Urpilainen ja Haavisto valehtelevat Nato-jäsenyyden torppaamisesta

Anonyymi-ap

Kumpainenkin väittää ajatelleensa Suomen etua ja uskoneensa Venäjän demokratiakehitykseen, vaikka sellaisesta ei ole ollut nähtävissä mitään merkkejä. U & H jatkovat uskomisiaan keijuihin ja menninkäisiin myös Venäjän miehitettyä Krimin. Urpilainen jatkaa vielä meriselitystään kuinka Suomen kansa ei ole ollut valmis Nato-jäsenyyteen. Milläköhän Urpilainen tätä väitettä perustelee? Kansalta ei kysytty N-jäsenyydestä missään vaiheessa, eikä edes liittymishakemusta jätettäessä. SDP-sosialisti Urpilainen yleistää omat näkemyksensä koskemaan koko kansaa.

Totuus on että SDP ja vihreät ovat puolueina vasemmistopuolueita, joiden intresseissä on aikojen alusta asti puolustella Neuvostoliiton/Venäjän etua. Ovat suomettumisen ikoneita, jotka nähtävästi eivät luovuta koskaan. Meriselitykset vaihtuvat mutta luja usko Venäjään ja suomettumisen politiikkaan ei ole muuttunut. Urpilainen ei ole vielä iällä pilattu, mutta poliittisena broilerina toistaa mieluusti kaikkia SDP:n mantroja. Ikänsä puolesta Urpilaiselta olisi lupa odottaa realistisempia näkemyksiä Venäjästä.

Ukrainan hyökkäyssodan jälkeen suomen vasemmistopuolueiolta putosi aatteellinen pohja. Silti kumpikaan Haavisto eikä Urpilainen ole myöntänyt karkeita virhearvioitansa Venäjän suhteen. Krimin miehityskään ei saanut verenpunaisia näkemään Venäjää realistisemmin. Urpilaisen korostama Nato-optio oli vain paitsion pelaamista ja Nato-jäsenyyden torjumista. Nato-jäsenyyden hyväksyntäprosessi kesti vuoden. Venäjä kehittää naapurimaihinsa kriisejä puolessa vuodessa. kriisin aikana Nato-jäseneksi ei oteta. Urpilaiselta ja Haavistolta karkeat virhearviot.

4

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Vanhat toverit" ovat koko Suomen itsenäisyyden ajan pyrkineet kohti yhteisomistusta apupoikien avulla, kun omata maasta punaista kannatuspohjaa ei löydy eikä tule löytymään.
      Nyt nämä kääpiöityvät vasemmistopuolueet, joiden ote vallankahvasta alkaa irrota yrittävät epätoivoisesti turvata olemassaoloaan kuskaamalla tuontiääniä ympäri maailmaa.
      Tämä suomalainen yhteiskunta joutuu tinkimään jo nyt omienkin kansalaistensa tukemisesta, kun näihin "kulttuurikeitaisiin" joudutaan lapioimaan verokirstusta loputtomasti verovaroja (kotoutus) hamaan tappiin asti jokaisen tuontiäänen osalta.
      Mikä ihmeen vasemmistolainen ihmisoikeus se on, että kaikkialta maailmasta voi tänne tulla meidän elätettäväksi.
      Muista käydä äänestämässä.

      • Anonyymi

        SDP on kriisissä, koska puolueelta on romahtanut koko ideologia.

        SDP oli työväenpuolue, mutta kovin vaikea SDP:tä on mieltää työväenpuolueeksi, kun päällimmäisin ajettava asia on maahanmuuton edistäminen ja rahoitusmuotona veronkorotukset. Mistä tahansa lähtömaasta, millä tahansa edellytyksillä, papereiden kanssa tai ilman. Holtiton maahanmuutto (1 miljoona myönnettyä oleskelupaa 2015-2023) ei sada duunarin laariin, mutta käy kukkarolle aivan varmasti. Maahanmuuton lieveilmiöistä puhumattakaan.

        Toinen SDP:n peruskivi on suomettumisen politiikka, jonka lähtökohtana on sokea lapsenusko (Neuvostoliiton) Venäjän hyvyyteen ja demokratiakehitykseen. SDP on eksistentiaalisessa kriisissä ja mitä puolueen päärmit tekevät? Valehtelevat asiansa kuinka ovat aina olleet isänmaan asialla ja aina uskoneet Nato-optioon. Nato-jäsenyys oli SDP:lle niin ehdoton ei, ettei mitään rajaa. Jutta-prinsessan 5 % kannatus kertoo kaiken, SDPhen ei usko enää juuri kukaan.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­­N­­y­m­­f­o­­­m­­a­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Kokoomuksessa on siis maamme viisaimmat ihmiset, koska se on johdonmukaisesti vaatinut Natoon hakeutumista, tosin eihän se ole mikään uutinen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe