Profetia ihmiskauppa, toteutunut silmiemme alla sensuurista huolimatta

Anonyymi-ap

Saatanan demonit puhuu sinun ja muiden demon porttokirkon nimikristittyjen kautta.

Taas demon...Työ vapauttaa, a-r-beit mac-ht fr-ei, vaikka ilman palkkaa, palkkaa jolla elättää perheensä tai itsensä, rakentaen perheen tai omaa elämäänsä. Taas samaa saatanan demon fasistisadistinarsistisen porttokirkon porvarikristillisyyden pahuutta. Jumalan viha ja rangaistus kuritus kohtaa teitä vielä sortajia ja valhettelijoita, jotka eritavoin tuhoatte heikoimpien elämät. Laulakaa vanhasta virsikirjasta virsi 440, nyt vääryys vallan saapi, se huutaa taivaaseen...

Ei uutta auringon alla, miksi juutalaiset eivät halunneet tehdä työtä 1930 luvun Saksassa vaikka sielläkin portin yläpuolella luki.... Työ vapauttaa.

Vastustakaa kaikkia demoni ja kuoleman murhahengen kristillisyyden kannattajia, erokaa heistä Älköön teillä olko mitään tekemistä Jeesuksen vähimpien veljien ja sisarien sortajien kanssa.

Älkää alistuko minkäänlaisen orjuuden ikeen alle, ei minkäänlaisen, vapauteen Kristus teidät vapautti. Sanoi Jeesus. Heitä kiinnostaa lampaiden villa, ei lampaat. Ilm.18:1-5 24, Hes.34, Neh.5, Mal.35, Ef.6:9, Joh.3:16-21, Psalm.50:15, Jer.33:3,
Kaikkien sukupolvien aikana, palkaton työ vääristi yrittäjien välistä kilpailu tilannetta. Vastustakaa EU politbyroonin fasististasortoa, riippumatta minkä värisiä on heidän puoluevärit ja puolueliput, Stalinisti juntta tai vihervasemmistoa.

Muutamia vuosia sitteen Iltalehti tai Iltasanomat pyysi kansanedustajia elämään 2.viikkoa tai oliko se 1kk äitiyspäivärahalla, muutama kansanedustaja suostui kokeseen mutta hekin jätti kokeen kesken muutaman päivän jälkeen.

He kansanedustajat muuten lomailevat täydellä palkalla 4.1/2.kk vuodessa , ilman että todistavat tekevänsä työtä tuolla ajalla. Saavat täyden eläkkeen kahde eduskuntakauden jälkeen. Valtaosa heistä on taustaaltaa evlut lahkosta , porttokirkosta. Kirkossa jossa seurakuntavaalit ja kirkollisvaalit ovat puoluepoliittisia vaaleja, ehdokaat kaikista suurimmista eduskuntapuolueista. Heistä on löytyvä marttyyrien ja pyhien verta, jo vuosituhansien ajalta Ilm.18:1-5 24.

Älköön teillä olko kahtalainen vaaka, vaikeesti kannettavia taakkoja laittavat ihmisten harteille mutta eivät itse koske niihin sormellakaan. He hajoittavat palkattomalla työllä ihmiset henkisesti ja fyysisesti. Ei ihmisillä ole ostovoimaa pienipalkkaisesa laittomasa rangaistustyössä.

Kristitty luopio mielistelee PS lahkonkinnvaltaapitäviä ja ekumeenikkoja omanedun ja katoavan ihmiskunnian tähden , vaikka välillä on huomioinut puheissaan hyvin ajan tapahtumia. Harmi että besserwisser asenne saa hänet ylimieliseksi heikoimpia ja maan hiljaisia kohtaan. Susi lammasten vaatteissa, tulee nytkin ilmi.

Kristitty oletko sinä tai joku muu kiinnostunut ottaman työtä vastaan 9€ päivä palkalla? Vai mesoatko täällä kun itse olet istunut lihaisien lihapatojen äärellä. Voit laittaa puh numerosi esille jotta ihmiset saa sinuun yhteyttä. Varokaa PS lahkon kristillisyyttä, W-E-F lahkoa ja loosin demon porttokirkkoa Ilm.18:1-5 24.

0

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        2460
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        85
        1920
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        38
        1459
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1388
      5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

        Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
        Maailman menoa
        272
        984
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        861
      7. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        840
      8. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        59
        825
      9. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        50
        802
      10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        745
      Aihe