, takaisin matalampaan värähtelyyn ja suuri herääminen pysäytettiin, kuten 1968. Vapauden sijaan taas konservativismia, auktoriteetteja, autoritäärisyyttä, kuria ja järjestystä sekä Suuria johtajia jotka tietävät ja hoitavat kaiken paremmin.

Takaisin syvään uneen.

18

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maailma kuohui vuonna 1968 rajummin kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen. "Hullua vuotta" leimasivat Vietnam, Tšekkoslovakia, opiskelijoiden radikalismi ja poliittiset murhat.

      Tuota seikkaa vasten myös Manson Familyn toteuttamat murhat olivat mitä todennäköisemmin CIA:n feikkaamia joiden tarkoitus oli saada syy ajaa alas opiskelijoiden ja aktivistien anti-Vietnam liikehdintää mustamaalaamalla vastakulttuurin edustajia brutaalilla tavalla.

      Mutta ehkä koko hippiliike ja vastakulttuuri yleensä oli sekin vain tarkoituksella luotu kontrolloidun opposition muodostamista varten. Mitään suurta heräämistä ei voi tapahtua koska molemmat puolet ovat aina samasta lähteestä.

      • Anonyymi

        Ja sitten oli 1970-luvun ufobuumikin, jolloin ufoista keskusteltiin innokkaasti ja avoimesti mediassakin. Kolmannen Asteen Yhteys oli suuri menestys elokuvateattereissa. Mutta kuinka monta hyvää ufoelokuvaa tuon jälkeen on nähty elokuvateattereissa? Miksi ihmiset edelleen kiistelevät ja jankuttavat ufojen olemassaolostakin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten oli 1970-luvun ufobuumikin, jolloin ufoista keskusteltiin innokkaasti ja avoimesti mediassakin. Kolmannen Asteen Yhteys oli suuri menestys elokuvateattereissa. Mutta kuinka monta hyvää ufoelokuvaa tuon jälkeen on nähty elokuvateattereissa? Miksi ihmiset edelleen kiistelevät ja jankuttavat ufojen olemassaolostakin?

        No nykyisinhän on tämä "flat earth" ja "fake space" tullut blokkaamaan ufotietoisuutta. Sekin on mind controllia.

        Sittenhän on se Alex Jones nykyään joka esittää sellaista whistlebloweria ja tällä on taas tarkoitus leimata trutherseja salaliittohörhöiksi. Kun ei ole enää niin sitä selkeää kommunistista vastaliikettä tai sitä USA vs. NL hegemoniaa niin se narratiivin vastaisuus tulkitaan siten joksikin hörhöilyksi.

        Salaliittoteoriathan keksittiin leimakirveeksi CIA:n toimesta silloin JFK:n murhan aikoina. Se oli operation Mocking Bird. Tosin mahdollisesti jo aiemmin keksitty tuo termi mutta tuolloin sitä alettiin käyttää systemaattisemmin kontrolloituna vasta-argumenttina.


      • Anonyymi

        Koneisto pitää ihmisen tietoisuudentason alhaalla jota auringon energian muutosprosessi luonnollisesti nostaisi. Miksiköhän aurinkon valoa koitetaan chemtrailsilla vähentää ja siirryimme hehku-, halogeeni- natriumlampuista eli päivänvalosta led-lamppuihin?
        Ruoan-, juoman-, hygieniatuotteiden kemikaalit, ympäristön teknologia, taustaääni-valaistus-väri-kuvamaailma, media, tv, tietokoneet, kännykät, älykellot, langattomat verkot ym. ovat keinoja vaikuttaa tietoisuuteen nukuttaa tai herättää sitä, kirkastaa ja sumentaa.


      • Anonyymi

        Kriisiä kriisin perään, sattumaako vai Suuren heräämisen estämistä?

        Erikoista että näitä kriisejä tulee jatkuvalla syötöllä 2015 massainvaasio, koronakriisi, jätti-inflaatio, Ukrainan sota ja Venäjäpakotteet, energiakriisi, Venäjän mobilisaatio ja ydinsodalla uhkailu. Meno on kuin 1968 jolloin silloinkin Euroopan hullu vuosi tukahdutti 1960-luvun Suuren heräämisen. Samoin ihmiskunta on 2010-luvulla alkanut kyseenalaistaa vallitsevia rakenteita ja sitten tulevat sarjassa lukuisat kriisit ja eskaloituva tilanne. Ajetaanko meitä herääviä nuijanukutuksella taas uneen? On selvää että stressihormoni keskittää hengissä selviämiseen ja blokkaa korkeampaa tietoisuutta, zoomin muutos hengissä selviämisen moodiin ja tietoisuudentason lasku. Millä ne tämän tekevät 5G, chemtrails, piikit, kännykät, 4K telkut???


    • Anonyymi

      Sionistien suorittama Kennedyn salamurha oli cabbalan voimannäyttö, joka syöksi Usan lopullisesti pimeälle puolelle.

      Sionistivetoinen Usa on mädättänyt nyt koko Läntisen maailman, paluuta entiseen ei ole.

      • Anonyymi

        Kabbala vai Cabal?


    • Anonyymi

      Targeted individuals - kohteeksi valitut erityisyksilöt

      Järjestelmämme maalittaa ja ottaa kohteekseen siitä irrallisena toimivia erityisyksilöitä.

      Lahjojensa ansiosta he ovat uhka itse järjestelmälle. Hallitsemattomia. Kun tuo erityisyksilö vapaa villi-ihminen on saatu kiinni ja maalitettua, häneen kohdistetaan erityyppisiä kohdistettuja mielenhallintaohjelmia järjestelmien toimesta.

      Mitä kummaa luova järjestelmän ulkopuolinen ihminen voisikaan tuottaa?

      Jos satut olemaan kohde, ainoa mitä voit tehdä on jatkaa elämääsi kuten ennenkin fokuksella.

      Reagoimattomuus mielenhallintaohjelmiin on myrkkyä niitä pyörittäville järjestelmäherroille. Uhka ovat ihmiset, jotka eivät reagoi laumojen tietoisuudenhallintaan.

    • Kiitoksia kaikille kirjoittajille.
      Olivat tosin täyttä liirum-laarumia.

      • Anonyymi

        Milloinkas täällä ei olisi?


      • Anonyymi

        Viki. Tänne ei edes päästetä läpi mitään äärioikeistolaisgay-matskua. Tarkoittaa ett sun(kin) truther-ajatusarsenaali on vain täysin kontroilluitujen ajatusten summaa. Laittaisit edes jotain perusteluja.


    • Anonyymi

      Syökää sirkkaa ja jauhomatoa niin kitiinin ja hyönteishormonien saanti tekee teistä taas liskoaivoja ellei peräti sammakkoaivoja.

    • Anonyymi

      "Zeitgeist – Ajan henki" on siirtänyt valtamedian julkaisut jo tummempaan asuun mustaan ja voimakkaan punaiseen, jotka alkavat hallitsemaan meitä aivopesevän propagandakoneiston kuvavirtaa, joka muokkaa ajatusvirtaamme, ohjaten tietoisuuttamme haluttuun totalitarismimoodiin puhe- ja tekstiviestinnän avittamana. Tähän kuuluu siirtyminen talousoikeistolaiseen ja äärioikeistolaiseen moodiin, kurin ja järjestyksen alaiseksi, jotta oman ajattelun voi ulkoistaa.

      Järkevät ihmiset toimivatkin laumavaiston ohjaamien(ohjattavien) tunteiden varassa – politiikka ja kulttuuri kertovat heimoihmisyyden voimasta


      Laumavaiston varassa - Mikko Ketovuori

      Suurissa massoissa epidemian tavoin leviävä kollektiivinen mieliala ohjaa maailmaa tällä hetkellä yhä syvemmälle epätoivon tunteeseen. Epävarmuus ja pelko ohjaavat meitä kohti autoritaarisuutta, samalla kun olemme matkalla kohti systeemistä kriisiä - ilmastonmuutos etenee, tartuntataudit jylläävät ja jos ei muuta, muuttoliikkeet tallaavat meidät jalkoihinsa. Samaan aikaan viha toisia kohtaan lisääntyy. Toistaako historia itseään, olemmeko tekemässä samoja virheitä kuin aiemmin? Mitä ihmettä on tapahtumassa?

      Robert Prechterin sosionomisen talous- ja kulttuuriteorian mukaan ihminen - tunnevaltaisena ja kollektiivisena olentona - seuraa sosiaalista mielialaa laumavaiston varassa. Ihmisen toimintaa ohjaavat tunteet, vaikka hän muuta itselleen ja toisilleen väittäisi. Heijastuessaan ulkoiseen maailmaan sosiaalinen mieliala saa konkreettisen muotonsa musiikissa, autojen tehoissa ja naisten hameissa. Myös kollektiiviset tapahtumat määräytyvät sosiaalisen mielialan mukaan. Pelokkaat ja vihaiset ihmiset etsivät skandaaleja, he testaavat ydinpommeja ja lopulta aloittavat myös sotia.

      Tämän kirjan kirjoittaja KT, FL Mikko Ketovuori on perehtynyt Prechterin sosionomiseen talous- ja kulttuuriteoriaan alun perin pop-musiikin kautta. Nyt hän esittelee koko teorian ja sen keskeiset periaatteet konkreettisten esimerkkien kautta ensi kertaa suomeksi. Kysymykseen, miksi maailma menee aina sekaisin, sosionominen teoria antaa vastauksen, joka voi yllättää. Kirjan luettuasi et todennäköisesti enää koskaan katso maailmaa täysin samoin silmin kuin aiemmin.


      Aivot ovat lauman vaiston panttivankeja

      "Poliittisten strategien tiedossa olevan "enemmistöön sitoutumisen" vaikutus voidaan selittää aivojen erityispiirteillä, jotka antoivat ihmisen selviytyä evoluutioprosessissa. Kun olemme erilaisia kuin muut, aivoissa syntyy automaattinen signaali "virheestä", joka kehottaa meitä muuttamaan mielipidettämme enemmistöä kohtaan.


      Neuronit ajavat väkijoukkoja

      Mitä ihmiselle tapahtuu, kun hän noudattaa karjan vaistoa? "Olen aina miettinyt, kuinka muut vaikuttavat aivoihimme niin, että muutamme päätöstämme", Basilian yliopiston (Sveitsi) johtava tutkija Vasily Klyucharev, kauppakorkeakoulun psykologisen tiedekunnan dekaani, kertoi OPEC.ru:lle . - Itse asiassa kyseessä on sosiaalipsykologia: miten meitä manipuloidaan? Mutta päätimme muuttaa sitä hieman ja selvittää, mitä aivoille tapahtuu, kun ihminen muuttaa mieltään enemmistön vaikutuksesta. " Yksi johtavista päätöksenteon neurobiologian asiantuntijoista Klyucharev kutsuu tutkimustaan neuroekonomiaksi - ne ovat talouden, neurobiologian ja psykologian risteyksessä.

      V. Klyucharevin esittämä päähypoteesi on, että henkilöllä on tunne hänen samankaltaisuudestaan muihin. Päinvastaisessa tilanteessa aivot tuottavat virhesignaalin, joka itse asiassa merkitsee henkilölle: "Olet väärässä, vaihda pikaisesti mieltäsi!" Signaalin tuottaa dopaminerginen järjestelmä, joka liittyy useisiin aivojen alueisiin, mukaan lukien prefrontaalinen aivokuori. Tässä järjestelmässä on runsaasti dopamiinia - välittäjäaineita, jotka tarjoavat yhteyden neuronien välillä ja osallistuvat virhesignaalin muodostumiseen, jos ollaan eri mieltä väkijoukon mielipiteen kanssa."

      Sosionomisen teorian mukaan yhteiskunnallisen keskustelun sävy ja sen sisällöt määräytyvät sosiaalisen ilmapiirin mukaan (jota manipuloidaan). Kun sosiaalinen ilmapiiri kääntyy, myös todellisuuden tulkinta muuttuu.

      Sosiaalista mielialaa ei voi ihmisjoukkojen osalta muuttaa, mutta yksilötasolla on mahdollista oppia ja toimia ajan hengestä poiketen.

      Tätä sosiaalista mielialaa manipuloidaan hasbara-koneiston mm. median avulla.

      AI tekee manipulaatiosta aina vain helpompaa ja nopeampaa sekä kaikkialle tunkeutuvaa. Netinkäyttäjän datavirtaa (some/foorumiviestit, hakutulokset, kuvat, otsikot, mainokset ym.) voidaan manipuloida reaaliajassa.


      Ellei tee jo nytkin..

      • Anonyymi

        Elliottin aaltoteoria (EAT) on ihmisjoukkojen mielialaa mallintava psykologinen teoria, jota käytetään mm. osakeindeksien ennustamiseen.

        Teorian mukaan muutokset suuren ihmisjoukon mielialassa akselilla optimismi-pessimismi muodostavat kuvioita. EAT kuvailee, minkälaisia nuo kuviot ovat ja miten ne liittyvät toisiinsa.

        Tavallisesti EAT:tä käytetään osakeindeksien ennustamiseen. Silloin oletetaan, että sijoittajien mielialalla on suuri vaikutus kokonaismarkkinan hinnoitteluun.

        EAT:n kulmakivi on kuvioiden fraktaalisuus eli oletus samojen kuvioiden esiintymisestä sekä kaikkein lyhyimmällä ajanjaksolla että kaikkein pisimmällä ajanjaksolla. Lyhyen aikavälin kuviot muodostavat yhteenliitettynä isompia kuvioita.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Elliottin_aaltoteoria


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elliottin aaltoteoria (EAT) on ihmisjoukkojen mielialaa mallintava psykologinen teoria, jota käytetään mm. osakeindeksien ennustamiseen.

        Teorian mukaan muutokset suuren ihmisjoukon mielialassa akselilla optimismi-pessimismi muodostavat kuvioita. EAT kuvailee, minkälaisia nuo kuviot ovat ja miten ne liittyvät toisiinsa.

        Tavallisesti EAT:tä käytetään osakeindeksien ennustamiseen. Silloin oletetaan, että sijoittajien mielialalla on suuri vaikutus kokonaismarkkinan hinnoitteluun.

        EAT:n kulmakivi on kuvioiden fraktaalisuus eli oletus samojen kuvioiden esiintymisestä sekä kaikkein lyhyimmällä ajanjaksolla että kaikkein pisimmällä ajanjaksolla. Lyhyen aikavälin kuviot muodostavat yhteenliitettynä isompia kuvioita.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Elliottin_aaltoteoria

        Yleinen tekoäly pystyy siis manipuloimaan meitä mennen tullen, kun se yhdistää kaikki menetelmät HASBARA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleinen tekoäly pystyy siis manipuloimaan meitä mennen tullen, kun se yhdistää kaikki menetelmät HASBARA.

        Hajoita ja hallitse.


    • Anonyymi

      🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇨🇭🇨🇭🇨🇭martin luther king ja ulof palme puhuivat liikaa ikään kuin kuollakseen niin tärkeätä on ylitöiden vältyäminen mutta ed'v'ard kennedy jr on niin ylpeä, että voin kirjoittaa vain yksöis v:n eduskunnan " kansleri" pelttari ei kyseenalaista vääriä ajatuksia menneisyydessä eikä tulevaisuudessakaan vaikka sotilasdynamiitti on synti

    • Anonyymi

      🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇨🇭🇨🇭🇨🇭

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe