Presidentinvaalit II kierros ehdokkaiden syväluotaus

Anonyymi-ap

15

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siinä kyllä porataan syvälle, Haaviston porukoissa se on hyvin tavallista.

  • Anonyymi

   Ei Stubbia uskalla äänestää on liian sählä ja arvaamaton. Haavistokaan ei häävi ole mutta sevästi harkitsevaisempi. Haavisto saa ääneni kun paremmat tippui jo ekalla kierroksella.

   • Anonyymi

    Mitä äänestitte parhaat, Ollin ja Jussin, pihalle ekalla kierroksella!!!! Voiko yksinkertaisempaa oliota olla, kuin äärivasureiden kannattaja?


  • Anonyymi

   Aika matalalla mennään tuossa 2+n Stubb panettelussa.. ja tietämättömät jopa uskovat

  • Anonyymi

   Antoniolla jo matkat mielessä, jos Pekasta presidentti.

   Äänestin Stubbia. Hänellä sentään nainen vaimona.

   • Anonyymi

    Matkat näytti olevan mielessä. Ääneni Stubbille.


   • Anonyymi

    Niinpä ett Antonio pääsee edustamaan Pekan rinnalla. Miksi sitä sanottiin , Suomen äiti tai jotain.


  • Anonyymi

   EHDOKAS STUBB

   Ehdokas Stubb on maksanut “satu-selittely” mainoksistaan tv:ssä ja lehdissä mutta verkko on oikaissut saman tien alas miehen haihattelut.

   Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

   Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

   Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.
   Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

   Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.
   Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

   Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.
   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

   Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

   Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

   Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

   Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

   Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria. Lapsensa Stubb opettaa puhumaan ruotsia eikä suomea. Stubb on kaukana suomalaisuudesta.

   Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

   Tänään tämä kunnianto mies on aikuinen vai onko?

   “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

   “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.
   Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

   Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen ulkosuomalaisuus sekä tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta. Järki sanelee ehdot ei ALeksander Stubbia ainakaan suomen presidentiksi

   Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät.

   • Anonyymi

    Kyllä avasi... Äänestimme Stubbia.


  • Anonyymi

   Ääneni meni Stubbille. Ei miesparille.

  • Anonyymi

   Pekka Haavisto kosiskeli eilisessä tentissään useaan otteeseen keskustalaisia ja ylipäätään Rehniä äänestäneitä. Rehniä kehui pariin kertaan, nosti esille Koiviston tuen Aholle vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, mainitsi maanviljelijät ryhmäksi joiden pärjäämisestä on huolestunut ja kertoi menneisyydestä katuvansa toimiaan metsänomistajien suhteen ympäristöministerinä Natura-aikaan.

  • Anonyymi

   Lienee turha mainita, mistä ja kuinka syvältä tuokin satu taas on. Mutta, toisaalta äärivasurit pysyvät "linjassa"... Hallituskaudellaan paskoivat: suomen talouden, sosiaali- ja terveystoimen, demokratian ja jakoi kansan.... On siinä yhdellä hallituskaudella saatu paljon aikaiseksi. Nyt menee Orpolta useampi korjatakseen vahinkoja, kaikkea ei enää pysty korjaamaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Haavisto- Antonio lyö niitä( naisia) jotka eri mieltä.

  • Anonyymi

   Uusi --vaali-kone Special;
   https://youtu.be/atHMKwK122A?si=HF15dqx8JSM9asut

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maria Junger kuollut!

   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c0c779d1-7575-4b25-ac3a-bacfb890e224 Vaihtoi kumppania useammin kuin pikkar
   Maailman menoa
   494
   12170
  2. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4194
  3. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   52
   3016
  4. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   167
   2480
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1535
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1453
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1357
  8. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   66
   968
  9. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   966
  10. Onhan tämä sydäntä särkevää

   Miksi ei puhuttu aikanaan? Miksi kaikki meni niin kuin meni :(
   Ikävä
   70
   964
  Aihe