Kun Stubb valitaa suomen tasavallan presidentiksi.

Anonyymi-ap

Alkaa melkoisella varmuudella oikeistohallituksen joukot presidentin muokkauksella toimimaan tehokkaammin työelämämuutoksiin?

Lisäksi Natossa kun ollaan voi hyvinki pikainen muutos tulla naisille pakollinen asevelvollisuus? Naiset "pannaan ruotuun?" Kertausharjoituksiin tuleeko muutoksia, jolloin ulkomailta tultava (NATO) Natoharjoituksiin pohjoismaihin. Varusmiespalvelu asteittain pitenee, maastoharjoitukset pitenee, pyrkivät ehkä kaikkien tulevaisuudessa suorittavan vähintään alikersantin tason?

Sotilaita lähetetään ehkä Naton yhteispäätöksellä koulutuksiin Ukrainaa kokemaan sodan kauheuksia, käytännön kokemusta, pelastustehtäviin jolloin tarvitaan pidempää varusmieskoulutusta?

Yhteisellä mies / naissotilaskoulutuksella ehkä pyritää saamaan avioliittoja jotta Suomeen syntyisi sotilasvauvoja sotaa varten. Kasarmit kasvavat ehkä jopa suuriksi vauvaloiksi niille jotka jatkaa uraa puolustusvoimissa, sosiaalituki merkittävä sotilasuraan jääneille.

10

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänään Ylen aamu haali eilistä tenttiä analysoimaan kaksi vasemmistolaista naista; Julkivihreän Jenni Karimäen ja julkidemarin Hanna Wassin.

      • Anonyymi

        Katsooko joku vielä tuota vihervasemmistolaista yleä? Itse seuraan vain kolmosen aamu tv.a.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsooko joku vielä tuota vihervasemmistolaista yleä? Itse seuraan vain kolmosen aamu tv.a.

        Kolmosta katsoo vain tunnekylmät stadilaiset. Ei niitä naamoja kehä kolmosen ulkopuoliset jaksa. Mainostelevisio on ihan muuta kuin kaiken kansan Yle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmosta katsoo vain tunnekylmät stadilaiset. Ei niitä naamoja kehä kolmosen ulkopuoliset jaksa. Mainostelevisio on ihan muuta kuin kaiken kansan Yle.

        Tunnekylmät stadilaiset? EMME ole mitään tunnekylmiä, kaikki tuo väite on väärinkäsitystä, tietämättömyyttä ja ehkä myös kateellisuuttakin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsooko joku vielä tuota vihervasemmistolaista yleä? Itse seuraan vain kolmosen aamu tv.a.

        Kolmosta voi katsoa vain, kun Puopolo on duunissa, nykyään valitettavan harvoin.


    • Anonyymi

      Aloituksessa mainitaan TASAVALLAN PRESIDENTTI. Jos Stubido valitaan niin on rahavallan presidentti, niin ovat varakkaat lykänneet kampanjaan rahaa miljoonittain. Haluavat kovia arvoja kannattavan tolleron jotta saavat sitä sitten ohjailla. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat!

      • Anonyymi

        Mielummin Stubb kuin Haavisto pressaksi!


      • Anonyymi

        "Muut maat ensin" vihervasemmistolaista Haavistoa haluaa pressaksi vain todella epäisänmaalliset anarkistit ja ideologistit.


    • Anonyymi

      Ne pienyritykset joilla ei ole muiden työntekijöiden joukossa henkilöä jotka voisivat korvata henkilön työtaidot joka joutuu kertausharjoituksiin, kaatuu yrityksen kyky toimittaa tilaukset sopimuksen mukaan.
      Suomessa räksytetään lakkojen vaikutuksia verotuloihin joka on pientä verrattuna yrityksiin jossa pidempään kestävät kertausharjoitukset tuhoaa yritysten mahdollisuudet. Kaiken lisäksi saattaa työntekijä olla liian väsynyt palaamaan työhön ja muut tekijät kuten loukkaantumiset?
      Suomessa ei tiedoteta Yle eikä mikään muukaan oikeata tietoa yrityksistä jotka joutuneet vuosikymmenien aikana lopettamaan valtion tekemien vaatimuksien vuoksi, kin ovat käytännössä pysäyttäneet tuotannon?
      Medissa oli jokunen päivä sitten tiedotus siitä mitä ei ennen kerrottu, että asepalveluksessa 1000 sotilasta palaa totiin sairaana tai vammautuneena? Miettikääpä millainen määrä sen käytännössä on koko joukosta? Miettikääpä kuinka moni sairastuu tai vammautuu kertausharjoituksissa? Lopuksi miettikääpä minkä hinnan yritykset maksaa henkilöiden menetyksistä joita kouluttaneet? Nyt sitten eduskunta haluaa varmasti nuokin "vammaiset" työttömiksi helpolla irtisanomisilla, toisaalta mitä sillä helpolla irtisanomisella merkitystä, jos yritys jo menossa konkurssiin valtion turvallisuuspoliitiikan vuoksi?

    • Anonyymi

      Taas yksi tahalleen tehty aloitus aiheesta, joka on niin idioottimainen kuin ikinä olla voi. Asiaa ei paranna yhtään se, että otsikkoon laitettu piste, jota ei ikinä sinne saisi laittaa!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe