Uudet lapualaisvitsit

Anonyymi-ap

Tiisten koulun oppitunnilla opettaja kysyi oppilailta, että mikä on paniikki ? Eräs poika viittasi ja vastasi: "Se on sitä, kun rasti puuttuu...". Opettaja tätä ihmetteli ja pyysi selitystä. Poika siihen, että; "Sisko piirtää kalenteriin joka kuukausi rastin. Yhtenä kuukautena se rasti puuttui ja siitä nousi hirveä paniikki."

35

1401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pikkukalle kirjoitti Hellanmaan koulussa aineeseen aina että pistin kynän taskuun, pistin vihon pöydälle tai pistin jonkun johonkin. Opettaja Hantula pyysi, että Pikku-Kalle voisi käyttää synonyymejä, kuten asetin, panin tai laitoin. Ne tarkoittaa kaikki samaa asiaa. Pikku-Kalle sanoi, ettei tarkoita. Opettaja pyysi esimerkkiä. Pikku-Kalle sanoi, että isäni on teurastaja. Siinä on vissi ero, että pistääkö hän sian hengiltä, vai paneeko sen hengiltä.

    • Anonyymi

      Homopari vietti kuumaa lemmentuokiota Lapuahovin swiitissä, kun toinen ilmoitti syttyvänsä miehistä joilla oli todella karvainen rinta. Toinen miehistä ei kuitenkaan omannut karvaista rintaa, joten hän päätti mennä lääkärin puheille kysymään neuvoa. Lääkäri antoikin neuvon, jonka avulla miehelle pitäisi kasvaa nopeasti todella tuuhea rinta. Miehen tulisi ainoastaan hieroa vaseliinia rintakehäänsä, niin homma hoituisi tuota pikaa.
      Muutaman illan kuluttua miehet olivat taas täydessä touhussa, kunnes toinen miehistä huomasi partnerilla olevan jotain ihmetököttiä hierottuna rintakehään.
      - Mitä ihmettä sinulla on rinnassasi?
      - Se on vaseliinia, vastasi toinen innoissaan, se auttaa kasvattamaan upeat rintakarvat.
      - Idiootti, jos vaseliini auttaisi karvan kasvussa, sinulla olisi jo poninhäntä perseessä

    • Anonyymi

      Lillin baarissa kaksi lapualaisrouvaa keskusteli.
      - Pyyrin eileen miäheltä 200 eurua kampaamohon ja kauneussalonkihin.
      - No, eikö se antanut?
      - Yhymm,, vilakaasi leheren takaa ja löi kätehen 600 eurua,,

    • Anonyymi

      Hellanmaassa oli eräässä talossa harrastettu ahkerasti pirttiviljelyä emäntä tuumi että taitaisi tuo lapsiluku hiljalleen olemaan täynnä.
      Eräänä suvisena päivänä, kun perheen isä, päätti pistäytyä Lapuan ykkös-apteekissa särkylääkkeitä hakemassa, emäntä pyysi isäntää samalla tuomaan kondomeja, jotta lapsia ei enää taloon syntyisi. Antoi isännälle 1,50 mk ja tokaisi, että tuo rahamäärä kyllä riittää.
      Niinpä isäntä sitten lähti matkaan. Apteekissa isäntä katseli minkävärisiä kondomeja kauppias myy. Ihastui vihreisiin ja kyseli hintaa, apteekkari vastasi: 1,51 markkaahan nuo maksaisi. Eihän isännällä ollut kuin se 1,50 jonka emäntä antoi. Apteekkari kehoitti ostamaan mustia, kun ne maksoivat vain 1,49. Niinpä isäntä osti ne mustat kondomit. Palasi kotiin ja pyysi emäntää testaamaan niitä, mitä oli ostanut.
      Lopulta isäntä lähti itsekseen hymyillen pellolleen töihin. Sattumalta taloon ilmestyi Mustalaismies kauppamatkallaan. Emäntä oli kovin ihastunut tummahipiäiseen mieheen ja kuinkas sitten kävikään.
      Kului vuosia. Isäntä istui nuoremman poikansa kanssa pellon pientareella ja katselivat kun perheen muut lapset tekivät heinätöitä. Vihdoin viimein poika katsoi isäänsä ja kysyi. Isä, miksi minä olen näin tumma, kun muut ovat vaaleita. Isä katsoi vinosti alaspäin poikaansa ja sanoi: Poika hyvä! Kiitä luojaasi, se oli pennistä kiinni, että et ollut vihreä!

    • Anonyymi

      Oli täysin normaali päivä lapualaisen Virtasen perheessä. Perheenisä, Lasse, oli töissä kun taas äiti Helena ja 5-vuotias tytär, Lotta, olivat kotona.
      Virtaset olivat remontoineet vanhaa kotitaloaan jo jonkin aikaa ja tälle päivälle kotiin oli tilattu sähkömies, jonka piti tulla katsomaan johdot kuntoon.

      Ovikello soi
      Helena-äidin ollessa yläkerrassa viikkaamassa vaatteita kaappiin, hän kuuli, kuinka joku soitti ulko-oven ovikelloa.

      Ennen kuin hän ehti edes miettiä asiaa oli 5-vuotias Lotta-tyttö jo ehtinyt ovelle ja avannut sen. Oven takana seisoi sähkömies, joka oli tilattu paikalle.

      – Terve, olen tulossa tekemään sähkötöitä kotiinne tänään. Olisiko äitisi tai isäsi kotona? Sähkömies kysyi nuorelta tytöltä, joka häntä tuijotti oviaukossa.

      Huusi äidille yläkertaan
      Pikku Lotta katseli sähkömiestä nopeasti päästä varpaisiin ja kääntyi sitten ympäri. Hän vilkaisi yläkertaan ja avasi sitten suunsa huutaen:

      – Äiti! Sähkömies on täällä nyt! Onko meillä rahaa maksaa hänelle vai pitäisikö minun taas lähteä ulos leikkimään hetkeksi?!

      Sitä äiti ei osannut odottaa. Eikä myöskään sähkömies, joka jäi seisomaan ovelle monttu auki hämmentyneenä ennen kuin häpeästä punastunut äiti kiiruhti ottamaan hänet vastaan.

    • Anonyymi

      usko ny ei ole näyttöä rikoksesta lopeta jo

      • Anonyymi

        Lapua palsta on kohta kuin Alavuden palsta Hilkka juttuineen.


    • Anonyymi

      Mies nojaili murheellisena Lapuahovin pubissa baaritiskiin ja siemaili wiskiä. Hänen kaverinsa tuli siihen ja kysyi että miksi noin apeana? Mies sanoi että vaimo kertoi että seksi on lomalla paljon upeampaa kuin kotona. Kaveri ihmetteli että mitä murehtimista siinä on? Mies vastasi, että hän kertoi sen sähköpostilla.

    • Anonyymi

      Mikä on pinkki, musta ja siinä on yksitoista nänniä? Syöpäosaston roskakori.

    • Anonyymi

      Vitsi: Rasmus Takaluoman henkirikos on selvitetty krp:n toimesta.

    • Anonyymi

      Mistä tiedät ettei sinusta pidetä?
      -
      Ryhmäkuvaa otettaessa sinua pyydetään aina ottamaan se kuva.

    • Anonyymi

      Lapualla vieraili sirkus ja kaksi naista nojasi aitaan ja katseli pomppulinnassa hyppiviä lapsia. Toinen kysyi toiselta, että kuka heistä on sinun? Hän vastasi; "En ole vielä päättänyt".

    • Anonyymi

      Ateisti istui pölyisen vanhan hellanmaalaisen vieressä lentokoneessa ja kääntyi hänen puoleensa ja sanoi: "Haluatko jutella? Lennot sujuvat nopeammin, jos aloitat keskustelun toisen matkustajan kanssa. ”
      Hellanmaalaine joka oli juuri alkanut lukea kirjaansa, vastasi tuntemattomalle: "Mistä haluaisit puhua? ”
      "En tiedä", sanoi ateisti. ”Entä miksi ei ole Jumalaa, taivasta tai helvettiä tai kuoleman jälkeistä elämää? ” kun hän hymyili omahyväisesti.
      "Okei", hän sanoi. “Ne voisivat olla mielenkiintoisia aiheita, mutta anna minun kysyä sinulta ensin jotain. Hevonen, lehmä ja peura syövät kaikki samaa ruokaa – ruohoa. Silti peura sontii pieniä pellettejä, kun taas lehmästä tulee litteä pihvi, mutta hevonen tuottaa kokkareita. Mistähän se johtuu? ”
      Vanhan hellanmaalaisen visaisesta kysymyksestä yllättynyt ateisti miettii asiaa ja sanoo: "Hmmm, ei aavistustakaan. ”
      Hellanmaalainen vastaa: "Tunnetko todella olevasi pätevä keskustelemaan Jumalasta, taivaasta ja helvetistä tai kuoleman jälkeisestä elämästä, kun et tiedä paskaakaan? ”.

    • Anonyymi

      Isoäitini on raskaana. Hän on vasta 46-vuotias, joten olimme aluksi melko innoissamme, mutta nyt hän väittää, että mieheni on isä. En tiedä mitä tehdä. Hän viettää paljon aikaa "auttaen" hänen kotonaan. En kuitenkaan voi uskoa, että hän kuksisi isoäitiäni. Isyystestiä joudumme odottamaan kuukausia. Jos se on hänen, olisiko vauva tätini/setäni ja lapsipuoli? On myös syytä huomata, että mieheni on sekä veljeni että setäni ja isoäitini on myös hänen isoäitinsä ja myös hänen entinen tyttöystävänsä.
      En todellakaan ole varma mitä tehdä.
      Ja EI, tämä ei ole tyhmä vitsi. Tämä on vakava asia, joten ei töykeitä vastauksia, kiitos.

    • Anonyymi

      Siirilän mies kävelee makuuhuoneeseensa ja näkee vaimonsa pakkaamassa matkalaukkua.
      Hän sanoo: "Mitä sinä teet?"
      Hän vastaa: "Muutan Helsinkiin. Kuulin siellä prostituoitujen saavan 200 euroa siitä, mitä minä teen sinulle ilmaiseksi!"
      Myöhemmin samana iltana poistuessaan vaimo kävelee makuuhuoneeseen ja näkee myös miehensä pakkaamassa matkalaukkuaan.
      Kun hän kysyy, minne hän on menossa,
      hän vastaa... "Minäkin muutan Helsinkiin. Haluan nähdä miten sinä pärjäät neljällä sataa vuodessa!"

    • Anonyymi

      Miksi kommunistit karttavat Lapuaa? No, kun sieltä johdettiin aikoinaan Lapuanliikettä. Hah, hah, hah, haa....

    • Anonyymi

      16-vuotiaan lapsen Rasmus Takaluoman henkirikos on selvitetty Krp toimesta.

    • Anonyymi

      Tapasin henkeäsalpaavan naisen. Hän pieraisi kun nuolin häntä.

    • Anonyymi

      Lapuan baarissa on nähty nainen, no ei vaineskaa homo bubiin eksyy vain paikalliset perä petterit. Tämä ei ollut vitsi

      • Anonyymi

        Mitäs mieltä te peräpetterin kanssa olitte siitä?
        -Tämäkään ei ollut vitsi


    • Anonyymi

      Vein viime viikonloppuna tytön kotiini äitiäni tapaamaan. Äiti huudahti kauhistuneena, että "älä missään nimessä vakiinnu tuon kanssa, saat kyllä paljon paremmankin!"
      Yritin selittää äidille, että minä olen rakastunut, johon äiti huusi että "ole sinä hiljaa, minä puhun tytölle!"

    • Anonyymi

      Tiisteläinen vaari painaa autolla longinoikoosta tuhatta ja sataa. Lapsenlapset takapenkillä pelkäävät ja kysyvät miksi vaari ajaa niin lujaa?
      Vaari vastaa että mummo odottaa jo meitä.
      Lapset siihen että mummohan on kuollut.
      Vaari siihen että "Aivan!" ja painaa lisää kaasua.

    • Anonyymi

      Vitsiltä tuntuu nyt lapualaaset miehet. Kahden kanssa on tullut seukattua, mutta molemmissa SAMA ONGELMA. Miehet eivät lähdet lomamatkoille. Ei ulkomaille mutta kotimaankaan matkat eivät kiinnosta. Ei halua lentää eikä asua hotellissa. Kaikki lapualaismiehet tällaasia?

    • Anonyymi

      Vanha muori Ämmälänmäeltä, lyhyt ja tukeva. Oli ihmeissään kun aina sateella tussua kolottaa.
      Akka päätti lähteä kirkolle, lääkärin vastaan otolle.
      Akka kertoi, lääkärille asiansa, ja lääkäri tutki tussun perinpohjin.
      " ei siinä tussussa mitään ihmeellistä näkynyt" sanoi lääkäri ja kehoitti akkaa tulemaan taas jos vaiva uusiutuisi.
      Meni muutama päivä kaikki oli ok. Mutta sitten alkoi taas sataa ja akkaa alkoi kolottaa. Akka lähti saman tien lääkärille ja lääkäri pyysi akkaa nousemaan pöydälle.
      Lääkäri tutki hieman akkaa, ja otti puukon alkoi veistellä ensin vasemmalta ja sitten oikealta puolelta.
      "No niin nouskaas ylös niin katsotaan kolottaako enään"
      Akka pomppi ja loikki ympäri huonetta.
      "Kipu on poissa, kipu on poissa, mitä ihmettä teitte puukolla kun ei tuntunut yhtään kipeältä kun viiltelitte?"
      "Minä vain hieman lyhensin noita teidän kumisaappaan varsia."

    • Anonyymi

      Kerron tarinan ritamäkeläisestä ystävästäni Matista (nimet muutettu). Hänen vaimonsa Maija oli huomannut, että Matti viipyy usein roskia viemässä tosi kauan, ja kerran kun Maija seurasi Mattia salaa, niin hän huomasi, että Matti puhui puhelimessa jonkun kanssa. Kerran kun Maija kysyi Matilta, että miksi tämä tuli myöhään töistä, niin Matti vastasi, että oli ylitöissä, mutta kun Maija soitti Matin pomolle ja kysyi, niin tämä kertoi, että ei Matti ole ollut ylitöissä.
      Matin käytös oli muutenkin tosi usein salamyhkäistä, hän salaa lähetteli viestejä, kun luuli ettei Maija huomaa, ja joskus yöllä, kun Maija heräsi, niin hän huomasi, että Matti oli keittiössä läppärillä netissä, ja kun Maija tuli paikalle, niin Matti äkkiä laittoi läppärin kiinni.
      Maija oli ihan varma, että Matti pettää häntä. Yhtenä iltana hän sitten otti asian esille, ja kysyi suoraan, että käytkö sinä vieraissa. Matti suutahti siitä hirveästi, motkotti Maijalle, että etkö sinä luota minuun, miten sinä voit kuvitellakaan tuollaista, minähän rakastan sinua. Maija alkoi epäilemään, että ehkä hän olikin väärässä.
      Mutta epäilys ei rauhoittunut, niin kuin se ei mustasukkaisilla koskaan rauhoitu. Yhtenä päivänä sitten, kun Matti sanoi lähtevänsä kavereiden kanssa keilaamaan, Maija seurasi häntä. Matti ajeli suoraan keilahallin ohi, ja erään omakotitalon pihaan. Oven avasi kaunis nainen, jota Matti halasi, ja he menivät sisälle. Maijaa pyörrytti. Hän istui typertyneenä autossa ainakin tunnin, keräten voimia, ja sitten hän päätti, että minä näytän sille sialle, ja meni soittamaan ovikelloa. Nainen avasi oven. Maija kiihtyneenä huusi, että mitä minun mieheni tekee täällä. Nainen näytti todella nolostuneelta, ja Mattikin tuli siihen ovelle ihmettelemään meteliä. Maija tuijotti raivon vallassa molempia, pystymättä sanomaan sanaakaan, kun nainen totesi, Mattia katsoen, että ”nyt tämä paljastui, meidän on parempi tunnustaa”. Maijan silmissä hämärtyi, hänen piti ottaa oven pielestä tukea, ettei hän kaatuisi. Matti aloitti: ”Maija, me olemme olleet naimisissa melkein kymmenen vuotta. Meidän hääpäivämme on kuukauden päästä. Tämä Mirja on juhlasuunnittelija, ja me olemme suunnitelleet salaa sinulle lahjaksi maailman upeinta hääpäivää, varataan juhlatila, sinne catering, kutsutaan kaikki, jotka olivat alkuperäisissä häissä, uudistetaan vihkivalat, juhlitaan oikein kunnolla, tanssitaan aamuun asti ja sitten uusimme vielä hääyönkin”.
      Maijaa pyörrytti, yhtäkkiä hän tajusi, että hän on ollut aivan hullu, miten hän on voinut edes epäillä hänen omaa rakastaan, joka on vain halunnut yllättää hänet maailman parhaalla yllätyksellä! Maija meni polvilleen Matin eteen, ja itkien pyysi anteeksi, miten hirveä hän on ollut ja ettei hän ikinä olisi saanut uskoa Matista mitään sellaista. Matti kumartui nostamaan Maijan ylös, suuteli häntä, ja sanoi ”voi kulta, tietenkin minä annan sinulle anteeksi, minähän rakastan sinua. Pikkuisen harmittaa vain, kun tämä yllätys nyt paljastui etuajassa”. Maija pyysi uudestaan anteeksi, halasi Mattia niin lujaa kuin pystyi, ja vannoi että hän ei enää ikinä epäile Mattia, ja tästä lähtien hän on paras vaimo ikinä!
      Maija lähti sitten silmät punaisina kotiinpäin, ja jätti heidät jatkamaan suunniteluja. Matti ja Mirja vilkuttivat ovelta, kunnes Maijan auto hävisi näköpiiristä. Sitten Mirja totesi Matille: minähän sanoin, että vaimoa varten pitää olla valmiina hyvä selitys, nyt mennään jatkamaan naimista, on minun vuoroni saada piiskaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilima on ku morsian, epävakaa ja aiva muuta ku luvattihi ja Pattaijalla olis paree.

    • Anonyymi

      Mikä oli parasta vanhoissa hyvissä ajoissa? Se etten ollut vanha enkä hyvä.

    • Anonyymi

      Rempunrannan änkyttäjä oli päästetty kokeilemaan omin päin olemista ja ensimmäiseksi hänen tietysti piti löytää töitä.
      Jo noin kymmestä paikasta oli tullut kieltävä vastaus, kun hän päätti kokeilla WSOY:ta ja tietosanakirjojen myyntihommaa.
      WSOY:n myyntipäällikkö oli vähän epäileväinen, mutta antoi hänelle kuitenkin yhden tietosanakirja-sarjan myytäväksi.
      Puolen tunnin kuluttua tämä uusi myyntimies tuli takaisin päällikön luokse ja halusi uuden sarjan. Ja sama toistui jälleen puolen tunnin kuluttua.
      Nyt myyntipäällikkö oli jo kovin utelias ja kysyi:
      'Mites sä saat ne myytyä noin äkkiä?'
      Mies vastasi:
      'Mää ky-ky-kysyn jo-jos ne os-ostas to-ton sa-sarjan, vai a-alanks mä lu-lu-lukee sitä niille?

    • Anonyymi

      Poliisi oli pysäyttänyt Siirilän miehen riisseliratsunin.
      - Takavalonne ei toimi.
      - Hä! Mies nousi autostaan tutkiakseen asiaa, mutta alkoikin manaamaan niin maan perusteellisesti.
      - Otetaanpas nyt aivan rauhallisesti. Selviätte tästä todennäköisesti pelkällä huomautuksella.
      - Paskaako mä teirän huomaatuksista, mutta mihinä helvetis on mun asuntovaunu?

    • Anonyymi

      Mistä tietää, että Jeesus oli lapualainen?
      Hän asui kotona kolmekymppiseksi, jatkoi isänsä ammattia ja
      piti äitiään neitsyenä joka puolestaan piti häntä jumalana.

    • Anonyymi

      Lapualaispoika meni R-kioskille ja kysyi myyjältä Datsun-merkkisiä kortonkeja. Ei ole, kui niin, oli vastaus. Poika vastasi, kun teeveessä mainostettiin notta pitkän päälle Datsun.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe