Oletko siviili? Halveksiiko armeija sinua ikäsi takia ettet kelpaa sotimaan?

Anonyymi-ap

Koska olet lian nuori tai liian vanha. Armeijassa olet varmassa turvassa. Siviilinä olet vaarassa jossain määrin oman maasi armeijan tarkoituksettomalta ammunnalta,mutta etenkin venäläiset tappavat ja kiduttavat heidän käsiinsä joutuneita: " kerro kaiki tietosi siitä ja siitä asiasta!" Jos et tiedä mitään niin silloin alkaa kiduttaminen, joka päättyy toisinaan kuolemaan tai pysyviin fyysisiin vammoihin.

Suomen valtio ei halua sinun tietävän että sillä oletko aseistettu vai etkö ole on olennainen merkitys selviätkö sinä hengissä vai tuletko kidutetuksi tai murhatuksi ihan sen takia että toisella on ase ja se jola on ase voi ihan huvikseen ampua aseettoman. Jos sinulla on ase niin aseellinen kohtaaminen menee niin että sulla on mahdollisuus jäädä henkiin kohtaamisesta.

Jos kaikki siviilit ampuisivat aina kohdatessaan vihollissotilaan niin sellaista maata vihollinen ei koskaan pystyisi miehittämään. Miksi Ukrainassa on alueita miehitettyinä? Koska miehitetyillä alueilla ihiset eivät joko ymmärrä tai uskalla ampua kuoliaaksi vihollisia kohdatessaan.

Itse olen tehnyt päätöksen että otan ainakin yhden vihollisen mukaani ja etten jää vngiksi missään tilanteessa. Joko kuolen taistelen tai kuolen taistelussa pyrkien tietenkin otamaan mukaani enemmänkin kuin sen yhden viholisen maahantunkeutujan.

Kansalle 15-90v aseet. Ääenvaimentimella varustetuja aseita ja koulutus aseenkäyttöön , huoltoon ampumaradoilla. Ampuradoilla voi ostaa itselleen halamansa aseen ja liittyä siviilipuolustusjoukkoihin jonkin erikois ja yleisaseen käytön osaajana. Otetaan vaikka Minna esimerkiksi. Minna 0n 16v nuori nainen. Hän osaa jo karate ja on fiksu , nopea ja rohkea kuin leijona. Minnä menee ampumaradalla, valitsee haluamansa yleisaseen esim pistooli äänenvaimentimella. Hän ampuu kyseisen aseenkäytön koulutusryhmässä ja läpäistyään koeammunnat hän saa ostaa harjoitusaseen tai uuden pakkauksessa käyttöohjeineen ja luoteja mukaansa.

Kun sota alkaa 4kk päästä siitä kun Minna osti aseen ja luoteja siihen alkaa sota. Minna asuu raja-alueella vain 3km rajalta. Eräänä iltana koira alkaa haukkua pihalla kuin hyeena. Metsästä kävelee ryhmä vihollisen sotilaita etsien kenet saisi nielläkseen. Minna ottaa pistoolin liittää äänenvaimentimen ja lmoittaa faijallen ja neljälle vihaisele veljelleen että vihollisen sotilaita liikkuu metsänrajassa taloa kohti kyylien. Kaikilla on aseet. Kaksikerroksisen talon yläkertan menee kolme talon asukasta ja 3 pysyy alhaalla. Aseina on kaikkiaan 4 kiikarikivääriä , 6 pistoolia äänenvaimentimilla, 30 dronea varustettu räjähteillä.

Naapureille lähtee nopeasti varoitusviestit ja naapurit lähtevät kohti taloa. Naapureilla on kaikilla konetuliaseita ja kiikarikivääreitä ja he tuhoavat yhdessä talon puolustajien välille ansaanjääneinä nopeasti. 12 vihollissotilasta tapetaan kaikki, vankeja ei oteta, armoa ei anneta eikä pyydetä.

Ilman aseita tapetaan talon asukkaat ja sen jälkeen lähitalojen asukkaat talo kerrallaan ilman sanottavaaa vastarintaa.

10

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vieläkö 69-vuotias kelpaisi? Vaikka huitomaan kävelykepillä?

      • Anonyymi

        Mikä ettei. Ei tarvita paljon voimaa painamaan liipaisinta.Ja 69v voi olla voimakkaampi kuin 30v.

        Arnold Schwarzenegger punttisalilla yhä käyvä pistää köniin tarvittaessa suurimmalle osalle 30v miehistä vaikka on yli 70v reippaasti.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­N­y­m­f­­o­­m­­­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18263980

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      on typeryyttä olla hyödyntämättä siviilejä sota-aikana. Jos kaikilla tai lähes kaikilla olisi aseet niin heitäkin voisi kierrättää etulinjassa, mutta jostain syystä halutaan pitää siviilit ja armeija erillään toisistaan vaika yhteispeli hyödyttäisi siviilejä ja sotilaita kumpiakin. Sotilailta siviilit oppisivat lisää. Siihen sotahaudassa kykkimiseen a ampumiseen välillä satunnaisesti viholista kohti ei ihmeempää koulutusta tarvitse.

      Moni tekeytyy tahallaan taistelukyvyttömäksi. Ne voisi laittaa miinanraivaajiksi sen sijaan että olisivat elätteinä.

      Taistelukykyistä siviiliväestöä tyhjänpantteina sota-aikana:

      https://www.youtube.com/watch?v=1fYOjQtmXr8

    • Anonyymi

      Aloittaja on kuin Rokan Antti Tuntemattomassa.

      Kun hän joutui kurinpitopuhutteluun ja rintamalla ja pahin rangaistus on teloitus niskuroinnista, niin hän vihkaisi että minua ei ammuta kuin koira, siinä lähtee muutama mies ensinnäkin.

      Ei Suomen sota, varsinkaan jatkosota ollut mitään riemumarssia rintamalla. Ei sielläkään kaikilla ollut halua sotia ja tapattaa itseään varsinkaan Saksan rinnalla sotien. Se käy vainvihkaa ilmi Tuntemattomasta ja sehän lytättiin juuri sen sotavastaisuuden vuoksi aluksi aivan lyttyyn. Ei suomalainen urhea rintamies ole tuollainen kuin kirjassa on kuvattu.

      Tosiasiassa sotapalvelusta lähti paljon miehiä karkuun, heitä karkasi rintamalla ja siellä osa ei halunnut sotia. Miehiä mm. teloitettiin kun osa ei halunnut ylittää vanhaa rajaa, ei lähteä ryöstöretkelle kun ollaan vain omaa maata puolustamassa. Siihen teloitukseen Rokan Antti viittasi sillä ettei ammuta kuin koiraa.

      Ei se sota ole niin ihana sankarillinen asia kuin mitä monesti annetaan ymmärtää.

      • Anonyymi

        "Ei se sota ole niin ihana sankarillinen asia kuin mitä monesti annetaan ymmärtää."

        Ihmettelen, kuka sellaista antaa ymmärtää. Sodassa sankaruus on hyvin vähissä. Pelkoa, kurjuutta ja kuolemaa on senkin edestä. Sota on pahin helvetti, mihin voimme joutua. Siinä ei ole mitään ihannoimista.
        Siksi Suomen on pidettävä puolustuskykynsä niin korkealla, ettei kenelläkään ole järkeä hyökätä tänne. NATO antaa siitä parhaat satavilla olevat takuut. .

        EVP upseeri.


    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Kyllä on selvä, että sotilas on eri asemassa sodan aikana kuin suojaton siviili. Mielestäni pitäisi kehittää uudenlaisia aseita NATO-Suomen aikana. Jotain sellaista mullistavaa, jota siviilitkin pystyisivät hankkimaan ja treenaamaan ilman aseenkantolupaa. Nuorena luin jonkin verran sotakirjoja esim. Vietnamin sodasta. Siinä vietnamilaiset käyttivät taitavasti esim. ansalankoja metsissä. Pahaa-aavistamaton kulkija saattoi osua lankaan, joka käynnisti räjähdyksen tms.

    • Anonyymi

      Sotilaat suolataan heti.
      Missään nimessä ei pidä lähteä sotimaan.
      Venäjä käyttää tulevaan sotaan moderneja aseita koska silloin olemme amerikan eturintama.

    • Anonyymi

      Siksi ydinaseet Suomeen. Suomella on antaa takaisin samalla mitalla jos Goog käyttää ydinasetta Suomea vastaan tai Viroa vastaan.Ydinasemaihin ei Goog ole vielä hyökännyt. Goog ottaa ne maat kohteiksi ensin, joilla ei ole ydinaseita. Niin se on mennyt ja tulee menemäään jatkossakin kun Goog valitsee seuraavan uhrin Ukrainan jälkeen jos tai kun se voittaa Ukrainan kuten taitaa käydä kun länsimaat tekevät ahneuksissaan ja jumalattomuudessaan tyhmyydessään sen virheen että eivät pidä antamiaan lupauksiaan tukea Ukrainaa.

      Tarkoitan että taustala selvästikin on salainen sopimus , jossa Googile annetaan vaiheittain lisävoittoja Ukrainassa ja samalla kutistetaan systemaattisesti Ukrainan saamaa aseapua. EU ja USA ovat tästä sopimuksen tehneet luultavastikin Googin kanssa. Yhtälö on siihen nähden ilmiselvä että Ukrainan voittoa ei oikeasti edes haluta ja se on avoimesti paljastettuna USA:n päättäjien toimesta ja EU:n valheissa ja haluttomissa toimissa.

      Joskus asia paljastuu.

    • Anonyymi

      Näin voi käydä:

      on 23 kesäkuuta 2024. Venäläiset hyökkää rajojen yli samalla kun venäläisten Suomeen soluttautuneet sotilaat hyökkäävät rajan alueella sotilaskohteisiin tarkasti samanaikaisesti kuin Hamas hyökkäsi Israeliin edellisvuonna.

      Venäläiset kaivavat aseensa esiin missä heitä on Suomessa ja liittyvät sotimaan Suomea vastaan.

      Venäjän USA-Israel eli sitä kautta ei-islam maat ja kiiina ja p-korea ovat putinin julkitiedetyt liittolaiset, Turkkilaiset, Iranilaiset, somalit, ovat mukana tukemassa Venäjää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe