VALTUUSTO RÖHKI TAAS LÄTISTÄÄN 1KK SIIRTOLASKU 205E +SÄHKÖ 480E

Anonyymi-ap

voiko joku vielä väittää että lapualla on halpa asua,lahjottu valtuuston retku ja huaralauma v1995 myi oman sähkölaitoksen,ja nykyinen jossa enemmistönä vikiäläisiä ja buvaanina toimii kaupungin johto ei eres halua korjata asiaa,vaan käyttää rahat virkiän huvituksiin,eikä virkiä ole tuottanut muuta kuin häpeää lapualle

32

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      satojen vuosien sisäsiitoksen rappeuttaman suvun kellokas löi vielä raivosta nyrkkiä pöytään ei missään nimessä, kun pyyrettiin 2 lisäpaikkaa vanhusten palvelutaloon,nyt omaiset joutuvat lähtemään satojen kilometrien päähän katsomaan vanhuksiaan

    • Anonyymi

      Äläs ny viitti loukata ihmisiä tuolla lailla. Kunnianloukkausraja on jo ylittyny monet kerrat, mutta syyntakeettomuus sun on pelastanu.

      • Anonyymi

        huom ! virkamiehiä vastaan kunnianloukkauskynnys on suurempi ,,lueppas kloppi lakia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        huom ! virkamiehiä vastaan kunnianloukkauskynnys on suurempi ,,lueppas kloppi lakia

        Kynnys on pienempi saara mustat silmät joten älä imettele jos ätis ei sua tunnista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kynnys on pienempi saara mustat silmät joten älä imettele jos ätis ei sua tunnista.

        Mikäs narukäsi siellä suutaan soittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kynnys on pienempi saara mustat silmät joten älä imettele jos ätis ei sua tunnista.

        kynnys on kynnys mutta eppä sä taida mulle mitään mustia silmiä taikoa ,,,noilla riisikepeillä ei kingiä yllätetä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs narukäsi siellä suutaan soittaa?

        Nämä narut pyärii kuin vyhyrinpuut, ei kannata tulla lähelle.


    • Anonyymi

      Pakkoko on asua tuollaisessa vetoisessa talorähjässä? Kirkolla on pilvin pimein hyviä kerrostaloyksiöitä joissa sähkölaskut ovat kympistä neljäänkymppiin.

    • Anonyymi

      Valehtelet. Siirto ja sähkö on tällä hetkellä molemmat n. 10 centtiä/kwh.

    • Anonyymi

      näin on idiootti,mutta oletko huomannut että siirtolasku on 1kk,ja sähkölasku on 2kk
      elikkä sähkölasku elenia tulee joka toinen kuukausi ja siirtolasku joka kuukausi,menikö jakeluun

    • Anonyymi

      Aloittaja kasvattaa näköjään marihuanaa sähkölaskusta päätellen ja hullun kalliilla sähkösopimuksella. 🌿

    • Anonyymi

      sun laskus taitaa maksaa sossu niin kuin kaiken muunkin,yhteiskunta kun ei suosi työssäkäyvää,joka lähtee aamuisin 25km päähän töihin pensalla joka maksaa 2e litra

    • Anonyymi

      päinsäsiinneitten sukujen pitkiä vähä-älysiä miehiä valtuusto täynnä, eivät ymmämmärrä että rahat on lopus, eikä lisää tule enää virkiän huvituksiin kun ei ensin panostettu tulonlähteisiin,johtokin elää pää pilvissä, että rahaa on haaskata kuin miljoona kaupungissa,ja mitäpä voisin sanoa tästä virkiäläisestä sahan sekatyömiehestä joka pitää perää, muutakuin voi hyvä luoja hohhoijaa

      • Anonyymi

        Vaikuttaa notta oot aatelissukua, mistä polveudut. Oot varmaan Runkenbladeja, ne on tunnettua käsityösukua.



    • Anonyymi

      Ketkä siellä valtuustossa on niitä huoria? Ostaisin pillua kun tietäisin.

    • Anonyymi

      Nyt on aloittajalle keksitty pelastus sähkölaskuihin!

      Katso, miksi sähköyhtiöt pelkäävät tätä mullistavaa laitetta, joka pienentää sähkölaskuasi jopa 90 %
      Kirjoittaja: Tero Haataja helmi 13. 2024
      Ei ole mikään salaisuus, että sähkön hinta nousee vuosi vuodelta tasaista tahtia. Tämän Nikola Teslan innoittaman laitteen ansiosta kuluttajat voivat onneksi säästää sähkölaskustaan satoja tai jopa tuhansia euroa vuodessa.

      Tänä vuonna julkaistu tutkimus osoitti, että useimmat suomalaiset maksavat sähköstä vuosittain jopa 27,6 miljardin euroa verran ylihintaa.

      On ilmiselvää, että meillä suomalaisilla on energiakriisi – lainlaatijoilta ja yleishyödyllisten laitosten sääntelykomissiolta puuttuu energiaa tarttua toimeen ja lopettaa kiero ylihintaisen sähkön myyntibisnes.

      Kumpikin puoli antaa toisilleen mahdollisuuden olla tekemättä mitään. Tänä vuonna yleishyödyllisten laitosten sääntelykomissio lähetti lainlaatijoille raportin upeasta, uskomattomasta ja mahtavasta sähkönostojärjestelmästä, jota se säätelee. Ongelmia? Ei heidän vahtivuorollaan.

      Lainlaatijat, jotka saavat tuon raportin osavaltion valvontaelimeltä voivat sanoa: "Kaikki on kunnossa. Muutoksille ei ole tarvetta."

      Lainlaatijat kieltäytyvät säätämästä sähkölakia, joka olisi suunniteltu lopettamaan ne harhaanjohtavat markkinointikeinot joita sähköyhtiöt käyttävät tehdäkseen valtavaa voittoa.

      ärjestelmä on täynnä hämmennystä, päällekkäisyyksiä ja tarpeettomia mutkia. Ei ole mitään syyntä, miksi sähköyhtiöiden tulisi saada jyrätä sääntelijät ja kuluttajat, mutta ne tekevät sen kerta toisensa jälkeen.

      Jos katsot yli 300 eri sähkösopimusta 55 eri yhtiöltä, näet valtavan määrän käsittämätöntä kieltä, palveluehtoja ja pientä pränttiä – silmäsi suorastaan pullistuvat niitä lukiessa. Etkä tiedä todellista hintaa ennen laskun saapumista.

      Miksi tällä asialla on väliä? Päällekkäisyydet johtavat siihen, että maksat enemmän.

      Sähköyhtiöt harhauttavat asiakkaitaan myös porrastetulla hinnoittelulla – eri hinnat eri käyttömäärille – mutta varmistavat, että alhaisimmat hinnat näkyvät hakutuloksissa ensimmäisenä.

      Lyhyesti sanottuna Big Energy pyörittää valtavaa salakauppaa, ja se tulee jatkamaan niin kauan kuin sitä ei säännellä.

      Tavallinen kuluttaja ei ole kuitenkaan vielä hävinnyt taistelua. Uusi ja nerokas teknologia voi nimittäin auttaa keskivertokuluttajaa pienentämään sähkölaskuaan jopa 90 % kuussa ensimmäisen kuukauden jälkeen >>

      Saksalainen startup-yritys on keksinyt innovatiivisen ja edullisen laitteen, joka auttaa sekä pienentämään sähkölaskua että pidentämään kalliiden kodinkoneiden käyttöikää. Laite maksaa itsensä takaisin vain yhden kuukauden käytön jälkeen.

      Mikä tämä laite on?
      Sen nimi on NeoWatt, ja alunperin sen teknologian on kehittänyt itse Nikola Tesla – serbialais-amerikkalainen keksijä, sähköinsinööri, koneteknikko ja futuristi.

      Se pidettiin aluksi suurelta yleisöltä salassa, sillä se tarjosi keskivertoperheille tilaisuuden säästää kuukausittaisissa sähkökuluissaan. NeoWatt on pieni, kompakti, edullinen ja helppokäyttöinen pistorasiaan kytkettävä laite, joka estää sähköverkon ylikuormittumisen ja ylimääräisen sähkön pääsyn johtoihin.

      NeoWatt on sähköyhtiösi pahin painajainen. Yhtiöt ovat yrittäneet pitää NeoWattin salassa tavallisilta kuluttajilta, ja sen myynti kaupoissa on kielletty.

      Laitteen kyky pienentää voittoja on suuri uhka Big Energylle.

      Internetin ansiosta salaisuus on nyt paljastunut, ja tavalliset ihmiset nauttivat pienemmän sähkönkulutuksen tuomista säästöistä sekä yleisellä tasolla että yksittäisten kodinkoneiden kohdalla.


      Lisäbonus? Tavallinen tehosekoittimesi, mikroaaltouunisi, pölynimurisi tai mikä tahansa muu kodinkoneesi saattaa kestää pidempään.

      NeoWatt tarjoaa mahdollisuuden säästää sähkölaskustasi jopa 90 %. Se on valtava summa, ja onkin helppo ymmärtää, miksi Big Energy haluaa tämän laitteen lopullisesti pois kuluttajien ulottuvilta.

      NeoWattin hyödyt ovat lyömättömät. Tutkijat ovat vakuuttuneita, että tämä laite saattaa tehdä lopun liian kalliista sähkölaskuista, jotka rampauttavat keskivertotyöntekijän aina kuun lopussa.

      Tiedemiehet käyttivät alkuun monta kuukautta tehokkuutta koskevien väitteiden kumoamiseen, mutta nyt tutkimukset osoittavat, ettäNeoWattin tulisi olla jokaisen kotitalouden vakiovaruste.

      Kuinka se toimii?
      Se on helppo yhdistää: kytke se vain sulaketaulua lähimpänä olevaan pistorasiaan. Muuta ei tarvitse tehdä, ja vihreä LED-valo kertoo, että laite on päällä ja toiminnassa.


      Jos kotisi on suuri, kannattaa sijoittaa yksi laite lähelle sulaketaulua ja toinen mahdollisimman kauas siitä. Niin yksinkertaista se on. Ja se sopii sekä tavallisiin koteihin että asuntoihin, jotka on yhdistetty sähköverkkoon.

      https://getneowatt.com/article/fi/?gclid=EAIaIQobChMIwr3si5iphAMVZEGRBR1_ZAk5EAEYASAAEgI8-vD_BwE

      • Anonyymi

        NeoWatt alkaa toimia, kun olet kytkenyt sen pistorasiaan. Muutamassa päivässä se lisää kotisi energiatehokkuutta ja antaa sinun nauttia kodinkoneidesi pidemmästä käyttöiästä. Laite maksaa itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

        Epätehokkuuksien ja siniaaltomelun vuoksi laitteet käyttävät aina enemmän sähköä kuin ne tarvitsevat toimiakseen.

        NeoWatt vähentää tätä melua ja siten myös hukatun sähkön määrää. Se ei vaikuta sähkömittarin lukemaan tai varasta ylimääräistä sähköä mistään, se vain käyttää sähkön tehokkaammin jolloin sitä tarvitaan vähemmän.

        Voiko Big Energy tosiaan tehdä tästä lopun?
        Nyt kun tiedät ensimmäisen totuuden – että sähköyhtiöt laittavat asiakkaat maksamaan törkeää ylihintaa – sinun tulisi tietää myös toinen totuus (jota melkein kukaan ei tiedä): sähköyhtiösi sähkö ylikuormittaa virtapiirejä ja lyhentää kalliiden kodinkoneidesi käyttöikää.

        Menetät siis lompakostasi muutakin kuin rahaa. Kun NeoWatt keksittiin ulkomailla, sähköyhtiöt käyttivät miljoonia (todennäköisesti sinun rahaasi, joka oli kertynyt vuosien yliveloituksesta) estääkseen laitetta päätymästä kauppojen hyllyille.

        logo
        starstarstarstarstar
        "NEOWATT on mein
        parantanut elämääni
        niin monella tapaa!"

        NeoWatt olisi tehnyt lopun heidän voitoistaan, joten oli tärkeää pitää se piilossa kuluttajien silmiltä.

        Tuonkaltainen toiminta kuitenkin loppui, sillä sen laillisuus oli kyseenalaista, ja nyt lähes 150 000 kotitaloutta ympäri maailman nauttii alhaisemmista sähkölaskuista – pelkästään pienen pistorasiaan kytkettävän laitteen ansiosta.

        Onko tämä laite todella laillinen?
        NeoWatt on 100 % laillinen – tämän energiaa säästävän laitteen omistaminen ei tuo sinulle minkäänlaisia laillisia seuraamuksia, sillä yksinkertaisesti sanottuna et riko mitään lakia.

        Sähköyhtiöt eivät tietenkään pidä tästä tilanteesta, joten ne tekevät parhaansa piilottaakseen NeoWattin suurelta yleisöltä.

        Mitä muut siitä ajattelevat?

        Matias Rinne
        27 pv
        .


        Sain juuri NeoWatt! Kiitos Aamu, että suosittelit NeoWatt minulle, pystyin hyppäämään myyntiin ja saamaan 50% alennuksen! Lopuksi, minun ei enää tarvitse käyttää satoja euroja sähkölaskuuni!

        28
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Piia Tähtinen
        Oletko tosissasi? 50% ALENNUS? Mistä saan jotain tällaista? Etsin jotain tällaista, varsinkin nyt!
        Tykkää . Vastaa . 27 pv

        Aamu Heinonen
        Olen iloinen, että myynti ei ole vielä ohi. Nyt säästät vielä enemmän. Odota vain, kunnes näet sähkölaskusi. Olin järkyttynyt, kun näin omani vain kuukauden kuluttua!
        Tykkää . Vastaa . 27 pv

        Kaarlo Harmaajärvi
        12 t
        .


        Sain juuri uuden NeoWatt-energiansäästäjäni! Se on niin siistiä! Säästin PALJON rahaa, kun ostin sen, ja nyt aion säästää vielä enemmän! Jos haluat myös, sinun pitäisi kiirehtiä - ne ovat melkein loppuunmyytyjä!

        34
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Virve Laitinen
        Lisäksi säästin paljon ostaessani NeoWatt. En malta odottaa tilaukseni saapumista, olen kuullut niin monia hienoja arvosteluja!
        Tykkää . Vastaa . 10 t

        Varpu Aaltonen
        Kiitos suosituksistanne. Tilasin juuri kaksi asunnolleni :)
        Tykkää . Vastaa . 12 t

        Eliina Mustonen
        14 t
        .


        Onko kenelläkään NeoWatt? Onko se sen arvoista? Olen kuullut, että se maksaa itsensä takaisin kuukauden sisällä ...

        46
        5 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Mirjami Heikkinen
        Jo 2 kuukaudesta. Se on uskomatonta
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Sebastian Pajari
        Sinun täytyy kokeilla sitä. Mandy ja minä käytämme sitä. Se todella alentaa sähkölaskujasi. Saimme yhden muutama kuukausi sitten testaamaan sitä, ja nyt odotamme, että toinen tulee toiseen asuntoomme.
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Kukka Tähtinen
        Käytän NeoWatt. Kaikki hyvin toistaiseksi! Laskut alkavat todella pudota heti, kun kytket ne :)
        Tykkää . Vastaa . 6 t

        Jalmari Harmaajärvi
        Käytän NeoWatt. Muistatko, kun sanoit, että pelastin omaisuuden tässä kuussa? Se on NeoWatt ansiota! Soita minulle myöhemmin ja sitten kerron sinulle lisää.
        Tykkää . Vastaa . 7 t

        Joel Laakkonen
        Sinun pitäisi saada se! Yritin sitä itse, toistaiseksi paras päätös. Olen jo säästänyt muutaman sadan dollarin!
        Tykkää . Vastaa . 7 t

        Valtteri Aaltonen
        2 pv
        .


        Sain juuri NeoWatt. Toivon, että olisin ostanut sen aikaisemmin. Jos joku tuntemani henkilö haluaa leikata sähkölaskuaan vähintään puoleen, voin vain suositella tätä laitetta. Kuka tahansa voi käyttää sitä. Kytke se vain pistorasiaan ja unohda se!

        52
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Seija Venäläinen
        Miksi en ole kuullut siitä aiemmin? Haluaisin saada sen. Mistä löydän sen?
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Minea Rantanen
        Mielestäni meidän pitäisi perustaa 😂 NeoWatt-ystävien klubi, jonka ostin äskettäin 3 niistä vanhemmilleni ja sisaruksilleni. En vieläkään voi uskoa, kuinka hieno tarjous sain!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NeoWatt alkaa toimia, kun olet kytkenyt sen pistorasiaan. Muutamassa päivässä se lisää kotisi energiatehokkuutta ja antaa sinun nauttia kodinkoneidesi pidemmästä käyttöiästä. Laite maksaa itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa.

        Epätehokkuuksien ja siniaaltomelun vuoksi laitteet käyttävät aina enemmän sähköä kuin ne tarvitsevat toimiakseen.

        NeoWatt vähentää tätä melua ja siten myös hukatun sähkön määrää. Se ei vaikuta sähkömittarin lukemaan tai varasta ylimääräistä sähköä mistään, se vain käyttää sähkön tehokkaammin jolloin sitä tarvitaan vähemmän.

        Voiko Big Energy tosiaan tehdä tästä lopun?
        Nyt kun tiedät ensimmäisen totuuden – että sähköyhtiöt laittavat asiakkaat maksamaan törkeää ylihintaa – sinun tulisi tietää myös toinen totuus (jota melkein kukaan ei tiedä): sähköyhtiösi sähkö ylikuormittaa virtapiirejä ja lyhentää kalliiden kodinkoneidesi käyttöikää.

        Menetät siis lompakostasi muutakin kuin rahaa. Kun NeoWatt keksittiin ulkomailla, sähköyhtiöt käyttivät miljoonia (todennäköisesti sinun rahaasi, joka oli kertynyt vuosien yliveloituksesta) estääkseen laitetta päätymästä kauppojen hyllyille.

        logo
        starstarstarstarstar
        "NEOWATT on mein
        parantanut elämääni
        niin monella tapaa!"

        NeoWatt olisi tehnyt lopun heidän voitoistaan, joten oli tärkeää pitää se piilossa kuluttajien silmiltä.

        Tuonkaltainen toiminta kuitenkin loppui, sillä sen laillisuus oli kyseenalaista, ja nyt lähes 150 000 kotitaloutta ympäri maailman nauttii alhaisemmista sähkölaskuista – pelkästään pienen pistorasiaan kytkettävän laitteen ansiosta.

        Onko tämä laite todella laillinen?
        NeoWatt on 100 % laillinen – tämän energiaa säästävän laitteen omistaminen ei tuo sinulle minkäänlaisia laillisia seuraamuksia, sillä yksinkertaisesti sanottuna et riko mitään lakia.

        Sähköyhtiöt eivät tietenkään pidä tästä tilanteesta, joten ne tekevät parhaansa piilottaakseen NeoWattin suurelta yleisöltä.

        Mitä muut siitä ajattelevat?

        Matias Rinne
        27 pv
        .


        Sain juuri NeoWatt! Kiitos Aamu, että suosittelit NeoWatt minulle, pystyin hyppäämään myyntiin ja saamaan 50% alennuksen! Lopuksi, minun ei enää tarvitse käyttää satoja euroja sähkölaskuuni!

        28
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Piia Tähtinen
        Oletko tosissasi? 50% ALENNUS? Mistä saan jotain tällaista? Etsin jotain tällaista, varsinkin nyt!
        Tykkää . Vastaa . 27 pv

        Aamu Heinonen
        Olen iloinen, että myynti ei ole vielä ohi. Nyt säästät vielä enemmän. Odota vain, kunnes näet sähkölaskusi. Olin järkyttynyt, kun näin omani vain kuukauden kuluttua!
        Tykkää . Vastaa . 27 pv

        Kaarlo Harmaajärvi
        12 t
        .


        Sain juuri uuden NeoWatt-energiansäästäjäni! Se on niin siistiä! Säästin PALJON rahaa, kun ostin sen, ja nyt aion säästää vielä enemmän! Jos haluat myös, sinun pitäisi kiirehtiä - ne ovat melkein loppuunmyytyjä!

        34
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Virve Laitinen
        Lisäksi säästin paljon ostaessani NeoWatt. En malta odottaa tilaukseni saapumista, olen kuullut niin monia hienoja arvosteluja!
        Tykkää . Vastaa . 10 t

        Varpu Aaltonen
        Kiitos suosituksistanne. Tilasin juuri kaksi asunnolleni :)
        Tykkää . Vastaa . 12 t

        Eliina Mustonen
        14 t
        .


        Onko kenelläkään NeoWatt? Onko se sen arvoista? Olen kuullut, että se maksaa itsensä takaisin kuukauden sisällä ...

        46
        5 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Mirjami Heikkinen
        Jo 2 kuukaudesta. Se on uskomatonta
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Sebastian Pajari
        Sinun täytyy kokeilla sitä. Mandy ja minä käytämme sitä. Se todella alentaa sähkölaskujasi. Saimme yhden muutama kuukausi sitten testaamaan sitä, ja nyt odotamme, että toinen tulee toiseen asuntoomme.
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Kukka Tähtinen
        Käytän NeoWatt. Kaikki hyvin toistaiseksi! Laskut alkavat todella pudota heti, kun kytket ne :)
        Tykkää . Vastaa . 6 t

        Jalmari Harmaajärvi
        Käytän NeoWatt. Muistatko, kun sanoit, että pelastin omaisuuden tässä kuussa? Se on NeoWatt ansiota! Soita minulle myöhemmin ja sitten kerron sinulle lisää.
        Tykkää . Vastaa . 7 t

        Joel Laakkonen
        Sinun pitäisi saada se! Yritin sitä itse, toistaiseksi paras päätös. Olen jo säästänyt muutaman sadan dollarin!
        Tykkää . Vastaa . 7 t

        Valtteri Aaltonen
        2 pv
        .


        Sain juuri NeoWatt. Toivon, että olisin ostanut sen aikaisemmin. Jos joku tuntemani henkilö haluaa leikata sähkölaskuaan vähintään puoleen, voin vain suositella tätä laitetta. Kuka tahansa voi käyttää sitä. Kytke se vain pistorasiaan ja unohda se!

        52
        2 kommenttia

        Tykkää

        Kommentti

        Seija Venäläinen
        Miksi en ole kuullut siitä aiemmin? Haluaisin saada sen. Mistä löydän sen?
        Tykkää . Vastaa . 5 t

        Minea Rantanen
        Mielestäni meidän pitäisi perustaa 😂 NeoWatt-ystävien klubi, jonka ostin äskettäin 3 niistä vanhemmilleni ja sisaruksilleni. En vieläkään voi uskoa, kuinka hieno tarjous sain!

        Paljonko se maksaa?
        Luultavasti ajattelet, että koska tämä teknologia on niin edistyksellistä, niin sen on maksettava maltaita. Väärin! NeoWatt on juuri nyt alennuksessa, ja mitä useamman ostat, sitä enemmän säästät!

        Varmista, että hankit omasi kun vielä voit! Viimeaikainen mediahuomio ja Big Energyltä tuleva paine aikaansaavat sen, ettei näitä laitteita ehkä pian enää löydy mistään.

        Pienennä energiakustannuksiasi
        Nyt kun tiedät tästä loistavasta keksinnöstä, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa että yritys on antanut meille luvan tarjota lukijoillemme erikoisalennuksen. Seuraa näitä kolmea vaihetta saadaksesi laitteen erityiseen alennushintaan:

        Vaihe 1:Klikkaa tästä tilataksesi NeoWattin tänään ja hyödyntääksesi erikoisalennuksen, joka on voimassa vain rajoitetun ajan.

        Vaihe 2: Kun saat laitteen, avaa pakkaus ja laita se pistorasiaan.

        Vaihe 3: Kun laite on kytketty pistorasiaan, anna sille hieman aikaa optimoida sähkönkulutuksesi.

        Pieni vinkki: NeoWatt on erinomainen lahja, sillä se säästää vastaanottajaltaan valtavasti rahaa!

        Kun olet tehnyt tilauksen, sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan jotta säästät sähkölaskuissasi! Se on todellakin niin helppoa!

        Klikkaa tästä saadaksesi 50 % alennusta NeoWattista sekä ilmaisen toimituksen!
        9 kommenttia

        Add comments
        Claude · Tampere
        OMG tämä laite pelasti henkeni tänä kesänä. Minut lomautettiin ja minun piti valita TV:n katselun ja syömisen väliltä, koska minulla ei ollut varaa molempiin! Ja parasta on, että se on vihreä! Kaverini inhoavat minua kun selostan, miten tärkeää on rajoittaa sähkönkulutustaan erityisesti kesäaikaan, mutta nyt voin suositella helppoa ratkaisua jota he eivät tule vihaamaan! Kiitos NeoWatt!


        Like · Reply · 84 · 12. helmikuuta 2024
        Juliette · Turku
        En yleensä kirjoita tuotearvosteluja, mutta nyt päätin käyttää tähän aikaa koska laite on todella auttanut laskemaan yritykseni menoja. Kaikki tietävät, että juokseviin kuluihin uppoaa paljon rahaa, ja NeoWatt kyllä täyttää kaikki lupaukset
        Like · Reply · 38 · 10. helmikuuta 2024
        David · Espoo
        Hankin tämän itse asiassa siksi, että alueeni sähköverkko on niin huonossa kunnossa että minun on täytynyt hankkia uusi tietokone ja jääkaappi virtapiikkien ja sähkökatkojen aiheuttamien vahinkojen takia. Siitä on ollut paljon hyötyä, jopa ennen kuin näin eron sähkölaskussani!


        Like · Reply · 22 · 8. helmikuuta 2024
        Jonathan · Oulu
        Saapui reilussa viikossa, ja voin sanoa että NeoWatt todella toimii!
        Like · Reply · 68 · 3. helmikuuta 2024
        Ralph · Lahti
        Sähkölaskuni ajoivat minut vararikon partaalle, joten aloin vahtia sähkömittariani. Kirjoitin mittarin lukeman muistiin joka päivä. Kun sain NeoWattit ja kytkin muutamia pistorasioihin ympäri taloa, huomasin heti ison eron. Tein laskutoimituksia ja selvisi, että olen nyt säästänyt päivittäin 70 %. Mahtavaa!
        Like · Reply · 23 · 2. helmikuuta 2024
        Marc · Kuopio
        Otin tämän käyttöön viime kuussa ja pam – sähkölaskuni pieneni saman tien! Se oli siinä, olin aivan myyty! Tilasin muutaman lisäkappaleen yläkertaan ja laskuni pieneni seuraavassa kuussa entisestään! Nyt maksan vain puolet entisestä summasta! Ostin vielä joitakin kappaleita perheelleni ja ystävilleni, ennen kuin sähköyhtiö huomaa asian eikä näitä voi enää ostaa! Todellakin vaivan arvoista!
        Like · Reply · 9 · 2. helmikuuta 2024
        Antoine · Savonlinna
        Laadukas tuote. Kohtuullinen hinta ja nopea toimitus.


        Like · Reply · 69 · 1. helmikuuta 2024
        Sandra · Porvoo
        Ostin NeoWattin isälleni, joka oli huolissaan liian suuresta sähkönkulutuksesta. Kun se saapui, ohjeet olivat yksinkertaiset. Hän vain työnsi sen pistorasiaan sulaketaulun viereen ja unohti koko asian. Laite hoitaa kaiken puolestasi! Kuukauden päästä hän muisti sen olemassaolon, kun sähkölasku olikin huomattavasti pienempi kuin koskaan aikaisemmin! Nyt hän vannoo NeoWattin nimeen ja antaa niitä lahjaksi koko perheelle! Mahtava pikku laite!
        Like · Reply · 32 · 30. tammikuuta 2024
        Olivia · Vantaa
        Hankin tämmöisen, todellakin säästää rahaa!
        Like · Reply · 32 · 30. tammikuuta 2024
        Christopher · Joensuu
        Minulla on näitä 3, ja sähkölaskuni laski 135 eurosta 92 euroon.
        Like · Reply · 11 · 10. helmikuuta 2024

        Yhteystiedot Käyttöehdot Yksityisyyskäytäntö
        Verkkosivustollamme esitellyt tuotemerkit kuuluvat omistajilleen, eivätkä verkkosivustomme tai palvelumme tue niitä suorasti tai epäsuorasti. Tarjoamme palautetta tuotteista ja palveluista huolellisen tutkimuksen ja kokeneiden toimittajien avulla. Olemme itsenäisesti omistettuja ja tässä esitetyt mielipiteet ovat omiamme. Tämä verkkosivusto on riippumaton ammattimainen vertailu- ja arvostelusivusto, jota rahoitetaan esiteltyjen sivustojen ja tuotteiden suosittelupalkkioilla.

        © 2024 NeoWatt. Kaikki oikeudet pidätetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko se maksaa?
        Luultavasti ajattelet, että koska tämä teknologia on niin edistyksellistä, niin sen on maksettava maltaita. Väärin! NeoWatt on juuri nyt alennuksessa, ja mitä useamman ostat, sitä enemmän säästät!

        Varmista, että hankit omasi kun vielä voit! Viimeaikainen mediahuomio ja Big Energyltä tuleva paine aikaansaavat sen, ettei näitä laitteita ehkä pian enää löydy mistään.

        Pienennä energiakustannuksiasi
        Nyt kun tiedät tästä loistavasta keksinnöstä, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa että yritys on antanut meille luvan tarjota lukijoillemme erikoisalennuksen. Seuraa näitä kolmea vaihetta saadaksesi laitteen erityiseen alennushintaan:

        Vaihe 1:Klikkaa tästä tilataksesi NeoWattin tänään ja hyödyntääksesi erikoisalennuksen, joka on voimassa vain rajoitetun ajan.

        Vaihe 2: Kun saat laitteen, avaa pakkaus ja laita se pistorasiaan.

        Vaihe 3: Kun laite on kytketty pistorasiaan, anna sille hieman aikaa optimoida sähkönkulutuksesi.

        Pieni vinkki: NeoWatt on erinomainen lahja, sillä se säästää vastaanottajaltaan valtavasti rahaa!

        Kun olet tehnyt tilauksen, sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan jotta säästät sähkölaskuissasi! Se on todellakin niin helppoa!

        Klikkaa tästä saadaksesi 50 % alennusta NeoWattista sekä ilmaisen toimituksen!
        9 kommenttia

        Add comments
        Claude · Tampere
        OMG tämä laite pelasti henkeni tänä kesänä. Minut lomautettiin ja minun piti valita TV:n katselun ja syömisen väliltä, koska minulla ei ollut varaa molempiin! Ja parasta on, että se on vihreä! Kaverini inhoavat minua kun selostan, miten tärkeää on rajoittaa sähkönkulutustaan erityisesti kesäaikaan, mutta nyt voin suositella helppoa ratkaisua jota he eivät tule vihaamaan! Kiitos NeoWatt!


        Like · Reply · 84 · 12. helmikuuta 2024
        Juliette · Turku
        En yleensä kirjoita tuotearvosteluja, mutta nyt päätin käyttää tähän aikaa koska laite on todella auttanut laskemaan yritykseni menoja. Kaikki tietävät, että juokseviin kuluihin uppoaa paljon rahaa, ja NeoWatt kyllä täyttää kaikki lupaukset
        Like · Reply · 38 · 10. helmikuuta 2024
        David · Espoo
        Hankin tämän itse asiassa siksi, että alueeni sähköverkko on niin huonossa kunnossa että minun on täytynyt hankkia uusi tietokone ja jääkaappi virtapiikkien ja sähkökatkojen aiheuttamien vahinkojen takia. Siitä on ollut paljon hyötyä, jopa ennen kuin näin eron sähkölaskussani!


        Like · Reply · 22 · 8. helmikuuta 2024
        Jonathan · Oulu
        Saapui reilussa viikossa, ja voin sanoa että NeoWatt todella toimii!
        Like · Reply · 68 · 3. helmikuuta 2024
        Ralph · Lahti
        Sähkölaskuni ajoivat minut vararikon partaalle, joten aloin vahtia sähkömittariani. Kirjoitin mittarin lukeman muistiin joka päivä. Kun sain NeoWattit ja kytkin muutamia pistorasioihin ympäri taloa, huomasin heti ison eron. Tein laskutoimituksia ja selvisi, että olen nyt säästänyt päivittäin 70 %. Mahtavaa!
        Like · Reply · 23 · 2. helmikuuta 2024
        Marc · Kuopio
        Otin tämän käyttöön viime kuussa ja pam – sähkölaskuni pieneni saman tien! Se oli siinä, olin aivan myyty! Tilasin muutaman lisäkappaleen yläkertaan ja laskuni pieneni seuraavassa kuussa entisestään! Nyt maksan vain puolet entisestä summasta! Ostin vielä joitakin kappaleita perheelleni ja ystävilleni, ennen kuin sähköyhtiö huomaa asian eikä näitä voi enää ostaa! Todellakin vaivan arvoista!
        Like · Reply · 9 · 2. helmikuuta 2024
        Antoine · Savonlinna
        Laadukas tuote. Kohtuullinen hinta ja nopea toimitus.


        Like · Reply · 69 · 1. helmikuuta 2024
        Sandra · Porvoo
        Ostin NeoWattin isälleni, joka oli huolissaan liian suuresta sähkönkulutuksesta. Kun se saapui, ohjeet olivat yksinkertaiset. Hän vain työnsi sen pistorasiaan sulaketaulun viereen ja unohti koko asian. Laite hoitaa kaiken puolestasi! Kuukauden päästä hän muisti sen olemassaolon, kun sähkölasku olikin huomattavasti pienempi kuin koskaan aikaisemmin! Nyt hän vannoo NeoWattin nimeen ja antaa niitä lahjaksi koko perheelle! Mahtava pikku laite!
        Like · Reply · 32 · 30. tammikuuta 2024
        Olivia · Vantaa
        Hankin tämmöisen, todellakin säästää rahaa!
        Like · Reply · 32 · 30. tammikuuta 2024
        Christopher · Joensuu
        Minulla on näitä 3, ja sähkölaskuni laski 135 eurosta 92 euroon.
        Like · Reply · 11 · 10. helmikuuta 2024

        Yhteystiedot Käyttöehdot Yksityisyyskäytäntö
        Verkkosivustollamme esitellyt tuotemerkit kuuluvat omistajilleen, eivätkä verkkosivustomme tai palvelumme tue niitä suorasti tai epäsuorasti. Tarjoamme palautetta tuotteista ja palveluista huolellisen tutkimuksen ja kokeneiden toimittajien avulla. Olemme itsenäisesti omistettuja ja tässä esitetyt mielipiteet ovat omiamme. Tämä verkkosivusto on riippumaton ammattimainen vertailu- ja arvostelusivusto, jota rahoitetaan esiteltyjen sivustojen ja tuotteiden suosittelupalkkioilla.

        © 2024 NeoWatt. Kaikki oikeudet pidätetään.

        Tuon likaisen sähkön poistajan saat tästä linkistä 🤪 https://getneowatt.com/offer2?aff=neowatt-g-fi-a1-pc


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyramidihuijaus tyyliin Vitae-pro. Täyttä Bullshittiä.

        Ei ole, luitko kommentteja ollenkaan? Moni on säästänyt puolet sähkölaskuissa ja vähimmilläänkin kolmasosan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, luitko kommentteja ollenkaan? Moni on säästänyt puolet sähkölaskuissa ja vähimmilläänkin kolmasosan.

        Hahahahaha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, luitko kommentteja ollenkaan? Moni on säästänyt puolet sähkölaskuissa ja vähimmilläänkin kolmasosan.

        Nää on niitä Laihduin tällä Rasvavex - pillerillä 20 kg viikossa. heehe hoo !


    • Anonyymi

      Lapualaiset eivät ikinä opi näitä pyramidihuijausjuttuja.Uskonlahko kokoomtuu Aabeeceelle ja Sähköfirmat.Wincapitat ym.uskonlahkolaiset vie niiden rahat.Sipilänseurakunta on ahne ja remonttifirmat rahastavat mummot.
      Herra tekojanne siunatkoot

    • Anonyymi

      480 on edullinen hinta näillä pakkasilla! Vertaa vaikka öljyllä lämmittävien hintoihin.

    • Anonyymi

      ekkö vieläkään ymmärrä,se oli 2kk sähkö ja 1kk siirto yht,685e+205e,
      elikkä 2kk yht,890e

      • Anonyymi

        "1KK SIIRTOLASKU 205E +SÄHKÖ 480E" Mä en ainakaan ymmärrä, aloituksessa on nuo luvut.


    • Anonyymi

      Näin ääsjoella tammikuun sähkö.
      Energia 203 euroa
      Siirto plus verot 125 euroa
      Yht.328 euroa

      • Anonyymi

        Minulla Seinäjoen sähkö 112€ ja siirto 135€.
        Vähän suurempi talo, yösähkö, puu- ja ilmalämpöpumppu lämmitys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla Seinäjoen sähkö 112€ ja siirto 135€.
        Vähän suurempi talo, yösähkö, puu- ja ilmalämpöpumppu lämmitys.

        1537 kilowattia...


    • Anonyymi

      Ok talo 160 neliöä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe