Tänään oli YLEn presidenttitentti

Anonyymi-ap

Tämänpäiväinen tentti oli vähän erilainen kuin aikaisemmat ja näin eroja alkoikin syntyä ehdokkaiden välille. Otetaan nyt esille kolme eri pointtia. Pointti yksi on edelleen se, että Stubb antaa mahdollisuuden ydinaseiden kauttakululle Suomeen ja näin saada sateenvarjon myös Suomen ylle, Tämä sateenvarjo on jo olemassa Natosopimuksessa, joka takaa sen, että ydinvallat suojaavat myös Suomea ilman täällä olevia ydinaseita. Stubbin arvio asiasta ja perustelu ovat vääriä. Pointti kaksi on se, että Haavisto vastasi paljon perustellisemmin mm. ulkopolitikkaa koskeviin kysymyksiin. Tämä oli hänelle helppoa, koska hänellä on paljon laajemoi ja monipuolisempi kokemus näistä asioista. Pointti kolme oli kiva, kun aikaisempi puolustusvoimien ylipäällikkö presidentti Tatja Halonen kyseli ehdokkailta kysymyksen, johon Haavisto vastasi nokkelammin. Näiden perusteella Pekka Haavisto on minunkin ehdokkani!

9

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Stubb toistaa joka tentissä vuorosanat, jotka Kokoomuksen viestintätoimisto on hänelle kirjoittanut.

    • Anonyymi

      Pekka Haavisto on asialinjalla eikä hän uhoa ydinaseiden perään.

    • Anonyymi

      Haavisto mielestäni huono esimerkki nuorisollemme, opiskelutkin vielä kesken....

      • Anonyymi

        Kuten tästäkin kommentista nähdään, niin Haaviston kritisointi on usein toissijaista. Stubbilla on argumenteissa usein väljää, hän on mielistelijä ja jopa pelottava tuuliviiri maamme johtajaksi.


    • Anonyymi

      Halonen ja Haavisto tekivät yhteistyötä, ei jatkoon. Jos joku tämän tentin perusteella teki valintansa, niin ei ymmärrä politiikasta juuri mitään. Pinnallisuus vaivaa nykyihmisiä eikä viitsitä paneutua kunnolla asioihin. Siksi eduskuntaan valitaan missejä, laulajia, yleensä julkkiksia ja tulevaisuudessa entistä enemmän some vaikuttajia. Ei välitetä onko henkilö mitenkään sopiva, onko riittävä koulutus tai osaaminen, kunhan vaan on näköä ja joka osaa leperrellä tai tykätään laulajasta muuten. Jokainen tällainen ääni on katastrofi Suomelle ja sen kansalaisille, kun ei osata, ainoastaan ollaan kulunkina valtiolle ja ainoa taito on osata käyttää valtion taksikorttia viimeisen päälle ja osallistua matkoille mukamas oppimaan. Presidentin valinta on sekin muuttunut sirkushuviksi, kun tenttaajia kiinnostavat arkiset asiat, jotka eivät kuulu mitenkään presidentin toimenkuvaan.

    • Anonyymi

      EHDOKAS STUBB

      Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

      Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

      Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.

      Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

      Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.

      Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

      Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.

      Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

      Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

      Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

      Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

      Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

      Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria

      Kunniaton mies Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

      Tänään Stubb on aikuinen vai onko?

      “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

      “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.

      Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

      Suomen kohtalo olisi uhattuna välittömästi jos Stubb valittaisiin vahingossa presidentiksi.

      Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta.

      Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

      Siis todella idiootti äänestäisi tätä miestä

    • Anonyymi

      Kaverukset Halonen ja Haavisto heikensivät Suomen puolustuskykyä poistamalla maamiinat.
      Haavistohan on sina ollut Tarjan ja sdp Erkin suojattipoika,bärjestelivät ylioppilaalle joka putosi eduskunnasta ministerin pestin ja sen jälkeen kun putosi taas järjestettiin Pekalle yk hommia vaikka ylioppilas niin Cv luki ihan muuta.
      Potnuthan pekalle tuli yk hommistakin.

    • Anonyymi

      Haavisto pelkkä ylioppilas ei mitään muuta ansiot roikkui koijärvellä kettingissä kaivinkoneessa vastustaen työntekoa,Natjrs hankkeessa lunasti pilkkahinnalla Suomalaisten maita.
      Toi Al hol terroristeja Suomeen,möi Fortumin sähköverkon Carunalle ja köyhät maksavat kalliin sähkönsiirtohinnan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2491
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1635
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1444
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1305
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1222
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1152
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      82
      1021
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      998
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      942
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      886
    Aihe