Israel vaikeuttaa humanitääristä apua väärillä syytöksillä.

Anonyymi-ap

Israel haluaisi mieluiten lopettaa kaiken humanitäärisen avun Gazan alueelle, estämällä avustustyöntekijöiden pääsyn Gazaan ja nyt myös esitämällä syytöksiä siitä että avustusjärjestöt olisivat terroristijärjestö Hamasin apulaisia.

On totta että avustusjärjestöissä saattaa ymmärettävästikin olla muutama puolueellinen avustustyöntekijä jotka ovat antaneet esim. tietoa israelilaissotilaiden liikkeistä mutta on väärin demonisoida samalla koko avustusjärjestöä ja estää sen toimintaa Gazassa, ainakin ennen kun asia on tutkittu perustellisesti. Gazassa olevat ihmiset ovat täysin avustusjärjestöjen avun varassa. Heidän henki riippuu kokonaan näiden toiminnasta!

23

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Melkein 11000 rekkaa on viety Israelista humanitaarista apua Gazaan.

      Kun vangeille vietiin tarpeellisia lääkkeitä, ei ole tietoa lastin kohtalosta.
      Sama asia kosekee lähetyksiä gazalaisille.
      Kaikki on hamasin ja unrwan ja muiden avustajien käsissä.
      Riippuu mitä ääri-islam joukko päättää tehdä.
      Yksi asia on varmaa, että Gazan kansalaisten hyvinvointi ei ole etusijalla.

      • Anonyymi

        On täysin kohtuutonta keskeyttää kymmenientuhansien avustustyöntekiöiden toiminta vain muutaman, jo erotetun tai tapetun avustustyöntekijän vuoksi, joita palestiinalaisten kansanmurhaa tekevä Israel syyttää liialisista sympatioista palestiinalaisia vastarintataistelioita kohtaan. Ilmi selvä tarkoitus on näänyttää vielä hengissä olevia janoon ja nälkään.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­­­N­­­y­­­m­­f­­o­­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      On kuvattu jo vuosia kun kun unwra salakuljettaa aseita ja terroristeja ambulansseissa.
      Asia ei ole uusi.
      Naisvanki oli 50 pv unwran työntekijän, hamas terroristin piilottelema.

      Punainen risti ei suostunut auttamaan millään tavalla esim. välittämään lääkkeitä panttivangeille.

      • Anonyymi

        Humanitäärinen järjestö jossa yli kaksikymmentätuhatta työntekiää yrittää pelastaa kansanmurhalta säästyneiden ihmishenkiä, estetään sillä että kansanmurhaa suorittava valtio syyttää järjestön muutamaa työntekijää (12) jonkinlaista yhteistyötä Hamsain terroristien kanssa. Epäillyt työntekijät on irtisanottu tehtävistään tutkinnan ajaksi mutta esim. Yhdysvallat ja Suomi ovat jäädyttäneet tukensa palestiinalaisten henkiä pelastavalle humanitääriselle järjestölle Israelin vaatimuksesta.

        Juoni on ilmeisesti siinä että varojen jäädyttämisen vaatimuksellaan Israel pyrkii liittämään myös avun keskeyttäneet maat rikoskumppaneikseen, koska rahoituksen katkaiseminen saattaa loukata yleissopimusta kansanmurhan estämiseksi. YK:n alaisen Kansainvälisen tuomioistuimen (ICJ) perjantaista päätöstä.


    • Anonyymi

      Se on vähän ne herrassaan jos ei elämää valitse.

    • Anonyymi

      Israel on vienyt 11000 rekkaa apua Gazaan.

      Voisi nuo avustusjärjestöt, joiden pitäisi olla puolueettomia, auttaa myös Israelin uhreja.

      Puolueettomia? Ei se siltä näytä.

      • Anonyymi

        Israel ei ole vienyt avustusrekkoja Gazaan. Israelilaiset "aktivistiryhmät" ovat päinvastoin hankaloittaneet ja estäneet avustusrekkojen pääsyä Gazan alueelle, tarkoituksenaan näänyttää Gazassa olevat palestiinalaiset nälkäkuolemaan. Nyt Israel pyrkii demonisoimaan Gazaa auttavia avustusjärjestöjä väittäen että avustusjärjestöissä työskentelisi Hamasin terroristeiksi epäiltyjä henkilöitä? Tämän seurauksena mm. Suomi on keskeyttänyt avustusjärjestön rahoittamisen. Norja sen sijaan jatkaa avustamista niin kauan kunnes totuus Israelin väitteistä Hamasin terroristeista avustusjärjestöissä on tutkittu.


    • Anonyymi

      Omaiset haluaa läheiset takaisin. Onko siinä mitään outoa tai ei ymmärrettävää.
      Siviilivangit takaisin heti!

      • Anonyymi

        Myös palestiinalaisperheetkin haluaisivat kymmenettuhannet Israelin murhaamat omaiset takaisin mutta ymmärtänet ettei sellaista mahdollisuutta enää ole, koska Israelin armeija on murhannut toistakymmentätuhatta palestiinalaislasta pelkästään nyt meneillään olevassa Gazassa käynnissä olevassa kansanmurhassa. Palestiinalaisten murhaaminen on keskeytettävä heti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös palestiinalaisperheetkin haluaisivat kymmenettuhannet Israelin murhaamat omaiset takaisin mutta ymmärtänet ettei sellaista mahdollisuutta enää ole, koska Israelin armeija on murhannut toistakymmentätuhatta palestiinalaislasta pelkästään nyt meneillään olevassa Gazassa käynnissä olevassa kansanmurhassa. Palestiinalaisten murhaaminen on keskeytettävä heti!

        Tarkoitat siis, että yhtään vankia ei voi vapauttaa, ennen kuin kuolleet palaavat elämään. Onpa siinä lähtökohtaa kerrakseen.


    • Anonyymi

      Hamas on pahempi kuin Isis. Israel on oikeuden, ihmisyyden ja kaikkivaltiaan Jumalan puolella.

    • Anonyymi

      Kuuslostaa niin typerältä!
      "Israel vaikeutaa humanitaarista apua..."

      Israelhan sitä apua antaa!
      Siis tatkoitatko näin= nyt (Israel) laitan muutaman rekallisen apua Gazaan. Mutta...pian menen ja vaikeutan antamaani apua. Hah hah haa.

      Epätoivoiset panttivankien omaiset yrittävät estää avun anatamisen Gazaan. Täysin ymmärrettävää.
      Maailma ei tee mitään auttaakseen heitä.
      Missä ovat naisjärjestöt vaikuttamassa asiaan?

      Kuulin erään äidin haastattelun. Hön sanoi että haluaa nopeasti tyttärensä takaisin ja muut raiskatut naiset ja lapset, että ehditään tehdä abortti ennenkuin se on liian myöhäistä, eli vaarallinen terveydelle.

    • Anonyymi

      UNRWA on jo pitkään ollut piikki Israelin lihassa, koska se on avustustyöllään pitänyt Gazan edes jollain tavalla asuttavana. Tämä on iso ongelma Israelin suunnitelmille etnisesti puhdistaa Gaza, mitä se nytkin yrittää tuhoamalla täysin Gazan infrastruktuurin ja näännyttämällä ihmisiä nälkään. Kun vajaan 30000 ihmisen pommittaminen ei ole vielä siis saanut hommaa hoidettua... UNRWA on myös niitä harvoja järjestöjä, jolla on kunnioitusta kaikkien palestiinalaisten keskuudessa, toimien siis jonkinlaisena yhdistävänä tekijänä.

      Uskomatonta on, että Suomikin lähti mukaan tuohoon gazalaisten näännyttämiseen, israelilaisten viikkoja vanhojen, kiduttamalla saatujen tietojen perusteella, 12 ihmisen toiminnasta (UNRWAssa on 13000 työntekijää), jotka vieläpä erotettiin varmuuden vuoksi saman tien järjestöstä. Siis välittömästi ICJ:n päätöksen jälkeen jälkeen, missä ICJ velvoitti Israelia tekemään kaikkensa välttääkseen kansanmurhan suorittamista ja raportoimaan toimistaan 30 päivän jälkeen. Suomen toiminta voi hyvinkin täyttää kriteerit aktiivisesta osallistumisesta kansanmurhaan (deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part). Israel on muuten pommituksillaan tappanut jo yli 150 UNRWAnkin työntekijää, tämä ei ole pahemmin Suomea(kaan) hetkauttanut. "Oikeusvaltio"...

      Hauska juttu UNRWAan liittyen on, että se perustettiin aikoinaan pitkälti Israelin vaatimuksesta, auttamaan vain ja ainoastaan palestiinalaisia pakolaisia. Se on siis eri järjestö kuin YK:n varsinainen pakolaisjärjestö UNHCR, jonka edeltäjä IRO perustettiin aikanaan suurelta osin auttamaan juutalaisia pakolaisia toisen maailmansodan jälkeen. Israel (ja sen länsitukijat) siis halusi, että palestiinalaiset pakolaiset eivät kuulu saman järjestön alaisuuteen juutalaiset pakolaiset. Miksiköhän, ettei vain olisi ollut tarkoitus soveltaa vähän eri standardeja...

      Kokonaisuudessaan tämä tapaus on ehkä se viimeinen naula länsimaiden "arvojohtajuuden" ja "sääntöperusteisen järjestyksen" arkkuun.

      • Anonyymi

        Eipä kannata unohtaa sitäkään, että UNRWA on tärkein todisteiden välittäjä ICJ:lle Israelin vastaisessa kansanmurhakäsittelyssä.


      • Anonyymi

        Suomenruotsalaisella juutalaisväestöllä on suuri valta Suomessa mikä näkyy esim. siinä ettei Suomi ole tunnustanut itsenäistä Palestiinaa tai tässä, kun Israel keksii esittää syytöksiä muutamaa avustustyötä tekevää kohtaan, jäädyttää Suomi avun annon koko avustusjärjestölle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä kannata unohtaa sitäkään, että UNRWA on tärkein todisteiden välittäjä ICJ:lle Israelin vastaisessa kansanmurhakäsittelyssä.

        "UNRWA on tärkein todisteiden välittäjä"
        Hahhahhahaa

        Siis UNWRA=hamas on vielä "TÄRKEIN" todisteiden välittäjä.

        Niin joo YK=UNWRA=hamas

        Syytä-keksi valheet-välitä valheet.
        Noin toimii oikeudenkäynti.
        Voisiko jotenkin liittää tuohon vielä Etelä-Afrikan?
        Heh heh


      • Anonyymi

        Hauska juttu UNRWA:sta on myös, että se perustettiin pelkästään humanitaarista työtä tekeväksi ja poliittisesti neutraaliksi.


    • Anonyymi

      Israel kostaa YK:n yritykset estää rasistisen apartheidin rikokset ihmisyyttä vastaan.

      • Anonyymi

        Nykyinen "tiedonvälitys" on sairasta, koska jokainen toimittaja/kirjoittaja haluaa näyttää oman kaikkitietävyytensä ja täydellisyytensä. Kuitenkin, kaikki kahelit rätti- ja kipapäpäiset lähi-itäläiset haluavat vain tappaa toisiaan, ja perustelevat tappamishalunsa idioottimaisilla, nykyaikaan sopimattomilla vitseillä siitä, mitä Jumala olisi joskus muka sanonut jollekin kansanjohtajalle. Useimmille lienee selvinnyt, että Muhammedin syntymä oli maailman katastrofeista yksi pahimmista. Kristinusko, joka lanseerattiin maailman moniin kolkkiin tappamalla kaikki pullikoijat, otettiin Suomessakin vastaan nöyrästi, koska väkeä oli vähän, ja kyseisen uskonnon hyväksyminen oli helppoa, koska jäi samalla eloon.
        Ja suomalaisetkin, minäkin, ovat saaneet 50-luvulla kansakoulussa karttakepistä kynsilleen, jos ei ole osannut vastata nutturapäisen opettajansa kysyessä, mitkä ovat Pyhät Maat. Jälki-istunnon jälkeen opin sen että ne ovat niitä maisemia, joissa Uuden Testamentin tarinat on kirjoiteltu kekseliäiden pappien toimesta.


      • Anonyymi

        Israel ja Venäjä ovat valehtelun mestareita. Venäjältähän Israeliin on porukkaa tullutkin roppakaupalla.


    • Anonyymi

      Kieroutunut suhtautuminen Israeliin mukamas pyhänä kansana johtuu vanhan testamentin osuudesta uskonnonopetuksessa. Kun koulussa tankattiin Jaakobin poikia, Moosesta ja Egyptistä pakoa, niin sen seurauksena on jonkinlainen extrapolaatio nyky-Israeliin muka pyhänä kansana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe