rokotteissa kalkkarokäärmeen myrkkyä

Anonyymi-ap

Ei ole ihme ettei lääkärit aina löydä rokotteisiin kuolevien kuolinsyytä.

Arizonan yliopiston professori Floyd (Ski) Chilton, Ph.D., on tutkinut kalkkarokäärmeen myrkkyyn liittyvää entsyymiä yli 30 vuoden ajan. Nyt hänellä on todisteita siitä, että entsyymi voi edistää vakavia COVID-19-muotoja – ja tarjota uuden kohteen viruksen aiheuttaman kuolleisuuden vähentämiselle.

Chiltonin tiimi työskenteli Stony Brook Universityn ja Wake Forest University School of Medicine -yliopiston tutkijoiden kanssa tutkiakseen verinäytteitä 281 COVID-potilaalta. He havaitsivat, että entsyymin erittämän fosfolipaasi A2:n ryhmä IIA (sPLA2-IIA) tasot pystyivät ennustamaan, mitkä potilaat todennäköisesti kuolevat taudille, he raportoivat Journal of Clinical Investigationissa.


Entsyymi on samanlainen kuin kalkkarokäärmeen myrkkyssä oleva entsyymi, joka voi sitoutua lihasten reseptoreihin ja halvaannuttaa ne. Ihmisillä sPLA2-IIA:ta esiintyy normaalisti alhaisina määrinä ja se on täysin turvallinen – itse asiassa se suojaa infektioilta tuhoamalla mikrobien solukalvoja. Mutta suurina määrinä se voi "murskata" elintärkeitä elimiä, Chilton selitti lausunnossaan.

29

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1. Käärmeen myrkyn varastointi

      Laita myrkky välittömästi kylmävarastoon. Myrkky tulee jäädyttää -20 °C (-4 °F) tai kylmempään lämpötilaan tunnin kuluessa uuttamisesta. Myrkkyä voidaan säilyttää tällä tavalla jopa 1 kuukauden ajan

      2. Koronarokotteen säilytys ja säilyvyys on sama kuin käärmeen myrkyllä.

      – Modernan rokotetta helpompi kuljettaa ja varastoida kuin Pfizerin rokotetta, koska se säilyy –20 asteessa, Kontio sanoo.

      Lisäksi jääkaappilämpötilassa Moderna kerrotaan säilyvän kuukauden.

      Se antaa Pfizerin rokotteen kaltaisen, yli 90 prosentin suojan koronaa vastaan.

      Pfizer Biontechin valmistamaa koronarokote vaatii säilyäkseen –70 asteen lämpötilan.

      Siinä on sen akilleen kantapää. Rokotteen jakelua varten tarvitaan katkeamaton kylmäketju. Rokote ei saa kuljetuksen aikana lämmetä liikaa. Jos niin käy, se on käytettävä eli pistettävä kuuden tunnin sisällä. Muuten sen vaikutus menee hukkaan.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­­N­­y­m­­f­o­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18266874

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Missähän muualla noita aineita on tai mihin kaikkialle on levitelty. Pitäkööt kalkkarot itsellään.

    • Anonyymi

      Voiko joku olla niin tyhmä että uskoo tuollaisia valheita? No tietenkin rokotevastaiset aina uskovat kaiken sokeasti, vaivautumatta koskaan tarkistamaan mitään taustoja tai lähteitä.

      Avauksen tutkimus on totta ja se koskee vain koronavirusta. Tutkimuksessa ei puhuta sanaakaan koronarokotteesta, jota ei tutkittu. Tutkimuksessa EI väitetty että rokote sisältäisi käärmeenmyrkkyä, koska siinä ei väitetty rokotteista yhtään mitään. Niitä kun ei tutkimuksessa käsitelty ollenkaan. Vain koronatautia eli virusta.

      Avauksen otsikko on siis pelkkä avaajan keksimä valhe, jonka perään hän on liittänyt tutkimuksen jossa ei sanota mitään rokotteista. Typeryyksiin eli rokotevastaisiin menee tietenkin täydestä.

      • Anonyymi

        Niin vai olisko piikin ottaneilla juuri kyseiset ongelmat ? Otetaan mitään vaan tutkimatta asiaa sen enempää.kyllä sä oot kiero tapaus paistaa jutuista läpi ettei oo sullakaan ihan kaikki palikat päässä kohdillaan 😆 tuut ihan tosissaan selittämään että rokote vastaiset eivät tarkista taustoja ...hahhah rokotetuthan niin ovat tehneet mistä iltalehdestä? Kyllä jos joku on typerys ja kiero paska niin sinä 😂


      • Anonyymi

        Mitään viruksia ei ole edes olemassa.puhuit jo ittes pussiin ammattavalehtelija.


      • Anonyymi

        Ei mitään koronaa ole edes olemassa.lopeta jo se paskan jauhanta.


      • Anonyymi

        Onneton paskahousu sinä olet et muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin vai olisko piikin ottaneilla juuri kyseiset ongelmat ? Otetaan mitään vaan tutkimatta asiaa sen enempää.kyllä sä oot kiero tapaus paistaa jutuista läpi ettei oo sullakaan ihan kaikki palikat päässä kohdillaan 😆 tuut ihan tosissaan selittämään että rokote vastaiset eivät tarkista taustoja ...hahhah rokotetuthan niin ovat tehneet mistä iltalehdestä? Kyllä jos joku on typerys ja kiero paska niin sinä 😂

        Rokotevastaisella valehtelijalla paloi käämit kun jäivät - taas kerran - kiinni törkeiden valheiden levittämisestä. Avauksen otsikko ja sen alla oleva tutkimus kun eivät liiity toisiinsa. Kyseessä oli virustutkimus, eikä siinä käsitelty ollenkaan rokotteita.

        https://www.kotipetripaavola.com/koronatautitappaapotilaitakaarmeenkaltaisenmyrkynkautta.html

        Tuossa kerrotaan vielä tarkemmin siitä kyseisestä virustutkimuksesta. Rokotevastaiset valheiden levittäjät voivat toki luottaa siihen, että toiset rokotevastaiset eivät tajua mitään ja uskovat kaikki valheet sokeasti, kuten aina tekevät.

        https://www.news-medical.net/news/20210825/Enzyme-related-to-rattlesnake-neurotoxin-linked-with-COVID-19-infection-severity.aspx

        Jos rokotevastaiset lukisivat edes avauksen tekstin tutkimuksesta, niin saattaisivat huomata että siinähän puhutaan koko ajan vain viruksen aiheuttamasta kuolemasta, tutkittiin verinäytteitä vain koronapotilailta ja puhuttiin vain koronatautiin kuolleista. Ei yhtään mitään rokotteista - mutta tämän tajuaminen on tietenkin rokotevastaiselle aivokuolleelle mahdotonta.


    • Anonyymi

      Avauksen kaltainen valhe on niin tyypillistä rokotevastaisille, joilla ei ole mitään moraalia jatkuvan valehtelemisen suhteen. Täsmälleen vastaavia on nähty niin monia jo aikaisemminkin. Rokotevastaisten kirjoituksia joissa virustutkimus ja sen tulokset ovatkin kätevästi kääntyneet muka rokotetutkimuksiksi ja rokotteen vaikutuksiksi, vaikka tutkimukset eivät käsitelleet ollenkaan rokotteita.

      • Anonyymi

        Mikä on virus?

        Totta, koko homma on todella uskomattomampi.

        Aloitetaan siitä, mikä on virus?


    • Anonyymi

      Oireetkin on aika samanlaiset.

      -hengityslama

      • Anonyymi

        -hajuaistin menetys
        ainakin vuoden ajaksi

        -veritulpat

        - liikuntakyvyn menetys

        - hermovauriot



        Elimistö yrittää poistaa verenkierrosta sen mitä sinne on laitettu.

        Eikä pelkästään yhden vaan 19 eri myrkyn lähdettä,
        Ja sitten stubin paskiainen hommas jenkkisotilaat
        suomeen soittamaan ….



        se on jenkkien ”teollisuuden” … innovaatio


    • Anonyymi

      Sivuoireena rokotteissa on myös mahdollinen homous.

      • Anonyymi

        Sinulla on pääoireena typeryys, jonka sait debiiIivanhemmiItasi verenperintönä.


    • Anonyymi

      Rokotteen kehittäjät asuvat maanalaisissa kaupungeissa ja juovat lasten verta

    • Anonyymi

      Hieno strategia. Ensin tehdään laboratoriossa virus, joka pelotellaan suurin piirtein "uudeksi isorokoksi" ja sitten tarjotaan "pelastukseksi" mRNA-rokote, jolla ohjelmoidaan solut tuottamaan kyseisen laboratorioviruksen proteiinia. Ts. ei ole mitenkään valheellista sanoa, että ihmiset kuolee "koronaan". Se vain jätetään kertomatta, miten tämä korona on todellisuudessa saatu aikaan. Käytännössä siis virus ja rokote toimivat samankaltaisesti, jonka myös Hanna Nohynek vahvisti 2021 Maikkarin uutisissa: "Rokote voi aiheuttaa kovaoireisen taudin".

      • Anonyymi

        miksi aina silloin tällöin joku tulee pesemään nohynekin osuutta kivaksi?

        SE ÄMMÄ ON TEKIJÄ


        Jos oikein siristellään,
        hitler ja mengele saattoivat olla … jossain vaiheessa
        mielestään syyttömiä.

        Tai eivät, ne oli ain myös omasta mielestään … tekemässä sitä mitä sossu haluaa.
        Tuhoamisleirillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miksi aina silloin tällöin joku tulee pesemään nohynekin osuutta kivaksi?

        SE ÄMMÄ ON TEKIJÄ


        Jos oikein siristellään,
        hitler ja mengele saattoivat olla … jossain vaiheessa
        mielestään syyttömiä.

        Tai eivät, ne oli ain myös omasta mielestään … tekemässä sitä mitä sossu haluaa.
        Tuhoamisleirillä.

        Ei siinä ole mitään osuuden kivaksi pesemistä, vaan maininta, mitä Nohynek on todennut koronarokotteesta. Yritä välttää asioiden paisuttelua ja vääristelyä, niin pysyt paremmin arkitodellisuudessa. Itsensä hurmokseen kiihottaminen tuhoaa järjellistä ajattelua.


    • Anonyymi

      Ehkä tässä on takana ihan luonnollinen selitys. Koska virukset kiertävät eliöistä toiseen ja kehittyvät ja mutatoituvat niissä, niin tähän kuuluu myös eliöiden perimän siirtyminen osaksi viruksen rakennetta. Esimerkiksi Japanissa Nagoyan yliopiston tekemissä tutkimuksissa on todettu niin päin, että osa eläinten perimästä on peräisin viruksista. Siksi yhtäläisyydet.

      Jos siis koronaviruksesta löytyy yhtäläisyyksiä sPLA2-IIA proteiinin kanssa, niin ehkä juuri siksi, että virus on aikanaan kehittynyt myös käärmeissä. Osa lepakoista syö myös käärmeitä, mikä on virusten suora tie käärmeistä lepakoihin. Koronaviruksenhan on sanottu olevan peräisin lepakoista, mutta lepakko saattaa olla vain se ketjun viimeisin pää, josta se on siirtynyt ihmiseen. Ja koska ihminenkin tuottaa tätä sPLA2-IIA proteiinia osana immuunipuolustusta, niin kyseessä voi olla viruksen ominaisuus saada aikaan kyseisen proteiinin liiallista tuotantoa, tai sitten viruksen "käärmeproteiini" + ihmisen tuottama "käärmeproteiini" = liikaa "käärmeproteiinia", joka sitten virusten tuhoamisen lisäksi tuhoaa myös kriittisten elinten soluja ja saa ne toimimaan virheellisesti tai puutteellisesti. Eniten koronakuolemia onkin aiheuttanut monen elimen toimintahäiriöt. Myös happivajaus keuhkojen infektoitumisen vuoksi on yksi suurimmista kuolinsyistä.

      En tunne näiden eri kirjoittajien taustoja, mutta ehkä he ovat itse mutatoituneet lukiessaan jonkun toisen mutatoituneen ns. tutkijan kirjoituksia. NWO + depopulaatio + virus + käärmeenmyrkky + taipumus uskoa salaliittoihin = psykoottinen sukellus salaliittojen maailmaan ja todellisuudentajun hämärtyminen? En tietenkään väitä, etteikö ole mahdollista, että jotkut tahot ovat päättäneet lähteä taistelemaan ylikansoittumisen aiheuttamia ongelmia vastaan harventamalla ihmiskuntaa, mutta täytyy myös hyväksyä sekin mahdollisuus, että salaliittoteorioiden maailma voi olla käärmeenmyrkkyä järjelliselle ajattelulle.

    • Anonyymi

      Otetaanpa välillä hieman syvemmälle menevää lähestymistapaa. Pahoittelut, etten pysty tätä tiivistämään kolmen rivin rääpäisyksi.

      ----------------

      Perusoppi on jo päällisin puolin mennyt useammilla ymmärrykseen, että tulehdus on immuunipuolustuksen aiheuttama reaktio, eli immuunipuolustuksen tuhotessa taudinaiheuttajia, se tuhoaa myös terveitä kudoksia. Eli kun siis podemme yskää, nuhaa, kurkkukipua jne., ne ovat immuunipuolustuksen aiheuttamia oireita (kudostuhoa), eikä suinkaan viruksen tai bakteerin aiheuttamia oireita.

      Vähemmän ymmärretään sitä, mitä tapahtuu näitä perusoppeja syvemmällä, mutta harvalla on motivaatiota tai tarvettakaan perehtyä solubiologiaan ja ihmisen kemiaan.

      Oikaisua "käärmeenmyrkkyteoriaan":

      sPLA2-IIA proteiini EI missään nimessä ole käärmeenmyrkkyä, eikä käärmeen myrkyn kaltaista ainetta, kuten tästä levinneet salaliittoteoriat haluaa uskotella. Kyseinen proteiini on luonnollinen osa eliöiden puolustusjärjestelmää. Se ei ole uusi asia ja sitä on käytetty myös menestyksekkäästi hyväksi tulehdusta hillitsevien lääkkeiden kehityksessä. Ihminenkin siis tuottaa luonnostaan kyseistä proteiinia.

      Kun mennään perusoppeja syvemmälle, opitaan se, että kudostuhoa, eli oireita, aiheuttaa kemialliset yhdisteet, kuten mm. sPLA2-IIA-proteiini, sekä opitaan myös se, että oireiden voimakkuus johtuu immuunipuolutustuksen reagoimisen voimakkuudesta, joka taas johtuu luonnollisten kemikaalien muodostumisen määrästä.

      Koronapotilaita tutkimalla on todettu, että kyseisen proteiinin määrä on merkittävästi kohonnut. Sen poikkeuksellisen suuri määrä voi johtua useammasta syystä: immuunipuolustus ylireagoi - viruksen sisältämä sPLA2-IIA-proteiini - mRNA-pohjaisen rokotteen aiheuttama haitallinen ylireagointi. Eli näitä ihmisiä ei ole myrkytetty käärmeenmyrkyllä.

      Virus siis itsessäänkin voi aiheuttaa jopa kuolemaan johtavan immuunipuolustuksen ylireagoinnin = se kuuluisa "kovaoireinen tauti". Vielä kehitysvaiheita läpikäyvä mRNA-pohjainen koronarokote voi olla osatekijä vakavissa tautitapauksissa ja kuolemantapauksissa, mikä tarkoittaa tarkoittaa sitä, että virus yhdessä mRNA-pohjaisen rokotteen kanssa voi aiheuttaa immuunipuolustuksen ylireagoinnin, josta seuraa esimerkiksi MOF, eli monen elimen toiminnan pettäminen. Ylireagointi voi tapahtua myös rokotuksen yhteydessä tai viikon jne. jälkeen pelkästään rokotehaittana. Eli jos rokote pääsee vastoin tarkoitusta leviämään elimistöön, se voi käynnistää immuunipuolustuksen liian voimakkaana, josta seuraa kudostuhoa kriittisissä elimissä. On myös mahdollista, että rokotteen tehostama immuunipuolustus ylireagoi varsinaiseen virukseen. Kolmas merkittävä ongelma on jo tutkimuksissa ilmitullut haittavaikutus, eli rokote voi hidastaa immuunipuolustuksen reagoimista taudinaiheuttajaan (taudinaiheuttajan tunnistaminen ja signalointi puolustusjärjestelmälle), jonka vuoksi virus pääsee ensin leviämään laajalle elimistössä ennen puolustusreaktion heräämistä ja kun se sitten lopulta herää, se voi hyökkätä rajulla voimalla, samalla aiheuttaen voimakasta kudostuhoa tärkeissä elimissä (esim. sydänlihaksen kudostuho -> äkkikuolema).

      Tämä on siis kovaoireisen koronan ja kuolemantapausten etiologiaa, joka on syytä huomioida ennen näiden salaliittoteorioiden omaksumista.

    • Anonyymi

      Mitä oot syönyt? Mä haluun samoja pillereitä.

    • Anonyymi

      Käärmeen myrkky tappaa hitaasti oikealla annoksella, samoin geenisaksia testataan innokkaasti, ne pilkkovat DNA:ta ja tekevät välillä virheitä, niitä ei pitänyt ottaa vielä ihmiskäyttöön, hups.

      Aina hoito ei ole paras hoito

      Terve rokottamaton täältä tähän.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vaikka tällä hetkellä mikään geenimuokkausteknologia ei ole vielä valmis ihmissolujen perinnöllisten muutosten tekemiseen turvallisesti, teknologian kehittyminen tuo uusia mahdollisuuksia, joihin on hyvä valmistautua jo ennakkoon.


    • Anonyymi

      Netti on ihmeellinen asia. Sieltä löytää paljon asioita, joista ei ymmärrä yhtään mitään tai sitten ymmärtää kaiken ihan väärin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      144
      3054
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      50
      903
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      216
      841
    4. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      67
      804
    5. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      43
      800
    6. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      36
      793
    7. En ymmärrä käytöstäsi, mies

      Jotain miehen logiikkaa? Et siis halua tutustua yhtään millään tavoin paremmin, vaikka ajatuksissasi näköjään joskus pyö
      Rakkaus ja rakastaminen
      61
      722
    8. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      237
      715
    9. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      37
      675
    10. Jos nainen haluaa oikeasti tutustua

      Niin tämä tekee jotakin konkreettista sen eteen. Luotan siihen. Jos ei tee, mielenkiintoa ei vaan ole riittävästi.
      Ikävä
      45
      629
    Aihe