Emme ole vielä lopun ajoissa, nukkukaa rauhassa yönne

Anonyymi-ap

Danielin kirjan profeetalliset ajat eivät ole vielä tulleet.
Dan 2 ja 7 luvut.

Noista Danielin kirjan ennustusten neljästä Lähi-Idän suurvallasta ensimmäinenkään ei ole vielä tullut, eikä ole edes näköpiirissäkään.

Niiden esikuva oli silloin alussa, kun Daniel oli sotavankeudessa Babylonissa.
Esikuvassa Babylon oli se ensimmäinen suurvalta, joka valtasi Israelin ja Egyptin.
Persia oli se toinen suurvalta ja Koores palautti Israelin.
Kreikan Aleksanteri Suuri oli se kolmas suurvalta, joka jälleen valtasi lähi-idän maita Intiaan asti.
Neljäs suurvalta oli tuo neljään osaan jakautunut Kreikan suurvalta ja siellä oli myös tuo Antiokus Epifanes, joka uhrasi sian Jerusalemin temppelin alttarilla ja pyhitti temppelin itsensä palvelemiseen. Hän oli siis tulevan Antikristuksen esikuva.

Ei ole siis lopun ajan Babylonia ilmaantunut Lähi-Itään vielä, vasta on tehty tilaa, eli Irak ja Syyria on pantu sotilaallisesti matalaksi ilmeisesti tuota suurvaltaa varten, joka vasta aikanaan syntyy. Isis yritti jo sitä luoda, mutta se meni mönkään, mutta vielä se tulee. Silloin jälleen Israel valloitetaan ja Egypti valloitetaan ja pakolaisia tulee miljoonittain.

Toinen ns. Persian suurvalta tulee sen jälkeen, joka siis nousee Iranin alueiden kautta Lähi-Idän valtiaaksi, mutta se suurvalta palauttaa Israelin valtion, joten Iranissa ilmeisesti tulee vallankumous ja uusi hallinto sitä ennen. Silloin aletaan rakentaa Jerusalemin temppeliä uudelleen. Alkaa pitkä rauhan aika, Jumalan sana leviää valtavasti Egyptissä, Israelissa ja Israelin pohjoisissa valtioissa.

Kolmas suurvalta on sitten tuo Hesekielin mainitsema Googin johtama ryhmittymä, joka sitten taas tuon rauhan ajan keskellä hyökkää Israeliin. Nuo valtiot, joita Goog usuttaa Israelin kimppuun on mainittu Raamatussa ja ne ovat kaikki Lähi-Idän ja Turkin alueen valtioita. Muut spekulaatiot ovat täysin turhia valheita. (Venäjä ei ole mukana tuossa).

Neljäs suurvalta on vasta tuo viimeinen, jossa on monia peräkkäisiä kuninkaita, 6 kuningas on jo antikristuksen persoona, mutta vasta syrjäytettynä ja 8 kuninkaana uudelleen valtaan nousevana antautuu täydellisesti Paholaisen palvelijaksi eli silloin hänestä vasta tulee Antikristus, josta Raamatun profetiat puhuvat.

Tässä on siis Raamatun lopun ajan askeleet, eikä niissä ole mitään salaisuutta. Aikataulua emme tiedä, mutta ei nuo askeleet nopeasti tapahdu. Kukaan meistä ei ole enää elossa, kun tuo viimeinen Lähi-Idän suurvalta nousee.

Nukkukaa siis rauhassa, lukekaa itse Raamattua, ottakaa laput silmiltä, Pyhä Henki kyllä johdattaa teidät totuuteen, joka rauhoittaa teidät ja antaa levätä Kristuksessa.

27

207

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kehoitan kaikkia tutustumaan itse Raamatun profetioihin.

   Silloin teille aukeaa rikas maailma, jossa ei ole pelolle sijaa.

   'Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

  • Anonyymi

   Hän ei kannata raamatun sanomaa, koska raamatussa käsketään VALVOKAA KOSKA HETKI ON KÄSILLÄ. KUKAAN EI TIEDÄ MILLOIN IHMISEN POIKA ILMESTYY PILVISSÄ JA KAIKKI KANSAT SAAVAT NÄHD Ä HÄNET NIIDENKIN JOTKA LÄVISTIVÄT HÄNET . SEKIN LUKEE RAAMATUSSA. KIVAA ELÄMÄÄ KAIKILLE JA SIUNAUSTA, SIIRRYN MUUALLE INTTÄMÄÄN, NIINKUIN JOKIN MAINITSI.

  • Anonyymi

   Lähes kaikki Danielin profetiat ovat jo toteutuneet. Aloittaja on samankaltainen kuin Jeesuksen ajan fariseukset ja opettajat ja hallitsijat: koska Jerusalemin asukkaat ja heidän hallitusmiehensä eivät Jeesusta tunteneet, niin he tuomitessaan hänet myös toteuttivat profeettain sanat,
   Et tunne Jeesususta, et myöskään tunne profetioita!

   • Anonyymi

    Sinun mielestäsi lopun ajat ovat jo menneet ja antikristuksen aika on mennyt ja Jeesus on temmannut omansa ja tullut perustamaan tuharvuotisen valtakuntansa eli sinun mielestäsi ollaan nyt Kristuksen tuhatvuotisessa valtakunnassa?

    Tällaistako se onkin?

    Daniel 7:
    17 "Nuo suuret pedot, joita on neljä, ovat neljä kuningasta, jotka nousevat maasta.
    18 Mutta Korkeimman pyhät saavat valtakunnan ja omistavat valtakunnan iankaikkisesti-iankaikkisesta iankaikkiseen."
    19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;
    20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;
    21 se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,
    22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.
    23 Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.
    24 Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.
    25 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
    26 Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.
    27 Ja valtakunta ja valta ja valtakuntien voima kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat häntä ja ovat hänelle alamaiset."
    28 Tähän loppuu kertomus. Minua, Danielia, peljättivät minun ajatukseni suuresti, ja minun kasvoni kalpenivat, ja minä kätkin asian sydämeeni.

    Oletko siis oikeasti sitä mieltä, että tämä profetia on täydellisesti jo toteutunut?

    Silloin olisi toteutunut jo Ilmestyskirjankin seuraavat profetiat, jotka ovat 19 ja 20 luvussa.

    Saahan sitä olla montaa mieltä. Mielestäsi Kristus hallitsee nyt Jerusalemista käsin pyhien kanssa tätä maailmaa tuhatvuotisesssa valtakunnassaan.

    Sopiiko mielestäsi nämä tapahtumat, mitä nyt on Kristuksen 1000 vuotisen valtakunnan aikaan?

    Voit nyt peruuttaa sanomasi!


  • Anonyymi

   Sanotaanko että kyllä on aikamoista maailmanlopun meininkiä nyt meneillään!

   https://mega.nz/file/VBZTXZaA#GoXx1l1zuZ8y4JXhqMtxhrhTOuujBkayhR3Gl4NOXRg

   https://mega.nz/file/5FYDhLbS#uRXiSyulSbDIEZw7QLGC323pdnfZJ2fiUSGgj1whKt4

   https://mega.nz/file/YYgmXAZA#d5lSBRvjbXI3VfBYra7Z8YN9RjQPoUnI9tuA6f-SKdU

   Tuossa muuten uusin rokotekuolema tasan 25-vuotiaana!

   https://tomialatalo.files.wordpress.com/2024/02/image.png

   Vielä muistokirjoitus jos aihe yhtään enempää kiinnostaa.

   https://paakallo.fi/2024/01/muistokirjoitus-niklas-laurila-oli-joukkuepelaaja-isolla-jlla

   Kuulemma tähän "ihmishenkiä pelastavaan" rokotteeseen!

   https://mega.nz/file/pEoVnJiS#UrLC7UtI-AtJBUm05miUHxn5xiPSsNNPhJeXLETl4sc

   Kuulemma vielä turvallinen ihan pikkulapsille!

   https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

   Vapaaehtoita myrkkyä! MITÄ HITTOA!!?

  • Anonyymi

   Leijona = Rooma , 0-490 jkr
   Karhu = Bysantti ja Venäjä , 490-980 jkr
   Leopardi = Euroopan kuninkaat , 980-1470 jkr
   Neljäs peto = ??? , 1470- 2043

   Neljäs peto murskaa maaperän mikä tapahtui 1470-2043 kun rakennettiin valtatiet ja rautatiet.

   Ollaan Daniel 7 loppusuoralla.

   11. Kuningas jonka edestä kolme poistuu oli Konstantinus Suuri 313 jkr. Hänestä Jumalan valtakuntaan on 1715 vuotta sillä yksi aika on 490 vuotta. Siten Jumalan valtakunta saapuu 2028 jkr. Sinne kutsua kaiuttaa Imaami Mahdi.

   Ollaan Daniel 7 loppusuoralla.

   • Anonyymi

    Tuo Mahdin sanoma on täyttä huuhaata!


  • Anonyymi

   Jumalan Sanaa vastaan ei kannata kenenkään hyökätä.

   Valvominen on tärkeää, kyllä siitä kannattaa puhua.

   Ilm. 3:11
   Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

   Milloin Johannes sai tämän ilmestyksen? Noin 94 - 96 jäkeen nykyisen ajan laskun alkua, Jumalan pian on vähän eri asia, kuin ihmisen pian! Emme tiedä, koska meidän lähtömme aika on, siksi pitää valvoa aina.

   Heb 12:
   14 Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;

   1. Tim. 6:12
   Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu

   Ei meidän aikamme ole spekuloida lopun ajoilla, vaan ahkeroida niissä toimissa ja töissä, jotka itsekukin on Kristukselta saanut.

   Lopun ajan spekuloinnit pahimmillaan johtavat siihen, että emme enää ahkeroi, vaan jäämme odottamaan laiskoina Jeesuksen tuloa. Se ei ole Jumalan tahto!

   Ei Danielin kirjan profetioita kenenkään kannata yrittää kumota, niin että ne kaikki olisivat jo toteutuneet. Jokainen joka avoimin mielin tutkii Danielin kirjaa, tietää, että eivät ole kaikki Danielin kirjan profetiat toteutuneet.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Lopun aika ei ole muutamat vuodet ennen Herran paluuta, VAAN lopun ajat on Jeesuksen taivaaseen astumisen jälkeinen aika, jota Sana kutsuu myös viimeisiksi päiviksi. Lähes kaikki Daniel profetiat ovat jo totetuneet. Mutta Danielin kuvapatsaan varppat puuttuvat ja sen jälkeen: Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti, niinkuin sinä näit, että kivilohkare irtautui vuoresta-ei ihmiskäden voimasta-ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan.


  • Anonyymi

   Jeesus tuli maailmaan ja Hänet ristiinnaulittiin Rooman petovaltakunnan aikaan. Näin ollen Rooman valtakunta onJumalan ilmoituksessa ja Danielin kirjassa erityisesti esillä. Danielin kirja kuvaa Rooman valtakunnan muodostumista ja Rooman keisarikunnan aikaa, ja jopa kertoo Pilatuksesta ja Pilatuksen hoviteltasta.

  • Vielä koko aikajana jossa Jumala tuo oman kansansa Israelin ja syntyy Israelinvaltio ja 1 ja 2 maailmansota ja näemme ME vielä kolmannen.
   Tämä kaikki tapahtuu yhden sukupolven aikana, kuten muutkin profetiat.
   Amerikka on ,Israel on .Islamistiset maat Israelin ympärillä on, Irak,iran,turkki, osa entistä venäjää on.
   Viha Israelia vastaan On... jne jne ollaan aivan loppusuoralla kun Kiina ja ihmisrobotit tulevat esiin.
   Maailma vettelee viimeisiään.

  • Anonyymi

   Ensimmäinen maailmansota aiheutti varmasti valtavasti spekulaatioita Jeesukse tulemuskesta, mutta ei Jeesus tullut silloin.

   Toinen maailmansota aiheutti varmasti vielä enemmän spekulaatioita Jeesuksen tulemuksesta, mutta ei Jeesus tullut silloin.

   70-80 luvulla alko voimakas spekulaatio Jeesuksen tulemuksen ennustamista, koska se kytkettiin Israelin valtion syntyyn ja siitä tehtyihin johtopäätöksiin sukupolvesta; eivät spekulaatiot toteutuneet silloinkaan.

   Nyt on ennusteltu kovasti tätä 2020 lukua Jeesuksen tulemuksen ajaksi, koska on Israelin valtion perustamisesta 80 vuotta on lähestymässä. Kaikki on spekulaatiota tuon Jeesuksen profetian väärin tulkinnan takia.

   Matt 24:
   32 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
   33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.

   Eihän tässä Israelista puhuta sanaakaan, vaan niistä tapahtumista, joista Jeesus tuolla aiemmin oli puhunut. Eli, että kun ne aiemmin Jeesuksen kertomat tapahtumat alkavat toteutua, silloin ollaan niissä lopun ajoissa. Siis se sukupolvi, joka näkee nuo edeltävät merkit, näkee loputkin tapahtumat.

   Siellä Jeesuksen sanomassa on kolme isoa merkkia:
   1.
   6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
   7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
   8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

   2.
   9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden

   Tarkoittaa maailman laajuista vihaa juutalaisia kohtaan. Hitlerin holokausti ei vielä ollut maailmanlaajuinen viha.

   3.
   14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu

   Ei ole vielä kaikessa maailmassa saarnattu evankeliumia, monia kansoja ja kieliä on vielä evankelioimatta. Kaikille kielille ei ole edes käännettu Uutta Testamenttiakaan.

   Noiden Jeesuksen kertomien merkkien jälkeen tulee sitten se ihan viimeinen aika, josta voitte lukea eteenpäin 15 jakeesta alkaen. Mistä hävityksen kauhistuksesta Daniel ennustaa? Antikristuksesta, joka menee Jerusalemin temppeliin ..

   Siis temppeli on silloin rakennettu uudelleen Jerusalemiin, koska se on Jumalan pyhä paikka.

   Eihän tämä niin vaikeaa ole lukea Jeesuksen lopun ajan profetiaa Matteuksesta.

   Eikä ole vaikeaa sijoittaa sitä Danielin kirjan profetioiden lomaan oikeisiin aikajaksoihin. Eikä ole vaikea sijoittaa sitä Ilmestyskirjan lomaan oikeisiin aikajaksoihin.

   • Anonyymi

    Hävityksen kauhistus oli Rooman sotajoukot, joilla tunnuksena saastaisen linnun, kotkan kuva.


   • Anonyymi

    Temppeli rakennettiin Jerusalemiin pakkosiirtolaisuuden jälkeen. Pakkosiirtolaisuussa Daniel rukoili: Minun Jumalani, kallista korvasi ja kuule, avaa silmäsi ja katso meidän hävitystämme ja sitä kaupunkia, joka on otettu sinun nimiisi; sillä me annamme rukouksiemme langeta sinun eteesi, emme omaan vanhurskauteemme, vaan sinun suureen armoosi luottaen.
    Pakkosiirtolaisuus kesti seitsemänkymmentä vuotta.


  • Anonyymi

   Otetaanpas yksi asia vielä esiin näistä lopun ajoista. Ennen kuin ne tulevat kaikki ihmiset, myös jumalattomat tietävät, että Jumala on luonut kaiken ja että Kristus on lunastanut ihmiset ja hänellä on valta.
   Ilm 5:
   12 ja he sanoivat suurella äänellä: "Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen".
   13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!"

   Miten niin?

   Tästä löytyy sitten todistus Ilm 6 luvussa.
   15 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
   16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
   17 Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

   Eiväthän nämä edellä olevat ole uskovia, vaan jumalattomia, he siis tietävät ja haluaisivat piiloutua ja paeta Jumalan vihaa... mutta he eivät halua tehdä parannusta!

   Eiväthän Kristuksen omat halua piiloutua ja paeta, vaan odottavat innolla, että pian pääsemme pois tulevien ahdistusten alta.

   Ei vielä kaikki maailman ihmiset usko, että Jumala on luonut kaiken, eivätkä usko, että Kristus on lunastaja ja hänen valtaansa on kaikki asetettu.

   Siis ennen kuin Ilmestyskirjan vihan ajan tapahtumat alkavat jokainen ihminen tietää totuuden Jumalasta ja Kristuksesta, mutta he eivät sittenkään halua tehdä parannusta. Jokainen maailman tiedemies tai -nainen tunnustaa, että on Jumala ja on Kristus.

   Evankeliumi Kristuksesta on myös silloin julistettu jokaiselle kansalle, kielelle ja heimolle, ennen kuin vihan aika alkaa, josta puhutaan myös ahdistuksen ajasta.

  • Anonyymi

   Mutta vielä silloinkin vihan aikana julistetaan evankeliumia, kuten Ilmestyskirjasta voimme lukea.

   Jumala on rakastava Jumala vielä vihassaankin.

  • Anonyymi

   Ai helluntalaisuus amerikan lahkoista ennustaa:))
   Miten en voi uskoa,amerikkalaiseen roskaan kuten Suomessa myös on AHDISTAVIA lahkoja.

   • Anonyymi

    Mikä sinua ahdistaa?

    Eikö tämän ketjun aloitus ollut levollisuutta tuova?

    'Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Näin Jeesus lupasi.
    Joh. 14:16
    Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti

    Ei meitä yksin ole jätetty!

    Olkoon päiväsi täynnä Jumalan rauhaa, lepoa ja iloa!


  • Anonyymi

   Roomalaisten sotajoukko tuhosi temppelin. Hävityksen kauhistus on myös jo toteutunut; hävityksen kauhistus oli vuorille paon ajankohdan merkki. te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;

   • Anonyymi

    Vai on hävityksen kauhistuskin jo toteutunut? Hupsista, joten seuraavat jakeetkin ovat jo toteutuneet; menipäs se huomaamatta se lopun aika ja Jumalan vihan aika; minä en huomannut yhtään mitään?

    Ilm 19:
    19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
    20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
    21 Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.

    Ilm 20:

    1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
    2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
    3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
    4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
    5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
    6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

    Vai ollaan me jo Kristuksen kanssa hallitsemassa 1000 vuotisessa valtakunnassa?

    Mistähän näitä tällaisia tulkintoja tulee?

    Eihän se Kristuksen hallinnassa 1000 vuotinen valtakunta tällaista pitänyt olla?

    Siellähän aseet taotaan työkaluiksi; sotia ei enää ole lainkaan. Nuorin kuolee 100 vuotiaana jne. Ei tämä aika nyt tuolta vielä näytä!


  • Anonyymi

   Monta on maailmassa ihmeellistä asiaa.

  • Anonyymi

   Mikä ihana rauha ja lepo ja ilo Kristuksessa onkaan.

   Olemme turvassa elämässä ja kuolemassa.

  • Anonyymi

   Kumpa edes uskovat alkaisivat lukea Raamattua!

  • Anonyymi

   Muista rukoilla uskovien puolesta.

  • Anonyymi

   Nyt on evankeliumin aika vielä.

   Hyvä sanoma on vietävä kaikille kansoille, heimoille ja kielille.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hyvä veli kerhon Alpua sanonu ittesä irti...

   Eikö vähän outoa, kun tämän jupakan jälkeen sanoi ittesä irti.....
   Haapajärvi
   51
   4371
  2. Hevostalli hoiti hevoset henkihieveriin

   Onpa aikoihin eletty. Oman onnensa nojaan jätetyt hevoset jouduttiin lopettamaan tai kuolivat hoidonpuutteeseen. Järkytt
   Kauhava
   37
   3392
  3. Törkeät tyrkyt Martina ja Esko Emma-gaalassa

   Iltalehdessä juttu totuus näistä kahdesta itsestään liikoja luulevista tyrkyistä. Eerikäinen vielä VALEHTELI tapaamisest
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2321
  4. Roskaväki lähetteli vihapostia Saarikolle

   Ihmiset ovat taantuneet todella alas. Hyvä, että Saarikko toi tuon edes. Samanlaista paskaa saa niskaansa moni muukin po
   Maailman menoa
   365
   2029
  5. Kuka riehui

   Kuka riehui kauppakeskuksessa puukon kanssa? Ja vielä autolla karkuun.
   Haapajärvi
   28
   1882
  6. Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

   Ööö, mitä ihmettä tosiaan, hieman on harhaanjohtavaa. Tässä täytyi kyllä hieraista silmiä, että missä nämä räpsyt oikein
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1749
  7. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   154
   1740
  8. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1489
  9. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   29
   1376
  10. Miksi nuoret miehet haluavat näyttää homoilta?

   Miksi ei voi olla miehekäs? https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010154107.html
   Maailman menoa
   275
   1367
  Aihe