Caruna-Haavisto möi sähköverkot ulkomaille

Anonyymi-ap

Haavisto vaan selittelee ja syyttää bväärää arviota. Koulujakäymätön Haavisto teki väärin ja pelasi ulkomaisten sijoittajien pussiin. Suomalaiset maksavat siitä nyt lopun ikäänsä.
Haavisto tiettävästi ei ole vielä koskaan myöntänyt virheitänsä. Lukematta vaille professori.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016020321062773

32

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mediassa on ilmeisesti homoja koska ilman kritiikkiä tuokin leikkii pressa ehdokasta. Media on mätää ja Pekka siinä mukana.

      • Anonyymi

        Maksetun median ansiosta Suomen kansan tehtävä on päättää tehdäänkö umpihomosta vaiko puolihomosta seuraava Suomen Tasavallan Presidentti.

        Eikö meillä ole terveitä normaaleja ihmisiä noinkin tärkeään tehtävään.
        Mediapoolin ansiosta nuo kaksi kelluvat kuin paska avannossa kaikkien nähtävinä päivästä toiseen. Aivopesua.
        Miksi muuten maksettu media koettaa vältellä kertomasta Stubbin olevat bi-seksuaali?
        Kokoomus irtisanoutuu kaikesta tuollaisesta, mutta nyt se on kuin kusi sukassa.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­N­­­y­­m­­f­­­o­m­­­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Verkkoyhtiö Carunan myymisestä päätti Kataisen johtama hallitus, jossa oli mukana A. Stubb ulkomaankauppa- ja kehitysministerinä. Esityksen hallitukselle tekivät valtion omistajaohjauksesta vastaavat virkamiehet. Hallitus ja eduskunta päättivät Carunan myymisestä ja Arhinmäki oli ainoa joka vastusti sitä myymistä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Caruna-kauppan ministerinä valmisteli Pekka Haavisto.

        Haavisto vierittää syyn hinnankorotuksista sähköverkot ostaneelle Caruna Oy:lle.
        – Minusta yhtiö käyttää nyt monopoliasemaansa väärin.

        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016020321062773

        Silloinen pääministeri Kokoomuksen Jyrki Käteinen (joka yhdessä Jan Vapaavuoren kanssa löysi ulkomaisen pääomasijoittaja Carunan) kertoi, että markkinat pitävät huolen siirtohinnoittelusta.

        Jyrki sanoi ottaneensa niskalenkin markkinavoimista.
        Kokoomus on näiden veroparatiisiyhtiöiden suojelija ja näin ollen kokoomus on se voima, joka on rapauttanut Suomen veropohjan. Arvaatteko kuka maksaa puuttuvat veroeurot?


    • Anonyymi

      Kokoomus ajaa yritysten ja sijoittajien etua.

    • Anonyymi

      Pekka haavisto vihreät oli Caruna kaupan omistaohjausministeri eli vastuuministeri ja vastuuministeri vihreä ylioppilas Pekka haavsto olisi voinut eroittaa Fortumin hallituksen ja perua kaupat mutta Pekka ei sitä tehnyt ja jälkeenpäin selitteli ei me tiedetty.

    • Anonyymi

      Carunasta saadut rahat Haavisto on lapioinut Afrikaan kehitysapuna. Ja vielä lainatut rahat perään.

    • Anonyymi

      Vihreät ajaneet Pekan kanssa Suomen alas,Pekka esitti yii 20 vuotta Suomen armeijan alasajoa,Pekka teki Caruna kaupat ja kansa maksaa.
      Vihreät ajoivat turvetuotannon alas Suomesta ja karmeat sähkönhinnat Caruna Pkka ja muut b vihreät haluavat vai maan täyteen siirtolaisia kehitysmaista.

    • Anonyymi

      Pekka toimii aina selän takana ja yrittää vierittää vastuun tekosistaan muille,kouluttamaton vihreän aatteen miäs.

      • Anonyymi

        Pekka on elänyt koko elämänsä kouluja käymättä ja on sen vuoksi jäänyt vähäpojaksi. Uskoo ja luulee tietävänsä jotain enemmän kuin muut, mutta mikään olemassaoleva dokumentti ei tue Pekan sokeaa uskoa. Vaimonsakin on sentään opiskellut kampaajaksi. Käynyt pidemmälle koulua kuin Pekka, opettajan jälkeläinen. Pekan suorittama ylin tutkinto on AB-ajokortti. Koulutuksensa on keskiverto mustalaisen tasoa. Elämänkoululainen joloppi presidentiksi 2024?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pekka on elänyt koko elämänsä kouluja käymättä ja on sen vuoksi jäänyt vähäpojaksi. Uskoo ja luulee tietävänsä jotain enemmän kuin muut, mutta mikään olemassaoleva dokumentti ei tue Pekan sokeaa uskoa. Vaimonsakin on sentään opiskellut kampaajaksi. Käynyt pidemmälle koulua kuin Pekka, opettajan jälkeläinen. Pekan suorittama ylin tutkinto on AB-ajokortti. Koulutuksensa on keskiverto mustalaisen tasoa. Elämänkoululainen joloppi presidentiksi 2024?

        Stubb on sentään ostanut diplominsa kunniallisesti USAssa maksullisista opinahjoista.
        Selvää näyttöä on, että Stubb ei osaa edes Suomen peruskoulun matematiikkaa.

        Stubb on Kokoomuksen ja EKn suosikki. Maksettu media tekee työtä hänen puolestaan, sillä pitäähän se oma sika saada hoitamaan asioita.


    • Anonyymi

      Pekka Haavisto ylioppilas ja siviilipalvelumies ja miehensä on ulkomalita tuotu parturi.
      Armeijan alasajoesitykset, Caruna kaupat Al hol terroristien tuonti ym ym on CV

    • Anonyymi

      En ole koskaan luottanut Haavistoon. Moni menee taas lankaan, kun ei muista mitä hän on aiemmin puhunut ja miten nyt on kääntänyt takkinsa kokonaan, kun tarvitsee muidenkin ääniä kuin vihervasemmiston. Vihreät eivät anna mitään arvoa ikäihmisille ja eläkeläisille, kun suurin kannattajaryhmä koostuu nuorista. Haavisto valehtelee kirkkain silmin ja voi sitä maireaa hymyä, kun naiset parveilevat ympärillä. En kyllä ymmärrä miksi. Kohtelee myös alaisiaan ala-arvoisesti ja se osoittaa millaiset arvot Haavisto kuittaa, ei auta vaikka lehdistö kirjoittaa orkidean kasvattamisesta. Pelleilyä hyväuskoisten kustannuksella.

    • Anonyymi

      TUOSTA HAAVISTON KOULUJA KÄYMÄTTÖMYYDESTÄ
      SEKOPÄISELLE KOULUTUS EI ONNISTU, VAKKA, KUINKA YRITTÄISI.
      VIHREÄNÄ ESIINTYMINEN MENETTELEE PÖLÖHÖLLÄ.
      SIIHEN EI TARVITA MITÄÄN OSAAMISTA

    • Anonyymi

      Vihreät ovat vuosia esittäneet Pekan johdolla pieniin työeläkkeisiin leikkauksia,viimesin olin vihreän Atte Harjanteen esitys.
      Pekka samaa aatetta ulkomaalaisia lisää ja heille kaikki.

      • Anonyymi

        Pekalle terroristit ovat monin verroin arvokkaampia kuin suomesa ikäönsä työtä tehneet eläkeläiset. Pekan vanhemat kieriskelevät haudoissaan katsellesaan koulunsa kesken jättäneen ylioppilas-Pekan moraalittomia tekoja.


    • Anonyymi

      Haavisto on ollut ulkoministeri. Halla aho ei ole koskaan ollut ministeri. Stubb on ollut myös ministeri ja Rehn oli myös. Ei pressa voi olla sellanen kun ei ole päässyt edes ministeriksi.

    • Anonyymi

      Pekka Haavisto ja Olli Rehn on minun suosikit. Kumpa Stubb putoaisi mutta rahalla on saanut niin paljon ostettua mainoksia tv ja lehdissä että se vaikuttaa. Halla aho voi saada ääniä jos nukkuvat lähtis uurnille. Tai nuoret. Mutta ei niihin oikein voi luottaa.

    • Anonyymi

      Pekka Haavisto on ulkomailla erittäin arvostettu rauhan puolesta puhuja Ahtisaaren opeilla. On aina rauhallinen, tyylikäs, osaa esiintyä, pätevä. Minä äänestin Pekka Haavistoa heti ekana ennakkoääni päivänä. Jos on 2 kierroksella Stubb vastassa, voi Stubb voittaa ihan pelkän rahan voimalla. Sillä on kahden miljoonan vaali budjetti. Tykkään myös Olli Rehnistä, hän on kuin Niinistö.

      • Anonyymi

        Hox! Nyt haetaan EU:n liittovaltio Suomelle presidenttiä, eikä mitään ulkomailla kiertävää puhujaa. Käy tunnustamssa rakkautesi Olli Rehnille, ettet kuolinvuoteella jää katumaan miehestä tykkäämistä.


    • Anonyymi

      Halla aho oli Suomen Sisun riveissä jonka suojelupoliisi julisti terroristi järjestöksi. Ihalevat arjalaista Hitlerin natsi ideologiaa. Miten Halla aho koskaan vois olla taustansa takia Suomen pressa? Ei mitenkään. Rikoksista tuomittu, myös siviili elämässä aviorikoksen tehnyt ja salalapsi mistä ei pidä huolta. Arvostelee aina Isiksen kynsistä pelastettuja Suomalaisia lapsia , eikä ihme kun ei huolehdi edes oman lapsensa hyvinvoinnista. Raiskauksesta unelmoiva sekopää.

    • Anonyymi

      Haavisto ja Urpilainen samanlaisia maailman halaajia Suomi ja Suomen turvallisuus ei väliä ja omalla kansalla ei väliä kun muut ensin.
      Haaviston töppäykset kouluttamattomuus, Suomen armeijan alasajoesitykset,Caruna kaupat venäjämielisyys,Nato vastaisuus,terroristien kansss puuhailu ja Al Hol terroristien Suomeen tuonti.

      • Anonyymi

        On se kuitenkin kiva, että hullu-aho ei pääse toiselle kierrokselle.


    • Anonyymi

      Pekko ensin opiskelemaan ja myöntämään tekonsa ja hyvittämään kansalle mm. Caruna kaupan tuhot ja pyytämään puolustusvoimilta anteeksi.
      Ylioppilas todistus ensin paremmaksi,sitten lukemaan maisteriksi ja sen jälkeen tohtoriksi ja vihreä aate pois ja järki tilalle ja 12 vuoden jälkeen Pekko uudelleen yrittämääm.

    • Anonyymi

      Äänestäjät eivät ole tyhmiä, ylioppilas Pekka Haavisto. Sähköverkkojen myymiselle tule maksettavaksi myös henkilökohtainen hinta.

      • Anonyymi

        Sittenkin tyhmiä vaiko muistamattomia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sittenkin tyhmiä vaiko muistamattomia?

        Noin 10 % kansalaisista on rehellisen tyhmiä. Laumasieluja, jotka toimivat vaikka isänmaatansa vastaan kun SDP:n kulloinenkin hengellinen johtaja niin haluaa. Liikenteessä näkee niin uskomattoman tyhmiä valintoja että 10 % arvio tyhmien määrästä on ehkä jopa alapeltoon.


    • Anonyymi

      Caruna Pekka Haavisto möi suomen sähköverkon ja esitti yli 20 vuotta Suomen armeijan alasajoa.

      • Anonyymi

        Jälkikäteen Urpilaisen kanssa puolustelevat Nato-kielteisyyttä Nato-optiolla. Eli vasta sitten haetaan jäsenyyttä kun kriisi uhkaa. Niin tehtiinkin, mutta jäsenyyden saavuttaminen jätettiin Turkin ja Unkarin kapinakenraalien mielivallan varaan. Entä jos Venäjä olisi ammuskellut muutamia puikkoja Suomeen Ukraina-tuen lopettamiseksi? Suomi sai jäsenyytensä Turkkia ja Unkaria nöyristelemällä. Yhtä hyvin Suomi voisi Ruotsin lailla olla jäsenyyttä vaila yhä edelleen. Venäjä-mieliset Urpilainen ja Haavisto jättivät maanapuolustuksen kannalta kriittisen asian sattuman varaan.


    • Anonyymi

      Globalisti nato alex pelastaa suomen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe