Jeesus tulee.

Anonyymi-ap

Alussa oli sana, ja sana oli vetten päällä. Ja tulivat valot ja sähkömies. Luotiin elikkoa jos jonkinlaista maan tomusta ja lopulta ihminen, jonka kolmannesta kiveksestä teki naisen Jumala. Toisen version mukaan Jumala loi ihmiset samanaikaisesti, mutta se on vain feministipropagandaa, eikä voi pitää paikkaansa, sillä mitään ei voi luoda yhtä aikaa, kuten hyvin tiedämme. Joka tapauksessa tämän jälkeen Jumala otti lomaa. Se jatkuu vieläkin.

Pian maailman ainut mies tappoi veljensä (ks. Kain) ja hänet ajettiin maanpakoon. Häneen iskettiin kai merkki, jotta ne muut ihmiset, joita silloin vielä ei ollut, eivät olisi tappaneet häntä. Kaikki meni kuitenkin hyvin, kunnes Nooa päätti ryhtyä laivanrakentajaksi. Hän rakensi ison laivan kuivalle maalle eikä kyennyt sillä seilaamaan. Näin hän kuvitteli suunnattoman tulvan, jotta hänelle tuli parempi mieli. Tämä onnistui vain humalassa, ja kun hänen poikansa sitä seuraavassa alennuksen tilassa kanttuvei näki[1], niin karkotti Nooa tämän.

Sitten rakennettiin tornia ja alettiin sönkkäämään epämääräisiä. Siihen asti kaikki olivat puhuneet suomea. Myöhemmin juutalainen tyyppi ja faaraot näkivät unia ja juutalainen arvaili niiden pohjalta, että viljaa voisi olla viksua laittaa varastoon, jos ylituotantoa on. Tämä nerokkuus, johon ei olisi ilman Jumalaa päästy, johti pelastukseen. Seurauksena pelastaja sukuineen orjuutettiin.

Myöhemmin Mooses vie juutalaiset pois Egyptistä Israeliin pieksemään palestiinalaisia ja ruotsalaisia, jotka tykkäävät siitä niin kyrvästi, kun lätkitään persuuksille. Mooses halkaisee veden [2], mutta ei pääse Israeliin itse, koska on niin vanha fabu, että kuolee ensin. Sen jälkeen Valittu Kansa menee Palestiinaan ja tappaa sieltä kaikki elävät olennot kasvillisuutta lukuunottamatta. He perustavat valtion, mutta homma menee niinkuin persiilleen: muuan jerkku innostuu pistämään oman kilpailevan valtionsa pystyyn ja Valittu Kansa repeää kahtia. Molemmille valtioille käy huonosti: toisen valtion tuhoavat assyrialaiset ja toisen babylonialaiset. Hupsista. Valittu Kansa viedään Baabel Ykköseen vankeuteen 40 vuodeksi, josta he sitten iranilaisten suosiollisella avustuksella palaavat kotiin.

Loppuosa Raamatusta on tylsää jaarittelua, profeettojen lässytystä, propagandaa ja puisevaa tekstiä, jossa ainoan mielenkiinnon luo Laulujen laulun seksuaalisesti kiihottavat kohtaukset. Kunnollista actionia olisi tiedossa vasta Makkabealaiskirjoissa, jotka valitettavasti eivät kuulu Raamatun viralliseen kaanoniin.

Ykkösosan jälkeen tulee Jeesus, joka elää kuin nykypäivän nuoriso.[3] Jeesuksen tappavat juutalaiset ja roomalaiset, jotka eivät pidä ko. äijän pukeutumistyylistä, koska hän on kuin suuri hevaritähti, vaikka kaverin koko agenda oli olkaa kilttejä toisillenne ja rukoilkaa säännöllisesti. Ja sitten Jeesus nousi ylös haudastaan tai jotain sinne päin ryhtyäkseen karaokekuningattareksi. Karaokekuningattaren osa jäi haaveeksi, koska hänen biologinen isänsä nappasi hänet taivaaseen, kun ei jaksanut katsoa aina samoja vanhoja naamoja. Jonka jälkeen hänen diggarinsa panivat kultin pystyyn ja alkoivat kirjoitella toisilleen kirjeitä, jotka jostain syystä ovat päätyneet kakkososan täytteeksi.

13

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja manne autokauppiaana tuo pitää sinne kirjoihin kirjoittaa ja rehellistä työtä tietenki

    • Anonyymi

      eikö jeesus mennyt jo sitten? n.2000v sit

    • Anonyymi

      On väitetty, että Jeesusta ei historiallisesti olisi koskaan ollutkaan, vaan että hän olisi pelkkä satuolento ja toisinto Osiris/Tammuz/Adonis/Lemminkäinen/Altaïr/Persefone/[pane tähän oma suosikkijumalasi] -myytistä. Jos näin on, niin sillä kaverilla, joka tämän myytin on keksinyt, on täytynyt olla todella tarkat tiedot tuon ajan juutalaisuudesta, varsinkin farisealaisuudesta, sekä Talmudista että juutalaisten, varsinkin farisealaisten, perinnäistavoista – tässä valossa evankeliumien Jeesus vaikuttaa aivan liian inhimilliseltä ollakseen vain pelkkä keksitty olento.

      Ehkä paras arvio Jeesuksesta on, että hän oli juutalainen nörtti, joka onnistui suututtamaan kaikki vallanpitäjät – niin saddukeukset, fariseukset, hellenisoituneet juutalaiset kuin lopulta roomalaisetkin, ja kunnon nörtin tapaan tietentahtoen järjesti itsensä ristille päästäkseen aatteensa marttyyriksi. Ei olisi ensimmäinen kerta kun näin käy – Jeesus selkeästi halusi hankkia maineelleen kuolemattomuuden, sillä hän tiesi olevansa paljon vaarallisempi kuolleena kuin elävänä vastustajilleen. Varmuudella voidaan sanoa, että Jeesus tunsi äärimmäisen hyvin sekä juutalaisen lain kaikki 613 mitzvaa että myös Mishnan – siis fariseusten perinnäistavat ja suullisen Tooran, joka myöhemmin päätyi Talmudiin. Jeesus oli ilmeisen fed up siihen saivarteluun, millä fariseukset tulkitsivat mishnan kautta halakhaa, ja millä he tekivät juridisilla kikkailuilla kaikki lainkohdat tyhjiksi. Jeesus oli sen verran nenäkäs ja älykäs, että hän kykeni nolaamaan jopa kieroilun, petkuttamisen, valehtelemisen ja huijaamisen ammattilaiset eli fariseukset osoittaen näin lausahduksen never try to bullshit a bullshitter vääräksi tältäosin.

      Juutalaisilla on ollut kansanperinteenä murhata, teloittaa tai muutoin vain vaientaa kaikki toisinajattelevat profeetat jotka saattaisivat uhmata pappien ja rabbien valta-asemaa, eikä Jeesus ollut poikkeus. Saman kohtalon on vuosisatojen saatossa saanut kokea kymmenet, ehkä sadat, profeetat, ja jos Baruch Spinoza olisi elänyt Jeesuksen aikaan, todennäköisesti hänetkin olisi kivitetty tai ristiinnaulittu sen sijaan että hänet vain tyydyttiin erottamaan juutalaisesta seurakunnasta.

    • Anonyymi

      Saatanan elämäkerta
      Muokkaa

      Arkkienkeli Lucifer oli pahalla päällä. Hän ei ollut kiinnostunut luutunsoitosta, palkkoja oli jälleen kerran leikattu ja muutenkin koko homma nyppi häntä. Kun hän meni ehdottamaan Jumalalle Taivaallisen Valtakunnan infrastruktuurin uudistamista, Jumala suuttui tästä niin, että nyppäisi Luciferin siivet pois. Tästäkös Lucifer vasta vetikin herneen nenäänsä. Puhuttuaan muutaman enkelin kelkkaansa Lucifer päätti aloittaa Uuden Firman omine nokkinensa. Yläkerrassa ei kuitenkaan ollut tilaa, joten Lucifeerus joutui tyytymään alakertaan, jossa loppujen lopuksi oli aika kuumat paikat.

      Saatuaan helvetin pystyyn Saatana tajusi, että hän tarvitsi vankan asiakaspohjan. Niinpä hän lähetti Käärmedemoni Crowleyn viekottelemaan pari tyyppiä puraisemaan omenaa, jota Saatana mainosti uutuustuotteena. Kun Jumala tajusi, että oli juuri menettänyt molemmat asiakkaansa, päätti hän ryhtyä laajoihin vastatoimiin. Aatami ja Eeva heitettiin ulos paratiisin tiloista ja suora asiakaspalveluyhteys katkaistiin, eli Jumalan asiakaskunta saneerattiin[2] aina suuren teleoperaattori Nooan aikaan saakka.

      Ihmiskunnan koon kasvaessa Saatana arveli imagonvaihdoksen olevan paikoillaan. Vanhan, ystävällisen papparaisen mielikuva korvattiin raivoavalla ja hirvittävällä iljetyksellä. Homma toimi, ja Jumalan ajamat asiakasleikkaukset siirsivät suuren osan Jumalan entisistä asiakkaista suoraan Saatanalle. Jumalan ja Saatanan välinen palvelukilpailu huipentui suureen hintasotaan, jossa Saatanan "MAKSA YKSI SIELU, SAAT MAALLISEN ONNEN JO TÄNÄÄN" kilpaili tasaväkisesti Jumalan lanseeraaman "Miksi maksaa ajattelusta? Näillä opinkappaleilla ja rituaaleilla sielusi iloitsee ikuisesti" -kampanjan kanssa.

      Loppujen lopuksi Saatana voitti, koska 99 prosenttia maailman väestöstä eivät olleetkaan uskiksia, vaikka heitä yritettiin "ilmaisilla paikoilla taivaassa" lahjoa synnittömiksi. Saatana muistelee hyvillä mielin sitä päivää, kun hän näki Jumalan vitutuksen häviön johdosta. Eipä sen jälkeen ole Jumala koskaan puhunut Saatanalle. Murjottaa tälläkin hetkellä jossain kastekupin pohjalla.

    • Anonyymi

      Jeesus tulee pian!

    • Anonyymi

      Jeesus tulee, suu auki.

    • Anonyymi

      Jeesus tulee pian ottakaa koppi

      • Anonyymi

        Aikojen merkkejä kun seuraa, niin Herran päivä on lähellä.


    • Anonyymi

      Kaikkein viimeiseksi luotiin lappajärveläiset.

      • Anonyymi

        Loimaa on maailmankaikkeuden vanhin paikka
        Alussa Jumala teki taivaan ja "Loimaan"


    • Anonyymi

      Autuaita ovat rauhan tekijät.

    • Anonyymi

      Pukeutuiko Jeesus minkkiturkkiin?

    • Anonyymi

      Kirottujen yhdistyksessä ei lakkoilla. Ja taas meni satonen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe