Miten nöyryyttää miestä

Anonyymi-ap

Hei!
Nyt olisi hyvät neuvot tarpeen, miesystäväni haluaisi minun nöyryyttävän häntä. Hän tykkää pukeutua naistenvaatteisiin, haluaa olla orjani/palvelijani, käyttää häkkiä.
En vaan oikein keksi, mitä tekisin, miten nöyryyttää, hän ei kuitenkaan erityisemmin nauti piiskasta yms.
Olisi hyviä vinkkejä kellään?

26

1435

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei varmaan kannata kysyä siltä mistä se tykkää? 🤔

      Jos joku tykkää, et sen pipoon paskannetaan, nii pitäiskö sun sit paskantaa ukkosi pipoon?

      Voit tietenkin kysyä neuvoa äitiltäsi…

      • Anonyymi

        Sillä tavallako sut vajakki saatiin järjetykseen. Tunnet sen tehokkuuden.


    • Anonyymi

      Laitat hänet pöksy ostoksille itse seuraat sivummalta,sitten vaikka siteitä hakemaan apteekista alapää voiteita ym
      Noilla nyt pääset alkuun

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä, kuulostaa mielenkiintoiselta :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos vinkistä, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

        Lisäys edelliseen,en tiedä millainen koulutus on menossa
        Itse laitoin mieheni esipesemään pöksyni,eka nikkaroi telineen mihin pöksyt sai kiinnitettyä niin että haaraosa hyvin esillä ja teline ruokapöytään eiku mies nuolemaan ennen ruokaa .
        Viikon päästä oli aika nöyrää poikaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys edelliseen,en tiedä millainen koulutus on menossa
        Itse laitoin mieheni esipesemään pöksyni,eka nikkaroi telineen mihin pöksyt sai kiinnitettyä niin että haaraosa hyvin esillä ja teline ruokapöytään eiku mies nuolemaan ennen ruokaa .
        Viikon päästä oli aika nöyrää poikaa

        Kiitos tästäkin vinkistä, olemme molemmat uuden äärellä tässä asiassa ja otamme mielelläämme hyvät neuvot vastaan. Hän kovasti haluaisi kokea nöyryytyksen tunnetta ja olla täysin toisen vallan alla.


    • Anonyymi

      itse en halua piiskaa mutta tunnen alistuneisuutta vaimoni pannessa peppuani suurella vibralla sen jälkeen pitkään vielä suuremmalla straponilla kyllä tiedät saanesi ja orkun parin päivän päästä uusiks

    • Anonyymi

      Masokisti sadistille: "Lyö minua, lyö minua."

      Sadisti: "E-enkä lyö."

      • Anonyymi

        Kuohi ittes urpo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuohi ittes urpo

        Nimenomaan sut on jo kuohittu hönö.


    • Anonyymi

      Menkää syömään hienoon ravintolaan… ja maksa ateria kokonaan itse!

    • Anonyymi

      Parhaiten nöyryytät kun laitat faceen kuvia hänestä pukeutuneena naiseksi mu voi ol et sen jälkeen sul on elätettävä aikuinen siinä kun ei välttis kehtaa enään edes töihin mennä

    • Anonyymi

      Vaimo vei kesällä mut eräälle cruisingmapsin paikalle ja otti siellä valokuvia musta kun runkkailin siellä pukeutuneena mekkoon ja stayuppeihin. Onneksi ei sattunut ketään paikalle, olisin joutunut ottamaan suihin kumilla. Ensi kesänä kuulema uudestaan ja silloin joudun tekemään tuonkin.

    • Anonyymi

      Ehkä jonkinlaisia virastossa asiointi leikkejä.

    • Anonyymi

      Kutsut muutaman naispuolisen ystäväsi istumaan iltaa. Pistät miehen tarjoilemaan teille, puettuna minimekkoon, rintaliiveihin ja verkkosukkahousuihin. Tietysti penis lukko ja kauko-ohjattava tappi anukseen. Loppuillasta ohjain kiertoon.

    • Anonyymi

      Meillä homma alkoi samalla tavalla minun pyynnöstä. Nykyään homma on kehittynyt niin että olen pitkiä aikoja lukossa ja saan laueta vain kun vaimo katsoo sen tarpeelliseksi. Esim. Illalla ottaa lukon pois ja saan sängyn vieressä runkata mutta en saa laueta. Sitten lukko takaisin. Joskus keskenkaiken vaikka kahvipöydässä käskee nousta seisomaan ja laskea housut alas. Hän ottaa lukon irti sitten saan runkata ja kun laukean hän siirtää minun kahvikupin alle että kaikki spermat valuu siihen. Sen jälkeen lukko takaisin ja juodaan kahvit loppuun. Nykyisin hän myös tehettää minua paljon kun hänen ystävätär tulee käymään. Laittaa minut keittämään kahvia ja kattamaan pöydän. Kahvin jälkeen joudun usein heti tiskaamaan kupit käsin vaikka kone on vieressä.lukossa ollessani joudun käyttämään naisten pikkareita kun boxerit kuuluu miehille ei pojille. Eilen uhkasi että sanoo ystävälleen minun käyttävän pikkareita kun hän tulee seuraavankerran käymään.

    • Anonyymi

      Miehelle pitkä takki ja vain naisten alusvaatteet alle. Menette hotelliin tai muuhun aikuisten paikkaan. Mies hissiin ja takki pois. Sitten vain odotella yksin että siellä että hissi lähtee liikkeelle. Vaihtoehtoisesti nappaat itse takin ja poistut hissillä johonkin kerrokseen odottamaan miestäsi, vaihtelet kerroksia niin ettei tiedä varmaksi missä olet jäänyt pois. Yleiseen häkkivarastoon voit myös viedä päiväksi miettimään mihin on ryhtynyt.

    • Anonyymi

      Mukavaa että haluat olla mukana toteuttamassa miehesi fantasioita. Lukemani perusteella kyse ei ole D/s suhteesta vaan siitä että miehelläsi on transvestinen fetismi ja fantasioita alistettuna olemiseen. Tässä asetelmassa sinä olet vain yksi osa hänen fantasiaa jota hän haluaa ohjailla - eikä siinä ole sinällään mitään vikaa jos haluat olla mukana ja miellyttää miestäsi.

      Kirjoitit että mies haluaa että nöyryytät häntä; liittyykö tämä naisten vaatteisiin ja häkitykseen - nöyryytykseen hänen miehisyyttään kohtaan vai siihen että häntä hävettää tämä transvestinen fetismi ja hän haluaa että ikäänkuin rankaiset häntä siitä että hän ei olekkaan miehinen mies? Ja sitä kautta hän saa alisteista nautintoa fetisminsä toteuttamisesta sinun kauttasi? 'Pakotat' hänet totetuttamaan hänen omaa fantasiaa josta hän sitten pystyy nauttimaan koska se tulee sinun 'tahdosta'.

      Haluatko pitää tämän vain teidän kahden leikkinä? Vai viedä leikin pidemmälle ja toteuttaa nöyryyttämistä myös julkisilla paikoilla? Entä haluatko ottaa vahvemman roolin tässä leikissä ja ollakin se joka vie ja määrää tahdin? Isoja kysymyksiä joihin ei ole vastauksia kuin sinulla itselläsi ja asenne voi (ja todennäköisesti) tulee muuttumaan ajan mittaan.

      Nöyryyttäviä asioita miehesi mielestä on vaikea arvailla koska kyse on hänen fantasiasta. Kuinka aktiivisesti hän haluaa että fantasiaa toteutetaan ja kuinka paljon sinä olet valmis siihen panostamaan? Transvestisessä fetismissä naisten vaatteet - hepenet, seksikkäät alusvaatteet ja kengät - näyttelee yleensä isoa roolia. Ensin alat valitasemaan mitä naisten alusvaatteita hän pukee päälle kun leikki alkaa tai kun hän lähtee töihin mitä hän pukee arkivaatteiden alle. Myöhemmin hankkiudut eroon kaikista miehesi 'normaaleista' alusvaatteista ja korvaat ne naisten vastaavilla. Bokserit vaihtuu hipstereihin ja pitsisiin pikkuhousuihin. Urheilu- ja/tai pukusukat roskiin ja tilalle naisten nilkka- ja polvisukkia, unohtamatta stayuppeja ja sukkanauhasukkia. Hanki miehellesi korsetti jota hän joutuu käyttämään päällysvaatteiden alla. Korkokengät on ilman muuta oleellinen jalkinevalinta miehellesi vähintään kotona, mutta jos haluat viedä asian pidemmälle hommaat hänelle korolliset kengät myös ulkona käytettäväksi.

      Vaatteilla leikkimisessä on lukemattomia mahdollisuuksia - kotona kahdestaan nöyryyttävyys syntyy sinun asenteesta ja miehesi mielenliikkeistä. Ulkona mukaan tulee vielä vahvemmin häpeä miehen roolin rikkomisesta. Alle hepenet, jalkaan stayupit tai sukkanauhasukat ja sopivasti lahkeista revityt farkut - mahdollisuus että joku huomaa farkkujen alla olevat stayupit nostaa varmasti miehelläsi nöyryytyskierroksia. Tai korsetti alle ja päälle sopivasti tiukka paita niin että korsetti ei suoraan paista alta mutta jos joku katsoo vähän tarkemmin ei voi välttyä huomaamasta että miehellä on jotain hyvin naismaista puettuna alle.

      Jos miehesi haluaa että sinäkin toteutat hänen fetismiään vaatteita kohtaan, pidä huoli että olet pukeutunut huolitellusti ja jopa seksikkäästi kun liikutte yhdessä ja nöyryytysleikki on käynnissä. Nauti muiden miesten huomiosta ja osoita miehellesi että tiedät olevasi miesten katseiden kohteena.

      Hankkikaa erikokoisia anustappeja. Aina kun hän pyytää sinua vaikka laittamaan korot jalkaa kun lähdette ulos, hän saa sisäänsä korkojen korkeutta vastaavan tapin. Mitä korkeammat korot, sitä isompi tappi hänelle pyllyyn. Ulkona liikkuessa hän käyttää tietysti häkkiä, ei ole soveliasta että hänellä alkaisi seisomaan - se oikeus on vain muilla miehillä jotka ihailevat ja haluavat sinua.

      Kirjoitit että hän ei pidä piiskauksesta - piiskaus on rangaistus ja rangaistusten tulee ollakin epämukavia. Mikä rangaistus on sellainen josta vain nauttii? Tämä aspekti viittaa siihen että nämä miehesi ajatukset ja halut on todellakin vain fantasioita ja fetismejä joita hän haluaa toteuttaa avustuksellasi. Ota piiskaus mukaan teidän leikkeihin. Jos mies alkaa kiukuttelemaan kun et toteutakkaan hänen fantasiaa vaan otat ohjat käsiin, on piiskaus silloin hyvä keino osoittaa miehelle hänen paikka. Toki piiskaa voi käyttää muutenkin kannustamaan miestä toimimaan sinun ohjeiden mukaan. Jos nöyryytysfantasia liittyy vain kotona leikkimiseen, pistä miehesi siivoamaan hepenet päällä ja sinä vahdit piiskan kanssa - jos jälki ei miellytä niin piiskalla voi kannustaa miestäsi tekemään työ tarkemmin.

      • Anonyymi

        Miehesi tehtävä on tietysti huolehtia sinun nautinnosta ennen omaansa - mitä pidempään pidät miehesi kurissa etkä anna hänen laueta, sidä pidempään saat pidettyä leikin käynnissä ja miehesi nöyränä. Penishäkki toimii tässä mainiosti, sinä olet avaimenhaltija ja päätät kuinka usein ja millä tavalla miehesi saa laueta. Hanki strapon ja ota se osaksi nöyryytystä, panet häntä kuin likaista huoraa. Opeta miehesi laukeamaan straponin ja dildojen kanssa ilman penikseen koskemista - sen jälkeen hän laukeaakin kuin nainen jota nussitaan eikä pientä kaluaan runkkaamalla.

        Kun tulet kotiin, miehesi tehdävä on nuolla kenkäsi puhtaaksi. Sen jälkeen hän saa luvallasi riisua sukkasi ja nuolla varpaasi ja jalkasi puhtaaksi päivän hiestä ja liasta. Sen jälkeen hän antaa sinulle jalkahieronnan. Sinun vaihtaessa vaatteita, miehesi pitää huolen että on apuna tarvittaessa joka hetkessä. Sinun pikkuhousut menee jalastasi miehesi suuhun, hän imee ne ensin puhtaaksi ennen pyykkikoriin päätymistä. Samalla kerrot että pikkuhousut on ihan märät koska oli kiihottavaa ajatella kunnon miestä ja isoa kullia joka nussii sinua samalla kun miehesi on häkitettynä naisten hepenet päällä.

        Mielikuvitus vaan aktiivisesti käyttöön, jos haluat leikkiä miehesi leikkejä niin rohkeasti mukaan vaan. Asenne ratkaisee - ole aidosti mukana, miehesi aistii sen ja hänen nautintonsa on moninkertainen verrattuna siihen kuin jos tympeästi vain teet sen mitä hän pyytää. Mukaan heittäytyminen tekee todennäköisesti leikistä hauskempaa ja ennenkaikkea nautinnollisempaa myös sinulle.

        Hauskoja hetkiä teille, muista ottaa myös oma nautinto leikeistä irti.


    • Anonyymi

      Sano, että nautit katsella mierstenvälistä. Hommaa rakastaja, joka panee miestäsi.

    • Anonyymi

      Runkkaat mieheltä ensin ns. löysät pois, sen jälkeen vasta pitsiunelmat ja muut pelit ja vehkeet käyttöön. Poistamalla ensimmäisen laukeamisen odotuksen homma menee enemmän mielen päälle eikä ukon ensikiima häiritse nöyrtymisen tunnetta. Miehellä pallit tyhjänä ja anustappi sisällä menette yhdessä alusvaateostoksille, kerrot alusasuliikkeessä myyjälle, että olet etsimässä miehelle seksikkäitä naisten asuja. Asut pitää sovittaa liikkeessä ja esitellä ne sinulle ja myyjälle. Muista nauraa ivallisesti jos miehen pikkuveitikka alkaa jöpöttämään, kerro myyjälle että tuollainen pikkupili kuuluu häkkiin häiritsemästä aikuisten touhuja. Sama kenkäliikkeessä, menette ostamaan miehelle erilaisia korkokenkiä jotka pitää sovittaa liikkeessä ja esitellä ne sinulle ja myyjälle.

      Älä päästä miestä panemaan sinua omalla pikkupippelillään. Penislukko päälle ja mies saa panna sinua vain straponilla tai dildoilla. Kerrot kuinka ihanaa on saada kerrankin kovaa ja isoa joka ei lörpähdä heti alkuunsa. Pilkkaa miehen pientä pippeliä jolla ei ole enää mitään käyttöä koska saat paljon enemmän nautioa kun hän on lukittuna. Sen jälkeen panet miestä samoilla sauvoilla joilla hän tuotti sinulle nautioa, älä päästä kuitenkaan laukeamaan vaan anna ruikuttaa pallit täynnä ja käsket odottamaan seuraavaa kertaa. Jos jää kiinni runkkaamisesta niin alat pitämään miestä penislukossa pysyvästä ja laukeaminen on sallittua vain sinun luvalla.

    • Anonyymi

      Miten miesystävän nöyryyttäminen on lähtenyt käyntiin?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe