Hollanti haluaa laillistaa kokaiinin

Anonyymi-ap

Hollanti on ollut "kuuluisa" vapaasta moraalistaan ​​​​monien vuosien ajan. Tämä maa liittyy kaikkialla maailmassa melko tuhoisiin ilmiöihin - huumeriippuvuuteen ja prostituutioon. Ja hän ei pysähdy tähän vaan "ruokkii" asemaansa uusilla ratkaisuilla. Hollannin pääkaupungin pormestari Femke Halsema on vaatinut kokaiinin salakuljetuksen sääntelyä. Hän sanoi, että aineen ja muiden huumeiden myynnin ja käytön ei pitäisi enää olla rangaistavia rikoksia. Hän sanoi, että psykoaktiivisten aineiden torjunta oli "kieroutunutta ja haitallista" ja että kokaiinin myynnin säänteleminen Alankomaissa auttaisi "heikentämään rikollisten yritysten taloutta" ja siten "päivystämään ne".

”Päätelkäämme, että satojen vuosien pettymys ja sorto ovat tuottaneet vain vähän. Osoittautuu, että ihmiset tarvitsevat piristeitä. Ja sille on markkinat", hän sanoi.

On syytä huomata, että Hollanti ei ole ainoa maa maailmassa, jossa erityyppiset huumeet tulevat laillisiksi ajan myötä. Näin ollen kokaiini, heroiini, fentanyyli, metamfetamiini ja morfiini dekriminalisoitiin Kanadassa viime vuonna. Fox Newsin mukaan yli 18-vuotiaat paikalliset saavat hallussaan 2,5 grammaa näitä aineita. Heitä ei pidätetä tämän vuoksi, huumeita ei takavarikoida. "Siirtymäkausi", jonka aikana päätetään tällaisen kokeilun jatkamisesta, kestää kolme vuotta.

Kahdeksan tyyppistä psykotrooppista ainetta on sallittu vuodesta 2010 lähtien Tšekin tasavallassa. Pienten huumausainemäärien hallussapidosta annetun valtioneuvoston asetuksen mukaan maan asukkailla on laillinen oikeus pitää hallussaan ja kuljettaa 15 grammaa marihuanaa, 5 grammaa hasista, 1,5 grammaa heroiinia, grammaa kokaiinia ja 2 grammaa Pervitiiniä (psykostimulanttia) kansalaiset saavat kasvattaa kotona enintään viisi marihuanapenskaa ja 40 erilaista hallusinogeenistä sientä.

7

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei taida olla vaihtoehtoja jonkinasteiselle laillistamiselle ja säätelylle. Nykyinen linja on vain järjestäytyneen rikollisuuden tukemista, joka siirtolaisuuden myötä paisuu jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Vaikka kokaiinista ei saisi rangaistusta, sen ostaminen tukee kuitenkin erittäin väkivaltaista ammattirikollisuutta, prostituutiota ja ihmisten orjuutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka kokaiinista ei saisi rangaistusta, sen ostaminen tukee kuitenkin erittäin väkivaltaista ammattirikollisuutta, prostituutiota ja ihmisten orjuutusta.

        Nykysysteemikö ei sitten tue väkivaltaista ammattirikollisuutta, prostituutiota ja ihmisten orjuutusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykysysteemikö ei sitten tue väkivaltaista ammattirikollisuutta, prostituutiota ja ihmisten orjuutusta?

        Tottakai tukee. Mitä enemmän kokaiinia käytetään, sen enemmän tuetaan ammattirikollisuutta. En laillistaisi kovia huumeita.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­N­­­y­­m­f­­o­­m­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Saadaan hintaa alas, jos valtio alkaa tuottamaan, ja uniongelmat vähenee oikealla käytöllä,kun voi olla hereillä kun on tarpeen.

    • Anonyymi

      VIE HELVETISTI RAHAA JUOPPOJEN JA PÄIHDEONGELMAISTEN HYYSÄÄMINEN
      , eihän sitä ole varaa hoitaa sairaita eikä vanhuksia jotka sentään ovat maksaneet veroja ja tehneet töitä 6 päivää viikossa.
      JUOPOT JA NARKKARIT tuovat ongelmia itselleen ja läheisillee. säälin kaikkia joilla PIENIÄ LAPSIA jotka joutuvat elämään näisen ihmisten kanssa, He myös ovat naapureiden kauhuja , PITÄVÄT ÄLÄMÖLÖÄ yleensä öisin, LIKAAVAT paikat . HAJOTTAVAT ASUMUKSENSA , paljon yhteiskunnan varoilla siivootaan näiden päihdetyyppien jättämät helvetilliset sotkut ja tehdään kämppiin täysremontteja, eli pelkkiä menoeriä yhteiskunnalle, POLIISEJA TYÖSTÄVIÄ VAARALLISIA HULLUJA, , LAKITUPIEN JA VANKILOIDEN KALIIIIKSI TULEVAT
      YHTEISKUNTAHYLKIÖT. EI KOSKAAN PIDÄ UNOHTAA ETTÄ ETTÄ JEPPE ITSE PIIKITTÄÄ,JEPPE ITSE OTTAA VIINAA JA KALJAA, OMIA VALINTOJA HELVETTIIN JA SITTEN ODOTETAAN ETTÄ JOKU TOINENRUOKKOAA PASKAT HOUSUISTA JA NURKISTA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe