Ihmiselle parhaat ajat koskaan

Anonyymi-ap

Ääriuskovaisuuden yksi kulmakivi näyttää olevan maailmanlopun odotus ja nykyajan surkeuden korostaminen. Kreationistien fantasioiman rappeutumisen mukaan eliökunta kuulemma rappeutuu kovaa vauhtia, tiede on kuulemma umpikujassa ja maailmanlopou on oven takana.

Tosiasiassa ihmiskunnalla menee paremmin kuin koskaan. Jopa Afrikan ja Aasian väestöllä osin elinolot ovat suopeampia kuin koskaan.

Absurdi rappeutumistarina on pienen fundamentalistipiirin pelottelua, jolla seurakuntien tyhmät pidetään ruodussa ja herran pelossa. Maailnlopou on peruttu jo ties kuinka monta kertaa.

Toki suurin uhka on ihmisen toiminnan vaikutus luontoon. Ihmisiä on kohta 9 miljardia. Lisäksi elintapojen aiheuttama kuorma luonnolle on jo kestämätön. On hieman outoa, ettei laitauskovat piirit ole tätä konkreettista uhkaa valjastaneet oman agendansa tueksi. Itseasiassa he jopa näyttävät jopa kieltävän koko uhkakuvan.

10

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyelämään auvoisuudesta on helppo vakuuttua, kun käy jollain vanhalla hautuumaalla ja lukee hautakivien syntymä- ja kuolinaikoja. Tai aloittaa sukututkimus ja alkaa tutkia kirkonkirjoja. Ennen toista maailmansotaa kuolleista valtavan suuri osa oli lapsia ja nuoria.

      Nykykatsannossa on suorastaan ihme miten sen ajan ihmiset selvisivät ja pysyivät järjissään. No kaikki ei tietenkään pysyneetkään. Omasta sukututkimuksesta paljastui esimerkiksi yksi esiäitini, joka oli ollut naimisissa ja saanut kolme lasta viiden vuoden aikana. Sitten tuli ilmeisesti koleraepidemia ja ensin kuoli nuorin hädin tuskin vuoden ikäinen lapsi, sitten mies ja sitten kaksi muuta lasta ja parin vuoden kuluttua tämä miehensä ja kaikki lapsensa menettäänyt nainen meni uusiin naimisiin ja synnytti esi-isäni ja neljä muuta lasta. Näistä viidestä lapsesta yksi kuoli pikkulapsena ja yksi alta parikymppisenä.

      Vanhat hyvät ajat?

      • Anonyymi

        Meidän suvussa yhden sukupolven lapsista kuudesta neljä kuoli alle kaksivuotiaina. Samana aikana 1860-luvulla seudulta kirkonkirjojen ja perimätiedon mukaan pari taloa autioitu perheiden menehdyttyä. Nämä olivat siis katovuosien aikaisia tapahtumia, ja nuo eivät edes ole pahimpia Suomessa tapahtuneita. Ja entä mitä teki poikkeuksellinen sää populaatiolle 10000 vuotta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän suvussa yhden sukupolven lapsista kuudesta neljä kuoli alle kaksivuotiaina. Samana aikana 1860-luvulla seudulta kirkonkirjojen ja perimätiedon mukaan pari taloa autioitu perheiden menehdyttyä. Nämä olivat siis katovuosien aikaisia tapahtumia, ja nuo eivät edes ole pahimpia Suomessa tapahtuneita. Ja entä mitä teki poikkeuksellinen sää populaatiolle 10000 vuotta sitten.

        Tuosta esiäitini kirjoituksesta jäi mainitsematta, että hänen ensimmäisen avioliiton kolme lasta ja mies kuolivat yhden kevään ja kesän aikana. Nykyään olisi terapian paikka.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­­­N­y­m­f­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18201973

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Elohim" was changed to "God" in scripture.
      Humans evolved naturally to a point, and then were upgraded by Elohim (Galactic Federation). Elohim refers to any advanced beings who originated in 12-D, considered 'god-like' to humans.

      • Anonyymi

        Tällä jaarituksella ei taas ole mitään tekemistä avauksen kanssa eikä yhtään minkään muunkaan. Miksi joka keskusteluun pitää tunkea jotain vastaavaa woo-doo-soopaa?!?


    • Anonyymi

      "Absurdi rappeutumistarina on pienen fundamentalistipiirin pelottelua, jolla seurakuntien tyhmät pidetään ruodussa ja herran pelossa."

      ROT oli ainakin sitä mieltä, että on lapsiinsa nähden ylivoimainen koska vähemmän rappeutunut. Joten kyllä tuota voi ilmeisesti käyttää oman egon kiillottamiseen.

      • Anonyymi

        Tosin samalla logiikalla ROT oli rappeutuneempi kuin vanhempansa. Jotka puolestaan olivat rappeutuneempia kuin omat vanhempansa.

        Mahtaa olla ROT:ille aika ikävä ajatus, että hän on isovanhempiinsa verrattuna kauttaaltaan rappeutunut geenioikku...


      • Anonyymi

        Tuo "rappeutumismalli" on vain yksi esimerkki kreationismin piirteestä, joka periytyy jenkkien ID:stä. Sillähän yritetään saada uskonto näyttämään jotenkin tieteeltä olkoonkin, että tuloksena on vain valheellista disinformaatiota. Aivan vastaavia pseudotieteellisiä järjettömyyksiä nämä esittelevät muissakin luonnontieteissä.
        Esimerkkeinä tyrmätyt tarinat iänmäärityksissä, termodynamiikassa, jne.

        Näennäisesti tieteellisillä viitteillä ja muutamalla laitauskovan nimellä kreationistit yrittää sumuttaa, että tiede jotenkin tukisi heidän uskonnollista agendaansa. Tosiasiassa tieteelle tuon yhden ääriuskonnolkisen kuppikunnan tarut ovat aivan yhden tekeviä. Toisekseen luonnontiede on ylipäätään uskonnoista ja kulttuureista riippumaton. Samat haivainnot ja niistä johtopäätökset perustuvat samaan todellisuuteen eikä yhden uskonnollisen seurakunnan kuvitteelliseen maailmankuvaan.


    • Anonyymi

      Joku nosti vanhan ketjun tätä sivuten. Sieltä löytyy kommenteista tilastoihin linkkejä, jotka kannattaa katsoa. Ei kannata haikailla menneitä aikoja ellei tykkää jumalallisista kärsimyksistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe