Pahempaa ja sairaampaa uskontoa saa hakea

Anonyymi-ap

Kommunismi on pahin ihmishistoriaa kohdannut sairaus.Järkyttävää historiaa saa lukea mm. stalinista.Nykymaailmassa tämä paha sairaus näky venäjällä ja pohjoiskoreassa.....Kaikista pahinta sairaudessa on se :Että he itsekin tietävät olevansa väärässä .....Kusipäät ovat KUSIPÄITÄ!!!!!

10

340

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juuri niin! Henki lähtee jos olet erimieltä.Kommunismi onjuuri tätä!Paska uskonto!!!!

      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­a­­­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Täysi tollo luulee kommunismin olevan uskontoa. Arvatenkin persu kyseessä.

    • Anonyymi

      Kommunismi on parasta. Valtio turvaa asunnon ja ruoan. Ei tule laskuja postissa. Käyt vaan töissä ja valtio maksaa kaiken puolestasi. Tosin palkkaa sieltä ei juuri saa mutta mihin sitä rahaa tarviiskaan. Huoletonta on elämä. Tämä järjestelmä soisi suomalaistenkin turvaksi tulevan.

      • Anonyymi

        Ajatuksena aivan kaunis, mutta käytännössä toimii heikommin. Ihminen on luonnostaan laiska eikä tee mitään ellei ole pakko. Silloinhan se valtion leipä kapenee.
        Tosin ei ole järkevää tämä kapitalistinen jatkuva kasvukaan. Ellei kasvua, ei työtäkään jne.
        Molempiin järjestelmiiin muodostuu kuin itsestään tietynlainen eliitti joka kyllä syö hyvin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ajatuksena aivan kaunis, mutta käytännössä toimii heikommin. Ihminen on luonnostaan laiska eikä tee mitään ellei ole pakko. Silloinhan se valtion leipä kapenee.
        Tosin ei ole järkevää tämä kapitalistinen jatkuva kasvukaan. Ellei kasvua, ei työtäkään jne.
        Molempiin järjestelmiiin muodostuu kuin itsestään tietynlainen eliitti joka kyllä syö hyvin.

        >>Ihminen on luonnostaan laiska eikä tee mitään ellei ole pakko.<<

        Ihmisen kulttuurihistoria osoittaa tämän argumentin vääräksi. Ihminen on kautta historian tehnyt asioita, joita ei ole ollut pakko tehdä. Halu tehdä ajaa ihmiset mm. tavoittelemaan esteettistä kauneutta ja hyvinvointia.

        Yksittäistä kirkkoa voidaan rakentaa satoja vuotta ilman, että rakentaminen tuottaisi välitöntä hyötyä kenellekkään. Jokainen mökkiläinen tietää, että mökki ei koskaan ole ihan valmis - aina on uusia asioita, jotka pitää tehdä, vaikka ne eivät ole välttämättömiä. Ihminen on pikemminkin tavoitteellinen ja päämäärähakuinen olento. Tekeminen antaa meille tarkoituksen ja päämäärän.

        Jatkuvan kasvun idea voidaan palauttaa Marxin esittämään lisäarvoon. Työ tuottaa aina lisäarvoa, eikä työ lopu koskaan; siten työn tuottamaa lisäarvoa voidaan tuottaa loputtomasti. Kommunismin mukaan lisäarvo jakautuu väärin; omistaja korjaa potin ja työn tekijät eivät saa nauttia työnsä hedelmistä, vaan vieraantuvat työn päämääristä ja omasta tarkoituksestaan.

        Ideaalissa tilanteessa työn tekijä saa riittävän palkan tekemästään työstä, mikä motivoi häntä työskentelemään. Tekijä ymmärtää, että hänen työllään on arvo ja merkitys.

        Klassinen liberalismi - siis perinteinen kapitalismi - pyrki tekemään työntekijöistä vain korvattavia koneiston osia, jotka eivät itse hyötyneet työstään. Sosialismi vaati, että myös työntekijät ovat jakamassa tekemänsä työn hyötyjä, ja että voitot jakautuvat tasaisemmin omistajan ja tekijän välillä. Marxilaisuus vaati oikeuksia myös duunareille.

        Lenin väitti, että totalitarismi on välttämätön edellytys kommunismille. Se loi reaalisosialismin, joka oli totalitaarinen diktatuuri. Työntekijöiden oikeudet romahtivat Leninin mallissa yhtä heikolle tasolle kuin klassisessa liberalismissa. Se ei siis ollut sosialismia.

        Marx väitti, että sosialistinen tai kommunistinen vallankumous on mahdollinen vain sellaisissa valtioissa, joilla on vahva teollisuus ja kapitalistinen järjestelmä. Yksikään sosialismia ja kommunismia yrittänyt valtio ei ole täyttänyt näitä Marxin asettamia peruspremissejä, ja siksi ne eivät ole koskaan onnistuneet.

        Lähimmäksi Marxin ideaaleja on päästy Pohjoismaissa, joissa sosiaalidemokratia on johtanut laajaan hyvinvointiin ja koko väestön jakamiin ihmisoikeuksiin. Pohjoismaat ovat kaikilla mittareilla katsottuna oikeudenmukaisia, demokraattisia ja hyvinvoivia valtioita.

        Kommunismi Marxille tarkoitti yhteiskuntaa, jossa ei ole valtiota, valuuttaa ja yhteiskuntaluokkia. Sellainen ei ole koskaan toteutunut.


    • Anonyymi

      Kommunismi on lasten leikkiä verrattuna natsismiin. Kumpikaan ei natsismi eikä kommunismikaan ole uskonto. Mistä moista kuulit/ luulit ….?

    • Anonyymi

      Koetahan rauhoittua. Kommunismi tarkoittaa onnistuessaan internationaalia. Idea ei ole onnistunut reilun sadan vuoden aikana, miksi se nyt onnistuisi. Yksitäiset valtiot lähtivät Lenin ajatuksiin mukaan, mutta koskaan hekuma ei ylittänyt valtion rajoja. Mikä hätä sinulla on?

    • Anonyymi

      Aloittajalla on ainoastaan pikkuinen sinimusta kommunisti housuissaan, muualla niitä ei näy.

    • Anonyymi

      Ei kommunismi ole uskonto. Teksti kertoo typerästä ja tietämättömästä idiootista joka kommentoi asiaa mistä ei tiedä yhtään mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe