Rauhaa tulee Israeliin ...

Anonyymi-ap

Tämä on Jumalan suunnitelma, profetia:
Jos te autatte palestiinalaiset pois Minun maastani Israelista, ja liitätte Gazan JA Länsirannan virallisesti Israeliin, niin minä siunaan teitä. Mutta jos palestiinalaiset jäävät Israeliin, he valmistavat entistä tehokkaampia aseita Israelin tuhoamiseksi.
Minä siunaan kansaani Israelissa, joka on vapautettu palestiinalaisista.

27

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puhdas rauhan sanoma Herralta.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­N­y­m­­­f­­o­­­m­­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18215150

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Se on totuus. Ei ole rauhaa ilman rauhan Ruhtinaan mukana oloa.

    • Anonyymi

      Israelissa lisääntyy uskoon tulleiden joukko, ns. messiaaniset juutalaiset.

    • Anonyymi

      Palestiinalaiset pitää auttaa pois, ei tuhota. Heillekin kuuluu evankeliumin ilosanoma.

    • Anonyymi

      YK yhdessä Hamasin ym. palestiinalaisten kanssa tahtoo tuhota Israelin ja saada samalla aikaan suurasodan koko maailmaan.

    • Anonyymi

      Oikean presidentin valinta on tässä historian vaiheessa ratkaiseva asia Suomessakin.

    • Anonyymi

      Kyllä.
      Presidentti vaikuttaa suuresti, että rahaa ei enää syydetä terroristeille. Tämän tähden menemme kirjoittamaan vaalilippuun numero 7. Mika Aaltola.

    • Anonyymi

      Linkissä oikean tien duuntaviittoja:

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä Suomesta tuetaan edelleen palestiinalaisten terrorismia Israelia vastaan. Suuret summat verorahojamme menee sinne.

    • Anonyymi

      YK.n pääsihteeri on vaaraksi koko maailmalle.

    • Anonyymi

      On vaarallista tukea Israelin vihollisia. 1 Moos. 12:1-3.

    • Anonyymi

      Tämä profetia on aitoa Jumalan sydämen asiaa.

    • Anonyymi

      Veikkaan että Israel hajoaa. Ei mikään valtio voi pysyä pystyssä vihamielisten arabien ympäröimänä.
      Juutalaiset muuttavat ehkä. Ameriikkaan tai Australiaan.

      • Anonyymi

        Sulla ei ole sitten tapana voittaa lotossa eikä raveissa, Israel on ollu jo reilut sata vuotta Jihadin kohteena eikä mikään viittaa siihen että Israel olisi katoamassa kartalta. Mihin juutalaiset omasta maastaan lähtisivät, heillä on hyvät puolustusvoimat päälle tunkevia ylivoimaisia muslimeja vastaan. Islamisteilla on, huolimatta ylivoimastaan, ollu vakavia ongelmia poistaa Israel ja juutalaiset siinä samalla Lähi idästä.

        Muslimeilla on hyvin vahvana kv. yhteistyökumppanina vasemmistolaiset nylkemässä karhua ennen kuin se on edes tapettu, islamistit julistivat itsenäisen islamilaisen teokraattisen sharia valtion palestiinan Israelin valtion tilalle jo vuonna 1988 mutta toistaiseksi se "palestiina" on vain fiktiivinen virtuaalivaltio vasemmiston ja islamistien ähräämisestä huolimatta. Luultavasti se nyt sitten sellaisena pysyykin.

        Israel on ja pysyy itsepintaisesti juutalaisten aktiivisesta vastarinnasta johtuen, eikä juutalaiset ole suostunnut luopumaan omasta kotimaastaan ja lähtemään pakolaisina kiertään maailmaa vasemmiston ja muslimien ahkerasta ja intensiivisesta suostutteluista huolimatta. Ne ns. palestiinalaiset saisivat oikiasti mennä jo takaisin Jordaniaan kun kerta ovat sieltä laittomina siirtolaisina ängenneet toisten maille valloittamaan ja miehittämään sekä tappamaan sen alkuperäisväestön pois sen teokraattisen sharia valtionsa "palestiinan" tieltä.


    • Anonyymi

      Palestiinan valtio tulee Suomeen.
      Toinen tulee Palestiinaan.

      • Anonyymi

        Suomi on reaali maailmassa ja epäilemättä muslimit sen islamilaisen teokraattisen sharia "palestiinalaisvaltion" perustaakin vasemmiston tuella Suomen valtion tilalle kuten Israelin valtionkin tilalle ja voi sitä onnen, ilon, autuuven ja riemun päivää vasemmistolle kun vihoviimeinkin siitä viheliäisestä ja rasistisesta suomalaisvaltiosta pääsivät.

        Se fiktiivinen "Palestiina" on edelleenkin virtuaalimaailmassa ja on jo siellä ties monentenako eikä ilmauksellasi "toinen" tässä yhteydessä ole siten merkitystä. Mahmud Abbasin ilmaus "shall" on yhtä pätevä kuin sinunkin futuurissa eikä hänen mukaansa siellä ole sijaa juutalaisille vasemmistolaisten riemuksi.

        Israel vain on ja pysyy eikä sillä ole kiirettä häipyä historian hämäriin siitä huolimatta että ns. palestiinalaiset ja vasemmistolaiset hakkaa päätään Israelin graniittia vasten.


    • Anonyymi

      Keneltä tämä profetia tulee? On totta että Jumala antoi Israelin maan juutalaisille mutta ohjeisti ottamaan vastaan muukalaisen ja orvon ja sen Israel on tehnytkin. Jumala siunasi Abrahamin "Joka sinua siunaa sitä Minäkin siunaan, joka sinua kiroo sitä Minäkin kiroon", muslimien kuunjumala Allah kirosi juutalaiset apinoiksi ja koiriksi sekä käski tappaa heidät. Tämä on Allahin Fatwa, kuolemantuomio juutalaisille, palestiinalaiset ovat hartaita muslimeja, ei kumminkaan kaikki. Israelissa asuvat muslimit tekevät jumalansa tahdon mukaan ja toteuttaa Fatwaa ja ovat siten juutalaisten leppymättömiä vihollisia.

      Jumala ei ole perunut Sanaansa joten muslimien jumala on Jumalalta kirottu sekä kaikki ne jotka palvelevat Allahia ja Jumalan kirous on niitten palestiinalaisten päällä yhtä varmasti kuin Allahin Fatwa on juutalaisten päällä. Juutalaisia Jumala ei velvoita murhaamaan palestiinalaisia sen takia että ovat etnisesti toista kansaa eikä sorra heitä. Muslimit ovat siis tuhoamis sodassa juutalaisia vastaan vain siksi koska juutalaset ovat etnisesti eri kansaa kuin nämä muslimit.

      On siis itsestään selvää että vihollisia tapetaan sodassa, juutalaiset eivät halua sotia vapaa ehtoisesti mutta muslimien saama käsky velvoittaa muslimeja sotimaan Israelia vastaan, joka on sinänsä aivan turhaa, Allahilla ei ole mandaattia luvata palestiinalaisille Israelin maata.

      Minkäänlainen sovinto ei Jumalan ja muslimien jumalan Allahin välillä ole mahdollista ja Allah on se hävinnyt osapuoli eikä muslimit sitä tiedä, vielä. Vasemmisto on liittynyt Allahin riveihin "vapauttamaan palestiinaa" ja sillä on seurauksensa koska ovat osallisia muslimien kiroukseen. Muslimien kuunjumala Allah tunnetaan paremmin nimellä Saatana ja hän saa koko maailman kansat talkoisiin "vapauttamaan palestiinaa" ja petos onnistuu hänen kädestään.

      On toinenkin ihmisryhmä joka on Allahin huomion kohde. Tunnustavat kristityt ovat muslimien ja vasemmiston vihan kohde, kristittyjen vainot alkavat vähitellen ja heidän on rekisteröidyttävä erityiseen ei kirkolliseen kristittyjen ryhmään erotuksena jonkin kirkon jäsenluetteloista ja jotka tunnustavat ekumenian hengessä Allahin jumalaksi.

      Kaikkien kirkkokuntien on siis tunnustettava Allah jumalaksi, mutta seurakunnissa on jäseniä jotka eivät tunnusta vaan Jeesuksen Kristuksen jota he rukoilevat ja kiittävät sekä pitävät Hänen käskynsä ja heidän on rekisteröidyttävä ei kirkollisiksi kristityiksi kaikkine ystävineen, sukulaisineen, lapsineen, vanhempineen, nimineen ja osoitteineen myöhempiä toimenpiteitä varten. Kristittyjen on valittava leivän ja uskon välillä, siis toimeentulon ja luottamuksen Jeesuksen Kristuksen välillä.

      Paljon on kumminkin kristittyjä jotka eivät liity Ei kirkolliset kristityt rekisteriin eikä tunnusta Allahia jumalaksi. Maailma on valmis Great Resettiin jossa mm. fyysinen raha poistuu käytöstä ja digitaalinen raha on universaali vaihdanta väline ja globaali pankkisysteemi ei enää hyväksy minkään maan valuuttaa vaan ainoastaan universaalin digirahan jonka arvo on täsmälleen sama missä tahansa maailman kolkassa ja kaikki kansalliset valuutat tulevat laittomiksi. Universaalin digirahan käyttö on uskomattoman helppoa ja nopeaa eikä sitä voida varastaa.

      Digirahan käyttö edellyttää pommin varmaa identifiointia joka on aina käyttövalmiina ilman kortteja ja certifikaatioita ja sellainen on jo olemassa, mikrosiru, joka sisältää kaikki ihmisen sos.turvat, ajokortin yms. Tämä siru tulee maksuttomana inserttinä missä tahansa terveyskeskuksessa, pankeissa yms. toimipisteissä oikeaan käteen tai otsaan ja se aktivoidaan heti ja valmista. Ilman sirua ei kukaan voi ostaa tai myydä, sirussa on omistajan signeeraus kolmena numerona 666.

      Tämä tarkoittaa samaa kuin koiran, kissan tms. sirussa on omistajan nimi ja osoite ja jos se jostain syystä on menny omille teilleen ja löydettäessä se identifioidaan maija- tai matti meikäläiseksi osoitteineen ja eläin sitten palautetaan omistajalle. Ihmisen siruun on jo tehdas valmiina merkattuna omistajaksi Mahdi eli Antikristus, eikä siis maija- tai matti meikäläinen. Tämä seuloo kirkoista ne ihmiset jotka ovat trendikkäästi ottaneet sirun ja niihin jotka luottavat Jeesukseen Kristukseen. Nyt viimeistään niiden jotka eivät ota sirua on rekisteröidyttävä Ei kirkolliseen kristittyjen ryhmään toimenpiteitä varten.

      Fiksummat kristityt pakenevat erämaihin ja tyhmemmät menevät ja rekisteröityvät, heitä on vain petetty tyhjillä lupauksilla siirrosta johonkin reservaattiin tms. He kokevat kivuliaan ja kammottavan kohtalonsa kuin vain demonien vallassa olevat ihmiset voi vain keksiä ja monet murtuvat heidän käsittelyynsä ja päästäkseen kiduttajiensa käsistä he ottavat sirun jonka jälkeen heiltä leikataan pää pois.

      Ne jotka pakenivat erämaihin selviävät hengissä kun pysyvät hukassa eikä se ole liian helppoa kun heidän metsästäjillä on käytössään trackcamerat, IR kiikarit ja tehokkaat pimeänäkökiikarit sekä dronet ja koirat jäljitystä varten ja google.maps tms.

      • Anonyymi

        Jumala siunasi Abrahamin "Joka sinua siunaa sitä Minäkin siunaan.

        Abraham on hengellinen isä, ei lihallinen eikä läskillinen. Ja Henki tulee Jeesukselta, joka teki liitot.
        Jolla ei ole Poikaa ei ole Isääkään.
        Siellä on saatanallinen meno päällä.


    • Anonyymi

      Ei Raamattu mainitse mitään mikrosirusta, vaan pedonmerkistä. Ilm. 13.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vanha kirjoitus 12 vuoden takaa. Mutta ihmeteltävän sopiva tähän aikaan.


    • Anonyymi

      Nyky Israel on on juudaskansaa. Niillä ei ole Jeesusta.

      Israelin koko Palestiinan alueella ylläpitämä järjestelmä täyttää kansainvälisessä oikeudessa määritellyt apartheid-rikoksen tunnusmerkit. Tunnetuimpia näistä ovat Amnestyn, Human Rights Watchin ja Israelin merkittävimmän ihmisoikeusjärjestön B’Tselemin julkaisemat raportit.

      Jos Jumala on puolueellinen Hän tahraa nimensä ja kunniansa.

      • Anonyymi

        Hesekiel: 36:22 Sentähden sano Israelin heimolle: Näin sanoo Herra, Herra: En tee minä teidän tähtenne, Israelin heimo, sitä minkä teen, vaan oman pyhän nimeni tähden, jonka te olette häväisseet pakanakansain seassa, minne tulittekin.


    • Anonyymi

      SHALOM ISRAEL.
      Kaikki oikeassa uskossa Jeesukseen Kristukseen olevat kristityt tukevat Israelia rukoillen maan ja kansan puolesta.
      Sakarja 12:3.

      • Anonyymi

        Nyt kristityt tukevat Israelia kansanmurhaan Gazassa, sekö kirkastaa Jeesusta, vai saatanaa. ottakaa huppu pois silmiltänne ja eläkää totuudessa, sillä kukaan ei voi pettää totuutta eikä Jumalaa. Mitä ajatellaan sanotaan ja tehdään siinä aina on totuus ja se koskee aina myös suhdetta Jumalaan.
        Jumala on kaikkien Isä! Jeesuksessa ei ole erotusta! Jeesus teki liitot!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe