Suomeen tulee sotilasdiktatuuri

Anonyymi-ap

Avaan tässä mahdollisen kehityskulun lähitulevaisuudessa.

Yhteiskuntaan pettyneet vasemmistoanarkistit suunnittelevat vallankumousta Suomessa, jotta voivat viedä päätökseen äärivihreän sosiologisen agendansa. Eräänä päivänä he päättävät toteuttaa aikeensa ja valloittavat Eduskuntatalon Amerikan malliin. Heillä on aikeelleen koko poliittisen vasemmiston tuki, mutta perinteiden mukaan myös Venäjän tuki, koska Venäjä tukee pehmeämpää Venäjä-linjaa anarkistien keskuudessa.

Suomen armeija on kaikesta tästä hyvin tietoinen. Sillä on takanaan valtaosa kansasta ja poliittisen oikeiston tuki. Niinpä armeija lähetetään vallankumousta tukahduttamaan. Silloin vasemmistolaiset lähtevät kaduille ja seuraa kansannousu Venäjän heille salakuljettamilla aseilla. Riippuu kapinan mittasuhteista ja sen todellisten johtajien luonteenlaadusta, voidaanko tätä kutsua sisällissodaksi. Armeija on kuitenkin monta kertaa voimakkaampi kuin kapinallisjoukot, jotka nujerraraan verisesti yhteenotoissa.

Koska Suomessa ei enää ole varteenotettavaa poliittista vastavoimaa konservatiiviselle oikeistolle, se keskittää kaiken vallan itselleen ja tekee Halla-Ahosta, Aaltolasta tai jostain armeijan sotilasjohtajasta presidentin. Tämä on ensimmäisen suomalaisen diktatuurin alku. Se sopii hyvin isoon kuvaan, koska pian muuallakin Euroopassa tullaan näkemään vastaavanlaisia kansannousuja. Niiden juurisyy on poliittinen polarisaatio, jota Venäjä on lietsonut länsimaissa vuosikaudet.

Putin on siis tavallaan voittanut sodan demokratiaa vastaan. Vielä hänellä on jäljellä sota Venäjän rajojen "palauttamiseksi". Mutta nyt Putinilla on vastassaan hajanainen, ultranationalisista kansallisvaltioista koostuva joukko, ennemmin kuin Nato, Euroopan Unioni tai vastaava. Nämä valtiot välittävät vain omista asioistaan, joten ne eivät muodosta unioneja ja sotilasliittokuntia. Putinille on siis helpompaa valloittaa reunavaltiot takaisin.

Hyökkääkö Putin Suomeen? Riippuu siitä paljonko hänellä on voitettavaa. Valloittamalla Suomen, Putin saisi isot maa-alueet, puskurivyöhykkeen Pietarille, isot alueet Itämeren rannikkoa ja mahdollisuudet meren valvontaan. Se myös eliminoisi arktisen alueen suurimman sotilasuhan itseään kohtaan.

Valloittamalla Baltian, Putin saisi toki lisää rannikkoa, yhteyden Kalingradiin yms, mutta saavutettu maa-alue jäisi suhteellisen pieneksi. Lisäksi Baltian maat ovat sotilaallisesti paljon Suomea heikompia, joten ne eivät muodosta Venäjälle yhtä suurta uhkaa. Siksi Suomi voi olla Putinin prioriteettilistalla ennen Baltiaa.

Joka tapauksessa konservatiivioikeiston yksinvallan alla sotilaskarkurit ammutaan rintamalle, maasta ei voi paeta, jokainen mies pakotetaan sotimaan, ja väärinajattelijat teljetään ulkomaisina agentteina vankilaan. Sinäkin joudut siis sotimaan, jos nykyinen maailmanjärjestys kaatuu.

Kannattaa siis miettiä miten toimit nyt, eli hankitko sotilaskoulutuksen vai et. Sodassa selviytyy paremmin jos on koulutettu sotimiseen.

8

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokoomus on tuhottava.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­N­y­­­m­­f­­o­m­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Niin venäjähän on kaikkeen syyllinen, ei yhtään se että suuri osa miehistä alkaa olla nykyisin inceleitä.

    • Anonyymi

      Sodalla pelottelu on ihan turhaa kun sellaista ei tänne tule, eikä mitään sotilasdiktatuuria. Elämä jatkuu ja MET!

      • Anonyymi

        Suomi on länsimainen demokratia.
        Ja pysyy.
        Minkään sortin diktatuurilla ei ole täällä mitään jakoa.
        Halukkaille sellainen on tarjolla heti tuossa itärajan takana.
        Mars sinne!


    • Anonyymi

      Voihan tänne palstoille kaikki varttihullutkin omia 'haaveitaan' riipustella niin kuin vessojen seiniin.

    • Anonyymi

      Tässä teille "Länsimainen demokratia": https://t.me/c/1682325136/1079
      Ei ole olemassa mitään demokratiaa. Montako EU:n johtajaa kansalaiset ovat äänestäneet virkaan? Ei yhtään, vaan kaveripiiri on valinnut ne kaikki keskuudestaan. Ja taas Ursula muka käy uutta vaalikampanjaa. Mitä kampanjaa, kun kyse on vain hänen uudelleenvalinnastaan ilman yhtään vastaehdokasta. Seuraavaksi valtiot joutuvat ostamaan sotabondeja Ukrainan hyväksi. Ja siitä hypätään EU:n verotusoikeuteen. Kaikkien kaikki varallisuus digitalisoidaan. Se kulkee nimellä digital asset token, joka on jo sisällä EU:n digitaalisessa rahassa. Ongelma vain on, että sinä et voi päättää, mitä digitaalisella omaisuudellasi voit ostaa. Se on jo määritelty tuossa digatalisoinnin yhteydessä. Vain ryhmään vapaat kansalaiset saavat tehdä mitä lystäävät. Kaikki tavikset on sidottu tiukoin rajoituksin. Jos myyt talosi tai osakkeesi, et voi ostaa tilalle vaikkapa metsää tai maata. Jopa Pohjois Korea tulee olemaan vapaampi maa kuin EU.

    • Anonyymi

      Hölynpölyä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe