On kai aika onnitella Suomi24-ylläpitoa !

Anonyymi-ap

Kun se on nyt täysin onnistunut, kohtalaisen lyhyeessä ajassa tuhoamaan valvomatta jättämisellään ja hoitamattomuudellaan tämän keskustelupalstan.
Luomaan muka uutta ja uudenaikaista kunnollista sekoilumeininkiä keskustelupalstoille.
Ja kaikki aivan ja ihan valvomatta !

Tältä keskustelupalstalta on täysin mahdotonta enää löytää minkäänlaista järjenvaloa tai ajatusta, tälläkin palstalla yksinpuheluaan suorittaa ja terrorisoi vain tuo eräs ruutumekkoinen äärioikeistolainen eläkkeellä oleva narsistihäirikkö, useilla nikeillään ja keskustelee pääsääntöisesti aina vain itsensä kanssa.

Palstajakoa ei ylläpito ole sen hankaluuden vuoksi viitsinyt valvoa, ja poistettuaan luotsit, "keskustelu" on ollut palstahäirikkömme pelkkää sekoilua ja paskanheittoa milloin mistäkin asiasta.

Tietysti jokainen tekee omalla, omistamallaan palstalla aivan mitä haluaa, mutta kun sitä käytetään ansaintakeinona, olisi mielenkiintoista tietää, kuinka "kaupallisesti" merkittävää on näiden muutamien palstoilla seikkailevien oikeistolaisten palstahäiriköiden ostokäyttäytyminen noihin muutamiin mainostajiin, jotka nekin pääosin näköjään on Googlen kautta kerätty.

Tällainen hoitamaton ja täysin valvomaton paskankaatopaikka ei varmasti myy yhtään mitenkään, ja ihmettelen jos mainostajat tällaisessa paikassa haluavat näkyä.

Tämä ei ole nyt mitään sosiaalista mediaa, tämä ei ole sanavapautta, vaan täältä löytyy pelkästään nähtävästi ne äärioikeistolaise mieleltään häiriintyneett palstahäiriköt, jotka muilta, oikeasta SoMesta ovat lentäneet pihalle jatkuvan häiriköintinsä ja trollauksen vuoksi.

12

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloitus on täysin oikeassa.
      Oikeistolaiset eivät ole palstalla koskaan pelkän mielipiteiden vaihdon takia. Heidän ainoa tehtävä on heittää lokaa ja valetta jatuvasti kehään. Suoraan sanoen valheellista paskaa. Parhaimpia negatiivisia esimerkkejä on juuri työläisten työtä kovasti halveksuva työeläkeläinen ja ajatusmateriaatikko ja jotka molemmat hyysäävät homovihan levittämistä a la Orpo/Purra.
      Heidän oikeat palstat olisivat lasten leikkitarhassa satuseppoina. Eikä sinnekään heitä voi sijoittaa. Sillä tämä yksi työstä eläkkeellä oleva oikeistopelle suvaitsee jatkuvasti toitottaa joka välissä työläisten tappamisen oikeutusta.
      Ylläpito on hiljaa. Homovihan levittäminen on lain mukaan viharikos. Mitä tekee ylläpito. Sallii jatkuvan seksuaalisesti toisenlaisten parjaamisen.
      Sananvapaus saa nurjat muodot jos tämän pelin sallitaan edelleenkin vain jatkua.

      • Anonyymi

        Täällä häiriköi yhtä paljon oikeisti ja vasemmisto. Jatkuvasti nuo persuvastaiset myös häiriköi Perusuomalaiset-osiossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä häiriköi yhtä paljon oikeisti ja vasemmisto. Jatkuvasti nuo persuvastaiset myös häiriköi Perusuomalaiset-osiossa.

        Persut ovat Suomen pahin syöpä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ovat Suomen pahin syöpä.

        Totta turiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ovat Suomen pahin syöpä.

        Ovat isänmaallisia, toisin kuin te tapatyöttömät vasurit.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­­N­­y­m­­­f­o­m­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18193847m

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Nimimerkki extyäkkärikö on nyt tuo sinun mainitsemasi yksinpuheluaan suorittava ruutumekkoinen äärioikeistolainen eläkkeellä oleva narsistihäirikkö?

      • Anonyymi

        sehän se, ei täällä nyt kukaan muu koskaan häiriköi ja trollaa.


    • Anonyymi

      "Dobi vezer Tobi..."






      Ministry of Defence

      The average daily number of Russian casualties in Ukraine has risen by almost 300 during the course of 2023. If the numbers continue at the current rate over the next year, Russia will have lost over half a million personnel in Ukraine.

      Every day, every day, every day in Russia thousands of families cry and ask: “Why We did nothing to prevent this military chaos and brutality and stupid war in Ukraine? Proudness, stupidness, deadness…, it has killed our men. And why we only wait wait wait wait for something, not at all necessary. We could ask ukrainians to be siply our brothers and sisters whose have rights to be independent and they could decide freely their destinies and the political power.

      Now every Country hate us and we will be lonely and we all will go to Hell.

      Maybe it is the time to start to defens to do more brutal war crimes and resist lying. Peples in all countries understand how official Russia lies. They even tell that they have not attack by rockets to the civil homes. Many blind them eyes to see any truths in Russia. Many in Russia think that when they lies, no one who live in west countries, can understand this fake news, done Russia.

      2024 will again die huge amount Russian boys and men; brothers and fathers. Crying continues at many homes. Is it destiny which we cannot avoid. No, it is not. In Russia are many strong women, sister and moms and “Mother Land” ask you to stop the war. Only You can do it. Men scares and they run like “duraki” to front of 26 million of cannon projectile and 3 million of long distance missiles are waiting for them trip to Moskva and to Sankt Petersburg. Is it so? You ask.

      What is the best way to have the peaceful, honest and responsible solution end the war in Ukraine? Russian women and mom, don´t look at it any more. You can safe your boys and men. How? Stop the war. Now!

      Vladimir Valdai

    • Anonyymi

      Siis Suomi24 on aina ollut höyrähtäneiden yhden asian kahjojen temmellyskenttä. Ei tuo mikään uusi ilmiö ole. Tuon takiahan kaikki vakavastiotettavammat nettifoorumit ovat jo pitkään vaatineet rekisteröitymisen/tunnistautumisen.

      • Samaa mieltä tuosta rekistäymisestä.
        Kuten myös ainoastaan yhden nick`n käytöstä.
        Kuten myös siitä että vain kirjautuneet saavat kommentoida.

        Harmi vaan se että ette itse kirjautuneet


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2810
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1808
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1502
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1261
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      249
      1117
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      963
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      882
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      760
    Aihe