Stubb haluaa vaimolleen palkkaa

Anonyymi-ap

Miksi Stubbi haluaa vaimolle palkkaa edustamisesta, stubbilla nousisi muutenki palkka kustantakoot sillä vaimonsa puvut! Haukio oli koko ajan töissä ohjelmapäällikkönä ja edusti samalla. Ei meillä ole verovaroja varaa laittaa Stubbin vaimoon kun taloustilanne on tämä!!! Haloo
Stubbin puoliso tienaa 200 000€ vuodessa, eiköhän hällä oo varaa kustantaa itse pukunsa jne… miksi näille snobeille ei riitä mikään? Ja köyhältä otetaan pienestäkin jo pois koska pakko leikata!!!!

24

281

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei Stuppi ole vielä kään presitentiksi valittu ja tuskin valitaankaan.
   Onhan Haavisto paljon terävämpi ja tietoinen nyky ulkopolitiikasta niin maailmalla kuin perillä tämän nykyhallituksen äärioikeiston suomalaisten elämisen ja työturvan heikennyksillä.

   Eiköhän riitä Että Haavistosta tulee maamme 13 sta presitentti ja haluaa palkkionsa verotettavaksi ja puolisonsa tekee samaa työtä silti mitä aikaisemminkin. Ei tarvitse veronmaksajien Antonyn maksella.

   • Anonyymi

    Kyllä nr 10 best!!


   • Anonyymi

    Aleksanderin ilmeistä ja suupielien asennosta päätellen hän olettaa jo olevansa presidentti.


   • Anonyymi

    Eikä alezia stubioa valitakkaan. Ei riitä kärsivällisyyttä keskittyä asia kun asia👎


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä nr 10 best!!

    Eihän se iines osaa edes suimea kosja ei ole halunnut ooettala suomee


   • Anonyymi

    🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

    😍 ­N­y­m­­f­o­m­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Olen seurannut ehdokkaiden haastatteluja ilman mitään ennakkoasenteita ja täysin puolueettomasti ja rehellisesti voin sanoa, että Haavisto on ehdottomasti parempi johtamaan Suomea tässä maailman tilanteessa. Kehotankin kaikkia tekemään ratkaisunsa Suomen ja suomalaisten kokonaisuus huomioiden.

  • Anonyymi

   Stubbin ylimielisyys haisee läpi. Erittäin impulsiivinen, innostuu viideksi minuutiksi tai korkeintaan viikoksi suurtenkin asioiden suhteen. Ei jaxuhaleja tälle tyypille.

  • Anonyymi

   Aivan sama mihin muniansa käyttävät mutta Haaviston pelkkä olemus on Stubbia presidentillisempi.

  • Anonyymi

   Ai vielä palkkaa! - Stubben vaimo ei osaa edes suomea, että sellanen 'maan äiti'. Meille tv:n katsojille ne linnan
   juhlat on viihdyttävää katsottavaa ja rouva presidentti
   sitten viihdyttää vieraitaan ummikkona. Ei kaikki enkkua
   osaa, sitäpaitsi ruatti on maamme toinen kieli. - Että sillee...

  • Anonyymi

   No, Stubbin vaimo tienaa noin 200 tonnia vuodessa, jos hän jättää työnsä sen takia, kun Stubb valitaan presidentiksi sunnuntaina, niin se merkitsee kuudessa vuodessa 1,2 miljoonan menetystä. Eli siinä on kyllä pohtimista, jättääkö työnsä vai ei.
   Suomessa presidentin puoliso ei saa mitään korvauksia, vaan presidentin on se omasta määrärahasta kustannettava. Mikäli asia on nostettu jonkun toimesta esiin, on se ihan validi asiana. On kuitenkin selvää, että mitään muutosta tuohon asiaan ei ole lähiaikoina tulossa, mutta keskustelu siitä olisi ihan asiallista. Siinä on hyvin aikaa sitä käydä seuraavat 6 vuotta ainakin. Stubbien kohdalla asian ratkaiseminen on kyse perheen omasta päätöksestä, joten siinä ei ulkopuolisilla ole sanan sijaa. Itse kyllä hattua nostan, mikäli vaimo päättää jättää työnsä vain ollakseen presidentin edustus puoliso ilman palkkaa.

   • Anonyymi

    Voi raukkaa, menis lakkoon!


  • Anonyymi

   Stubb kannattaa eläinrääkkäystä. Hänen mielestään turkistarhauksessa ei ole mitään vikaa, koska se on "laillinen elinkeino".
   Miljoonat ja miljoonat ketturaukat saavat Stubbista nähden kitua ja kärsiä tassut verille raatelevissa rautalankahäkeissään hamaan maailman tappiin.

   Koiranomistajana ja eläinystävänä en voisi kuvitellakaan äänestäväni Stubbia.

   • Anonyymi

    Järkyttävää. Edustamansa puolue myös ajaa vähävaraiset perheet asumaan ahtaasti ja muuttamaan perähikiälle, missä työttömillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia saada työtä ja toimeentulotuen tarvitsijoiden määrä lisääntyy.


   • Anonyymi

    Täysin sama empatiakyvyttömyys myös vähäosaisempia kohtaan!


  • Anonyymi

   Stubb haluaa lisää köyhiä ja ydinaseita Suomeen, kohta varmaan ollaan sodassa!

  • Anonyymi

   Voi Iines-raukkaa, mikä kohtalo odottaisi! Köyhyysloukku! 😢

  • Anonyymi

   EHDOKAS STUBB

   Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

   Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

   Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.

   Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

   Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.

   Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

   Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.

   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

   Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

   Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

   Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

   Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

   Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria

   Kunniaton mies Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

   Tänään Stubb on aikuinen vai onko?

   “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

   “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.

   Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

   Suomen kohtalo olisi uhattuna välittömästi jos Stubb valittaisiin vahingossa presidentiksi.

   Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta.

   Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

   Siis todella idiootti äänestäisi tätä miestä

  • Anonyymi

   Stubbista tulee meille hyvä pressa, ja Iineksestä hyvä pressan puoliso.

   • Anonyymi

    Voi leikkiä Suomen keisaria monarkkinsa kanssa, siis jos joku sen narsun naamaa pressana haluu katella


  • Anonyymi

   Kiinnostaisi tietää minkälaisia virkanimityksiä ja tehtäväänmääräämisiä tuo kaavailee? Luultavasti jotain itselleen hyödyllsiä tietenkin.

  • Anonyymi

   Polittikot , virkamiehet ja johtajat vetävät ihan sairaita palkkoja ja palkkioita., jotka muistavat korottaa joka syksy ensimmäiseksi kun eka kokous on. Verottomia etuja moneen kertaan sen mitä tavis edes tienaa vuodessa. Seminaarimatkoja ylellisissä hotelleissa kalliita aterioita nauttien vailla minkäänlaista omaatuntoa, HELVETINMOISTA KÄHMINTÄÄ ja hyvä velitoimintaa.
   Joskus harvoin joku joutuu tarkastajien hampaisiin virka-aseman väärinkäytöksistä, jotka ovat koskeneet valtion varojen käyttöä työtehtävien hoidossa muun muassa matkustukseen ja hankintoihin. Siitä harvoin seuraa edes tuomioita ja kaikki peitellään, vaikka julkiset varat käytetty väärin ja jotka on nyt eletty niin että suomi konkurssissa. VELKAAMILJARDEJA JA NIIDEN KOROT HUIKEAT. Silti suomi haluaa tänne lisää elintasopakolaisia jotka syövät kela ja sossukuluja ja viedään miljadrien edest äulkomaille rahaa, sotatarvikkeita ja ambulansseja . Meilla toimii aivan liikaa erilaisia avustusjärjestelmiä joissa kaikissa kalliit johtajat ja muut toimijat, miksi ne ei yhdisty ja kaikki se raha olisi paremmin käytettävissä kohteisiin eikä ihmisten palkkoihin.Sen lisäksi maksamme eu-toimintaan joka jakaa rahamme hyväntekeväisyyteen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2027
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1814
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   123
   1388
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1044
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   145
   1038
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   92
   998
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   761
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   758
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   733
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   703
  Aihe