Kiva kuulua enemmistöön!

Presidentinvaaleissa olen kuulunut enemmistöön jo 42 vuotta. Nyt olin jo viidettä presidenttiä tekemässä! Alexander Stubb on jo kolmastoista presidenttimme. Syntymäaikanani maassamme oli vasta kolmas presidentti, Svinhufvud. Häntä en tietenkään omakohtaisesti muista. En hänen seuraajaansakaan Kyösti Kalliota, joka kuoli joulukuussa 1940 ollessani vasta viisivuotias. Seuraajansa Rytin kyllä muistan, tietenkin myös Mannerheimin ja Paasikiven. Kaikki nuokin vain tiedotusvälineiden kautta, kun lapsuuskotiini tuli sentään Savon Sanomat ja oli meillä patteriradiokin – kun sähköjä ei vielä silloin ollut.

Vain tiedotusvälineiden kautta muistan Kekkosenkin presidentiksi tulon ja hänen alkuvuotensa. Olin 20-vuotias varusmies, alikersantti, kun hänet virkaan valittiin enkä tietenkään olisi voinut häntä äänestää, kun äänestysoikeus oli silloin vasta 21-vuotiailla. Vuoden 1962 presidentinvaaleista alkaen äänestelin aina kaikissa vaaleissa ja äänestelin niissä ainakin kansanpuolueen, liberaalien ja demarienkin ehdokkaita, mutta en koskaan Kekkosta, jota kohtaan minulla vastenmielisyyttä – jonka syistä ei nyt enempää kun olen niistä kertonutkin.

Olin jo eläkkeellä sotaväestä mutta sain työpaikastani Valion pääkonttorilta vuoden palkattoman loman lähteäkseni vielä kolmannenkin kerran YK:n rauhanturvajoukkoihin, sillä kertaa Golanilla. Siellä sitten äänestin Koiviston valitsijamiehiä ja presidenttihän ”Manusta” tuli. Kuusi vuotta myöhemmin taisi olla jo suora kansanäänestys ja tietenkin äänestin jälleen Koivisto ja hyvällä tuloksella. Yhtä hyvällä tuloksella äänestin myös 1994 Ahtisaarta ja v. 2000 Halosta – perusteilla, joista olen kertonut. Vuonna 2006 äänestin jo silloin ehdokkaana ollutta Niinistöä, mutta ei hän vielä silloin mennyt läpi. Vuosina 2012 ja 2018 äänestin häntä paremmalla tuloksella kuten nyt Stubbiakin!

Uskoin koko ajan Stubbin voittoon, mutta Haavisto kiri kyllä yllättävän lähelle. Hän varmaan sai suurimman osan vaalien ekakierroksella Urpilaista ja Anderssonia äänestäneistä, varmaan suuren osan myös Rehniä äänestäneistä.

Monta presidenttiä ”olen ollut tekemässä”. Stubbin presidenttikautta en varmaan ole enää kovin pitkälle seuraamassa kun olen jo näin korkeassa iässä ja tietyistä syistä valitettavasti olen nyt jo tätä ikäänikin huonommassa kunnossa. Enhän minä eilen illallakaan jaksanut seurata tuota presidentinvaalitulosiltaa kuin vähän yli klo 21:n kun täytyi ottaa lääkkeitä ja mennä vuoteeseen. Tulos kyllä alkoi olla jo villoin selvillä, mutta tänä aamuna sen vielä varmistin netistä. Illalla täytyy tuota tulosta juhlistaa hieman normaalia tuhdimmalla iltadrinkillä!

50

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuin myös, Koivisto ja Ahtisaari, ja kaksi kertaa Niinistö ja nyt Stubb. Hyvä valinta, mutta niin olisi ollut myös Haavisto. Myös Rehn olisi ollut mies paikallaan, mutta parasta pukkasi ja priimaa tuli, eli Stubb. Väyrysellä on housut tänään puolitankossa ja musta hattu päässä.. Inkeroisissa on SALE muutettu AleX kaupaksi. Ossi tekee aina ohi mennessä osuuskaupalle kunniaan, luulee ylipäälliköksi!

      • Anonyymi

        Aisa-Ossia sapettaa takuulla, että varuskuntaharakasta tuli presidentti, kun taas soittokunnan ylilutista tuli kirpparikauppias.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        ❤️ ­N­­­y­m­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­o­­­m­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18265556

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kepulaiset ja osa persuista jäi kotiin. Presidentin tekijä oli lopulta Tytti Tuppurainen, kun suututti oikein huolella Halla-Ahon ja ison osan persuista. Sieltä tuli se ratkaisevat pari prosenttia.

    • Anonyymi

      Sinulla on aina mennyt valinnat nappiin! Koko elämän ajan!

    • Anonyymi

      Jännäksi menee tulevat vuodet. Milloin Stubb päästää ensimmäisen skandaalimaisen sammakkonsa? Itse veikkaan, että 2.3.2024. Tulee mielenkiintoista.

      • Anonyymi

        Ei kuitenkaan mitään niin sammakkomaista, mitä Väyrynen olisi päästänyt, mutta sen vuoksi Väyrysen tie katkaistiin alkuunsa. Ei venäjä tarvitse edustajaansa Suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuitenkaan mitään niin sammakkomaista, mitä Väyrynen olisi päästänyt, mutta sen vuoksi Väyrysen tie katkaistiin alkuunsa. Ei venäjä tarvitse edustajaansa Suomessa.

        Ay-liike edustaa Putinia, johan tuon nyt jokainen näkee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ay-liike edustaa Putinia, johan tuon nyt jokainen näkee.

        Höpö höpö. Vain sinä mielenterveytesi horjauttanut näet mitä sattuu. Se paljastuu kirjoittamistasi palstasaduistasi, joista löytyy täysin sama logiikka kuin Kremlin propagandasta. Totuus on aina päinvastainen.


    • Anonyymi

      Heippa Moktar Gubta ryhmä?

    • Anonyymi

      Stubb totesi hienosti, että suomettumisen aika on onneksi loppunut ja se ei enää koskaan palaan. Juuri näin!

    • Anonyymi

      Kehtaatko tunnustaa että olet äänestänyt Halosta?

    • Anonyymi

      Humu-Pekalle tiedoksi tämä pieni asia ja siteeraus Vänrikki Stoolin tarinoihin liittyen:

      "Viimein kai Runeberg itse huomasi, että oli vain yl´oppilas."

      Stubidokin on vinoviettinen, siis oman kertomansa mukaan.

      Kaikki löytyy Wikipedian muokkaushistoriasta. Nyt Stubb kertoo olevansa tapakristitty ja rukoilevansa. Aikoo myös toivottaa jumalan siunausta suomalaisille, jos tulee valituksi.

      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Alexander_Stubb

      Otat kohdan yksityiselämä ja sieltä alimpaa MUOKKAUSHISTORIA

      Kaikki wikissä ollut on tallessa:


      http://kioski.yle.fi/omat/stubb-ei-halunnut-kertoa-uskooko-jumalaan

      Ajankohta=7.4.2015
      Viitattu=29.4.2015


      Marraskuussa 2010 Stubb esiintyi Helsinki -tapahtumaa varten tehdyllä videolla, jossa rohkaistiin seksuaalisen suuntautumisensa kanssa painivia.

      Osoite=http://www.mtv.fi/viihde/muut/artikkeli/julkkikset-kannustavat-homoseksuaaleja/2970408

      Julkkikset kannustavat homoseksuaaleja

      Julkaisu=MTV Viihde Ajankohta=5.11.2010
      Viitattu=8.5.2014


      Stubb on kertonut olevansa biseksuaali.

      Julkaisu=Nykypäivä Vuosi=2004
      Numero=3



      Vihreä Lanka
      Ajankohta=19.5.2010
      Viitattu=8.10.2013

      Hän kannatti myös sukupuolineutraalia avioliittolakia.

      Verkkoviite

      http://www.alexstubb.com/tasa-arvoa

      Viitattu=2016-09-08

      ---

      Siispä näin:

      Stubbi lienee näistä kahdesta ehdokkaasta se vähemmän homo...

    • Anonyymi

      Väyrynen oli vielä viime viikolla yrittänyt laittaa kapuloita presidentivaalien rattaisiin, oli yrittänyt järjestää hätäkokousta Posti Oyj johdon kanssa ja olisi vaatinut heitä tekemään vaatimuksen poliisille rikostutkimuksesta. Väyrynen perusteli väitteensä sillä, että heidän omien tutkimusten mukaan väärin lähetettyjen kannattajakorttien määrä olikin peräti 12.000 - 14.000 kpl, ei 2000 niin kuin aikaisemmin kertoivat. Huhut kertoo, että jopa Kremlissä tällä naurettiin.

      • Anonyymi

        Yhdysvalloissa ei naurettu. Siellä puoli kansaa pitää uskottavana, että Väyryseltä ne ratkaisevat äänet todellakin varastettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdysvalloissa ei naurettu. Siellä puoli kansaa pitää uskottavana, että Väyryseltä ne ratkaisevat äänet todellakin varastettiin.

        Ja ne Turtiaiselta varastetut 158.000 ääntä eduskuntavaaleissa! QANON tutkii tapausta ja molemmissa tapauksissa epäillään maan ulkopuolista elämää! The truth is out there, but so are lies! Väyrynen sanoi näin!


    • Anonyymi

      Viisaat ihmiset tekevät oiketa päätöksiä, myös äänestyskopissa.

    • Anonyymi

      Sinulla on aina mennyt valinnat elämässä kohdalleen! Se on helppoa kun osaa!

      • Anonyymi

        Onko lestan huuto ja muiden solvaaminen merkki siitä, että kaikki on kohdallaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko lestan huuto ja muiden solvaaminen merkki siitä, että kaikki on kohdallaan?

        Onko lestalla joku hätä, jos lesta huutaa?


    • Anonyymi

      Onhan tämä avaukseni saanut jo mukavasti huomiota, toistasataa lukijaa ja jo parikymmentä vastausviestiäkin, joista kiitos! Valitettavasti en nyt jaksa niihin erikseen vastailla, mutta toteamus muutamasta:

      ”Sinulla on aina mennyt valinnat nappiin! Koko elämän ajan!” No, on kyllä tullut tehtyä virheitäkin, mutta niistä olen varmaan oppinut niin, että elämäni kokonaisuutena on mennyt oikeinkin hyvin, paljon paremmin kuin lähtökohtani olisivat luvanneet.

      ”Stubb totesi hienosti, että suomettumisen aika on onneksi loppunut ja se ei enää koskaan palaan. Juuri näin!” Juuri noin asia on. Eli voin jo levollisesti kallistaa pääni ikiuneen tietoisena siitä, että maallemme ja kansallemme on hyvä ja turvallinen tie edessäkin.

      ”Kehtaatko tunnustaa että olet äänestänyt Halosta?” Olen jo useammankin kerran kertonut sille syyn, mutta kerrottakoon vielä: Vuoden 1984 vaaleissa olivat ehdokkaina Elisabeth Rehn ja Martti Ahtisaari, Vaimoni äänesti Rehniä ja patisteli siihen minuakin, mutta äänestin Ahtisaarta. Vuoden 2000 alussa vaimoni sairastui parantumattomaksi tiedettyyn syöpään (mesiteliooma) ja vahvasti porvarillisen kodin kasvatti vaimoni halusi vielä eläessään nähdä maassamme naispresidentin ja suostuin aneluunsa äänestämään Halosta. Kun vaimoni kuoli v. 2004 vuoden 2006 vaaleissa äänestin jo Niinistöä, joka ei vielä silloin tullut valituksi, mutta myöhemmin sitten kaksi kertaa äänestin häntä paremmalla menestyksellä.

      ”Viisaat ihmiset tekevät oiketa päätöksiä, myös äänestyskopissa”. Noin asia on, varsinkin yleisesti ottaen. Ei ollut Haavistokaan huono ehdokas ja ihan Stubbin kintereille hän kiri. Täällä Helsingissä hän sai suuremman kannatuksen kuin Stubb, jota minä kuitenkin äänestin ja siten liityin taas siihen joukkoon, joka on tehnyt maahamme viisi viimeistä presidenttiä.

      • Anonyymi

        Hieno ja kansainvälinen presidentti saatiin! Varmasti voimme olla hänestä vielä ylpeä, samoin kuin olemme olleet ylpeitä Sannasta. Meillä on kyllä ollut uskomaton johtaja onni, Sanna, Niinistö, Kaikkonen jne jne. Ei enää näitä itään rähmällään olevia luusereita.


      • Anonyymi

        >>”Stubb totesi hienosti, että suomettumisen aika on onneksi loppunut ja se ei enää koskaan palaan.<<

        Tuskin Stubb noin on sanonut, vaan sanat ovat kommentaattorisi omaa tulkintaa. Vaikka Stubbin höläytyksiä joudummekin lähivuodet jännittämään, niin rajansa niilläkin on.


    • Anonyymi

      Eli olet lammas ja laumasielu. BÄÄ BÄÄ

      • Anonyymi

        Ei ei ei, Kapi ei ole väyrysläinen tai tursulainen nöyrä lammas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ei ei, Kapi ei ole väyrysläinen tai tursulainen nöyrä lammas.

        Tottakai sotapolitiikan kannattajat on rohkeita, mutta mitä sitten tapahtuu kun pitäisi lähteä hyökkäämään rajan yli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ei ei, Kapi ei ole väyrysläinen tai tursulainen nöyrä lammas.

        Lampaat ei ymmärrä, että "ihminen joka on valmis uhraamaan vapautensa saadakseen turvaa, menettää molemmat. "

        Tämän on sanonut Benjamin Franklin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lampaat ei ymmärrä, että "ihminen joka on valmis uhraamaan vapautensa saadakseen turvaa, menettää molemmat. "

        Tämän on sanonut Benjamin Franklin

        Kapi etsi lammasmaisesti turvaa kansainvälisen lääkeyhtiön tuotteista ja nyt vaikutus on alkanut.


    • Anonyymi

      Laitoin tuohon edelle pitkän viestin, jossa käsittelin muutamia tulleita vastineita, kun en nyt jaksanut niihin erikseen vastailla, sorry. Olen nimittäin varsin huonossa kunnossa. Tänään minulla oli taas aina joka toinen maanantai käyvät siivoojat ja toista tuntia he tätä kotiani siivosivat ja etten olisi heidän työtään häirinnyt olin koko ajan levossa tämän kirjasto-työhuoneeni sohvalla kun en jaksanut lähteä ulos kävelylle, kuten vuosia tapanani on ollut.

      Palaanpa vielä tuohon Mauno Koiviston valintaan v. 1982: Golanin rauhanturvapataljoonamme komentajamme evl Virkajärvi kutsui meitä muutamia läheisimpiä alaisiaan virkahuoneensa sivussa sijainneeseen asuinhuoneensa kuuntelemaan Suomesta tulevaa radiolähetystä vaalien lopputuloksesta. Hänellähän oli radioyhteys Suomeen; oman huoneeni radiosta sellaista yhteyttä ei ollut. Kun Koivisto voitti vaalin, komentajamme otti kaapistaan konjakkipullon ja lasit ja kaatoi meille kaikille siitä melkoiset ”hömpsyt” ja lasejamme kanssamme kilistäessään totesi, että nyt lasit tyhjiksi ja otetaan vielä toisetkin, sillä on tämä tapahtuma sen arvoin! Niin myös teimme, ilman vastalauseita.

      Luulenpa, että tämä avaukseni voi olla puoleltani loppuun käsitelty; ainakin tällä erää, sillä nyt alan laittaa lounasta ja sen nautittuani taas lepoon tuohon sohvalle.

      • Anonyymi

        Täytyy myöntää, että näitä sinun kokemuksia on kiva lukea ja paljon olet maailmaa nähnyt. Ei ihme, että olet pärjännyt joka paikassa, asenne on kyllä niin kohdillaan! Tuo "melkoiset hömpsyt" kyllä herätti ajatuksen konjakin ostosta, oli niin herkullisesti kuvattu tilanne. Samaa tasoa oli Veikko Huovisen Hamsterissa, kun kuvailivat likööri ja rommipulloja!


    • Minultahan ovat nuo klo 12.50 ja klo 13.00 tulleet "vuodatukset". Enpä huomannut, että kirjautumiseni oli tippunut pois päältä. Sorry!

      • Anonyymi

        Ei haittaa, sinun tapa kirjoittaa on sen verran tyylikäs ja pätevä, että kyllä kirjoittaja niistä näkyy ilman nikkiäkin.


    • Anonyymi

      Downgreidaus
      Vähennän pisteen Kapindeksistä
      Ennen 9 nyt 8+

      Koska enemmistössä seilaaminen ei ole hyvä
      Vastaan loivasti on paras

      Äänestin Purraa vähemmistössä ennen kuin hän oli Purra isolla veellä ette silloin tunteneet edes nimeltä tein vaalityötäkin konttoristille

      Kapi pysyy silti tämän palstan huippuna

      Stubb oli aamulla Usan talouskanavan haastattelussa ja lupasi Suomen linjan olen lisää aseita ammuksia Ukrainaan
      Eu- jäsenyys heti
      Nato- jäsenyys heti
      Suomen linja Stubb

    • Anonyymi

      Ääänestitkö Rehn iä ensimmäisellä kierroksella?

      Et siis Stubb ia?

      Jos, niin tuo tekee sinusta häilyvän...

    • Anonyymi

      "Kiva kuulua enemmistöön"

      Se jos mikä on lammasmainen asenne, kun ei uskalla olla erimieltä!

      • Anonyymi

        Minäkin Rehniä ensimmäisellä kierroksella äänestänyt äänestin toisella kierroksella Stubbia ensisijaisesti siksi, että halusin olla pitkästä aikaa voittajan puolella. Tosin hyvin hilkulle se meni, etten taas joutunut häviäjien leiriin.

        Voihan tuollainen olla lammasmaista, mutta rajansa turpiin oton määrälläkin. Sitä paitsi toisen kierroksen ehdokkaat olivat keskenään tasapäisiä. Kulunutta sanontaa käyttäen, piti valita ruton ja koleran väliltä.


    • Anonyymi

      Kis kis...

      Kuivalla kissahuumorilla!

      Milo ja Nala, Miska ja Rontti, No nyt ovat presidentit ymmärtäneet mikä on elämässä oleellista! ))

      Itsekin pidän kissoista. Viime kissan nimi oli, tai sillä oli kolme nimeä. Kun hain sen, mustavalkoisen kissan kotiin, se oli juurikin siinä lankarullan perässä juoksemisen, vaanimisen ja metsästämisen iässä. Kotiin autolla ajaessani se seisoi takajaloillaan sylissäni, katsoi ulos etuikkunasta terhakasti ja kummatkin etutassut olivat ratissa kuin olisi Schumacher konsanaan. Siitä se sai nimen Schumacher.

      Toinen nimi tuli sen älykkyydestä sillä oli uskomattomat vaisto- ja tunnetaidot. En nyt tässä ala tarkemmin kertomaan, jotta et pyörry. Mutta yhden esimerkin voin kertoa. Olin kerran pahoin surullinen ja huolestunut. Makasin kotisohvalla ja kissa loikoili toisella. Sitten se havaitsi mielentilani ja ahdistukseni ja tuli lohduttamaan ja rauhoittelemaan ja istahti sitten vatsan päälle istuskelemaan kuin kiepissä. Havahduin ja todella tunnistin, että se reagoi noin. Se tuntui ihmeeltä, että elin kykenee niin hyvin tunnistamaan tunteita. Siitä se mustavaloinen maatiaiskissa sai nimen Mustapartainen professori. Se oli todella älykkäämpi kuin moni osaisi ennustaa kissan voivan olla.

      Kolmas nimi oli: ”Kisu kisu cam” -jokainen naapuri kuuli kun sitä huudeltiin. Huumorintajua sillä oli nuorena, mutta vanhempana siitä tuli ”Havukampiahon ajattelija”. -Ja hyvä niin. Mitäpä sitä turhaan hötkyilee, -tarkoitan kissaa.

      Eräänä päivänä päätimme lähteä käymään laivalla päivämutkan Tallinnassa. Jotenkin se kisu ymärsi, että olimme lähdössä pitemmälle matkalle. Se juoksi pakoon, emmekä saaneet sitä kiinni. Vaikka normaalisti se heti tuli kun pyydettiin. Kävimme kuitenkin Tallinnasta ja kun menimme kotiin ”Kuusamoon”, aloimme uudelleen etsimään sitä, että mihin se oikein meni.
      Sitten kuulime kumpikin kun se naukaisi lähimetsän suunnalla oudon kutsuvasti. Lähdimme heti äänen suuntaan, mutta emme löytäneet sitä. Päätimme, että soitetaan eläinsäilytykseen, että jos vaikka joku olisi löytänyt ja vienyt sen sinne. Laitoimme lappuja pylväisiin jne. Sitten tuli soitto, että meidän kissa oli mahdollisesti löytynyt ja viety krematorioon poltettavaksi.

      Hyppäsimme heti autoon ja lähdimme katsomaan. Noj 50-70 km päästä löysimme krematorion ja siellähän se kisu oli auton kolaroimana ja pakastettuna. Saimme tiedon, että kissa oli kuollut juuri siinä suunnassa meiltä, josta olimme kuulleet tuon kissan naukaisun kovalla äänellä. Se vastasi kun huusimme: ”Kisu kisu come!” ”-missä sinä olet?” Kuulimme, että kissa oli kuollut juuri siinä suunnassa, mutta paljon aikaisemmin ja se oli lähetetty krematorioon. Kun kuulimme ajan, jolloin kissa oli noin kahden kilometrin päässä kotoa jäänyt auton yliajamaksi, kysyimme kolariaikaa, että milloin onnettomuus oli tapahtunut. Se oli tapahtunut yli neljä tuntia ennen sitä kun kuulimme kissan lohduttoman parkaisun. Kumpikin meistä tunnisti kissan äänen meidän kissamme naukaisuksi. Sillä oli omaperäinen ääni. Parkaisussa oli surumielisyyttä. Sinä viisaana varmaan osaat materialismiin nojaten kertoa miten tuo oli mahdollista.

      otimme kissan ja hautasimme sen puutarhahautaan. Siihen on kasvanut kaunis kirsikkapensaan alku. Jo noin 2 metriä. Itku ja parku ei tuo meidän päiviimme yhtäkään lisää.

      Mutta kissat ovat luojan luoma luontokappale. Joskus tuntuu siltä, että Jumala on taas kerran ymmärtänyt paljon ihmisistäkin, luodessaan kissan. Jolla on ollut kissa, tietää mitä tuolla tarkoitan. Kuka pärjää ilman kissaa?

    • Anonyymi

      Myös maailmalla sinun valinta sai ylistystä, Stubb oli upea valinta Suomelle.

    • Anonyymi

      Sinulla on ollut pelisilmää presidenttien suhteen, viisi oikein on oikeasti kova putki. Tosin aina kun Väyrynen on ollut kisassa mukana, niin se on helpottanut valintaa merkittävästi, Väyrynen oli sellainen "kiintiöehdokas" ilman mitään mahdollisuutta tulla valituksi. Mutta siitä huolimatta hyvin arvioitu ja äänestetty.

    • Anonyymi

      Pulla-ossi on koko elämänsä kuulunut vähemmistöön ja ei sillä koskaan ole ollut kivaa tai saanut kokea menestyksen tunnetta. Toisaalta jos saa tarpeeksi ja säännöllisesti pataansa, niin siihen tottuu. Siksi häntä kurmootetaan täällä välillä vähän kovemmilla kourilla.

    • Anonyymi

      Yleensä enemmistö on oikeassa, toiset uskoo maan olevan litteä...

      • Anonyymi

        Me VKKssa uskomme näin olevan, todista toisin. Itse en uskalla kävellä pitkälle.


    • Anonyymi

      Kyllä meidän passaan, olemme Naton jäsen ja Stubb presidentti. Ei voisi paremmin mennä,

    • Anonyymi

      Moni meistä upseereista kuuluu samaan kerhoon. Näimme samoin kehityksen ja Kekkosen ajan romahduksen.

    • Anonyymi

      Väyrysläisiä kyrsii vähemmisössä olo!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe