Asiallinen Putinin haastattelu Carlsonilla

Anonyymi-ap

Lukekaa Tucker Carlsonin Putin-haastattelu. Myös vastapuolen näkemyksiin kannattaa tutustua. Se auttaa ajattelemaan kriittisesti ja sysvällisesti. Näistä ominaisuuksista on ollut hieman puutetta tällä keskustelufoorumilla.

https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/

625

3564

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Vaikka vuoden psykiatri haastattelee psykopaattia , niin silti hän vähän tietää .

      • Anonyymi

      • Anonyymi


      • Anonyymi
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

        Jos et osaa englantia, haastattelun tekstin voi suomentaa googlessa.

        On parempi selvittää itse, mitä Putin todella sanoi eikä mitä valepropaganda Putinin puolesta keksii.


      • Anonyymi

        Se on juuri näin.
        Kansan pitää herätä näkemään kusetus.


      • Anonyymi
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

        Vaikka jos aloitetaan sinusta. Vikaa on latvassa jos laittaa tollasen kuvan.


      • Anonyymi

        Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.


      • Anonyymi

        Se on juurikin noin.


      • Anonyymi
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

        Kääriä ja muut Kremlin seuraajat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.

        Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.

        Nuo mediapooli salaliittoteoriat on naurettavia


      • Anonyymi

        SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

        Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


        On huomattava, että S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän sytyttää sodan Eurooppaan NATO:lla; siksi NATO-jäsenyys on perustuslain kannalta laiton ja rangaistava teko.


        Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, ja epärehellinen kenraali T. Kivinen. He eivät kerro totuutta mistään, vaan kääntävät kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos ihmisyyttä kohtaan, josta rangastukset ovat kovat, muiden rikosten lisäksi.


        Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

        500 000 on jo kuollut.


        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä ylipäätään vaaleissa, kansanäänedtyksissä ja erityisesti eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

        Sodan asiassa se on rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..


        SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa.


        USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


        Oikeuslaitoksen ja KRP:n korruptoineet S. Niinistö ja A. Stubb rikkoivat kaikki rauhansopimukset ja valehtelevat Venäjästä.

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken.

        Se on suuri rikos medialta.

        YLE, MTV, Sanomalehtien Liitto, Mediapooli eikä yksikään sanomalehti Suomessa ei kerro totuutta Suomen kansalle, että Venäjä ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Presidentit S. Niinistö ja T. Halonen ja useiden hallitusten ministerit ja kaikki puolueet valehtelelevat.

        Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

        KOKOOMUKSEN FASISTINEN SUOMI

        Suomi ei ole ollut demokratia eikä oikeusvaltio.

        Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on S. Niinistö.


        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat; tarkoittaa, että S. Niinistö ja esikunta ovat vuosien ajan valehdelleet, kuten Washington käskee.


        Suomen ja Saksan kansojen etu on palauttaa kaupalliset ja muut suhteet Venäjään. Ostetaan edullista puuta, terästä, sähköä, kaasua, kotitalouksille sekä teollisuudelle.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Vuonna 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikolliset vallan vaihdokset Kiovassa ja Helsingissä nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö, A. Stubb, P. Orpo ja koko eduskunta.


        Suomen kansan on palautettava valta itselleen.

        Palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sillä turvattiin rauha 80 vuotta ennenkuin S. Niinistö liittoutui Suomen kansalta salaa valheellisesti aloitetuista sodista tunnetun USA:n kanssa vuonna 2014.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen.

        "Mielenvikainen" Kokoomus nousi valtaan valehtelemalla Venäjästä.


      • Anonyymi

        The Empire of Lies

        S. Niinistö eliminoi kaikki NATO:sta koituvat ongelmat pois valtioneuvostosta, lakiesityksestä, perustuslakivaliokunnasta, parlamentista, kansalaisten tietoisuudesta, demokratiasta.

        Esitetään päinvastoin kuin on 80 vuotta jatkuneen neutraaliuden ansiosta säilyneen rauhan kannalta hyvä. Sekaantuu vielä Ruotsin asioihin, joka on ollut neutraali 200 vuotta.

        Suomesta ja Ruotsista S. Niinistö ja rikoskopla tekivät osan USA:n valheiden valtakuntaa, kuten Ukrainasta, jossa USA on määräävässä asemassa.

        Valheiden valtakunnassa on yksi fasistinen sotapuolue.

        Totuudet eivät pääse kansakuntien eikä parlamenttien tietoisuuteen.


        The US Government Lied About The Ukraine War — Colonel Douglas Macgregor Reveals All

        https://m.youtube.com/watch?v=pT4Wn7kLxo4

        London Realin perustaja Brian Rose

        Eversti Macgregor, tervetuloa Lontooseen.

        Suoraan asiaan, Ukrainan sotaan.

        On olemassa todellisuus ja on olemassa median kertomus, joka vaikuttaa täällä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa [Euroopan unionissa, myös Ruotsissa ja Suomessa].

        Brian Rose

        Miksi median kertomus on niin erilainen teidän mielestänne ja mitä todella tapahtuu kentällä Ukrainassa, verrattuna siihen, mitä on kirjoituksissa, joita luen The Timesista Lontoossa, mitä luen New York Timesista säännöllisesti?

        USA:n eversti Douglas Macgregor

        Se on enemmän kuin pelkkä väärä kertomus — narratiivi. Länsi, jota johtavat pääasiassa Washington ja Lontoo, on luonut sen, mitä kutsun valheiden valtakunnaksi — The Empire of Lies.

        Se on todella tuhoisaa, se on järkyttävää laajuudessaan ja vaikutuksiltaan.

        Olin täysin valmistautumaton siihen. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Ovat systemaattisesti valehdelleet kaikesta, mikä liittyy Venäjään ja Ukrainaan [Yhdysvaltoihin, NATO:on, Nord Streamiin ja energia- ja talouskriisiin EU-maissa, jne.]. Valehtelua kuukausien ja vuosien ajan.

        Totuus on, että ihmisille ei ole kerrottu totuutta.

        Totuuden voi löytää, mutta sitä on etsittävä internetistä, että Venäjä ei suinkaan ole paha hyökkääjä.

        Venäjä käynnisti operaation, jonka se katsoi tarpeelliseksi turvatakseen maansa.

        Me olemme tehneet väsymättömästi töitä 20 vuoden ajan heikentääkseemme Venäjää kaikilla päättämillämme tavoilla. Emme välittäneet paljon Putinista ja hänen menestyksestään, jolla hän on onnistunut olennaisesti palauttamaan Venäjän historian tuhkakasasta.

        Venäläiset tekivät hyvin selväksi, että he eivät hyväksy NATOA rajoilleen.

        Ukraina, joka olisi käytännössä Texasin kokoinen USA. Se ei voisi koskaan olla Naton jäsen, koska se olisi yksinkertaisesti liian suuri vaara. He tekivät sen selväksi vuonna 2008 Budapestissä.

        Me jätimme sen huomiotta. Sittemmin Putin on pitänyt puheita, joissa hän on toistanut, ettei halua nähdä Naton tukikohtia, toistuvasti puhunut Ukrainan neutraaliudesta.

        USA:n vallankaappaus vuonna 2014.

        Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi hän puuttui Krimiin, oli estää se, etteivät laivastotukikohdat joutuisi Naton joukkojen käsiin, jotka ovat USA:n joukkoja. Ja muistakaa, että mitä tahansa hän sanookin, NATO:lla hän tarkoittaa viime kädessä USA:n joukkoja. USA:n laivasto olisi mennyt Krimin satamiin ja Krimille. USA:n asevoimat ovat siirtymässä hivuttamalla kohti Venäjän rajaa. [Suomen, EU-maiden, Britannian ja USA:n] Media on päättänyt olla kertomatta totuutta siitä, että vuonna 2014 Ukrainassa tehtiin vallankaappaus, jonka USA suunnitteli, järjesti. Vallankaappaus toi valtaan ihmisiä, jotka eivät olisi muuten koskaan päässeet valtaan.

        USA:n laittomasti valtaan nostamat ihmiset olivat Venäjän vastaisia ja vihamielisiä Venäjän kansallista turvallisuutta kohtaan.

        Me rohkaisimme sitä, me vaalimme sitä. Aloimme kaataa rahaa tähän Ukrainan armeijaksi kutsuttuun yksikköön.

        Vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainan kokematon armeija alkoi välittömästi hyökätä venäläisten kimppuun Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin tasavalloissa.

        ▪︎ Ensimmäisten tykistöhyökkäysten välisenä aikana, vuoden 2014 vallankaappauksen ja venäläisten helmikuussa 2022 tapahtuneen väliintulon välillä, he tappoivat 14000 ihmistä.

        ▪︎ Ultranationalistit, fasistit ampuivat tuhansia ja taas tuhansia tykistön laukauksia itse asiassa viikon tai kahden aikana ennen kuin venäläiset lopulta tulivat paikalle.

        USA:n valtaan nostamat natsit ampuivat yli 2000 laukausta tykistön ammuksia. Nämä kaikki ammuttiin venäläisiä siviilejä vastaan. Nyt huomaan. Sanon venäläisiä siviilejä, he olivat teknisesti Ukrainan kansalaisia. He vain sattuvat olemaan venäläisiä, ja tietysti näitä venäläisiä alettiin sortaa. USA:n neokonservatiivien valtaan nostamat uusnatsit esittivät voimalla heidän kohtalon:

        — Joko teistä tulee ukrainalaisia, ette puhu enää venäjää, puhutte ukrainaa, kirjoitatte ukrainaksi. Omaksutte ukrainalaisen identiteetin ja kulttuurin, jne. — tai me rankaisemme teitä. Itä-Ukrainan venäläiset ovat siis olleet toisen tai kolmannen luokan kansalaisia.

        Vuosiin tämä ei ole mennyt läpi Venäjällä, kuten voitte kuvitella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        The Empire of Lies

        S. Niinistö eliminoi kaikki NATO:sta koituvat ongelmat pois valtioneuvostosta, lakiesityksestä, perustuslakivaliokunnasta, parlamentista, kansalaisten tietoisuudesta, demokratiasta.

        Esitetään päinvastoin kuin on 80 vuotta jatkuneen neutraaliuden ansiosta säilyneen rauhan kannalta hyvä. Sekaantuu vielä Ruotsin asioihin, joka on ollut neutraali 200 vuotta.

        Suomesta ja Ruotsista S. Niinistö ja rikoskopla tekivät osan USA:n valheiden valtakuntaa, kuten Ukrainasta, jossa USA on määräävässä asemassa.

        Valheiden valtakunnassa on yksi fasistinen sotapuolue.

        Totuudet eivät pääse kansakuntien eikä parlamenttien tietoisuuteen.


        The US Government Lied About The Ukraine War — Colonel Douglas Macgregor Reveals All

        https://m.youtube.com/watch?v=pT4Wn7kLxo4

        London Realin perustaja Brian Rose

        Eversti Macgregor, tervetuloa Lontooseen.

        Suoraan asiaan, Ukrainan sotaan.

        On olemassa todellisuus ja on olemassa median kertomus, joka vaikuttaa täällä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa [Euroopan unionissa, myös Ruotsissa ja Suomessa].

        Brian Rose

        Miksi median kertomus on niin erilainen teidän mielestänne ja mitä todella tapahtuu kentällä Ukrainassa, verrattuna siihen, mitä on kirjoituksissa, joita luen The Timesista Lontoossa, mitä luen New York Timesista säännöllisesti?

        USA:n eversti Douglas Macgregor

        Se on enemmän kuin pelkkä väärä kertomus — narratiivi. Länsi, jota johtavat pääasiassa Washington ja Lontoo, on luonut sen, mitä kutsun valheiden valtakunnaksi — The Empire of Lies.

        Se on todella tuhoisaa, se on järkyttävää laajuudessaan ja vaikutuksiltaan.

        Olin täysin valmistautumaton siihen. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Ovat systemaattisesti valehdelleet kaikesta, mikä liittyy Venäjään ja Ukrainaan [Yhdysvaltoihin, NATO:on, Nord Streamiin ja energia- ja talouskriisiin EU-maissa, jne.]. Valehtelua kuukausien ja vuosien ajan.

        Totuus on, että ihmisille ei ole kerrottu totuutta.

        Totuuden voi löytää, mutta sitä on etsittävä internetistä, että Venäjä ei suinkaan ole paha hyökkääjä.

        Venäjä käynnisti operaation, jonka se katsoi tarpeelliseksi turvatakseen maansa.

        Me olemme tehneet väsymättömästi töitä 20 vuoden ajan heikentääkseemme Venäjää kaikilla päättämillämme tavoilla. Emme välittäneet paljon Putinista ja hänen menestyksestään, jolla hän on onnistunut olennaisesti palauttamaan Venäjän historian tuhkakasasta.

        Venäläiset tekivät hyvin selväksi, että he eivät hyväksy NATOA rajoilleen.

        Ukraina, joka olisi käytännössä Texasin kokoinen USA. Se ei voisi koskaan olla Naton jäsen, koska se olisi yksinkertaisesti liian suuri vaara. He tekivät sen selväksi vuonna 2008 Budapestissä.

        Me jätimme sen huomiotta. Sittemmin Putin on pitänyt puheita, joissa hän on toistanut, ettei halua nähdä Naton tukikohtia, toistuvasti puhunut Ukrainan neutraaliudesta.

        USA:n vallankaappaus vuonna 2014.

        Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi hän puuttui Krimiin, oli estää se, etteivät laivastotukikohdat joutuisi Naton joukkojen käsiin, jotka ovat USA:n joukkoja. Ja muistakaa, että mitä tahansa hän sanookin, NATO:lla hän tarkoittaa viime kädessä USA:n joukkoja. USA:n laivasto olisi mennyt Krimin satamiin ja Krimille. USA:n asevoimat ovat siirtymässä hivuttamalla kohti Venäjän rajaa. [Suomen, EU-maiden, Britannian ja USA:n] Media on päättänyt olla kertomatta totuutta siitä, että vuonna 2014 Ukrainassa tehtiin vallankaappaus, jonka USA suunnitteli, järjesti. Vallankaappaus toi valtaan ihmisiä, jotka eivät olisi muuten koskaan päässeet valtaan.

        USA:n laittomasti valtaan nostamat ihmiset olivat Venäjän vastaisia ja vihamielisiä Venäjän kansallista turvallisuutta kohtaan.

        Me rohkaisimme sitä, me vaalimme sitä. Aloimme kaataa rahaa tähän Ukrainan armeijaksi kutsuttuun yksikköön.

        Vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainan kokematon armeija alkoi välittömästi hyökätä venäläisten kimppuun Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin tasavalloissa.

        ▪︎ Ensimmäisten tykistöhyökkäysten välisenä aikana, vuoden 2014 vallankaappauksen ja venäläisten helmikuussa 2022 tapahtuneen väliintulon välillä, he tappoivat 14000 ihmistä.

        ▪︎ Ultranationalistit, fasistit ampuivat tuhansia ja taas tuhansia tykistön laukauksia itse asiassa viikon tai kahden aikana ennen kuin venäläiset lopulta tulivat paikalle.

        USA:n valtaan nostamat natsit ampuivat yli 2000 laukausta tykistön ammuksia. Nämä kaikki ammuttiin venäläisiä siviilejä vastaan. Nyt huomaan. Sanon venäläisiä siviilejä, he olivat teknisesti Ukrainan kansalaisia. He vain sattuvat olemaan venäläisiä, ja tietysti näitä venäläisiä alettiin sortaa. USA:n neokonservatiivien valtaan nostamat uusnatsit esittivät voimalla heidän kohtalon:

        — Joko teistä tulee ukrainalaisia, ette puhu enää venäjää, puhutte ukrainaa, kirjoitatte ukrainaksi. Omaksutte ukrainalaisen identiteetin ja kulttuurin, jne. — tai me rankaisemme teitä. Itä-Ukrainan venäläiset ovat siis olleet toisen tai kolmannen luokan kansalaisia.

        Vuosiin tämä ei ole mennyt läpi Venäjällä, kuten voitte kuvitella.

        Tucker Karlson käsittelee myös rokotehaittoja

        https://twitter.com/TCNetwork/status/1743422128035438876


        https://twitter.com/TexasLindsay_/status/1550461631473356800



      • Anonyymi

        NATSI-KOKOOMUKSEN IHMISTEN TAPPAJIEN NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA

        Kokoomus halusi sodan. Rikkoi Minskin rauhansopimukset ja kaikki muut sopimukset.

        USA/YLE manipuloi mediassa varusmiehiä valheilla vihollisuuteen ja sotaan Venäjää vastaan.


        Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee kartalla USA-NATO:n vallan alla olevan S. Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia.

        Sky News

        4.4.2023

        What's the significance of Finland joining NATO?

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Asetuksista tekstitys


        Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

        Bell:

        Helppo sanoa — Suomi on Naton 31. jäsen.

        USA rikkoi Euroopan, Suomen ja Ukrainan rauhan:

        Se pidentää 1289 km Naton ja Venäjän välisen rajan. [Suomi aiheuttaa NATO:n ohjuksilla sodan ja vie varusmiehet USA:n sijaisotijiksi].

        Suomi 2. maailmansodan loppumisesta lähtien, kun sota Neuvostoliiton kanssa päättyi, on ollut itsenäinen suvereeni neutraali maa.

        Rauhansopimus:

        Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan Euroopassa.


        [Joulukuussa 2017 ennen Kokoomuksen toista petosvaalia, vain 19 % kannatti Natoa.

        Rikollisesti Niinistö valehteli ja pelotteli sodalla kansaa ja eduskuntaa saadakseen internet-kyselyn tuloksen ylös:

        — Kansanäänestyksen väärennös.

        Gallup ei ole perustuslaissa:

        Niinistö:

        — Gallup-tulos riittää ratifioijille NATO-maille. [Sotia sytyttävälle USA:lle, mikä on perustuslain vastaista].

        Ukrainan sodan syttymisen ja pelottelun jälkeen, Niinistön tilaaman internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista, joita manipuloitiin, 80 % kannatti; kyselyä ei edes ollut].

        Bell: Venäjän näkökulma —
        kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tulkita se virheellisesti.

        — Venäjä on erittäin huolissaan USA-NATO-EU:n ohjusten tulosta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

        [Asiantuntijat: Tilanne on paljon vaarallisempi kuin 1962 Kuuban ohjuskriisissä]

        Venäjä ei halunnut Natoa rajoilleen, eikä USA:n sotia Eurooppaan. Venäjän ja Euroopan yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

        Toimittaja:

        Naton Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell:

        On mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli ensimmäiset 12 Naton perustajajäsentä, ml. USA kaukana meren takana.

        — Ydinasia: Oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Itä-Ukrainaan, oli tarkoituksellinen yritys estää imperialisti USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke ja rauha.

        Suomen ja Ruotsin — puolueettomien maiden johdon virhe [S. Niinistön Kokoomuksen rikollisuus], johti vääriin päätöksiin.

        [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].


        On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Mielenvikaiselta S. Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta syntyvät uhkat rauhan säilymiseksi.

        USA:n/NATO:n tunkemisesta Suomeen tulee paljon haitallisia seurauksia.

        — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

        Toimittaja:

        Suomen presidentti lehdistötilaisuudessa esitti, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

        [USA/S. Niinistö, kok, valehtelee ja kääntää aina kaikki totuuden vastaiseksi: rikos].

        Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell:

        Osana globaalia turvallisuutta — Suomen ja Ruotsin turvallisuutta — on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun tulee mutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä on vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, tässä on suuri vaara Euroopalle.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Näyttää suunnilleen samanveroiselta.

        Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa.

        — Meille Euroopassa ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen — välisistä sotaisista jännitteistä ja monista talousongelmista USA-NATO:n kautta.

        Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

        IMPERIALISTIT S. NIINISTÖ JA A. STUBB

        USA:n vallan alla Kokoomus on kylvänyt uuden sodan Eurooppaan Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


      • Anonyymi

        Tucker Carlsonin tekemä Putinin haastattelu saavuttaa suuria katsojalukuja myös Yhdysvalloissa, missä ymmärrys Venäjään kasvaa vauhdilla.

        Suomalaisilla on perustuslaillinen perusoikeus saada oikeaa tietoa sodasta ja rauhasta. Nyt sitä ei ole saatu Niinistön kausien aikana.

        Myös Suomea käsitellen ja oikeudenmukaiseen asioiden analyysiin pyrkii New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitano YouTube-kanavallaan, jossa hän haastattelee henkilöitä, jotka ovat kymmeniä vuosia tutkineet asioita.

        USA:n yliopistojen professoreja, muita tutkijoita, sotilasasiantuntijoita, intel-analyytikkoja sekä mm. Britannian entistä diplomaattia Alistair Crookea, jolla on laajat verkostot. On haastateltu Patrick Lancasteria, joka on 10 vuotta raportoinut Itä-Ukrainasta. Hän ei edusta mediaa, vaan saa rahoituksen suoraan hänen raporttejaan seuraavilta ihmisiltä.

        Oikeaa tietoa ja totuutta on etsitty internetistä, koska USA:n/Kokoomuksen vallan alla olevat YLE, MTV, rikollinen media syöttävät EU-maihin propagandaa.

        New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitanon Judging Freedom -kanava tuottaa hyvää, laadukasta ja totuudellista tietoa jatkuvasti.

        https://judgenap.com/

        Edellisistä ydinkohdat:

        https://m.youtube.com/channel/UCDkEYb-TXJVWLvOokshtlsw/videos


      • Anonyymi kirjoitti:

        Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

        Tässä on linkki haastatteluun englannin käännöksen kanssa:

        Interview to Tucker Carlson

        https://www.youtube.com/watch?v=hYfByTcY49k

        > Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

        Ei se kyllä ole. Putin puhuu aivan mitä sattuu ja haastattelija vain hymistelee. Ei yhtään haastamista. Kyse ei ole haastattelusta, vaan Kremlin propagandasta.

        On olemassa syy sille, että länsimaiset toimittajat eivät ole päässeet Putinia haastattelemaan. Siis oikeat toimittajat, en nyt tarkoita näitä hörhöjä joilla ei riitä taidot pitää työpaikkaa edes Foxin hupiohjelmissa...


      • Anonyymi

        STEPHEN GARDNERIN TUOTANNOSSA EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN ANALYYSEJÄ USA-NATON SODISTA. Hänet löytää myös monilta muilta alustoilta hakusanoilla, mm. YouTubesta. Artikkeleita Muck Rackin ja American Conservativen nettisivuilta.

        Suomen perustuslain lähtökohta on ainoastaan rehellisyys ja totuus. Niinistö teki Suomesta valehtelevan fasistisen maan; repi perustuslain, kuten Ukrainassa.

        Niinistön aikana kaikki keskeiset kotimaiset ja ulkomaiset tahot valehtelevat eivätkä kerro totuutta mistään, mikä liittyy Ukrainaan, Niinistöön, Stoltenbergiin, USA:an, NATO:on Nord Streamin räjäyttäjiin.

        Freelancer toimittaja Stephen Gardnerin kanavan tuotannossa on haastateltu monien muiden lisäksi eversti Douglas Macgregoria, jonka analyysit perustuvat hänen laajaan koulutukseen ja eri maiden sotilaallisen ja taloudellisen kyvykkyyden tuntemukseen.

        Gardner syventää tietoa USA:n sisäisistä sotkuista sekä Ukrainaan ja muihin maihin liittyviä USA:n johtaman NATO:n aiheuttamia konflikteja, joita on tähän mennessä 215.

        USA:n kongressi ja senaatti eikä amarikkalaiset eivät välitä lainkaan minkä maan varusmiehet kuolevat heidän sytyttämissään sodissa.

        Stephen Gardnerin tuotanto.

        https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg?cbrd=1


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

        Tässä on linkki haastatteluun englannin käännöksen kanssa:

        Interview to Tucker Carlson

        https://www.youtube.com/watch?v=hYfByTcY49k

        Joo, ja kysymykset on Kremlin natsi laatinut vastattaviksi. Oikea journalisti olisi kysynyt esimerkiksi:
        1. Miltä tuntuu olla pidätettäväksi määrätty sotarikollisepäilty yli sadassa valtiossa?

        2. Onko sankarillista sodankäyntiä pommittaa pääasiallisesti siviilikohteita Ukrainassa?

        3. Onko Butshan siviilien kidutuksista, raiskauksista ja murhista epäillyt venäläissotilaanne urhoollisuusmitalien väärtejä?

        4. Uskotteko joutuvanne vielä elinaikananne Haagiin tuomiolle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

        Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


        On huomattava, että S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän sytyttää sodan Eurooppaan NATO:lla; siksi NATO-jäsenyys on perustuslain kannalta laiton ja rangaistava teko.


        Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, ja epärehellinen kenraali T. Kivinen. He eivät kerro totuutta mistään, vaan kääntävät kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos ihmisyyttä kohtaan, josta rangastukset ovat kovat, muiden rikosten lisäksi.


        Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

        500 000 on jo kuollut.


        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä ylipäätään vaaleissa, kansanäänedtyksissä ja erityisesti eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

        Sodan asiassa se on rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..


        SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa.


        USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


        Oikeuslaitoksen ja KRP:n korruptoineet S. Niinistö ja A. Stubb rikkoivat kaikki rauhansopimukset ja valehtelevat Venäjästä.

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken.

        Se on suuri rikos medialta.

        YLE, MTV, Sanomalehtien Liitto, Mediapooli eikä yksikään sanomalehti Suomessa ei kerro totuutta Suomen kansalle, että Venäjä ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Presidentit S. Niinistö ja T. Halonen ja useiden hallitusten ministerit ja kaikki puolueet valehtelelevat.

        Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

        KOKOOMUKSEN FASISTINEN SUOMI

        Suomi ei ole ollut demokratia eikä oikeusvaltio.

        Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on S. Niinistö.


        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat; tarkoittaa, että S. Niinistö ja esikunta ovat vuosien ajan valehdelleet, kuten Washington käskee.


        Suomen ja Saksan kansojen etu on palauttaa kaupalliset ja muut suhteet Venäjään. Ostetaan edullista puuta, terästä, sähköä, kaasua, kotitalouksille sekä teollisuudelle.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Vuonna 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikolliset vallan vaihdokset Kiovassa ja Helsingissä nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö, A. Stubb, P. Orpo ja koko eduskunta.


        Suomen kansan on palautettava valta itselleen.

        Palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sillä turvattiin rauha 80 vuotta ennenkuin S. Niinistö liittoutui Suomen kansalta salaa valheellisesti aloitetuista sodista tunnetun USA:n kanssa vuonna 2014.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen.

        "Mielenvikainen" Kokoomus nousi valtaan valehtelemalla Venäjästä.

        Putin on naZi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?

        Uskon Putinin jumalaiseen voimaan ja viisauteen. On vain yksi Jumala ja se on dicktaattori bunkkeripapa 666.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NATSI-KOKOOMUKSEN IHMISTEN TAPPAJIEN NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA

        Kokoomus halusi sodan. Rikkoi Minskin rauhansopimukset ja kaikki muut sopimukset.

        USA/YLE manipuloi mediassa varusmiehiä valheilla vihollisuuteen ja sotaan Venäjää vastaan.


        Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee kartalla USA-NATO:n vallan alla olevan S. Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia.

        Sky News

        4.4.2023

        What's the significance of Finland joining NATO?

        https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

        Asetuksista tekstitys


        Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

        Bell:

        Helppo sanoa — Suomi on Naton 31. jäsen.

        USA rikkoi Euroopan, Suomen ja Ukrainan rauhan:

        Se pidentää 1289 km Naton ja Venäjän välisen rajan. [Suomi aiheuttaa NATO:n ohjuksilla sodan ja vie varusmiehet USA:n sijaisotijiksi].

        Suomi 2. maailmansodan loppumisesta lähtien, kun sota Neuvostoliiton kanssa päättyi, on ollut itsenäinen suvereeni neutraali maa.

        Rauhansopimus:

        Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan Euroopassa.


        [Joulukuussa 2017 ennen Kokoomuksen toista petosvaalia, vain 19 % kannatti Natoa.

        Rikollisesti Niinistö valehteli ja pelotteli sodalla kansaa ja eduskuntaa saadakseen internet-kyselyn tuloksen ylös:

        — Kansanäänestyksen väärennös.

        Gallup ei ole perustuslaissa:

        Niinistö:

        — Gallup-tulos riittää ratifioijille NATO-maille. [Sotia sytyttävälle USA:lle, mikä on perustuslain vastaista].

        Ukrainan sodan syttymisen ja pelottelun jälkeen, Niinistön tilaaman internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista, joita manipuloitiin, 80 % kannatti; kyselyä ei edes ollut].

        Bell: Venäjän näkökulma —
        kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

        — Reaktio on lievä. On täysin väärin tulkita se virheellisesti.

        — Venäjä on erittäin huolissaan USA-NATO-EU:n ohjusten tulosta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

        [Asiantuntijat: Tilanne on paljon vaarallisempi kuin 1962 Kuuban ohjuskriisissä]

        Venäjä ei halunnut Natoa rajoilleen, eikä USA:n sotia Eurooppaan. Venäjän ja Euroopan yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

        Toimittaja:

        Naton Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

        — "Tänään saatiin lisää Natoa".

        Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

        Bell:

        On mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli ensimmäiset 12 Naton perustajajäsentä, ml. USA kaukana meren takana.

        — Ydinasia: Oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

        Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

        — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Itä-Ukrainaan, oli tarkoituksellinen yritys estää imperialisti USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke ja rauha.

        Suomen ja Ruotsin — puolueettomien maiden johdon virhe [S. Niinistön Kokoomuksen rikollisuus], johti vääriin päätöksiin.

        [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].


        On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

        [Mielenvikaiselta S. Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta syntyvät uhkat rauhan säilymiseksi.

        USA:n/NATO:n tunkemisesta Suomeen tulee paljon haitallisia seurauksia.

        — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

        Toimittaja:

        Suomen presidentti lehdistötilaisuudessa esitti, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

        [USA/S. Niinistö, kok, valehtelee ja kääntää aina kaikki totuuden vastaiseksi: rikos].

        Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

        Bell:

        Osana globaalia turvallisuutta — Suomen ja Ruotsin turvallisuutta — on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

        Heti kun tulee mutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä on vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, tässä on suuri vaara Euroopalle.

        Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

        Näyttää suunnilleen samanveroiselta.

        Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa.

        — Meille Euroopassa ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen — välisistä sotaisista jännitteistä ja monista talousongelmista USA-NATO:n kautta.

        Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

        IMPERIALISTIT S. NIINISTÖ JA A. STUBB

        USA:n vallan alla Kokoomus on kylvänyt uuden sodan Eurooppaan Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        IMPERIALISTI KOKOOMUS

        NATO = KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN JA S. MARININ SUURET RIKOKSET SUOMEN, RUOTSIN JA UKRAINAN KANSOJA KOHTAAN:

        NIINISTÖN JA STUBBIN IMPERIALISMI:

        ▪︎ "KOKOAAN SUUREMPI SUOMI".

        ▪︎ "NATO-USA TARVITSEE SUOMEN NATO:on".

        Sotarikokset:

        Valehdeltiin Ukrainalaisille. Valehdellaan suomalaisille ja ruotsalaisille.

        ▪︎ Venäjä ei halunnut vihollisuuksia eikä sotaa.

        ▪︎ USA-Niinistö halusi vihollisuuden, provosoi ja sota tuli Ukrainaan. Seuraavaksi Suomi.


        THE U.S. PROXY WAR IN UKRAINE

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        John Bellamy Foster, sosiologian professori Oregonin yliopisto, USA

        Lyhyt suomennos professori Fosterin 31. maaliskuuta 2022 Tricontinental: Institute for Social Researchin neuvottelukunnalle pitämästä esitelmästä:

        Ukrainan sodasta puhuttaessa on tiedettävä, että kyseessä on sijaissota, proxy-sota. [Länsi huijasi ukrainalaiset sotimaan USA:n sotaa Venäjää vastaan].

        Leon Panetta, joka toimi CIA:n johtajana ja sitten puolustusministerinä Barack Obaman hallinnon aikana, tunnusti, että Ukrainan sota on USA:n "proxy-sota".

        ▪︎ Selkeästi sanottuna USA — Nato-EU — käy pitkää sijaissotaa Venäjän kanssa, ja taistelukenttänä on Ukraina.

        [KOKOOMUS: TÄSTÄ TULEE PITKÄ SOTA].

        Sijaissodassa USA:n ja Kokoomuksen rooli, kuten Panetta vakuutti, on toimittaa yhä enemmän ja enemmän aseita yhä nopeammin ja nopeammin Ukrainan toimittaessa taistelut ulkomaisilla palkkasotureilla tuettuna.

        Miten sijaissota syntyi?

        On tarkasteltava USA:n [S. NIINISTÖN] imperialistista suurstrategiaa.

        On palattava vuoteen 1991, jolloin Neuvostoliitto hajosi, tai vielä kauemmaksi 1980-luvulle.

        Imperialistisessa suuressa strategiassa on kaksi osa-aluetta, joista ensimmäinen on geopoliittinen laajentuminen ja sijoittuminen. Mukaan lukien Naton laajentuminen [Mielenvikaisen S. Niinistön hanke: Suomi, Ruotsi NATO:on]. Toinen on USA:n pyrkimys ydinaseissa ylivaltaan.

        Kolmas osa-alue liittyy talouteen. Sitä ei käsitellä.

        Ensimmäinen osa-alue: Geopoliittinen laajentuminen

        Ensimmäinen osa-alue esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992, vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, julkaisemassa USA:n sotapoliittisessa julistuksessa. Tuolloin hyväksytty ja siitä lähtien noudatettu suuri imperialistinen strategia koski USA:n geopoliittista etenemistä entisen Neuvostoliiton alueelle sekä entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneelle alueelle. [S. Niinistö kuvitteli, että Venäjä romahtaa nopeasti].

        USA:n ja Naton geopoliittinen laajentumisprosessi alkoi välittömästi, mikä näkyy kaikissa USA:n ja Naton sodissa Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, joita on käyty kolmen viime vuosikymmenen aikana. Naton sota Jugoslaviassa 1990-luvulla oli tässä suhteessa erityisen tärkeä. Jo Jugoslavian hajottamisen ollessa käynnissä USA aloitti Naton laajentamisprosessin siirtämällä sitä yhä idemmäksi, jotta se kattaisi kaikki entiset Varsovan liiton maat sekä osia entisestä Neuvostoliitosta.

        Bill Clinton otti Naton laajentumisen osaksi ohjelmaansa vuoden 1996 vaalikampanjassaan. Washington alkoi toteuttaa tätä vuonna 1997, ja lopulta Natoon lisättiin 15 uutta maata, mikä kaksinkertaisti sen koon ja loi 30-maisen Atlantin liiton, joka kohdistui uhkana Venäjälle. Samalla Natolle annettiin entistä globaalimpi interventionistinen rooli, kuten Jugoslaviassa, Syyriassa ja Libyassa.


        Tavoitteena oli kuitenkin Ukraina:

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 julkaistussa Grand Chessboard -kirjassaan: Ukraina on "geopoliittinen solmukohta", joka, jos se saataisiin Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin:

        1. Sitoa.

        2. Jopa paloitella.

        [IMPERIALISTI-GLOBALISTI JA RIKOLLINEN NIINISTÖ, KOK:

        "NATO TARVITSEE SUOMEA"]

        Tämä on ollut tavoite koko ajan, ja USA:n strategiset suunnittelijat ja Washingtonin virkamiehet ovat yhdessä Naton liittolaisten kanssa toistuvasti todenneet, että he halusivat tuoda Ukrainan Natoon. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008. [MYÖS KOKOOMUKSEN NATON ALKU SAMANA VUONNA 2008].

        Marraskuussa 2021, Washingtonin, Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon. Tämä on ollut myös Naton tavoite jo pitkään.

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan.

        Brzezinskin ja muiden ajatus oli, että kun Ukraina [JA NIINISTÖ, KOK,] oli huijattu Natoon, Venäjä oli mennyttä, Moskovan läheisyys Ukrainan ollessa Nato-liiton 31. valtio, antaisi Natolle 1931 km rajan Venäjän kanssa, samaa tietä, jota pitkin Hitlerin armeijat olivat tunkeutuneet Neuvostoliittoon, mutta tässä tapauksessa niin, että Venäjä kohtasi maailman suurimman ydinaseliiton.

        Tämä muuttaisi koko geopoliittisen kartan ja antaisi lännelle Euraasian hallinnan Kiinan länsipuolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        IMPERIALISTI KOKOOMUS

        NATO = KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN JA S. MARININ SUURET RIKOKSET SUOMEN, RUOTSIN JA UKRAINAN KANSOJA KOHTAAN:

        NIINISTÖN JA STUBBIN IMPERIALISMI:

        ▪︎ "KOKOAAN SUUREMPI SUOMI".

        ▪︎ "NATO-USA TARVITSEE SUOMEN NATO:on".

        Sotarikokset:

        Valehdeltiin Ukrainalaisille. Valehdellaan suomalaisille ja ruotsalaisille.

        ▪︎ Venäjä ei halunnut vihollisuuksia eikä sotaa.

        ▪︎ USA-Niinistö halusi vihollisuuden, provosoi ja sota tuli Ukrainaan. Seuraavaksi Suomi.


        THE U.S. PROXY WAR IN UKRAINE

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

        John Bellamy Foster, sosiologian professori Oregonin yliopisto, USA

        Lyhyt suomennos professori Fosterin 31. maaliskuuta 2022 Tricontinental: Institute for Social Researchin neuvottelukunnalle pitämästä esitelmästä:

        Ukrainan sodasta puhuttaessa on tiedettävä, että kyseessä on sijaissota, proxy-sota. [Länsi huijasi ukrainalaiset sotimaan USA:n sotaa Venäjää vastaan].

        Leon Panetta, joka toimi CIA:n johtajana ja sitten puolustusministerinä Barack Obaman hallinnon aikana, tunnusti, että Ukrainan sota on USA:n "proxy-sota".

        ▪︎ Selkeästi sanottuna USA — Nato-EU — käy pitkää sijaissotaa Venäjän kanssa, ja taistelukenttänä on Ukraina.

        [KOKOOMUS: TÄSTÄ TULEE PITKÄ SOTA].

        Sijaissodassa USA:n ja Kokoomuksen rooli, kuten Panetta vakuutti, on toimittaa yhä enemmän ja enemmän aseita yhä nopeammin ja nopeammin Ukrainan toimittaessa taistelut ulkomaisilla palkkasotureilla tuettuna.

        Miten sijaissota syntyi?

        On tarkasteltava USA:n [S. NIINISTÖN] imperialistista suurstrategiaa.

        On palattava vuoteen 1991, jolloin Neuvostoliitto hajosi, tai vielä kauemmaksi 1980-luvulle.

        Imperialistisessa suuressa strategiassa on kaksi osa-aluetta, joista ensimmäinen on geopoliittinen laajentuminen ja sijoittuminen. Mukaan lukien Naton laajentuminen [Mielenvikaisen S. Niinistön hanke: Suomi, Ruotsi NATO:on]. Toinen on USA:n pyrkimys ydinaseissa ylivaltaan.

        Kolmas osa-alue liittyy talouteen. Sitä ei käsitellä.

        Ensimmäinen osa-alue: Geopoliittinen laajentuminen

        Ensimmäinen osa-alue esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992, vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, julkaisemassa USA:n sotapoliittisessa julistuksessa. Tuolloin hyväksytty ja siitä lähtien noudatettu suuri imperialistinen strategia koski USA:n geopoliittista etenemistä entisen Neuvostoliiton alueelle sekä entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneelle alueelle. [S. Niinistö kuvitteli, että Venäjä romahtaa nopeasti].

        USA:n ja Naton geopoliittinen laajentumisprosessi alkoi välittömästi, mikä näkyy kaikissa USA:n ja Naton sodissa Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, joita on käyty kolmen viime vuosikymmenen aikana. Naton sota Jugoslaviassa 1990-luvulla oli tässä suhteessa erityisen tärkeä. Jo Jugoslavian hajottamisen ollessa käynnissä USA aloitti Naton laajentamisprosessin siirtämällä sitä yhä idemmäksi, jotta se kattaisi kaikki entiset Varsovan liiton maat sekä osia entisestä Neuvostoliitosta.

        Bill Clinton otti Naton laajentumisen osaksi ohjelmaansa vuoden 1996 vaalikampanjassaan. Washington alkoi toteuttaa tätä vuonna 1997, ja lopulta Natoon lisättiin 15 uutta maata, mikä kaksinkertaisti sen koon ja loi 30-maisen Atlantin liiton, joka kohdistui uhkana Venäjälle. Samalla Natolle annettiin entistä globaalimpi interventionistinen rooli, kuten Jugoslaviassa, Syyriassa ja Libyassa.


        Tavoitteena oli kuitenkin Ukraina:

        Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 julkaistussa Grand Chessboard -kirjassaan: Ukraina on "geopoliittinen solmukohta", joka, jos se saataisiin Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin:

        1. Sitoa.

        2. Jopa paloitella.

        [IMPERIALISTI-GLOBALISTI JA RIKOLLINEN NIINISTÖ, KOK:

        "NATO TARVITSEE SUOMEA"]

        Tämä on ollut tavoite koko ajan, ja USA:n strategiset suunnittelijat ja Washingtonin virkamiehet ovat yhdessä Naton liittolaisten kanssa toistuvasti todenneet, että he halusivat tuoda Ukrainan Natoon. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008. [MYÖS KOKOOMUKSEN NATON ALKU SAMANA VUONNA 2008].

        Marraskuussa 2021, Washingtonin, Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon. Tämä on ollut myös Naton tavoite jo pitkään.

        USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan.

        Brzezinskin ja muiden ajatus oli, että kun Ukraina [JA NIINISTÖ, KOK,] oli huijattu Natoon, Venäjä oli mennyttä, Moskovan läheisyys Ukrainan ollessa Nato-liiton 31. valtio, antaisi Natolle 1931 km rajan Venäjän kanssa, samaa tietä, jota pitkin Hitlerin armeijat olivat tunkeutuneet Neuvostoliittoon, mutta tässä tapauksessa niin, että Venäjä kohtasi maailman suurimman ydinaseliiton.

        Tämä muuttaisi koko geopoliittisen kartan ja antaisi lännelle Euraasian hallinnan Kiinan länsipuolella.

        ... jatko

        Yhdysvaltojen, Britannian, Ukrainan, Suomen ja Ruotsin - EU-maiden media ovat sensuroineet totuuden. Tietenkin, koska imperialistit neokonistit Joe Biden, Niinistö, kok, Victoria Nuland, Antony Blinken, Jake Sullivan, jne., Naton ja Suomen kenraalit halusivat sodan syttyvän.

        suomeksi

        Professori John Bellamy Foster

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        USA-NATO:n sijaissota alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tehtiin Yhdysvaltojen suunnitelma Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja äärinatsit saivat vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota. Krim oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991-1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään. Kun tapahtui vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi siitä pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen. Itä-Ukrainassa pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja natsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, ja surullisen kuuluisa tapaus oli 40 ihmisen räjäyttäminen julkisessa rakennuksessa, jonka Azov-pataljoonaan liittyneet uusnatsit tekivät.

        Alun perin oli useita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Sisällissota

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota natsihallinnon, läntisen Kiovan ja itäisen Donbassin välille. Kyseessä oli kuitenkin myös valtakirjasota, sijaissota, jossa Yhdysvallat/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia. Sisällissota alkoi heti vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Ennenkuin Venäjä tuli paikalle puolustamaan, sisällissodassa ehti kuolla 14 000 ihmistä. Uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle. Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        USA:n ja EU:n alainen Kiova kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan. Yhdysvallat jatkoi tehostettua sotilaskoulutusta ja aseiden toimittamista.

        Washington antoi vuosina 1991-2021 valtavasti sotilaallista tukea Kiovalle. Yhdysvaltojen suora sotilaallinen tuki Kiovalle oli 3,8 miljardia dollaria vuosina 1991-2014. Vuodesta 2014 vuoteen 2021 se oli 2,4 miljardia dollaria, ja se kasvoi. Lopulta se nousi räjähdysmäisesti [113 miljardiin dollariin] Joe Bidenin tultua Washingtonin virkaan.

        Yhdysvallat militarisoi Ukrainaa hyvin nopeasti. Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada kouluttivat noin 50 000 ukrainalaista sotilasta, kun Yhdysvaltojen kouluttamia sotilaita ei lasketa mukaan. CIA itse asiassa koulutti Azovin pataljoonan ja oikeistopuolueen puolisotilaalliset joukot. Kaikki tämä kohdistui Venäjän olemassa olon uhkaksi.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinaseista

        ▪︎ Koska Nato on ydinaseliitto, ja jos UKRAINA [SUOMI, NIINISTÖN VALTIOPETOS] otettaisiin Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi vastata.

        Puolassa ja Romaniassa on jo nyt ballististen ohjusten torjuntalaitteita, jotka ovat ratkaisevia vastaiskuaseina Naton ensi-iskussa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sinne sijoitetut Aegis-ohjuspuolustusjärjestelmät pystyvät myös laukaisemaan ydinohjuksia.

        Kaikki tämä vaikutti Venäjän osallistumiseen Ukrainan sisällissotaan. Helmikuussa 2022 Kiova valmisteli suurhyökkäystä, jossa 130 000 sotilasta oli Donbassin rajoilla idässä ja etelässä, ja Yhdysvallat/NATO tulitti Donbassia jatkuvalla Yhdysvaltojen/Naton avulla.

        Tämä ylitti Moskovan selkeästi artikuloidut punaiset linjat.

        Vastauksena Venäjä ilmoitti ensin, että Minskin sopimukset olivat epäonnistuneet ja että Donbassin tasavaltoja oli pidettävä itsenäisinä ja autonomisina valtioina.

        Venäjä puuttui Ukrainan sisällissotaan puolustaen täysin venäläistä Donbassia sekä oman kansallisen turvallisuuden mukaisesti, poistaakseen natseista ja USA-EU-Natosta näkemänsä suuret uhkat.


        Tuloksena on Yhdysvaltojen/Nato-maiden ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa, ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa Yhdysvaltojen järjestämästä vallankaappauksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?

        Mediapooli on HVKn perustama valtamedian uutistarjonnan ”harmonisoija” eli sensuuri. Se yhdenmukaistaa uutistarjonnan sellaiseksi kuin USA haluaa sen näyttävän.
        Näyttää vielä olevan näitä hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät tajua kuinka suomalaisia aivopestään ja ohjataan ajattelemaan ”oikein”. Se mikä on oikein määrittelee USA.

        Jonkun kannattaisi nyt selvittää ensin itselleen vaikka googlaamalla mikä on Mediapooli. Tietenkin se esitetään hyvänä elimenä, jonka tarkoitus on suojata kansalaisia ”väärältä” tiedolta.

        Suomessa ei ole vapaata mediaa. Se menetettiin Salen aikana kun Mediapooli perustettiin 2014.

        Saatanan tunari. Mediapooli toimii demokratian vastaisesti mutta sitä ei voida purkaa Natojäsenyyden vuoksi. Natojäsenyys vaatii tiettyjä uhrauksia ja yksi niistäkin vapaan tiedonkulun estäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mediapooli on HVKn perustama valtamedian uutistarjonnan ”harmonisoija” eli sensuuri. Se yhdenmukaistaa uutistarjonnan sellaiseksi kuin USA haluaa sen näyttävän.
        Näyttää vielä olevan näitä hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät tajua kuinka suomalaisia aivopestään ja ohjataan ajattelemaan ”oikein”. Se mikä on oikein määrittelee USA.

        Jonkun kannattaisi nyt selvittää ensin itselleen vaikka googlaamalla mikä on Mediapooli. Tietenkin se esitetään hyvänä elimenä, jonka tarkoitus on suojata kansalaisia ”väärältä” tiedolta.

        Suomessa ei ole vapaata mediaa. Se menetettiin Salen aikana kun Mediapooli perustettiin 2014.

        Saatanan tunari. Mediapooli toimii demokratian vastaisesti mutta sitä ei voida purkaa Natojäsenyyden vuoksi. Natojäsenyys vaatii tiettyjä uhrauksia ja yksi niistäkin vapaan tiedonkulun estäminen.

        Kiitos sinulle, kun kerroit Mediapoolista ja sen perustamisesta vuonna 2014, mikä on merkittävä vuosi:

        Tieto täydentää aikajanalla olevia perustuslakien ja kansainvälisen oikeuden vastaisia lännen tekoja sekä Ukrainan että Suomen ja Ruotsin kontekstissa. Monien rikosten laajassa kuvassa on NATO:n neuvosto, Yhdysvaltojen alainen Stoltenberg, Yhdysvallat, Britannia, EU, YK ja YK:n alainen Kansainvälinen rikostuomioistuin.

        Kertoo Niinistön ja hänen kotimaisen ja ulkomaisen verkoston lakien ja sopimusten rikkomisesta. Suomessa Niinistö on luonut fasistisen verkoston suuressa määrässä virkanimityksiä, median haltuunotossa YLE ja koko Mediapooli.

        Perustuslain vastaiset Kokoomus-poliittiset: kenraalit ja oikeuskansleri, Valtakunnan syyttäjä, Valtakunnanoikeus jne. jne..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... jatko

        Yhdysvaltojen, Britannian, Ukrainan, Suomen ja Ruotsin - EU-maiden media ovat sensuroineet totuuden. Tietenkin, koska imperialistit neokonistit Joe Biden, Niinistö, kok, Victoria Nuland, Antony Blinken, Jake Sullivan, jne., Naton ja Suomen kenraalit halusivat sodan syttyvän.

        suomeksi

        Professori John Bellamy Foster

        On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        USA-NATO:n sijaissota alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tehtiin Yhdysvaltojen suunnitelma Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja äärinatsit saivat vallan.

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota. Krim oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991-1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään. Kun tapahtui vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi siitä pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen. Itä-Ukrainassa pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja natsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, ja surullisen kuuluisa tapaus oli 40 ihmisen räjäyttäminen julkisessa rakennuksessa, jonka Azov-pataljoonaan liittyneet uusnatsit tekivät.

        Alun perin oli useita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Sisällissota

        Näin Ukrainaan syntyi sisällissota natsihallinnon, läntisen Kiovan ja itäisen Donbassin välille. Kyseessä oli kuitenkin myös valtakirjasota, sijaissota, jossa Yhdysvallat/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia. Sisällissota alkoi heti vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Ennenkuin Venäjä tuli paikalle puolustamaan, sisällissodassa ehti kuolla 14 000 ihmistä. Uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle. Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        USA:n ja EU:n alainen Kiova kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan. Yhdysvallat jatkoi tehostettua sotilaskoulutusta ja aseiden toimittamista.

        Washington antoi vuosina 1991-2021 valtavasti sotilaallista tukea Kiovalle. Yhdysvaltojen suora sotilaallinen tuki Kiovalle oli 3,8 miljardia dollaria vuosina 1991-2014. Vuodesta 2014 vuoteen 2021 se oli 2,4 miljardia dollaria, ja se kasvoi. Lopulta se nousi räjähdysmäisesti [113 miljardiin dollariin] Joe Bidenin tultua Washingtonin virkaan.

        Yhdysvallat militarisoi Ukrainaa hyvin nopeasti. Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada kouluttivat noin 50 000 ukrainalaista sotilasta, kun Yhdysvaltojen kouluttamia sotilaita ei lasketa mukaan. CIA itse asiassa koulutti Azovin pataljoonan ja oikeistopuolueen puolisotilaalliset joukot. Kaikki tämä kohdistui Venäjän olemassa olon uhkaksi.

        Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinaseista

        ▪︎ Koska Nato on ydinaseliitto, ja jos UKRAINA [SUOMI, NIINISTÖN VALTIOPETOS] otettaisiin Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi vastata.

        Puolassa ja Romaniassa on jo nyt ballististen ohjusten torjuntalaitteita, jotka ovat ratkaisevia vastaiskuaseina Naton ensi-iskussa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sinne sijoitetut Aegis-ohjuspuolustusjärjestelmät pystyvät myös laukaisemaan ydinohjuksia.

        Kaikki tämä vaikutti Venäjän osallistumiseen Ukrainan sisällissotaan. Helmikuussa 2022 Kiova valmisteli suurhyökkäystä, jossa 130 000 sotilasta oli Donbassin rajoilla idässä ja etelässä, ja Yhdysvallat/NATO tulitti Donbassia jatkuvalla Yhdysvaltojen/Naton avulla.

        Tämä ylitti Moskovan selkeästi artikuloidut punaiset linjat.

        Vastauksena Venäjä ilmoitti ensin, että Minskin sopimukset olivat epäonnistuneet ja että Donbassin tasavaltoja oli pidettävä itsenäisinä ja autonomisina valtioina.

        Venäjä puuttui Ukrainan sisällissotaan puolustaen täysin venäläistä Donbassia sekä oman kansallisen turvallisuuden mukaisesti, poistaakseen natseista ja USA-EU-Natosta näkemänsä suuret uhkat.


        Tuloksena on Yhdysvaltojen/Nato-maiden ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa, ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa Yhdysvaltojen järjestämästä vallankaappauksesta.

        Trolli jaksaa puhua sellaista roskaa, että kukaan normaaliälyinen ei usko tommosta soopaa. Ehkä venäjällä menee aivopestylle kansalle läpi. Muun maailman ainoa tehtävä nyt on hävittää venäjä maailmankartalta.


    • Anonyymi

      Koko haastattelu alkoi jo ennen haastattelua valheilla ja linja piti loppuun asti

      Kun Carlson julisti, että aiemmin ”kukaan länsimainen toimittaja ei ole vaivautunut” haastattelemaan Putinia, Kreml joutui vastaamaan:

      – Herra Carlson ei ole oikeassa. Itse asiassa hän ei voi edes tietää asiasta. Presidentille esitetään lukuisia haastattelupyyntöjä, mutta ne ovat enimmäkseen perinteisiltä tv-kanavilta ja suurilta sanomalehdiltä, jotka eivät edes yritä olla puolueettomia raportoinnissaan. Emme tietenkään kommunikoi sellaisten kanssa, sanoi Putinin lehdistöedustaja Dmitri Peskov.


      Siinä salaliittohörhö ja psykopaatti piti sitten rupatteluhetken

      • Anonyymi

        Mitä se sitten muka valehteli heti alun alkaen???? Arvasin jo ennen haastattelua, että haastattelu koitetaan dissata tällaisilla heitoilla ilman mitään perusteita.

        Eli Putin puhui siis paljon enemmän totta kuin lännen valehtelevat poliitikot ja valtamedia yhteensä. Todistat vain sitä. Kiitos siitä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se sitten muka valehteli heti alun alkaen???? Arvasin jo ennen haastattelua, että haastattelu koitetaan dissata tällaisilla heitoilla ilman mitään perusteita.

        Eli Putin puhui siis paljon enemmän totta kuin lännen valehtelevat poliitikot ja valtamedia yhteensä. Todistat vain sitä. Kiitos siitä.

        Sinä todistat itse, että tiltut valehtelevat.Kiitos siitä.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Sinä todistat itse, että tiltut valehtelevat.Kiitos siitä.

        Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

        Bidenin ikä on todellinen ongelma, mutta ei läheskään niin suuri ongelma kuin se, että Putin Kalsarimyrkyttäjä on imperialistinen fasisti ja paskanpuhuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

        Kai se muistaa Venäjän historian, kun on sen keksinyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

        1200 luvulla kaanit hallitsivat venäläisiä alueita Kiinan lisäksi. Venäjä kuuluu siis Mongolialle.


    • Anonyymi

      Putiin kasvot herätti huomion ei rypyn ryppyä🤨

      • Anonyymi

        Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
        Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
        Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
        Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
        Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.

        Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.

        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.


      • Anonyymi

        Terveet elämäntavat.


      • Anonyymi

        Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
        Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
        Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
        Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
        Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

        Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
        Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
        Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

        Peukku ylös kun käytit nimitystä Kakki. Varmaankin putiilista, ei väyrysestä.



      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

        Anonyymi
        2024-02-09 15:16:30
        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
        ------------------
        Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
        Mistä nää revit nuita sun lukemias?

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

        "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".


      • Anonyymi
        FlyFish kirjoitti:

        Anonyymi
        2024-02-09 15:16:30
        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
        ------------------
        Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
        Mistä nää revit nuita sun lukemias?

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

        "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

        Matkustaa Turkkiin. Ei vissiin ole niin turhantarkkaa, varsinkin kun pakotteita noudattaa EUn lisäksi UK, USA ja muutama muu maa.

        Putte on pohjoisen pallon kovin johtaja, joka näin ohimennen heivaa Ranskaa pois Tsadista. Taas on yksi maa kääntänyt selkänsä lännelle ja hakee täyspäisiä valtionjohtajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
        Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
        Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.

        Niinistö ja Halla-aho ...ryyppyjä ja ryppyjä....


      • Anonyymi
        FlyFish kirjoitti:

        Anonyymi
        2024-02-09 15:16:30
        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
        ------------------
        Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
        Mistä nää revit nuita sun lukemias?

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

        "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

        Roskalehden linkki - emme lue noita - ne kuuluvat sopuleille - eli män sinne toitottamaan uskontoasi ja ota lisää buustereita -- niillä on tullut näitä hörhöjä.


      • Anonyymi

        Сука блять! Россия, иди на хуй!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.

        Moni vihaa kun ei tiedä tai tajua.
        Miten se vihaaminen liittyy tähän haastatteluun? Keskityit näköjään epäolennaiseen. Koita nyt ymmärtää mitä siinä haastattelussa puhuttiin äläkä kysy kavereilta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

        Hyvin pärjää kaltaistensa rikollisten kanssa. Ei korppi korpin silmää noki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

        Tieto, ent. Tieto Enator, hoiti homman globalistien pesään?


      • Anonyymi

        Isovihan aikaan vihattiin ryssää paljon enemmän.


      • Anonyymi

        Kyllähän se sakkaa kun Sale oli turpa kiinni kun Sanna hääräsi. Lopulta itse hiljaa hyväksyi itärajan sulkemisen ja esti mm. kaiken kaupankäynnin itään. Huonoin pressa ever.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

        Karseaa trollausta. Hei trollit, ei teitä täysijärkiset usko. Mutta saatte tietysti ruplanne ja kaalisoppanne tuosta paskasta. Hahah...säälittävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Сука блять! Россия, иди на хуй!

        Сам иди в жопу с Украиной!


      • Anonyymi

        Olisi kiva nähdä Putinin ja Bidenin tapaaminen.
        Siinä talutettaisiin NATOn isäntää kuin vanhusta paskalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän se sakkaa kun Sale oli turpa kiinni kun Sanna hääräsi. Lopulta itse hiljaa hyväksyi itärajan sulkemisen ja esti mm. kaiken kaupankäynnin itään. Huonoin pressa ever.

        Sale on pohjanoteeraus.
        Maksettu media koettaa kiillottaa tuota paskaa …

        Vuosien päästä Sale on sylkykuppi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
        Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
        Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

        Väyrynen on tyypillinen esimerkki median harjoittamasta maalittamisesta.
        Sellaista on suomalainen demokratia.

        Naurettavaa, epäuskottavaa, sairasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Сам иди в жопу с Украиной!

        Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kiva nähdä Putinin ja Bidenin tapaaminen.
        Siinä talutettaisiin NATOn isäntää kuin vanhusta paskalle.

        Todellakin ..... Silloin nähtäisiin, kuinka maailman AINOAN SUPERVALLAN, arvostettu johtaja, käyttäisi puutarhatontun kokoista pelleä KÄVELYKEPPINÄÄN!.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

        Mediapooli eli koko Suomen valtamedia HVKn alaisuudessa on pitänyt huolen siitä, että Väyrystä demonisoidaan eikä hän saa minkäänlaista näkyvyyttä muuten kuin negatiivisessa mielessä.

        Näin toimii suomalainen demokratia. Joskus tämä tulee julkiseksi ja sitä ennen Mediapooli on hajoitettava. Se ei tosin onnistu Nato-jäsenyyden aikana, sillä NATOn jäsenyys ei kestä vapaata mediaa eikä demokratiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.

        Украинские нацисты рулят. Вся Финляндия за нацистов. Даже С.Марин за нацистов.


      • Anonyymi

        Niin?? mikä siinä niin herätti huomion??On kyllä sairasta keksiä koko ajan Putinista jotain.Oletko kateellinen kun ei ole rypyn ryppyä????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karseaa trollausta. Hei trollit, ei teitä täysijärkiset usko. Mutta saatte tietysti ruplanne ja kaalisoppanne tuosta paskasta. Hahah...säälittävää.

        Olet kyllä tosi säälittävä.mene hoitoon, ennen kun sekoat.Täällä saa kirjoittaa,et voi kieltää.nm:olen Suomalainen
        Itte olet trolli


      • Anonyymi

        Niinistö on itse aiheuttanut pysyvän taloussakkauksen ja nyt kertoo kansalle mitä on tehnyt. Paska pressa ja luultavasti kaikista paskin ikinä. Koko kansan kusettaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terveet elämäntavat.

        😂😂 terveet elämäntavat.. tuskin on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
        Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
        Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

        Väyrynen on YYA mies, ei ole enää tätä päivää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

        Siinä ei siis ollut rikosta, vaikka estettiin rikollisella tavalla osallistuminen vaaleihin?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        FlyFish kirjoitti:

        Anonyymi
        2024-02-09 15:16:30
        Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
        ------------------
        Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
        Mistä nää revit nuita sun lukemias?

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

        "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

        Osoittaa ainoastaan sen, miten painostus ja kiristys toimii.
        Maiden lukumäärä ei kerro oikeuksista yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.

        Да можешь послать Украину в жопу хоть с крокодилом - сам выбирай!


      • Anonyymi

        Vähän pumpattu botoxia, mutta eipähän kehtaa enää ratsastaa ilman paitaa


      • Anonyymi

        Venäjällä talouden käyrät näyttävät ylös.
        Sotatalous on taloudellisen hyvinvoinnin tae. Mitä enempi aseita, ohjuksia, hävittäjiä....ym. Venäjä tekee, ja Ukrainassa tuhoutuu, niin bkt nousee.
        Omituista, mitä ei voi käsittää, mutta Venäjällä on paljon jota ei voi käsittää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siinä ei siis ollut rikosta, vaikka estettiin rikollisella tavalla osallistuminen vaaleihin?

        Väyrystä ei estetty mitenkään osallistumasta vaaleihin. Hänellä vain e ´i ollut tarpeeksi kannatusta päästäkseen edes vaaliehdokkaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sale on pohjanoteeraus.
        Maksettu media koettaa kiillottaa tuota paskaa …

        Vuosien päästä Sale on sylkykuppi

        Olen juurikin samaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinistö on itse aiheuttanut pysyvän taloussakkauksen ja nyt kertoo kansalle mitä on tehnyt. Paska pressa ja luultavasti kaikista paskin ikinä. Koko kansan kusettaja.

        Juurikin näin on asia.


      • Anonyymi

        Lyö painia tiikerien kanssa, riippuliitimellä lentelee kurkiparvessa ja ilman paitaa keikkuu hevosen selässä.
        Onhan siinä presidenttiä kerrakseen.!


    • Anonyymi

      Tucker Carlsonissa on ainesta varapresidentiksi ja tulevaisuudessa Trumpin jälkeen vaikka presidentiksi.

      • Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.

        Mitä hän valehteli?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä hän valehteli?

        Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.

        Carlson ei saanut potkuja valehtelun vuoksi vaan poliittisen painostuksen johdosta. Biden iloitsi tapahtumasta jo ennen ja varsinkin sen jälkeen kun Carlson sai lähteä. Carlsonista tuli liian suosittu USAssa. Hän oli ”vaaraksi” eliitille.

        Repen ruuti on märkää kuten tavallisesti. Osaat vain valehdella.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Carlson ei saanut potkuja valehtelun vuoksi vaan poliittisen painostuksen johdosta. Biden iloitsi tapahtumasta jo ennen ja varsinkin sen jälkeen kun Carlson sai lähteä. Carlsonista tuli liian suosittu USAssa. Hän oli ”vaaraksi” eliitille.

        Repen ruuti on märkää kuten tavallisesti. Osaat vain valehdella.

        Kaarlenpoika oli esittänyt perättömiä väitteitä äänestyskoneista. Kyllä sellaista yleensä sanotaan valehteluksi.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.

        hah! Jos et pysty vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mitä edes tänne kirjoitat. Sinunlaisesi ovat nk. trolleja joita kukaan ei ota vakavasti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        hah! Jos et pysty vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mitä edes tänne kirjoitat. Sinunlaisesi ovat nk. trolleja joita kukaan ei ota vakavasti.

        On todella mukavaa kuulla tiltun sanovan noin. Se on kuin kunniamerkki. 🎖️ 😊


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.

        Erotettiin totuuden kertomisesta, mitä kaltaisesi valehtelija ei kestä.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Kaarlenpoika oli esittänyt perättömiä väitteitä äänestyskoneista. Kyllä sellaista yleensä sanotaan valehteluksi.

        Ei ole valehdellut mitään, vaan oli puhtaan painostuksen tulos...tuon pitäisi käsittää yksinkertaisenkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole valehdellut mitään, vaan oli puhtaan painostuksen tulos...tuon pitäisi käsittää yksinkertaisenkin.

        Perättömät väitteet ovat valehtelua. Oletko joku lahkouskovainen, kun olet noin pihalla kaikesta? Kylläpä vain.


    • Anonyymi

      Oikeistohörhö haastatteli fasistia. Vain hupiarvoa.

    • Anonyymi

      Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.
      Me todistetaan tilannetta valehtelun seurauksista, kun on vuosia valehdeltu, niistä irtautuminen on miltei mahdoton asia, eli jatketaan valehtelua.

      Kauanko vielä jatkuu globalistimedian tulkinta erikoisoperaatiosta, 'raaka hyökkäys'?

      • >Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.

        Ei niitä tietenkään valehtelijan haastatteluun voida oikaista, mutta sen kommenteissa kyllä.


      • Mutta ei niin helposti, että voisit esittää meille muutaman "valtamedian" valheen tutkittavaksi.


      • Anonyymi

        Сука блять! Россия, иди на хуй!


      • Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.

        Ei niitä tietenkään valehtelijan haastatteluun voida oikaista, mutta sen kommenteissa kyllä.

        Anna esimerkkejä Putinin ”valehtelusta”, muuten väitteesi on valepropagandasi trollaus.

        Valepropaganda keksii Putinin puolesta ja nyt vihdoinkin saa selvittää itse.

        Ensin selvittäkää itse, mitä Putin todella sanoi ja sitten kommentoikaa, missä on ”valehtelu”.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏

        Pari valhetta????? Kaikki on valhetta senkin tollo, mutta tollolle ei voi järkeä päähän millään saada.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Mutta ei niin helposti, että voisit esittää meille muutaman "valtamedian" valheen tutkittavaksi.

        Lue päivän iltapaska, mikään ei ole helpompaa kuin näyttää toteen valtamedian valehtelu ja harjoittama sensuuri.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lue päivän iltapaska, mikään ei ole helpompaa kuin näyttää toteen valtamedian valehtelu ja harjoittama sensuuri.

        Eli et pysty. Sen toki tiesinkin. 😎


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pari valhetta????? Kaikki on valhetta senkin tollo, mutta tollolle ei voi järkeä päähän millään saada.

        Jos kerran kaikki on valhetta, miten parin irrottaminen ja valheeksi todistaminen voi noin vakieaa olla?

        Etkö vain ole tottunut tekemään mitään itse?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Anna esimerkkejä Putinin ”valehtelusta”, muuten väitteesi on valepropagandasi trollaus.

        Valepropaganda keksii Putinin puolesta ja nyt vihdoinkin saa selvittää itse.

        Ensin selvittäkää itse, mitä Putin todella sanoi ja sitten kommentoikaa, missä on ”valehtelu”.

        "Venäjä ei aio hyökätä Ukrainaan."

        Kaksi päivää ja hyökkäsi. Miten valhe voi tuosta enää suuremmaksi kasvaa?


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏

        Mitä niitä tarvii esittää, joka ainut sana on valetta mitä näihin kansainvälisiin pääuutisaiheisiin tulee.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä niitä tarvii esittää, joka ainut sana on valetta mitä näihin kansainvälisiin pääuutisaiheisiin tulee.

        No voi voi sentään. Nyt ei kuule olla lahkokokouksessa, ja täällä pitäisi vähän perustellakin juttujaan. Ymmärrän että et ole tottunut...😏


    • Anonyymi

      Miksiköhän joittenkin mielestä vain venäjä mielisten ihmisten tekemät haastattelut ovat "asiallisia". ?

    • Anonyymi

      Kyseessä ei ollut haastattelu, vaan Putlerin propagandaluento.

    • Anonyymi

      Haastattelu🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Haastattelu maassa jossa hallinnon ,armeijan tai diktatuurin minkäänlainen arvostelu on kielletty rangaistuksen uhalla 😂🤣😁

      Haastattelu 😁🤣😂

      On vaikea sanoa, kuvitteliko Carlson todella tekevänsä journalismia ja saaneensa haastattelun koska Kreml pitää häntä niin poikkeuksellisen hyvänä toimittajana, vai ymmärtääkö hän jo valmiiksi olevansa haastattelun myötä osa Venäjän moninaista propagandakoneistoa.

      Yksi asia on kuitenkin selvää – Putin pitää Carlsonia vain ja ainoastaan hyödyllisenä hölmönä ja informaatiosodan välikappaleena, jonka kautta voi levittää Venäjän narratiivia mahdollisimman laajalle.

      Carlsonilla olisi ollut myös paikkoja kyseenalaistaville kysymyksille, mutta ne jätettiin pitkälti käyttämättä. Vähäisetkin haastot, jos niitä nyt voi minkäänlaisiksi haastoiksi edes kutsua, jäivät haaleiksi, ja Putin sai luennoida rauhassa pitkiä pätkiä. Haastattelu tuntui käytännössä kahden samanmielisen kahden tunnin juttutuokiolta, jossa yksi kysyy ja toinen opastaa.

      • Anonyymi

        Samaa voi sanoa Ukrainasta. Oletko tietoinen mitä lakeja siellä on rakenneltu ja voimassa? ET!
        Olisi asiallista kirjoittaa tuohon sepustukseesi myös toimittajan nimi keneltä tekstin kopioit. Omat taidot eivät riittäneet niin kopioitiin mediassa ollut teksti. Jep, olet hyvin uskottava rassukka.


    • Anonyymi

      Oli iso nautinto katsella ja kuunnella Putinin syväanalyysiä, ei edes Carlsson ole moiseen tottunut.
      Kuvitelkaapa ihan aidosti, missä länsimaassa globalistijohtaja kykenee vastaavaan?
      Ei niillä ole taitoa keskusteluille, ainoastaan pakotteiden laadinnassa ne pätevät.

      Valitettavasti, myötähäpeää tuntien, otin hetkeksi vertailuun Niinistön pitämän puheen parlamentin avajaisistunnossa.....
      Valheita valheiden perään, ihan ilmiselviä...eikö se häpeä, nehän jäävät kaikkiin dokumentteihin pysyvästi.

      • Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.

        Etkö sinä edes sitä tiedä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jakomielitautisen yksinpuhelu

        Tämä oli paras hetki kun putlerin toinen persoona meinasi lähteä putlerin yksinpuhelussa omia aikojaan bunkkerille tylsistyneenä mutta putin laittoi kapinoivan peroonansa heti kuriin .

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/outo-hetki-heratti-huomion-putin-haastattelussa-mita-on-meneillaan/8875466#gs.4rxzo8

        Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
        En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
        Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö sinä edes sitä tiedä?

        Tiedän mainiosti, koska Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi sen jo kesäällä 2021 esseessään: hän on Hitlerin kaltainen imperialsitinen fasisti. Mutta minä haluaisinkin tietää, mitä hän itse siitä kertoo haastattelussaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
        En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
        Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.

        Noin heikko arvostelukyky voi olla vain vannoutuneella putleristilla.
        Toisaalta usko Herr Putleriin on järkkymätön.
        Niin pitääkin. Usko korva järjen ja tiedon.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Tiedän mainiosti, koska Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi sen jo kesäällä 2021 esseessään: hän on Hitlerin kaltainen imperialsitinen fasisti. Mutta minä haluaisinkin tietää, mitä hän itse siitä kertoo haastattelussaan.

        No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

        Kyse ei ollut tieteellisestä essseestä, vaan harhaisen paskanpuhujan valheista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

        Bidenillä on ongelmia. Raportti, joka totesi, ettei Bideniä vastaan nosteta syytteitä turvaluokiteltujen asiakirjojen säilyttämisestä kotonaan luvatta, kertoi vapaasti suomennettuna:"Bidenin olevan vanha höppänä, jolla on muistin kanssa ongelmia".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
        En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
        Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.

        >En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.

        Niinkö? Muun miuassa Macron ja Scholz ramppasivat Moskovassa alkuvuodesta 2022 koettaen saada Volodjaa rauhoittumaan. Hän lupasikin, ettei hyökkää Ukrainaan, minkä lupauksen rikkomisen jälkeen länsijohtajat totesivat, että olivat tietämättään keskustelleet patologisen valehtelijan kanssa aivan kuten 1930-luvun johtajat Hitlerin kanssa.


      • Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.


      • Aw oli itse Putin Kalsarimyrkyttäjän kirjoittama.


      • moloch_horridus kirjoitti:

        Aw oli itse Putin Kalsarimyrkyttäjän kirjoittama.

        Aw po Se.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.

        Niinkö? Muun miuassa Macron ja Scholz ramppasivat Moskovassa alkuvuodesta 2022 koettaen saada Volodjaa rauhoittumaan. Hän lupasikin, ettei hyökkää Ukrainaan, minkä lupauksen rikkomisen jälkeen länsijohtajat totesivat, että olivat tietämättään keskustelleet patologisen valehtelijan kanssa aivan kuten 1930-luvun johtajat Hitlerin kanssa.

        Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
        Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

        Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.

        Kuuntelepa sitten uudemman kerran.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
        Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

        Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.

        Tarkoititko, että kysy AfD:n kannattajilta? Mistäköhän syystä saksalaisten enemmistö protestoi AfD:tä? Ryssämielisyydestä ja fasistisuudesta?


      • Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.


      • Haha. En jaksa katsoa kahta tuntia valheita valheiden perään. Mutta kerro sinä ne ydinkohdat, mitä he valehtelivat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuuntelepa sitten uudemman kerran.

        Eli et pysty osoittamaan siitä valheita, vaan muiden pitäisi siinäkin sinua palvella.😎


      • Anonyymi kirjoitti:

        Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
        Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

        Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.

        Toisin kuin Kalsarinmyrkyttäjä, molempien asema on hankittu sataprosenttisesti demokraattisella prosessilla, jossa uhkaavia vastaehdokkaita ei järjestelmällisesti hylätty.

        Mitä rikoksia Scholz ja Macron ovat tehneet? Kerrohan. 🍿

        Jos saksalaisten mieltä kysytään, he tuntuvat vastustavan lähinnä edustamaasi äärioikeistoa. Parisataa tuhatta miekkarissa yhdessä ainoassa kaupungissa. Entä Scholzia vastustavat miekkarit?


      • Anonyymi

        Сука блять! Россия, иди на хуй!


      • Anonyymi

        Сука блять! Россия, иди на хуй!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

        Biden pelkää tavata Putinia julkisesti. Bidenin muisti on niin huono, että hän ei enää tiennyt minä vuosina toimi varapresidenttinä Obaman aikana. Lisäksi hän väitti 2021 tavanneensa edesmenneet F.Miterrandin ja H.Kohlin.
        Bideniin Molon usko on luja.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Kyse ei ollut tieteellisestä essseestä, vaan harhaisen paskanpuhujan valheista.

        Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
        Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

        Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?


      • Sinähän itse jatkat entiseen malliin valehteluasi jo satoja kertoja kumottujen valheidesi kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
        Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

        Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?

        Valehtelet paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä, tiltunen. Tuossa tuorein ennuste Suomen taloudesta:

        "Taloudellinen katsaus
        Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

        https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

        Jos tiedät tuoreemmaan ennusteen suomen taloudesta, niin mielelläni katson sen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
        Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

        Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?

        Valehtelet tiltu paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä.

        "Taloudellinen katsaus
        Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

        https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun


      • Anonyymi

        Pikku-Napoleon joka lahtaa omaa kansaansa ja itse matkustelee koko ajan kerjäämässä veronmaksajien rahaa rouvan Cartiereihin, huviloihin ja veneisiin ja kansa jää taistelemaan kun samaan aikaan hän nauttii mm. notkuvista pöydistä ja huippuhotelleista reissuillaan. Kansastaan ei välitä tippaakaan. Hän tulee jäämään lopulta yksin. Nenä ja silmät, niistä huomaa aineiden käyttäjät. Uusi laki minkä hän määräsi, on että jos et mene rintamalle, pankkitilisi suljetaan, omaisuutesi takavarikoidaan jne. Kyllähän hän siis on todellinen kansan palvelija!


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.

        Yritti valloittaa kalsaritehdasta myrkyttääkseen kaltaisiasi!?!?


      • Anonyymi

        Suomessa globalistit ovat ajaneet terveydenhuollon alas, joten avohoitolaiset pääsevät huutelemaan jostain kalsarimyrkyttäjistä päätoimenaan.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.

        Ainoa kenet Putin on onnistunut "kalsarimyrkyttämään" olet sinä, vaikka et edes käyttäisi kalsareita.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Haha. En jaksa katsoa kahta tuntia valheita valheiden perään. Mutta kerro sinä ne ydinkohdat, mitä he valehtelivat.

        Et pääse ikinä lekurille, koska kaltaisesi on ajanut Suomen terveydenhuollon alas ja joutuisit odottelemaan parin tunnin sijasta kuukausia vastaanotolle.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Eli et pysty osoittamaan siitä valheita, vaan muiden pitäisi siinäkin sinua palvella.😎

        Eli et itse pysty näkemään totuutta, koska olet harhaileva hylätty hörhö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

        Biden oli neuvotellut omasta mielestään Mitteradin ja Kohlin kanssa, mutta nämä ovat olleet haudassa jo vuosikausia ennen neuvotteluja.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.

        Ei ne valheet äänestämisestä ole kiinni, mutta kun on itse ollut vallankahvassa ja omilla toimillaan edistänyt Suomen alasajoa sitten sanoo, että ei ne asiat syyllistä etsimällä parane. Eli toivoo saman menon jatkuvan ja odottaa asioiden muuttuvan se se vasta tyhmää on viisas kun kykenee oppimaan tekemistään virheistä.

        Niinistön lempilause Venäläisistä on kasakka vie kaiken mikä on löyhästi kiinni ei ole kovinkaan sivistynyt sanonta hänen asemassaan olevalta henkilöltä en tosin tiedä mihin hän tällää viittaa kun sitä ei ole kertonut. Arvelisin karjalan menetykseen, mutta tästäkin pitäisi olla ottanut opiksi eli muistaa miten viimeksi kävi kun suursuomea rakennettiin.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.

        Molo vois jo vaihtaa kalsarinsa. Se, tätä kääntelet niitä välillä nurinpäin tai ruskean puolen eteen alkaa jo kyllästyttämään. Kalsari -molo.
        Maailmasi pyörii kalsarisi ympärillä.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Valehtelet tiltu paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä.

        "Taloudellinen katsaus
        Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

        https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

        Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026.
        Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi.

        Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli et itse pysty näkemään totuutta, koska olet harhaileva hylätty hörhö.

        Et siis suostu näyttämään ja todistamaan "totuutta", vaikka kuinka nätisti pyydettäisiin. Sen sijaan haukut kysyjää. 😂


      • Anonyymi kirjoitti:

        Molo vois jo vaihtaa kalsarinsa. Se, tätä kääntelet niitä välillä nurinpäin tai ruskean puolen eteen alkaa jo kyllästyttämään. Kalsari -molo.
        Maailmasi pyörii kalsarisi ympärillä.

        Täällä kalsareista näyttävät puhuvan vain tiltut, jotka ovat järkytyneitä siitä, että FSB jäi kiinni Navalnyin murhayrityksestään yrittessään myrkyttää hänen kalsarinsa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026.
        Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi.

        Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua.

        "Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026."

        Etkö sittenkään lukenut linkkiä?

        "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

        "Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi."

        Niinistö sanoi myös, että se on vältettävissä.

        "Niinistö kysyi, olisiko eduskunta valmis tekemään asian eteen työtä yli puoluerajojen ja vaalikausien. Pitkäjänteistä parlamentaarista yhteistyötä Niinistö ehdotti talouspolitiikkaan viimeksi uudenvuoden puheessaan.

        Hänestä tilanne ei muutu sillä, että ”etsitään syypäitä ja pysytään juoksuhaudoissa”.

        ”Siitä se voisi muuttua, että nostetaan paljas totuus pöydälle ja heitetään ennakkoasenteet ja vakiofraasit nurkkaan. Pohjaksi voisi päättää lopputuloksen, että dynaaminen talous ja työelämän perusturva eivät ole toisiaan poissulkevia. Sitten on vain perille puskettava.”"

        "Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua."

        Minä etsin talousuutiseni asiaan perehtyneistä lähteistä enkä keksi niitä itse tai ota jotain yksittäistä vääristeltyä lausetta käsitykseni pohjaksi kuten sinä. Te tiltut olette ennustaneet Suomen talousromahdusta siitä lähtien, kun asetimme pakotteita Venäjälle. Huippu taisi olla Malisen ennusteet romahduksesta, joita te täällä hehkutitte kuin Jumalan sanaa.


    • Anonyymi

      Päivän aivopieru. Putin valheisiin on tutustuttu vuosien varrella kriittisesti ja syvällisesti, eivätkä ne todeksi siinä prosessissa muuttuneet. 🥱🥱

      • Anonyymi

        Esitäpä ne.


    • Anonyymi

      Ihan selkeästi bullshittiä

    • Anonyymi

      Venäjäviha koituu Suomalaisille todella kalliiksi.

      • Anonyymi

        Sano vain reilusti Putinviha .
        Mutta ei koskaan niin kalliiksi kuin se on käynyt venäläiselle Putinin vihaajalle niitä on tapettu myrkytetty vangittu hakattu kadonnut .


      • Anonyymi

        Tiltulla asialliset argumentit loppu takki tyhjä elämä päin persettä ja nyt siirrytään uhkailuun 😁


      • Anonyymi

        Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

        >Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

        Ei se ole parempi vaan huonompi, sillä Venäjä ei vielä tuolloin ollut aloittanut suurhyökkäystä Ukrainaan. Sen sijaan se on paljon parempi kuin helmikuun lopussa 2022.

        >Mitä Venäjä on tehnyt meille?

        Ei kuule tämä maailma niin toimi, että sitten vasta reagoidaan kun on tehty jotain. Se on aivan liian myöhäistä rypistää silloin. Päinvastoin pitää toimia ajoissa ja niin, että meille ei uskalleta tehdä mitään.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

        Ei se ole parempi vaan huonompi, sillä Venäjä ei vielä tuolloin ollut aloittanut suurhyökkäystä Ukrainaan. Sen sijaan se on paljon parempi kuin helmikuun lopussa 2022.

        >Mitä Venäjä on tehnyt meille?

        Ei kuule tämä maailma niin toimi, että sitten vasta reagoidaan kun on tehty jotain. Se on aivan liian myöhäistä rypistää silloin. Päinvastoin pitää toimia ajoissa ja niin, että meille ei uskalleta tehdä mitään.

        Ukraina EI ole Suomi, kuten luulisi sinun tietävän. Elikkä kerro nyt, MITÄ Venäjä teki Suomelle? Paha mieli EI kelpaa vastaukseksi.


      • Anonyymi

        JOO - VENÄJÄ VOI VIELÄ KIINNOSTUAKIN KUN ALATTE PIIKITTÄÄ KARHUA.
        Vain typerykset harrastavat vihaan kiihotusta kansalle Suomessa - katsokaa näitä niskalaukauksistakin houruavia....


      • Anonyymi

        ON TOTTA - VAIN TOLLOT USKOVAT ROSKAMEDIAA JA ROSKALEHTIÄ ENÄÄ.


      • Anonyymi

        Et uskalla kutsua Putlerin brutaalia invaasiota Ukrainaan sodaksi? Pelkäätkö tippuvasi ikkunasta?


      • Ja jos olet ihan rehellinen, ne perustiedot avautuivat sinulle Raamatun Sanan kautta, eikös vain?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

        Сука блять! Россия, иди на хуй!


      • Anonyymi

        Kyllä koituu ja siinä ei ole mitään järkeä.Mutta oman haudansa Suomalaiset kaivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ON TOTTA - VAIN TOLLOT USKOVAT ROSKAMEDIAA JA ROSKALEHTIÄ ENÄÄ.

        Mediapooli eli Suomen valtamedia on HVKn perustama sensuuria harjoittava järjestö, jonka tehtäväksi on määritelty uutisoinnin ”harmonisointi”. Vain USAn kanta suurvaltapolitiikasta on hyväksyttyä julkaista Suomessa.
        Mediapooli toimii demokratian vastaisesti maalittamalla niitä poliitikkoja ja vaikuttajia jotka eivät ajattele ”oikein”.

        Mediapooli on tehnyt eduskunnasta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevissa aiheissa pelkän Kumileimasimen. Media käyttää väärin valtaansa ja tuhoaa sananvapauden sekä tuhoaa maalittamalla myös demokratiaamme.

        Mediapooli on Suomen ja Suomen Kansan etujen vastainen järjestö, joka tulisi lakkauttaa demokratian vastaisena.


    • Anonyymi

      No Putleri pääsee jonkin ajan kuluttua Haagissa sitten oikein syväluotaaviin kunnon haastatteluihin joissa esitetään ihan oikeita kysmyksiäkin ja oikeista aiheista ....sitä odotellessa 😁

      • Anonyymi

        Putinin perse


      • Anonyymi

        Sitä saat odottaa ja sinulla lienee siihen joutilasta aikaa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onpa haasttatelu saanut paljon katsojia X ssä, tähän mennessä jo 100 miljoonaa.

      • Anonyymi

        Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

        Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

        Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

        Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

        Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

        >Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua.

        Tiltujen profetiat kusevat aina 100 %, etkä sinä muodosta poikkeusta. 🥱


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua.

        Tiltujen profetiat kusevat aina 100 %, etkä sinä muodosta poikkeusta. 🥱

        Mikä haukottaa? Etkö halua katsoa haastattelua sensuroimatta? Vai riittääkö se, että ohjelma näytetään mediassamme leikattuna ja sopivasti asiayhteydestä irrotettuna?

        Jälkimmäinen ainakin antaa sulle tilaisuuden ulkoistaa ajattelun, niin ei haukotuta aivoaineen käyttäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

        Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

        Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

        Ukrainan tappolistalle Carlsson pääsi heti, välittömästi.
        CIA-yhteydet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

        Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

        Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

        Elon Musk on venäjämielinen vatnikki.

        https://twitter.com/P_Kallioniemi/status/1672940669978001410

        https://vatniksoup.com/en/soups/201/

        https://vatniksoup.com/en/soups/203/


      • Hirvittäviä Venäjän tekoja paljastuu, se on varmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan tappolistalle Carlsson pääsi heti, välittömästi.
        CIA-yhteydet.

        Ukraina ei voi tappaa Muskia vaikka harjoittajakin siviilien murhaamista ulkomailla.
        Siihen loppuisi tai ainakin vähenisi USAn antama tuki.

        Olihan ISIS-terroristitkin USAn liittolaisia Syyriassa. Pentagon varoitti valkoista taloa olemaan pommittamatta ISIS-taistelijoita, sillä heille oli varattu tehtävä sodassa Syyriaa ja myöhemmin Irania vastaan. CIA koulutti ISIS-terroristeja NATOn tukikohdassa Incirlikissä ja kahdella leirillä Jordaniassa. Vasta sitten kun ISIS tappoi pari amerikkalaista lehtimiestä tämä ystävyys loppui eikä Obama voinut julkisen paineen edessä enää puolustella näitä sydämen syöjiä/kaulankatkojia. Sama koskee nyt Ukrainaa.


    • Anonyymi

      Tuo oli Putelle kuin tilaustuote jonka tarjosi Trump.
      Putte puhui pelkkää skeidaa ja tuota Trump käyttää vaaliaseena ja Putte myös Venäjällä samaan tarkoitukseen.

    • Anonyymi

      Vaikeat kysymykset jäivät kysymättä, mutta epäilemättä haastattelu meni venäläisiin täydestä.

      Hohhoijaa.

      • Anonyymi

        Keskustelu oli ainutlaatuisen korkeatasoista, jota ei näy globalistien hallitsemassa lännessä.


      • Anonyymi

        Olisit ottanut Nato korvatulpat pois niin olisit kuullut, no toki et kuitenkaan olisi ymmärtänyt kuulemaasi.


    • Anonyymi

      Putin puhui asiallisesti täyttä totta, ja sehän ei äärioikeistoa tietenkään miellytä.

      • Anonyymi

        Ja vasemmistoa.
        Pitää nyt huomata, että käsitteitä on aika tavalla hämmennetty.
        EU-ja tuleva liittovaltio perustuu vasemmistodiktatuuriin....et omista mitään ja olet onnellinen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja vasemmistoa.
        Pitää nyt huomata, että käsitteitä on aika tavalla hämmennetty.
        EU-ja tuleva liittovaltio perustuu vasemmistodiktatuuriin....et omista mitään ja olet onnellinen.

        Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

        Mene muualle keskustelemaan luomisteoriasta, joka lienee 6000v vanha. Ei kiinnosta.
        Täällä keskustellaan NATO:sta, lännen sotaretkistä ja tässä keskustelussa T.Carlsonin Putin haastattelusta.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

        Älä yhtään yritä selittää, tuo hokema on painettua tekstiä ja liittyy Great Reset agendaan.
        Valista itseäsi.


      • Anonyymi

        Äärioikeisto on nationalistisen imperialisti-Putinin ystävä.


      • Eli siis on. 😏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä yhtään yritä selittää, tuo hokema on painettua tekstiä ja liittyy Great Reset agendaan.
        Valista itseäsi.

        Työnnä se great reset:tis sinne, mihin aurinko ei normaalisti paista, ennen kuin sinne työnnetään sellaista, josta et taatusti tykkää.


      • Anonyymi

        Putin ei edes tiedä mitä tarkoittaa sana totuus :)


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

        6000 vuotta vanha vakiovitsi tulee aina tontille, kun argumentit loppuvat. Takuuvarmaa globalisti paskaa, eikös olekin???


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Eli siis on. 😏

        Siis olet sitä mieltä, että maasi on 6000v vanha ja olet syntynyt kylkiluusta. Sitä epäilinkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis olet sitä mieltä, että maasi on 6000v vanha ja olet syntynyt kylkiluusta. Sitä epäilinkin.

        Logiikasi taitaa pikkasen brakata. 😁


    • Anonyymi

      Olisi kyllä kiva saada ihan oikea haastattelu Putinista jossa olisi kunnon toimittaja kysymyksineen .
      Nämä prpoaganda tuokiot ovat aivan turhia

      • Tuo toimittaja saisi kyllä pysyä etäällä ikkunoista, jos sekään auttaisi muutamaa riskiä FSB:läistä vastaan.


      • Anonyymi

        Uskon kyllä, että tämä kirpaisi, niin on hyvä, ehkä se kirpaisi kaikkia globalisteja.

        Kaikki asiallinen keskustelu globalistien kanssa on mahdoton tehtävä.
        Näette siitä heijastumia mm. Niinistön puheista, joissa hän vihdoin näyttää avoimesti oikean minänsä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Uskon kyllä, että tämä kirpaisi, niin on hyvä, ehkä se kirpaisi kaikkia globalisteja.

        Kaikki asiallinen keskustelu globalistien kanssa on mahdoton tehtävä.
        Näette siitä heijastumia mm. Niinistön puheista, joissa hän vihdoin näyttää avoimesti oikean minänsä.

        Eli mikä on se edustamasi taho, joka haluaisi keskustella "globalistien" kanssa mutta ei pysty? Jokin lahkoseurakuntako? Vai Tissi Oohosen kääpiöpuolue? Ehkä peräti veli Anon?


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Eli mikä on se edustamasi taho, joka haluaisi keskustella "globalistien" kanssa mutta ei pysty? Jokin lahkoseurakuntako? Vai Tissi Oohosen kääpiöpuolue? Ehkä peräti veli Anon?

        Katso länsihallintoja, millä ne on miehitetty?
        Missä jamassa on maitten talous?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Katso länsihallintoja, millä ne on miehitetty?
        Missä jamassa on maitten talous?

        Miksi siirrät maalia etkä vastaa perin yksinkertaiseen ja helppoon kysymykseen?

        Länsihallinnot on miehitetty demokraattisten vaalien tuloksen mukaisilla päättäjillä. Keitä siellä pitäisi olla, jos nämä eivät kelpaa?


      • Venäläinen "sananvapaus", jossa kohta kaikki vapaa sanominen tuottaa tuomion, kieltämättä harmittaa venäläisten puolesta.

        Sinä taas käytät härskisti hyväksesi suomalaista sananvapautta isänmaamme ja sen rauhantahtoisen kansan halventamiseen etkä osaa edes hävetä. Puhumattakaan että kiittäisit vapaudestasi.🤮


    • Anonyymi

      Milloin yle tai mtv esittää haastattelun tekstitettynä vai esittävätkö ollenkaan?

      • Anonyymi

        Esittävät ainoastaan uutisen, jossa toimittaja tulkitsee sinun puolesta (=kirjoittaa tarinaa, johon sekoittaa toisen tarinan ja tarjoaa tarinat totuutena) haastattelua.

        Tosi oudoksi on mennyt ja en usko yhtään Ukrainan sotauutisia.


      • Anonyymi

        Ei esitetä, älä unta näe.


      • Miksi se pitäisi esittää juuri Suomessa? Tietääkseni sitä ei ole mikään muu media esittänyt sellaisenaan kuin Tukkerin omat nettisivut.

        Kannatan kyllä haastattelun esittämistä parin asiantuntijan kommenteilla varustettuna, sillä sehän ei itsessään edusta mitään journalismia. Sinä tuskin.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Miksi se pitäisi esittää juuri Suomessa? Tietääkseni sitä ei ole mikään muu media esittänyt sellaisenaan kuin Tukkerin omat nettisivut.

        Kannatan kyllä haastattelun esittämistä parin asiantuntijan kommenteilla varustettuna, sillä sehän ei itsessään edusta mitään journalismia. Sinä tuskin.

        Niin, miksi esittäisi?
        Mielipuolisiin mielipiteisiin on aika vaikeaa vastata järkevästi.

        Sen kerran, kun Putin selvittää syyt ja seuraukset, niitä ei esitetä...etkö näe mitään outoa asiassa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, miksi esittäisi?
        Mielipuolisiin mielipiteisiin on aika vaikeaa vastata järkevästi.

        Sen kerran, kun Putin selvittää syyt ja seuraukset, niitä ei esitetä...etkö näe mitään outoa asiassa?

        Outoa olisi se, jos kotimainen media esittäisi sellaisenaan monesta valheesta kiinni jääneen diktaattorin propagandistisen yksinpuhelun.

        Meillähän on joukko paljon Kaarlenpoikaa osaavampia toimittajia, jotka voisivat haastatella Vova-setää, jos se olisi mahdollista ja perusteltua. Myös ikkunasta putoaminen voisi uhata toimittajaa oikean haastattelun jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei esitetä, älä unta näe.

        Juuri näin!. Moista Fcker Carlsonin suoltamaa PJASKAA, ei yksikään itseään kunnioittava media esitä, millään alustalla.

        -44.Div.-


    • Lukuisat länsimaiset puolueettomat mediat ovat Putinista haastattelua pyytäneet, mutta Putin keskustelee vain toisen fasistin kanssa.

      • Anonyymi

        Kaiken muun unohtaen, kysyn, missä ja mikä lännessä on PUOLUEETON media?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken muun unohtaen, kysyn, missä ja mikä lännessä on PUOLUEETON media?

        Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.


      • Anonyymi
        kollimaattori kirjoitti:

        Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.

        Tai CNN tai BBC valehtelee (jos tietosi on oikea), kuten tähän asti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tai CNN tai BBC valehtelee (jos tietosi on oikea), kuten tähän asti.

        Itse asiassa siitä ilmoitti Kreml, joten joo; olet luultavasti oikeassa. Valehtelua, kuten aina.


      • Anonyymi
        kollimaattori kirjoitti:

        Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.

        Ovatko ne olleet PUOLUEETTOMIA lähteitä tai medioita?
        Helkkari, kun osaat naurattaa.


    • Anonyymi

      Venäjän rajan kysymyksestä sen verran, että tuolla puolella viranomaistoiminnan ja järjestäytyneen rikollisuuden raja on veteen piirretty viiva. Ei siis hybridivaikuttamista vaan bisnestä, kuten siirtolaisten rahtaaminen muihin maanosiin muutenkin.

      • Anonyymi

        Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.

        Niin; Venäjän rajaviranomaiset. 🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.

        Voi hellanlettas.😂 Että oikein rajaviranomaiset antaneet lausunnon? Tietoisku: niin ovat antaneet tulijatkin. Kertoneet tarkkaan miten heidät houkuteltiin lähtömaista matkaan, miten Venäjän suurlähetystö myönsi viisumin ja ja kuinka FSB ohjasi heidät Venäjällä Suomen rajalle.


      • Ilman FSB:n lupaa ja tietämättä ei Venäjän rajavyöhykkeellä tehdä mitään, eikä edes liikuta. Ulkomaalaisten äijäryhmien oleskelua Venäjän rajavyöhykkeellä ei yksinkertaisesti tapahdu ilman FSB:n myötävaikuttamista.


    • Anonyymi

      Propaganda, paskaa oli. Katoin.

      • Anonyymi

        Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

        Hyvä haastattelu, Putin uskoi omat valheensa.


    • Anonyymi

      Asiallinen ja Putin, sanat eivät tue toisiaan.Mielummin Terroristi ja NatsiPutler.

      • Anonyymi

        Juuri näin.


      • Anonyymi

        On suorastaan surkuhupaisaa nähdä, miten sinunlaiset, jotka ensin koronan kauhulla jäi kotiinsa piileskelemään housupyykkeineen, koska pelottaa pöpö. Nyt pitäisi olla lähdössä klikkimediamme yllyttämänä suorastaan soitellen sotaan haastamaan riitaa suoraan suurta Venäjää vastaan. Eikö yhtään päässä järki pakota ajattelemaan, että meitä on peloteltu viimeiset 20v jostain? Ensin Ilmastonmuutoksella, seuraavaksi Koronalla ja lopuksi Venäjällä.
        Koomiset aiheet tässä matkalla olivat meetoot, BLM ja tietysti intersektionaalinen feminismi, jolla ihmisten päät sekoitetaan.

        Putin lienee tervejärkisin päättäjä pohjoisella pallonpuoliskolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On suorastaan surkuhupaisaa nähdä, miten sinunlaiset, jotka ensin koronan kauhulla jäi kotiinsa piileskelemään housupyykkeineen, koska pelottaa pöpö. Nyt pitäisi olla lähdössä klikkimediamme yllyttämänä suorastaan soitellen sotaan haastamaan riitaa suoraan suurta Venäjää vastaan. Eikö yhtään päässä järki pakota ajattelemaan, että meitä on peloteltu viimeiset 20v jostain? Ensin Ilmastonmuutoksella, seuraavaksi Koronalla ja lopuksi Venäjällä.
        Koomiset aiheet tässä matkalla olivat meetoot, BLM ja tietysti intersektionaalinen feminismi, jolla ihmisten päät sekoitetaan.

        Putin lienee tervejärkisin päättäjä pohjoisella pallonpuoliskolla.

        Putin ja terve järki. Kaksi toisilleen täysin vierasta asiaa.


    • Aloittajalle vastaus. Kun on kyseessä diktaattori, joka joko tahallaan (todennäköisintä) tai väärän tiedon pohjalta antaa tuhoamiskäskyjään, ei sillä ole mitään sellaista kerrottavaa, josta voisi käyttää nimitystä "vastapuolen näkemys". Etenkin kun lypsämässä on tuon diktatuurin nuoleskelija.

      • Anonyymi

        olet itse kuin diktaattori - ei ole sinun asiasi määritellä kenen pitää kertoa mitä ja mitä kuunnella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olet itse kuin diktaattori - ei ole sinun asiasi määritellä kenen pitää kertoa mitä ja mitä kuunnella

        Venäjällähän on vapaat vaalit? HAH HAH HAA!!!!!!!!

        Montako diktaattori-Putinin haastajaa on jo torpattu osallistumasta vaaleihin, ettei diktaattori-Putinia vaan haasteta kielletyillä aiheilla? Venäjän keskusvaalilautakuntahan ilmoitti jo kuukausia sitten, ettei Venäjällä tarvita gallupejakaan, koska Putinin kannatuksen tiedettiin jo olevan 90 %:n luokkaa. Ja sama keskusvaalilautakunta torppasi niin Boris Nadezhdinin kuin Jekaterina Duntsovan, koska molemmat vaativat sotimis.... erikoisoperaation lopettamista.

        Että sellaista "demokratiaa", hippokraatti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjällähän on vapaat vaalit? HAH HAH HAA!!!!!!!!

        Montako diktaattori-Putinin haastajaa on jo torpattu osallistumasta vaaleihin, ettei diktaattori-Putinia vaan haasteta kielletyillä aiheilla? Venäjän keskusvaalilautakuntahan ilmoitti jo kuukausia sitten, ettei Venäjällä tarvita gallupejakaan, koska Putinin kannatuksen tiedettiin jo olevan 90 %:n luokkaa. Ja sama keskusvaalilautakunta torppasi niin Boris Nadezhdinin kuin Jekaterina Duntsovan, koska molemmat vaativat sotimis.... erikoisoperaation lopettamista.

        Että sellaista "demokratiaa", hippokraatti!

        Ja meillä otetaan mallia USAsta eli kaikki pitää tehdä perserei’än kautta.
        Jos USAssa kaksi outoa tyyppiä taistelee siitä kuka pääsee tunkiolle päälliköksi niin Suomessa valitaan presidentin umpihumun ja puolihumun väliltä. Toine on sivari ja ylioppilas, toinen osti diplominsa USAssa jostain epämääräisestä luukusta mikä ei ole suomalainen mittapuun mukaan yliopisto ja sot.arvo on oikein korpraali. Lisäksi tämä jälkimmäinen ei hallitse edes peruskoulun matematiikkaa ilmeisesti tyhmyydestään johtuen.

        Maksettu media pitää huolen siitä, että presidentti asetetaan eikä valita. Näitä kahta toiselle kierrokselle päässyttä ei voi eikä kannata vertailla 1945-1990 välin presidentteihin - ero olisi liian valtava.


    • Anonyymi

      Putin-roistoja ei kenenkään tarvitse edes yrittäää "ymmärtää"

      • Anonyymi

        Putin voi suksia helvettiin!


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa. Ei protestointi ja räksyttäminen kohota ketään. Muutos lähtee vain siitä, että keskustellaan. Viisas ihminen kykenee keskustelemaan vastapuolen kanssa ja jättämään tunteensa asioiden ulkopuolelle.

      Viisaat aikuiset ihmiset kykenevät kommunikoimaan eroavista mielipiteistään huolimatta. Siitä oppii molemmat osapuolet. Toistensa kunnioittaminen on kaiken a ja o.

      • Anonyymi

        Putin hyvä esimerkki raivotautinen koira tapattanut jo venäläisiäkin pelkästää satoja tuhansia terroristisessa vallloitussodassaan ....olisko aika opetella hoitamaan asiat keskustelemalla ?

        Nämä sairaat terroristit on maailman syöpä putinit ja KIMIT PITÄISI LAITTAA KAULAKIIKKUUN MITÄ PIMKIMMIN


      • Anonyymi

        Meinaatko Ilkka, että Putinin sotarikokset nollautuvat kun Tucker haastattelee ja Putin suoltaa pro-venäläispropagandaa?

        Kaiken lisäksi Venäjän "vastapuoli" on Ukraina, jonne Venäjä on hyökännyt.


    • Anonyymi

      Tällä hetkellä YouTubessa "Exclusive: Tucker Carlson Interviews Vladimir Putin" haastattelun on katsonut 7 023 531 katselukertaa. Tätä haastattelua on peukuttanut 551 000 ihmistä.

      Mitähän tämä kertoo? Ei kai Tiltujen määrästä?

      • Anonyymi

        Kertoo, että fuckereita maailmassa riittää.


      • Anonyymi

        Lännen Spin Doctorit varmaan miettivät ajatuspajoissaan kuumeisesti, kuinka selvitään sit tästä, mikä on sopiva satu ja saadaan Venäjän pelko ihmisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lännen Spin Doctorit varmaan miettivät ajatuspajoissaan kuumeisesti, kuinka selvitään sit tästä, mikä on sopiva satu ja saadaan Venäjän pelko ihmisiin.

        Eikös Tuckeria vastaan ole uhottu jo maanpetos, vakoilu tms. syytettä? Mitäpä muutakaan voisi odottaa Land of The Un-Freeltä, joka tällä tavalla osoittaa kunnioittavansa journalistista vapautta.


    • Anonyymi

      Yleensä tavallinen kansanrivi joutuu kuolemaan pelokkaan, ryppyisen vanhan miehen puolesta, on piristävä uutuus, että Putinilla on niin vähän ryppyjä.

    • Anonyymi

      Eihän haastattelussa mitään uutta ole vaan Putin jankkaa samoja propagandahokemia kuin aiemminkin.

      Venäläinen valehistoriakin tulee esille.

      • Anonyymi

        haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut

        Suomessa maksettu media luo vain viholliskuvaa Venäjästä kertomalla osatotuuksia, oletuksia ja suoranaisia valheita.

        Surkeimpia tarinoita keksii P.Toveri.
        Kaikenlaisia se leipä elättääkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut

        Haastattelussa oli paljon uusia Kremlin käsikirjoittamia satuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa maksettu media luo vain viholliskuvaa Venäjästä kertomalla osatotuuksia, oletuksia ja suoranaisia valheita.

        Surkeimpia tarinoita keksii P.Toveri.
        Kaikenlaisia se leipä elättääkin.

        Pekka Toveri puhuu asiaa, jota kaltaisesi vatnikin on vaikea sulattaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haastattelussa oli paljon uusia Kremlin käsikirjoittamia satuja.

        Jo vaan, esimerkiksi Kremlin natsipäällikkö Putlerin mukaan hänen aateveljnsä A Hitler oli aivan pakotettu hyökkäämään Puolaan, kun Puola ei sallinut Hitlerin natsijoukoille lupaa kulkuun Danzigin käytävää pitkin.

        Siinähän oli piilotettu sanoma myös natsi-Venäjän oikeutukselle aloittaa sota ( operaatio Barbaariryssä ) Ukrainaan, kun Ukraina ei sallinut maayhteyttä natsi-Venäjän ryöstämälle Krimille.


    • Anonyymi

      Kyllä olisi suomalaisten natouskovaistenkin hyvä nähdä tuo haastattelu ihan suomeksi tekstitettynä.
      Mutta taitaa olla turha toivo, koska haastattelu varmaankin ihan liian objektiivinen suomalaisille esitettäväksi.

      • Anonyymi

        Minä olen nähnyt sen eikä se mikään järjen riemuvoitto ollut. Kaksi konservatiivista valehtelijaa keskustelivat Kremlin tiukan valvonnan alla. Carlson on Trumpin ja Putinin sanansaattaja. Kummallakin vaalit edessä ja propaganda sen mukaista.


      • Anonyymi

        Miksi täyspäisen, kielitaitoisen suomalaisen ihmisen pitäisi katsoa fcker kallenpojan tuottamaa shaibaa?.


    • Anonyymi

      Iltasanomien Carsonin haastattelua koskevassa jutussa Alenius esitti luettelon kysymyksistä jotka toimittajien tulisi päästä Putinilta kysymään.
      On myös esitetty hämmästys kun kukaan vapaan median toimittajista ei ole kysynyt Länsimaiden johtajilta: " Miksi yksikään johtaja ei tehnyt elettäkään ettei lueteltuja kauheuksia olisi lainkaan tullut."
      Ennen sodan alkua heille annettiin aikakin milloin vastaus tulee antaa.
      Suomi ensimmäisenä vastasi Venäjälle, ettei sen tekemiä esityksiä voinut mitenkään hyväksyä.
      Tänä päivänä Suomi on näiden hirveiden tapahtumien jatkumisen vankin takuuvaltio.
      Muilla ei ole ammustehtaita eikä varmaan rahaakaan , Suomella on.

      • Anonyymi

        Putin kertoi julkisesti ennen sotaa, ettei Venäjä hyökkää Ukrainaan. Joten mitä kauheuksia siitä olisi voinut tulla?


    • Anonyymi

      Haluaisin totisesti nähdä sen kun Bideniä haastateltaisiin kaksi tuntia yhteen menoon.

      • Anonyymi

        Hihhihih......totta virkat. Ei jaksaisi, kompastuis sanoissaan ja nukahtaisi taas kesken haastattelun kuten kävi tässä taannoin jo.


    • Anonyymi

      HIENOA, ETTÄ MILJOONAT NYT KATSOVAT HAASTATTELUT JA SIVISTYVÄT JOS VAAN KUUNTELEVAT EIVÄTKÄ OLE SOPULEINA YLIAIVOPESTYJÄ

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuntelepas sitoutumattoman amerikkalaisupseeri Jake Broen kommentti Tucker Carlsonista. Saatat huomata itse olevasi se yliaivopesty.

        https://www.youtube.com/watch?v=Q3dU2Fgp0sA

        USA:n äärioikeistossa ihaillaan Putinin autoritaarisuutta miten oppositio on saatu hiljaiseksi, ja instituutiot haltuun. Siihen rumppikin pyrkii.
        Helpompi hallita, kun kriittinen media puuttuu.


    • Anonyymi

      Kiitos linkistä.

    • Anonyymi

      Tunnen syvää myötähäpeää läntisten johtajien puolesta

      • Anonyymi

        Se kaltaiselles suotakoon. Kävele sulaan .... sukusi, sekä Suomi kiittää.


    • Anonyymi

      Kaikki tuli selväksi.Miten Ukraina painostettiin sotaan.

    • Anonyymi

      Miksi Putin ei kertonut helpoimmasta tavasta päättää sota? Venäjä voisi vetäytyä Ukrainasta ja sota olisi ohitse.

      Putin sen sijaan änkytti jotakin sellaista, että jospa länsimaat lopettaisivat Ukrainan aseistamisen. Miksi ne sellaista tekisivät? Onko Putin vähän yksinkertainen ihminen?

      • Anonyymi

        Se oli viesti Trumpille. että tehdä kaikkensa kongressissa Ukraina-tuen torppaamiseksi eli käskeä puhemies Mike Johnsonin estämään äänestyksen. Putinilla alkaa ammusvarastot hupenemaan. Pohjois-Korean lähettämät ammukset kun olivat valtaosin suutareita.


    • Anonyymi

      Carlson teki työn, joka on tässä maailmanajassa ainutlaatuista.
      Globalistien Putin demonisointi on saanut mittasuhteet, joita ei hevin ylitetä ja miksi näin on?
      Yksi pääsyy on siinä, että Putin asettui poikkiteloin lännen suunnitelmille, mitä tuli Venäjään ja sen luonnonvarojen käyttöön.

      Kun me tiedämme Ukrainan erikoisoperaation todelliset syyt, tiedämme ettei ole syytä puhua hyökkäyksestä, eikä Putin ja Putinin hallinto ole uhka mihinkään suuntaan.
      Kaikki syytökset ovat keksittyä satua ja onneksemme on vielä joku, joka uskaltaa paljastaa isoja valheita ja jolla on siihen välineet.
      Kuten palstalla olette huomanneet, kysymys on erittäin tulenarasta asiasta, mutta toisaalta valheet eivät kanna loputtomiin.

      • Anonyymi

        Minkä VDUN "työn" ??????????


    • Anonyymi

      Putin tietää, että räksyttäjämediat toimittajineen keskeyttävät ja puhuvat päälle sekä leikkaavat haastattelun "mieleisekseen".

      • Anonyymi

        Putin ei päästä puheilleen kuin propagandisteja. Yksi amerikkalainen toimittaja on ollut jo vuoden venäläisessä vankilassa, kun sattui tietämään vähän liikaa.....


    • Anonyymi

      Putin on tämän ajan todellinen valtiomies ja oman kansansa puolustaja, se on myrkkyä globalisteille.
      Onneksemme tämä asia saa yhä enemmän näkyvyyttä, tosiasioiden tullessa päivänvaloon.
      Pitää huomioida, että länsimaat ovat vuosia sensuroineet ihmisiltä niille kuuluvaa todellista tietoa.

      • Anonyymi

        Herr Putler on diktaattoriksi itsevaltainen ja taitamaton, kuten tämän hetken Venäjän katastrofaalinen poliittinen, sotilaallinen ja taloudellinen tilanne todistaa.

        Putlerin suuruuteen luottavat vain uskollisimmat putleristit.
        Niin pitääkin.


      • Anonyymi

        Se pietarin pikku KATUPOIKA, MOUKKA ja VARAS ei ole ROTTAA kummempi ja tottelee Cu-Pb yhdistettä, siinä missä muutkin SIIMAHÄNNÄT .... mukaan lukien suomalaiset, sellaiset!.


      • Anonyymi

        Kremlin satusetä kertoi juuri sitä, mitä hän haluaa lännen äärikonservatiivisten kuulevan.


    • Anonyymi

      Putin on hitlerinmittaiseksi kasvanut valloittaja. Näin siis toki vain omissa haaveissaan :D

      Haastattelu paljasti Putinin olevan vakavasti harhaluuloinen ja katkera siitä, kun Neuvostoliitto romahti 1991. Putin sai vaivoin pidätettyä itkunsa tästä asiasta. Luultavasti hänellä oli lorahtaa housuihinsakin välillä. Ainakin hän vääntelihti tuolissaan sillä tavoin kuin olisi "tavaraa" tulossa.

    • Anonyymi

      Joku siinä Putinin näköinen huulia aukoi ja paskaa puhui.

    • Anonyymi

      Haastattelussa Putin hoki vanhaa propaganaansa. Ei yhtään mitään uutta.

      • Anonyymi

        Onneksi lännen vapaa media ja tiedonvälitys, josta voimme halutessamme varmistaa asian kertoo totuusministeriön tavoin miten asiat ovat.
        Tarvittaessa lehdistö kirjoittaa Spin doctor uutiset niin kuin kertoivat ja lehdistön vapausindeksi on kunnossa.

        Keksiikö joku syyn, miksi B.Johnsonin Kiova vierailun 2022 sivustossa Wikissä , on vain kuvia ja tekstistä on poistunut Johnsonin lausunto, että hän haluaa Ukrainan jatkavan sotaa ja tietysti saavan siihen tukea? Ei kai historiaa kirjoiteta uusiksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi lännen vapaa media ja tiedonvälitys, josta voimme halutessamme varmistaa asian kertoo totuusministeriön tavoin miten asiat ovat.
        Tarvittaessa lehdistö kirjoittaa Spin doctor uutiset niin kuin kertoivat ja lehdistön vapausindeksi on kunnossa.

        Keksiikö joku syyn, miksi B.Johnsonin Kiova vierailun 2022 sivustossa Wikissä , on vain kuvia ja tekstistä on poistunut Johnsonin lausunto, että hän haluaa Ukrainan jatkavan sotaa ja tietysti saavan siihen tukea? Ei kai historiaa kirjoiteta uusiksi?

        Kreml kirjoittaa jatkuvati historiaa uusiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi lännen vapaa media ja tiedonvälitys, josta voimme halutessamme varmistaa asian kertoo totuusministeriön tavoin miten asiat ovat.
        Tarvittaessa lehdistö kirjoittaa Spin doctor uutiset niin kuin kertoivat ja lehdistön vapausindeksi on kunnossa.

        Keksiikö joku syyn, miksi B.Johnsonin Kiova vierailun 2022 sivustossa Wikissä , on vain kuvia ja tekstistä on poistunut Johnsonin lausunto, että hän haluaa Ukrainan jatkavan sotaa ja tietysti saavan siihen tukea? Ei kai historiaa kirjoiteta uusiksi?

        Länsi siivoaa jatkuvasti nettiä.
        Esimerkiksi YLEn ulkomaanraportti teki jutun Vilnan likeltä paljastuneesta CIAn kidutusvankilasta. Toimittajat kävivät paikalla kuvaamassa tiloja ja haastattelemassa paikallisia. Hyvä raportti ja pinnat YLElle. Nykyisin Mediapoolin alaisuudessa jutusta ei löydä jälkeäkään.
        Mediapooli pitää huolen siitä, että T.Carlsonin tekemään Putinin haastattelua ei näytetä Suomessa eikä siitä kirjoiteta muuten kuin vähättelevästi ja arvostelevasti. USAssa demokraattipuolue kehottaa kansaa olemaan katsomatta haastattelua.

        Tämä on osa länsimaista demokratiaa.

        Fidel Castro sanoi vuonna 1992, että seuraava sota Euroopassa tulee Venäjän ja fasistien kesken. Silloin tosin fasismia kutsutaan demokratiaksi.


    • Anonyymi

      Сука блять! Россия, иди на хуй! -

      • Anonyymi

        Ничего другого не умеешь дурак?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ничего другого не умеешь дурак?

        FCK OFF, BIATCH!.


    • Anonyymi

      Olipa Venäjän sanomaa kritiikittä, suurelle yleisölle.
      Putinin tarinaa muka vääryyksistä joita Venäjä on kokenut, ja on nyt oikeutettu vääryydet korjaamaan.
      Putin pyrkii saamaan Venäjän entisen suurvalta-aseman, mutta käytännössä pilkkoo sitä, ja tuhoaa vaikutusvaltaa, jota sillä oli vielä vuosituhannen alkupuolella.
      Väkivallalla ei 2000-luvulla palauteta imperiumia, eikä luoda pysyviä suhteita muihin maihin, etenkään naapureihin. Sitä Putin ei vielä ole tajunnut.

      • Anonyymi

        Euroopan onni on että Putin ei omaa idolinsa Hitlerin älyä ja Hitlerin armeijaa nyt sekundaHitler Putinilla on paska armeija ja hän itse on alle keskiverto älyn omaava tunne pohjalta päätöksiä tekevä mielipuoli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Euroopan onni on että Putin ei omaa idolinsa Hitlerin älyä ja Hitlerin armeijaa nyt sekundaHitler Putinilla on paska armeija ja hän itse on alle keskiverto älyn omaava tunne pohjalta päätöksiä tekevä mielipuoli.

        Putinia vastaan nostettu kanne venäjällä haastattelun johdosta jossa Putin oikeuttaa ihailemansa idolinsa Hitlerin sotatoimet ja näin rikkoo kansainvälistä lakia .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinia vastaan nostettu kanne venäjällä haastattelun johdosta jossa Putin oikeuttaa ihailemansa idolinsa Hitlerin sotatoimet ja näin rikkoo kansainvälistä lakia .

        Antonov sanoo Putinin rikkoneen haastattelun aikana Venäjän rikoslain pykälää, joka kieltää ”natsismin rehabilitoinnin”.

        Putin puhui natseista ja Hitleristä haastattelun aluksi lähes 40-minuuttia kestäneessä historiamonologissa Carlsonin ihmetellessä väliajoin millä vuosisadalla nyt liikutaan.

        – Koska puolalaiset eivät olleet antaneet Danzigin käytävää Saksalle ja menivät liian pitkälle, he pakottivat Hitlerin aloittamaan toisen maailmansodan, Putin sanoi.

        Antonovin mukaan kommentti täyttää rikoksen tunnusmerkit, koska se ”kieltää akselivaltojen sotarikoksista toisen maailmansodan jälkeen annetun kansainvälisen sotatuomioistuimen tuomion” ja siten hyväksyy natsien tekemät rikokset.

        Aktivisti myönsi, että Venäjän rikoslain pykälää natsismin rehabilitoinnissa käytetään usein poliittisiin tarkoituksiin. Hän kuitenkin huomautti samalla, että Putin väärinkäytti virka-asemaansa ja täten ”syyllistyi tähän rikokseen raskauttavissa olosuhteissa” levittämällä natsismin sanomaa tiedotusvälineille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinia vastaan nostettu kanne venäjällä haastattelun johdosta jossa Putin oikeuttaa ihailemansa idolinsa Hitlerin sotatoimet ja näin rikkoo kansainvälistä lakia .

        "Putin oikeuttaa ihailemansa idolinsa Hitlerin sotatoimet ja näin rikkoo kansainvälistä lakia ."
        Rikosilmoitus on tehty Venäjällä, koska VENÄJÄN LAKI kieltää "natsismin rehabilitoinnin".


    • Anonyymi

      Ydinaseet kyllä löytyy tarvittaessa tumpelot.

    • Anonyymi

      Putin elää ihan toista aikakautta.
      Tällä on molemmat jalat menneessä, kengätkin ovat väärin päin.
      Kaikki oli paremmin N:liiton aikaan. Teepussin narukin kesti ennen kaksi viikkoa.
      Nyt kannattaa seurata sääkartttaa. Euroopassa eletään lämpimässä virtauksessa. Venäjälle luvataan pakkasia. Tätä ei Putinin esikunta pysty"puhtaaksi valehtelemaan".

    • Anonyymi

      Hieman noista pakkasista. Venäjällä on vielä toiminnassa lämpölaitoksia Neuvostoliiton ajoilta. Niissä monissa on vain kehnosti eristetty, maan päällä kulkeva menoputki. Rakennuksissa kiertänyt vesi menee johonkin järveen. Paluu on jätetty kustannussyistä rakentamatta...

      • Anonyymi

        Kuulostaa USAn sähköverkolta, joka pyörii 70v vanhoilla siirtolinjoilla ja on täydellinen purkkaviritys. Kukaan ei pysty arvioimaan paljonko verkon korjaus maksaa, joten purkkaa purkan päälle.

        Suomessa meidän siirtoverkon omistaa Caruna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa USAn sähköverkolta, joka pyörii 70v vanhoilla siirtolinjoilla ja on täydellinen purkkaviritys. Kukaan ei pysty arvioimaan paljonko verkon korjaus maksaa, joten purkkaa purkan päälle.

        Suomessa meidän siirtoverkon omistaa Caruna.

        Ei omista kun vain osan siitä. Valtaosan omistaa Finngrid.


    • Anonyymi

      Сука блять! Россия, иди на хуй!

    • Anonyymi

      VENÄJÄN presidentin Vladimir Putinin käsitys toisen maailmansodan alkuun johtaneista tapahtumista herättää ihmetystä niin sosiaalisessa mediassa kuin asiantuntijoiden keskuudessa.

      Putin antoi ymmärtää haastattelussa kohujuontaja Tucker Carlsonin kanssa, että Puolaa käy syyttäminen toisen maailmansodan alkamisesta.

      Putin väitti ensin, että Puola teki yhteistyötä Adolf Hitlerin johtaman natsi-Saksan kanssa. Putinin mukaan Hitler tarjosi Puolalle rauhan ja ystävyyssopimusta ja liittoutumista. Vastineeksi Hitler vaati Danzigin käytävää, joka yhdisti Saksan Itä-Preussiin. Danzigin käytävä tunnetaan Puolan käytävänä, joka erotti Itä-Preussin muusta Saksasta.

      – Hitler pyysi heitä antamaan alueen sopuisasti, mutta he kieltäytyivät. Silti he tekivät yhteistyötä Hitlerin kanssa, Putin väitti.

      PUTININ mukaan Puola osallistui Tshekkoslovakian jakamiseen, vaikka ei suostunut antamaan Puolan käytävää Hitlerille.

      – He menivät liian pitkälle ajaen Hitlerin aloittamaan toisen maailmansodan hyökkäämällä heitä vastaan, Putin sanoi.

      – Puola oli taipumaton eikä Hitlerillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin alkaa toteuttaa suunnitelmiaan Puolan suhteen.

      Saksa taivutteli länsivallat hyväksymään sudeettialueiden liittämisen Saksaan vuonna 1938. Puola ei kuulunut sopimuksen allekirjoittajamaihin. Puola miehitti pienen, kiistellyn Trans-Olzan alueen Puolan ja Tshekkoslovakian rajalla.

      LONDON SCHOOL OF ECONOMICS -yliopiston emeritaprofessori Anita Prazmowska kertoi BBC:n haastattelussa, kuinka Putinin tulkinta on virheellinen. Prazmowska totesi, että Puolan ja natsien välillä oli diplomaatti­kontakteja – Hitler allekirjoitti valtaan noustuaan ensimmäisenä sopimuksenaan hyökkäämättömyys­sopimuksen Puolan kanssa vuonna 1934. Putin kuitenkin sekoittaa diplomaattisen yhteydenpidon uhkaavaan naapuriin ja yhteistyön tekemisen.

      – Syytös, että puolalaiset tekivät yhteistyötä, on hölynpölyä, Prazmowska toteaa.

      – Näitä asioita ei voi tulkita siten, että kyse olisi ollut yhteistyöstä natsi-Saksan kanssa, koska kuten sattui, myös Neuvostoliitto allekirjoitti sopimuksia Saksan kanssa [samoihin aikoihin].

      Syyskuussa 1939 Hitler aloitti toisen maailmansodan hyökkäämällä Puolaan. Pian tämän jälkeen Neuvostoliitto hyökkäsi myös Puolaan maiden aiemmin allekirjoittaman Molotov-Ribbentrop-sopimuksen mukaisesti. Kyseisen sopimuksen salaisessa lisäpöytäkirjassa sovittiin etupiirijaosta.

      • Anonyymi

        ”Putinin mukaan Puola osallistui Tšekkoslovakian jakoon vaikka ei suostunut antamaan Puolan käytävää Hitlerille”.

        Putin on oikeassa. Puola otti osansa Tsekkoslovakiasta.
        Puolassa oli merkittävä kannatus natsimielisillä jotka haaveilivat yhteisestä sotaretkestä Saksan kanssa NLoon.
        Totta kai puolalaiset pyrkivät kiistämään yhteistyöhalunsa Saksan kanssa, mutta historiallinen totuus on että Puola osallistui Saksan kanssa Tšekkoslovakian jakoon sanoi sitten puolalaiset mitä tahansa.


    • Anonyymi

      Kyllähän erittäin hyvä haastattelu asiallisesti

      • Mutta et kuitenkaan pysty kertomaan, miten Putin Kasarimyrkyttäjä perusteli rikollisen sotansa Ukrainaan.


    • Anonyymi

      Onpas suosittu haastattelu nyt lähes 170 miljoonaa näyttö kertaa Xssä, ihmisille ympäri maapallon totuus valkenee.

      • Olet kuin Ilkka Luoma, joka luulee että jokainen klikkaus tarkoittaa kannatusta ja ihailua. 🤣


      • Anonyymi

        Eiköhän sitä ole katselleet myös muutkin sillä ajatuksella, että tietävät, mitä Putin tällä kerralla valehteli. Etenkin tutkiva journalismi.


    • Anonyymi

      kun ollaan mielipuolisen, ummehtuneen nato-media propagandan alla, niin on raikasta ja tervehdyttävää kuulla myös nato vapaan maailman raikkaita ajatuksia !!

      Suomeakin on johdettu pelolla, on ollut putin kuiskaajia, bimbo pääministereitä,
      ja eri politikkoja, jotka ovat kylväneet vihaa ja lietsoneet sotaa,
      kuin nato lahko-saarnaajat !!

      • Anonyymi

        Kyllä! Putinin haastattelusta paistoi johtaja, jolla oli tulevaisuuden luottamus ja selkeästi on historian voittajien puolella. B.Johnson pitäisi saada Haagiin oikeuteen. Hänen toimintansa sabotoida Turkissa käydyt rauhanneuvottelut aikaansaivat jo 400 000 ukrainalaisen tarpeettoman kuoleman.

        Kuinkahan monta kuollutta NATO-hihhulit haluavat, jotta myöntävät sen, että Ukrainan ja Venäjän on keskenään sovittava asiat? Onneksi Trumpista tulee ensi vuonna presidentti ja sota loppuu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Putinin haastattelusta paistoi johtaja, jolla oli tulevaisuuden luottamus ja selkeästi on historian voittajien puolella. B.Johnson pitäisi saada Haagiin oikeuteen. Hänen toimintansa sabotoida Turkissa käydyt rauhanneuvottelut aikaansaivat jo 400 000 ukrainalaisen tarpeettoman kuoleman.

        Kuinkahan monta kuollutta NATO-hihhulit haluavat, jotta myöntävät sen, että Ukrainan ja Venäjän on keskenään sovittava asiat? Onneksi Trumpista tulee ensi vuonna presidentti ja sota loppuu.

        >B.Johnson pitäisi saada Haagiin oikeuteen.

        No miksei mikään taho sitten häntä sinne oikeuteen vaadi? En usko että someanonyymien vinkuna riittää pidätysmääräykseen.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >B.Johnson pitäisi saada Haagiin oikeuteen.

        No miksei mikään taho sitten häntä sinne oikeuteen vaadi? En usko että someanonyymien vinkuna riittää pidätysmääräykseen.

        Siksi, kun länsihallinnot ja oikeuslaitokset ovat globalistien hallinnoimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi, kun länsihallinnot ja oikeuslaitokset ovat globalistien hallinnoimia.

        Putin on pakkosiirrättänyt ukrainalaisia lapsia Venäjälle. Se on sotarikos!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siksi, kun länsihallinnot ja oikeuslaitokset ovat globalistien hallinnoimia.

        Onhan täällä toki tuhansittain muitakin tahoja kuin hallinnot ja oikeuslaitokset.

        Kerrohan tämä. Onko globalismi mielestäsi maailmassa kristinuskon vihollinen numero yksi?


      • Anonyymi

        Mielestäni pelkoa on kylvetty tuolta rajan takaa. On säikytelty meitä oikein olantakaa.
        Pelottelija ei ole ollut Ruotsi, tämä selkeyyttämisen vuoksi tiedoksi pösilöille sekä hyödyllisille idiooteille.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >B.Johnson pitäisi saada Haagiin oikeuteen.

        No miksei mikään taho sitten häntä sinne oikeuteen vaadi? En usko että someanonyymien vinkuna riittää pidätysmääräykseen.

        Olisihan Tony Blairin ja GWBn paikka myös Haagin sotarikostuomioistuimessa syytettyjen penkillä, mutta läntinen arvoyhteisö ei tuomitse omia sikojaan. Jotta Haagin tuomarit pysyisivät kuuliaisina länsimaille niin USA asetti pakotteita Haagin tuomareita vastaan ja aloitetut sotarikostutkimykset USAa ja sen liittolaisia kohtaan pysähtyivät siihen paikkaan eikä niitä ole voitu aloittaa uudelleen.

        Näin toimii Naton jäsenmaiden arvoyhteisö. Se sallii myös kiduttamisen eikä yksikään NATOn jäsenmaa ole arvostellut saatikka tuominnut USAn kidutusvankiloiden toimintaa 28:ssa maassa - ei vaikka näitä kidutusvankiloita onnpaljastunut useista Naton jäsenmaista. Ne yhteiset arvot ilmeisesti velvoittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin on pakkosiirrättänyt ukrainalaisia lapsia Venäjälle. Se on sotarikos!

        Venäjä on siirtänyt ukrainalaisten hylkäämiä lapsia turvaan sotatoimialueilta Venäjälle. Se on inhimillinen teko. Koska lapset ovat etnisiä venäläisiä niin Ukraina ei ole niistä välittänyt. Onhan se tietenkin valitettavaa, että, ukrainalaiset eivät saa tai voi tappaa nyt niin paljoa venäläisiä siviilejä. Kiitos kuuluu Venäjälle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä on siirtänyt ukrainalaisten hylkäämiä lapsia turvaan sotatoimialueilta Venäjälle. Se on inhimillinen teko. Koska lapset ovat etnisiä venäläisiä niin Ukraina ei ole niistä välittänyt. Onhan se tietenkin valitettavaa, että, ukrainalaiset eivät saa tai voi tappaa nyt niin paljoa venäläisiä siviilejä. Kiitos kuuluu Venäjälle.

        Miltä sinusta tuntuu se, että käytännössä varmasti olet pitkässäkin kassa- tai muussa jonossa se ainoa joka ihailee diktatuuria ja vihaa demokratiaa?


    • Anonyymi

      Katsoin, erittäin hyvä haastattelu hyvässä kunossa oli herra Putin toisin kun Biden joka kertoilee tapailleensa G7 kokousissa ihmisä jotka ovat olleet haudassa jo monta vuotta.

    • Anonyymi

      En nyt luottaisi Putinin sanaan. Puheet ja teot ristiriidassa.

    • Anonyymi

      Antakaa lisää rahaa korruptio kassaan, jospa se siitä. Maailman eniten rahaa kerjäävä sota.

    • Joku oli näköjään laittanut tänne suomennoksen osasta tuosta haastattelua. Ruoditaanpa sitä:

      "T. Carlson: ...Toisin sanoen haluatte saavuttaa neuvottelujen kautta ratkaisun siihen, mitä nyt tapahtuu Ukrainassa?
      V. Putin: Aivan. No olimme jo saavuttaneet sen, Istanbulissa loimme suuren asiakirjan, jonka Ukrainan valtuuskunnan johtaja allekirjoitti mutta sitten hän sanoi: "Olimme valmiita allekirjoittamaan, ja sota olisi loppunut kauan sitten, puolitoista vuotta sitten."

      Putin Kalsarimyrkyttäjä valehtelee. Tuohon aikaan Venäjä tajusi, että sen yritys vallata Kiova ja sitä myötä koko Ukraina oli epäonnistunut surkeasti ja siksi Venäjä tarvitsi tulitaukoa ja aikaa kootakseen armeijansa uudelleen onnistuneeseen Kiovan valtaamiseen. Venäjä olisi pettänyt tuon sopimuksen niin kuin kaikki muutkin sopimukset, joita sen on tehnyt Ukraainan kanssa. On erinomaisen hyvä, ettei Ukraina suostunut tuohon sopimukseen, koska se olisi johtnut koko Ukrainan valtaamiseen ja ukrainalaisten kansanmurhaan.

      "Mutta herra Johnson tuli ja sai meidät eroon siitä, ja menetimme tämän tilaisuuden”. "

      Johnsonin sanomiset eivät olleet pääsyy sopimuksen hylkäämiseen vaan se, ettei Venäjä kyennyt antamaan Ukrainalle uskottavia turvatakuita, koska kaikki tietävät Venäjän pettävän sopimuksensa heti ensitilaisuuden tullen ja lopullinen niitti neuvotteluille oli Venäjän armeijan tekemän Butshan joukkomurhan paljastuminen, minkä Putin Kalsarimyrkyttäjä unohtaa mainita.

      "No, he missasivat sen, tekivät virheen - anna heidän palata asiaan, siinä kaikki."

      Tulitaukoon suostuminen olisi ollut virhe, koska Venäjä olisi vain kasannut armeijansa uudelleen ja valloittanut koko Ukrainan. Lisäksi tuohon aikaan venäjä miehitti vielä noin 40%:a Ukrainasta, kun se nyt miehittää enää noin 18%:a.

      "Mutta miksi meidän pitäisi hätäillä ja korjata jonkun virheet? Ymmärrän, voidaan sanoa, että meidän virheemme on, että tehostimme toimintaamme ja päätimme aseiden avulla lopettaa tämän vuonna 2014 alkaneen sodan, kuten sanoin, Donbassissa."

      Venäjän valtava virhe oli tuon sodan aloittaminen vuonna 2014 ja sen laajentaminen vuonna 2022, siitä ei ole mitään epäilystä ja Venäjä olisi voinut ja voi edelleen lopettaa sen vetämällä miehitysjoukkona pois Ukrainasta Venäjän omien kansainvälisesti tunnustettujen rajojen taakse. Mutta Venäjä ei ole lopettamassa sotaa, vaan laajentamassa sitä.

      "Mutta tuon Teidät vielä syvemmälle, olen jo puhunut tästä, Te ja minä olemme juuri keskustelleet tästä. Palataan sitten vuoteen 1991, jolloin meille luvattiin olla laajentamatta Natoa,"

      NATO ei ole luvannut olla laajentumatta, päinvastoin, NATO on tuonut hyvin selvästi ilmi, että NATO:on voivat kaikki halukkaat jäsenehdot täyttävät maat liittyä. Putin Kalsarimyrkyttäjä siis valehtelee tässäkin.

      "palataan takaisin vuoteen 2008, jolloin Naton portit avattiin, palataan Ukrainan itsenäisyysjulistukseen, jossa se julisti itsensä puolueettomaksi valtioksi."

      Ja Ukraina olikin perustuslakinsa mukaan puolueeton, kunnes se joulukuussa 2014 Venäjän käytyä jo yli 8 kuukautta sotaa puolueettomassa Ukrainassa, kumosi lakinsa, jonka mukaan se on puolueeton. Venäjä ei siis kunnioittanut Ukrainan puolueettomuutta, joten se hylättiin tapeettomana Venäjän oman hyökkäyksen vuoksi.

      "Palataan siihen tosiasiaan, että Ukrainan alueelle alkoi ilmestyä Naton tukikohtia, amerikkalaisia ja brittiläisiä tukikohtia, mikä loi meille näitä uhkia."

      Haha. Ukrainassa oli muutamia NATO:n koulutuskeskuksia, joissa ukrainalaisia opetettiin puolustamaan maataan, johon Venäjä oli jo hyökännyt. Ne eivät uhanneet Venäjää millään lailla.

      "Palataan siihen tosiasiaan, että Ukrainassa tehtiin vallankaappaus vuonna 2014..."

      Putin Kalsarimyrkyttäjä valehtelee. Ukrainassa ei ollut vallankaapausta, vaan vallankumous, kun Ukrainan parlamentti erotti maanpetturiksi osoittautuneen presidenttinsä hänen paettuaan Venäjälle valtion kassan kanssa. Ja väliaikaishallitus järjesti sen jälkeen demokraattisesti vapaat ja rehelliset presidentinvaalit ja parlamenttivaalit.

      "Voit pyörittää tätä palloa edestakaisin loputtomasti. Mutta he lopettivat neuvottelut. Virhe? Joo. Korjatkaa se. Me olemme valmiina. Mitä muuta?"

      Haha. Venäjä on valmis neuvotteluihin, mutta ei neuvottelemaan. Ainoa tapa saada Ukrainaan rauha on Venäjän vetäytyminen omien kansainvälisesti tunnusttetujen rajojensa taakse, mutta siitä Putin Kalsarimyrkyttäjä ei ole kiinnostunut, koska hän ei halua rauhaa, vaan sotaa.

      • Anonyymi

        Haastattelu.


      • LOL: Kuten osoitin, Putin Kasarimyrkyttäjä valehteli tapansa mukaan. Mitän muuta ei tietysti odotettukaan


      • En sentään niin tyhmä, että uskoisin tuon paskanpuhujan valheita.


      • Anonyymi

        Parempi, kun ammattivalehtelija molok ei ruodi yhtään mitään.
        Jonkinlaista hupia se kuitenkin on, pitää vain asennoitua.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        LOL: Kuten osoitin, Putin Kasarimyrkyttäjä valehteli tapansa mukaan. Mitän muuta ei tietysti odotettukaan

        Mitä Putin valehteli?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Putin valehteli?

        Kerron sen tuossa ylempänä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Parempi, kun ammattivalehtelija molok ei ruodi yhtään mitään.
        Jonkinlaista hupia se kuitenkin on, pitää vain asennoitua.

        Et sitten kuitenkaan kyennyt ottamaan kantaa itse asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Putin valehteli?

        Johan se on kerrottu monta kertaa ketjussa! Oletko Ilkka tyhmä?


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Kerron sen tuossa ylempänä.

        Kerro uudelleen.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Et sitten kuitenkaan kyennyt ottamaan kantaa itse asiaan.

        Sinun kantasi on pelkkä valehtelu, miten siihen voi ottaa kantaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerro uudelleen.

        Katso vain sieltä ylempää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinun kantasi on pelkkä valehtelu, miten siihen voi ottaa kantaa?

        Esimerkiksi voit ottaa kantaa argumentteihini, joiden perusteella totesin Putin Kalsarimyrkyttäjän valehtelijaksi ja paskanpuhujaksi.


      • Kerroin jo.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Katso vain sieltä ylempää.

        Kuulepa trolli, on katsottu video ja haastattelu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuulepa trolli, on katsottu video ja haastattelu.

        No sittenhän sinä voit lukea vielä tuon viestini, jossa todistan Putin Kalsarimyrkyttäjän olevan paskanpuhuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan se on kerrottu monta kertaa ketjussa! Oletko Ilkka tyhmä?

        On se ....... TODISTETUSTI !!!!!!!!!!!!!

        Kunpa se syöpänsä kiihdyttäisi tahtiaan.


      • Anonyymi

        Kaiken!.


      • Anonyymi

        "Johnsonin sanomiset eivät olleet pääsyy sopimuksen hylkäämiseen vaan se, ettei Venäjä kyennyt antamaan Ukrainalle uskottavia turvatakuita, koska kaikki tietävät Venäjän pettävän sopimuksensa heti ensitilaisuuden tullen ja lopullinen niitti neuvotteluille oli Venäjän armeijan tekemän Butshan joukkomurhan paljastuminen, minkä Putin Kalsarimyrkyttäjä unohtaa mainita."

        Tuossahan Putin toteuttaa yhden Hitlerin esittämistä näkemyksistä:

        "Sopimukset ovat voimassa vain niin kauan kuin ne ovat tarkoituksenmukaisia." -Adolf Hitler-


      • Anonyymi

        Hiekkalaatikko ikäiset kyselevät. "Kerro mitä Putin on valehdellut"
        Ehkä kyselijöiden pitäisi olla vielä tutti suussa, kun eivät ymmärrä hiekkalaatikon ulkopuolisista asioista mitään.


    • Anonyymi

      täyttä puppua tuo putten haastattelu. vastapuoli keksii syitä ja höpöjuttuja vain siksi että käy sotaa länttä vastaan heikompana osapuolena. tuo puolan aloittama ww2 oli kaikenhuippu.

      • Anonyymi

        Putinin haastattelu oli miltei sankariteko ja ilmankos globalistirikolliset ovat kauhun valtaamia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin haastattelu oli miltei sankariteko ja ilmankos globalistirikolliset ovat kauhun valtaamia.

        Vai pidät sinä patologista valehtelijaa sankarina? Mitä se kertookaan itsestäsi.....


    • Anonyymi

      Täällä jengi vain haukkuu toisiaan, eikä kukaan puhu haastattelun tosiasioista. Dollarin velka on niin paha, että se voi kaatua koska tahansa. Sanktiot eivät toimi, vaan venäjän talous kasvaa ja porskuttaa eteenpäin. Putin ei aio myöskään lopettaa sotaa ennen kuin saa tahtonsa läpi. Eikö tuossa olisi jo kerrassaan aihetta käsitellä ja puhua tosiasioista mahdollisimman rakentavasti? Ja valtamedia suomessa pimittää / kertoo omaa totuutta, johan se nähtiin korona uutisoinnissa. Vain typerykset uskoo yleä, maikkaria tai sanomaa

      • Anonyymi

        Tänne voisi availla aivan mitä tahansa valeuutisketjuja ja nämä tyypit keskenään riitelemällä pitävät ne päiväkausia framilla. Aktiivisuudesta huolimatta vain osa lukijoista kommentoi, ja pääasiassa täällä riehuvat keskenään pari kolme vakiotyyppiä plus useilla eri tunnuksilla härnäävät trollit.


      • Anonyymi

        Sekundaukko Usasta haastattelee nyrjähtänyttä massamurhaajaa ja jonkun pitäisi katsoa sitä


    • Anonyymi

      какого хуя😆

      Ждите только, ублюдки, вы ещё увидите

      Интересно, знаешь ли ты меня хорошо😘

      #терпе́ние #го́ре мне #старуха #жажда
      #чмоканье чмоканье ❤️

      • Anonyymi

        Kuvastaa sinun saastaista fantasiaa.


    • Anonyymi

      Ei voi muuta sanoa kuin että Putin on kohta menneen talven lumia...Venäläisten itsensä olisi jo hyvä tietää se itsekin....

      • Anonyymi

        No hohhoijaa. Tuota samaa paskaa on hoettu vuodesta 2014 asti ja siellä se vaan edelleen vallassa on, vailla mitään merkkejä että olisi väistymässä tai joutumassa sivuun.

        Älkää jaksako. Varmasti kiukuttaa ja pelottaa, mutta tuo jatkuva lässytys on jotain niin säälittävää että keksikää joku muu keino purkaa ahdistuksenne. Menkää vaikka ulos lenkille treenaamaan niitä sotataitoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hohhoijaa. Tuota samaa paskaa on hoettu vuodesta 2014 asti ja siellä se vaan edelleen vallassa on, vailla mitään merkkejä että olisi väistymässä tai joutumassa sivuun.

        Älkää jaksako. Varmasti kiukuttaa ja pelottaa, mutta tuo jatkuva lässytys on jotain niin säälittävää että keksikää joku muu keino purkaa ahdistuksenne. Menkää vaikka ulos lenkille treenaamaan niitä sotataitoja.

        Kiukuttaako sinua, kun rajat on kiinni, niin et pääse kulkemaan Venäjän puolelle mielistelemään Puttea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hohhoijaa. Tuota samaa paskaa on hoettu vuodesta 2014 asti ja siellä se vaan edelleen vallassa on, vailla mitään merkkejä että olisi väistymässä tai joutumassa sivuun.

        Älkää jaksako. Varmasti kiukuttaa ja pelottaa, mutta tuo jatkuva lässytys on jotain niin säälittävää että keksikää joku muu keino purkaa ahdistuksenne. Menkää vaikka ulos lenkille treenaamaan niitä sotataitoja.

        Kumman puolella sinä sitten treenaat "sotataitojasi"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumman puolella sinä sitten treenaat "sotataitojasi"?

        No Suomen armeijan reserviin on sijoitus. Onko joku erityinen syy epäillä vierasjoukkueeseen kuulumista?


    • Anonyymi

      Nyt on enää ajan kysymys, milloin Krimin siltakin on taas kohteena ja sitten Putin voi istuskella Carlsonin kanssa vaikka joka ilta.

    • Anonyymi

      Putin kertoo seuraavassa haastattelussa, että se on natsien syy, että kanat ei enää muni kananmunia ja hinnat nousee sen takia ja väki uskoo, kun Putte niin sanoo...

      • Anonyymi

        Pyhän Äiti Venäjän Nazi Kanat!
        Putin panee. Kanat mjunimaan!


    • Anonyymi

      Niet poni mai paruski

      • Anonyymi

        Niin ja nastarenkaat
        Kylläpä näitä suomalaisia kielitieteilijöitä palstalla riittää.


    • Anonyymi

      Samaa propagandaa oli, kuin muutkin hän haastattelunsa.

    • Anonyymi

      Onneksi vihdoin päästiin Natoon. Saadaan elellä rauhassa.

    • Anonyymi

      Suomi24 välittää Kremlin Terveiset Suomeksi.

    • Anonyymi

      Hehheh haastattelu. Katsoin kohtaan kun putler kertoi WW2 alkamisen Puolan syyksi.
      Unohti sitten kokonaan Molotov-Ribbentrop sopimuksen neukkujen ja natsisaksan välillä. Aika pihalla alkaa papparainen olla.

    • Anonyymi

      Molokin kidalle on annettu aika epäkiitollinen tehtävä, taas kerran.

      Epätoivon vallassa pitää kiistää haastattelun anti ja kuitata kaikki valehteluksi, näin yksinkertaista se on valtamediallekin....joko vaieta tai kuitata valheeksi ilman perusteluja.

      Kysytäänpä yksi kysymys, olisiko Putin niin tyhmä, että valehtelisi asioita, mitkä olisi helppo kumota?
      Ennakkoon oli tiedossa, että videolle tulisi satoja miljoonia katselukertoja, miettikääpä tätä, kun esitätte lapsellisia syytöksiänne.

      • Anonyymi

        "Kysytäänpä yksi kysymys, olisiko Putin niin tyhmä, että valehtelisi asioita, mitkä olisi helppo kumota?"

        Putin itse antoi myönteisen vastauksen haastattelussa..
        Kumoa se!


      • Anonyymi

        Olisiko Putin tyhmä? Niin olisiko? Kyllähän trolli pani hyvän kysymyksen.

        Eiköhän teot kerro tuon. Kaksi vuotta käyty sotaa Ukrainassa, mikä piti Venäjän voittaa 4 päivässä.


      • Anonyymi

        "Kysytäänpä yksi kysymys, olisiko Putin niin tyhmä, että valehtelisi asioita, mitkä olisi helppo kumota?"

        Helppo vastaus helppoon kysymykseen kansainvälisesti etsintäkuulutettu kriminaali on valehdellut niin paljon sodan aikana ja jo ennen sotaa että vastaus on yksinkertainen ...KYLLÄ.

        Eikä se ole edes mikään uutinen


    • Anonyymi

      Kysymys on vastaansanomaton, me kaikki tiedämme, miten terävä ja oivalluskykyinen Putin on....niin valehtelisiko hän satojen miljoonien ihmisten edessä?
      Kysymys on asioista, jotka on helppo tarkentaa.

    • Anonyymi

      Länsimedialle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin vaieta, tai tulkita taas kerran yksittäisiä sanoja sieltä täältä ja yrittää näin pimittää Putinin sanomaa.

      Kaikilla on mahdollisuus katsoa kokonaan haastattelu ja jättää valehteleva valtamedia väliin.

      • Anonyymi

        Ehkä putin olisi voinut vähän kattavammin kertoa asioita kuten siinä kohtaa missä puolusti Hitlerin ja natsisaksan hyökkäystä Puolaan .
        Kertoa vaikka taustoja jossa etupiirisopimuksella oli suurin merkitys ja sen että kun Saksa etenikin odotuksia nopeammin Puolassa joutui Saksa sitten ilmoittamaan että jos NL ei aloittaisi Puolan selustaan idästä sovittua hyökkäystään heti niin neuvostoliiton joukot eivät ehdi etupiirisopimuksessa sovitulle Puolan jakolinjalle.
        Nopeasti sitten NL hyökkäsikin Puolan selustaan ja kerkisi sovitulle jakolinjalle .
        Se oli hieno natsisaksan ja neuvostoliiton yhteinen voitto Puolasta sitähän juhlittiinkin sitten hienolla yhteisellä voiton paraatilla .

        Hyvä että joku edes puolustaa natsisaksan hyökkäystä Puolaan ja Hitleriä vaikka sitten Putin saa ihmiset sitten tässä natsiasiassakin kuulla molempien osapuolten puolustajia .

        Olisin myös halunnut kuulla mistä Putin sai idean hienoon natsisympoliinsa Z se oli kuin hakaristista otettu yjsittäinen sakara olisi kiva tietää oliko se joku kunnianosoitus Hitlerille natseille joita Putin tuntuu ihailevan ja puolustavan ja jotenkin ratsastavan sillä unohtaen kokonaan etupiirisopimukset ja Euroopan jaon jonka pohjalta Stalin ja Hitler aloitti Puolan valloituksen joka oli siis toisen maailmansodan alku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä putin olisi voinut vähän kattavammin kertoa asioita kuten siinä kohtaa missä puolusti Hitlerin ja natsisaksan hyökkäystä Puolaan .
        Kertoa vaikka taustoja jossa etupiirisopimuksella oli suurin merkitys ja sen että kun Saksa etenikin odotuksia nopeammin Puolassa joutui Saksa sitten ilmoittamaan että jos NL ei aloittaisi Puolan selustaan idästä sovittua hyökkäystään heti niin neuvostoliiton joukot eivät ehdi etupiirisopimuksessa sovitulle Puolan jakolinjalle.
        Nopeasti sitten NL hyökkäsikin Puolan selustaan ja kerkisi sovitulle jakolinjalle .
        Se oli hieno natsisaksan ja neuvostoliiton yhteinen voitto Puolasta sitähän juhlittiinkin sitten hienolla yhteisellä voiton paraatilla .

        Hyvä että joku edes puolustaa natsisaksan hyökkäystä Puolaan ja Hitleriä vaikka sitten Putin saa ihmiset sitten tässä natsiasiassakin kuulla molempien osapuolten puolustajia .

        Olisin myös halunnut kuulla mistä Putin sai idean hienoon natsisympoliinsa Z se oli kuin hakaristista otettu yjsittäinen sakara olisi kiva tietää oliko se joku kunnianosoitus Hitlerille natseille joita Putin tuntuu ihailevan ja puolustavan ja jotenkin ratsastavan sillä unohtaen kokonaan etupiirisopimukset ja Euroopan jaon jonka pohjalta Stalin ja Hitler aloitti Puolan valloituksen joka oli siis toisen maailmansodan alku

        Onko Z natsisymboli?

        Ei Putin voinut tarkemmin selvittää asioita kahdessa tunnissa, sen sanoo maalaisjärki.
        Totesi useamman kerran, ettei mene yksityiskohtiin ja eihän siinä olisi ollut mitään järkeä.

        Pääasia oli Ukrainan nykytilanne, mutta Putin halusi omasta tahdostaan selventää asiaa pitemmältä ajalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Z natsisymboli?

        Ei Putin voinut tarkemmin selvittää asioita kahdessa tunnissa, sen sanoo maalaisjärki.
        Totesi useamman kerran, ettei mene yksityiskohtiin ja eihän siinä olisi ollut mitään järkeä.

        Pääasia oli Ukrainan nykytilanne, mutta Putin halusi omasta tahdostaan selventää asiaa pitemmältä ajalta.

        "Pääasia oli Ukrainan nykytilanne, mutta Putin halusi omasta tahdostaan selventää asiaa pitemmältä ajalta."

        Aika huonosti menee Putlerilla jos joutuu perustelemaan hyökkäystään valloitussotaan itsenäiseen naapurimaahansa Hitlerin ja Stalinin Puolan valloituksella ja toisen maailmansodan aloittamisella .

        Ainakin länsimaissa tuon ajan historia salaiset etupiirisopimukset /Euroopan jaot Hitlerin ja Stalinin välillä ovat niin rikollisia ja negatiivisia asioita etten edes putlerina käyttäisi sen ajan rikoksia perusteena nykyajan käsittämättömille rikoksille ihmiskuntaa vastaan joita Putin on kaikkia kansainvälisiä lakeja ja sitoumuksiaan rikkoen toteuttanut Itsenäisessä Ukrainassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Pääasia oli Ukrainan nykytilanne, mutta Putin halusi omasta tahdostaan selventää asiaa pitemmältä ajalta."

        Aika huonosti menee Putlerilla jos joutuu perustelemaan hyökkäystään valloitussotaan itsenäiseen naapurimaahansa Hitlerin ja Stalinin Puolan valloituksella ja toisen maailmansodan aloittamisella .

        Ainakin länsimaissa tuon ajan historia salaiset etupiirisopimukset /Euroopan jaot Hitlerin ja Stalinin välillä ovat niin rikollisia ja negatiivisia asioita etten edes putlerina käyttäisi sen ajan rikoksia perusteena nykyajan käsittämättömille rikoksille ihmiskuntaa vastaan joita Putin on kaikkia kansainvälisiä lakeja ja sitoumuksiaan rikkoen toteuttanut Itsenäisessä Ukrainassa.

        Putinilla ei ollut tarvetta perusteluille, ei hän pyytänyt haastattelua.

        On otettava vastaan myös faktaa Ukrainan nykytilanteen alkuunpanijoista, länsi on tästä kieltäytynyt.
        Faktat ovat kirosana niille, jotka toimivat valheiden kannattamina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinilla ei ollut tarvetta perusteluille, ei hän pyytänyt haastattelua.

        On otettava vastaan myös faktaa Ukrainan nykytilanteen alkuunpanijoista, länsi on tästä kieltäytynyt.
        Faktat ovat kirosana niille, jotka toimivat valheiden kannattamina.

        "Putinilla ei ollut tarvetta perusteluille, ei hän pyytänyt haastattelua."

        Putinille järjestettiin näennäinen "haastattelu" joa ei ollut siis haastattelu vaan Putininn propaganda tuokio


        "Faktat ovat kirosana niille, jotka toimivat valheiden kannattamina."

        Fakta ei ole muuttunut mihinkään .
        On itsenäinen suvereeni Ukraina ja ja silloin ollut itsenäinen venäjä (nykyinen Kiinan täydellinen taloudellinen vasalli)

        Venäjä hyökkäsi valloitussotaan itsenäiseen Ukrainaan RIKKOEN kaikkis kansainväliset lait YK:n ja Etyjin peruskirjojen sitoumukset sekä kansainvälisesti tunnustetut rajasopimukset .

        Tuo fakta ei muutu mihinkään hyökkäys oli myös hyökkäys kansainvälisiä lakeja ja sitoumuksia kohtaan eli kansainvälistä yhteisöä kohtaan .

        Putin ei pysty millään perustelemaan täysin järjetöntä rikollista laitonta valloitussotaansa ei edes idolinsa Hitlerin puolustamisella ja oikeuttamalla tämän valloitussotia naapurimaihinsa.


    • Anonyymi

      Tämän katsottuani silmäni avautuivat. Putin onkin järkimies. Poistin jo kaikki Ukrainan liput parvekkeeltani

    • Anonyymi

      Putlerilla on mennyt vellit ja natsit sekaisin. Eiköhän se hirtetä munistaan jo maan banaani ja kanamunakriisin takia.

    • Anonyymi

      Biden käppäilee vanhainkotiin hih.

    • Anonyymi

      Olisipa käännös suomenkielellä...tarkoitan tekstitys.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Injektiopiikillä on suomenkielinen käännös, klikkaa sinne.


    • Anonyymi

      Putin vispaa varmaan jalallaan lettutaikinan kotonaan ku se ei pysy aloillaan.

      • Anonyymi

        Eikö ole kätevää?


    • Anonyymi

      Historian suurmiesten kuollessaan lausumia sanoja on pidetty arvossa.
      Albert Einsteinin vimesanoiksi saattoi jäädä :lisää valoa. Nämä hän huokaisi saksaksi, koskaan hän ei oppinut englantia. Hänen vierellään ollut hoitaja taas ei osannut saksaa.
      Presidentti Putinin viimeisiksi sanoiksi on povattu huudahdusta: Munat!
      Munien puutehan ravistelee Venäjää arvatenkin vuoskymmeniä eteenpäin.

      • Anonyymi

        Osuiko munille?


      • Anonyymi

        Putinistihuora suvaitsee olla leikkisä.


    • Anonyymi

      Jos keskustelun taso on näin matala, niin jatkettakoon samaan malliin.

    • Carlson haki tukea MAGA-aatteelle ja erilaisille salaliittoteorioille. Sen sijaan Putin keskittyi puhumaan historiasta, joka meni Carlsonilla yli hilseen. Oikeutuksen hakeminen Ukrainan sodalle satojen vuosien takaisista tapahtumista ei oikein tue Yhdysvaltojen olemassaoloa, kun n. 300 vuotta sitten "USA" oli 13 brittiläistä siirtokuntaa. Putinin logiikalla amerikka kuuluisi briteille, ranskalaisille ja venäläisille monien muiden ohella.

      Kaiken lisäksi Putin toesi USA:n talouden olevan vahvalla pohjalla, vaikka Carlson olisi halunnut Putinin kritisoivan Bidenin hallintoa ja taloutta. Lähinnä kyse oli Putinin monologista, joka sisälsi outoa ja esoteerista venäläistä historiallista revisionismia.

      • Anonyymi

        Maga kannattajat ovat foliohattuja suurilta osin. Onneksi niitä on meillä täällä vähän. Convoyssä niiden määrä mitataan. On enää muutama aivopesty jäljellä.


      • Anonyymi

        Kuinka haki tukea 'salaliittoteorioille', miten se ilmeni?
        Mielestäni hän haki totuutta ja sitä, mitä mieltä Putin on asioista.
        Se oli kyllä totta, että venäläiseen tyyliin, Putin halusi selostaa perin pohjin, siis toisin kuin länsimainen pinnallinen lähestymistapa.

        Missä kohtaa Putin totesi USA:n talouden olevan vahvalla pohjalla?
        Se, että Putin ei sortunut kritisoimaan ketään, oli fiksu osoitus käytöstavoista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka haki tukea 'salaliittoteorioille', miten se ilmeni?
        Mielestäni hän haki totuutta ja sitä, mitä mieltä Putin on asioista.
        Se oli kyllä totta, että venäläiseen tyyliin, Putin halusi selostaa perin pohjin, siis toisin kuin länsimainen pinnallinen lähestymistapa.

        Missä kohtaa Putin totesi USA:n talouden olevan vahvalla pohjalla?
        Se, että Putin ei sortunut kritisoimaan ketään, oli fiksu osoitus käytöstavoista.

        Tucker Carlson on MAGA- ja Q-possea. Fox-kanavalla hän levitti jatkuvasti todella häröjä deep state-juttuja ja suoranaisia valheita. Pääasiassa Tucker on kuitenkin pyrkinyt hämmentämään soppaa ja aiheuttamaan kohuja, jotka ovat pitäneet hänet valokeilassa.

        Tucker Carlson ei missään vaiheessa haastanut Putinia vastaamaan kiinnostaviin kysymyksiin esim. Venäjän kärsimistä tappioista ja pakotteiden vaikutuksista Venäjän talouteen. Sen sijaan hän antoi Putinin ylläpitää historialliseen revisionismiin perustuvaa monologia ja vahvistaa venäläistä uhrinarratiivia - siis sitä, jonka mukaan venäläiset ovat todellisia uhreja ja heidän vain oli pakko hyökätä Ukrainaan murhaamaan ja raiskaamaan naisia ja lapsia - heidän oli pakko, koska he ovat uhreja.

        Sama Putinin propaganda on jatkunut melkein neljännesvuosisadan, eikä tämä haastattelu tuonut mitään uutta esiin. Putin pani Carlsonia halvalla pitkin haastattelua, eikä Carlson saanut ainuttakaan mehevää paljastusjuttua, joka olisi tukenut MAGA/Q-salaliittonarratiivia.

        Carlson yritti muutamaan otteeseen johdatella Putinin kritisoimaan Bideniä ja Bidenin talouspolitiikkaa mm. ottamalla keskusteluun dollarin tulevaisuden, johon Putin totesi suurin piirtein, että 3,4 % inflaatio on hyvä, eikä USAn talous näytä heikolta. Olisikohan ollut joskus tunnin kohdalla,.. en muista.

        Ohessa Putinin hallintoa paenneen venäläisen näkemys haastattelusta. Yleinen mielikuva maailman medioissa on ollut, että haastattelu oli pöyristyttävän tylsä, sisälsi valtavasti historiallisia mielipiteitä, jotka menevät enemmän russofiilisen mytologian ja historiallisen revisionismin piiriin, kuin kuvaavat todellista historiaa. Yleinen näkemys on myös, että Putin vei Carlsonia kuin litran mittaa. Carlsonin ensimmäisen kysymyksen jälkeinen hysteerinen nauru muistuttaa siitä, että kaksi oikeaa amerikkalaista journalistia on vankeina Venäjällä, ja väärien kysymysten esittäminen voisi tietää Tuckerille toivottua pidempää Moskovan vierailua. Välillä Tucker näyttää ilmeidensä perusteella valaistuksenomaisesti tajuavan, että hän haastattelee diktaattoria, joka murhauttaa ja vangitsee ihmisiä mitättömistä syistä.

        https://www.youtube.com/watch?v=mRyIIvcjl08


      • Anonyymi

        Näitä MAGA:n kannattajia löytyy USA:n keskilännestä. Alueesta, jota kutsutaan fly over-seuduksi.
        Jokainen, joka on hieman liikkunut preeriakaupungessa, ymmärtää miksi.


    • Anonyymi

      Carlson on turhake ja haastateltava sekaisin.

    • Anonyymi

      >> Myös vastapuolen näkemyksiin kannattaa tutustua. Se auttaa ajattelemaan kriittisesti ja sysvällisesti <<

      Kerro nyt yksikin syy, miksi diktaattorimaisen hallitsijan ja hyökkääjän näkemyksiin pitäisi tutustua?

      Putin kertoi suorin sanoin haastattelussa, että kun Ukarainalle lakataan antamasta aseapua, niin sota loppuu parissa viikossa. Siis parissa viikossa! Se tarkoittaa sitä, että Venäjä jatkaisi hyökkäystään pari viikkoa senkin jälkeen, kun aseapu päättyisi, ja siis kukistaisi Ukrainan ja littäisi sen itseensä - ja sitten sota loppuisi.

      • Anonyymi

        Pari viikkoa on lyhyt aika, aina se kulahtaa, vaikka toimitaan miten.
        Jankkaus hyökkääjästä on osoitus siitä, että sinä et halua ymmärtää tosiasioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari viikkoa on lyhyt aika, aina se kulahtaa, vaikka toimitaan miten.
        Jankkaus hyökkääjästä on osoitus siitä, että sinä et halua ymmärtää tosiasioita.

        BUAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAH !!!!

        "Jankkaus hyökkääjästä on osoitus siitä, että sinä et halua ymmärtää tosiasioita."


        Myös YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ! Tiesitkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari viikkoa on lyhyt aika, aina se kulahtaa, vaikka toimitaan miten.
        Jankkaus hyökkääjästä on osoitus siitä, että sinä et halua ymmärtää tosiasioita.

        Mitä tosiasioita en halua ymmärtää? Tosiasia on se, että Putin valtaa Ukrainan, jos aseapu loppuu. Niin Putin taisi itse sanoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tosiasioita en halua ymmärtää? Tosiasia on se, että Putin valtaa Ukrainan, jos aseapu loppuu. Niin Putin taisi itse sanoa.

        Ryssien piti kävellä Kiovaankin parissa päivässä.


      • Anonyymi

        "sota loppuu parissa viikossa. Siis parissa viikossa!

        Parissa viikossa Venäjä tuhoaisi lännen Ukrainaan rahtaamat aseet, mikäli länsi lopettaisi asetoimitukset. Ja sota loppuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BUAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAH !!!!

        "Jankkaus hyökkääjästä on osoitus siitä, että sinä et halua ymmärtää tosiasioita."


        Myös YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ! Tiesitkö?

        Sillä ei ole mitään merkitystä, poliittinen tuomio.


    • Anonyymi

      Me kristityt rukoilemme apua Ukrainalle ja Putinille synnintuntoa.

    • Anonyymi

      Putinin historiaan "pohjautuvan logiikan" mukaan venäjä pitäisi antaa ruotsalaisille, tai luovuttaa Ukrainalaisille koska Kiova kuitenkin oli ensimmäinen "äiti venäjän" pääkaupunki.

      • Anonyymi

        Historia on mitä on.
        Oli hyvä asia, kun hieman kerrattiin, tuskin kukaan on perillä, muusta mitä koulussa on hieman hipaistu.


      • Anonyymi

        Putin vääristelee historiaa - Kiovan ruhtinaskunta katosi historian hämärään kauan ennen Moskovan Venäjän syntyä 1500 -luvun taitteessa. Sekin katosi Venäjän vallankumouksessa ja syntyi Neuvostoliitto, joka ei ole Putinin Venäjä, joka on hyökkäyssotinut koko ajan synnyttyään 1991 Neuvostoliiton tuhkasta .


    • Anonyymi

      Ei Putin tule synnintuntoon, hän saa patriarkka Kirilliltä syntinsä anteeksi vaikka päivittäin. Saman synnin voi tehdä heti huomenna.

      • Anonyymi

        Siitä myös pitää tehdä parannus, että luulee, että kastautuminen hyisessä joessa ortodoksien tapaan hyökkäyskäskyjen lomassa antaisi synnit anteeksi.


    • Anonyymi

      "Valehtelet, että Ukrainassa ei ollut siviilisotaa ”vallankumouksen”-2014 jälkeen. Valehtelet sokeasti unohtaen Moldovan Transnistrian, joka myöskin julistautui yksipuolisesti itsenäiseksi kuten DNR/LNR. Moldovassakin oli siviilisota mutta se kesti vain 4kk, koska Moldova toisin kuin Ukraina suostui heti tulitaukosopimukseen ja konfliktien jäätymiseen. Transnistria ei kuulu Venäjään eikä Venäjä iskenyt Moldovaan tulitaukosopimuksen jälkeen. Valehtelet, että Venäjä muka jatkaisi Ukrainan miehittämistä tulitaukosopimuksenkin jälkeen. Toisin kuin Chișinău Kiova lietsoi siviilisotaa Ukrainassa 8 vuotta ja pommitti Donbassia jatkuvasti vuodesta 2014."

      Kyllä, vastasyntyneillä on valekuva päässä, että NLn romahdus oli muka ilman etnopoliittisia siviilisotia ja heimosotia.
      Moni ei tajua, että NLsta irtautuneissa tasavalloissa kansallisten liikkeiden nousun taustalla alkoi heimosota ja/tai siviilisota ja aluekiistasota, koska NLn kansojen välillä sisärajat oli piirretty väkivalloin.
      Vuoristo-Karabah on Politbyron kauhistuskartan esikuva.
      Vuoristo-Karabah oli armenialaisenemmistöinen, mutta NLn aikoina se oli piirretty Azerbaidžanin rajojen sisään - tuloksena oli sota Armenian/Vuoristo-Karabahin ja Azerbaidžanin välillä.
      Vuoristo-Karabahilla oli autonomiana itsemääräämisoikeus ja se julistautui itsenäiseksi v.1991, mutta v. 2023 Azerbaidžan valloitti Vuoristo-Karabahin itselleen (Turkin avulla).
      Ukrainan konflikti ja sota Donbassin kanssa kehittyi hitaammin kuin Georgian sota Abhasian kanssa, Georgian sota Etelä-Ossetian kanssa, Moldovan sota Transnistrian kanssa, Venäjän sota Tšetšenian kanssa, Azerbaidžanin sota Vuoristo-Karabahin kanssa.

      On kummallista, että moni tuomitsee Stalinin ja Politbyron mutta hyväksyy Politbyron karttoja eikä ymmärrä, että NLn romahduksen jälkeen heimosotien/siviilisotien syyt ovat samoja.

      • Anonyymi

        "NLsta irtautuneissa tasavalloissa kansallisten liikkeiden nousun taustalla alkoi heimosota ja/tai siviilisota ja aluekiistasota, koska NLn kansojen välillä sisärajat oli piirretty väkivalloin....
        Ukrainan konflikti ja sota Donbassin kanssa kehittyi hitaammin kuin Georgian sota Abhasian kanssa, Georgian sota Etelä-Ossetian kanssa, Moldovan sota Transnistrian kanssa, Venäjän sota Tšetšenian kanssa, Azerbaidžanin sota Vuoristo-Karabahin kanssa."

        lisäksi Tadžikistanin sisällissota (vuosina 1992–1997)


    • Anonyymi

      Haluanpa nähdä sen päivän kun Tucker menee haastattelemaan palestiinalaisjohtajia avatakseen vastapuolen näkemyksiä
      :D

      • Anonyymi

        Helpostihan tuo on toteutettavissa Hamasin terroristien johto vierailee Putinin luona Moskovassa hakemassa ohjeita useinkin siinä samassa sitten voisi Tuckeri tehdä myös Hamasin terroristien propaganda videon kuten teki natsi putinistakin.


      • Anonyymi

        Tucker on haastatellut myös Jeffrey Epsteinin veljeä. Hän näemmä tykkää tarttua vaikeisiin aiheisiin. Se ei tarkoita sitä, että hän itse olisi samaa mieltä niiden haastateltaviensa kanssa.


      • Anonyymi

        Mitä väärää siinä olisi?
        Vaikka se kyllä estettäisiin, sillä siinä paljastettaisiin Israelin petoksellinen toiminta myös omia kansalaisiaan vastaan.


    • Anonyymi

      Kyllä kun lukee (2-3) tämän kaltaisia kommentteja mitä tässäkin aloituksessa on, ymmärtää miksi suomalaisilla menee huonosti, mitä pahimmat ja harhaiset sonnan levittäjät puhuvat mukamas valemedioista. Yök.

    • Anonyymi

      Sori putinisti, mutta tuolta putlerin sekopäältä ei järjellistä haastattelua irtoa, HÄN aloitti sodan vailla MITÄÄN syytä, ja on uhka koko maailman turvallisuudelle, e ei muuksi muutu

      • Anonyymi

        Jäikö haastattelu katsomatta?
        Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäikö haastattelu katsomatta?
        Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.

        BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAA !!!!!

        >>>>< " Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.." <<<<<

        Uskot ressukka sotarikoksista etsintäkuulutetun valeita tyhmyydessäsi.

        YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkässodan Ukrainaan - tiesitkö?

        Tämän vuoksi YK:n peruskirjan 51.artiklan mukaan mikä tahansa YK:n jäsenmaa voi vapaasti auttaa Ukrainaa. Näin myös Suomen kansa on yksimielisesti tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAA !!!!!

        >>>>< " Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.." <<<<<

        Uskot ressukka sotarikoksista etsintäkuulutetun valeita tyhmyydessäsi.

        YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkässodan Ukrainaan - tiesitkö?

        Tämän vuoksi YK:n peruskirjan 51.artiklan mukaan mikä tahansa YK:n jäsenmaa voi vapaasti auttaa Ukrainaa. Näin myös Suomen kansa on yksimielisesti tehnyt.

        Ei Suomi auttanut Irakia millään tavalla, kun USA hyökkäsi Irakiin ja missä viipyvät USA vastaiset pakotteet vieläkin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jäikö haastattelu katsomatta?
        Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.

        No kerropas sinä ne meille.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        No kerropas sinä ne meille.

        Etkö sinä vieläkään tajua syytä, se täytyy olla ymmärryksen puutetta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö sinä vieläkään tajua syytä, se täytyy olla ymmärryksen puutetta?

        Minä tajuan syyn mainiosti. Putin Kalsarimyrkyttäjä on täydellinen roisto ja paskanpuhuja sen lisäksi, että hän on imperialistinen fasisti. Mutta sinä et siis kykene kertomaan täällä hänen haastattelussaan, jota sinä niin kovasti hehkutat, valehtelemiaan syitä sodalleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suomi auttanut Irakia millään tavalla, kun USA hyökkäsi Irakiin ja missä viipyvät USA vastaiset pakotteet vieläkin?

        Irakin jatkuvan sotimisen syy oli Saddam, joka rikkoi toistuvasti aseleposopimusta. Rauhannobelisti Martti Ahtisaari hyväksyi Saddamin kaatamisen sanoilla : ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAA !!!!!

        >>>>< " Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.." <<<<<

        Uskot ressukka sotarikoksista etsintäkuulutetun valeita tyhmyydessäsi.

        YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkässodan Ukrainaan - tiesitkö?

        Tämän vuoksi YK:n peruskirjan 51.artiklan mukaan mikä tahansa YK:n jäsenmaa voi vapaasti auttaa Ukrainaa. Näin myös Suomen kansa on yksimielisesti tehnyt.

        YK tuomitsi myös Israelin touhuja Gazassa. Mutta USA silti auttaa Israelia kansanmurhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäikö haastattelu katsomatta?
        Putin kyllä selitti haastattelussa seikkaperäisesti konfliktiin johtaneet syyt.

        Mutta valehteli, kuten tapana tuntuu olevan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Irakin jatkuvan sotimisen syy oli Saddam, joka rikkoi toistuvasti aseleposopimusta. Rauhannobelisti Martti Ahtisaari hyväksyi Saddamin kaatamisen sanoilla : ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”

        "Rauhannobelisti Martti Ahtisaari hyväksyi Saddamin kaatamisen sanoilla : ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”"

        No kertoiko Martti niiden j-tuhoaseiden sijainnin amerikkalaisille? Heillä kun tuntui olevan vaikeuksia löytää niitä.


    • Anonyymi

      Putin on naZi.

    • Anonyymi

      Foliolampaat jotka eivät usko lännen mediaa, uskovat kuitenkin idän koulutetun vakoojan satuja. Uskomatonta.

      • Anonyymi

        Tarkoitit lännen propagandaa.


    • Anonyymi

      Putin ei vielä tajua, että hänenkin nimensä pyyhitään pois Venäjän historian opetuksesta sen jälkeen, kun koiranputki kasvaa hänen päällään....

      • Anonyymi

        Ei mene kuin muutama vuosikymmen, niin Venäjällä kerrotaan, ettei Putinia ole ollut edes olemassa ja väki uskoo....


    • Anonyymi

      Teimme keskikouluaikaan luokkaretken se aikuiseen Leningradiin, vuosi taisi olla 1967.
      Ihmettelyä piisasi. Mahorkka haisi, samoin bensa döfäsi erilaiselle. Vihreitä kuorma- autoja valkosine teksteineen ja numeroineen pörisi ja savusi joka paikassa. Nyljettyjä lehmän ruhoja vietiin jonnekin, sorkat sojottivat taivasta kohti...
      Seuraava kerran kävin kanereiden kanssa pääsiäisenä vuonna 1989. Silloinkin riitti ihmeteltävää.
      Rappio näkyi, ei mieleen tullut kuitenkaan, että tämä valtio on kohta loppu. Sadalla markalla sai ruhtinaallisen nipun ruplia. Kaviaaria sai, tyttöjä oli tarjona sekä juotavaa olisi ollut tappava määrä. Kengät olisi ostettu jalasta, farkut ja takki myös.
      Nevski Prospektin suuntaisella sivukadulla tiilisen talon seinästä tippui tiilenpalasia, ihmiset kirmasivat alakerran lumisohjoiseen kalakauppaan ylös vikuillen. Mekin käytiin katsomassa kolmen kalalajin valikoimaa. Tällainen yksittäinen havainto piirtyi mieleen.
      Niin se suuri ja mahtava Neuvostoliitto sortui pihisten.
      Nytkään emme pysty näkemään, milloin keikahduspiste ylittyy.

      • Anonyymi

        "Nytkään emme pysty näkemään, milloin keikahduspiste ylittyy."

        Tältä näyttää Moskovassa. Ei ole minkäänlaista merkkiä minkäänlaisesta keikahduspisteestä, vaan oikein hyvä meininki ja ihmiset tyytyväisiä: https://www.youtube.com/watch?v=ylzHuZ-pnq8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nytkään emme pysty näkemään, milloin keikahduspiste ylittyy."

        Tältä näyttää Moskovassa. Ei ole minkäänlaista merkkiä minkäänlaisesta keikahduspisteestä, vaan oikein hyvä meininki ja ihmiset tyytyväisiä: https://www.youtube.com/watch?v=ylzHuZ-pnq8

        Moskova on se näyteikkuna. Kaikki raha menee sinne.
        Alueet saavat nuolla näppejään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moskova on se näyteikkuna. Kaikki raha menee sinne.
        Alueet saavat nuolla näppejään.

        Joo, ihan karmealta näyttää tosiaan maakunnissa, esim. Sotshissa: https://www.youtube.com/watch?v=2aKt7n87PnQ


    • Anonyymi

      Hienoa, että demokraattinen ja rauhantahtoinen venäjä tulee välillä esiin rehellisessä ja oikeassa valossa.
      Nyt jännittää se asia , että kuka on venäjän seuraava presidentti . Voittaako Putin , se on vielä auki.

    • Anonyymi

      Mediaryhmän "Pohjoinen Venäjä" ja RT-television päätoimittaja Margarita Simonyan kertoi, että laajassa journalistisessa tutkimuksessa, jonka tehtävänä oli löytää haastattelu kaikilla kielillä, joka on amerikkalainen toimittaja T. Carlson johti presidentin kanssa Venäjä, V.V. Putin, sen kerrottiin nähneen lähes miljardi ihmistä, mikä on kaikkien aikojen ehdoton ennätys.

      • Anonyymi

        Kahdenkymmenen kahden tunnin aikana 150 miljoonaa ihmistä näki Putinin haastattelun, valtiomiehistä ehdoton ykkönen.


    • Anonyymi

      Sen minkä Putin mainitsi on 100% totta. Esim vaikka se että Puola hyökkäsi Tsekkoslovakiaan Saksan kanssa. Jopa chatgpt tämän voi todistaa, jossei kirjoja osaa etsiä.

      • Anonyymi

        Kaiva oikeat historiankirjat esille.
        Saksa hyökkäsi Puolaan 1.9.1939.
        Sovjetti lähti ryntäämään 17.9. Tapahtui Puolan jako.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiva oikeat historiankirjat esille.
        Saksa hyökkäsi Puolaan 1.9.1939.
        Sovjetti lähti ryntäämään 17.9. Tapahtui Puolan jako.

        Stalin kusetti Hitleriä: Neuvostoliiton piti hyökätä myös 1.9.1939, mutta Stalin ulkopoliittisesti viivytteli reilut kaksi viikkoa, jolloin Saksasta tuli pahis ja Stalin vain "turvasi" oman puolikkaansa Puolasta.


    • Anonyymi

      Kyllähän haastattelusta kävi ilmi Putinin kärsivän harhaluusoisuushäiriöstä.

    • Anonyymi

      Putin elää omassa kuplassaan. Surkeata on, jos uskoo omat kuvitelmansa. Valehteleminenkin on pienempi paha.

    • Anonyymi

      Tässä EI ole sama tilanne kuin savolaisen puhuessa jolloin vastuu siirtyy kuulijalle.
      Vanha viisas intiaanipäällikkö sanoisi: UGH veli puhuu arvoituksen sanoja ottaen huomioon edelliset puheet ja teot.
      Et ole savolainen joten tekojen on puhuttava.
      Koska vastuu on kohdallasi suuri. Henki voi mennä ja koko ihmiskunta voi mennä UGH.

    • Anonyymi

      Eikö pääpointti ollut erikoisoperaation syyt, eikä toinen maailmansota?
      Vladimir kyllä pohjusti sitä vanhalla historialla, mutta pääpaino oli siinä, miksi nykytilanteeseen oli jouduttu.
      Huorien on turha vesittää totuutta.

      • Anonyymi

        "Eikö pääpointti ollut erikoisoperaation syyt, eikä toinen maailmansota?"

        Niinhän sen piti olla mutta Putin sitten luiskahti toiseen maailmansotaan ja alkoi perustelemaan rikollista hyökkäystään ja valloitussotaansa itsenäiseen Ukrainaan toisella maailmansodalla natsismilla ja idolillaan Hitlerillä ....sieltä se ihailu ja Hitlerin toimien oikeutus tukeminen sitten tuli ihan Putinin omasta suusta vaikka kaikki on koko ajan tienneet että Putin on täydellinen natsi joka ihailee Hitlerin ja Stalinin etupiiriajattelua aatetta tavoitteita ihanteita ja toimintatapoja .

        No Putinilla on paska armeija ja älyä puolet vähemmän kuin idolillaan Hitlerillä siksi varmaan Putinin kolemn päivän salama ja vallotussota traagisuudestaan huolimatta on ollut kuin komediaa verrattuna natsisaksan vastaavaan kunnon armeijalla ja oikeilla osaavilla sodan johtajilla oli.


    • Anonyymi

      Ei ole itsellä mitään fobioita venäjän kansaa vastaan, sääliksi käy kun eivät osaa kansana valita päätäjiään. Että saisivat puhen / sanan ja liikkumis vapauden !
      No tähän ei auta kuin se että tekevät sen itse, onko heistä siihen ?
      Historia osoittaa että ei taida olla, toivon että olen väärässä !

      • Anonyymi

        ”sääliksi käy kun eivät osaa kansana valita päätäjiään. Että saisivat puhen / sanan ja liikkumis vapauden...toivon että olen väärässä ”

        Olet väärässä. 99% maista on auki Venäjän kansalle, vain 12 maata ei ole - Belgia, Tanska, Islanti, Latvia, Liettua, Alankomaat, Norja, Puola, Slovakia, Suomi, Tšekki ja Viro ovat keskeyttäneet turistiviisumien myöntämisen Venäjältä tuleville hakijoille.
        Sanktiot rajoittavat epämukavasti kulkuneuvoja kaikille - myöskin EUn väestölle. Eurooppaan Venäjästä pääsee ilmateitse kenties Turkin ja Serbian kautta.
        Sananvapaudesta.
        Olen itse kolmekielinen - venäjäksi saan 1000 kertaa enemmän infoa kuin suomen kielellä, koska meillä Suomessa sananvapaus on ilman tolkkua – liian vähän mediaa, vain Yle ja Hesari uutisoivat jotenkuten poliittiset uutiset, Ilta-sanomat esittää keltaista näkökulmaa, MTV uutiset on sekametelisoppa, muu media on blogimaista.


      • Anonyymi

        "Suomessa on tilastojen mukaan maailman vapain media"

        Lehdistönvapausindeksin mukaan Suomi on eturivissä, mutta median määrä Suomessa on oikein pieni.
        Venäjällä v. 2021 oli 149 288 rekisteröityä tiedotusvälinettä Roskomnadzor-rekisterissä.
        Montako rekisteröityä tiedotusvälinettä on Suomessa? 200 vai 300?

        Venäjällä sodan yhteydessä v. 2022-2023 yli 100 medialähdettä oli blokattu, mutta kymmenet tuhannet uutisoivat kuten ennen ja youtubeen pääsy ei ole kielletty.

        Kts. Wikissä "Mass media in Russia"/"Средства массовой информации России"/Joukkotiedotusvälineet Venäjällä ja "Список заблокированных в России СМИ"/Luettelo Venäjällä estetyistä tiedotusvälineistä


    • Anonyymi

      Putin on oikea mies Venäjän johdossa, isänmaallinen, omaa kansaansa ajatteleva valtiomies.
      Haastattelussa hän teki täysin selväksi, mitkä voimat ovat mellastaneet Ukrainassa ennen ja varsinkin vuoden 2008 jälkeen.
      Eli erikoisoperaatiolle oli oikeutus ja sillä toimella ei rikottu mitään kansainvälisiä säännöksiä taikka lakeja.

      • Anonyymi

        Igorgo kertoi?


      • Anonyymi

        Vaikutat suomalaiselta trollilta, joka vedättelee omaksi ilokseen. Aihepiiri on turvallinen, koska on helppo uskottavasti heittäytyä vähän tyhmäksi. Ja sekös ärsyttää mikä on tarkoituksesikin.


    • Anonyymi

      Haastattelu😂😂😂

    • Anonyymi

      Aloittaja luulottelee, että emme tietäisi Putinin propagandan sisältöä?

      Haastattelu on koominen ilmaisu tässä yhteydessä. Putinin saarnaa, jossa ei tule esille mitään uutta. Jenkkipelleä viedään kuin kuoriämpäriä.

      • Anonyymi

        Voi lapsikulta. Tunnetko olevasi jo iso poika?


      • Anonyymi

        Putin on naZi.


      • Anonyymi

        Retu


    • Anonyymi

      Olisiko Tuckerille annettu kotiinviemisiksi se kuuluisa "kultainen suihku"- video?
      Putinin lahja D. Trumpille. Saatteena, että meillä on vielä pari kopiota täällä Moskovassa.

    • Anonyymi

      HAHAHAAHAAH asiallinen .????

    • Anonyymi

      Jos uskoo tuota haastattelua, niin ÄO on kaksi numeroinen.

      • Anonyymi

        Älä liioittele...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä liioittele...

        No voi se olla kaksi numeroinen luku ... .

        Kuitenkin taulukossa, ÄÖ 70 tai alle, tarkoittaa, että henkilö on VOIMAKKAASTI JÄLKEENJÄÄNYT, l. RETARDI.

        Palstan pikku illegaalien / tiekkaraiden ÄÖ ei todistetusti ylitä edes 6-vuotiaan kengännumeroa (29). :-)


    • Anonyymi

      Tucker on hyödytön pösilö.

    • Anonyymi

      Tämä haastattelu oli loistava. Putin puhui tosiasioita rauhalliseen tapaansa. Ilman länsimaista uhoa, pullistelua ja valehtelemista. Kun länsi on pian hävinnyt ristiretkensä Venäjää vastaan, tulee oikea totuus Ukrainasta lävähtämään maailman tietoisuuteen, ja se ei todellakaan ole kaunista Ukrainan eikä länsimaiden kannalta.

      • Putinismi on kultti, jossa palvotaan kansainvälisesti etsintäkuulutettua sotarikollista, roistoa, varasta ja murhaajaa muka hienona johtajana.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Putinismi on kultti, jossa palvotaan kansainvälisesti etsintäkuulutettua sotarikollista, roistoa, varasta ja murhaajaa muka hienona johtajana.

        Ei kannata käyttää aikaa putinistin kanssa kinaamiseen

        Korjaan yhden sen lauseen, josta näkee, ettei se ymmärrä

        Putinisti "Dollarin velka on niin paha, että se voi kaatua koska tahansa. Sanktiot eivät toimi, vaan venäjän talous"

        (Lieneeryssä koska puhuu dollarin velasta mikä ei ole suomea)

        Ensiksi, maailmassa on 11 itsenäistä valtiota jotka käyttävät dollaria ainoana omana valuuttanaan joten luotto on kova ( ja venäläiset oligarkit tietty kuka luottaisi ruplaan sillä ei saa ulkomailla mitään kuin huonoa kohtelua)

        Toiseksi, monet Usan jättiteknot ovat pörssiarvoltaan suurempia kuin eurooppalaisten valtioiden budjetit

        Kolmanneksi, Usa saa mittaamattomasti lainaa ulkomailtakin alhaisella korolla vaikka valtiolainoillaan joilla se tukee korkeatuottoista vientiään kuten Applea joten Usa saa TUOTTOA velastaan joka siis on vahvuus koska Usa voi aina säätää velkansa valuutan dollari liikkeillä ja maksaa velkansa viemällä kalliita tuotteita muihin maihin. Halpa laina kalliit vientituotteet siis

        Venäjällä ei ole kuin raaka- aineita, Venäjä ei pysty viemään edes mansikoita uusia perunoita . ne tulevat Marokosta sitten Espanjasta sitten Ruotsista ja lopulta Suomesta muttei ikinä Venäjältä. (Nyt jo on saatavissa espanjalaisia mansikoita Suomessa)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata käyttää aikaa putinistin kanssa kinaamiseen

        Korjaan yhden sen lauseen, josta näkee, ettei se ymmärrä

        Putinisti "Dollarin velka on niin paha, että se voi kaatua koska tahansa. Sanktiot eivät toimi, vaan venäjän talous"

        (Lieneeryssä koska puhuu dollarin velasta mikä ei ole suomea)

        Ensiksi, maailmassa on 11 itsenäistä valtiota jotka käyttävät dollaria ainoana omana valuuttanaan joten luotto on kova ( ja venäläiset oligarkit tietty kuka luottaisi ruplaan sillä ei saa ulkomailla mitään kuin huonoa kohtelua)

        Toiseksi, monet Usan jättiteknot ovat pörssiarvoltaan suurempia kuin eurooppalaisten valtioiden budjetit

        Kolmanneksi, Usa saa mittaamattomasti lainaa ulkomailtakin alhaisella korolla vaikka valtiolainoillaan joilla se tukee korkeatuottoista vientiään kuten Applea joten Usa saa TUOTTOA velastaan joka siis on vahvuus koska Usa voi aina säätää velkansa valuutan dollari liikkeillä ja maksaa velkansa viemällä kalliita tuotteita muihin maihin. Halpa laina kalliit vientituotteet siis

        Venäjällä ei ole kuin raaka- aineita, Venäjä ei pysty viemään edes mansikoita uusia perunoita . ne tulevat Marokosta sitten Espanjasta sitten Ruotsista ja lopulta Suomesta muttei ikinä Venäjältä. (Nyt jo on saatavissa espanjalaisia mansikoita Suomessa)

        "Ei kannata käyttää aikaa putinistin kanssa kinaamiseen"

        Juu, ei siitä hyötyä ole, mutta on heille hauska nauraa.


      • Anonyymi

        Venäjän totuus on niin harvinaisen nättiä, että oksat pois.
        Valehtelu on verissä. Sylilapset opetetaan ajamaan kaksilla vankkureilla.
        Onneksi Sovjetin aikaan keittiössä uskalsi puhua totta.
        Miten lienee nyt?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pelkkiä putlerin harhaisen mielen aivo pieruja, ei muuta.

    • Anonyymi

      Ryzzäläinen Q&A, toimittaja saa sekä kysymykset että vastaukset ennen haastattelua. Eli sitä samaa roskapropagandaa jota Putler on suoltanut koko raiskaamissotansa ajan.

    • Anonyymi

      Huvittavaa, kun putlerin trollit yrittää saada täällä jotain aikaan. Carlson on näitä "hyödyllisiä" idiootteja, jotka yrittää esittää niin osaavaa. Yllättäen on liitossa kolmannen imbesillin, Trumpin, kanssa. Mielenkiintoista on, että jenkeissä nämä yksinkertaiset, koulujakäymättömät idiootit ovat republikaanien äänestäjiä, Suomessa vastaava porukka äänestää demareita ja vassareita.

      • Anonyymi

        Ja ovat reservistä eroajia. Ei jatkoon tällaiset👎


    • Anonyymi

      Kiitoksia hyvistä nauruista Aleksandrille, Sergeille, Vladimirille, Andreille, Alekseille ja ketä teitä nyt siellä trollitehtaalla näitä juttuja suoltaakaan tänne vapaan maailman nettipalstoille.
      Niin, ja saattaapa joku tukikirjoitus olla jopa kotimaisiltakin hyödyllisiltä hölmöiltä.

    • Anonyymi

      Ei täällä läntisessä demokratiassa oikein nuo harhaisen fasisti diktaattorin horinat mene läpi.
      TÄYTTÄ PASKAA💩💩💩

    Ketjusta on poistettu 125 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe