Suomi ei lähde nousuun ilman diktaatuuria !

Anonyymi-ap

Tuumaa äärioikeisto natsihallitus !!

7

96

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   diktatuuri on kylläkin vasemmiston hommia

   • Anonyymi

    Semmonen rapiat 100 000 000 siinä vassaritouhussa mennyt.


  • Suomi tarvi P.Korea johtaja 1 kk

  • Anonyymi

   S.T.U.B.B.in OPPI-ISÄ K.L.A.U.S S.C.H.W.A.B.: Olet osa 4. teollista vallankumousta, kun otat geeniterapiap11k1n (koronap11kk1)

   S.T.U.B.B.in AATEVELI Y.V.A.L. H.A.R.A.R.I.: Ihmiset ovat nyt hakkeroitavia eläimiä (IoB=Internet OF Bodies), Mihin tarvitsemme näin monta ihmistä, ratkaisua odotellessa voimme hallita heitä lääkkeillä ja videopeleillä.

  • Anonyymi

   Jos lentoonlähtö on aina ainoa päämäärä niin inhimillisyys katoaa pysyvästi.

   Miksi valtion päämäärä ei mieluummin olisi inhimillisyys!?!?
   Siksikö että alunperin koko systeemin perustus rakentuu sadismille, hyväksikäytölle riistolle ryöstölle. Jos perustus on pahuutta niin rakennuksen muuttaminen hyväksi on mahdotonta.

   • Anonyymi

    Jos lentoonlähtö on aina ainoa päämäärä niin inhimillisyys katoaa pysyvästi.

    Totta.

    Miksi valtion päämäärä ei mieluummin olisi inhimillisyys!?!?

    Koska inhimillisyys ei mahdollista kontrastia RAHAN kautta tehdä mustasta valkoista - ja valkoisesta mustaa. Siksi.

    Raha kannustaa kakistrokratian palvontaan; jota vähälahjaiset tai keskinkertaisuudet tottakai palvovat (jopa joukkoitsariinsa asti??), koska se mahdollistaa heikkouden ESIINTYMISEN vahvuutena. Mitä se ei siis ole, eikä siksi KOSKAAN myöskään tule. Koska ääliömäinen kisaaminen ei ole vahvuutta; vaan yhteistyö ja POSITIIVINEN kannustaminen osallistumaan YHTEISkuntaan - jk ei voisi tällä hetkellä etäämmällä olla mistään aidosti YHTEISESTÄ, kun toisilla on miljardeja ulkoasaneltujen lutkuttamisesta kun taas kansan keskiluokkaisetkin ovat jo hinkkaamassa sinisiksikin jo muuttuus olevia lapasettomia käsiään yhteen -20 viiva -40 asteen kertapäivässä maks leipäjonoissa.

    Tuolta näyttää EPÄaltruistinen, eli itsekäs, valtionjohto. Seuraava vaihe äärikakistrokratia jk on vanhuksien, köyhien, nappuloidenkin (herodes) lanaamiset. Jk sekin tosin tapahtui jo, josta ylikuolleisuudet todisteina. Ja viimeinen imploosiovaihe on wef-jonestownitus, eli valtion, kansakunnan sekä maaperänkin täystuhoaminen ven ydintulittamana; jossa tavoite on ainoastaan kakistrokratian selvityminen perikadotuksista (ynnä wef-jonestownitusten aiheuttamisesta) lahjusrahojensa kanssa täysin sanktioimattomana, ulkomailla sittemmin. Esmenä sanna marin, stupidokin aiemmin ja toki myös tulevassa jne.

    Siksikö että ALUNPERIN(KIN) koko systeemin perustus rakentuu sadismille, hyväksikäytölle riistolle ryöstölle.

    Kyllä.
    Nyt tulis jos sen tason viisautta, että lienee jo hatun noston paikka oikein.

    KUN perustus on pahuutta niin rakennuksen muuttaminen hyväksi on mahdotonta.

    Mikä ihmiselle on toki mahdotonta, on Luojalle AJATUS vain - ja tapahtunutkin jo.
    Itse olen kasvanut kakistokraattisia arvoja palvoneesta kokoomus perheessä. Muttei onni ollut villiysmaterialismeissa, eikä näennäissivistyneisyydessä snakes in suits -kirjan realiteetteja elellen. Onnellisuus on siinä, kun toinenkin siinä vierelläs on hyvinvoiva, iloinen ja jopa nyttemmin - ajat huomioiden - elämänkaaren menossa edelleen messissä. Olipa se toinen kaupan kassa, tai radiojuontaja tai kenraali jt et koskaan tavannyt, tai siistijä jk huolehti vaikssi kauppakeskuksen lattioitten puhtaudesta sillä vehkeellään millä he sie ajelevat.

    Ratkaisu dilemmoihin on aito välittäminen toisestakin, ja edes Suomesta (eli wef-kultin jättäminen historiaan wef-jonestownituksineen) sekä jos hard core -luokkaan tahdotaan nousta, niin Luojan ihmeet korjaamaan sen, mikä tuhottu tai tuhonomaa jo on.

    Jeesus jk on Luoja pelasti Mooseksetkin debiilifaaroitten käsistä. Voi tehdä paljon, nytkin.
    Koska mikä toki on ihmiselle mahdottomuus, on Luojalle ajatus vain - ja manifestoitunutkin jo.

    Niin ne vaan skulaa.


  • Anonyymi

   Diktatuuri on äärivasemmistolaiskonsepti? kansallisSOSIALISMI, kommunismi, jne "kaikki ovat tasavertaisia mut minä olen tasavertaisempi kuin muuta" -potaskaa jossa se ENINTÄÄN keskikertainen paskantärkeilee kansakunnan onnettomuuteen sekä täystuhoonkin, toki

   Äärioikeisto on taas konglomeratiivinen ja enemmistön tyrannian sofistikoituneesti manipulointi -orientoitunut.

   Noiden yhdistelmä on etujärjestödiCktatuuri.

   Kaikki kolme ovat kakistokratiaviritteisiä. POIKKEUKSETTA.

   Mutta hevosen kenkä muodon teoriaan:

   Keskusta (IDEOLOGIANA) taas toimii epäkakistrokrattisen meritokratian AIDOSTI viisaiden porukkana, jk kuulee kansakuntaansa, poimii OMILTAAN (siis koko kansakunnasta) parhaat STRATEGISET ideat sekä, kuten Sveitsi tekee, filtraa ne vielä kansaäänestyksen kautta laieksi sekä suosituksiksi jota kansa noudattaa ILOLLA, koska ideoinnin lähde EI ole hämärien tai vahingollisten tai jopa wef-jonestownittavien ulkoasanelijoitten intresseissä - vaan maantieteellisten paikallisrealiteettien mukaisia - ja johto oikein hakemalla hakee AIDOSTI viisaimpia eli epäylpeimpiä ripeiksi seuraajiikseen, lähinnä nauttiakseen sittemmin mm. puolukoitten poiminnast kun ohjaksissa on jopa itseäänkin väkevämpää, aitoa, jatkuvii korkeampii huippu tekevii meritokratian puhdasta ydintä.

   Suomen TAKAISIN perustuslailliseen tilaan uudelleennostaminen takaa aidon keskustalais otteen valtionjohtamiseen, ja kansakunnan olemassaolon sekä onnellisuuden varmistukseen - jossa kirjaimellisesti huomioidaan kaikki muu paitsi wef-ulkoasanellut, ko.sest TÄYSIN irrallisena väestöryhmänä. Eli selviydytäänkin jotenkin kaikenmaailman kansallisist täystuhoista sekä eheyttäen elvytetään halpojen nationalismien sijaan nimenomaan ja spesifisti AITO patriotismi, joka ei olekaan enää ketään vastaan, vaan nimenomaan AIDOSTI suomalaiskansakunnan puolesta.

   Kekkonen oli juoppo, toki. Jsk ajattelen, että uhrasikohan jopa tietoisestikin terveytensä pehmentääkseen toimillaan Suomeen kohdistuneita riskejä. Vaan Kekkonen rakasti Suomea aidosti. Sen tähden minä Kekkosta kunnioitankin.
   Syvästi. Liian harvassa ovat nykyään, Kekkosemme. Wef-aivopesu ja raha ynnä muut alkukantaisivilliydet vieneet ihmisiltä valit. (tilapäisesti?) harkintakykynsä.

   Toki niitäkin on jtk eivät näe metsää puilta koskaan. Mutta määrällisesti onneksi vähemmän. Moni vaan uinuu siinä kognitiivisessa dissonanssisaan, uskotellen itselleen ikuisesti että muutos satoja ellei tuhansia vuosia kestäneestä suomalaisten sortamisesta olisi mukamas mahdoton. Ei. Ei se ole. Mutta mahdotonta se on, jos tahdonvoimaa nousta taktisopportunistisista laimeuksista strategiseen väkevyyteen loistaa JATKUVASTI poissaolollaan.

   Valintakysymys, siis.

   Rakkaus edes näitä suomalaisia kohtaan, tai välinpitämättömyys - ja sen seurauksena väistämätön kollektiivinen kansakuntalaajuinen wef-jonestownitus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maria Junger kuollut!

   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c0c779d1-7575-4b25-ac3a-bacfb890e224 Vaihtoi kumppania useammin kuin pikkar
   Maailman menoa
   449
   11602
  2. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   3817
  3. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   46
   2613
  4. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   162
   2394
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1525
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1443
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   89
   1309
  8. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   65
   930
  9. Onhan tämä sydäntä särkevää

   Miksi ei puhuttu aikanaan? Miksi kaikki meni niin kuin meni :(
   Ikävä
   67
   909
  10. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   902
  Aihe