Stubb onneksi voittaa vihrän pahuuden

Anonyymi-ap

Vihreältä puolueelta ei ole vuosien seuraamisen tuloksena tullut mitään hyvää. Vain pelkkää kurjuutta ja ihmisten ahdistusta lisäävää lakien ajamista. Luontoa suojelee kaiken lisäki enemmän persut kuin itse vihreät.

9

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haaviston Pekkaako työ äänestättä?

      • Anonyymi

        Ei pekkaa sillä en löydä yhtään todellista järkiperäistä syytä äänestää sdp vihreät ja vasemistoliittoa eli haavistoa. Kerro joku todellinen syy joka johtaa parempaan suomeen eli turvallinen ja vakaa suomi hyvällä puolustuksella kerro kun en tiedä vihreiden tästä asiasta jota haavistokin kannataa.


    • Anonyymi

      Onpa taas tunteenpurkaus: Vihreät pahoja, pitää äänestää Kokoomusta.

      Haavisto on näistä kahdesta se maltillisempi ja järkevämpi mies. Kun vaalikoneita katsoo, niin hän on myös se, joka haluaa pitää syrjäseutujen puolta, perustelee sitä myös maanpuolustuksellisilla syillä ja kantaa huolta sosiaali- ja terveydenhuollosta.

      Stubb sen sijaan ei usko siihen, että pienillä paikkakunnilla pitäisi pitää palveluita. Luonnollistahan tämä onkin: Stubb on Kokoomuksen edustaja. Siis sen puolueen, jonka takia Vimpelistäkin tullaan nyt viemään viimeisetkin palvelut. Toki siinä hommassa peesaamassa ovat myös persut, joita te vain sitkeästi äänestätte, vaikka potkitte sillä itseänne kinttuun.

      Voisiko edes joskus ajatella vähän pidemmälle järkevästi? Äänestäminen omien ikivanhojen ennakkoluulojen perusteella se vasta tyhmää onkin.

      • Anonyymi

        Äläs nyt viitsi.Maaseudun pahin vihollinen on juuri Vihreät.Ovat tuhoamassa jokaikisen maaseudun elinkeinon ja eli nmahdollisuudet.Vrt bensan hinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläs nyt viitsi.Maaseudun pahin vihollinen on juuri Vihreät.Ovat tuhoamassa jokaikisen maaseudun elinkeinon ja eli nmahdollisuudet.Vrt bensan hinta.

        Kas kummaa: Vihreät ei ole ollut ikinä vastuussa mistään maaseutua rapauttaneista päätöksistä. Suomessa hallitusta ovat aina johtaneet muut tahot: Syyllisiä voitte etsiä Keskustasta (Maalaisliitto), Kokoomuksesta ja SDP:stä.

        Sen sijaan Vihreät on kyllä puolue, joka ajaa sellaisten uusien asioiden käyttöönottoa, joista maaseudullakin on hyötyä. Puhutaan esimerkiksi elintarviketeollisuudesta.

        Presidentin kohdalla tosin näillä ei ole niin merkitystä. Sen sijaan sillä on nykypäivänä merkitystä, että presidentiksi saadaan ulkopoliittisesti kokenut, sovitteleva ja diplomaattinen henkilö. Haavisto on sellainen. Stubb ei ole, vaan tuo lähinnä jonkun narrin mieleen virnistelyineen.

        Sisäpoliittisesti presidentistä on taas symbolisesti hyötyä siinä, että nykyhallitus ei pääse jyräämään kaikkea oman mielensä mukaan: Se on nimenomaan Stubbin kokoomus, joka nytkin on Vimpelistä viemässä palveluita eikä pidä sitä minään.

        Kannattaa äänestää järkevästi. Järkevä valinta on yleensä sellainen, mikä ei pohjaudu mihinkään epämääräisiin ennakkoluuloihin vaan tiukkoihin faktoihin. Tässä oli teille niitä faktoja.


    • Anonyymi

      Niin, ja jos vielä ulkopolitiikkaan mennään, niin Stubb on se taho, jonka mielestä Suomeen pitäisi sijoittaa jopa ydinaseita. Haavisto osoittaa tässäkin selvästi rauhallisempaa ja harkitsevaisempaa linjaa.

      Haluammeko me tosiaankin yhtäkkiä presidentiksi jonkun nuoremman kuumakallen, jolta puuttuu kokemus ja näkemys? Kuka meistä edes muistikaan Stubbia vuosikausiin, kun hän oli jossain eurooppalaisessa instituutissa (ei yliopistossa) leikkimässä professoria?

    • Anonyymi

      Haavisto häviää huomenna kolmannen kerran pressan äänestyksen.Taktikoinnin pitää osata että silleen......................

    • Anonyymi

      Jos vihreitä kuunneltaisiin, lue siis Haavistoa. Niin maaseutu olisi täysin kyykyssä. Haavisto on ajanut puolustusvoimia alas.

      Siksi Stubb!

    • Anonyymi

      Ei stubbi mitään vie. Kapitalisti hallitus se on joka vie ja AY liike vikisee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe