Älä osta hybridipaskaa jos voi valita muuta

Anonyymi-ap

Erityisesti jos aiot pitää pidemmän aikaa autoasi, ostat sen suoraan omiin nimiin tai maksat sitä itsellesi pikku hiljaa.

Hybridipaska tekniikka on liki täysin turhaa, aivan olemattomat hyödyt siihen mitä sillä on haettu! Kiva ja fiili ja tunne on asioita erikseen kuten hybridi voi antaa joissain autoissa todella merkittävän suorituskyvyn.

Yhtä kaikki, päästöjen takia autoja on pilattu jo ainakin kahden vuosikymmenen ajan kaiken maailman paska tekniikalla. Ei se ole ilmaista tekniikkaa, kaikki maksaa, kyllä sä maksat sen kaiken hybridi tekniikan ihan varmasti eikä kukaan muu!

Kun hybridi auto vanhenee niin siinä kosolti lisää kaikenlaista lisä tekniikkaa vähentääkseen päästöjä sekä myös NOSTAMAAN huoltokuluja ja tämä on se pointtini koko kirjoituksessa. Pelkkä jo kusitekniikka eli ADBLUE ilman mitään hybridi juttuja on jo teettänyt paljon harmia kuluttajille, kellä käy tuuri että on hyvin mennyt ja toisilla taas ei ja maksavat hirmuisia summia korjauskuluja.

Jos et edes tiedä asiasta mitään niin ennen kuin viisastelet niin voin kertoa esimerkiksi sen pelkästään JO hybridiautojen tekniikan ja sen takana olevan normaalin tekniikan huoltoon ei ole tarpeeksi työntekijöitä tekemään sitä! Hydriidi korkeajännite tekniikkaan kajoaminen vaatii autosähköasentajan pätevyyden, vaikka edes tätä itse hybdridi tekniikkaa ei olle huoltamassa vaan koska JOS hybriditekniikkaa pitää purkaa että päästään tekemään joku hyvinkin pieni huolto niin ei voi jos ei ole autosähköasentajan pätevyyttä. Se ei ole ongelma kunhan asentajia riittää mutta kun niitä ei riitä, tuon lisäksi on huom myös sähköautot.

Eihän uusia autoja tarvitsekkaan monesti juuri huoltaa kummoisemmin vaan niitä vanhoja joita köyhä kansa ostaa! osta auto jossa ei ole hybridipaskaa.

Vielä voit valita, en tuputa, en pakota, kehoitan enemmin ajattelemaan mitä ostaa.

6

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hybridit ovat toki lähinnä veronkierto- ja viherpesukikka uuden auton ostajalle. Jos ajaa vain muutaman vuoden, niin varmaan ihan ok. Pidemmällä välillä monimutkaisen tekniikan ja mallista riippuen rääkätyn moottorin kanssa jälleenmyyntiarvo lienee heikko, koska vanhana ostetaan mieluummin yksinkertaisempi polttomoottori- tai täyssähköauto.

      Lataushybridit, joissa polttomoottori hyppää kyytiin vasta enemmän tehoa tarvittaessa, ovat todella kurjia sille polttomoottorille. Lukuisia kylmäkäynnistyksiä ja kiihdytystehot revitään kylmiltään.

      Itse näkisin hybridin toimivan fiksusti vain sellaisella logiikalla, että pääkone on aina se polttomoottori, mutta polttomoottori voi olla pienempi kuin huipputehotarve, koska kiihdytyksessä voi hypätä sähkömoottori apuun. Ja siltikin on tyhmästi kaksi tekniikkaa rinnakkain.

    • Anonyymi

      Hybridipaskasta en edes tiedä, mitä se on, mutta kohtsillään tulee taas ostettua kananpaskaa kun pääsee keväällä laittamaan puutarhaa kuntoon.

    • Anonyymi

      Kateelliset taas puhuvat ja itse ajavat 20 vuotta vanhalla Tuhnu-Taunuksella.
      Itse olen ajanut Helsingissä kaupunkiajoa nyt vuoden. Ja keskikulutus on vain 4l/100 km.
      Tuhon ei-hybridiauto pysty.
      Täyssähköauto ei toimi Suomen talvessa!

      • Anonyymi

        Ympäristöystävällisin teko onkin käyttää tuotteet loppuun asti. Ympäristöystävällisin tuote on muutenkin sellainen, joka kestää isältä pojalle, tai vieläkin kauemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ympäristöystävällisin teko onkin käyttää tuotteet loppuun asti. Ympäristöystävällisin tuote on muutenkin sellainen, joka kestää isältä pojalle, tai vieläkin kauemmin.

        Toki, minä ostan auton uutena, ja jätän se loppuun ajamisen niille, joilla ei ole varaa uuteen. Maailma pelastuu ja kaikki ovat tyytyväisiä.


    • Anonyymi

      Nykyisin ajan ladattavalla hybridillä ja tähän se loppuu. Seuraava onkin sitten sähköauto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe