NHL:n tappelijoista jotka kadonneet NHL:stä

Anonyymi-ap

Muistan vielä 2000 -luvulla ja 2010 luvun alku ja keskivaiheilla kun liigassa pyöri näitä poliisiosaston pelaajia. Eikös cam janssen tainnut olla yksi niitä viimeisiä NHL:ssä olevia poliiseja kuten myös eric boulton??

90-luvulla Chris simon oli osaavin poliisiosaston pelaaja yhdessä paul lausin, dan kordicin, ken belangerin, stu grimsonin, eric cairnsin, ja bob probertin ohella. Osas nää pelata nimittäin hyvin jääkiakkoa! Kordic oli iso ja hontelo, eikä kovin kankea vaan jopa elastinen. Pelas flyersin neloskentässä kausien 96-99 aikajaksolla. Simon pelas ysärinä washington capitalsissa ja oli yksi capitaltsin parhaita pelaajia stanley cupin finaalisarjassa detroit red wingsiä vastaan vaikka oma joukkue häviskin finaalit suoraan 4 pelissä 4-0 mut antoi hyvän vastuksen joka pelissä (muistaakseni).

Cam janssen joka oli liigassa viimeisimpiä kovanaamoja, oli tunnettu siitä että saattoi tapella jopa 2 minuuttisen tappelun.

Noh eipä oikeastaan tappelut kuulu jääkiakkoon. Ei ei ja ei, mut on niit jännittävää katsoa . Myönnän jääkiekkotappelut on mun paheeni. Ei kai tuo ole ny mikhään hirveän paha pahe vai onks??

Muistan tehneeni erään nettikaverini kanssa usein top listoja joka kauden top10 parhaat tappelijat NHL:ssä. Hänen kanssaan vaihdettiin myös VHS-videoita jois oli NHL-tappelijoiden tappelut. Sain eräältä tyypiltä vaihdossa paul lausin 1993-1999, gino odjickin 1990-1999 ja ken baumgartnerin 1990-1999 tappelu VHS-videot kun annoin hänelle vaihdossa muistaakseni 3 VHS:ää.

90-lukua hallitsi usein bob probert ja sama herra myös 80-luvulla tosi etevä, mut sanoisin että 80-luvun kovin oli varmaankin dave brown.

90-luvulla myös osasi tapella tony twist, sandy mccarthy, stu grimson, dave brown, chris simon, tie domi, don brashear, george laraque, marty mcsorley ja joey kocur. Mcsorley jää turhan monilla pois laskuista ysärin kivikovista tappelijoista kun mä tiiän että hän voitti 90-luvulla pari kertaa sandy mccarthyn joka oli niin kova tappelija että voitti 2 kertaa bob probertin (molemmilla kerroilla näytöstyyliin, etenkin ekalla kerralla) ja mcsorley myös voitti tie domin ja dave brownin sekä stu grimsonin.

ysärinä stu grimson kehittyi 90-luvun puolivälissä kun hankki voimaa ja lihaksia. Edelleen osasi silloinkin pelata hyvää lätkää kun oli varsin elastisen notkea ja hyvä kiekon kanssa. Tappelutulokset oli aika brutaaleja aika-ajoin kun murskasi niin sanotusti randy mckayn ja dennis vialin mut kovimmat voitot tuli don brashearista kahteen otteeseen ja marty mcsorleysta otti yhden voiton näytöstyyliin.

Tie domi oli kokoonsa nähden kovin .

2000-luvulla tappelijat oli myös usein kokooonpanoissa pelaamassa. Esim scott parker joka pystyi ottamaan joitain kovia voittoja, mut oli hieman epätasainen joskus. Voitti avalanchessä kaudella 2000-2001 stanley cupin mestaruudenkin. Seuratoverina oli esim peter forsberg ja ville nieminen. mut 2000 luvun kovimmat tappelijat oli don brashear, george laraque ja eric cairns, eikä paljoa huonommaks jääneet brian mcgrattan ja derek boogaard.

0

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        61
        2612
      2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

        Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
        Maailman menoa
        334
        2444
      3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        94
        2136
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        61
        1828
      5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        4
        1743
      6. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1714
      7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1573
      8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

        EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
        Maailman menoa
        122
        1462
      9. Timo Vornanen kilahti

        Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
        Kotka
        61
        1458
      10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        5
        1389
      Aihe