AKT sulkee satamat ja pysäyttää linja-autoliikenteen Sitä,saa mitä tilaa Kuka tult tekee ei urpo os

Anonyymi-ap

AKT sulkee satamat ja pysäyttää linja-autoliikenteen
Sitä,saa mitä tilaa

Kuka tult tekee ei urpo osaa jaa trukki
Eikö hämies kään

9

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      vassari taas kännissä kirjoitellut.

    • Anonyymi

      On esitetty kysymys, syyllistyvätkö poliittisista lakoista päättävät ja niihin osallistuvat maanpetokseen? Moraalitonta toimintaa joka tapauksessa.

      • Anonyymi

        Hallitus toimii eliitin etujärjestönä

        Suomen poliittinen eliitti ja kansan syvät rivit kulkevat vastakkaisiin suuntiin
        Työtätekevän kansan on vaikea hyväksyä sitä, että hallitus ei ole koko kansan
        hallitus, vaan se ajaa varakkaitten ja työnantajien etuja.

        Asiantuntijatkin ovat todenneet, ettei hallituksen toimenpiteillä korjata valtiontaloutta eikä työttömyyttä. Hallituksen toimenpiteet ovat ideologisia pakkokeinoja, joita hallitus yrittää vahvemman voimalla ajaa läpi, kun se ensin
        pääsi valheilla valtaan.


      • Anonyymi

        Ei työnteko ole pakollista

        Tehköä itse työnne jishaluutte tehdä ek palkoila

        Ei ole pakko tulla töihin

        Satamt kiinni ne ouretaan siten ylitöinä äkuten läökärien lakossakin tehtiin


    • Anonyymi

      "Työrauhauudistuksia valmistellut työryhmä esittää poliittisten lakkojen rajoittamista 24 tuntiin, suhteettomien myötätuntotyötaisteluiden kieltämistä ja lainvastaisista työtaisteluista tuomittavien hyvityssakkojen huomattavaa korottamista. EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälän mukaan ehdotuksilla puututaan työrauhajärjestelmämme suurimpiin ongelmiin ja siksi ne ovat kannatettavia. Ehdotukset jäävät kuitenkin eräiltä osin puutteellisiksi.

      - Muissa Pohjoismaissa työaikana vain hyvin lyhytaikaiset poliittiset mielenilmaisut ovat sallittuja. Vaikka työryhmän ehdottama poliittisten lakkojen 24 tunnin enimmäiskesto on huomattava parannus nykyiseen rajoittamattomaan kestoaikaan, pitäisi keston olla selvästi lyhyempi, korkeintaan muutaman tunnin pituinen, Äimälä sanoo.

      Lisäksi enimmäiskeston pitäisi koskea kaikkia poliittisen työtaistelun muotoja eikä pelkästään lakkoja, kuten työryhmän mietinnössä esitetään. Vuoronvaihtokiellolla tai osittaisella työstä kieltäytymisellä voidaan aiheuttaa suurta vahinkoa lyhyessä ajassa.

      Työryhmän ehdottama suhteettomien työtaisteluiden kielto on erittäin tarpeellinen. Suhteettomuuden kynnys jää kuitenkin liian korkeaksi.

      - Jatkossa suhteettomuutta osoittaa, jos myötätuntotyötaistelun seurauksena aiheutuvat vahingot kohdistuvat tarpeettoman laajasti ulkopuolisiin tahoihin. Tämä on aivan oikein. Lisäksi lakiehdotuksessa tulisi todeta, että myös tuettavan työtaistelun työnantajaosapuolelle voidaan joissain tapauksissa aiheuttaa niin suurta vahinkoa, että myötätuntotyötaistelu on suhteeton.

      Suhteettomuusarvioinnin ulkopuolelle ollaan joissain tilanteissa jättämässä sellaisten työtaisteluiden tukeminen, joissa tavoitteena on työehtosopimuksen solmiminen. Tälle poikkeukselle ei ole hyväksyttäviä perusteita.

      Työryhmä esittää ennakkoilmoitusvelvollisuuden laajentamista koskemaan myös poliittisia ja myötätuntotyötaisteluita. EK kannattaa ehdotusta.

      - Työryhmän mietinnössä ehdotetaan kuitenkin, että ennakkoilmoitusaika olisi näissä tilanteissa vain 7 päivää normaalin 14 päivän sijasta. Pidämme lyhyempää ennakkoilmoitusaikaa huonosti harkittuna. Poliittisiin ja myötätuntotyötaisteluihin liittyvä työnseisaus tulee yleensä suurempana yllätyksenä työnantajalle ja siksi ennakkoilmoitus pitäisi olla kaksi viikkoa, Äimälä toteaa."

      Poliittiset lakot pitää kieltää kokonaan. Koskee myös työnantajia.

    • Anonyymi

      Otteita Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksesta (Ben Zyzkowicz). Totuus voi koskea, mutta ei pidä ampua sanansaattajaa.

      "Aleksej Fedotov kirjoitti (HS Mielipide15.11.), että palkansaajien lakko-oikeuteen kajoaminen on toimi, joka repii rikki sopimusyhteiskunnan perusteita. Kummallinen mielipide."
      - venäläistyylinen nimi herättää kysymyksiä?

      "Hallitus ei kajoa viiden metrin kepilläkään palkansaajien varsinaiseen lakko-oikeuteen eli oikeuteen lakkoilla parempien työehtojen puolesta tilanteessa, jossa ei ole voimassaolevaa työehtosopimusta. Sen sijaan hallitus aikoo rajoittaa poliittiset lakot korkeintaan vuorokauden mittaisiksi."

      - Poliittiset lakot pitäisi kieltää kokonaan. Vastuuttomat ammattiliittojen päättäjät ovat osoittaneet sen. Ensi viikon lakkojen jälkeen vaikutus bruttokansantuotteeseen on jo miljardi. Se johtaa suoraan lisäleikkauksiin, koska Suomi on ajautumassa EU:n alijäämäkäsittelyyn. Kiittäkää lisäleikkauksista ammattiliittoja ja myös SDP:tä, joka on lakkojen takana. Poliittisia lakkoja esiintyy, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin.

      "Onko poliittiset lakot osa sopimusyhteiskuntamme perusteita? Eivät todellakaan ole. Ne eivät ole edes demokratiaa, sillä demokraattisessa oikeusvaltiossa hallituksella ja eduskunnalla on oikeus perustuslain puitteissa säätää lakeja, joita nämä pitävät kansakunnan kannalta tarpeellisina tai jopa välttämättöminä."

      "Mihinkähän perustuu palkansaajajärjestöjen oikeus mennä poliittiseen lakkoon eli aiheuttaa vahinkoa työnantajalleen ja viime kädessä koko maalle, elleivät hallitus ja eduskunta tee sitä, mitä nämä järjestöt haluavat?" ...
      "Tässä yritetään estää kansan valitsemaa eduskuntaa toimimasta kansalaisilta saamansa mandaatin pohjalta."

      "Jokainen saa osallistua politiikkaan kaikilla mahdollisilla laillisilla tavoilla ja osoittaa mieltään, mutta eikö tämä poliittinen osallistuminen kuulu ihmisen vapaa-aikaan."

      - Politiikka ei kuulu työpaikalle, eikä työaikaan. Työntekijä ja työnantaja ovat samassa veneessä, mutta ammattiliitot yrittävät keikuttaa tuota venettä. Demari on jopa vetänyt tapin pois veneen pohjasta.

      Onneksi meillä on lain mukaan liittymisen vapaus, ei ole pakko kuulua ammattiliittoon, eikä ammattiliittojen toimiin. Ei siis ole pakko osallistua lakkoon. Työt eivät ole lakossa. Töihin saa mennä.

    • Anonyymi

      Paikallinen sopiminen etenee. Onneksi. Outoa, että Helsingissä päätetään Ivalon asioista vaikka olosuhteet ja ihmiset on erilaisia. tähän tarvitaan paikallista sopimusta. Myös hankalasta työkaverista pitäisi pystyä pääsemään eroon. Yksi mätämuna voi pilata koko työpaikan ilmapiirin.

    • Anonyymi

      Liittopomo on vastuussa oman liittonsa lakoista. Ei kukaan muu.

      Riku Aalto on vastuussa Teollisuusliiton lakoista,
      Ismo Kokko on vastuussa AKT:n lakoista,
      Annika Rönni-Sällinen on vastuussa PAMin lakoista,
      Jorma Malinen on vastuussa Pron lakoista,
      Håkan Ekström vastaa JHL:n lakoista
      jne.

      Näin on.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe