Asiallinen Putinin haastattelu Carlsonilla

Anonyymi-ap

Lukekaa Tucker Carlsonin Putin-haastattelu. Myös vastapuolen näkemyksiin kannattaa tutustua. Se auttaa ajattelemaan kriittisesti ja sysvällisesti. Näistä ominaisuuksista on ollut hieman puutetta tällä keskustelufoorumilla.

https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/

629

3265

  Vastaukset

  • Anonyymi

   Vaikka vuoden psykiatri haastattelee psykopaattia , niin silti hän vähän tietää .

   • Anonyymi

   • Anonyymi


   • Anonyymi
    paperiarkkipiispa kirjoitti:

    Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

    Jos et osaa englantia, haastattelun tekstin voi suomentaa googlessa.

    On parempi selvittää itse, mitä Putin todella sanoi eikä mitä valepropaganda Putinin puolesta keksii.


   • Anonyymi

    Se on juuri näin.
    Kansan pitää herätä näkemään kusetus.


   • Anonyymi
    paperiarkkipiispa kirjoitti:

    Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

    Vaikka jos aloitetaan sinusta. Vikaa on latvassa jos laittaa tollasen kuvan.


   • Anonyymi

    Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.


   • Anonyymi

    Se on juurikin noin.


   • Anonyymi
    paperiarkkipiispa kirjoitti:

    Kuka hullu sinne menisi katsomaan?

    Kääriä ja muut Kremlin seuraajat


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.

    Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen mediapooli on USA:n peukalon alla.

    Nuo mediapooli salaliittoteoriat on naurettavia


   • Anonyymi

    SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

    Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

    Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


    On huomattava, että S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän sytyttää sodan Eurooppaan NATO:lla; siksi NATO-jäsenyys on perustuslain kannalta laiton ja rangaistava teko.


    Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, ja epärehellinen kenraali T. Kivinen. He eivät kerro totuutta mistään, vaan kääntävät kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos ihmisyyttä kohtaan, josta rangastukset ovat kovat, muiden rikosten lisäksi.


    Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

    500 000 on jo kuollut.


    Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä ylipäätään vaaleissa, kansanäänedtyksissä ja erityisesti eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

    Sodan asiassa se on rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..


    SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

    Perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa.


    USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

    11.11.2023

    https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


    Oikeuslaitoksen ja KRP:n korruptoineet S. Niinistö ja A. Stubb rikkoivat kaikki rauhansopimukset ja valehtelevat Venäjästä.

    Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

    Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken.

    Se on suuri rikos medialta.

    YLE, MTV, Sanomalehtien Liitto, Mediapooli eikä yksikään sanomalehti Suomessa ei kerro totuutta Suomen kansalle, että Venäjä ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Presidentit S. Niinistö ja T. Halonen ja useiden hallitusten ministerit ja kaikki puolueet valehtelelevat.

    Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

    KOKOOMUKSEN FASISTINEN SUOMI

    Suomi ei ole ollut demokratia eikä oikeusvaltio.

    Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on S. Niinistö.


    Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

    Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat; tarkoittaa, että S. Niinistö ja esikunta ovat vuosien ajan valehdelleet, kuten Washington käskee.


    Suomen ja Saksan kansojen etu on palauttaa kaupalliset ja muut suhteet Venäjään. Ostetaan edullista puuta, terästä, sähköä, kaasua, kotitalouksille sekä teollisuudelle.

    RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

    S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien aikataulua.

    S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

    1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

    2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Vuonna 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikolliset vallan vaihdokset Kiovassa ja Helsingissä nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

    Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö, A. Stubb, P. Orpo ja koko eduskunta.


    Suomen kansan on palautettava valta itselleen.

    Palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sillä turvattiin rauha 80 vuotta ennenkuin S. Niinistö liittoutui Suomen kansalta salaa valheellisesti aloitetuista sodista tunnetun USA:n kanssa vuonna 2014.

    Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen.

    "Mielenvikainen" Kokoomus nousi valtaan valehtelemalla Venäjästä.


   • Anonyymi

    The Empire of Lies

    S. Niinistö eliminoi kaikki NATO:sta koituvat ongelmat pois valtioneuvostosta, lakiesityksestä, perustuslakivaliokunnasta, parlamentista, kansalaisten tietoisuudesta, demokratiasta.

    Esitetään päinvastoin kuin on 80 vuotta jatkuneen neutraaliuden ansiosta säilyneen rauhan kannalta hyvä. Sekaantuu vielä Ruotsin asioihin, joka on ollut neutraali 200 vuotta.

    Suomesta ja Ruotsista S. Niinistö ja rikoskopla tekivät osan USA:n valheiden valtakuntaa, kuten Ukrainasta, jossa USA on määräävässä asemassa.

    Valheiden valtakunnassa on yksi fasistinen sotapuolue.

    Totuudet eivät pääse kansakuntien eikä parlamenttien tietoisuuteen.


    The US Government Lied About The Ukraine War — Colonel Douglas Macgregor Reveals All

    https://m.youtube.com/watch?v=pT4Wn7kLxo4

    London Realin perustaja Brian Rose

    Eversti Macgregor, tervetuloa Lontooseen.

    Suoraan asiaan, Ukrainan sotaan.

    On olemassa todellisuus ja on olemassa median kertomus, joka vaikuttaa täällä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa [Euroopan unionissa, myös Ruotsissa ja Suomessa].

    Brian Rose

    Miksi median kertomus on niin erilainen teidän mielestänne ja mitä todella tapahtuu kentällä Ukrainassa, verrattuna siihen, mitä on kirjoituksissa, joita luen The Timesista Lontoossa, mitä luen New York Timesista säännöllisesti?

    USA:n eversti Douglas Macgregor

    Se on enemmän kuin pelkkä väärä kertomus — narratiivi. Länsi, jota johtavat pääasiassa Washington ja Lontoo, on luonut sen, mitä kutsun valheiden valtakunnaksi — The Empire of Lies.

    Se on todella tuhoisaa, se on järkyttävää laajuudessaan ja vaikutuksiltaan.

    Olin täysin valmistautumaton siihen. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Ovat systemaattisesti valehdelleet kaikesta, mikä liittyy Venäjään ja Ukrainaan [Yhdysvaltoihin, NATO:on, Nord Streamiin ja energia- ja talouskriisiin EU-maissa, jne.]. Valehtelua kuukausien ja vuosien ajan.

    Totuus on, että ihmisille ei ole kerrottu totuutta.

    Totuuden voi löytää, mutta sitä on etsittävä internetistä, että Venäjä ei suinkaan ole paha hyökkääjä.

    Venäjä käynnisti operaation, jonka se katsoi tarpeelliseksi turvatakseen maansa.

    Me olemme tehneet väsymättömästi töitä 20 vuoden ajan heikentääkseemme Venäjää kaikilla päättämillämme tavoilla. Emme välittäneet paljon Putinista ja hänen menestyksestään, jolla hän on onnistunut olennaisesti palauttamaan Venäjän historian tuhkakasasta.

    Venäläiset tekivät hyvin selväksi, että he eivät hyväksy NATOA rajoilleen.

    Ukraina, joka olisi käytännössä Texasin kokoinen USA. Se ei voisi koskaan olla Naton jäsen, koska se olisi yksinkertaisesti liian suuri vaara. He tekivät sen selväksi vuonna 2008 Budapestissä.

    Me jätimme sen huomiotta. Sittemmin Putin on pitänyt puheita, joissa hän on toistanut, ettei halua nähdä Naton tukikohtia, toistuvasti puhunut Ukrainan neutraaliudesta.

    USA:n vallankaappaus vuonna 2014.

    Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi hän puuttui Krimiin, oli estää se, etteivät laivastotukikohdat joutuisi Naton joukkojen käsiin, jotka ovat USA:n joukkoja. Ja muistakaa, että mitä tahansa hän sanookin, NATO:lla hän tarkoittaa viime kädessä USA:n joukkoja. USA:n laivasto olisi mennyt Krimin satamiin ja Krimille. USA:n asevoimat ovat siirtymässä hivuttamalla kohti Venäjän rajaa. [Suomen, EU-maiden, Britannian ja USA:n] Media on päättänyt olla kertomatta totuutta siitä, että vuonna 2014 Ukrainassa tehtiin vallankaappaus, jonka USA suunnitteli, järjesti. Vallankaappaus toi valtaan ihmisiä, jotka eivät olisi muuten koskaan päässeet valtaan.

    USA:n laittomasti valtaan nostamat ihmiset olivat Venäjän vastaisia ja vihamielisiä Venäjän kansallista turvallisuutta kohtaan.

    Me rohkaisimme sitä, me vaalimme sitä. Aloimme kaataa rahaa tähän Ukrainan armeijaksi kutsuttuun yksikköön.

    Vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainan kokematon armeija alkoi välittömästi hyökätä venäläisten kimppuun Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin tasavalloissa.

    ▪︎ Ensimmäisten tykistöhyökkäysten välisenä aikana, vuoden 2014 vallankaappauksen ja venäläisten helmikuussa 2022 tapahtuneen väliintulon välillä, he tappoivat 14000 ihmistä.

    ▪︎ Ultranationalistit, fasistit ampuivat tuhansia ja taas tuhansia tykistön laukauksia itse asiassa viikon tai kahden aikana ennen kuin venäläiset lopulta tulivat paikalle.

    USA:n valtaan nostamat natsit ampuivat yli 2000 laukausta tykistön ammuksia. Nämä kaikki ammuttiin venäläisiä siviilejä vastaan. Nyt huomaan. Sanon venäläisiä siviilejä, he olivat teknisesti Ukrainan kansalaisia. He vain sattuvat olemaan venäläisiä, ja tietysti näitä venäläisiä alettiin sortaa. USA:n neokonservatiivien valtaan nostamat uusnatsit esittivät voimalla heidän kohtalon:

    — Joko teistä tulee ukrainalaisia, ette puhu enää venäjää, puhutte ukrainaa, kirjoitatte ukrainaksi. Omaksutte ukrainalaisen identiteetin ja kulttuurin, jne. — tai me rankaisemme teitä. Itä-Ukrainan venäläiset ovat siis olleet toisen tai kolmannen luokan kansalaisia.

    Vuosiin tämä ei ole mennyt läpi Venäjällä, kuten voitte kuvitella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    The Empire of Lies

    S. Niinistö eliminoi kaikki NATO:sta koituvat ongelmat pois valtioneuvostosta, lakiesityksestä, perustuslakivaliokunnasta, parlamentista, kansalaisten tietoisuudesta, demokratiasta.

    Esitetään päinvastoin kuin on 80 vuotta jatkuneen neutraaliuden ansiosta säilyneen rauhan kannalta hyvä. Sekaantuu vielä Ruotsin asioihin, joka on ollut neutraali 200 vuotta.

    Suomesta ja Ruotsista S. Niinistö ja rikoskopla tekivät osan USA:n valheiden valtakuntaa, kuten Ukrainasta, jossa USA on määräävässä asemassa.

    Valheiden valtakunnassa on yksi fasistinen sotapuolue.

    Totuudet eivät pääse kansakuntien eikä parlamenttien tietoisuuteen.


    The US Government Lied About The Ukraine War — Colonel Douglas Macgregor Reveals All

    https://m.youtube.com/watch?v=pT4Wn7kLxo4

    London Realin perustaja Brian Rose

    Eversti Macgregor, tervetuloa Lontooseen.

    Suoraan asiaan, Ukrainan sotaan.

    On olemassa todellisuus ja on olemassa median kertomus, joka vaikuttaa täällä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa [Euroopan unionissa, myös Ruotsissa ja Suomessa].

    Brian Rose

    Miksi median kertomus on niin erilainen teidän mielestänne ja mitä todella tapahtuu kentällä Ukrainassa, verrattuna siihen, mitä on kirjoituksissa, joita luen The Timesista Lontoossa, mitä luen New York Timesista säännöllisesti?

    USA:n eversti Douglas Macgregor

    Se on enemmän kuin pelkkä väärä kertomus — narratiivi. Länsi, jota johtavat pääasiassa Washington ja Lontoo, on luonut sen, mitä kutsun valheiden valtakunnaksi — The Empire of Lies.

    Se on todella tuhoisaa, se on järkyttävää laajuudessaan ja vaikutuksiltaan.

    Olin täysin valmistautumaton siihen. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Ovat systemaattisesti valehdelleet kaikesta, mikä liittyy Venäjään ja Ukrainaan [Yhdysvaltoihin, NATO:on, Nord Streamiin ja energia- ja talouskriisiin EU-maissa, jne.]. Valehtelua kuukausien ja vuosien ajan.

    Totuus on, että ihmisille ei ole kerrottu totuutta.

    Totuuden voi löytää, mutta sitä on etsittävä internetistä, että Venäjä ei suinkaan ole paha hyökkääjä.

    Venäjä käynnisti operaation, jonka se katsoi tarpeelliseksi turvatakseen maansa.

    Me olemme tehneet väsymättömästi töitä 20 vuoden ajan heikentääkseemme Venäjää kaikilla päättämillämme tavoilla. Emme välittäneet paljon Putinista ja hänen menestyksestään, jolla hän on onnistunut olennaisesti palauttamaan Venäjän historian tuhkakasasta.

    Venäläiset tekivät hyvin selväksi, että he eivät hyväksy NATOA rajoilleen.

    Ukraina, joka olisi käytännössä Texasin kokoinen USA. Se ei voisi koskaan olla Naton jäsen, koska se olisi yksinkertaisesti liian suuri vaara. He tekivät sen selväksi vuonna 2008 Budapestissä.

    Me jätimme sen huomiotta. Sittemmin Putin on pitänyt puheita, joissa hän on toistanut, ettei halua nähdä Naton tukikohtia, toistuvasti puhunut Ukrainan neutraaliudesta.

    USA:n vallankaappaus vuonna 2014.

    Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi hän puuttui Krimiin, oli estää se, etteivät laivastotukikohdat joutuisi Naton joukkojen käsiin, jotka ovat USA:n joukkoja. Ja muistakaa, että mitä tahansa hän sanookin, NATO:lla hän tarkoittaa viime kädessä USA:n joukkoja. USA:n laivasto olisi mennyt Krimin satamiin ja Krimille. USA:n asevoimat ovat siirtymässä hivuttamalla kohti Venäjän rajaa. [Suomen, EU-maiden, Britannian ja USA:n] Media on päättänyt olla kertomatta totuutta siitä, että vuonna 2014 Ukrainassa tehtiin vallankaappaus, jonka USA suunnitteli, järjesti. Vallankaappaus toi valtaan ihmisiä, jotka eivät olisi muuten koskaan päässeet valtaan.

    USA:n laittomasti valtaan nostamat ihmiset olivat Venäjän vastaisia ja vihamielisiä Venäjän kansallista turvallisuutta kohtaan.

    Me rohkaisimme sitä, me vaalimme sitä. Aloimme kaataa rahaa tähän Ukrainan armeijaksi kutsuttuun yksikköön.

    Vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainan kokematon armeija alkoi välittömästi hyökätä venäläisten kimppuun Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin tasavalloissa.

    ▪︎ Ensimmäisten tykistöhyökkäysten välisenä aikana, vuoden 2014 vallankaappauksen ja venäläisten helmikuussa 2022 tapahtuneen väliintulon välillä, he tappoivat 14000 ihmistä.

    ▪︎ Ultranationalistit, fasistit ampuivat tuhansia ja taas tuhansia tykistön laukauksia itse asiassa viikon tai kahden aikana ennen kuin venäläiset lopulta tulivat paikalle.

    USA:n valtaan nostamat natsit ampuivat yli 2000 laukausta tykistön ammuksia. Nämä kaikki ammuttiin venäläisiä siviilejä vastaan. Nyt huomaan. Sanon venäläisiä siviilejä, he olivat teknisesti Ukrainan kansalaisia. He vain sattuvat olemaan venäläisiä, ja tietysti näitä venäläisiä alettiin sortaa. USA:n neokonservatiivien valtaan nostamat uusnatsit esittivät voimalla heidän kohtalon:

    — Joko teistä tulee ukrainalaisia, ette puhu enää venäjää, puhutte ukrainaa, kirjoitatte ukrainaksi. Omaksutte ukrainalaisen identiteetin ja kulttuurin, jne. — tai me rankaisemme teitä. Itä-Ukrainan venäläiset ovat siis olleet toisen tai kolmannen luokan kansalaisia.

    Vuosiin tämä ei ole mennyt läpi Venäjällä, kuten voitte kuvitella.

    Tucker Karlson käsittelee myös rokotehaittoja

    https://twitter.com/TCNetwork/status/1743422128035438876


    https://twitter.com/TexasLindsay_/status/1550461631473356800   • Anonyymi

    NATSI-KOKOOMUKSEN IHMISTEN TAPPAJIEN NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA

    Kokoomus halusi sodan. Rikkoi Minskin rauhansopimukset ja kaikki muut sopimukset.

    USA/YLE manipuloi mediassa varusmiehiä valheilla vihollisuuteen ja sotaan Venäjää vastaan.


    Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee kartalla USA-NATO:n vallan alla olevan S. Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia.

    Sky News

    4.4.2023

    What's the significance of Finland joining NATO?

    https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

    Asetuksista tekstitys


    Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

    Bell:

    Helppo sanoa — Suomi on Naton 31. jäsen.

    USA rikkoi Euroopan, Suomen ja Ukrainan rauhan:

    Se pidentää 1289 km Naton ja Venäjän välisen rajan. [Suomi aiheuttaa NATO:n ohjuksilla sodan ja vie varusmiehet USA:n sijaisotijiksi].

    Suomi 2. maailmansodan loppumisesta lähtien, kun sota Neuvostoliiton kanssa päättyi, on ollut itsenäinen suvereeni neutraali maa.

    Rauhansopimus:

    Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan Euroopassa.


    [Joulukuussa 2017 ennen Kokoomuksen toista petosvaalia, vain 19 % kannatti Natoa.

    Rikollisesti Niinistö valehteli ja pelotteli sodalla kansaa ja eduskuntaa saadakseen internet-kyselyn tuloksen ylös:

    — Kansanäänestyksen väärennös.

    Gallup ei ole perustuslaissa:

    Niinistö:

    — Gallup-tulos riittää ratifioijille NATO-maille. [Sotia sytyttävälle USA:lle, mikä on perustuslain vastaista].

    Ukrainan sodan syttymisen ja pelottelun jälkeen, Niinistön tilaaman internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista, joita manipuloitiin, 80 % kannatti; kyselyä ei edes ollut].

    Bell: Venäjän näkökulma —
    kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

    — Reaktio on lievä. On täysin väärin tulkita se virheellisesti.

    — Venäjä on erittäin huolissaan USA-NATO-EU:n ohjusten tulosta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

    [Asiantuntijat: Tilanne on paljon vaarallisempi kuin 1962 Kuuban ohjuskriisissä]

    Venäjä ei halunnut Natoa rajoilleen, eikä USA:n sotia Eurooppaan. Venäjän ja Euroopan yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

    Toimittaja:

    Naton Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

    — "Tänään saatiin lisää Natoa".

    Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

    Bell:

    On mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli ensimmäiset 12 Naton perustajajäsentä, ml. USA kaukana meren takana.

    — Ydinasia: Oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

    Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

    — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Itä-Ukrainaan, oli tarkoituksellinen yritys estää imperialisti USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke ja rauha.

    Suomen ja Ruotsin — puolueettomien maiden johdon virhe [S. Niinistön Kokoomuksen rikollisuus], johti vääriin päätöksiin.

    [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].


    On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

    [Mielenvikaiselta S. Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta syntyvät uhkat rauhan säilymiseksi.

    USA:n/NATO:n tunkemisesta Suomeen tulee paljon haitallisia seurauksia.

    — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

    Toimittaja:

    Suomen presidentti lehdistötilaisuudessa esitti, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

    [USA/S. Niinistö, kok, valehtelee ja kääntää aina kaikki totuuden vastaiseksi: rikos].

    Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

    Bell:

    Osana globaalia turvallisuutta — Suomen ja Ruotsin turvallisuutta — on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

    Heti kun tulee mutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä on vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, tässä on suuri vaara Euroopalle.

    Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

    Näyttää suunnilleen samanveroiselta.

    Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa.

    — Meille Euroopassa ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen — välisistä sotaisista jännitteistä ja monista talousongelmista USA-NATO:n kautta.

    Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

    IMPERIALISTIT S. NIINISTÖ JA A. STUBB

    USA:n vallan alla Kokoomus on kylvänyt uuden sodan Eurooppaan Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

    The U.S. proxy war in Ukraine

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


   • Anonyymi

    Tucker Carlsonin tekemä Putinin haastattelu saavuttaa suuria katsojalukuja myös Yhdysvalloissa, missä ymmärrys Venäjään kasvaa vauhdilla.

    Suomalaisilla on perustuslaillinen perusoikeus saada oikeaa tietoa sodasta ja rauhasta. Nyt sitä ei ole saatu Niinistön kausien aikana.

    Myös Suomea käsitellen ja oikeudenmukaiseen asioiden analyysiin pyrkii New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitano YouTube-kanavallaan, jossa hän haastattelee henkilöitä, jotka ovat kymmeniä vuosia tutkineet asioita.

    USA:n yliopistojen professoreja, muita tutkijoita, sotilasasiantuntijoita, intel-analyytikkoja sekä mm. Britannian entistä diplomaattia Alistair Crookea, jolla on laajat verkostot. On haastateltu Patrick Lancasteria, joka on 10 vuotta raportoinut Itä-Ukrainasta. Hän ei edusta mediaa, vaan saa rahoituksen suoraan hänen raporttejaan seuraavilta ihmisiltä.

    Oikeaa tietoa ja totuutta on etsitty internetistä, koska USA:n/Kokoomuksen vallan alla olevat YLE, MTV, rikollinen media syöttävät EU-maihin propagandaa.

    New Jerseyn korkeimman oikeuden entinen tuomari Andrew Napolitanon Judging Freedom -kanava tuottaa hyvää, laadukasta ja totuudellista tietoa jatkuvasti.

    https://judgenap.com/

    Edellisistä ydinkohdat:

    https://m.youtube.com/channel/UCDkEYb-TXJVWLvOokshtlsw/videos


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

    Tässä on linkki haastatteluun englannin käännöksen kanssa:

    Interview to Tucker Carlson

    https://www.youtube.com/watch?v=hYfByTcY49k

    > Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

    Ei se kyllä ole. Putin puhuu aivan mitä sattuu ja haastattelija vain hymistelee. Ei yhtään haastamista. Kyse ei ole haastattelusta, vaan Kremlin propagandasta.

    On olemassa syy sille, että länsimaiset toimittajat eivät ole päässeet Putinia haastattelemaan. Siis oikeat toimittajat, en nyt tarkoita näitä hörhöjä joilla ei riitä taidot pitää työpaikkaa edes Foxin hupiohjelmissa...


   • Anonyymi

    STEPHEN GARDNERIN TUOTANNOSSA EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN ANALYYSEJÄ USA-NATON SODISTA. Hänet löytää myös monilta muilta alustoilta hakusanoilla, mm. YouTubesta. Artikkeleita Muck Rackin ja American Conservativen nettisivuilta.

    Suomen perustuslain lähtökohta on ainoastaan rehellisyys ja totuus. Niinistö teki Suomesta valehtelevan fasistisen maan; repi perustuslain, kuten Ukrainassa.

    Niinistön aikana kaikki keskeiset kotimaiset ja ulkomaiset tahot valehtelevat eivätkä kerro totuutta mistään, mikä liittyy Ukrainaan, Niinistöön, Stoltenbergiin, USA:an, NATO:on Nord Streamin räjäyttäjiin.

    Freelancer toimittaja Stephen Gardnerin kanavan tuotannossa on haastateltu monien muiden lisäksi eversti Douglas Macgregoria, jonka analyysit perustuvat hänen laajaan koulutukseen ja eri maiden sotilaallisen ja taloudellisen kyvykkyyden tuntemukseen.

    Gardner syventää tietoa USA:n sisäisistä sotkuista sekä Ukrainaan ja muihin maihin liittyviä USA:n johtaman NATO:n aiheuttamia konflikteja, joita on tähän mennessä 215.

    USA:n kongressi ja senaatti eikä amarikkalaiset eivät välitä lainkaan minkä maan varusmiehet kuolevat heidän sytyttämissään sodissa.

    Stephen Gardnerin tuotanto.

    https://m.youtube.com/channel/UC3VlRtY0ARsTRR5Eq8QE1Yg?cbrd=1


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

    Tässä on linkki haastatteluun englannin käännöksen kanssa:

    Interview to Tucker Carlson

    https://www.youtube.com/watch?v=hYfByTcY49k

    Joo, ja kysymykset on Kremlin natsi laatinut vastattaviksi. Oikea journalisti olisi kysynyt esimerkiksi:
    1. Miltä tuntuu olla pidätettäväksi määrätty sotarikollisepäilty yli sadassa valtiossa?

    2. Onko sankarillista sodankäyntiä pommittaa pääasiallisesti siviilikohteita Ukrainassa?

    3. Onko Butshan siviilien kidutuksista, raiskauksista ja murhista epäillyt venäläissotilaanne urhoollisuusmitalien väärtejä?

    4. Uskotteko joutuvanne vielä elinaikananne Haagiin tuomiolle?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

    Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

    Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


    On huomattava, että S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän sytyttää sodan Eurooppaan NATO:lla; siksi NATO-jäsenyys on perustuslain kannalta laiton ja rangaistava teko.


    Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, ja epärehellinen kenraali T. Kivinen. He eivät kerro totuutta mistään, vaan kääntävät kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi. Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos ihmisyyttä kohtaan, josta rangastukset ovat kovat, muiden rikosten lisäksi.


    Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

    500 000 on jo kuollut.


    Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu koko Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä ylipäätään vaaleissa, kansanäänedtyksissä ja erityisesti eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

    Sodan asiassa se on rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä jne. jne..


    SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

    Perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa.


    USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU SUOMEN TILANTEESTA

    11.11.2023

    https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


    Oikeuslaitoksen ja KRP:n korruptoineet S. Niinistö ja A. Stubb rikkoivat kaikki rauhansopimukset ja valehtelevat Venäjästä.

    Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska koko Suomen kansalle S. Niinistö ja taustahenkilöt ja koko media on valehdellut ja aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

    Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentti ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken.

    Se on suuri rikos medialta.

    YLE, MTV, Sanomalehtien Liitto, Mediapooli eikä yksikään sanomalehti Suomessa ei kerro totuutta Suomen kansalle, että Venäjä ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan. Presidentit S. Niinistö ja T. Halonen ja useiden hallitusten ministerit ja kaikki puolueet valehtelelevat.

    Suomen kansaa valtiovalta kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

    KOKOOMUKSEN FASISTINEN SUOMI

    Suomi ei ole ollut demokratia eikä oikeusvaltio.

    Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on S. Niinistö.


    Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

    Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat; tarkoittaa, että S. Niinistö ja esikunta ovat vuosien ajan valehdelleet, kuten Washington käskee.


    Suomen ja Saksan kansojen etu on palauttaa kaupalliset ja muut suhteet Venäjään. Ostetaan edullista puuta, terästä, sähköä, kaasua, kotitalouksille sekä teollisuudelle.

    RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

    S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien neokonistien aikataulua.

    S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

    1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

    2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Vuonna 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikolliset vallan vaihdokset Kiovassa ja Helsingissä nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

    Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö, A. Stubb, P. Orpo ja koko eduskunta.


    Suomen kansan on palautettava valta itselleen.

    Palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sillä turvattiin rauha 80 vuotta ennenkuin S. Niinistö liittoutui Suomen kansalta salaa valheellisesti aloitetuista sodista tunnetun USA:n kanssa vuonna 2014.

    Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen.

    "Mielenvikainen" Kokoomus nousi valtaan valehtelemalla Venäjästä.

    Putin on naZi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?

    Uskon Putinin jumalaiseen voimaan ja viisauteen. On vain yksi Jumala ja se on dicktaattori bunkkeripapa 666.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATSI-KOKOOMUKSEN IHMISTEN TAPPAJIEN NATO POIS SUOMESTA, RUOTSISTA JA UKRAINASTA

    Kokoomus halusi sodan. Rikkoi Minskin rauhansopimukset ja kaikki muut sopimukset.

    USA/YLE manipuloi mediassa varusmiehiä valheilla vihollisuuteen ja sotaan Venäjää vastaan.


    Britannian ilmavoimien RAF:n ilmailumarsalkka evp Sean Bell tarkastelee kartalla USA-NATO:n vallan alla olevan S. Niinistön aiheuttamia vakavia ongelmia.

    Sky News

    4.4.2023

    What's the significance of Finland joining NATO?

    https://m.youtube.com/watch?v=r5b4PIIobTc&pp=QAFIAQ==

    Asetuksista tekstitys


    Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Mitkä ovat laajemmat vaikutukset jäsenyydestä?

    Bell:

    Helppo sanoa — Suomi on Naton 31. jäsen.

    USA rikkoi Euroopan, Suomen ja Ukrainan rauhan:

    Se pidentää 1289 km Naton ja Venäjän välisen rajan. [Suomi aiheuttaa NATO:n ohjuksilla sodan ja vie varusmiehet USA:n sijaisotijiksi].

    Suomi 2. maailmansodan loppumisesta lähtien, kun sota Neuvostoliiton kanssa päättyi, on ollut itsenäinen suvereeni neutraali maa.

    Rauhansopimus:

    Suomi pysyy puolueettomana pitääkseen puskurivyöhykkeen, vakauden ja rauhan Euroopassa.


    [Joulukuussa 2017 ennen Kokoomuksen toista petosvaalia, vain 19 % kannatti Natoa.

    Rikollisesti Niinistö valehteli ja pelotteli sodalla kansaa ja eduskuntaa saadakseen internet-kyselyn tuloksen ylös:

    — Kansanäänestyksen väärennös.

    Gallup ei ole perustuslaissa:

    Niinistö:

    — Gallup-tulos riittää ratifioijille NATO-maille. [Sotia sytyttävälle USA:lle, mikä on perustuslain vastaista].

    Ukrainan sodan syttymisen ja pelottelun jälkeen, Niinistön tilaaman internet-paneelin gallupkyselyyn osallistuneista, joita manipuloitiin, 80 % kannatti; kyselyä ei edes ollut].

    Bell: Venäjän näkökulma —
    kasvattavat puolustusjärjestelmiään.

    — Reaktio on lievä. On täysin väärin tulkita se virheellisesti.

    — Venäjä on erittäin huolissaan USA-NATO-EU:n ohjusten tulosta Suomeen, Ruotsiin ja Ukrainaan.

    [Asiantuntijat: Tilanne on paljon vaarallisempi kuin 1962 Kuuban ohjuskriisissä]

    Venäjä ei halunnut Natoa rajoilleen, eikä USA:n sotia Eurooppaan. Venäjän ja Euroopan yhteinen perintö ovat neutraalit vyöhykkeet.

    Toimittaja:

    Naton Stoltenberg sanoi Suomen liittymisestä:

    — "Tänään saatiin lisää Natoa".

    Mikä, kuten sanoitte, on turvallisuuden kannalta päinvastaista kehitystä kuin hän halusi sanoa. Miten pääsimme tähän pisteeseen tänään?

    Bell:

    On mielenkiintoista katsoa taaksepäin. Vuonna 1949 oli ensimmäiset 12 Naton perustajajäsentä, ml. USA kaukana meren takana.

    — Ydinasia: Oli valtava vakauttava puskurivyöhyke Naton ja entisen Neuvostoliiton välillä. Tämä muuttui 1990 Neuvostoliiton hajottua.

    Puskurivyöhykkeen kannalta keskeiset Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua päättivät liittyä Natoon. Seurauksena syntyi yhteinen raja Venäjän ja Naton kanssa.

    — Tietysti Putinin tekemä joukkojen siirto Itä-Ukrainaan, oli tarkoituksellinen yritys estää imperialisti USAta liittämästä Ukrainaa [ja Suomea] Natoon — estää Naton massiivinen laajeneminen, säilyttää puskurivyöhyke ja rauha.

    Suomen ja Ruotsin — puolueettomien maiden johdon virhe [S. Niinistön Kokoomuksen rikollisuus], johti vääriin päätöksiin.

    [Uhkaa ei ole ollut Suomessa 80 vuoteen eikä Ruotsissa 200 vuoteen].


    On varoituksen paikka käytettäessä sanaa "juhliminen" Suomen liittyessä Natoon:

    [Mielenvikaiselta S. Niinistöltä] Järjen vastainen päätös hakea Natoon perusteena Putinin joukkojen siirto Ukrainaan, jonka tarkoitus on juuri eliminoida Natosta syntyvät uhkat rauhan säilymiseksi.

    USA:n/NATO:n tunkemisesta Suomeen tulee paljon haitallisia seurauksia.

    — Eikä vähiten, että se lisää jännitteitä idän ja lännen välillä.

    Toimittaja:

    Suomen presidentti lehdistötilaisuudessa esitti, että kyse on turvallisuudesta ja vakaudesta.

    [USA/S. Niinistö, kok, valehtelee ja kääntää aina kaikki totuuden vastaiseksi: rikos].

    Suomi liittyi Natoon. Ruotsi lienee seuraava. Mitä seurauksia liittymisellä on globaaliin turvallisuuteen?

    Bell:

    Osana globaalia turvallisuutta — Suomen ja Ruotsin turvallisuutta — on ollut vakiintunut rauha 80 vuotta.

    Heti kun tulee mutos globaalissa tektonisessa järjestelmässä, sillä on vakavia seurauksia. Jos katsomme laajempaa karttaa, tässä on suuri vaara Euroopalle.

    Katsotte Natoa, joka on pohjoinen pallonpuolisko, paljon Nato-maita sinisellä. Punainen on Venäjä.

    Näyttää suunnilleen samanveroiselta.

    Sotaisat neokonistit, USA:n puolueet, voivat tehdä provokaatioita Suomen kautta, joista seuraa konflikti Venäjän kanssa, kuten Ukrainassa.

    — Meille Euroopassa ei ole hyötyä Venäjän ja Suomen — idän ja lännen — välisistä sotaisista jännitteistä ja monista talousongelmista USA-NATO:n kautta.

    Kun sota Ukrainan konfliktissa on ohi — kun se väistämättä päättyy — läntisten johtajien on palutettava uudelleen rauhan tasapaino.

    IMPERIALISTIT S. NIINISTÖ JA A. STUBB

    USA:n vallan alla Kokoomus on kylvänyt uuden sodan Eurooppaan Naton laajenemisella Venäjän rajalle.

    The U.S. proxy war in Ukraine

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

    IMPERIALISTI KOKOOMUS

    NATO = KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN JA S. MARININ SUURET RIKOKSET SUOMEN, RUOTSIN JA UKRAINAN KANSOJA KOHTAAN:

    NIINISTÖN JA STUBBIN IMPERIALISMI:

    ▪︎ "KOKOAAN SUUREMPI SUOMI".

    ▪︎ "NATO-USA TARVITSEE SUOMEN NATO:on".

    Sotarikokset:

    Valehdeltiin Ukrainalaisille. Valehdellaan suomalaisille ja ruotsalaisille.

    ▪︎ Venäjä ei halunnut vihollisuuksia eikä sotaa.

    ▪︎ USA-Niinistö halusi vihollisuuden, provosoi ja sota tuli Ukrainaan. Seuraavaksi Suomi.


    THE U.S. PROXY WAR IN UKRAINE

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

    John Bellamy Foster, sosiologian professori Oregonin yliopisto, USA

    Lyhyt suomennos professori Fosterin 31. maaliskuuta 2022 Tricontinental: Institute for Social Researchin neuvottelukunnalle pitämästä esitelmästä:

    Ukrainan sodasta puhuttaessa on tiedettävä, että kyseessä on sijaissota, proxy-sota. [Länsi huijasi ukrainalaiset sotimaan USA:n sotaa Venäjää vastaan].

    Leon Panetta, joka toimi CIA:n johtajana ja sitten puolustusministerinä Barack Obaman hallinnon aikana, tunnusti, että Ukrainan sota on USA:n "proxy-sota".

    ▪︎ Selkeästi sanottuna USA — Nato-EU — käy pitkää sijaissotaa Venäjän kanssa, ja taistelukenttänä on Ukraina.

    [KOKOOMUS: TÄSTÄ TULEE PITKÄ SOTA].

    Sijaissodassa USA:n ja Kokoomuksen rooli, kuten Panetta vakuutti, on toimittaa yhä enemmän ja enemmän aseita yhä nopeammin ja nopeammin Ukrainan toimittaessa taistelut ulkomaisilla palkkasotureilla tuettuna.

    Miten sijaissota syntyi?

    On tarkasteltava USA:n [S. NIINISTÖN] imperialistista suurstrategiaa.

    On palattava vuoteen 1991, jolloin Neuvostoliitto hajosi, tai vielä kauemmaksi 1980-luvulle.

    Imperialistisessa suuressa strategiassa on kaksi osa-aluetta, joista ensimmäinen on geopoliittinen laajentuminen ja sijoittuminen. Mukaan lukien Naton laajentuminen [Mielenvikaisen S. Niinistön hanke: Suomi, Ruotsi NATO:on]. Toinen on USA:n pyrkimys ydinaseissa ylivaltaan.

    Kolmas osa-alue liittyy talouteen. Sitä ei käsitellä.

    Ensimmäinen osa-alue: Geopoliittinen laajentuminen

    Ensimmäinen osa-alue esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992, vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, julkaisemassa USA:n sotapoliittisessa julistuksessa. Tuolloin hyväksytty ja siitä lähtien noudatettu suuri imperialistinen strategia koski USA:n geopoliittista etenemistä entisen Neuvostoliiton alueelle sekä entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneelle alueelle. [S. Niinistö kuvitteli, että Venäjä romahtaa nopeasti].

    USA:n ja Naton geopoliittinen laajentumisprosessi alkoi välittömästi, mikä näkyy kaikissa USA:n ja Naton sodissa Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, joita on käyty kolmen viime vuosikymmenen aikana. Naton sota Jugoslaviassa 1990-luvulla oli tässä suhteessa erityisen tärkeä. Jo Jugoslavian hajottamisen ollessa käynnissä USA aloitti Naton laajentamisprosessin siirtämällä sitä yhä idemmäksi, jotta se kattaisi kaikki entiset Varsovan liiton maat sekä osia entisestä Neuvostoliitosta.

    Bill Clinton otti Naton laajentumisen osaksi ohjelmaansa vuoden 1996 vaalikampanjassaan. Washington alkoi toteuttaa tätä vuonna 1997, ja lopulta Natoon lisättiin 15 uutta maata, mikä kaksinkertaisti sen koon ja loi 30-maisen Atlantin liiton, joka kohdistui uhkana Venäjälle. Samalla Natolle annettiin entistä globaalimpi interventionistinen rooli, kuten Jugoslaviassa, Syyriassa ja Libyassa.


    Tavoitteena oli kuitenkin Ukraina:

    Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 julkaistussa Grand Chessboard -kirjassaan: Ukraina on "geopoliittinen solmukohta", joka, jos se saataisiin Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin:

    1. Sitoa.

    2. Jopa paloitella.

    [IMPERIALISTI-GLOBALISTI JA RIKOLLINEN NIINISTÖ, KOK:

    "NATO TARVITSEE SUOMEA"]

    Tämä on ollut tavoite koko ajan, ja USA:n strategiset suunnittelijat ja Washingtonin virkamiehet ovat yhdessä Naton liittolaisten kanssa toistuvasti todenneet, että he halusivat tuoda Ukrainan Natoon. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008. [MYÖS KOKOOMUKSEN NATON ALKU SAMANA VUONNA 2008].

    Marraskuussa 2021, Washingtonin, Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon. Tämä on ollut myös Naton tavoite jo pitkään.

    USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan.

    Brzezinskin ja muiden ajatus oli, että kun Ukraina [JA NIINISTÖ, KOK,] oli huijattu Natoon, Venäjä oli mennyttä, Moskovan läheisyys Ukrainan ollessa Nato-liiton 31. valtio, antaisi Natolle 1931 km rajan Venäjän kanssa, samaa tietä, jota pitkin Hitlerin armeijat olivat tunkeutuneet Neuvostoliittoon, mutta tässä tapauksessa niin, että Venäjä kohtasi maailman suurimman ydinaseliiton.

    Tämä muuttaisi koko geopoliittisen kartan ja antaisi lännelle Euraasian hallinnan Kiinan länsipuolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    IMPERIALISTI KOKOOMUS

    NATO = KOKOOMUKSEN S. NIINISTÖN JA S. MARININ SUURET RIKOKSET SUOMEN, RUOTSIN JA UKRAINAN KANSOJA KOHTAAN:

    NIINISTÖN JA STUBBIN IMPERIALISMI:

    ▪︎ "KOKOAAN SUUREMPI SUOMI".

    ▪︎ "NATO-USA TARVITSEE SUOMEN NATO:on".

    Sotarikokset:

    Valehdeltiin Ukrainalaisille. Valehdellaan suomalaisille ja ruotsalaisille.

    ▪︎ Venäjä ei halunnut vihollisuuksia eikä sotaa.

    ▪︎ USA-Niinistö halusi vihollisuuden, provosoi ja sota tuli Ukrainaan. Seuraavaksi Suomi.


    THE U.S. PROXY WAR IN UKRAINE

    https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/

    John Bellamy Foster, sosiologian professori Oregonin yliopisto, USA

    Lyhyt suomennos professori Fosterin 31. maaliskuuta 2022 Tricontinental: Institute for Social Researchin neuvottelukunnalle pitämästä esitelmästä:

    Ukrainan sodasta puhuttaessa on tiedettävä, että kyseessä on sijaissota, proxy-sota. [Länsi huijasi ukrainalaiset sotimaan USA:n sotaa Venäjää vastaan].

    Leon Panetta, joka toimi CIA:n johtajana ja sitten puolustusministerinä Barack Obaman hallinnon aikana, tunnusti, että Ukrainan sota on USA:n "proxy-sota".

    ▪︎ Selkeästi sanottuna USA — Nato-EU — käy pitkää sijaissotaa Venäjän kanssa, ja taistelukenttänä on Ukraina.

    [KOKOOMUS: TÄSTÄ TULEE PITKÄ SOTA].

    Sijaissodassa USA:n ja Kokoomuksen rooli, kuten Panetta vakuutti, on toimittaa yhä enemmän ja enemmän aseita yhä nopeammin ja nopeammin Ukrainan toimittaessa taistelut ulkomaisilla palkkasotureilla tuettuna.

    Miten sijaissota syntyi?

    On tarkasteltava USA:n [S. NIINISTÖN] imperialistista suurstrategiaa.

    On palattava vuoteen 1991, jolloin Neuvostoliitto hajosi, tai vielä kauemmaksi 1980-luvulle.

    Imperialistisessa suuressa strategiassa on kaksi osa-aluetta, joista ensimmäinen on geopoliittinen laajentuminen ja sijoittuminen. Mukaan lukien Naton laajentuminen [Mielenvikaisen S. Niinistön hanke: Suomi, Ruotsi NATO:on]. Toinen on USA:n pyrkimys ydinaseissa ylivaltaan.

    Kolmas osa-alue liittyy talouteen. Sitä ei käsitellä.

    Ensimmäinen osa-alue: Geopoliittinen laajentuminen

    Ensimmäinen osa-alue esiteltiin Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992, vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, julkaisemassa USA:n sotapoliittisessa julistuksessa. Tuolloin hyväksytty ja siitä lähtien noudatettu suuri imperialistinen strategia koski USA:n geopoliittista etenemistä entisen Neuvostoliiton alueelle sekä entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneelle alueelle. [S. Niinistö kuvitteli, että Venäjä romahtaa nopeasti].

    USA:n ja Naton geopoliittinen laajentumisprosessi alkoi välittömästi, mikä näkyy kaikissa USA:n ja Naton sodissa Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, joita on käyty kolmen viime vuosikymmenen aikana. Naton sota Jugoslaviassa 1990-luvulla oli tässä suhteessa erityisen tärkeä. Jo Jugoslavian hajottamisen ollessa käynnissä USA aloitti Naton laajentamisprosessin siirtämällä sitä yhä idemmäksi, jotta se kattaisi kaikki entiset Varsovan liiton maat sekä osia entisestä Neuvostoliitosta.

    Bill Clinton otti Naton laajentumisen osaksi ohjelmaansa vuoden 1996 vaalikampanjassaan. Washington alkoi toteuttaa tätä vuonna 1997, ja lopulta Natoon lisättiin 15 uutta maata, mikä kaksinkertaisti sen koon ja loi 30-maisen Atlantin liiton, joka kohdistui uhkana Venäjälle. Samalla Natolle annettiin entistä globaalimpi interventionistinen rooli, kuten Jugoslaviassa, Syyriassa ja Libyassa.


    Tavoitteena oli kuitenkin Ukraina:

    Zbigniew Brzezinski, joka oli tämän kaiken tärkein strategi, ja joka oli ollut Jimmy Carterin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi vuonna 1997 julkaistussa Grand Chessboard -kirjassaan: Ukraina on "geopoliittinen solmukohta", joka, jos se saataisiin Naton jäseneksi ja länsimaiden valvontaan, heikentäisi Venäjää niin paljon, että se voitaisiin:

    1. Sitoa.

    2. Jopa paloitella.

    [IMPERIALISTI-GLOBALISTI JA RIKOLLINEN NIINISTÖ, KOK:

    "NATO TARVITSEE SUOMEA"]

    Tämä on ollut tavoite koko ajan, ja USA:n strategiset suunnittelijat ja Washingtonin virkamiehet ovat yhdessä Naton liittolaisten kanssa toistuvasti todenneet, että he halusivat tuoda Ukrainan Natoon. Nato virallisti tämän tavoitteen vuonna 2008. [MYÖS KOKOOMUKSEN NATON ALKU SAMANA VUONNA 2008].

    Marraskuussa 2021, Washingtonin, Bidenin hallinnon ja Kiovan Zelenskin hallituksen välisessä uudessa strategisessa peruskirjassa sovittiin, että välitön tavoite on Ukrainan liittäminen Natoon. Tämä on ollut myös Naton tavoite jo pitkään.

    USA vuoden 2021 viimeisinä kuukausina ja vuoden 2022 alussa eteni hyvin nopeasti militarisoidakseen Ukrainan.

    Brzezinskin ja muiden ajatus oli, että kun Ukraina [JA NIINISTÖ, KOK,] oli huijattu Natoon, Venäjä oli mennyttä, Moskovan läheisyys Ukrainan ollessa Nato-liiton 31. valtio, antaisi Natolle 1931 km rajan Venäjän kanssa, samaa tietä, jota pitkin Hitlerin armeijat olivat tunkeutuneet Neuvostoliittoon, mutta tässä tapauksessa niin, että Venäjä kohtasi maailman suurimman ydinaseliiton.

    Tämä muuttaisi koko geopoliittisen kartan ja antaisi lännelle Euraasian hallinnan Kiinan länsipuolella.

    ... jatko

    Yhdysvaltojen, Britannian, Ukrainan, Suomen ja Ruotsin - EU-maiden media ovat sensuroineet totuuden. Tietenkin, koska imperialistit neokonistit Joe Biden, Niinistö, kok, Victoria Nuland, Antony Blinken, Jake Sullivan, jne., Naton ja Suomen kenraalit halusivat sodan syttyvän.

    suomeksi

    Professori John Bellamy Foster

    On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

    USA-NATO:n sijaissota alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tehtiin Yhdysvaltojen suunnitelma Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja äärinatsit saivat vallan.

    Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota. Krim oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991-1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään. Kun tapahtui vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi siitä pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen. Itä-Ukrainassa pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja natsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, ja surullisen kuuluisa tapaus oli 40 ihmisen räjäyttäminen julkisessa rakennuksessa, jonka Azov-pataljoonaan liittyneet uusnatsit tekivät.

    Alun perin oli useita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Sisällissota

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota natsihallinnon, läntisen Kiovan ja itäisen Donbassin välille. Kyseessä oli kuitenkin myös valtakirjasota, sijaissota, jossa Yhdysvallat/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia. Sisällissota alkoi heti vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

    Ennenkuin Venäjä tuli paikalle puolustamaan, sisällissodassa ehti kuolla 14 000 ihmistä. Uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle. Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

    USA:n ja EU:n alainen Kiova kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan. Yhdysvallat jatkoi tehostettua sotilaskoulutusta ja aseiden toimittamista.

    Washington antoi vuosina 1991-2021 valtavasti sotilaallista tukea Kiovalle. Yhdysvaltojen suora sotilaallinen tuki Kiovalle oli 3,8 miljardia dollaria vuosina 1991-2014. Vuodesta 2014 vuoteen 2021 se oli 2,4 miljardia dollaria, ja se kasvoi. Lopulta se nousi räjähdysmäisesti [113 miljardiin dollariin] Joe Bidenin tultua Washingtonin virkaan.

    Yhdysvallat militarisoi Ukrainaa hyvin nopeasti. Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada kouluttivat noin 50 000 ukrainalaista sotilasta, kun Yhdysvaltojen kouluttamia sotilaita ei lasketa mukaan. CIA itse asiassa koulutti Azovin pataljoonan ja oikeistopuolueen puolisotilaalliset joukot. Kaikki tämä kohdistui Venäjän olemassa olon uhkaksi.

    Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinaseista

    ▪︎ Koska Nato on ydinaseliitto, ja jos UKRAINA [SUOMI, NIINISTÖN VALTIOPETOS] otettaisiin Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi vastata.

    Puolassa ja Romaniassa on jo nyt ballististen ohjusten torjuntalaitteita, jotka ovat ratkaisevia vastaiskuaseina Naton ensi-iskussa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sinne sijoitetut Aegis-ohjuspuolustusjärjestelmät pystyvät myös laukaisemaan ydinohjuksia.

    Kaikki tämä vaikutti Venäjän osallistumiseen Ukrainan sisällissotaan. Helmikuussa 2022 Kiova valmisteli suurhyökkäystä, jossa 130 000 sotilasta oli Donbassin rajoilla idässä ja etelässä, ja Yhdysvallat/NATO tulitti Donbassia jatkuvalla Yhdysvaltojen/Naton avulla.

    Tämä ylitti Moskovan selkeästi artikuloidut punaiset linjat.

    Vastauksena Venäjä ilmoitti ensin, että Minskin sopimukset olivat epäonnistuneet ja että Donbassin tasavaltoja oli pidettävä itsenäisinä ja autonomisina valtioina.

    Venäjä puuttui Ukrainan sisällissotaan puolustaen täysin venäläistä Donbassia sekä oman kansallisen turvallisuuden mukaisesti, poistaakseen natseista ja USA-EU-Natosta näkemänsä suuret uhkat.


    Tuloksena on Yhdysvaltojen/Nato-maiden ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa, ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa Yhdysvaltojen järjestämästä vallankaappauksesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä hemmetin mediapooli? Uskotko lättymaahankin?

    Mediapooli on HVKn perustama valtamedian uutistarjonnan ”harmonisoija” eli sensuuri. Se yhdenmukaistaa uutistarjonnan sellaiseksi kuin USA haluaa sen näyttävän.
    Näyttää vielä olevan näitä hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät tajua kuinka suomalaisia aivopestään ja ohjataan ajattelemaan ”oikein”. Se mikä on oikein määrittelee USA.

    Jonkun kannattaisi nyt selvittää ensin itselleen vaikka googlaamalla mikä on Mediapooli. Tietenkin se esitetään hyvänä elimenä, jonka tarkoitus on suojata kansalaisia ”väärältä” tiedolta.

    Suomessa ei ole vapaata mediaa. Se menetettiin Salen aikana kun Mediapooli perustettiin 2014.

    Saatanan tunari. Mediapooli toimii demokratian vastaisesti mutta sitä ei voida purkaa Natojäsenyyden vuoksi. Natojäsenyys vaatii tiettyjä uhrauksia ja yksi niistäkin vapaan tiedonkulun estäminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mediapooli on HVKn perustama valtamedian uutistarjonnan ”harmonisoija” eli sensuuri. Se yhdenmukaistaa uutistarjonnan sellaiseksi kuin USA haluaa sen näyttävän.
    Näyttää vielä olevan näitä hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät tajua kuinka suomalaisia aivopestään ja ohjataan ajattelemaan ”oikein”. Se mikä on oikein määrittelee USA.

    Jonkun kannattaisi nyt selvittää ensin itselleen vaikka googlaamalla mikä on Mediapooli. Tietenkin se esitetään hyvänä elimenä, jonka tarkoitus on suojata kansalaisia ”väärältä” tiedolta.

    Suomessa ei ole vapaata mediaa. Se menetettiin Salen aikana kun Mediapooli perustettiin 2014.

    Saatanan tunari. Mediapooli toimii demokratian vastaisesti mutta sitä ei voida purkaa Natojäsenyyden vuoksi. Natojäsenyys vaatii tiettyjä uhrauksia ja yksi niistäkin vapaan tiedonkulun estäminen.

    Kiitos sinulle, kun kerroit Mediapoolista ja sen perustamisesta vuonna 2014, mikä on merkittävä vuosi:

    Tieto täydentää aikajanalla olevia perustuslakien ja kansainvälisen oikeuden vastaisia lännen tekoja sekä Ukrainan että Suomen ja Ruotsin kontekstissa. Monien rikosten laajassa kuvassa on NATO:n neuvosto, Yhdysvaltojen alainen Stoltenberg, Yhdysvallat, Britannia, EU, YK ja YK:n alainen Kansainvälinen rikostuomioistuin.

    Kertoo Niinistön ja hänen kotimaisen ja ulkomaisen verkoston lakien ja sopimusten rikkomisesta. Suomessa Niinistö on luonut fasistisen verkoston suuressa määrässä virkanimityksiä, median haltuunotossa YLE ja koko Mediapooli.

    Perustuslain vastaiset Kokoomus-poliittiset: kenraalit ja oikeuskansleri, Valtakunnan syyttäjä, Valtakunnanoikeus jne. jne..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ... jatko

    Yhdysvaltojen, Britannian, Ukrainan, Suomen ja Ruotsin - EU-maiden media ovat sensuroineet totuuden. Tietenkin, koska imperialistit neokonistit Joe Biden, Niinistö, kok, Victoria Nuland, Antony Blinken, Jake Sullivan, jne., Naton ja Suomen kenraalit halusivat sodan syttyvän.

    suomeksi

    Professori John Bellamy Foster

    On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

    USA-NATO:n sijaissota alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tehtiin Yhdysvaltojen suunnitelma Maidanin vallankaappaus, jossa demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja äärinatsit saivat vallan.

    Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota. Krim oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991-1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä, ja sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään. Kun tapahtui vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi siitä pois. Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen. Itä-Ukrainassa pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja natsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui russofobiaa ja äärimmäistä sortoa, ja surullisen kuuluisa tapaus oli 40 ihmisen räjäyttäminen julkisessa rakennuksessa, jonka Azov-pataljoonaan liittyneet uusnatsit tekivät.

    Alun perin oli useita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

    Sisällissota

    Näin Ukrainaan syntyi sisällissota natsihallinnon, läntisen Kiovan ja itäisen Donbassin välille. Kyseessä oli kuitenkin myös valtakirjasota, sijaissota, jossa Yhdysvallat/NATO tuki Kiovaa ja Venäjä Donbassia. Sisällissota alkoi heti vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

    Ennenkuin Venäjä tuli paikalle puolustamaan, sisällissodassa ehti kuolla 14 000 ihmistä. Uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle. Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä ja Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

    USA:n ja EU:n alainen Kiova kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan. Yhdysvallat jatkoi tehostettua sotilaskoulutusta ja aseiden toimittamista.

    Washington antoi vuosina 1991-2021 valtavasti sotilaallista tukea Kiovalle. Yhdysvaltojen suora sotilaallinen tuki Kiovalle oli 3,8 miljardia dollaria vuosina 1991-2014. Vuodesta 2014 vuoteen 2021 se oli 2,4 miljardia dollaria, ja se kasvoi. Lopulta se nousi räjähdysmäisesti [113 miljardiin dollariin] Joe Bidenin tultua Washingtonin virkaan.

    Yhdysvallat militarisoi Ukrainaa hyvin nopeasti. Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada kouluttivat noin 50 000 ukrainalaista sotilasta, kun Yhdysvaltojen kouluttamia sotilaita ei lasketa mukaan. CIA itse asiassa koulutti Azovin pataljoonan ja oikeistopuolueen puolisotilaalliset joukot. Kaikki tämä kohdistui Venäjän olemassa olon uhkaksi.

    Venäläiset olivat huolissaan erityisesti ydinaseista

    ▪︎ Koska Nato on ydinaseliitto, ja jos UKRAINA [SUOMI, NIINISTÖN VALTIOPETOS] otettaisiin Natoon ja Ukrainaan sijoitettaisiin ohjuksia, ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi vastata.

    Puolassa ja Romaniassa on jo nyt ballististen ohjusten torjuntalaitteita, jotka ovat ratkaisevia vastaiskuaseina Naton ensi-iskussa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sinne sijoitetut Aegis-ohjuspuolustusjärjestelmät pystyvät myös laukaisemaan ydinohjuksia.

    Kaikki tämä vaikutti Venäjän osallistumiseen Ukrainan sisällissotaan. Helmikuussa 2022 Kiova valmisteli suurhyökkäystä, jossa 130 000 sotilasta oli Donbassin rajoilla idässä ja etelässä, ja Yhdysvallat/NATO tulitti Donbassia jatkuvalla Yhdysvaltojen/Naton avulla.

    Tämä ylitti Moskovan selkeästi artikuloidut punaiset linjat.

    Vastauksena Venäjä ilmoitti ensin, että Minskin sopimukset olivat epäonnistuneet ja että Donbassin tasavaltoja oli pidettävä itsenäisinä ja autonomisina valtioina.

    Venäjä puuttui Ukrainan sisällissotaan puolustaen täysin venäläistä Donbassia sekä oman kansallisen turvallisuuden mukaisesti, poistaakseen natseista ja USA-EU-Natosta näkemänsä suuret uhkat.


    Tuloksena on Yhdysvaltojen/Nato-maiden ja Venäjän välinen sijaissota, jota käydään Ukrainassa, ja joka kehittyy itse Ukrainassa käytävästä sisällissodasta, joka sai alkunsa Yhdysvaltojen järjestämästä vallankaappauksesta.

    Trolli jaksaa puhua sellaista roskaa, että kukaan normaaliälyinen ei usko tommosta soopaa. Ehkä venäjällä menee aivopestylle kansalle läpi. Muun maailman ainoa tehtävä nyt on hävittää venäjä maailmankartalta.


  • Anonyymi

   Koko haastattelu alkoi jo ennen haastattelua valheilla ja linja piti loppuun asti

   Kun Carlson julisti, että aiemmin ”kukaan länsimainen toimittaja ei ole vaivautunut” haastattelemaan Putinia, Kreml joutui vastaamaan:

   – Herra Carlson ei ole oikeassa. Itse asiassa hän ei voi edes tietää asiasta. Presidentille esitetään lukuisia haastattelupyyntöjä, mutta ne ovat enimmäkseen perinteisiltä tv-kanavilta ja suurilta sanomalehdiltä, jotka eivät edes yritä olla puolueettomia raportoinnissaan. Emme tietenkään kommunikoi sellaisten kanssa, sanoi Putinin lehdistöedustaja Dmitri Peskov.


   Siinä salaliittohörhö ja psykopaatti piti sitten rupatteluhetken

   • Anonyymi

    Mitä se sitten muka valehteli heti alun alkaen???? Arvasin jo ennen haastattelua, että haastattelu koitetaan dissata tällaisilla heitoilla ilman mitään perusteita.

    Eli Putin puhui siis paljon enemmän totta kuin lännen valehtelevat poliitikot ja valtamedia yhteensä. Todistat vain sitä. Kiitos siitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä se sitten muka valehteli heti alun alkaen???? Arvasin jo ennen haastattelua, että haastattelu koitetaan dissata tällaisilla heitoilla ilman mitään perusteita.

    Eli Putin puhui siis paljon enemmän totta kuin lännen valehtelevat poliitikot ja valtamedia yhteensä. Todistat vain sitä. Kiitos siitä.

    Sinä todistat itse, että tiltut valehtelevat.Kiitos siitä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sinä todistat itse, että tiltut valehtelevat.Kiitos siitä.

    Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

    Bidenin ikä on todellinen ongelma, mutta ei läheskään niin suuri ongelma kuin se, että Putin Kalsarimyrkyttäjä on imperialistinen fasisti ja paskanpuhuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

    Kai se muistaa Venäjän historian, kun on sen keksinyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin se muistaa 1000 vuotisen Venäjän historian. Pidentää ei muista milloin oli varapresidentti, sekä juttelee kuolleiden kanssa.

    1200 luvulla kaanit hallitsivat venäläisiä alueita Kiinan lisäksi. Venäjä kuuluu siis Mongolialle.


  • Anonyymi

   Putiin kasvot herätti huomion ei rypyn ryppyä🤨

   • Anonyymi

    Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
    Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
    Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
    Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
    Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.

    Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.

    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.


   • Anonyymi

    Terveet elämäntavat.


   • Anonyymi

    Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
    Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
    Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
    Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
    Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

    Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
    Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
    Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

    Peukku ylös kun käytit nimitystä Kakki. Varmaankin putiilista, ei väyrysestä.   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

    Anonyymi
    2024-02-09 15:16:30
    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
    ------------------
    Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
    Mistä nää revit nuita sun lukemias?

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

    "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".


   • Anonyymi
    FlyFish kirjoitti:

    Anonyymi
    2024-02-09 15:16:30
    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
    ------------------
    Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
    Mistä nää revit nuita sun lukemias?

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

    "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

    Matkustaa Turkkiin. Ei vissiin ole niin turhantarkkaa, varsinkin kun pakotteita noudattaa EUn lisäksi UK, USA ja muutama muu maa.

    Putte on pohjoisen pallon kovin johtaja, joka näin ohimennen heivaa Ranskaa pois Tsadista. Taas on yksi maa kääntänyt selkänsä lännelle ja hakee täyspäisiä valtionjohtajia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos ryppyjä kaipaat niin vilkaisepa Niinistön naamaa.
    Sieltä ovat naamiot pudonneet parin vuoden valehtelun seurauksena.
    Ja siinä sivussa ajanut Suomen suohon. Pysyvästi.

    Niinistö ja Halla-aho ...ryyppyjä ja ryppyjä....


   • Anonyymi
    FlyFish kirjoitti:

    Anonyymi
    2024-02-09 15:16:30
    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
    ------------------
    Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
    Mistä nää revit nuita sun lukemias?

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

    "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

    Roskalehden linkki - emme lue noita - ne kuuluvat sopuleille - eli män sinne toitottamaan uskontoasi ja ota lisää buustereita -- niillä on tullut näitä hörhöjä.


   • Anonyymi

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja niin putin ajanut maansa loistoonsa ja kukkaan...ja paskat sitä vihataan eniten koskaan.

    Moni vihaa kun ei tiedä tai tajua.
    Miten se vihaaminen liittyy tähän haastatteluun? Keskityit näköjään epäolennaiseen. Koita nyt ymmärtää mitä siinä haastattelussa puhuttiin äläkä kysy kavereilta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

    Hyvin pärjää kaltaistensa rikollisten kanssa. Ei korppi korpin silmää noki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

    Tieto, ent. Tieto Enator, hoiti homman globalistien pesään?


   • Anonyymi

    Isovihan aikaan vihattiin ryssää paljon enemmän.


   • Anonyymi

    Kyllähän se sakkaa kun Sale oli turpa kiinni kun Sanna hääräsi. Lopulta itse hiljaa hyväksyi itärajan sulkemisen ja esti mm. kaiken kaupankäynnin itään. Huonoin pressa ever.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.

    Karseaa trollausta. Hei trollit, ei teitä täysijärkiset usko. Mutta saatte tietysti ruplanne ja kaalisoppanne tuosta paskasta. Hahah...säälittävää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Сука блять! Россия, иди на хуй!

    Сам иди в жопу с Украиной!


   • Anonyymi

    Olisi kiva nähdä Putinin ja Bidenin tapaaminen.
    Siinä talutettaisiin NATOn isäntää kuin vanhusta paskalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän se sakkaa kun Sale oli turpa kiinni kun Sanna hääräsi. Lopulta itse hiljaa hyväksyi itärajan sulkemisen ja esti mm. kaiken kaupankäynnin itään. Huonoin pressa ever.

    Sale on pohjanoteeraus.
    Maksettu media koettaa kiillottaa tuota paskaa …

    Vuosien päästä Sale on sylkykuppi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
    Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
    Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

    Väyrynen on tyypillinen esimerkki median harjoittamasta maalittamisesta.
    Sellaista on suomalainen demokratia.

    Naurettavaa, epäuskottavaa, sairasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Сам иди в жопу с Украиной!

    Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi kiva nähdä Putinin ja Bidenin tapaaminen.
    Siinä talutettaisiin NATOn isäntää kuin vanhusta paskalle.

    Todellakin ..... Silloin nähtäisiin, kuinka maailman AINOAN SUPERVALLAN, arvostettu johtaja, käyttäisi puutarhatontun kokoista pelleä KÄVELYKEPPINÄÄN!.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

    Mediapooli eli koko Suomen valtamedia HVKn alaisuudessa on pitänyt huolen siitä, että Väyrystä demonisoidaan eikä hän saa minkäänlaista näkyvyyttä muuten kuin negatiivisessa mielessä.

    Näin toimii suomalainen demokratia. Joskus tämä tulee julkiseksi ja sitä ennen Mediapooli on hajoitettava. Se ei tosin onnistu Nato-jäsenyyden aikana, sillä NATOn jäsenyys ei kestä vapaata mediaa eikä demokratiaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.

    Украинские нацисты рулят. Вся Финляндия за нацистов. Даже С.Марин за нацистов.


   • Anonyymi

    Niin?? mikä siinä niin herätti huomion??On kyllä sairasta keksiä koko ajan Putinista jotain.Oletko kateellinen kun ei ole rypyn ryppyä????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Karseaa trollausta. Hei trollit, ei teitä täysijärkiset usko. Mutta saatte tietysti ruplanne ja kaalisoppanne tuosta paskasta. Hahah...säälittävää.

    Olet kyllä tosi säälittävä.mene hoitoon, ennen kun sekoat.Täällä saa kirjoittaa,et voi kieltää.nm:olen Suomalainen
    Itte olet trolli


   • Anonyymi

    Niinistö on itse aiheuttanut pysyvän taloussakkauksen ja nyt kertoo kansalle mitä on tehnyt. Paska pressa ja luultavasti kaikista paskin ikinä. Koko kansan kusettaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Terveet elämäntavat.

    😂😂 terveet elämäntavat.. tuskin on


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei olisi, olet oikeassa. Väyrystä ei päästetty ollenkaan esille ja viimeisenä niittinä kannattajakortit hävitettiin.
    Kakki, joilla oli ja on poikkeavat näkemykset virallisesta linjasta, sensuroidaan ja estetään saamasta julkisuutta.
    Media toistetaan yhdestä tuutista ja se leviää kaikkiin lehtiin, mitään poikkeamaa ei sallita...'vapaa lehdistö'.

    Väyrynen on YYA mies, ei ole enää tätä päivää


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Väyrynen oli tarpeeksi esillä että kansa ei halunnut häntä presidentiksi. Eihän hänellä ollut kuin yhden prosentin kannatus ja sekin mahtui virhemarginaalin sisään, joten se on voinut olla negatiivinen. :D

    Siinä ei siis ollut rikosta, vaikka estettiin rikollisella tavalla osallistuminen vaaleihin?


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    FlyFish kirjoitti:

    Anonyymi
    2024-02-09 15:16:30
    Kuka vihaa? Hyvin tuntuu pärjäävän 85% maailman kanssa.
    ------------------
    Älä jaksa oll nuin säälittävä koska asiahan on siis juuri päin vastoin.
    Mistä nää revit nuita sun lukemias?

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009462134.html

    "Kansainvälisen rikostuomioistuimen osapuolina on 123 valtiota, joihin Putin ei voi enää matkustaa ilman, että hänet tulisi pidättää. Maiden ei tarvitse enää erikseen tehdä omaa etsintäkuulutusta Putinista".

    Osoittaa ainoastaan sen, miten painostus ja kiristys toimii.
    Maiden lukumäärä ei kerro oikeuksista yhtään mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ну, я не пойду, а пошлю туда такую ​​побитую бродячую собаку!.

    Да можешь послать Украину в жопу хоть с крокодилом - сам выбирай!


   • Anonyymi

    Vähän pumpattu botoxia, mutta eipähän kehtaa enää ratsastaa ilman paitaa


   • Anonyymi

    Venäjällä talouden käyrät näyttävät ylös.
    Sotatalous on taloudellisen hyvinvoinnin tae. Mitä enempi aseita, ohjuksia, hävittäjiä....ym. Venäjä tekee, ja Ukrainassa tuhoutuu, niin bkt nousee.
    Omituista, mitä ei voi käsittää, mutta Venäjällä on paljon jota ei voi käsittää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinä ei siis ollut rikosta, vaikka estettiin rikollisella tavalla osallistuminen vaaleihin?

    Väyrystä ei estetty mitenkään osallistumasta vaaleihin. Hänellä vain e ´i ollut tarpeeksi kannatusta päästäkseen edes vaaliehdokkaaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sale on pohjanoteeraus.
    Maksettu media koettaa kiillottaa tuota paskaa …

    Vuosien päästä Sale on sylkykuppi

    Olen juurikin samaa mieltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinistö on itse aiheuttanut pysyvän taloussakkauksen ja nyt kertoo kansalle mitä on tehnyt. Paska pressa ja luultavasti kaikista paskin ikinä. Koko kansan kusettaja.

    Juurikin näin on asia.


   • Anonyymi

    Lyö painia tiikerien kanssa, riippuliitimellä lentelee kurkiparvessa ja ilman paitaa keikkuu hevosen selässä.
    Onhan siinä presidenttiä kerrakseen.!


  • Anonyymi

   Tucker Carlsonissa on ainesta varapresidentiksi ja tulevaisuudessa Trumpin jälkeen vaikka presidentiksi.

   • Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.

    Mitä hän valehteli?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä hän valehteli?

    Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Kyllä. Jos saa Foxilta potkut valehtelun takia on ihmiselvää presidenttiainesta kaikilla trumpismin mittareilla.

    Carlson ei saanut potkuja valehtelun vuoksi vaan poliittisen painostuksen johdosta. Biden iloitsi tapahtumasta jo ennen ja varsinkin sen jälkeen kun Carlson sai lähteä. Carlsonista tuli liian suosittu USAssa. Hän oli ”vaaraksi” eliitille.

    Repen ruuti on märkää kuten tavallisesti. Osaat vain valehdella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Carlson ei saanut potkuja valehtelun vuoksi vaan poliittisen painostuksen johdosta. Biden iloitsi tapahtumasta jo ennen ja varsinkin sen jälkeen kun Carlson sai lähteä. Carlsonista tuli liian suosittu USAssa. Hän oli ”vaaraksi” eliitille.

    Repen ruuti on märkää kuten tavallisesti. Osaat vain valehdella.

    Kaarlenpoika oli esittänyt perättömiä väitteitä äänestyskoneista. Kyllä sellaista yleensä sanotaan valehteluksi.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.

    hah! Jos et pysty vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mitä edes tänne kirjoitat. Sinunlaisesi ovat nk. trolleja joita kukaan ei ota vakavasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    hah! Jos et pysty vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mitä edes tänne kirjoitat. Sinunlaisesi ovat nk. trolleja joita kukaan ei ota vakavasti.

    On todella mukavaa kuulla tiltun sanovan noin. Se on kuin kunniamerkki. 🎖️ 😊


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Selvitäpä kuule ihan itte, miksi Tukkeri erotettiin. Minä en palvele, jos et viitsi seurata uutisia.

    Erotettiin totuuden kertomisesta, mitä kaltaisesi valehtelija ei kestä.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Kaarlenpoika oli esittänyt perättömiä väitteitä äänestyskoneista. Kyllä sellaista yleensä sanotaan valehteluksi.

    Ei ole valehdellut mitään, vaan oli puhtaan painostuksen tulos...tuon pitäisi käsittää yksinkertaisenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole valehdellut mitään, vaan oli puhtaan painostuksen tulos...tuon pitäisi käsittää yksinkertaisenkin.

    Perättömät väitteet ovat valehtelua. Oletko joku lahkouskovainen, kun olet noin pihalla kaikesta? Kylläpä vain.


  • Anonyymi

   Oikeistohörhö haastatteli fasistia. Vain hupiarvoa.

  • Anonyymi

   Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.
   Me todistetaan tilannetta valehtelun seurauksista, kun on vuosia valehdeltu, niistä irtautuminen on miltei mahdoton asia, eli jatketaan valehtelua.

   Kauanko vielä jatkuu globalistimedian tulkinta erikoisoperaatiosta, 'raaka hyökkäys'?

   • >Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.

    Ei niitä tietenkään valehtelijan haastatteluun voida oikaista, mutta sen kommenteissa kyllä.


   • Mutta ei niin helposti, että voisit esittää meille muutaman "valtamedian" valheen tutkittavaksi.


   • Anonyymi

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >Putinin haastattelun suomentaminen olisi nyt sankariteko, mutta valheita ei voida oikaista.

    Ei niitä tietenkään valehtelijan haastatteluun voida oikaista, mutta sen kommenteissa kyllä.

    Anna esimerkkejä Putinin ”valehtelusta”, muuten väitteesi on valepropagandasi trollaus.

    Valepropaganda keksii Putinin puolesta ja nyt vihdoinkin saa selvittää itse.

    Ensin selvittäkää itse, mitä Putin todella sanoi ja sitten kommentoikaa, missä on ”valehtelu”.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏

    Pari valhetta????? Kaikki on valhetta senkin tollo, mutta tollolle ei voi järkeä päähän millään saada.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Mutta ei niin helposti, että voisit esittää meille muutaman "valtamedian" valheen tutkittavaksi.

    Lue päivän iltapaska, mikään ei ole helpompaa kuin näyttää toteen valtamedian valehtelu ja harjoittama sensuuri.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lue päivän iltapaska, mikään ei ole helpompaa kuin näyttää toteen valtamedian valehtelu ja harjoittama sensuuri.

    Eli et pysty. Sen toki tiesinkin. 😎


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pari valhetta????? Kaikki on valhetta senkin tollo, mutta tollolle ei voi järkeä päähän millään saada.

    Jos kerran kaikki on valhetta, miten parin irrottaminen ja valheeksi todistaminen voi noin vakieaa olla?

    Etkö vain ole tottunut tekemään mitään itse?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anna esimerkkejä Putinin ”valehtelusta”, muuten väitteesi on valepropagandasi trollaus.

    Valepropaganda keksii Putinin puolesta ja nyt vihdoinkin saa selvittää itse.

    Ensin selvittäkää itse, mitä Putin todella sanoi ja sitten kommentoikaa, missä on ”valehtelu”.

    "Venäjä ei aio hyökätä Ukrainaan."

    Kaksi päivää ja hyökkäsi. Miten valhe voi tuosta enää suuremmaksi kasvaa?


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Esitä nyt vain rohkeasti pari "valtamedian" valhetta äläkä länkytä asian vierestä. 😏

    Mitä niitä tarvii esittää, joka ainut sana on valetta mitä näihin kansainvälisiin pääuutisaiheisiin tulee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä niitä tarvii esittää, joka ainut sana on valetta mitä näihin kansainvälisiin pääuutisaiheisiin tulee.

    No voi voi sentään. Nyt ei kuule olla lahkokokouksessa, ja täällä pitäisi vähän perustellakin juttujaan. Ymmärrän että et ole tottunut...😏


  • Anonyymi

   Miksiköhän joittenkin mielestä vain venäjä mielisten ihmisten tekemät haastattelut ovat "asiallisia". ?

  • Anonyymi

   Kyseessä ei ollut haastattelu, vaan Putlerin propagandaluento.

  • Anonyymi

   Haastattelu🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Haastattelu maassa jossa hallinnon ,armeijan tai diktatuurin minkäänlainen arvostelu on kielletty rangaistuksen uhalla 😂🤣😁

   Haastattelu 😁🤣😂

   On vaikea sanoa, kuvitteliko Carlson todella tekevänsä journalismia ja saaneensa haastattelun koska Kreml pitää häntä niin poikkeuksellisen hyvänä toimittajana, vai ymmärtääkö hän jo valmiiksi olevansa haastattelun myötä osa Venäjän moninaista propagandakoneistoa.

   Yksi asia on kuitenkin selvää – Putin pitää Carlsonia vain ja ainoastaan hyödyllisenä hölmönä ja informaatiosodan välikappaleena, jonka kautta voi levittää Venäjän narratiivia mahdollisimman laajalle.

   Carlsonilla olisi ollut myös paikkoja kyseenalaistaville kysymyksille, mutta ne jätettiin pitkälti käyttämättä. Vähäisetkin haastot, jos niitä nyt voi minkäänlaisiksi haastoiksi edes kutsua, jäivät haaleiksi, ja Putin sai luennoida rauhassa pitkiä pätkiä. Haastattelu tuntui käytännössä kahden samanmielisen kahden tunnin juttutuokiolta, jossa yksi kysyy ja toinen opastaa.

   • Anonyymi

    Samaa voi sanoa Ukrainasta. Oletko tietoinen mitä lakeja siellä on rakenneltu ja voimassa? ET!
    Olisi asiallista kirjoittaa tuohon sepustukseesi myös toimittajan nimi keneltä tekstin kopioit. Omat taidot eivät riittäneet niin kopioitiin mediassa ollut teksti. Jep, olet hyvin uskottava rassukka.


  • Anonyymi

   Oli iso nautinto katsella ja kuunnella Putinin syväanalyysiä, ei edes Carlsson ole moiseen tottunut.
   Kuvitelkaapa ihan aidosti, missä länsimaassa globalistijohtaja kykenee vastaavaan?
   Ei niillä ole taitoa keskusteluille, ainoastaan pakotteiden laadinnassa ne pätevät.

   Valitettavasti, myötähäpeää tuntien, otin hetkeksi vertailuun Niinistön pitämän puheen parlamentin avajaisistunnossa.....
   Valheita valheiden perään, ihan ilmiselviä...eikö se häpeä, nehän jäävät kaikkiin dokumentteihin pysyvästi.

   • Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.

    Etkö sinä edes sitä tiedä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jakomielitautisen yksinpuhelu

    Tämä oli paras hetki kun putlerin toinen persoona meinasi lähteä putlerin yksinpuhelussa omia aikojaan bunkkerille tylsistyneenä mutta putin laittoi kapinoivan peroonansa heti kuriin .

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/outo-hetki-heratti-huomion-putin-haastattelussa-mita-on-meneillaan/8875466#gs.4rxzo8

    Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
    En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
    Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkö sinä edes sitä tiedä?

    Tiedän mainiosti, koska Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi sen jo kesäällä 2021 esseessään: hän on Hitlerin kaltainen imperialsitinen fasisti. Mutta minä haluaisinkin tietää, mitä hän itse siitä kertoo haastattelussaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
    En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
    Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.

    Noin heikko arvostelukyky voi olla vain vannoutuneella putleristilla.
    Toisaalta usko Herr Putleriin on järkkymätön.
    Niin pitääkin. Usko korva järjen ja tiedon.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Tiedän mainiosti, koska Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi sen jo kesäällä 2021 esseessään: hän on Hitlerin kaltainen imperialsitinen fasisti. Mutta minä haluaisinkin tietää, mitä hän itse siitä kertoo haastattelussaan.

    No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

    Kyse ei ollut tieteellisestä essseestä, vaan harhaisen paskanpuhujan valheista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

    Bidenillä on ongelmia. Raportti, joka totesi, ettei Bideniä vastaan nosteta syytteitä turvaluokiteltujen asiakirjojen säilyttämisestä kotonaan luvatta, kertoi vapaasti suomennettuna:"Bidenin olevan vanha höppänä, jolla on muistin kanssa ongelmia".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Putin todisti aivan aukottomasti olevansa täysin suvereeni johtaja, niin mieleltään kuin fyysiseltä kunnoltaan.
    En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.
    Kaiken muun lisäksi, hän on asiassa oikeassa, eikä syyllisty halpamaiseen panetteluun kaukana muiden selän takana.

    >En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.

    Niinkö? Muun miuassa Macron ja Scholz ramppasivat Moskovassa alkuvuodesta 2022 koettaen saada Volodjaa rauhoittumaan. Hän lupasikin, ettei hyökkää Ukrainaan, minkä lupauksen rikkomisen jälkeen länsijohtajat totesivat, että olivat tietämättään keskustelleet patologisen valehtelijan kanssa aivan kuten 1930-luvun johtajat Hitlerin kanssa.


   • Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.


   • Aw oli itse Putin Kalsarimyrkyttäjän kirjoittama.


   • moloch_horridus kirjoitti:

    Aw oli itse Putin Kalsarimyrkyttäjän kirjoittama.

    Aw po Se.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >En yhtään ihmettele sitä, ettei yksikään länsijohtaja uskalla, eikä kykene keskusteluihin Putinin kanssa.

    Niinkö? Muun miuassa Macron ja Scholz ramppasivat Moskovassa alkuvuodesta 2022 koettaen saada Volodjaa rauhoittumaan. Hän lupasikin, ettei hyökkää Ukrainaan, minkä lupauksen rikkomisen jälkeen länsijohtajat totesivat, että olivat tietämättään keskustelleet patologisen valehtelijan kanssa aivan kuten 1930-luvun johtajat Hitlerin kanssa.

    Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
    Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

    Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.

    Kuuntelepa sitten uudemman kerran.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
    Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

    Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.

    Tarkoititko, että kysy AfD:n kannattajilta? Mistäköhän syystä saksalaisten enemmistö protestoi AfD:tä? Ryssämielisyydestä ja fasistisuudesta?


   • Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.


   • Haha. En jaksa katsoa kahta tuntia valheita valheiden perään. Mutta kerro sinä ne ydinkohdat, mitä he valehtelivat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuuntelepa sitten uudemman kerran.

    Eli et pysty osoittamaan siitä valheita, vaan muiden pitäisi siinäkin sinua palvella.😎


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molemmat globalistit ovat suoraan sanottuna rikollisia ja harvinaisen tyhmiä.
    Kysypä saksalaisilta, mitä mieltä ovat Scholzista ja eikä Macron ole kummempi.

    Kumpiakaan ei voi ottaa vakavasti neuvottelupöydässä, niihin ei voi luottaa.

    Toisin kuin Kalsarinmyrkyttäjä, molempien asema on hankittu sataprosenttisesti demokraattisella prosessilla, jossa uhkaavia vastaehdokkaita ei järjestelmällisesti hylätty.

    Mitä rikoksia Scholz ja Macron ovat tehneet? Kerrohan. 🍿

    Jos saksalaisten mieltä kysytään, he tuntuvat vastustavan lähinnä edustamaasi äärioikeistoa. Parisataa tuhatta miekkarissa yhdessä ainoassa kaupungissa. Entä Scholzia vastustavat miekkarit?


   • Anonyymi

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Anonyymi

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

    Biden pelkää tavata Putinia julkisesti. Bidenin muisti on niin huono, että hän ei enää tiennyt minä vuosina toimi varapresidenttinä Obaman aikana. Lisäksi hän väitti 2021 tavanneensa edesmenneet F.Miterrandin ja H.Kohlin.
    Bideniin Molon usko on luja.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Kyse ei ollut tieteellisestä essseestä, vaan harhaisen paskanpuhujan valheista.

    Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
    Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

    Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?


   • Sinähän itse jatkat entiseen malliin valehteluasi jo satoja kertoja kumottujen valheidesi kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
    Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

    Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?

    Valehtelet paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä, tiltunen. Tuossa tuorein ennuste Suomen taloudesta:

    "Taloudellinen katsaus
    Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

    Jos tiedät tuoreemmaan ennusteen suomen taloudesta, niin mielelläni katson sen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän se paskan puhuja ole molo.
    Pelkkiä valheita suoltaa maailmankuvansa pönkittämiseksi.

    Joko molo on ymmärtänyt, että Suomen talous ei ole kasvussa kuten olet viimeisen puoli vuotta selitellyt ja todistellut?

    Valehtelet tiltu paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä.

    "Taloudellinen katsaus
    Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun


   • Anonyymi

    Pikku-Napoleon joka lahtaa omaa kansaansa ja itse matkustelee koko ajan kerjäämässä veronmaksajien rahaa rouvan Cartiereihin, huviloihin ja veneisiin ja kansa jää taistelemaan kun samaan aikaan hän nauttii mm. notkuvista pöydistä ja huippuhotelleista reissuillaan. Kansastaan ei välitä tippaakaan. Hän tulee jäämään lopulta yksin. Nenä ja silmät, niistä huomaa aineiden käyttäjät. Uusi laki minkä hän määräsi, on että jos et mene rintamalle, pankkitilisi suljetaan, omaisuutesi takavarikoidaan jne. Kyllähän hän siis on todellinen kansan palvelija!


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Jos sinä olet katsonut haastattelun, niin kerropa, miksi Putin Kalsarimyrkyttäjä hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sotansa.

    Yritti valloittaa kalsaritehdasta myrkyttääkseen kaltaisiasi!?!?


   • Anonyymi

    Suomessa globalistit ovat ajaneet terveydenhuollon alas, joten avohoitolaiset pääsevät huutelemaan jostain kalsarimyrkyttäjistä päätoimenaan.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.

    Ainoa kenet Putin on onnistunut "kalsarimyrkyttämään" olet sinä, vaikka et edes käyttäisi kalsareita.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha. En jaksa katsoa kahta tuntia valheita valheiden perään. Mutta kerro sinä ne ydinkohdat, mitä he valehtelivat.

    Et pääse ikinä lekurille, koska kaltaisesi on ajanut Suomen terveydenhuollon alas ja joutuisit odottelemaan parin tunnin sijasta kuukausia vastaanotolle.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Eli et pysty osoittamaan siitä valheita, vaan muiden pitäisi siinäkin sinua palvella.😎

    Eli et itse pysty näkemään totuutta, koska olet harhaileva hylätty hörhö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No Putin osaa sentään kirjoittaa tieteellisen esseen. Miten mahtaa onnistua Bidenilta, kun jo puhumisenkin kanssa tekee tiukkaa?

    Biden oli neuvotellut omasta mielestään Mitteradin ja Kohlin kanssa, mutta nämä ovat olleet haudassa jo vuosikausia ennen neuvotteluja.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Mitä Niinistö valehteli? En huomannut valheita, vaikka en ole koskaan Saulia äänestänyt.

    Ei ne valheet äänestämisestä ole kiinni, mutta kun on itse ollut vallankahvassa ja omilla toimillaan edistänyt Suomen alasajoa sitten sanoo, että ei ne asiat syyllistä etsimällä parane. Eli toivoo saman menon jatkuvan ja odottaa asioiden muuttuvan se se vasta tyhmää on viisas kun kykenee oppimaan tekemistään virheistä.

    Niinistön lempilause Venäläisistä on kasakka vie kaiken mikä on löyhästi kiinni ei ole kovinkaan sivistynyt sanonta hänen asemassaan olevalta henkilöltä en tosin tiedä mihin hän tällää viittaa kun sitä ei ole kertonut. Arvelisin karjalan menetykseen, mutta tästäkin pitäisi olla ottanut opiksi eli muistaa miten viimeksi kävi kun suursuomea rakennettiin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Eli sinäkään et pysty kertomaan, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä taas valehteli haastattelussaan.

    Molo vois jo vaihtaa kalsarinsa. Se, tätä kääntelet niitä välillä nurinpäin tai ruskean puolen eteen alkaa jo kyllästyttämään. Kalsari -molo.
    Maailmasi pyörii kalsarisi ympärillä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Valehtelet tiltu paitsi Suomen taloudesta, myös minun sanomisistani siitä.

    "Taloudellinen katsaus
    Suomen talous kääntyy taantuman jälkeen kasvuun"

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

    Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026.
    Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi.

    Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eli et itse pysty näkemään totuutta, koska olet harhaileva hylätty hörhö.

    Et siis suostu näyttämään ja todistamaan "totuutta", vaikka kuinka nätisti pyydettäisiin. Sen sijaan haukut kysyjää. 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molo vois jo vaihtaa kalsarinsa. Se, tätä kääntelet niitä välillä nurinpäin tai ruskean puolen eteen alkaa jo kyllästyttämään. Kalsari -molo.
    Maailmasi pyörii kalsarisi ympärillä.

    Täällä kalsareista näyttävät puhuvan vain tiltut, jotka ovat järkytyneitä siitä, että FSB jäi kiinni Navalnyin murhayrityksestään yrittessään myrkyttää hänen kalsarinsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026.
    Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi.

    Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua.

    "Niinpä. Sateen jälkeen paistaa aurinko. Risukasaamme se voi paistaa 2025 tai 2026."

    Etkö sittenkään lukenut linkkiä?

    "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

    "Sale sanoi viime viikolla eduskunnan istuntokauden avajaisissa Suomen talouden sakkaavan pahasti ja pysyvästi. Aika vahva viesti - lyhyesti ja ytimekkäästi."

    Niinistö sanoi myös, että se on vältettävissä.

    "Niinistö kysyi, olisiko eduskunta valmis tekemään asian eteen työtä yli puoluerajojen ja vaalikausien. Pitkäjänteistä parlamentaarista yhteistyötä Niinistö ehdotti talouspolitiikkaan viimeksi uudenvuoden puheessaan.

    Hänestä tilanne ei muutu sillä, että ”etsitään syypäitä ja pysytään juoksuhaudoissa”.

    ”Siitä se voisi muuttua, että nostetaan paljas totuus pöydälle ja heitetään ennakkoasenteet ja vakiofraasit nurkkaan. Pohjaksi voisi päättää lopputuloksen, että dynaaminen talous ja työelämän perusturva eivät ole toisiaan poissulkevia. Sitten on vain perille puskettava.”"

    "Sinua suojelee ikäviltä talousuutisilta Natokuppa - se hylkää kaikki NATOn ja USAn ihailua arvostelevat faktat. Elät omassa läävässäsi ja liemissäsi vailla realiteettien ja totuuden tajua."

    Minä etsin talousuutiseni asiaan perehtyneistä lähteistä enkä keksi niitä itse tai ota jotain yksittäistä vääristeltyä lausetta käsitykseni pohjaksi kuten sinä. Te tiltut olette ennustaneet Suomen talousromahdusta siitä lähtien, kun asetimme pakotteita Venäjälle. Huippu taisi olla Malisen ennusteet romahduksesta, joita te täällä hehkutitte kuin Jumalan sanaa.


  • Anonyymi

   Päivän aivopieru. Putin valheisiin on tutustuttu vuosien varrella kriittisesti ja syvällisesti, eivätkä ne todeksi siinä prosessissa muuttuneet. 🥱🥱

   • Anonyymi

    Esitäpä ne.


  • Anonyymi

   Ihan selkeästi bullshittiä

  • Anonyymi

   Venäjäviha koituu Suomalaisille todella kalliiksi.

   • Anonyymi

    Sano vain reilusti Putinviha .
    Mutta ei koskaan niin kalliiksi kuin se on käynyt venäläiselle Putinin vihaajalle niitä on tapettu myrkytetty vangittu hakattu kadonnut .


   • Anonyymi

    Tiltulla asialliset argumentit loppu takki tyhjä elämä päin persettä ja nyt siirrytään uhkailuun 😁


   • Anonyymi

    Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

    >Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

    Ei se ole parempi vaan huonompi, sillä Venäjä ei vielä tuolloin ollut aloittanut suurhyökkäystä Ukrainaan. Sen sijaan se on paljon parempi kuin helmikuun lopussa 2022.

    >Mitä Venäjä on tehnyt meille?

    Ei kuule tämä maailma niin toimi, että sitten vasta reagoidaan kun on tehty jotain. Se on aivan liian myöhäistä rypistää silloin. Päinvastoin pitää toimia ajoissa ja niin, että meille ei uskalleta tehdä mitään.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

    Ei se ole parempi vaan huonompi, sillä Venäjä ei vielä tuolloin ollut aloittanut suurhyökkäystä Ukrainaan. Sen sijaan se on paljon parempi kuin helmikuun lopussa 2022.

    >Mitä Venäjä on tehnyt meille?

    Ei kuule tämä maailma niin toimi, että sitten vasta reagoidaan kun on tehty jotain. Se on aivan liian myöhäistä rypistää silloin. Päinvastoin pitää toimia ajoissa ja niin, että meille ei uskalleta tehdä mitään.

    Ukraina EI ole Suomi, kuten luulisi sinun tietävän. Elikkä kerro nyt, MITÄ Venäjä teki Suomelle? Paha mieli EI kelpaa vastaukseksi.


   • Anonyymi

    JOO - VENÄJÄ VOI VIELÄ KIINNOSTUAKIN KUN ALATTE PIIKITTÄÄ KARHUA.
    Vain typerykset harrastavat vihaan kiihotusta kansalle Suomessa - katsokaa näitä niskalaukauksistakin houruavia....


   • Anonyymi

    ON TOTTA - VAIN TOLLOT USKOVAT ROSKAMEDIAA JA ROSKALEHTIÄ ENÄÄ.


   • Anonyymi

    Et uskalla kutsua Putlerin brutaalia invaasiota Ukrainaan sodaksi? Pelkäätkö tippuvasi ikkunasta?


   • Ja jos olet ihan rehellinen, ne perustiedot avautuivat sinulle Raamatun Sanan kautta, eikös vain?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Ihan käsittämätöntä, kuinka suomalaiset lietsottiin Venäjävihaan. Mitä Venäjä on tehnyt meille? Tai miten Venäjä on painostanut meitä? Kertokaapa se, sillä innokkaimmat NATO-kannattajien mukaan tämä tilanne on Suomen eduksi. Erityisesti miten tilanteemme on parempi, kuin kaksi vuotta aikaisemmin?

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Anonyymi

    Kyllä koituu ja siinä ei ole mitään järkeä.Mutta oman haudansa Suomalaiset kaivaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ON TOTTA - VAIN TOLLOT USKOVAT ROSKAMEDIAA JA ROSKALEHTIÄ ENÄÄ.

    Mediapooli eli Suomen valtamedia on HVKn perustama sensuuria harjoittava järjestö, jonka tehtäväksi on määritelty uutisoinnin ”harmonisointi”. Vain USAn kanta suurvaltapolitiikasta on hyväksyttyä julkaista Suomessa.
    Mediapooli toimii demokratian vastaisesti maalittamalla niitä poliitikkoja ja vaikuttajia jotka eivät ajattele ”oikein”.

    Mediapooli on tehnyt eduskunnasta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevissa aiheissa pelkän Kumileimasimen. Media käyttää väärin valtaansa ja tuhoaa sananvapauden sekä tuhoaa maalittamalla myös demokratiaamme.

    Mediapooli on Suomen ja Suomen Kansan etujen vastainen järjestö, joka tulisi lakkauttaa demokratian vastaisena.


  • Anonyymi

   No Putleri pääsee jonkin ajan kuluttua Haagissa sitten oikein syväluotaaviin kunnon haastatteluihin joissa esitetään ihan oikeita kysmyksiäkin ja oikeista aiheista ....sitä odotellessa 😁

   • Anonyymi

    Putinin perse


   • Anonyymi

    Sitä saat odottaa ja sinulla lienee siihen joutilasta aikaa.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Onpa haasttatelu saanut paljon katsojia X ssä, tähän mennessä jo 100 miljoonaa.

   • Anonyymi

    Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

    Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

    Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

    Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

    Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

    >Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua.

    Tiltujen profetiat kusevat aina 100 %, etkä sinä muodosta poikkeusta. 🥱


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua.

    Tiltujen profetiat kusevat aina 100 %, etkä sinä muodosta poikkeusta. 🥱

    Mikä haukottaa? Etkö halua katsoa haastattelua sensuroimatta? Vai riittääkö se, että ohjelma näytetään mediassamme leikattuna ja sopivasti asiayhteydestä irrotettuna?

    Jälkimmäinen ainakin antaa sulle tilaisuuden ulkoistaa ajattelun, niin ei haukotuta aivoaineen käyttäminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

    Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

    Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

    Ukrainan tappolistalle Carlsson pääsi heti, välittömästi.
    CIA-yhteydet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi Elon Musk lupasi, ettei sensuroi tätä! Mediamme ei ole onnistunut luomaan sodanmyönteistä narratiivia tästä asiasta, pilkkomalla haastattelun lyhyeksi ja irrottamalla asiakokonaisuuksista.

    Mielenkiintoista haastattelussa oli Putinin tarina, että hän kertoi Venäläisten sotilaiden vaativan ukrainalaisia toivottomassa tilanteessa antautumaan Ukrainassa. Tähän ukrainalainen sotilas huusi venäjäksi: "Venäläinen ei antaudu!". Käsittämätöntä, minkä teit B.Johnson! Miksi? Miten suureen häpeään meidän hallituksemme ja sotaintoilijat joutuvat, kun sota päättyy ja totuus alkaa taustoista paljastua. Rauha nyt!

    Ps. Joutuukohan T.Carlson tästä hyvästä pakotelistalle, johon MEP:jä ovat jo vaatineet Carlsonia? Sananvapauden nimissä, kuten tiedetään.

    Elon Musk on venäjämielinen vatnikki.

    https://twitter.com/P_Kallioniemi/status/1672940669978001410

    https://vatniksoup.com/en/soups/201/

    https://vatniksoup.com/en/soups/203/


   • Hirvittäviä Venäjän tekoja paljastuu, se on varmaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ukrainan tappolistalle Carlsson pääsi heti, välittömästi.
    CIA-yhteydet.

    Ukraina ei voi tappaa Muskia vaikka harjoittajakin siviilien murhaamista ulkomailla.
    Siihen loppuisi tai ainakin vähenisi USAn antama tuki.

    Olihan ISIS-terroristitkin USAn liittolaisia Syyriassa. Pentagon varoitti valkoista taloa olemaan pommittamatta ISIS-taistelijoita, sillä heille oli varattu tehtävä sodassa Syyriaa ja myöhemmin Irania vastaan. CIA koulutti ISIS-terroristeja NATOn tukikohdassa Incirlikissä ja kahdella leirillä Jordaniassa. Vasta sitten kun ISIS tappoi pari amerikkalaista lehtimiestä tämä ystävyys loppui eikä Obama voinut julkisen paineen edessä enää puolustella näitä sydämen syöjiä/kaulankatkojia. Sama koskee nyt Ukrainaa.


  • Sen kummemmin aloittaja kuin kukaan muukaan tiltu ei siis kykene selittämään, mitä Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi tuossa Fuckerin hastattelussaan sotansa syyksi, vaikka tiltut sitä niin kovasti hehkuttavat.

   • Haha, mitä valheita .Venäjän Ukrainaan perustamista leikkitasavalloista Venäjä itse hyökkäsi Ukrainaan ja Ukraina vain vastasi sieltä tulleeseen tulitukseen. Koko itä-Ukraina eläisi aivan rauhassa ellei Venäjä sinne itse olisi hyökännyt ja aloittanut pian 10 vuotta kestänyttä sotaansa. Mitään laillisuutta ei Venäjän rikoksista ole. Ukrainassa eibole ollut vallankaappausta, vaan vallankumous ja siellä on sen jälkeen ollut täysin lailliset demokraattisilla vaaleilla valitut hallinnot, jotka eivät varmasti uhanneet Venäjää mitenkään muuten kuin olemalla esimerkki demokratia voimasta venäläisille fasistisen hallinnon vastustajille. Venäjä itse harjoittaa lapsikauppaa varastamalla ukrainalaisia lapsia, joista joidenkin tiedetään jo joutuneen venäläisten pedofiilien uhreiksi. Biolabratkin ovat pelkkää typerää valhetta. Ja Ukraina on edelleen paljon demokraattisempi maa kuin diktatuuri Venäjä.


   • Haha. Elät harhaisessa mielikuvitustodellisuudessa. Jopa Putin Kalsarimyrkyttäjä itse on myöntänyt Venäjän hyökänneen.


   • >Valtiot pyysivät virallisesti apua

    Venäjä perusti ne "valtiot" Ukrainan alueelle ainoana tarkoituksenaan, että ne saman tien "pyytäisivät apua".🤣


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >Valtiot pyysivät virallisesti apua

    Venäjä perusti ne "valtiot" Ukrainan alueelle ainoana tarkoituksenaan, että ne saman tien "pyytäisivät apua".🤣

    Kansa äänesti ja niissä on venäläistaustainen väestöpohja.


   • "Ei ole myöntänyt, sinä valehtelet."

    Juurihan täälläkin oli videopätkä, jossa hän niin kertoi.

    https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1753838946079866942

    "Erikoisoperaatiolle oli hyvät syyt ja se tehtiin laillisesti, asia varmasti valkenee sinullekin joskus."

    Putin Kalarimyrkyttäjän rikolliselle sodalle oli syynä se, että hän on imperialistinen fasisti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kansa äänesti ja niissä on venäläistaustainen väestöpohja.

    Ei ole. Venäjänkielisyys ei suinkaan tarkoita, että ihminen olisi halukas asumaan Venäjän fasistisessa diktautuurissa. Ja mitään rehellistä äänestystä Venäjä ei tietenkään ole järjestäny miehittämillään alueilla, kun se ei niitä järjestä edes Venäjällä.


   • Anonyymi

    Erikoista puolustautumista hyökätä suvereeniin valtioon, joka ei millään muotoa uhannut Venäjää ennen vuotta 2014:kaan.


   • Kerropas sinä sitten, kuinka Ukraina muka uhkasi Venäjää Putin Kalsarimyrkyttäjän valheissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kansa äänesti ja niissä on venäläistaustainen väestöpohja.

    Venäjä on väestönvaihdon superosaaja, vaikka ei sitten juuri minkään muun olekaan..


   • Minkä lain mukaan hyökkäys toiseen valtioon on laillinen? Kun puhutaan Ukrainan alueesta, kyseessä on oltava joko Ukrainan laki tai kansainvälinen.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Kerropas sinä sitten, kuinka Ukraina muka uhkasi Venäjää Putin Kalsarimyrkyttäjän valheissa.

    Katso haastattelu ja lopeta tuo lapsellinen vänkääminen.


   • Anonyymi

    Сука блять! Россия, иди на хуй!


   • Kääntämällä kaikki hänen väitteensä nurinniskoin tajuaa varmasti, mistä on kysymys.

    On kuvaavaa, että haastattelusta tulikin luento. Journalisti ei sellaista ikinä sallisi.


   • Miastään verilöylyhankkeesta eivät YK ja ICC tosin löytäneet merkkejä. Kyseessä on siis klassinen valloitussota tekaistuin syin.


   • Kysymys on hyökkäyksestä toiseen valtioon ja verilöylyn järjestämisestä sinne.


   • Haha. Minö en kestä katsoa kahta tuntia valheita. Mutta sinä kun olet kuunnellut niitä, niin sinhän voit jakaa ne tänne, jotta saamme niille nauraa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katso haastattelu ja lopeta tuo lapsellinen vänkääminen.

    Haha. Ei tulisi mielenkään katsoa sitä, kun tekään, jotka olette sen katsoneet, ette kykene siitä mitään tänne kertomaan. Minä olen jo monta kertaa kysynyt, että miten Putin kalsarimyrkyttäjä perustelee siinä hyökkäyksensä Ukrainaan, mutta ette osaa kertoa yhtään mitään. Hän siis joko ei kerro tai tapansa mukaan valehtelee siinä niin järjettömiä valheita, että jopa tekään ette kehtaa niitä täällä esittää.


   • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Miastään verilöylyhankkeesta eivät YK ja ICC tosin löytäneet merkkejä. Kyseessä on siis klassinen valloitussota tekaistuin syin.

    Verilöylyä on jo Venäjän tekemät ukrainalaisten kaupunkien ja kylien raunioiksi pommittamiset ja jokaiselta Venäjän miehittämäksi joutuneelta alueelta,, jotka Ukraina on onnistunut vapauttamaan, on löytynyt siviilien joukkohautoja, kidutuskeskuksia ym, Ja Venäjä yrittää kitkeä Ukrainasta ukrainalaisuuden, sen kielen, historian, kulttuuriin jne. Opetus muutetaan venäläiseksi vääristelyksi, ukrainankieliset kirjat poltetaan jne. Kaikki tekoja, joita tehdään kansanmurhassa.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ei ole. Venäjänkielisyys ei suinkaan tarkoita, että ihminen olisi halukas asumaan Venäjän fasistisessa diktautuurissa. Ja mitään rehellistä äänestystä Venäjä ei tietenkään ole järjestäny miehittämillään alueilla, kun se ei niitä järjestä edes Venäjällä.

    Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna. Vain Natokuppaiset kykenevät tekemään Venäjästä Suomen vihollisen. Molo on yksi noista sairaista. Järki on kaukana molon touhuista eikä tyyppi ede häpeä valehteluaan.

    Mitenkä lujaa Suomen ja EUn talous tällä kertaa kasvavat? Molo on jatkuvasti todistellut että hyvin menee ja talouskasvu on positiivista. Siltä se voi näyttää natokakkuloiden läpi katsottuna.


   • Katsotaanpa:

    "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna. Vain Natokuppaiset kykenevät tekemään Venäjästä Suomen vihollisen. Molo on yksi noista sairaista. Järki on kaukana molon touhuista eikä tyyppi ede häpeä valehteluaan.

    Mitenkä lujaa Suomen ja EUn talous tällä kertaa kasvavat? Molo on jatkuvasti todistellut että hyvin menee ja talouskasvu on positiivista. Siltä se voi näyttää natokakkuloiden läpi katsottuna.

    "Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna."

    Se voisi olla, jos Venäjää johtaisivat normaalit ihmiset, jotka haluavat rauhaa, kaupankäyntiä, taloudellista hyvinvointia ja demokratiaa, mutta koska nyt Venäjää johtavat imperialstiset fasistit, roistot ja murhaajat, sen merkitys naapurimaanamme on kutistunut olemattomiin.

    "Vain Natokuppaiset kykenevät tekemään Venäjästä Suomen vihollisen."

    Venäj on ihan itse tehnyt itsestään Suomen vihollisen pettämällä sopimuksensa ja hyökkäämällä Ukrainaan.

    Molo on yksi noista sairaista. Järki on kaukana molon touhuista eikä tyyppi ede häpeä valehteluaan.

    "Mitenkä lujaa Suomen ja EUn talous tällä kertaa kasvavat? Molo on jatkuvasti todistellut että hyvin menee ja talouskasvu on positiivista. Siltä se voi näyttää natokakkuloiden läpi katsottuna."

    Katsotaanpa:

    "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

    "Talouskasvu on lyhyellä aikavälillä verkkaista kireiden rahoitusolojen ja vaisun vientikysynnän vuoksi. Inflaation hidastuessa kotitalouksien tulot alkavat taas kasvaa ja euroalueen ulkoinen kysyntä vahvistuu. Talouden odotetaan kasvavan 0,6 % vuonna 2023 ja 0,8 % vuonna 2024 sekä 1,5 % vuosina 2025 ja 2026."

    https://www.ecb.europa.eu/pub/projections/html/index.fi.html


   • Valehtelet näemmä taas suurinpiirtein kaikesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna. Vain Natokuppaiset kykenevät tekemään Venäjästä Suomen vihollisen. Molo on yksi noista sairaista. Järki on kaukana molon touhuista eikä tyyppi ede häpeä valehteluaan.

    Mitenkä lujaa Suomen ja EUn talous tällä kertaa kasvavat? Molo on jatkuvasti todistellut että hyvin menee ja talouskasvu on positiivista. Siltä se voi näyttää natokakkuloiden läpi katsottuna.

    >Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna.

    Jos näin on, miksi te tällä tavalla ajattelevat ette viime keväänä äänestäneet itsellenne kuin kolme kansanedustajaa, ja nekin puolueesta jonka virallinen linja on muiden puolueiden tapaan se, että nykymaailmassa Suomen tärkeimmät naapurit ovat toiset EU-maat?

    Energiaa kyllä tuotiin ennen Venäjältä valtavasti, vielä 2022 30 % kaikesta käyttämästämme, mutta viime vuonna tuonti pieneni yhteen prosenttiin minkään toiminnon sitä erityisemmin kärsimättä.


   • "höpöhöpö! Mistä sinä trolli olet tietosi saanut? Avusta vai Aku Ankasta? =) "

    Totuus ei tiltulle kelpaa. Tietenkään, eihän hän voisi tilut muuten ollakaan.

    "Varastetista lapsista puheenollen, suosittelen katsomaan Mel Gibsonin lapsikaupasta kertovan leffan, joka yritettiin kaikin keinoin sensuroida. Sattui vain saamaan enemmän katsojia ensi-illassaan kuin Barbie ja Tom Cruisen uusin Hollywoodpaska. Miksiköhän se kiinnosti ja sai niin paljon huomiota?"

    Kuten tiedät, amerikkalaiset äärioikeistolaiset rikkaat ostivat lippuja tuon elokuvan elokuvanäytöksiin niin, että vaikka katsojia oli vain muutamia, koko näytös oli muka loppuunmyyty.

    "Suomessa tietysti negatiivista, koska on ok olla pedofiili ja on ok harjoittaa ihmiskauppaa. Eikös vaan?"

    Oletko venäläisen median varassa? Suomessa nimittäin pedofiilit ja ihmiskaupan harjoittajat ovat rikollisia ja joutuvat vankilaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kansa äänesti ja niissä on venäläistaustainen väestöpohja.

    Kaltaises ROTTAKIN "äänestää" juuri niinkuin isäntä haluaa, varsinkin kun se seisoo vieressäs, AKSM-74 kourissaan.


   • Anonyymi

    Tucker Fucked sinua takaa vaaleanpunaisten myrkkykalsareittesi läpi ja hekumoit siitä täällä julkisesti.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha. Elät harhaisessa mielikuvitustodellisuudessa. Jopa Putin Kalsarimyrkyttäjä itse on myöntänyt Venäjän hyökänneen.

    Valehtelet.


   • Anonyymi

    Luulen, ettei tuolle trollille valkene mikään.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Kerropas sinä sitten, kuinka Ukraina muka uhkasi Venäjää Putin Kalsarimyrkyttäjän valheissa.

    Tiukoilla transukumipuvuilla uhattiin myrkkykalsareita kiovasta käsin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha. Minö en kestä katsoa kahta tuntia valheita. Mutta sinä kun olet kuunnellut niitä, niin sinhän voit jakaa ne tänne, jotta saamme niille nauraa.

    Me nauramme sinulle, koska allennuit Putinin kalsariorjaksi. Hyvää nauruviihdettä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Katsotaanpa:

    "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

    Myrkkykalsarit silmillä luettua toskaa, hahaaa.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Valehtelet näemmä taas suurinpiirtein kaikesta.

    Sinä valehtelet aivan kaikesta eikä vain suurinpiirtein.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Haha, mitä valheita .Venäjän Ukrainaan perustamista leikkitasavalloista Venäjä itse hyökkäsi Ukrainaan ja Ukraina vain vastasi sieltä tulleeseen tulitukseen. Koko itä-Ukraina eläisi aivan rauhassa ellei Venäjä sinne itse olisi hyökännyt ja aloittanut pian 10 vuotta kestänyttä sotaansa. Mitään laillisuutta ei Venäjän rikoksista ole. Ukrainassa eibole ollut vallankaappausta, vaan vallankumous ja siellä on sen jälkeen ollut täysin lailliset demokraattisilla vaaleilla valitut hallinnot, jotka eivät varmasti uhanneet Venäjää mitenkään muuten kuin olemalla esimerkki demokratia voimasta venäläisille fasistisen hallinnon vastustajille. Venäjä itse harjoittaa lapsikauppaa varastamalla ukrainalaisia lapsia, joista joidenkin tiedetään jo joutuneen venäläisten pedofiilien uhreiksi. Biolabratkin ovat pelkkää typerää valhetta. Ja Ukraina on edelleen paljon demokraattisempi maa kuin diktatuuri Venäjä.

    Jostain syystä E.Macron ja A.Merkel sanoivat ettei Minskin sopimuksia ollut edes tarkoitus noudattaa vaan niillä ostettiin vain aikaa.

    Molo tästäkin sairaassa mielessään väittää tätä valheeksi.
    Sekä CIAlla että Natolla oli useita konttoreita Ukrainassa enne sotaa ja ukrainalaisia koulutettiin kymmenin tuhansin NATOn jäsenmaissa.
    Ukraina tulitti tykistöllään jatkuvasti Luganskin ja Donetskin alueita 2014-2022 tappaen yli 2000 siviiliä.

    CIAn rooli Ukrainan nukkehallituksen neuvonantajana on ollut kaiken perusta.

    Molo hyväksyy CIAn toimeenpanemat ”regime change” - operaatiot kritiikittä ja pitää niitä oikeutettuina. Näin toimii NATOn isäntä jota kuolaava molo ihannoi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Erikoista puolustautumista hyökätä suvereeniin valtioon, joka ei millään muotoa uhannut Venäjää ennen vuotta 2014:kaan.

    Ei Ukraina ollut se Venäjän vihollinen vaan USA, joka CIAn järjestämällä vallankaappausella anasti vallan demokraattisilla ja vapailla vaaleilla valitulta maan viralliselta johdolta.
    USA valitsi Ukrainalle uuden hallituksen ja tälläsi sen neuvonanatajaksi CIAn.

    Millainen valtio hyväksyisi CIAn hallituksensa neuvonanatajaksi? Ei ainakaan suvereeni.

    CIAn pääjohtaja Charles Brennan oli Senaatin kuulusteluissa ja käsi raamatulla hän kertoi olleensa esikuntansa kanssa Maidanin tapahtumien aikana Kiovassa. Hän kertoi olevansa ylpeä teaminsa työskentelystä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Katsotaanpa:

    "Taantuma väistyy ja talous alkaa kasvaa vuonna 2024. Inflaation hidastuminen ja korkojen lasku yhdessä kotitalouksien kohtuullisen hyvän tulokehityksen kanssa lisäävät kotitalouksien ostovoimaa. Yksityinen kulutus kääntyy vaimeaan kasvuun ja kasvu vahvistuu vuonna 2025. Korkojen lasku tukee investointeja samoin kuin investoinnit energiasiirtymään ja puolustukseen. Vuonna 2024 bkt kasvaa 0,7 prosenttia. Kasvu vahvistuu 2,0 prosenttiin vuonna 2025 ja 1,6 prosenttiin vuonna 2026."

    https://vm.fi/-/suomen-talous-kaantyy-taantuman-jalkeen-kasvuun

    Niinhän se on että sateen jälkeen voi aurinko paistaa. Ei paista tänä vuonna vaan ehkä jo 2025 tai 2026. Elintasomme laskee. Se on molon mieleen.

    Salen mukaan Suomen talous sakkaa pahasti ja pysyvästi. Tämän hän sanoi Eduskunnan istuntokauden avajaisissa. Suoraa puhetta. Molon mielestä valhetta tietysti.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    >Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna.

    Jos näin on, miksi te tällä tavalla ajattelevat ette viime keväänä äänestäneet itsellenne kuin kolme kansanedustajaa, ja nekin puolueesta jonka virallinen linja on muiden puolueiden tapaan se, että nykymaailmassa Suomen tärkeimmät naapurit ovat toiset EU-maat?

    Energiaa kyllä tuotiin ennen Venäjältä valtavasti, vielä 2022 30 % kaikesta käyttämästämme, mutta viime vuonna tuonti pieneni yhteen prosenttiin minkään toiminnon sitä erityisemmin kärsimättä.

    Suomessa Mediapooli maalittaa niitä poliitikkoja ja vaikuttajia jotka eivät ajattele ”oikein”.
    Mediapooli harjoittaa sensuuria ja toimii demokratian vastaisesti.

    Siinä repen ja molon mieleinen tulevaisuus Suomelle.
    Mediapooli pitää lakkauttaa. Sen harjoittama uutisoinnin ”harmonisointi” on röyhkeää sensuuria ja USAn edustaman ulkopoliittisen linja toteuttamista Suomessa.

    Mediapoolia ei voida lakkauttaa, koska se johtaisi Natojäsenyyden saaman suosion pikaiseen sulamiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa Mediapooli maalittaa niitä poliitikkoja ja vaikuttajia jotka eivät ajattele ”oikein”.
    Mediapooli harjoittaa sensuuria ja toimii demokratian vastaisesti.

    Siinä repen ja molon mieleinen tulevaisuus Suomelle.
    Mediapooli pitää lakkauttaa. Sen harjoittama uutisoinnin ”harmonisointi” on röyhkeää sensuuria ja USAn edustaman ulkopoliittisen linja toteuttamista Suomessa.

    Mediapoolia ei voida lakkauttaa, koska se johtaisi Natojäsenyyden saaman suosion pikaiseen sulamiseen.

    Tarkoitatko, että toimittajat muuttuisivat nopeasti Venäjän imperiumin kannattajiksi? Tunnen sen verran porukkaa, että enpä usko. 😁

    Täältä voi tutustua mediapooliin ja ymmärtää, miksi tiltut vihaavat sitä:
    https://www.mediapooli.fi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinä valehtelet aivan kaikesta eikä vain suurinpiirtein.

    No osoitapa sitten minulta edes yksi valhe.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jostain syystä E.Macron ja A.Merkel sanoivat ettei Minskin sopimuksia ollut edes tarkoitus noudattaa vaan niillä ostettiin vain aikaa.

    Molo tästäkin sairaassa mielessään väittää tätä valheeksi.
    Sekä CIAlla että Natolla oli useita konttoreita Ukrainassa enne sotaa ja ukrainalaisia koulutettiin kymmenin tuhansin NATOn jäsenmaissa.
    Ukraina tulitti tykistöllään jatkuvasti Luganskin ja Donetskin alueita 2014-2022 tappaen yli 2000 siviiliä.

    CIAn rooli Ukrainan nukkehallituksen neuvonantajana on ollut kaiken perusta.

    Molo hyväksyy CIAn toimeenpanemat ”regime change” - operaatiot kritiikittä ja pitää niitä oikeutettuina. Näin toimii NATOn isäntä jota kuolaava molo ihannoi.

    Valehtelet paitsi Merkelin ja Macronin, niin myös minun sanomisistani tiltunen. Sinä luulet, että se on keskustelua, että kun minä sanon haluavani rauhaa, niin sinä valehtelet minun haluavan sotaa Venäjää vastaan tai että kun minä kerron tuomitsevani kidutuksen ehdottomasti, niin sinä valehtelet minun muka haluavan Suomeen kidutusvankiloita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei Ukraina ollut se Venäjän vihollinen vaan USA, joka CIAn järjestämällä vallankaappausella anasti vallan demokraattisilla ja vapailla vaaleilla valitulta maan viralliselta johdolta.
    USA valitsi Ukrainalle uuden hallituksen ja tälläsi sen neuvonanatajaksi CIAn.

    Millainen valtio hyväksyisi CIAn hallituksensa neuvonanatajaksi? Ei ainakaan suvereeni.

    CIAn pääjohtaja Charles Brennan oli Senaatin kuulusteluissa ja käsi raamatulla hän kertoi olleensa esikuntansa kanssa Maidanin tapahtumien aikana Kiovassa. Hän kertoi olevansa ylpeä teaminsa työskentelystä.

    Valehtelet jo kymmeniä kertoja kumottuja valheitasi, tiltunen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän se on että sateen jälkeen voi aurinko paistaa. Ei paista tänä vuonna vaan ehkä jo 2025 tai 2026. Elintasomme laskee. Se on molon mieleen.

    Salen mukaan Suomen talous sakkaa pahasti ja pysyvästi. Tämän hän sanoi Eduskunnan istuntokauden avajaisissa. Suoraa puhetta. Molon mielestä valhetta tietysti.

    Linkissä kerrtotaan kylläkin, että Suomen talous kasvaa taas jo tänä vuonna. Joko siis et lukenut sitä tai vääristelet sen kertomaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa Mediapooli maalittaa niitä poliitikkoja ja vaikuttajia jotka eivät ajattele ”oikein”.
    Mediapooli harjoittaa sensuuria ja toimii demokratian vastaisesti.

    Siinä repen ja molon mieleinen tulevaisuus Suomelle.
    Mediapooli pitää lakkauttaa. Sen harjoittama uutisoinnin ”harmonisointi” on röyhkeää sensuuria ja USAn edustaman ulkopoliittisen linja toteuttamista Suomessa.

    Mediapoolia ei voida lakkauttaa, koska se johtaisi Natojäsenyyden saaman suosion pikaiseen sulamiseen.

    Tiltu valehtelee paitsi mediapoolista, koska se pyrkii luotettavaan ja rehellisen uutisointiin, myös sensuurista Suomessa. Suomessa oli maailman viidenneksi paras lehdistönvapaus viime vuonna. Venäjä muuten oli sijalla 164 kaikkiaan 180 maan vertailussa. Venäjän sensuurista tiltu kuitenkaan ei ole lainkaan huolissaan. Ukrainassakin lehdistönvapaus on valtavan paljon suurempaa kuin Venäjällä, vaikka Ukraina on joutunut Venäjän rikollisen hyökkäyksen kohteeksi. Ukrainana sijoitus oli 79:s.

    https://rsf.org/en/index


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on Suomen tärkein naapuri kaikilla mittareilla mitattuna. Vain Natokuppaiset kykenevät tekemään Venäjästä Suomen vihollisen. Molo on yksi noista sairaista. Järki on kaukana molon touhuista eikä tyyppi ede häpeä valehteluaan.

    Mitenkä lujaa Suomen ja EUn talous tällä kertaa kasvavat? Molo on jatkuvasti todistellut että hyvin menee ja talouskasvu on positiivista. Siltä se voi näyttää natokakkuloiden läpi katsottuna.

    Venäjä/ Neuvostoliitto hyökkäsi marraskuun viimeinen 1939 Suomeen, ei julistanut sotaan.
    Emmekä kuulunee Natoon.


  • Anonyymi

   Tuo oli Putelle kuin tilaustuote jonka tarjosi Trump.
   Putte puhui pelkkää skeidaa ja tuota Trump käyttää vaaliaseena ja Putte myös Venäjällä samaan tarkoitukseen.

  • Anonyymi

   Vaikeat kysymykset jäivät kysymättä, mutta epäilemättä haastattelu meni venäläisiin täydestä.

   Hohhoijaa.

   • Anonyymi

    Keskustelu oli ainutlaatuisen korkeatasoista, jota ei näy globalistien hallitsemassa lännessä.


   • Anonyymi

    Olisit ottanut Nato korvatulpat pois niin olisit kuullut, no toki et kuitenkaan olisi ymmärtänyt kuulemaasi.


  • Anonyymi

   Putin puhui asiallisesti täyttä totta, ja sehän ei äärioikeistoa tietenkään miellytä.

   • Anonyymi

    Ja vasemmistoa.
    Pitää nyt huomata, että käsitteitä on aika tavalla hämmennetty.
    EU-ja tuleva liittovaltio perustuu vasemmistodiktatuuriin....et omista mitään ja olet onnellinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja vasemmistoa.
    Pitää nyt huomata, että käsitteitä on aika tavalla hämmennetty.
    EU-ja tuleva liittovaltio perustuu vasemmistodiktatuuriin....et omista mitään ja olet onnellinen.

    Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

    Mene muualle keskustelemaan luomisteoriasta, joka lienee 6000v vanha. Ei kiinnosta.
    Täällä keskustellaan NATO:sta, lännen sotaretkistä ja tässä keskustelussa T.Carlsonin Putin haastattelusta.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

    Älä yhtään yritä selittää, tuo hokema on painettua tekstiä ja liittyy Great Reset agendaan.
    Valista itseäsi.


   • Anonyymi

    Äärioikeisto on nationalistisen imperialisti-Putinin ystävä.


   • Eli siis on. 😏


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä yhtään yritä selittää, tuo hokema on painettua tekstiä ja liittyy Great Reset agendaan.
    Valista itseäsi.

    Työnnä se great reset:tis sinne, mihin aurinko ei normaalisti paista, ennen kuin sinne työnnetään sellaista, josta et taatusti tykkää.


   • Anonyymi

    Putin ei edes tiedä mitä tarkoittaa sana totuus :)


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Ja Maa on noin 6000 vuotta vanha, eikös olekin?

    6000 vuotta vanha vakiovitsi tulee aina tontille, kun argumentit loppuvat. Takuuvarmaa globalisti paskaa, eikös olekin???


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Eli siis on. 😏

    Siis olet sitä mieltä, että maasi on 6000v vanha ja olet syntynyt kylkiluusta. Sitä epäilinkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis olet sitä mieltä, että maasi on 6000v vanha ja olet syntynyt kylkiluusta. Sitä epäilinkin.

    Logiikasi taitaa pikkasen brakata. 😁


  • Anonyymi

   Olisi kyllä kiva saada ihan oikea haastattelu Putinista jossa olisi kunnon toimittaja kysymyksineen .
   Nämä prpoaganda tuokiot ovat aivan turhia

   • Tuo toimittaja saisi kyllä pysyä etäällä ikkunoista, jos sekään auttaisi muutamaa riskiä FSB:läistä vastaan.


   • Anonyymi

    Uskon kyllä, että tämä kirpaisi, niin on hyvä, ehkä se kirpaisi kaikkia globalisteja.

    Kaikki asiallinen keskustelu globalistien kanssa on mahdoton tehtävä.
    Näette siitä heijastumia mm. Niinistön puheista, joissa hän vihdoin näyttää avoimesti oikean minänsä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskon kyllä, että tämä kirpaisi, niin on hyvä, ehkä se kirpaisi kaikkia globalisteja.

    Kaikki asiallinen keskustelu globalistien kanssa on mahdoton tehtävä.
    Näette siitä heijastumia mm. Niinistön puheista, joissa hän vihdoin näyttää avoimesti oikean minänsä.

    Eli mikä on se edustamasi taho, joka haluaisi keskustella "globalistien" kanssa mutta ei pysty? Jokin lahkoseurakuntako? Vai Tissi Oohosen kääpiöpuolue? Ehkä peräti veli Anon?


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Eli mikä on se edustamasi taho, joka haluaisi keskustella "globalistien" kanssa mutta ei pysty? Jokin lahkoseurakuntako? Vai Tissi Oohosen kääpiöpuolue? Ehkä peräti veli Anon?

    Katso länsihallintoja, millä ne on miehitetty?
    Missä jamassa on maitten talous?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katso länsihallintoja, millä ne on miehitetty?
    Missä jamassa on maitten talous?

    Miksi siirrät maalia etkä vastaa perin yksinkertaiseen ja helppoon kysymykseen?

    Länsihallinnot on miehitetty demokraattisten vaalien tuloksen mukaisilla päättäjillä. Keitä siellä pitäisi olla, jos nämä eivät kelpaa?


   • Venäläinen "sananvapaus", jossa kohta kaikki vapaa sanominen tuottaa tuomion, kieltämättä harmittaa venäläisten puolesta.

    Sinä taas käytät härskisti hyväksesi suomalaista sananvapautta isänmaamme ja sen rauhantahtoisen kansan halventamiseen etkä osaa edes hävetä. Puhumattakaan että kiittäisit vapaudestasi.🤮


  • Anonyymi

   Milloin yle tai mtv esittää haastattelun tekstitettynä vai esittävätkö ollenkaan?

   • Anonyymi

    Esittävät ainoastaan uutisen, jossa toimittaja tulkitsee sinun puolesta (=kirjoittaa tarinaa, johon sekoittaa toisen tarinan ja tarjoaa tarinat totuutena) haastattelua.

    Tosi oudoksi on mennyt ja en usko yhtään Ukrainan sotauutisia.


   • Anonyymi

    Ei esitetä, älä unta näe.


   • Miksi se pitäisi esittää juuri Suomessa? Tietääkseni sitä ei ole mikään muu media esittänyt sellaisenaan kuin Tukkerin omat nettisivut.

    Kannatan kyllä haastattelun esittämistä parin asiantuntijan kommenteilla varustettuna, sillä sehän ei itsessään edusta mitään journalismia. Sinä tuskin.


   • Anonyymi
    Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

    Miksi se pitäisi esittää juuri Suomessa? Tietääkseni sitä ei ole mikään muu media esittänyt sellaisenaan kuin Tukkerin omat nettisivut.

    Kannatan kyllä haastattelun esittämistä parin asiantuntijan kommenteilla varustettuna, sillä sehän ei itsessään edusta mitään journalismia. Sinä tuskin.

    Niin, miksi esittäisi?
    Mielipuolisiin mielipiteisiin on aika vaikeaa vastata järkevästi.

    Sen kerran, kun Putin selvittää syyt ja seuraukset, niitä ei esitetä...etkö näe mitään outoa asiassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin, miksi esittäisi?
    Mielipuolisiin mielipiteisiin on aika vaikeaa vastata järkevästi.

    Sen kerran, kun Putin selvittää syyt ja seuraukset, niitä ei esitetä...etkö näe mitään outoa asiassa?

    Outoa olisi se, jos kotimainen media esittäisi sellaisenaan monesta valheesta kiinni jääneen diktaattorin propagandistisen yksinpuhelun.

    Meillähän on joukko paljon Kaarlenpoikaa osaavampia toimittajia, jotka voisivat haastatella Vova-setää, jos se olisi mahdollista ja perusteltua. Myös ikkunasta putoaminen voisi uhata toimittajaa oikean haastattelun jälkeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei esitetä, älä unta näe.

    Juuri näin!. Moista Fcker Carlsonin suoltamaa PJASKAA, ei yksikään itseään kunnioittava media esitä, millään alustalla.

    -44.Div.-


  • Lukuisat länsimaiset puolueettomat mediat ovat Putinista haastattelua pyytäneet, mutta Putin keskustelee vain toisen fasistin kanssa.

   • Anonyymi

    Kaiken muun unohtaen, kysyn, missä ja mikä lännessä on PUOLUEETON media?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaiken muun unohtaen, kysyn, missä ja mikä lännessä on PUOLUEETON media?

    Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.


   • Anonyymi
    kollimaattori kirjoitti:

    Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.

    Tai CNN tai BBC valehtelee (jos tietosi on oikea), kuten tähän asti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tai CNN tai BBC valehtelee (jos tietosi on oikea), kuten tähän asti.

    Itse asiassa siitä ilmoitti Kreml, joten joo; olet luultavasti oikeassa. Valehtelua, kuten aina.


   • Anonyymi
    kollimaattori kirjoitti:

    Erikseen mainittiin Putinia yrittäneen haastatella BBC:n ja CNN:n. Ja jos väität Tucker Carlsonia puolueettomaksi, teet itsesi vain naurettavaksi.

    Ovatko ne olleet PUOLUEETTOMIA lähteitä tai medioita?
    Helkkari, kun osaat naurattaa.


  • Anonyymi

   Venäjän rajan kysymyksestä sen verran, että tuolla puolella viranomaistoiminnan ja järjestäytyneen rikollisuuden raja on veteen piirretty viiva. Ei siis hybridivaikuttamista vaan bisnestä, kuten siirtolaisten rahtaaminen muihin maanosiin muutenkin.

   • Anonyymi

    Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.

    Niin; Venäjän rajaviranomaiset. 🤭


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ollut hybridivaikuttamista, se oli kaikki keksittyä, rajaviranomaiset ovat antaneet lausunnon asiasta.

    Voi hellanlettas.😂 Että oikein rajaviranomaiset antaneet lausunnon? Tietoisku: niin ovat antaneet tulijatkin. Kertoneet tarkkaan miten heidät houkuteltiin lähtömaista matkaan, miten Venäjän suurlähetystö myönsi viisumin ja ja kuinka FSB ohjasi heidät Venäjällä Suomen rajalle.


   • Ilman FSB:n lupaa ja tietämättä ei Venäjän rajavyöhykkeellä tehdä mitään, eikä edes liikuta. Ulkomaalaisten äijäryhmien oleskelua Venäjän rajavyöhykkeellä ei yksinkertaisesti tapahdu ilman FSB:n myötävaikuttamista.


  • Anonyymi

   Propaganda, paskaa oli. Katoin.

   • Anonyymi

    Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haastattelu on tosi hyvä ja perusteellinen, on turhaa trollata sitä.

    Hyvä haastattelu, Putin uskoi omat valheensa.


  • Anonyymi

   Asiallinen ja Putin, sanat eivät tue toisiaan.Mielummin Terroristi ja NatsiPutler.

   • Anonyymi

    Juuri näin.


   • Anonyymi

    On suorastaan surkuhupaisaa nähdä, miten sinunlaiset, jotka ensin koronan kauhulla jäi kotiinsa piileskelemään housupyykkeineen, koska pelottaa pöpö. Nyt pitäisi olla lähdössä klikkimediamme yllyttämänä suorastaan soitellen sotaan haastamaan riitaa suoraan suurta Venäjää vastaan. Eikö yhtään päässä järki pakota ajattelemaan, että meitä on peloteltu viimeiset 20v jostain? Ensin Ilmastonmuutoksella, seuraavaksi Koronalla ja lopuksi Venäjällä.
    Koomiset aiheet tässä matkalla olivat meetoot, BLM ja tietysti intersektionaalinen feminismi, jolla ihmisten päät sekoitetaan.

    Putin lienee tervejärkisin päättäjä pohjoisella pallonpuoliskolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On suorastaan surkuhupaisaa nähdä, miten sinunlaiset, jotka ensin koronan kauhulla jäi kotiinsa piileskelemään housupyykkeineen, koska pelottaa pöpö. Nyt pitäisi olla lähdössä klikkimediamme yllyttämänä suorastaan soitellen sotaan haastamaan riitaa suoraan suurta Venäjää vastaan. Eikö yhtään päässä järki pakota ajattelemaan, että meitä on peloteltu viimeiset 20v jostain? Ensin Ilmastonmuutoksella, seuraavaksi Koronalla ja lopuksi Venäjällä.
    Koomiset aiheet tässä matkalla olivat meetoot, BLM ja tietysti intersektionaalinen feminismi, jolla ihmisten päät sekoitetaan.

    Putin lienee tervejärkisin päättäjä pohjoisella pallonpuoliskolla.

    Putin ja terve järki. Kaksi toisilleen täysin vierasta asiaa.


  • Aloittajalle vastaus. Kun on kyseessä diktaattori, joka joko tahallaan (todennäköisintä) tai väärän tiedon pohjalta antaa tuhoamiskäskyjään, ei sillä ole mitään sellaista kerrottavaa, josta voisi käyttää nimitystä "vastapuolen näkemys". Etenkin kun lypsämässä on tuon diktatuurin nuoleskelija.

   • Anonyymi

    olet itse kuin diktaattori - ei ole sinun asiasi määritellä kenen pitää kertoa mitä ja mitä kuunnella


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    olet itse kuin diktaattori - ei ole sinun asiasi määritellä kenen pitää kertoa mitä ja mitä kuunnella

    Venäjällähän on vapaat vaalit? HAH HAH HAA!!!!!!!!

    Montako diktaattori-Putinin haastajaa on jo torpattu osallistumasta vaaleihin, ettei diktaattori-Putinia vaan haasteta kielletyillä aiheilla? Venäjän keskusvaalilautakuntahan ilmoitti jo kuukausia sitten, ettei Venäjällä tarvita gallupejakaan, koska Putinin kannatuksen tiedettiin jo olevan 90 %:n luokkaa. Ja sama keskusvaalilautakunta torppasi niin Boris Nadezhdinin kuin Jekaterina Duntsovan, koska molemmat vaativat sotimis.... erikoisoperaation lopettamista.

    Että sellaista "demokratiaa", hippokraatti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällähän on vapaat vaalit? HAH HAH HAA!!!!!!!!

    Montako diktaattori-Putinin haastajaa on jo torpattu osallistumasta vaaleihin, ettei diktaattori-Putinia vaan haasteta kielletyillä aiheilla? Venäjän keskusvaalilautakuntahan ilmoitti jo kuukausia sitten, ettei Venäjällä tarvita gallupejakaan, koska Putinin kannatuksen tiedettiin jo olevan 90 %:n luokkaa. Ja sama keskusvaalilautakunta torppasi niin Boris Nadezhdinin kuin Jekaterina Duntsovan, koska molemmat vaativat sotimis.... erikoisoperaation lopettamista.

    Että sellaista "demokratiaa", hippokraatti!

    Ja meillä otetaan mallia USAsta eli kaikki pitää tehdä perserei’än kautta.
    Jos USAssa kaksi outoa tyyppiä taistelee siitä kuka pääsee tunkiolle päälliköksi niin Suomessa valitaan presidentin umpihumun ja puolihumun väliltä. Toine on sivari ja ylioppilas, toinen osti diplominsa USAssa jostain epämääräisestä luukusta mikä ei ole suomalainen mittapuun mukaan yliopisto ja sot.arvo on oikein korpraali. Lisäksi tämä jälkimmäinen ei hallitse edes peruskoulun matematiikkaa ilmeisesti tyhmyydestään johtuen.

    Maksettu media pitää huolen siitä, että presidentti asetetaan eikä valita. Näitä kahta toiselle kierrokselle päässyttä ei voi eikä kannata vertailla 1945-1990 välin presidentteihin - ero olisi liian valtava.


  • Anonyymi

   Putin-roistoja ei kenenkään tarvitse edes yrittäää "ymmärtää"

   • Anonyymi

    Putin voi suksia helvettiin!


  • Anonyymi

   Aloittaja on oikeassa. Ei protestointi ja räksyttäminen kohota ketään. Muutos lähtee vain siitä, että keskustellaan. Viisas ihminen kykenee keskustelemaan vastapuolen kanssa ja jättämään tunteensa asioiden ulkopuolelle.

   Viisaat aikuiset ihmiset kykenevät kommunikoimaan eroavista mielipiteistään huolimatta. Siitä oppii molemmat osapuolet. Toistensa kunnioittaminen on kaiken a ja o.

   • Anonyymi

    Putin hyvä esimerkki raivotautinen koira tapattanut jo venäläisiäkin pelkästää satoja tuhansia terroristisessa vallloitussodassaan ....olisko aika opetella hoitamaan asiat keskustelemalla ?

    Nämä sairaat terroristit on maailman syöpä putinit ja KIMIT PITÄISI LAITTAA KAULAKIIKKUUN MITÄ PIMKIMMIN


   • Anonyymi

    Meinaatko Ilkka, että Putinin sotarikokset nollautuvat kun Tucker haastattelee ja Putin suoltaa pro-venäläispropagandaa?

    Kaiken lisäksi Venäjän "vastapuoli" on Ukraina, jonne Venäjä on hyökännyt.


  • Anonyymi

   Tällä hetkellä YouTubessa "Exclusive: Tucker Carlson Interviews Vladimir Putin" haastattelun on katsonut 7 023 531 katselukertaa. Tätä haastattelua on peukuttanut 551 000 ihmistä.

   Mitähän tämä kertoo? Ei kai Tiltujen määrästä?

   • Anonyymi

    Kertoo, että fuckereita maailmassa riittää.


   • Anonyymi

    Lännen Spin Doctorit varmaan miettivät ajatuspajoissaan kuumeisesti, kuinka selvitään sit tästä, mikä on sopiva satu ja saadaan Venäjän pelko ihmisiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lännen Spin Doctorit varmaan miettivät ajatuspajoissaan kuumeisesti, kuinka selvitään sit tästä, mikä on sopiva satu ja saadaan Venäjän pelko ihmisiin.

    Eikös Tuckeria vastaan ole uhottu jo maanpetos, vakoilu tms. syytettä? Mitäpä muutakaan voisi odottaa Land of The Un-Freeltä, joka tällä tavalla osoittaa kunnioittavansa journalistista vapautta.


  • Anonyymi

   Yleensä tavallinen kansanrivi joutuu kuolemaan pelokkaan, ryppyisen vanhan miehen puolesta, on piristävä uutuus, että Putinilla on niin vähän ryppyjä.

  • Anonyymi

   Eihän haastattelussa mitään uutta ole vaan Putin jankkaa samoja propagandahokemia kuin aiemminkin.

   Venäläinen valehistoriakin tulee esille.

   • Anonyymi

    haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut

    Suomessa maksettu media luo vain viholliskuvaa Venäjästä kertomalla osatotuuksia, oletuksia ja suoranaisia valheita.

    Surkeimpia tarinoita keksii P.Toveri.
    Kaikenlaisia se leipä elättääkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    haastattelussa on paljon uutta, mistä länsimainen propaganda ei ole koskaan puhunut

    Haastattelussa oli paljon uusia Kremlin käsikirjoittamia satuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa maksettu media luo vain viholliskuvaa Venäjästä kertomalla osatotuuksia, oletuksia ja suoranaisia valheita.

    Surkeimpia tarinoita keksii P.Toveri.
    Kaikenlaisia se leipä elättääkin.

    Pekka Toveri puhuu asiaa, jota kaltaisesi vatnikin on vaikea sulattaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haastattelussa oli paljon uusia Kremlin käsikirjoittamia satuja.

    Jo vaan, esimerkiksi Kremlin natsipäällikkö Putlerin mukaan hänen aateveljnsä A Hitler oli aivan pakotettu hyökkäämään Puolaan, kun Puola ei sallinut Hitlerin natsijoukoille lupaa kulkuun Danzigin käytävää pitkin.

    Siinähän oli piilotettu sanoma myös natsi-Venäjän oikeutukselle aloittaa sota ( operaatio Barbaariryssä ) Ukrainaan, kun Ukraina ei sallinut maayhteyttä natsi-Venäjän ryöstämälle Krimille.


  • Anonyymi

   Kyllä olisi suomalaisten natouskovaistenkin hyvä nähdä tuo haastattelu ihan suomeksi tekstitettynä.
   Mutta taitaa olla turha toivo, koska haastattelu varmaankin ihan liian objektiivinen suomalaisille esitettäväksi.

   • Anonyymi

    Minä olen nähnyt sen eikä se mikään järjen riemuvoitto ollut. Kaksi konservatiivista valehtelijaa keskustelivat Kremlin tiukan valvonnan alla. Carlson on Trumpin ja Putinin sanansaattaja. Kummallakin vaalit edessä ja propaganda sen mukaista.


   • Anonyymi

    Miksi täyspäisen, kielitaitoisen suomalaisen ihmisen pitäisi katsoa fcker kallenpojan tuottamaa shaibaa?.


  • Anonyymi

   Iltasanomien Carsonin haastattelua koskevassa jutussa Alenius esitti luettelon kysymyksistä jotka toimittajien tulisi päästä Putinilta kysymään.
   On myös esitetty hämmästys kun kukaan vapaan median toimittajista ei ole kysynyt Länsimaiden johtajilta: " Miksi yksikään johtaja ei tehnyt elettäkään ettei lueteltuja kauheuksia olisi lainkaan tullut."
   Ennen sodan alkua heille annettiin aikakin milloin vastaus tulee antaa.
   Suomi ensimmäisenä vastasi Venäjälle, ettei sen tekemiä esityksiä voinut mitenkään hyväksyä.
   Tänä päivänä Suomi on näiden hirveiden tapahtumien jatkumisen vankin takuuvaltio.
   Muilla ei ole ammustehtaita eikä varmaan rahaakaan , Suomella on.

   • Anonyymi

    Putin kertoi julkisesti ennen sotaa, ettei Venäjä hyökkää Ukrainaan. Joten mitä kauheuksia siitä olisi voinut tulla?


  • Anonyymi

   Haluaisin totisesti nähdä sen kun Bideniä haastateltaisiin kaksi tuntia yhteen menoon.

   • Anonyymi

    Hihhihih......totta virkat. Ei jaksaisi, kompastuis sanoissaan ja nukahtaisi taas kesken haastattelun kuten kävi tässä taannoin jo.


  • Anonyymi

   HIENOA, ETTÄ MILJOONAT NYT KATSOVAT HAASTATTELUT JA SIVISTYVÄT JOS VAAN KUUNTELEVAT EIVÄTKÄ OLE SOPULEINA YLIAIVOPESTYJÄ

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuuntelepas sitoutumattoman amerikkalaisupseeri Jake Broen kommentti Tucker Carlsonista. Saatat huomata itse olevasi se yliaivopesty.

    https://www.youtube.com/watch?v=Q3dU2Fgp0sA

    USA:n äärioikeistossa ihaillaan Putinin autoritaarisuutta miten oppositio on saatu hiljaiseksi, ja instituutiot haltuun. Siihen rumppikin pyrkii.
    Helpompi hallita, kun kriittinen media puuttuu.