Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sano ei kokoomuspersuhallitukselle - ja kokoomuspresidentille

Anonyymi-ap

Ei enää palkkojen leikkaamusta - ei militarismin nousua eikä kokoomuspresidenttiä.

Tehdään Suomesta hyvä, menestyvä ja taloudellisesti vakaa maa. Ei anneta enää perussuomalaiskokoomushallituksen koskea kenenkään palkkoihin ja työoloihin, heille ei mikään riitä. Riikka Purra väläyttelee jo lisää leikkauksia, milloin he leikkaavat omista eduistaan ja palkoistaan.

Ei ikinä kokoomuksen värisuoraa. Nyt on aika jokaisen suomalaisen olla hereillä. Suomessa koko ajan lisääntyvä militarismi jopa kokoomuspoliitikon Antti Häkkäsen suulla ei ole hyvä asia, me emme halua Suomea sotaan. Emme halua tuhota elämää, emme perheitä, emme luontoa emmekä nuorten tulevaisuutta. Äänestyspäätös eli ääni Haavistolle merkitsee rauhaa ja turvallisuutta kuudeksi vuodeksi.

Suomalaiset eivät enää halua etujensa heikentyvän ja yritysten menevän konkurssiin, sillä välin kun perusuomalaishallitus Riikka Purran johdolla nostaa omia palkkojaan. Emme halua Suomeen myöskään militaristihallitusta eikä kokoomuksen värisuoraa, joka siunaisi kyseiset tuhoisat päätökset. On aika äänestää rauhanmies Haavistoa!

Kokoomuksen ja perussuomalaisten hallitus tekee koko aajan tuhoisaa jälkeä, leikkaa pienimmältä palkansaajilta, opiskelijoilta ja työttömiltä. Suomea ajetaan vararikkoon ja samalla militaristihenkinen Antti Häkkänen aikoo ajaan Suomen sotatilaan naapurimaa Venäjän kanssa. Mielestäni Venäjä ei ole ollut missään vaiheessa vihamielinen viime vuosina Suomea kohtaan eikä sillä ole aikomusta hyökätä Suomeen.

Suomi kuitenkin erilaisilla toimillaan ärsyttää tahallaan, jotta saataisiin konflikti aikaiseksi kun olemme Natomaa. Nyt on aika äänestää rauhantekijä Pekka Haavistoa, jolla on vankka kokemus politiikasta ja asioiden hoidosta rauhanomaisin keinoin. Ääni Pekka Haavistolle on ääni rauhalle ja ääni turvalisuudelle, jonka haluamme jatkuvan myös seuraavat kuusi vuotta.

25

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa hyvä aloitus kirjoitus.

      • Anonyymi

        No varmaan oli hyvä kirjoitus, JOS haluaa Haaviston presidentiksi.

        Muuten oli ihan vaan mielipiteitä sieltä änkyrä-vasemmistosta, joille kaikki pitäisi tulla vaan niin kuin on ennenkin tullut. Osittain oli ihan naurettava kirjoitus. Matalaotsaisen kirjoittama?


    • Anonyymi

      Hölö Hölö...kommarin lässytystä

    • Anonyymi

      Ei persuja luottamustoimiin, Suomi nousuun!

    • Anonyymi

      Kun heräsi päikkäriltä, niin mulla taas pasahti ja ajattelin tuon puolustusministeri Häkkäsen lausuntoa ja tein havainnon, että edellinen puolustusmisteri oli sanoissaan harkitsevaisempi. En tiedä oikein tuon Subinkaan suhteen, ettö onko ees pätevä presidentiksi.

      • Anonyymi

        No mitä sitä sillo 2015 katto ni ei ole. Edelleen sama lapsellinen egon pönkitys jatkuu…


      • Anonyymi

        No sinä varmaa eroat reservistä, jos et jo ole "käpykaartissa"?

        Täysin varmaa on, että sinä et ole pätevä arvioimaan onko joku pätevä presidentiksi. Ymmärrä se.


      • Anonyymi

        Keskustaopiskelijat vaatii puolustusministeri Antti Häkkäsen (kok) eroa. Keskustaopiskelijoiden mielestä Häkkäsen harkitsemattomat lausunnot ovat uhka maanpuolustustahdolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustaopiskelijat vaatii puolustusministeri Antti Häkkäsen (kok) eroa. Keskustaopiskelijoiden mielestä Häkkäsen harkitsemattomat lausunnot ovat uhka maanpuolustustahdolle.

        Enkä ole ees varna,että onko ees maanpuolustus halukkuutta sorretuilla työläisillä, joita sekoomus ja persut kyykyttävät. Sillä ei meitä arvosteta ollenkaan vaan olemme vain yhteiskunnan rasite. Molemmissa rintamissa kuuluu vain että olemme kommareita.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Samaa sössötystä Stubbilta ku aina ennenkin…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enkä ole ees varna,että onko ees maanpuolustus halukkuutta sorretuilla työläisillä, joita sekoomus ja persut kyykyttävät. Sillä ei meitä arvosteta ollenkaan vaan olemme vain yhteiskunnan rasite. Molemmissa rintamissa kuuluu vain että olemme kommareita.

        Itse olen ns. duunari, mutta en voisi kuvitellakkaan kannattavani vasemmistolaista politiikkaa milloinkaan. Jokaisen pitäisi tajuta Suomen etu ja sitäkautta tulee oma etu. Vihervasemmistolaisuus, pahin sdp vie turmioon. Kalastellaan ääniä " köyhien puolustajina " ai velaksi tukiaisia, silläkö tämä ratkaistaan. Täyttä pa..k.. Työn teko on ainut lääke ja kilpailukyky. Kylkeen kovat leikkaukset ja veronkorotukset. Nyt nautitaan sdp talousosaamis hedelmiä ja kaikki maksavat ja pitkään.


    • Anonyymi

      Buahhahahhahahaaaaa!!!

    • Anonyymi

      Kas, kas, äänestin Stubbia, kun muita normaaleja ei ollut ehdolla. Te kommarit ootte pimeetä sakkia.

    • Anonyymi

      Pekka ei pidä suomalaisia kovin tarkeinä. Tärkeintä on kaikkien muiden maiden pojat.

    • Anonyymi

      En pysty äänestää Stubbia vaikka olen enemmän ehkä jopa oikealle kallellaan. Stubb ei herätä minkäänlaista luottoa minussa. Varmaan presidenttinäkin jatkuu tuo asioiden luettelu kolmesta pointista ja ”ei asiat ole niin yksinkertaisia” en ole saanut äijästä mitään irti ja jollain kumman keinolla se keikkuu tuolla kannastustilastojen ykkösenä??

    • Anonyymi

      Orpon tehtävä olisi nyt näyttää ovea Häkkiselle,että toi reservistä eroaminen loppuisi

      • Anonyymi

        Tarkoitit ilmeisesti Häkkästä


    • Anonyymi

      Stubb toistaa sitä minkä on ulkoa opetellut ja sen takia ei minussa herätä luottamusta.
      Stubb kannattaa myös liittovaltiota Suomesta.
      Kannattaa vähän tutkia Stubbin taustoja myös ennen kuin rientää sunnuntaina uurnille. Ja tämän sanon siksi että näitte mitä tämä herra aai aikaan pääministerinä.
      Stubbia ja Marinia yhdistää joku asia mut en oo varma mikä.

      • Anonyymi

        Tutkittu on ja siksi äänestin ennakkoon Haavistoa.


    • Anonyymi

      Poltiikoilta leikattava. Ja EU: lta saatava tukea tähän kyllmään suihkuvirtaukseen.

      • Anonyymi

        Asumistuki, mikä järjetön tuenmuoto. Sitä kun ei olisi ikinä keksitty, olisi asuminen halpaa ja markkinaehtoista. Siitä pitäisi päästä täysin eroon. Ketkä ovat viritelleet tämänkaltaiset tukijutut, nyt aletaan maksamaan kovaa hintaa...


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe