Onko ammattiliitoilla jotain logiikkaa, miksi ne lakkoilevat, kun lakoista ei ole kuin haittaa?

Anonyymi-ap

SAK:n liitot ilmoittavat. että vahingoittamalla yrityksiä ja uhkaamalla vahingoittaa niitä vieläkin enemmän, saataisiin yrittäjät vaatimaan hallitusta perumaan uudistukset. Logiikka ontuu, koska ei yritykset halua sotkeentua demokraattisesti valitun Eduskunnan ja sen hallituksen toimintaan. Hallituksella on mandaatti toimia. Sitä pitää kunnioittaa.

Mikäs lastentarhat sulkevien liittojen logiikka on? Mitä he odottavat lapsilta, joiden kimppuun lakkoilijat käyvät?

Mikäs veturimiesten logiikka on? Mitä he odottavat eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työmatkoja tekeviltä demareilta? Omalta porukalta, jonka nimissä lakkoillaan?

Miksi SAK lakkoilee aina, kun SDP on oppositiossa? SDP:tä kiukuttaa, kun se hävisi vaalit. Eikä se muuta osaa. Kerrasta toiseen. Samat fraasit, Samat poterot.

Miksi SAK lakkoilee ja STTK ja Akava ei lakkoile? Johtuuko se ammattiliittojen johdosta ja niiden tyhmyydestä tai viisaudesta? Se johtuu jäsenkunnan tyhmyydestä ja viisaudesta. SAK:n liitot ovat vasemmistolaisten täyttämiä. He ovat tottuneet diktatuuriin. Puolueen johto ja tässä tapauksessa liiton johto sanoo, mitä tehdään. Hakaniemessä napsautetaan sormia, ja perseet menee penkkiin. Ylös, alas, ylös, alas, nopeammin tyhmät! Ei oppineet suostu sellaiseen. Esim. TEK teki jäsenkyselyn lakoista. Valtaosa sanoi ei. Sen takia TEK ei lakkoile. Eipä taida Teollisuusliitto tai Pro tai AKT kysellä jäseniltään mitään. Tai jos kyselee, niin vain pääluottamusmiehiltä? Nehän kuuluu etuoikeutettuun voideltuihin. Ei pääluottamusmiehet edusta jäsenkuntaa, oikeasti. Tai mitä sitten, mitä mieltä porukka on, porukka tottelee kuin marionetit käyttäjäänsä. Hakaniemessä päätetään. Niin se toimii Venäjälläkin, tehdään niinkuin Putin sanoo.

Lakkoilijoille tulee takkiin joka päivältä. Oletko laskenut? Jotain 80-100 euroa/lakkopäivä nettona takkiin. Sen näkee siitä, kun tilille tulee palkasta vähemmän rahaa. Lakkoavustus, siis liiton maksama lahjus lakkoilusta korvaa vain osittan. Siitäkin menee vero, 60 euron avustuksesta 35%, 100 euron avustuksesta 40%, 180 euron avustuksesta 50%. Kun palkka jää saamatta, niin lopputulos on jotain 80-100 euroa päivältä. Laske huvikses. Netto suureni helmikuun alusta, kun veronalennukset tuli. SAK vastustaa sitäkin.

19

275

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ne ei haluu luopuu kesälomiata

   5 päivän työviikostaene 6pv

   8 tunnin typäivä ennen oli 10h

   Työterveyshuollosta ja

   Työttömyysturvastanbaikka siitä olaan jo maksettu

   • Anonyymi

    Nyt on 5 päivän viikko ja 8 tunnin päivä. On!
    Demareiden sote hoitaa terveyden.
    Ammattiliitoilla ei ole mitään tekemistä työttömyysturvan kanssa. Ansiosidonnainen maksetaan kassan jäsenille. YTK on suurin kassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on 5 päivän viikko ja 8 tunnin päivä. On!
    Demareiden sote hoitaa terveyden.
    Ammattiliitoilla ei ole mitään tekemistä työttömyysturvan kanssa. Ansiosidonnainen maksetaan kassan jäsenille. YTK on suurin kassa.

    Etuovella huudetaan Suomi on velkaantunut

    Taka ovella. Lapataan rahaa ilmaiseksi yrityksille ja maksatetaan kansalla

    Kokoomuksen kusetusta

    Niinpä. Yritykset maksavat vain 20 % yritysveroa ja saavat suunnilleen saman verran, noin 18 miljardia euroa yritystukia ja erilaisia verotuki, kuten esimerkiksi alennettu sähköveroluokka II. Toisin sanoen yritysten verot maksavat palkansaajat ja eläkeläiset.

    Vaikka suomi o taantumassa ja talouskasvu heikko, niin yritykset jakavat isot osingot, vaikka tulos ei isoa osingonjakoa edellytä. Miksi yritykset eivät investoi vientiin, kasvuun ja osaavaan työvoimaan ison osingonjaon sijaan? Odottavat yritykset että yritysten kaikki investoinnit tulevat veronmaksajien maksuun?
    Fortum jakaa isot osingot, vain vähän sen jälkeen kun valtio auttoi Fortumin ylös Uniper-kuopasta.

    Kerätäänkö Fortumin uusi, iso osinkopotti energian korotettuna hintana kuluttajilta? Kuluttajat eivät voi kilpailuttaa sähkönsiirtoa ja energian hinta on erittäin kallista. Senkö vuoksi että mahdollisimman isot osingot voidaan omistajille maksaa ja johtoa ruhtinaallisesti palkita


   • Anonyymi

    🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

    😍 ­N­y­m­­f­­­o­­­m­­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

    🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


  • Anonyymi

   Miksi te suomaklislaiset työlöiperheet äänestää aina moni miljonäärin etujärjestö äärioikeistodiktatuuria tavoittelevaa natsien kokoomusta

   Ei ne ole teidän etu

   Jos on pslkansaaja

   Hamad

  • Anonyymi

   Hajoaako SAK? JHL oli jo lähtemässä. Hajoaako SDP? Lakon järjestäjät ja fiksummat.
   Miksi STTK ja Akava eivät lakkoile. Näiden jäsenet ovat fiksuja, eivät lähde epädemikraattiseen eduskunnan ja hallituksen uhkailuun ja yritysten vahingoittamiseen. Yritykset ovat Suomen hyvinvoinnin lähde. Vasemmistolaisten yritysvastaisuus on ideologia, joka ei ota huomioon totuutta. Demarie eivät elä arkirealismia, vaan jossain kuplassa.

   • Anonyymi

    En äänestä demareita eurovaaleissa, kun ovat tuollaisia epädemokraattisia ihmisiä. SDP on poliittisten lakkojen takana. Vahingonteon takana. Häpeä.


   • Anonyymi

    Ravitsemistoimialalla pantiin viime vuonna vireille 314 konkurssia, mikä oli selvästi enemmän kuin viitenä aiempana vuonna.

    Aiemmin tässä kuussa konkurssiin on haettu esimerkiksi Happiness In A Bowl -yhtiötä. Sillä on ollut Helsingissä kolme japanilaista nuudelikeittoa tarjoavaa Fat Ramen -ravintolaa. Myös esimerkiksi ravintola Fat Lizard Herttoniemeä Helsingissä haettiin konkurssiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ravitsemistoimialalla pantiin viime vuonna vireille 314 konkurssia, mikä oli selvästi enemmän kuin viitenä aiempana vuonna.

    Aiemmin tässä kuussa konkurssiin on haettu esimerkiksi Happiness In A Bowl -yhtiötä. Sillä on ollut Helsingissä kolme japanilaista nuudelikeittoa tarjoavaa Fat Ramen -ravintolaa. Myös esimerkiksi ravintola Fat Lizard Herttoniemeä Helsingissä haettiin konkurssiin.

    nuudeleita saa halvalla kaupasta, eipä ole ollut varaa syödä ravintoloissa


  • Anonyymi

   Ay-liikkeiden logiikka on lakkoilla jotta ennen e-vaaleja sovitun mukaisesti Lindtman pääsee valtiovarainministeriksi . Ay-liikkeelle on annettu veeto-oikeus demokraattiseen vaalitulokseen kuten Pohjois-Koreassa .

  • Anonyymi

   Lähempänä on Suomen erottaminen kokonaan EU:sta kuin hallituksen hajoittaminen jotta demarit pääsee hallitukseen .

  • Anonyymi

   Poliittiset lakot eivät ole kohtuullisia siinä mielessä, että lakon kustannusten maksajalla ei ole mitään roolia koko asiassa eikä voi ratkaista kiistaa, jonka vuoksi lakkoillaan.

   • Anonyymi

    Näin juuri.
    Ja toinen kohtuuttomuus poliittisissa lakoissa on tietenkin se, että nämä AY-liikkeet eivät ole vastuussa mitenkään Suomen talouden kunnosta, eivät velkaantumisasteesta, eivät yhteiskunnasta. Silti heillä on vahva ase, jota käyttämällä saadaan valtavasti tuhoa aikaiseksi Suomen kansantalouteen ja velkaantumisen hurjaan kasvuun.

    Omituinen tilanne on kertakaikkiaan. Ne, jotka maksavat lakon välittömät kustannukset ovat ulkopuolisia koko asiassa eikä heillä ole mitään keinoja homman ratkaisemiseksi. . Ne, jotka järjestelevät lakkoja, eivät vastaa niiden seurauksista. Ja ne, jotka ovat vastuussa Suomen valtion tulevaisuudesta syyllistetään toimista, joilla Suomen velkaantumista ja talouden syöksyä vastaan kamppaillaan.

    Jos vielä olisi mahdollisuus devalvoimalla, niin se olisi tietysti tehty joku viikonloppu ainakin parinumeroisena prosenttina. Neuvotteluja ei olisi käyty sen paremmin AY-liikkeen kuin työnantajapuolenkaan kanssa. Velalliset, jos velkaa ei olisi sidottu indekseihin tms olisivat hyötyneet ja säästäväiset kärsineet. Työssäolevat kärsineet ja indekseihin perustuvia tuloja saavat voittaneet eli eläkeläiset ja erilaisilla tuilla elävät.
    Ja homma olisi ratkaistu…. Vähäksi aikaa…


  • Anonyymi

   Onko kysymys maanpetoksesta?

  • Anonyymi

   ON.

  • Anonyymi

   Otteita Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksesta (Ben Zyzkowicz). Totuus voi koskea, mutta ei pidä ampua sanansaattajaa.

   "Aleksej Fedotov kirjoitti (HS Mielipide15.11.), että palkansaajien lakko-oikeuteen kajoaminen on toimi, joka repii rikki sopimusyhteiskunnan perusteita. Kummallinen mielipide."
   - venäläistyylinen nimi herättää kysymyksiä?

   "Hallitus ei kajoa viiden metrin kepilläkään palkansaajien varsinaiseen lakko-oikeuteen eli oikeuteen lakkoilla parempien työehtojen puolesta tilanteessa, jossa ei ole voimassaolevaa työehtosopimusta. Sen sijaan hallitus aikoo rajoittaa poliittiset lakot korkeintaan vuorokauden mittaisiksi."
   - Poliittiset lakot pitäisi kieltää kokonaan. Vastuuttomat ammattiliittojen päättäjät ovat osoittaneet sen. Ensi viikon lakkojen jälkeen vaikutus bruttokansantuotteeseen on jo miljardi. Se johtaa suoraan lisäleikkauksiin, koska Suomi on ajautumassa EU:n alijäämäkäsittelyyn. Kiittäkää lisäleikkauksista ammattiliittoja ja myös SDP:tä, joka on lakkojen takana. Poliittisia lakkoja esiintyy, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin.

   "Onko poliittiset lakot osa sopimusyhteiskuntamme perusteita? Eivät todellakaan ole. Ne eivät ole edes demokratiaa, sillä demokraattisessa oikeusvaltiossa hallituksella ja eduskunnalla on oikeus perustuslain puitteissa säätää lakeja, joita nämä pitävät kansakunnan kannalta tarpeellisina tai jopa välttämättöminä."

   "Mihinkähän perustuu palkansaajajärjestöjen oikeus mennä poliittiseen lakkoon eli aiheuttaa vahinkoa työnantajalleen ja viime kädessä koko maalle, elleivät hallitus ja eduskunta tee sitä, mitä nämä järjestöt haluavat?" ...
   "Tässä yritetään estää kansan valitsemaa eduskuntaa toimimasta kansalaisilta saamansa mandaatin pohjalta."

   "Jokainen saa osallistua politiikkaan kaikilla mahdollisilla laillisilla tavoilla ja osoittaa mieltään, mutta eikö tämä poliittinen osallistuminen kuulu ihmisen vapaa-aikaan."

   - Politiikka ei kuulu työpaikalle, eikä työaikaan. Työntekijä ja työnantaja ovat samassa veneessä, mutta ammattiliitot yrittävät keikuttaa tuota venettä.
   Onneksi meillä on liittymisen vapaus, ei ole pakko kuulua ammattiliittoon, eikä ammattiliittojen toimiin. Ei ole pakko osallistua lakkoon. Työt eivät ole lakossa.

  • Anonyymi

   Liittopomo on vastuussa oman liittonsa lakoista. Ei kukaan muu.

   Riku Aalto on vastuussa Teollisuusliiton lakoista,
   Ismo Kokko on vastuussa AKT:n lakoista,
   Annika Rönni-Sällinen on vastuussa PAMin lakoista,
   Jorma Malinen on vastuussa Pron lakoista,
   Håkan Ekström vastaa JHL:n lakoista
   jne.

   Näin on.

   • Anonyymi

    Liittopomot toteuttavat demarijohdon ohjeita ja tavoite on kaataa hallitus eli vesittää vaalitulos . Lindtman haluaa olla valtiovarainministeri vaikka vaalitulos ei sitä edellytä .


  • Anonyymi

   Riku Aalto sanoi, että "ihmiset eivät ole tyhmiä". Miksi sitten hän itse ja muut ay-pomot kyseenalaistavat paikallisen sopimisen ilman Hakaniemen läsnäoloa? Viittaavat nimenomaan siihen, että ihmiset ovat tyhmiä, eivätkä pärjää, jos ei punainen ay-liike ole paikalla.

   Yhä useampi vaihtaa ammattiliiton jäsenyyden YTK:hon, koska eivät ole tyhmiä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   5
   2481
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   47
   2009
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   74
   1354
  4. Tapio Suominen on kuollut

   Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
   Maailman menoa
   29
   1294
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   16
   1166
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   982
  7. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   977
  8. Nainen haluaisitko

   Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
   Sinkut
   30
   955
  9. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   60
   931
  10. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   21
   904
  Aihe