Stubb on hölöttäjä

Anonyymi-ap

Stubb yrittää kaikella hölötyksellään korostaa itseään, mutta vaikutus on päin vastainen. Vastenmielinen tyyppi!

26

157

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Stubb olisi pressana kuin norsu posliinikaupassa.

   • Anonyymi

    Stubb on möläyttelijä.


   • Anonyymi

    Aika vilkas ikäisekseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stubb on möläyttelijä.

    Stuubbi haluais päästä vähän tuuppaamaan.


  • Anonyymi

   Kaiken sössinut kuin Katainen Ennustuksineen !

  • Anonyymi

   Täysi pelle koko Stubb.

  • Anonyymi

   No pitihän se taas arvata!

   Eilisessä Ylen presidenttiehdokkaiden väittelyssä korostui yksi perustavaa laatua oleva
   piirre. Tuo piirre ihastuttaa toisia, mutta vihastuttaa toisia. Olen asunut molemmissa päissä Suomea, tai no, melkein, niin olen tehnyt joitakin premissiluokan havaintoja kommunikaatiomalleista.

   Suuri ero Lapin ja etelän ihmisten välillä pitäisi saada tutkituksi kielitutkimukseenkin menetelmin, onko kysymyksessä tilastollisesti merkitsevä ero. Graduiksi ja väitöskirjoiksi.

   Ensin on kerrottava, että kun asuin Lapissa, ihmettelin monesti tuota eroa. Nimittäin etelän ihmiset ovat yleensä kokemukseni perusteella arvioiden suorapuheisempia ja sanovat suoraan mitä ajattelevat. Lapissa monesti ensinnäkin puhuttiin vertauksien kautta ja annettiin vastapuolen ja vietitettävälle lanseeratun kuvitellun yleisön ns. ymmärtää asioita, eikä sanottu suoraan. Aina jälkeenpäin voitiin sanoa, että enhän minä niin ole sanonut…
   Pohjoisessa oli ”sisäänkirjoitettuja arvoverkkoja ja säätyajattelua ja ikään kuin oletettuja arvokonteksteja”, joiden kautta, ikään kuin yleisön, eli säätykontekstin kautta kuulijan oli ymmärettävä ja asetettiin ymmärtämään oma positionsa ja sitä kautta arvosuhteensa yhteisössä ja asemansa suhteessa keskusteltavaan asiaan tai ilmiöön. Noissa keskusteluissa oli aina tuo oletuskonteksti, usein stereotyyppinen ihmisten luokittelu läsnä. Hän, joka ei tuota ilmiötä ymmärtänyt ja sanoi tai puhui suoraan keskittyen vain asiaan tai ilmiöön sinänsä objektiiviselta pohjalta arvioiden, pidettiin hiukan tyhmänä.

   Pohjoisessa ihmisten suhde ja asema arvoyhteisössä oli kommunikaatiotilanteiden dominanssi kriteeri ja itse asia oli toissijainen. Tuo piirre on paitsi ahdistava, myös erittäin luokitteleva ja stereotypisoiva. Mandaatti sanoa oli totuuden ensisijainen kriteeri. Lisäksi Lapissa oli tyypillistä, että kumarrettiin syvään herroille ja koulutuksen kautta määrittyville ihmisten arvoluokituksille. Tässä voi olla dilemma. Nimittäin Lapin ihmiset ovat sisimmässään usein ylpeitä ja kilpailuhenkisiä. Pohjoisen karut olosuhteet ovat muovanneet ihmisistä sellaisia, jotka kukin on oman elämänsä herra. Lapin ihmisissä on kuitenkin myös erittäin mukavia piirteitä ja ihmisläheisyys voi olla hyvinkin syvää ja oivaltavaa sekä parhaimmillaan hyväksyvää ja huomioivaa.

   Mutta se ei ollut kuitenkaan samanlainen kuin Savossa usein kuulemani lausahdus: ”Ei se ole kummempi kuin me muutkaan”. -Tuo lausahdus väheksyy paitsi itseään, myös kanssaihmisiä.

   Mutta entä Etelässä? Helsingin seudun ihmiset ovat minun kokemukseni mukaan kommunikaatiossaan suorempia ja ns. ”antavat ymmärtää” vähemmän. Siitä piirteestä olen nauttinut ja arvostanut. Kohteliaisuus ja positiivisuus ovat etelässä aidompia? Ehkä siinä on jotakin samaa pehmeämpää asennetta kuin esimerkiksi vertaamalla Suomen ja Ruotsin, tai eteläisten ja pohjoisten maiden mentaalisia tyypillisiä karaktäärisiä muuttujia. Mitä karummat olot, sitä enemmän myös väestötasoilla tulee esille ”pieni mutta pippurinen” -mentalistiikka. Vauraudessa, lämpimässä ja armollisessa voi piillä pehmoilun siemen? Miten sinä näet ja koet? Vihollisuuksien siemenet on kylvetty eriarvoistaviin stereotypioihin ja asenteisiin ihmisten luokitteluissa meihin ja muukalaisiin.

   • Anonyymi

    Eikös tuo ole muutenkin yleistä Suomessa. Itse asia ei merkitse mitään, vaan se kuka sanoo, sillä on merkitystä.


  • Anonyymi

   Voiko Stubbin sanomisiin luottaa?

   • Anonyymi

    Stubb on möläyttelijä asenteeltaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stubb on möläyttelijä asenteeltaan.

    Stubb plöräyttelee aivan liikaa!


  • Anonyymi

   Pelottavinta on, miten paljon se hölöttää kahdenkeskisissä tärkeissä presidenttien neuvotteluissa.
   Kun nyt ei vaan sanoisi taas: wttu mitä pskaa.

   • Anonyymi

    Pelkään että aiheuttaa sodan Venäjän kanssa koska puheidensa mukaan ei vastaa jos Putin soittaa Suomen uudelle presidentille.


  • Anonyymi

   Stubb on Suomen Ruotsin kieliseen etniseen vähemmistöön kuuluva jolle on tavanomaista hyvä itsetunto joka auttaa Suomen herrahississä etenemisessä koska kuuluu suomalaiseen minoriteettiin.

  • Anonyymi

   Haavistolla ei ole paljonkaan kokemusta ulkomailla työskentelystä, YK:n tehtävissä hän on paljon oleillut luksushotellissa Sveitsissä kun muut vastaavat politiikot kuten Ahtisaari on tehnyt työtä kansan keskellä. Jugoslaviassa Haavisto teki sotamaaperän tutkimusta, ei siinä paljon sosiaalisia taitoja tarvittu. Ministeri muodollisuudet ulkomailla sujuvat itsestään. Haasteellisemmat tehtävät Haavisto mielellään delegoi muille alaisilleen.

   Stubb on enimmäkseen tehnyt työtä ulkomailla ja on kai suoriutunut siellä hyvin omalla avoimella, valoisalla ja suorasukaisella persoonallaan. Itsevarmuus on usein eduksi, hiljaiset hissukat eivät saa ääntään kuuluviin eivätkä mitään aikaan.

   • Anonyymi

    Heppoista jargonia palstaporvarilta.


   • Anonyymi

    Stubbilla ei ole sellaisia poliittisia yhteyksiä ja kokemusta, kuin Haavistolla on. Haavisto on paljon parempi neuvottelija eikä se kokoaikaa hössötä ja puhu asioiden vierestä kuten Stubb tekee. Stubbin kiertelystä ja kaarteusta ei saa mitään selvää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stubbilla ei ole sellaisia poliittisia yhteyksiä ja kokemusta, kuin Haavistolla on. Haavisto on paljon parempi neuvottelija eikä se kokoaikaa hössötä ja puhu asioiden vierestä kuten Stubb tekee. Stubbin kiertelystä ja kaarteusta ei saa mitään selvää.

    Totta.


  • Anonyymi

   Ehdokkaan tehtävä on korostaa vahvuuksiaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Asiaa alottaja. Kauheen omahyväinen. Minä minä minä... Siksi ääneni saa Pekka.

  • Anonyymi

   Pekka Haavisto on ulkomailla hyvin suosittu ja tunnettu. Tehnyt siellä hyvää työtä. Ei tarvi hänen ostaa feikki titteleitä kun on ihan omana itsenään aina. Empaattinen ja näissä tv tenteissä ollut hyvä. Stubb ja koko Kokoomus hurahtanut pahasti sodan lietsojiksi. Ydinpommeja jo tänne tuomassa. Haaviston Pekka osaa neuvotella ja saadaan olla varmoja että saadaan elää rauhassa. Meillä on hyvä omakin armeija ei tänne jenkkejä tarvita. Suomi oli ennen Natoa rauhallinen maa. Stubb vie Suomen sotaan.

  • Anonyymi

   Golvbyxor

   • Anonyymi

    golfbyxor dam


  • Anonyymi

   Pekka on meidän presidenttimme.
   Näin sen on mentävä.
   Jokaisen joka on seurannut heidän vaalitenttejään, luulisi jo ymmärtävän sen.

  • Anonyymi

   Stubbia kannattaa varoa. Mitä pahaa ehtisi saada aikaan kuudessa vuodessa olisiko meillä täysi sota käynnissä kohta ?
   Haavisto on rauhallisempi ja vakaampi ajattelee ensin ennenkuin sanoo mitään. Stubb päästää suustaan mitä sattuu välillä ja soittelee mielijohteesta milloin kenellekin kuten Lavroville.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka rikas perijätär kuoli yllättäen? - Kytkös Lehtisaaren murhaan!!

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010238071.html Nainen oli vain 3-kymppinen... jotain hämärää Kenestä henkilöstä ja
   Helsinki
   40
   7610
  2. Sebastian Halonen ja Muusa Rissanen

   Sebastian ja Muusa. Onko nähty jo Joensuussa liikkumassa julkisesti?
   Joensuu
   90
   2900
  3. Sinä olet tärkeä

   Herätät minussa kunnioitusta. Kiehdot minua. En oikein saa kiinni sinusta. Ehkä juuri siksi. Aistin että sinäkin pidät m
   Ikävä
   95
   1969
  4. Väkivalta etusijalla ? Hallituksen tavoite on saada ampumarata joka kuntaan

   Hallitus pitää ampumataitoa yhtenä perustaidoista https://yle.fi/a/74-20074583
   Perussuomalaiset
   222
   1586
  5. Nainen miten tämä kirjamme päättyy

   Kirjoitetaanko se yhdessä loppuun onnellisesti meillä olisi yhteinen taival ja rakkautta / lämpöä❤️
   Ikävä
   87
   1430
  6. Jaksan kyllä odottaa seksiä

   Halusin vain kertoa sulle että arvostan sun älykkyyttäsi tosi paljon. Jaksan odottaa, että päästään rakastelemaan joskus
   Ikävä
   36
   1202
  7. Voi helvetti noita ukrainassa palvelleita suomi-vapaaehtoisia...

   ...nyt ne itkee apua, kun on traumaperäisiä psyykkisiä sotavammoja, voi äiti. Olisko pitänyt miettiä jo ennen kuin sinne
   Maailman menoa
   344
   1155
  8. Mietin tuota oikea juttua

   Kivaa iltaa ystävälle tein uuden.
   Ystävyys
   140
   686
  9. Oli ihana tutustua sinuun

   Jäin surulliseksi siitä miten kaikki päättyi. Mitä ihmettä oikein tapahtui? Tai kyllä me molemmat tiedetään.
   Ikävä
   24
   685
  10. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   24
   655
  Aihe