Onko totta, että jos juutalaisia ei olisi, kaikki ihmiset joutuisivat ikuiseen helvettiin

Anonyymi-ap

Onko totta, että ihmiset voivat pelastua vain uusien juutalaisten kautta?

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, jotkut jopa uskovat, että jos juutalaisia ei olisi olemassa (ovathan he Jumalan ”valittu kansa”), kaikkien ihmisten kohtalona olisi ikuinen helvetti. Tällaista on kuulunut monta vuotta, eivätkä ne koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. Ymmärtäkää, että juutalaiset ovat kuin mikä tahansa muu kansa: Kaikkien kansojen keskuudessa on hyviä ja pahoja ihmisiä. Eikä voi olla olemassa sellaista asiaa kuin "valittu kansa". Jumalalla ei voi olla suosikkikansaa. Jos joku sanoo niin, se ei voi olla Jumala, vaan ihan joku muu. Joku, joka väittää olevansa jumala mutta ei ole sitä. Se on jotenkin sensuroitu tai muutettu tai jotakin lisätty, mutta se ei voi olla totta.

Todellisen Jumalan edessä kaikki sielut tai elävät olennot ovat tasa-arvoisia, koska kaikki ovat Hänen lapsiaan.

VEDALAINEN POLKU PITÄÄ KAIKKIA USKONTOJA TOTUUTENA TAI YHDEN TOTUUDEN OSINA JA HENKISEN KEHITYKSEN POLKUINA.

Hindulaisuus ei syrji muita uskontoja. Hindulaisuus pitää kaikkia aitoja uskontoja potentiaalisina nostamaan seuraajiensa tietoisuutta korkeammalle tasolle ymmärtämään Jumalaa, itseään ja ihmiskuntaa. Se tarjoaa suurimman mahdollisen moninaisuuden Jumalan ymmärtämisen tavoissa. Siksi hinduja voi sekoittaa kenen tahansa kanssa, ja he voivat elää rauhanomaisesti rinnakkain, aivan kuten hindut, buddhalaiset, jainit, sikhit ja muutkin elävät nykyään rauhanomaisesti yhdessä.

Mutta heti kun sekoitetaan toisiin uskontoihin kuuluvia, jotka ovat dogmaattisia näkemyksissään, syntyy ongelmia. Syynä on se, että tällaisissa ihmisissä ei ole tilaa ajatusten moninaisuudelle. He ajattelevat, että Jumalan silmissä kukaan muu ei ole pelastunut. He ajattelevat, että heidän on "pelastettava" kaikki TEKEMÄLLÄ KAIKISTA MUISTA SAMANLAISIA KUIN HE.

Ja se tapahtuu PAKKOKÄÄNNYTTÄMÄLLÄ KAIKKI MUUT OMIIN DOGMAATTISIIN USKOMUKSIINSA. Siten he eivät anna mitään uskoa tai ymmärrystä millekään muulle uskonnolle KUIN OMALLA USKONNOLLEEN.

Maailma voisi olla rauhallinen paikka, jos eri ryhmät eivät jatkuvasti yrittäisi HALLITA ja käännyttää MUITA ihmisiä. Tästä syystä on niin PALJON VUOSIA VUODATETTU VERTA, TEURASTETTU, KIDUTETTU, JOTTA KAIKKI MUUTA SAATAISIIN PAKOTETTUA NOUDATTAMAAN VAIN YHTÄ USKONTOA.

Tällaiset uskonnot aiheuttavat sen, ETTEIVÄT NE YHDISTY JUMALAN KANSSA, VAAN OVAT EROSSA JUMALATA, koska ne eivät tarjoa tietä nähdä kaikkien olentojen henkistä luonnetta ja jumaluutta.

Tällaiset uskonnot luovat itse asiassa epäsuhtaa ihmisen ja Jumalan välille, koska ne PAKOTTAVAT seuraajansa keskittymään PINNALLISIIN eroihin sen sijaan, että keskittyisivät syvempään yhtenäisyyteen ja yhteenkuuluvuuteen.

... ei ole muista erillään oleva uskonto. Kyse ei ole siitä, että vedalainen kulttuuri vastustaisi muita henkisiä polkuja. Mutta se edustaa ja tarjoaa keinot, joiden avulla kuka tahansa voi saavuttaa korkeimman mahdollisen henkisen ymmärryksen. Se auttaa ymmärtämään, keitä ja mitä me todella olemme, kaikkien niiden pinnallisuuksien yläpuolella, joita usein löytyy perususkonnoista ja materialistisista uskonnoista. Siksi, jälleen kerran, kuka tahansa, olipa hän minkä uskonnon tai kulttuurin edustaja tahansa, voi silti käyttää Veda-polkua lisätäkseen yleistä ymmärrystään itsestään, maailmankaikkeudesta ja Jumalasta sekä herättääkseen luonnollisen henkisen rakkautemme yhtä ja kaikkia kohtaan.

HINDULAISUUS, VEDALAINEN KULTTUURI, EI ESITÄ JUMALAA HINDUJEN, MUSLIMIEN, KRISTITTYJEN TAI SIKHIEN JUMALANA.

Koska vedalainen kulttuuri on luonteeltaan UNIVERSAALIA, se ei esitä Jumalaa alueellisessa teemassa tai VAIN ”VALITULLE KANSALLE” kuuluvana.

Emme myöskään löydä, että Jumala olisi vedalaisessa käsityksessä SUOSINUT TIETTYÄ KANSAA. Se, mitä löydätte, on Jumala, joka on rakastava kaikkia kohtaan ja erityisesti bhaktoja kohtaan. Löydämme Jumalan, joka palkitsee ihmisen rakkauden rakkaudella, hänen antautumisensa ja rakastavan mielialansa mukaan, RIIPPUMATTA ALUEESTA, MAASTA RODUSTA TAI JOPA LAJISTA.

Juuri tällainen Jumala on todella universaali, eikä Hän ole alueellisten siteiden tai paikallisten rajoitusten alainen, vaan hän ulottuu yhteen ja kaikkiin.

Tällainen Jumala löytyy kaikista uskonnoista, ja hänen ymmärtämistään rajoittaa vain tietämättömyys jossakin tietyssä uskonnossa tai tietyssä kansassa.

Jos kaikki tällaiset ihmiset voisivat laajentaa tietoisuuttaan Jumalan suuruudesta, niin varmasti tällaiset kypsät ihmiset näkisivät saman Jumalan kaikkialla, kaikissa uskonnoissa. Tämä tietoisuuden täyteys johtaisi Jumalaan, sellaisena kuin me tunnemme Hänet, sellaisena kuin Hänet on kuvattu Veda-kirjoituksissa.’

Vedalaisilla on kypsä käsitys Jumalasta, ja he ovat tietoisempia Jumalan monista eri puolista ja näkevät saman Jumalan kaikissa uskonnoissa, heidän ja muiden uskontojen välillä ei ole kitkaa. He voivat elää rauhanomaisesti toisten kanssa.

90

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He voivat elää rauhanomaisesti toisten kanssa IMAN TARVETTA TUNTEA, ETTÄ KAIKKI MUUT OVAT TUOMITTUJA HELVETTIIN TAI ETTÄ HEIDÄT ON KÄÄNNYTETTÄVÄ, JOTTA JE ”PELASTUISIVAT”.

      • Anonyymi

        He tunnustavat saman Jumalan, vaikka Häntä palvotaankin monin eri tavoin. Mikä siis on ongelmana? Ei ole mitään ongelmaa. Tämä pätee kaikkien uskontojen vilpittömiin palvojiin.

        Vilpitön ja kypsä kristitty tulee helposti toimeen vilpittömän hindun kanssa, joka tulee helposti toimeen vilpittömän ja kypsän muslimin kanssa, joka tulee toimeen vilpittömän sikhin, buddhalaisen ja niin edelleen kanssa.

        Tämä on aivan eri asia kuin ne ihmiset, jotka leimaavat Jumalan uskonsa mukaan tai jotka puolustautuvat, kun ilmenee ilmeisiä erimielisyyksiä.

        Tämä aiheuttaa pinnallisia erotteluja ja nimityksiä, jotka kasvavat uskonnollisiksi eroiksi, joita henkisesti kypsälle ihmiselle ei ole olemassa.

        Todellinen uskovainen voi helposti tunnistaa toisen omistautumisen Jumalalle jäämättä kiinni ulkoisilta tuntuvista eroista. Se on henkisen elämän ydin, jolla on merkitystä. Siihen me keskitymme.

        VEDALAISUUDESSA EI OLE KÄSITETTÄ JIHADISTA, PYHISTÄ SODISTA, RISTIRETKISTÄ TAI MARTTYYRIKUOLEMASTA SEN PUOLESTA.

        Toisin kuin muissa uskonnoissa, joilla on ovat yleensä ÄÄRILIIKKEITÄ TAI POIKKEUKSELLISEN DOGMAATTISIA näkemyksissään, vedalaisessa kulttuurissa ei ole marttyyrinä olemiseen liittyviä käsitteitä, kuten kristinuskossa tai islamilaisessa jihadissa. Nämä ajatukset eivät ole hinduille kovin järkeviä. Miksi? Koska heille henkisessä elämässä ei ole kyse siitä, että taistellaan toisia vastaan yhden uskonnon YLIVALLASTA TOISEEN NÄHDEN. Vedalaisuus suhtautuu kaikkiin uskontoihin kunnioittavasti, koska sillä on oma turvallisuudentunteensa ja vahvuutensa lähestymistavassaan Jumalaan, mikä on kypsän henkisen polun tunnusmerkki. Uskonnon ja minkä tahansa henkisen prosessin tarkoituksena on auttaa yksilöä ymmärtämään paremmin, kuka hän on ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan ja mikä on hänen tarkoituksensa maailmankaikkeudessa. Jos ihminen todella yrittää edistyä tällä tavalla, mitä järkeä on osallistua pyhään sotaan tai kuolla marttyyriksi jonkin toisen uskonnon puolesta TAISTELLEN TOISTA USKONTO VASTAAN? Tämä ei ole minkään henkisen polun tarkoitus. Tämän vuoksi Veda-kirjallisuudessa ei juurikaan keskustella MUIDEN USKONTOJEN HALVENTAMISESTA eikä niin sanottuja "VÄÄRIÄ JUMALIA" vastaan käydä kampanjaa, kuten jäykemmissä tai DOGMAATTISISSA USKONNOISSA.


        Syynä tähän ei ole se, ettei vedalaisuus olisi kiinnostunut ihmisten "pelastamisesta". Syynä on se, että vedalainen kulttuuri antaa kenelle tahansa VAPAUDEN käydä läpi kaiken sen, mikä on tarpeen hänen oman henkisen kehityksensä ja erityisten oivallustensa kannalta. Vedalainen kirjallisuus, jos sitä tutkitaan sen syvimpiin syvyyksiin asti, tarjoaa kaiken, mitä ihminen tarvitsee ymmärtääkseen henkisen totuuden korkeimmat tasot. Kuitenkin jos henkilöllä on vielä tutkittavana erilaisia väyliä henkisissä asioissa, vedalainen kulttuuri ANTAA HÄNELLE MAHDOLLISUUDEN tehdä niin, vaikka hän saattaa ottaa riskin siitä, että hän joutuu käymään läpi hitaan prosessin kohti korkeimpia henkisten oivallusten tasoja. Tämä on JOKAISEN HENKILÖKOHTAINEN VALINT.

        Siksi PAKKOKÄÄNNYTYKSISSÄ JA TYRANNIMAISESSA USKONNOLLISESSA HALLINNASSA tai uskontojen välisessä kilpailussa ei ole mitään järkeä. Se, mikä on järkevää, on jokaisen yksilön vapaus saavuttaa arvostus siitä, että kaikki ovat henkisiä olentoja, jotka kaikki palaavat takaisin Jumalaan, mutta OMASSA TAHDISSAAN. Tästä huolimatta vedalaiset henkiset opettajat pyrkivät aina rohkaisemaan jokaista käyttämään aikaansa ja energiaansa parhaalla
        mahdollisella tavalla henkisissä pyrkimyksissään. Näin ihmisiä ohjataan vedalaisessa kulttuurissa, toisin kuin väkisin tapahtuvien käännytysten tai DOGMAATTISEN MÄÄRÄYSTEN AVULLA.

        Uskonnot, JOTAK PITÄVÄT MUITA HENKISIÄ POLKUJA KILPAILIJOINA, eivät koskaan ymmärrä vedalaista polkua, joka on avoimempi. Ne pitävät kiinni VAIN PELOSTAAN, joka saa heidät ajattelemaan, ETTÄ VAIN HEIDÄN TIENSÄ ON OIKEA TIE JA ETTÄ KAIKKI MUUT POLUT JOHTAVAT HELVETTIIN, ikään kuin he tarvitsisivat jonkinlaista vakuutusta siitä, että he ovat oikeassa. Vedalaisuudessa ei ole tällaista pelkoa väärässä olemisesta. Vedalaisen polun seuraajat hankkivat omat henkiset oivalluksensa, jotka vakuuttavat heidät omasta edistymisestään. Se on todellisen henkisen edistymisen merkki, kun tietoisuuden muutos havaitaan suoraan. Siinä on ero vedalaisen polun ja perustavampien ja pelkoon perustuvien uskontojen välillä, jotka ovat riippuvaisia pelkästä sokeasta uskosta prosessiin ilman, että ihminen kokee havaittavia tuloksia tietoisuuden ja tietoisuuden muutoksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He tunnustavat saman Jumalan, vaikka Häntä palvotaankin monin eri tavoin. Mikä siis on ongelmana? Ei ole mitään ongelmaa. Tämä pätee kaikkien uskontojen vilpittömiin palvojiin.

        Vilpitön ja kypsä kristitty tulee helposti toimeen vilpittömän hindun kanssa, joka tulee helposti toimeen vilpittömän ja kypsän muslimin kanssa, joka tulee toimeen vilpittömän sikhin, buddhalaisen ja niin edelleen kanssa.

        Tämä on aivan eri asia kuin ne ihmiset, jotka leimaavat Jumalan uskonsa mukaan tai jotka puolustautuvat, kun ilmenee ilmeisiä erimielisyyksiä.

        Tämä aiheuttaa pinnallisia erotteluja ja nimityksiä, jotka kasvavat uskonnollisiksi eroiksi, joita henkisesti kypsälle ihmiselle ei ole olemassa.

        Todellinen uskovainen voi helposti tunnistaa toisen omistautumisen Jumalalle jäämättä kiinni ulkoisilta tuntuvista eroista. Se on henkisen elämän ydin, jolla on merkitystä. Siihen me keskitymme.

        VEDALAISUUDESSA EI OLE KÄSITETTÄ JIHADISTA, PYHISTÄ SODISTA, RISTIRETKISTÄ TAI MARTTYYRIKUOLEMASTA SEN PUOLESTA.

        Toisin kuin muissa uskonnoissa, joilla on ovat yleensä ÄÄRILIIKKEITÄ TAI POIKKEUKSELLISEN DOGMAATTISIA näkemyksissään, vedalaisessa kulttuurissa ei ole marttyyrinä olemiseen liittyviä käsitteitä, kuten kristinuskossa tai islamilaisessa jihadissa. Nämä ajatukset eivät ole hinduille kovin järkeviä. Miksi? Koska heille henkisessä elämässä ei ole kyse siitä, että taistellaan toisia vastaan yhden uskonnon YLIVALLASTA TOISEEN NÄHDEN. Vedalaisuus suhtautuu kaikkiin uskontoihin kunnioittavasti, koska sillä on oma turvallisuudentunteensa ja vahvuutensa lähestymistavassaan Jumalaan, mikä on kypsän henkisen polun tunnusmerkki. Uskonnon ja minkä tahansa henkisen prosessin tarkoituksena on auttaa yksilöä ymmärtämään paremmin, kuka hän on ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan ja mikä on hänen tarkoituksensa maailmankaikkeudessa. Jos ihminen todella yrittää edistyä tällä tavalla, mitä järkeä on osallistua pyhään sotaan tai kuolla marttyyriksi jonkin toisen uskonnon puolesta TAISTELLEN TOISTA USKONTO VASTAAN? Tämä ei ole minkään henkisen polun tarkoitus. Tämän vuoksi Veda-kirjallisuudessa ei juurikaan keskustella MUIDEN USKONTOJEN HALVENTAMISESTA eikä niin sanottuja "VÄÄRIÄ JUMALIA" vastaan käydä kampanjaa, kuten jäykemmissä tai DOGMAATTISISSA USKONNOISSA.


        Syynä tähän ei ole se, ettei vedalaisuus olisi kiinnostunut ihmisten "pelastamisesta". Syynä on se, että vedalainen kulttuuri antaa kenelle tahansa VAPAUDEN käydä läpi kaiken sen, mikä on tarpeen hänen oman henkisen kehityksensä ja erityisten oivallustensa kannalta. Vedalainen kirjallisuus, jos sitä tutkitaan sen syvimpiin syvyyksiin asti, tarjoaa kaiken, mitä ihminen tarvitsee ymmärtääkseen henkisen totuuden korkeimmat tasot. Kuitenkin jos henkilöllä on vielä tutkittavana erilaisia väyliä henkisissä asioissa, vedalainen kulttuuri ANTAA HÄNELLE MAHDOLLISUUDEN tehdä niin, vaikka hän saattaa ottaa riskin siitä, että hän joutuu käymään läpi hitaan prosessin kohti korkeimpia henkisten oivallusten tasoja. Tämä on JOKAISEN HENKILÖKOHTAINEN VALINT.

        Siksi PAKKOKÄÄNNYTYKSISSÄ JA TYRANNIMAISESSA USKONNOLLISESSA HALLINNASSA tai uskontojen välisessä kilpailussa ei ole mitään järkeä. Se, mikä on järkevää, on jokaisen yksilön vapaus saavuttaa arvostus siitä, että kaikki ovat henkisiä olentoja, jotka kaikki palaavat takaisin Jumalaan, mutta OMASSA TAHDISSAAN. Tästä huolimatta vedalaiset henkiset opettajat pyrkivät aina rohkaisemaan jokaista käyttämään aikaansa ja energiaansa parhaalla
        mahdollisella tavalla henkisissä pyrkimyksissään. Näin ihmisiä ohjataan vedalaisessa kulttuurissa, toisin kuin väkisin tapahtuvien käännytysten tai DOGMAATTISEN MÄÄRÄYSTEN AVULLA.

        Uskonnot, JOTAK PITÄVÄT MUITA HENKISIÄ POLKUJA KILPAILIJOINA, eivät koskaan ymmärrä vedalaista polkua, joka on avoimempi. Ne pitävät kiinni VAIN PELOSTAAN, joka saa heidät ajattelemaan, ETTÄ VAIN HEIDÄN TIENSÄ ON OIKEA TIE JA ETTÄ KAIKKI MUUT POLUT JOHTAVAT HELVETTIIN, ikään kuin he tarvitsisivat jonkinlaista vakuutusta siitä, että he ovat oikeassa. Vedalaisuudessa ei ole tällaista pelkoa väärässä olemisesta. Vedalaisen polun seuraajat hankkivat omat henkiset oivalluksensa, jotka vakuuttavat heidät omasta edistymisestään. Se on todellisen henkisen edistymisen merkki, kun tietoisuuden muutos havaitaan suoraan. Siinä on ero vedalaisen polun ja perustavampien ja pelkoon perustuvien uskontojen välillä, jotka ovat riippuvaisia pelkästä sokeasta uskosta prosessiin ilman, että ihminen kokee havaittavia tuloksia tietoisuuden ja tietoisuuden muutoksessa.

        Kristinuskon kannalta vain silloin, kun se hyväksyy muiden uskontojen arvon ja muiden oikeuden noudattaa valitsemiaan uskontunnustuksia ja menettelytapoja, Jeesuksen Kristuksen opettama universaalinen rakkaus voi todella loistaa sen kirkoista ja saarnastuolista. Silloin he voivat tulla toimeen muiden uskontojen edustajien kanssa ilman tuomiota siitä, että kaikki muut joutuvat helvettiin. Loppujen lopuksi yksikään todella rakastava Jumala ei heitä lapsiaan ikuiseen helvettiin ilman mahdollisuutta korjata itseään. Siksi vedalainen kulttuuri tarjoaa syvemmän ymmärryksen Jumalan todellisesta rakastavasta luonteesta kuin uskonnot, jotka perustuvat pelkkään Jumalan pelkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kristinuskon kannalta vain silloin, kun se hyväksyy muiden uskontojen arvon ja muiden oikeuden noudattaa valitsemiaan uskontunnustuksia ja menettelytapoja, Jeesuksen Kristuksen opettama universaalinen rakkaus voi todella loistaa sen kirkoista ja saarnastuolista. Silloin he voivat tulla toimeen muiden uskontojen edustajien kanssa ilman tuomiota siitä, että kaikki muut joutuvat helvettiin. Loppujen lopuksi yksikään todella rakastava Jumala ei heitä lapsiaan ikuiseen helvettiin ilman mahdollisuutta korjata itseään. Siksi vedalainen kulttuuri tarjoaa syvemmän ymmärryksen Jumalan todellisesta rakastavasta luonteesta kuin uskonnot, jotka perustuvat pelkkään Jumalan pelkoon.

        VEDISEN FILOSOFIAN SEURAAJAT EIVÄT PYRI KÄÄNNYTTÄMÄÄN MUITA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VEDISEN FILOSOFIAN SEURAAJAT EIVÄT PYRI KÄÄNNYTTÄMÄÄN MUITA.

        Hindut eivät ota tehtäväkseen käännyttää muita hindulaisuuteen. He eivät koskaan kohdista kritiikkiä tiettyyn uskontoon tai uskontoon, jota he arvostelevat tai yrittävät käännyttää hindulaisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hindut eivät ota tehtäväkseen käännyttää muita hindulaisuuteen. He eivät koskaan kohdista kritiikkiä tiettyyn uskontoon tai uskontoon, jota he arvostelevat tai yrittävät käännyttää hindulaisuuteen.

        Heidän mielestään minkä tahansa henkisen polun painopisteen pitäisi olla Jumalassa eikä käännynnäisten hankkimisessa tai keräämisessä, kuten jossain verkostomarkkinointijärjestelmässä, joka laskee voittonsa seuraajien määrän perusteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heidän mielestään minkä tahansa henkisen polun painopisteen pitäisi olla Jumalassa eikä käännynnäisten hankkimisessa tai keräämisessä, kuten jossain verkostomarkkinointijärjestelmässä, joka laskee voittonsa seuraajien määrän perusteella.

        Ponnistelujen pitäisi kohdistua laadukkaan henkisen opetuksen antamiseen ja siten puhtauden kautta innostaa muita kulkemaan kohti Jumalaa. Siksi heillä ei ole mitään motiivia levittää vihaa, valheita tai eripuraa minkään muun yhteisön tai uskonnon keskuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ponnistelujen pitäisi kohdistua laadukkaan henkisen opetuksen antamiseen ja siten puhtauden kautta innostaa muita kulkemaan kohti Jumalaa. Siksi heillä ei ole mitään motiivia levittää vihaa, valheita tai eripuraa minkään muun yhteisön tai uskonnon keskuudessa.

        Toisaalta on nähty, että kristityt pitävät hinduja usein pakanoina tai pakanallisina, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että he ovat jumalattomia ja tuomittuja helvettiin ja että heidän on hyväksyttävä Jumala kristinuskon muodossa "pelastuakseen".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta on nähty, että kristityt pitävät hinduja usein pakanoina tai pakanallisina, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että he ovat jumalattomia ja tuomittuja helvettiin ja että heidän on hyväksyttävä Jumala kristinuskon muodossa "pelastuakseen".

        Myös muslimit pitävät hinduja epäjumalanpalvelijoina tai monijumalaisina ja siten Koraanin kuvausten mukaan kadotukseen tuomittuina, tai niin he ainakin sanovat. Hindut ovat kuitenkin vapaita mistään tällaisesta opista tai asenteesta islamia tai kristinuskoa kohtaan. Kun hindut kuitenkin alkavat reagoida tällaiseen jatkuvaan kritiikkiin, jota tällaiset dogmaatikot esittävät heidän uskontoaan kohtaan, se on ensisijaisesti vihainen vastareaktio ja oman kulttuurinsa puolustaminen eikä niinkään yritys aloittaa kitkaa tai ongelmia muiden uskontojen edustajien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös muslimit pitävät hinduja epäjumalanpalvelijoina tai monijumalaisina ja siten Koraanin kuvausten mukaan kadotukseen tuomittuina, tai niin he ainakin sanovat. Hindut ovat kuitenkin vapaita mistään tällaisesta opista tai asenteesta islamia tai kristinuskoa kohtaan. Kun hindut kuitenkin alkavat reagoida tällaiseen jatkuvaan kritiikkiin, jota tällaiset dogmaatikot esittävät heidän uskontoaan kohtaan, se on ensisijaisesti vihainen vastareaktio ja oman kulttuurinsa puolustaminen eikä niinkään yritys aloittaa kitkaa tai ongelmia muiden uskontojen edustajien kanssa.

        Loppujen lopuksi, kuinka kauan hindut voivat jatkaa yhtä suvaitsevaisia kuin he ovat olleet muiden uskontojen edustajia kohtaan, jotka ovat niin aggressiivisia yrittäessään saada käännynnäisiä ja jotka käyttävät tätä suvaitsevaa asennetta hyväkseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppujen lopuksi, kuinka kauan hindut voivat jatkaa yhtä suvaitsevaisia kuin he ovat olleet muiden uskontojen edustajia kohtaan, jotka ovat niin aggressiivisia yrittäessään saada käännynnäisiä ja jotka käyttävät tätä suvaitsevaa asennetta hyväkseen?

        Meidän on huomautettava, että todellinen vedalainen kulttuuri, on erittäin avarakatseinen ja lempeä elämäntapa, eikä se ole kiinnostunut kampanjoinnista käännynnäisten saamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän on huomautettava, että todellinen vedalainen kulttuuri, on erittäin avarakatseinen ja lempeä elämäntapa, eikä se ole kiinnostunut kampanjoinnista käännynnäisten saamiseksi.

        Väkivaltaan sortuminen ei kuulu niideng arvoihin. Se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden valita haluamansa tien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väkivaltaan sortuminen ei kuulu niideng arvoihin. Se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden valita haluamansa tien.

        ... UNIVERSAALIN JUMALAN JA TIETOISUUDEN, JOKA YLITTÄÄ PELKÄN PAIKALLISEN PERINTEEN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... UNIVERSAALIN JUMALAN JA TIETOISUUDEN, JOKA YLITTÄÄ PELKÄN PAIKALLISEN PERINTEEN.

        Usein uskonto perustuu alueellisen kansan historiaan, taustaan ja tarpeisiin tai kehitykseen. Veda-kulttuurissa on kuitenkin universaali historia, joka ei koske ainoastaan Intian kansaa, vaan myös muita maailman alueita sekä muita planeettoja ja maailmankaikkeuden eri ulottuvuuksia. Näin ollen ne henkiset opetukset, joita vedalainen filosofia tarjoaa, ovat universaaleja, kaikkia eläviä olentoja koskevia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usein uskonto perustuu alueellisen kansan historiaan, taustaan ja tarpeisiin tai kehitykseen. Veda-kulttuurissa on kuitenkin universaali historia, joka ei koske ainoastaan Intian kansaa, vaan myös muita maailman alueita sekä muita planeettoja ja maailmankaikkeuden eri ulottuvuuksia. Näin ollen ne henkiset opetukset, joita vedalainen filosofia tarjoaa, ovat universaaleja, kaikkia eläviä olentoja koskevia.

        Vedalainen polku ei perustu sokeaan uskoon alueelliseen käsitykseen Jumalasta tai tietyn kansan historiaan. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että vedalainen filosofia on osa luonnonlakeja, jotka ovat olemassa koko luomakunnassa. Näin ollen ne ovat universaaleja lakeja ja periaatteita, joita voidaan soveltaa kaikkiin. Noudattamalla näitä luonnonperiaatteita, jotka on esitetty muinaisissa vedalaisissa teksteissä, ihminen voi saavuttaa korkeamman ymmärryksen ja tietoisuuden tason, jolla hän voi suoraan havaita kaikkien ja kaiken olemassa olevan hengellisen luonteen. Tämän kautta ihminen voi havaita oman henkisen identiteettinsä ja oman ykseytensä koko luomakunnan kanssa. Vedalainen filosofia on siis universaali lähestymistapa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedalainen polku ei perustu sokeaan uskoon alueelliseen käsitykseen Jumalasta tai tietyn kansan historiaan. Se perustuu ymmärrykseen siitä, että vedalainen filosofia on osa luonnonlakeja, jotka ovat olemassa koko luomakunnassa. Näin ollen ne ovat universaaleja lakeja ja periaatteita, joita voidaan soveltaa kaikkiin. Noudattamalla näitä luonnonperiaatteita, jotka on esitetty muinaisissa vedalaisissa teksteissä, ihminen voi saavuttaa korkeamman ymmärryksen ja tietoisuuden tason, jolla hän voi suoraan havaita kaikkien ja kaiken olemassa olevan hengellisen luonteen. Tämän kautta ihminen voi havaita oman henkisen identiteettinsä ja oman ykseytensä koko luomakunnan kanssa. Vedalainen filosofia on siis universaali lähestymistapa.

        Vedainen näkemys selittää, että Jumala ei ole tietyn alueen tai alueen Jumala. Tai että tietyn alueen ihmisten on noudatettava tiettyä käyttäytymis- tai palvontasäännöstöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedainen näkemys selittää, että Jumala ei ole tietyn alueen tai alueen Jumala. Tai että tietyn alueen ihmisten on noudatettava tiettyä käyttäytymis- tai palvontasäännöstöä.

        Jumala ei ole juutalainen Jumala, joka valitsee tietyn kansan omakseen. Sitä ei löydy vedalaisesta perinteestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala ei ole juutalainen Jumala, joka valitsee tietyn kansan omakseen. Sitä ei löydy vedalaisesta perinteestä.

        Jumala on rakastava Jumala, joka on huolissaan kaikista, eikä vain ihmisistä, vaan myös muilla planeetoilla olevista ihmisistä, muiden lajien ruumiissa elävistä ihmisistä ja jopa muissa universumeissa olevista ihmisistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala on rakastava Jumala, joka on huolissaan kaikista, eikä vain ihmisistä, vaan myös muilla planeetoilla olevista ihmisistä, muiden lajien ruumiissa elävistä ihmisistä ja jopa muissa universumeissa olevista ihmisistä

        Sillä ei ole väliä, missä olette tai missä kehossa olette olemassa. Jumala on huolissaan teistä ja haluaa teidän tietävän sen, minkä vuoksi Hän ilmestyy tähän maailmaan ja lähettää niin monia sanansaattajia kaikkialle maailmankaikkeuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä ei ole väliä, missä olette tai missä kehossa olette olemassa. Jumala on huolissaan teistä ja haluaa teidän tietävän sen, minkä vuoksi Hän ilmestyy tähän maailmaan ja lähettää niin monia sanansaattajia kaikkialle maailmankaikkeuteen.

        VEDALAISUUS EDISTÄÄ JUMALAN NÄKEMISTÄ KAIKISSA ELÄVISSÄ OLENNOISSA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VEDALAISUUS EDISTÄÄ JUMALAN NÄKEMISTÄ KAIKISSA ELÄVISSÄ OLENNOISSA

        VOIT ESITTÄÄ KAIKKI HALUAMASI KYSYMYKSET ILMAN, ETTÄ SINUA PIDETÄÄN JUMALANPILKKAAJANA TAI EPÄILIJÄNÄ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VOIT ESITTÄÄ KAIKKI HALUAMASI KYSYMYKSET ILMAN, ETTÄ SINUA PIDETÄÄN JUMALANPILKKAAJANA TAI EPÄILIJÄNÄ.

        Tämä on jotain, mitä monet meistä eivät ajattele. Joissakin uskonnoissa ei kuitenkaan voi edes esittää liikaa kysymyksiä ilman, että oma usko otetaan huomioon. Joissakin uskonnoissa jos kysyy liikaa kysymyksiä, sitä pidetään haastavana, mikä tarkoittaa, että epäilee uskontoa. Hindulaisuudessa taas voi kysyä niin paljon kuin haluaa, koska sitä pidetään osana omaa henkistä ymmärtämisprosessia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on jotain, mitä monet meistä eivät ajattele. Joissakin uskonnoissa ei kuitenkaan voi edes esittää liikaa kysymyksiä ilman, että oma usko otetaan huomioon. Joissakin uskonnoissa jos kysyy liikaa kysymyksiä, sitä pidetään haastavana, mikä tarkoittaa, että epäilee uskontoa. Hindulaisuudessa taas voi kysyä niin paljon kuin haluaa, koska sitä pidetään osana omaa henkistä ymmärtämisprosessia.

        Joissakin uskonnoissa liian monien kysymysten esittäminen on kuitenkin tabu tai sopimatonta, osittain siksi, että se voi paljastaa, kuinka vähän perususkonnosta tai alkeisuskonnosta todella ymmärretään ja kuinka ne odottavat edelleen sokean uskon olevan niiden seuraajien tärkein pätevyys. Näin ollen aito henkinen ymmärrys tällaisissa uskonnoissa ei lisäänny, elleivät ihmiset etsi muualta täydellisempiä vastauksia syvällisiin kysymyksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He tunnustavat saman Jumalan, vaikka Häntä palvotaankin monin eri tavoin. Mikä siis on ongelmana? Ei ole mitään ongelmaa. Tämä pätee kaikkien uskontojen vilpittömiin palvojiin.

        Vilpitön ja kypsä kristitty tulee helposti toimeen vilpittömän hindun kanssa, joka tulee helposti toimeen vilpittömän ja kypsän muslimin kanssa, joka tulee toimeen vilpittömän sikhin, buddhalaisen ja niin edelleen kanssa.

        Tämä on aivan eri asia kuin ne ihmiset, jotka leimaavat Jumalan uskonsa mukaan tai jotka puolustautuvat, kun ilmenee ilmeisiä erimielisyyksiä.

        Tämä aiheuttaa pinnallisia erotteluja ja nimityksiä, jotka kasvavat uskonnollisiksi eroiksi, joita henkisesti kypsälle ihmiselle ei ole olemassa.

        Todellinen uskovainen voi helposti tunnistaa toisen omistautumisen Jumalalle jäämättä kiinni ulkoisilta tuntuvista eroista. Se on henkisen elämän ydin, jolla on merkitystä. Siihen me keskitymme.

        VEDALAISUUDESSA EI OLE KÄSITETTÄ JIHADISTA, PYHISTÄ SODISTA, RISTIRETKISTÄ TAI MARTTYYRIKUOLEMASTA SEN PUOLESTA.

        Toisin kuin muissa uskonnoissa, joilla on ovat yleensä ÄÄRILIIKKEITÄ TAI POIKKEUKSELLISEN DOGMAATTISIA näkemyksissään, vedalaisessa kulttuurissa ei ole marttyyrinä olemiseen liittyviä käsitteitä, kuten kristinuskossa tai islamilaisessa jihadissa. Nämä ajatukset eivät ole hinduille kovin järkeviä. Miksi? Koska heille henkisessä elämässä ei ole kyse siitä, että taistellaan toisia vastaan yhden uskonnon YLIVALLASTA TOISEEN NÄHDEN. Vedalaisuus suhtautuu kaikkiin uskontoihin kunnioittavasti, koska sillä on oma turvallisuudentunteensa ja vahvuutensa lähestymistavassaan Jumalaan, mikä on kypsän henkisen polun tunnusmerkki. Uskonnon ja minkä tahansa henkisen prosessin tarkoituksena on auttaa yksilöä ymmärtämään paremmin, kuka hän on ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan ja mikä on hänen tarkoituksensa maailmankaikkeudessa. Jos ihminen todella yrittää edistyä tällä tavalla, mitä järkeä on osallistua pyhään sotaan tai kuolla marttyyriksi jonkin toisen uskonnon puolesta TAISTELLEN TOISTA USKONTO VASTAAN? Tämä ei ole minkään henkisen polun tarkoitus. Tämän vuoksi Veda-kirjallisuudessa ei juurikaan keskustella MUIDEN USKONTOJEN HALVENTAMISESTA eikä niin sanottuja "VÄÄRIÄ JUMALIA" vastaan käydä kampanjaa, kuten jäykemmissä tai DOGMAATTISISSA USKONNOISSA.


        Syynä tähän ei ole se, ettei vedalaisuus olisi kiinnostunut ihmisten "pelastamisesta". Syynä on se, että vedalainen kulttuuri antaa kenelle tahansa VAPAUDEN käydä läpi kaiken sen, mikä on tarpeen hänen oman henkisen kehityksensä ja erityisten oivallustensa kannalta. Vedalainen kirjallisuus, jos sitä tutkitaan sen syvimpiin syvyyksiin asti, tarjoaa kaiken, mitä ihminen tarvitsee ymmärtääkseen henkisen totuuden korkeimmat tasot. Kuitenkin jos henkilöllä on vielä tutkittavana erilaisia väyliä henkisissä asioissa, vedalainen kulttuuri ANTAA HÄNELLE MAHDOLLISUUDEN tehdä niin, vaikka hän saattaa ottaa riskin siitä, että hän joutuu käymään läpi hitaan prosessin kohti korkeimpia henkisten oivallusten tasoja. Tämä on JOKAISEN HENKILÖKOHTAINEN VALINT.

        Siksi PAKKOKÄÄNNYTYKSISSÄ JA TYRANNIMAISESSA USKONNOLLISESSA HALLINNASSA tai uskontojen välisessä kilpailussa ei ole mitään järkeä. Se, mikä on järkevää, on jokaisen yksilön vapaus saavuttaa arvostus siitä, että kaikki ovat henkisiä olentoja, jotka kaikki palaavat takaisin Jumalaan, mutta OMASSA TAHDISSAAN. Tästä huolimatta vedalaiset henkiset opettajat pyrkivät aina rohkaisemaan jokaista käyttämään aikaansa ja energiaansa parhaalla
        mahdollisella tavalla henkisissä pyrkimyksissään. Näin ihmisiä ohjataan vedalaisessa kulttuurissa, toisin kuin väkisin tapahtuvien käännytysten tai DOGMAATTISEN MÄÄRÄYSTEN AVULLA.

        Uskonnot, JOTAK PITÄVÄT MUITA HENKISIÄ POLKUJA KILPAILIJOINA, eivät koskaan ymmärrä vedalaista polkua, joka on avoimempi. Ne pitävät kiinni VAIN PELOSTAAN, joka saa heidät ajattelemaan, ETTÄ VAIN HEIDÄN TIENSÄ ON OIKEA TIE JA ETTÄ KAIKKI MUUT POLUT JOHTAVAT HELVETTIIN, ikään kuin he tarvitsisivat jonkinlaista vakuutusta siitä, että he ovat oikeassa. Vedalaisuudessa ei ole tällaista pelkoa väärässä olemisesta. Vedalaisen polun seuraajat hankkivat omat henkiset oivalluksensa, jotka vakuuttavat heidät omasta edistymisestään. Se on todellisen henkisen edistymisen merkki, kun tietoisuuden muutos havaitaan suoraan. Siinä on ero vedalaisen polun ja perustavampien ja pelkoon perustuvien uskontojen välillä, jotka ovat riippuvaisia pelkästä sokeasta uskosta prosessiin ilman, että ihminen kokee havaittavia tuloksia tietoisuuden ja tietoisuuden muutoksessa.

        Minun ongelmani on muslimien Muhammedi, tämä ukolla oli monta alistettua vaimoa, nuorin kuulemma kuusivuotias viaton tyttö!!!!! Minun pistää niin vihaksi tällainen saasta, en tahdo millään sulattaa tätä. Suomessa tämä on rikos. Nyt nämä muhat kulkee keskellämme, niin käsillä on aika iso dilemma.


      • Anonyymi

        Kyll tää elämä nykysellään tääl maan päällä on yhtä helvettii, uskonnosta riippumatta!


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­N­y­­­m­­­f­­o­­­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Eikö alottajalla ole muuta mietittävää?

      • Anonyymi

        "Eikö alottajalla ole muuta mietittävää?"

        Mikä voisi olla tärkeämpää kuin välttää veriset uskonsodat, jotka johtavat ihmiskunnan tuhoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikö alottajalla ole muuta mietittävää?"

        Mikä voisi olla tärkeämpää kuin välttää veriset uskonsodat, jotka johtavat ihmiskunnan tuhoon?

        "Eikö alottajalla ole muuta mietittävää?"

        Tarkoitatko kysymykselläsi, että on hyväksyttävissä, että ihmiset tappavat toisiaan "ainoan ja oikean" uskonnon nimissä?


      • Anonyymi

        Entä sinulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sinulla?

        En tapa ketään uskonnon nimissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sinulla?

        Ikuisuuden kaunis muoto on vangittu Koraanin säkeisiin, Evankeliumin sanoihin ja Vedojen hymneihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sinulla?

        vak, "puhe, ääni". Jo itse Pyhien kirjoitusten käskyjen ääni sisältää valtavan voiman. Ja tämä ääni on ikuinen. Purva-Mimamsan mukaan mikä tahansa ääni, jopa aineellinen ääni, on ikuinen. Ääni on aalto. Mikä voi tuhota aallon? Mitä sitten puhuttaisiin henkisestä äänestä, joka sisältää itsessään ikuisuuden muodon ? Tämä ikuisuuden kaunis muoto on vangittu Koraanin säkeisiin, evankeliumin sanoihin ja Vedojen hymneihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikuisuuden kaunis muoto on vangittu Koraanin säkeisiin, Evankeliumin sanoihin ja Vedojen hymneihin.

        Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sinulla?

        Jokaisessa Pyhässä Kirjoituksessa on valtava energialataus, joka pakottaa ihmisen muuttamaan elämäänsä. Ilman tätä energiaa kukaan ei kykenisi voittamaan karman hitautta ja irtautumaan aineen kahleista. Pyhien kirjoitusten sanat sisältävät totuuden, joka on niin kiireellinen ja vaativa, että ihmisen on lähes mahdotonta vastustaa tuon totuuden voimaa.

        Energialataus on siis Raamatussa, Koraanissa, Vedoissa ja muissakin Kirjoituksissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset.

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Kristinuskon, islamin, buddhalaisuuden jne. sanoma on muuttunut ajan myötä. Myös Raamattua on sensuroitu ja siihen on lisätty joitakin asioita. Siitä huolimatta se ei ole menettänyt voimaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Kristinuskon, islamin, buddhalaisuuden jne. sanoma on muuttunut ajan myötä. Myös Raamattua on sensuroitu ja siihen on lisätty joitakin asioita. Siitä huolimatta se ei ole menettänyt voimaansa.

        OM ja Aamen

        Omista tai Aumista tuli tiibetiläisten pyhä sana Hum, muslimien Amin ja egyptiläisten, kreikkalaisten, roomalaisten, juutalaisten ja kristittyjen Amen." Tavu on käännetty monille eri kielille, kulttuureille ja uskonnollisille perinteille, mutta äänen luova ja transformatiivinen voima on pysynyt samana. Raamatussa sana Amen...

        OM=AUM=Aamen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OM ja Aamen

        Omista tai Aumista tuli tiibetiläisten pyhä sana Hum, muslimien Amin ja egyptiläisten, kreikkalaisten, roomalaisten, juutalaisten ja kristittyjen Amen." Tavu on käännetty monille eri kielille, kulttuureille ja uskonnollisille perinteille, mutta äänen luova ja transformatiivinen voima on pysynyt samana. Raamatussa sana Amen...

        OM=AUM=Aamen

        Kristilliset käsitykset ovat peräisin muinaisista, juutalaisista, ja juutalaiset assyrialaisista, ja assyrialaiset intialaisista, ja kaikki menevät taaksepäin: mitä uudempi, sitä alempi, mitä vanhempi, sitä korkeampi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kristilliset käsitykset ovat peräisin muinaisista, juutalaisista, ja juutalaiset assyrialaisista, ja assyrialaiset intialaisista, ja kaikki menevät taaksepäin: mitä uudempi, sitä alempi, mitä vanhempi, sitä korkeampi.

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."

        Mites tämä?

        2. 4. Moos. 11:1 Jumala vihaa vaikertajia. Jos hän kuulee sinun valittavan, hän polttaa sinut kuoliaaksi.

        Sananlaskut 1:26-28 Jumala nauraa epäonnellesi, haukkuu sinua, kun olet peloissasi, ja on välinpitämätön, kun pyydät häneltä apua.

        KR 1933/-38
        5Moos. 15:17 niin ota naskali ja PISTÄ SE hänen korvansa läpi oveen; olkoon hän sitten sinun orjasi ainiaan. Samoin tee myös orjattarellesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."

        Mites tämä?

        2. 4. Moos. 11:1 Jumala vihaa vaikertajia. Jos hän kuulee sinun valittavan, hän polttaa sinut kuoliaaksi.

        Sananlaskut 1:26-28 Jumala nauraa epäonnellesi, haukkuu sinua, kun olet peloissasi, ja on välinpitämätön, kun pyydät häneltä apua.

        KR 1933/-38
        5Moos. 15:17 niin ota naskali ja PISTÄ SE hänen korvansa läpi oveen; olkoon hän sitten sinun orjasi ainiaan. Samoin tee myös orjattarellesi.

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Vääräuskoiset pitää tappaa
        Koraanin pahimmat kohdat ovat usein Raamatusta.
        5. Moos. 13:13-16 ”Jos saatte tietää, että jossakin niistä kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän asuttaviksenne, on kelvottomia miehiä, jotka ovat viekoitelleet kaupunkinsa asukkaat palvelemaan muita, teille vieraita jumalia … teidän on miekalla surmattava sen kaupungin asukkaat. Julistakaa kaupunki Herralle kuuluvaksi uhriksi, hävittäkää se ja surmatkaa sekä asukkaat että heidän karjansa.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Vääräuskoiset pitää tappaa
        Koraanin pahimmat kohdat ovat usein Raamatusta.
        5. Moos. 13:13-16 ”Jos saatte tietää, että jossakin niistä kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän asuttaviksenne, on kelvottomia miehiä, jotka ovat viekoitelleet kaupunkinsa asukkaat palvelemaan muita, teille vieraita jumalia … teidän on miekalla surmattava sen kaupungin asukkaat. Julistakaa kaupunki Herralle kuuluvaksi uhriksi, hävittäkää se ja surmatkaa sekä asukkaat että heidän karjansa.”

        Tulosten mukaan Raamatussa on paljon Koraania enemmän vihan tunteita ja vastaavasti vähemmän luottamukseen liittyviä ajatuksia.

        Vanha testamentti on väkivaltaisempi kuin Uusi testamentti ja yli kaksi kertaa väkivaltaisempi kuin Koraani.

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016021121102275


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulosten mukaan Raamatussa on paljon Koraania enemmän vihan tunteita ja vastaavasti vähemmän luottamukseen liittyviä ajatuksia.

        Vanha testamentti on väkivaltaisempi kuin Uusi testamentti ja yli kaksi kertaa väkivaltaisempi kuin Koraani.

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016021121102275

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Tutkija analysoi kristinuskon ja islamin pyhät kirjat. Raamatussa on huomattavasti enemmän tappamista ja tuhoa kuin Koraanissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Tutkija analysoi kristinuskon ja islamin pyhät kirjat. Raamatussa on huomattavasti enemmän tappamista ja tuhoa kuin Koraanissa.

        Kaikesta tästä huolimatta ne ovat silti pyhiä kirjoja. Mitä ne olivat alussa? Mikä on sensuroitu sekä Raamatusta että Koraanista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikesta tästä huolimatta ne ovat silti pyhiä kirjoja. Mitä ne olivat alussa? Mikä on sensuroitu sekä Raamatusta että Koraanista.

        Sensuroitu, Raamatun muutosten vaiettu historia / Ville Mäkipelto, Paavo Huotari
        Kirja


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu on ihmeellinen, mutta niin on Koraanikin.

        Olemme kaikki tietoisia Raamatun koodista, jota on tutkinut Ivan panin.
        Ivan Panin tutki Raamatun koodia, mutta myös Koraanissa on koodi. Ja se on numero 19.
        Mutta myös muinaisslaavilaisella kielellä on joku koodi, ja se on numero 28.

        Myös kristittyjen vihaamassa Koraanissa on koodi.

        Koraanin ihmeet. Koraanin koodi on selitetty lyhyesti seuraavassa videossa.
        https://www.youtube.com/watch?v=11dDOBdQobQ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme kaikki tietoisia Raamatun koodista, jota on tutkinut Ivan panin.
        Ivan Panin tutki Raamatun koodia, mutta myös Koraanissa on koodi. Ja se on numero 19.
        Mutta myös muinaisslaavilaisella kielellä on joku koodi, ja se on numero 28.

        Myös kristittyjen vihaamassa Koraanissa on koodi.

        Koraanin ihmeet. Koraanin koodi on selitetty lyhyesti seuraavassa videossa.
        https://www.youtube.com/watch?v=11dDOBdQobQ

        https://www.youtube.com/watch?v=VbdrBaiW0Eo
        KORAANI ON IHMEELLINEN.
        10 USKOMATTOMISTA MATEMAATTISTA IHMEÄ KORAANISSA
        Mutta tiedän jo kristittyjen fanaatikkojen vastauksen: vain Raamatun ihmeet ovat Jumalasta ja kaikki Koraanin ihmeet Saatanasta (vaikka Saatanaa ei edes ole olemassa).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=VbdrBaiW0Eo
        KORAANI ON IHMEELLINEN.
        10 USKOMATTOMISTA MATEMAATTISTA IHMEÄ KORAANISSA
        Mutta tiedän jo kristittyjen fanaatikkojen vastauksen: vain Raamatun ihmeet ovat Jumalasta ja kaikki Koraanin ihmeet Saatanasta (vaikka Saatanaa ei edes ole olemassa).

        Koraani on ihmeellinen
        ja yliluonnollisen viisaus käy siinä ilmi. Tässä hyvä kirjoitus
        https://www.goodreads.com/book/show/33947020-unlocking-the-quran-code
        Koraanikoodin lukituksen avaaminen
        Tämä kirja luo pohjan, jonka avulla kuka tahansa voi nähdä kaikista ihmeistä suurimman, todistaa, että Koraani palauttaa numeerisesti oman tekstinsä (luvut 8, 9, 10 ja 11) ja vastaa kaikkiin loogisiin kysymyksiin, jotka koskevat sen sisällön neljää elementtiä: Jakeet, sanat, kirjaimet ja vokaalit.
        Se tutustuttaa lukijan arabialaisten aakkosten matematiikkaan keskustelemalla kirjainten numeroarvoista ja vie lukijan ensimmäistä kertaa historiassa opastetulle kierrokselle tutustumaan arabialaisten vokaalien arvoihin.
        Siinä käsitellään aakkosten historiallista taustaa ja esitetään ensimmäinen koraanin numeerinen todiste muinaisesta aakkosjärjestyksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koraani on ihmeellinen
        ja yliluonnollisen viisaus käy siinä ilmi. Tässä hyvä kirjoitus
        https://www.goodreads.com/book/show/33947020-unlocking-the-quran-code
        Koraanikoodin lukituksen avaaminen
        Tämä kirja luo pohjan, jonka avulla kuka tahansa voi nähdä kaikista ihmeistä suurimman, todistaa, että Koraani palauttaa numeerisesti oman tekstinsä (luvut 8, 9, 10 ja 11) ja vastaa kaikkiin loogisiin kysymyksiin, jotka koskevat sen sisällön neljää elementtiä: Jakeet, sanat, kirjaimet ja vokaalit.
        Se tutustuttaa lukijan arabialaisten aakkosten matematiikkaan keskustelemalla kirjainten numeroarvoista ja vie lukijan ensimmäistä kertaa historiassa opastetulle kierrokselle tutustumaan arabialaisten vokaalien arvoihin.
        Siinä käsitellään aakkosten historiallista taustaa ja esitetään ensimmäinen koraanin numeerinen todiste muinaisesta aakkosjärjestyksestä.

        Monet ihmiset ovat ihastuneita Koraanin erityyppisiin ihmeisiin, mukaan lukien "numeeriset ihmeet". Sanoma- ja aikakauslehdissä ja internetissä julkaistaan luetteloita sanoista, joita toistetaan niiden rakennetta vastaava määrä kertoja, ja sanoista, joita toistetaan yhtä monta kertaa kuin niiden vastakohtia. He väittävät myös, että sana yawm (päivä) toistuu 365 kertaa ja sana shahr (kuukausi) toistuu 12 kertaa, ja he tekevät näin myös muiden sanojen kanssa, kuten as al-malaa’ikah (enkelit) ja al-shayaateen (paholaiset) ja al-dunya (tämä maailma) ja al-aakhirah (tuonpuoleinen) jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ihmiset ovat ihastuneita Koraanin erityyppisiin ihmeisiin, mukaan lukien "numeeriset ihmeet". Sanoma- ja aikakauslehdissä ja internetissä julkaistaan luetteloita sanoista, joita toistetaan niiden rakennetta vastaava määrä kertoja, ja sanoista, joita toistetaan yhtä monta kertaa kuin niiden vastakohtia. He väittävät myös, että sana yawm (päivä) toistuu 365 kertaa ja sana shahr (kuukausi) toistuu 12 kertaa, ja he tekevät näin myös muiden sanojen kanssa, kuten as al-malaa’ikah (enkelit) ja al-shayaateen (paholaiset) ja al-dunya (tämä maailma) ja al-aakhirah (tuonpuoleinen) jne.

        Monet ihmiset ajattelevat, että nämä luvut ovat totta ja että tämä on yksi Koraanin ihmeistä, mutta he eivät erota toisistaan hienouksia ja ihmeitä. Kirjan kirjoittaminen, joka sisältää tietyn määrän tiettyjä sanoja, on jotain, minkä kuka tahansa voi tehdä; mitä ihmeellistä siinä on? Allaahin kirjassa esiintyvä ihme ei ole näiden hienouksien kaltainen, vaan se on paljon syvempi ja suurempi kuin se. Se on se tosiasia, että kaunopuheisin ja parhaiten puhuva arabeista ei pystynyt tuottamaan mitään Koraanin kaltaista, tai kymmenen sooraa siitä, tai edes yhtä sooraa. Kukaan kirjailija ei pystyisi tuottamaan näitä hienovaraisuuksia missään kirjoittamassaan kirjassa, tai useammassa kirjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ihmiset ajattelevat, että nämä luvut ovat totta ja että tämä on yksi Koraanin ihmeistä, mutta he eivät erota toisistaan hienouksia ja ihmeitä. Kirjan kirjoittaminen, joka sisältää tietyn määrän tiettyjä sanoja, on jotain, minkä kuka tahansa voi tehdä; mitä ihmeellistä siinä on? Allaahin kirjassa esiintyvä ihme ei ole näiden hienouksien kaltainen, vaan se on paljon syvempi ja suurempi kuin se. Se on se tosiasia, että kaunopuheisin ja parhaiten puhuva arabeista ei pystynyt tuottamaan mitään Koraanin kaltaista, tai kymmenen sooraa siitä, tai edes yhtä sooraa. Kukaan kirjailija ei pystyisi tuottamaan näitä hienovaraisuuksia missään kirjoittamassaan kirjassa, tai useammassa kirjassa.

        Sekä Raamatussa että Koraanissa on yliluonnollisia koodeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekä Raamatussa että Koraanissa on yliluonnollisia koodeja.

        "Koraanin säkeet käskee tappaa kaikki vääräuskoiset."
        Niin kuin myös Raamatussa.


    • Anonyymi

      Nämä alkuaikojen viisaat olisivat ihan varmasti saaneet Mensa ÄO- testeistä huippu pisteet kun keksivät tämän henkiolennon (Jumalan). Näin nämä hengenmiehet ovat hankkineet p..kaa puhumalla elantonsa sukupolvesta sukupolveen jne.
      Prole

      • Anonyymi

        <<Nämä alkuaikojen viisaat olisivat ihan varmasti saaneet>>
        Uskokoon jokainen mitä haluaa niin kauan kuin rauha maan päällä säilyy. Mutta kun raa'at uskonsodat ja joukkoteurastukset alkavat, silloin on ryhdyttävä toimiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        <<Nämä alkuaikojen viisaat olisivat ihan varmasti saaneet>>
        Uskokoon jokainen mitä haluaa niin kauan kuin rauha maan päällä säilyy. Mutta kun raa'at uskonsodat ja joukkoteurastukset alkavat, silloin on ryhdyttävä toimiin.

        Hassua on se, että kristityt peittelevät Raamatun julmuuksia, tai ehkä he eivät edes tiedä niistä, mutta muslimit ovat tässä suhteessa paljon rehellisempiä - kun he eivät edes yritä väittää päinvastaista,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hassua on se, että kristityt peittelevät Raamatun julmuuksia, tai ehkä he eivät edes tiedä niistä, mutta muslimit ovat tässä suhteessa paljon rehellisempiä - kun he eivät edes yritä väittää päinvastaista,

        Rehellisyys maan perii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hassua on se, että kristityt peittelevät Raamatun julmuuksia, tai ehkä he eivät edes tiedä niistä, mutta muslimit ovat tässä suhteessa paljon rehellisempiä - kun he eivät edes yritä väittää päinvastaista,

        Rehellisyys kunniaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rehellisyys kunniaan.

        Olen myös kuullut jostain, että islam ei alun perin ollut niin hurja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen myös kuullut jostain, että islam ei alun perin ollut niin hurja.

        Ei oo totta, se jutskujen juttu.


      • Anonyymi

        Ei mitään, koska Jumala ei ole rasisiti. Mutta ihminen on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://untoday.org/wp-content/uploads/2022/03/06_GLOBAL-AFFAIRS-1.jpg
        https://www.krishna.ru/upload/medialibrary/f61/dialog-religioznykh-razlichiy.jpg
        https://media.licdn.com/dms/image/D4D12AQEWNoW0K9QuKQ/article-cover_image-shrink_600_2000/0/1696349150304?e=2147483647&v=beta&t=2PXdbRTmluYfzme4DYAj5y3_bOya92VK2fn25GWzFjI
        https://badgerherald.com/wp-content/uploads/2017/12/COVER-e1513123705513.jpg
        Uskontojen välinen vuoropuhelu

        Vaishnava-filosofian klassisen määritelmän perusteella, jonka mukaan sielun alkuperäinen asema on olla Korkeimman Herran palvelija (Sri Caitanya-Caritamrta, Madhya 20.108), vaishnava ei rajoitu luokittelemaan ihmisiä kristittyihin, hinduihin, muslimeihin jne. vaan näkee viime kädessä jokaisessa ihmisessä sielun, Jumalan ikuisen yksilöllisen hiukkasen, joka on kutsuttu palvelemaan häntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaishnava-filosofian klassisen määritelmän perusteella, jonka mukaan sielun alkuperäinen asema on olla Korkeimman Herran palvelija (Sri Caitanya-Caritamrta, Madhya 20.108), vaishnava ei rajoitu luokittelemaan ihmisiä kristittyihin, hinduihin, muslimeihin jne. vaan näkee viime kädessä jokaisessa ihmisessä sielun, Jumalan ikuisen yksilöllisen hiukkasen, joka on kutsuttu palvelemaan häntä.

        Tämän maailmankatsomuksen ansiosta vaishnava voi tuntea sukulaisuutta, veljellistä yhteyttä muiden monoteististen uskontojen kannattajien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän maailmankatsomuksen ansiosta vaishnava voi tuntea sukulaisuutta, veljellistä yhteyttä muiden monoteististen uskontojen kannattajien kanssa.

        Näiden käsitteiden, jotka edistävät uskonnollisen suvaitsevaisuuden ja muiden uskontojen edustajien kunnioittamisen opettamista, ansiosta voimme puhua vaishnavismista korkeana henkisenä kulttuurina, joka kykenee edistämään maailman uskonnollisen ajattelun kehitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näiden käsitteiden, jotka edistävät uskonnollisen suvaitsevaisuuden ja muiden uskontojen edustajien kunnioittamisen opettamista, ansiosta voimme puhua vaishnavismista korkeana henkisenä kulttuurina, joka kykenee edistämään maailman uskonnollisen ajattelun kehitystä.

        HYVÄ ESIMERKKI NYKYAJAN IHMISILLE OLI:

        Jalaluddin Muhammad Akbár eli Akbar Suuri (15. lokakuuta 1542 Umarkot – 27. lokakuuta 1605 Agra) oli kolmas Intian suurmogulihallitsija. Hän hallitsi vuosina 1556–1605.


        HÄN OLI MUSLIMI, MUTTA oli suvaitsevainen kaikkia muitakin, kun omaa uskontoa kohtaan ja antoi luvan, että kaikki uskonnot voivat olla olemassa hänen hallitsemassaan maassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HYVÄ ESIMERKKI NYKYAJAN IHMISILLE OLI:

        Jalaluddin Muhammad Akbár eli Akbar Suuri (15. lokakuuta 1542 Umarkot – 27. lokakuuta 1605 Agra) oli kolmas Intian suurmogulihallitsija. Hän hallitsi vuosina 1556–1605.


        HÄN OLI MUSLIMI, MUTTA oli suvaitsevainen kaikkia muitakin, kun omaa uskontoa kohtaan ja antoi luvan, että kaikki uskonnot voivat olla olemassa hänen hallitsemassaan maassaan.

        Yleistäen voimme sanoa, että uskonnon tarkoituksena on opettaa ihmistä näkemään Jumala aina ja kaikessa, koska on väärin ajatella luomakuntaa ilman Luojaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleistäen voimme sanoa, että uskonnon tarkoituksena on opettaa ihmistä näkemään Jumala aina ja kaikessa, koska on väärin ajatella luomakuntaa ilman Luojaa.

        Henkisesti kypsä ihminen näkee jopa aineellisen maailman sen yhteydessä Jumalaan, hän kykenee tuntemaan Jumalan läsnäolon jokaisen elävän olennon sydämessä - jopa kaikkein syntisimmän, sitä enemmän hänen pitäisi oppia näkemään Jumala muissa uskonnoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Henkisesti kypsä ihminen näkee jopa aineellisen maailman sen yhteydessä Jumalaan, hän kykenee tuntemaan Jumalan läsnäolon jokaisen elävän olennon sydämessä - jopa kaikkein syntisimmän, sitä enemmän hänen pitäisi oppia näkemään Jumala muissa uskonnoissa.

        Uskonto, joka ei kykene opettamaan seuraajiaan näkemään Jumalan ilmenemistä kaikessa, myös muissa hengellisissä perinteissä, ei mielestämme täytä tarkoitustaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonto, joka ei kykene opettamaan seuraajiaan näkemään Jumalan ilmenemistä kaikessa, myös muissa hengellisissä perinteissä, ei mielestämme täytä tarkoitustaan.

        Jokaisessa uskonnossa on joitakin hämmästyttäviä oivalluksia, ilmestyksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokaisessa uskonnossa on joitakin hämmästyttäviä oivalluksia, ilmestyksiä.

        Ongelmana on vain yksi asia: koska uskonnollisissa perinteissä on ihmisen tietämättömyyttä, jokainen uskonnollinen perinne väittää, että sillä on vain Totuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelmana on vain yksi asia: koska uskonnollisissa perinteissä on ihmisen tietämättömyyttä, jokainen uskonnollinen perinne väittää, että sillä on vain Totuus.

        Ja kun kuulette näitä asioita, teidän on ymmärrettävä, että tämä on jo aineellisen tietoisuuden vaikutusta, tietämättömyyden vaikutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun kuulette näitä asioita, teidän on ymmärrettävä, että tämä on jo aineellisen tietoisuuden vaikutusta, tietämättömyyden vaikutusta.

        Tämän vuoksi uskonto sen sijaan, että se yhdistäisi yhteiskuntia yhden henkilön ympärille, se jakaa yhteiskunnan - on olemassa tällainen piilo- tai avoin sota. Ja tämä on merkki siitä, että opetuslapseusperimys on päättynyt uskonnollisessa perinteessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän vuoksi uskonto sen sijaan, että se yhdistäisi yhteiskuntia yhden henkilön ympärille, se jakaa yhteiskunnan - on olemassa tällainen piilo- tai avoin sota. Ja tämä on merkki siitä, että opetuslapseusperimys on päättynyt uskonnollisessa perinteessä.

        Toisin sanoen, jos opetuslapseus on jatkuvaa, jos Totuus välittyy, uskonto tunnustaa, että Totuus ilmenee ainakin osittain eri perinteissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisin sanoen, jos opetuslapseus on jatkuvaa, jos Totuus välittyy, uskonto tunnustaa, että Totuus ilmenee ainakin osittain eri perinteissä.

        Mutta jos opetuslapseuden periytyminen katkeaa, silloin uskonto ikään kuin jähmettyy ja alkaa väittää olevansa totta, että vain minulla on Totuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta jos opetuslapseuden periytyminen katkeaa, silloin uskonto ikään kuin jähmettyy ja alkaa väittää olevansa totta, että vain minulla on Totuus.

        Yhteiskunnan muuttamiseksi uskontojen on yhdistettävä voimansa. Ei kuitenkaan tulla tulla yhdeksi uskonnoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhteiskunnan muuttamiseksi uskontojen on yhdistettävä voimansa. Ei kuitenkaan tulla tulla yhdeksi uskonnoksi.

        Koko maailmassa, sivistyneessä maailmassa, on jokin uskonto - kristinuskonto, muslimiuskonto, hindu-uskonto, buddhalaisuskonto ja kaikki muut alisteiset uskonnot. Kristittyjen ryhmässä on niin monia kirkkoja - protestanttisia, katolisia. Muslimeilla on Shunya, Shuni, Shek - niin monia asioita. Myös hindut, vaisnavit ja shaktat, saurat, ganapathit ja monet muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko maailmassa, sivistyneessä maailmassa, on jokin uskonto - kristinuskonto, muslimiuskonto, hindu-uskonto, buddhalaisuskonto ja kaikki muut alisteiset uskonnot. Kristittyjen ryhmässä on niin monia kirkkoja - protestanttisia, katolisia. Muslimeilla on Shunya, Shuni, Shek - niin monia asioita. Myös hindut, vaisnavit ja shaktat, saurat, ganapathit ja monet muut.

        Mutta Krishna sanoo: 'Kaikki he etsivät Minua. "Kaikilla, heillä voi olla erilaisia uskonnollisia järjestelmiä, mutta heidän tavoitteensa on, miten lähestyä Minua."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta Krishna sanoo: 'Kaikki he etsivät Minua. "Kaikilla, heillä voi olla erilaisia uskonnollisia järjestelmiä, mutta heidän tavoitteensa on, miten lähestyä Minua."

        Veda tarkoittaa tietoa, kirjoituksia. Veda ei tarkoita mitään tiettyä kirjoitusta. Mitä tahansa kirjoitusta, joka antaa tietoa Jumalasta, voi kutsua Vedaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veda tarkoittaa tietoa, kirjoituksia. Veda ei tarkoita mitään tiettyä kirjoitusta. Mitä tahansa kirjoitusta, joka antaa tietoa Jumalasta, voi kutsua Vedaksi.

        Jos mikä tahansa kirja, mikä tahansa pyhä kirja tai mikä tahansa tiedon kirja ei anna tietoa Jumalasta, se ei ole pyhä kirja, koska sitä ei voi kutsua pyhäksi kirjoitukseksi tai Vedaksi, koska se ei etsi Korkeinta Olentoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos mikä tahansa kirja, mikä tahansa pyhä kirja tai mikä tahansa tiedon kirja ei anna tietoa Jumalasta, se ei ole pyhä kirja, koska sitä ei voi kutsua pyhäksi kirjoitukseksi tai Vedaksi, koska se ei etsi Korkeinta Olentoa.

        Pitäisi tietää, kuka Jumala on, kuka hän on ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan. Sitä Krishna-tietoisuusliike on. Se ei ole liike, joka tekee hinduista muslimeja tai muslimeista hinduja tai kristityistä hinduja, se ei ole sellainen liike.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisi tietää, kuka Jumala on, kuka hän on ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan. Sitä Krishna-tietoisuusliike on. Se ei ole liike, joka tekee hinduista muslimeja tai muslimeista hinduja tai kristityistä hinduja, se ei ole sellainen liike.

        Jos joku saarnaa, että että hindulaisuus on kristinuskoa parempi, se ei ole oikein. Me emme sano sillä tavalla. Krishna-tietoisuus tiede, se on filosofia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku saarnaa, että että hindulaisuus on kristinuskoa parempi, se ei ole oikein. Me emme sano sillä tavalla. Krishna-tietoisuus tiede, se on filosofia.

        Siksi on suuri tarve valistaa ihmisiä siitä, mikä on elämän tarkoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi on suuri tarve valistaa ihmisiä siitä, mikä on elämän tarkoitus.

        Jos vertaamme kristinuskoa, islamia, vaisnavismia, juutalaisuutta - kaikkialla käskyt, joiden tarkoituksena on puhdistua synneistä ja kehittää rakkautta Jumalaa kohtaan, ovat ensimmäisellä sijalla. Jumala itse tunnustetaan korkeimmaksi rakastavaksi olennoksi, kaiken lähteeksi jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos vertaamme kristinuskoa, islamia, vaisnavismia, juutalaisuutta - kaikkialla käskyt, joiden tarkoituksena on puhdistua synneistä ja kehittää rakkautta Jumalaa kohtaan, ovat ensimmäisellä sijalla. Jumala itse tunnustetaan korkeimmaksi rakastavaksi olennoksi, kaiken lähteeksi jne.

        Tässä ja monissa muissa tärkeissä asioissa nämä uskonnot ovat yhtenäisiä. Erojakin voi olla, Jumalan kuva tai muoto esitetään hieman eri tavalla, Hänestä kerrotaan erilaisia tarinoita jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä ja monissa muissa tärkeissä asioissa nämä uskonnot ovat yhtenäisiä. Erojakin voi olla, Jumalan kuva tai muoto esitetään hieman eri tavalla, Hänestä kerrotaan erilaisia tarinoita jne.

        Näissä opetuksissa on eroja. Mutta pohjimmiltaan on sama. Buddhalaisuudessa ja monissa muissa uskonnoissa on vakavampia eroja, mutta niissäkin on paljon yhteistä edellä mainittujen polkujen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näissä opetuksissa on eroja. Mutta pohjimmiltaan on sama. Buddhalaisuudessa ja monissa muissa uskonnoissa on vakavampia eroja, mutta niissäkin on paljon yhteistä edellä mainittujen polkujen kanssa.

        Tämä on aivan eri asia kuin ne perusihmiset, jotka leimaavat Jumalan uskonsa mukaan tai jotka puolustautuvat, kun ilmenee ilmeisiä erimielisyyksiä. Tämä aiheuttaa pinnallisia erotteluja ja nimityksiä, jotka kasvavat uskonnollisiksi eroiksi, joita hengellisesti kypsälle ihmiselle ei ole olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on aivan eri asia kuin ne perusihmiset, jotka leimaavat Jumalan uskonsa mukaan tai jotka puolustautuvat, kun ilmenee ilmeisiä erimielisyyksiä. Tämä aiheuttaa pinnallisia erotteluja ja nimityksiä, jotka kasvavat uskonnollisiksi eroiksi, joita hengellisesti kypsälle ihmiselle ei ole olemassa.

        Vain henkisen ja jumalallisen tietoisuuden ja ymmärryksen puute estää ihmisiä osoittamasta sormella toisiaan ja tekemästä yhteistyötä ja kunnioittamasta toisiaan.


      • Anonyymi

        Vedalaisessa kirjallisuudessa sanotaan, että Absoluuttinen Totuus on vain yksi, ja se ilmenee eriasteisesti kaikissa tämän maailman uskonnoissa. Vedalaisen filosofian mukaan jokainen sielu tulee tähän maailmaan kehittyäkseen. Tämän evoluution päätavoitteena on luopua itsekkyydestä ja kehittää epäitsekästä rakkautta. Sielu kulkee kohti tätä päämäärää elämästä toiseen. Ja ennen kuin se saavuttaa tämän päämäärän, sen syntymät tässä maailmassa eivät lopu. Vedalaisen käsityksen mukaan tämän maailman eri uskonnot ovat olemassa kuin henkisen kehityksen koulun luokkia. Näin ollen Vedojen näkökulmasta jokainen uskonto on yksi porras sielun kehityksen tikkailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedalaisessa kirjallisuudessa sanotaan, että Absoluuttinen Totuus on vain yksi, ja se ilmenee eriasteisesti kaikissa tämän maailman uskonnoissa. Vedalaisen filosofian mukaan jokainen sielu tulee tähän maailmaan kehittyäkseen. Tämän evoluution päätavoitteena on luopua itsekkyydestä ja kehittää epäitsekästä rakkautta. Sielu kulkee kohti tätä päämäärää elämästä toiseen. Ja ennen kuin se saavuttaa tämän päämäärän, sen syntymät tässä maailmassa eivät lopu. Vedalaisen käsityksen mukaan tämän maailman eri uskonnot ovat olemassa kuin henkisen kehityksen koulun luokkia. Näin ollen Vedojen näkökulmasta jokainen uskonto on yksi porras sielun kehityksen tikkailla.

        Voimme siis verrata koko ihmisen henkisen kehityksen polkua kouluun ja eri uskonnollisia järjestelmiä tämän koulun sisällä oleviin luokkiin. Voimme nähdä, että koulussa on yleinen oppimistavoite, ja kussakin luokassa on myös joitakin yksityisiä tavoitteita. Kunkin luokan osatavoitteiden saavuttaminen johtaa kuitenkin oppilaan kohti yleistä tavoitetta eli lukion päättötodistuksen saamista. Vastaavasti kaiken uskonnollisen kehityksen yhteinen tavoite on sama - epäitsekkään rakkauden kehittyminen Jumalaa kohtaan ja paluu Hänen asuinsijoilleen tästä maailmasta. Koska tämä on kuitenkin uskonnon korkein päämäärä, sitä ei voi saavuttaa välittömästi, aivan kuten lukiodiplomia ei voi saavuttaa lapsi, joka ei ole suorittanut kaikkia luokkia.


        Siksi koulussa on asteittainen koulutusohjelma lapselle. Samoin kaikki tämän maailman uskonnot edustavat tiettyjä hengellisen kehityksen vaiheita, jotka ihmisen on käytävä läpi ennen kuin hän saavuttaa korkeimman päämäärän. Vedalaisen käsityksen mukaan kaikki tämän maailman uskonnot ovat siis saman henkisen polun eri tasoja.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe