AKT sulkee satamat ja pysäyttää linja-autoliikenteen Sitä,saa mitä tilaa Kuka tult tekee ei urpo os

Anonyymi-ap

AKT sulkee satamat ja pysäyttää linja-autoliikenteen
Sitä,saa mitä tilaa

Kuka tult tekee ei urpo osaa jaa trukki
Eikö hämies kään

9

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   vassari taas kännissä kirjoitellut.

  • Anonyymi

   On esitetty kysymys, syyllistyvätkö poliittisista lakoista päättävät ja niihin osallistuvat maanpetokseen? Moraalitonta toimintaa joka tapauksessa.

   • Anonyymi

    Hallitus toimii eliitin etujärjestönä

    Suomen poliittinen eliitti ja kansan syvät rivit kulkevat vastakkaisiin suuntiin
    Työtätekevän kansan on vaikea hyväksyä sitä, että hallitus ei ole koko kansan
    hallitus, vaan se ajaa varakkaitten ja työnantajien etuja.

    Asiantuntijatkin ovat todenneet, ettei hallituksen toimenpiteillä korjata valtiontaloutta eikä työttömyyttä. Hallituksen toimenpiteet ovat ideologisia pakkokeinoja, joita hallitus yrittää vahvemman voimalla ajaa läpi, kun se ensin
    pääsi valheilla valtaan.


   • Anonyymi

    Ei työnteko ole pakollista

    Tehköä itse työnne jishaluutte tehdä ek palkoila

    Ei ole pakko tulla töihin

    Satamt kiinni ne ouretaan siten ylitöinä äkuten läökärien lakossakin tehtiin


  • Anonyymi

   "Työrauhauudistuksia valmistellut työryhmä esittää poliittisten lakkojen rajoittamista 24 tuntiin, suhteettomien myötätuntotyötaisteluiden kieltämistä ja lainvastaisista työtaisteluista tuomittavien hyvityssakkojen huomattavaa korottamista. EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälän mukaan ehdotuksilla puututaan työrauhajärjestelmämme suurimpiin ongelmiin ja siksi ne ovat kannatettavia. Ehdotukset jäävät kuitenkin eräiltä osin puutteellisiksi.

   - Muissa Pohjoismaissa työaikana vain hyvin lyhytaikaiset poliittiset mielenilmaisut ovat sallittuja. Vaikka työryhmän ehdottama poliittisten lakkojen 24 tunnin enimmäiskesto on huomattava parannus nykyiseen rajoittamattomaan kestoaikaan, pitäisi keston olla selvästi lyhyempi, korkeintaan muutaman tunnin pituinen, Äimälä sanoo.

   Lisäksi enimmäiskeston pitäisi koskea kaikkia poliittisen työtaistelun muotoja eikä pelkästään lakkoja, kuten työryhmän mietinnössä esitetään. Vuoronvaihtokiellolla tai osittaisella työstä kieltäytymisellä voidaan aiheuttaa suurta vahinkoa lyhyessä ajassa.

   Työryhmän ehdottama suhteettomien työtaisteluiden kielto on erittäin tarpeellinen. Suhteettomuuden kynnys jää kuitenkin liian korkeaksi.

   - Jatkossa suhteettomuutta osoittaa, jos myötätuntotyötaistelun seurauksena aiheutuvat vahingot kohdistuvat tarpeettoman laajasti ulkopuolisiin tahoihin. Tämä on aivan oikein. Lisäksi lakiehdotuksessa tulisi todeta, että myös tuettavan työtaistelun työnantajaosapuolelle voidaan joissain tapauksissa aiheuttaa niin suurta vahinkoa, että myötätuntotyötaistelu on suhteeton.

   Suhteettomuusarvioinnin ulkopuolelle ollaan joissain tilanteissa jättämässä sellaisten työtaisteluiden tukeminen, joissa tavoitteena on työehtosopimuksen solmiminen. Tälle poikkeukselle ei ole hyväksyttäviä perusteita.

   Työryhmä esittää ennakkoilmoitusvelvollisuuden laajentamista koskemaan myös poliittisia ja myötätuntotyötaisteluita. EK kannattaa ehdotusta.

   - Työryhmän mietinnössä ehdotetaan kuitenkin, että ennakkoilmoitusaika olisi näissä tilanteissa vain 7 päivää normaalin 14 päivän sijasta. Pidämme lyhyempää ennakkoilmoitusaikaa huonosti harkittuna. Poliittisiin ja myötätuntotyötaisteluihin liittyvä työnseisaus tulee yleensä suurempana yllätyksenä työnantajalle ja siksi ennakkoilmoitus pitäisi olla kaksi viikkoa, Äimälä toteaa."

   Poliittiset lakot pitää kieltää kokonaan. Koskee myös työnantajia.

  • Anonyymi

   Otteita Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksesta (Ben Zyzkowicz). Totuus voi koskea, mutta ei pidä ampua sanansaattajaa.

   "Aleksej Fedotov kirjoitti (HS Mielipide15.11.), että palkansaajien lakko-oikeuteen kajoaminen on toimi, joka repii rikki sopimusyhteiskunnan perusteita. Kummallinen mielipide."
   - venäläistyylinen nimi herättää kysymyksiä?

   "Hallitus ei kajoa viiden metrin kepilläkään palkansaajien varsinaiseen lakko-oikeuteen eli oikeuteen lakkoilla parempien työehtojen puolesta tilanteessa, jossa ei ole voimassaolevaa työehtosopimusta. Sen sijaan hallitus aikoo rajoittaa poliittiset lakot korkeintaan vuorokauden mittaisiksi."

   - Poliittiset lakot pitäisi kieltää kokonaan. Vastuuttomat ammattiliittojen päättäjät ovat osoittaneet sen. Ensi viikon lakkojen jälkeen vaikutus bruttokansantuotteeseen on jo miljardi. Se johtaa suoraan lisäleikkauksiin, koska Suomi on ajautumassa EU:n alijäämäkäsittelyyn. Kiittäkää lisäleikkauksista ammattiliittoja ja myös SDP:tä, joka on lakkojen takana. Poliittisia lakkoja esiintyy, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin.

   "Onko poliittiset lakot osa sopimusyhteiskuntamme perusteita? Eivät todellakaan ole. Ne eivät ole edes demokratiaa, sillä demokraattisessa oikeusvaltiossa hallituksella ja eduskunnalla on oikeus perustuslain puitteissa säätää lakeja, joita nämä pitävät kansakunnan kannalta tarpeellisina tai jopa välttämättöminä."

   "Mihinkähän perustuu palkansaajajärjestöjen oikeus mennä poliittiseen lakkoon eli aiheuttaa vahinkoa työnantajalleen ja viime kädessä koko maalle, elleivät hallitus ja eduskunta tee sitä, mitä nämä järjestöt haluavat?" ...
   "Tässä yritetään estää kansan valitsemaa eduskuntaa toimimasta kansalaisilta saamansa mandaatin pohjalta."

   "Jokainen saa osallistua politiikkaan kaikilla mahdollisilla laillisilla tavoilla ja osoittaa mieltään, mutta eikö tämä poliittinen osallistuminen kuulu ihmisen vapaa-aikaan."

   - Politiikka ei kuulu työpaikalle, eikä työaikaan. Työntekijä ja työnantaja ovat samassa veneessä, mutta ammattiliitot yrittävät keikuttaa tuota venettä. Demari on jopa vetänyt tapin pois veneen pohjasta.

   Onneksi meillä on lain mukaan liittymisen vapaus, ei ole pakko kuulua ammattiliittoon, eikä ammattiliittojen toimiin. Ei siis ole pakko osallistua lakkoon. Työt eivät ole lakossa. Töihin saa mennä.

  • Anonyymi

   Paikallinen sopiminen etenee. Onneksi. Outoa, että Helsingissä päätetään Ivalon asioista vaikka olosuhteet ja ihmiset on erilaisia. tähän tarvitaan paikallista sopimusta. Myös hankalasta työkaverista pitäisi pystyä pääsemään eroon. Yksi mätämuna voi pilata koko työpaikan ilmapiirin.

  • Anonyymi

   Liittopomo on vastuussa oman liittonsa lakoista. Ei kukaan muu.

   Riku Aalto on vastuussa Teollisuusliiton lakoista,
   Ismo Kokko on vastuussa AKT:n lakoista,
   Annika Rönni-Sällinen on vastuussa PAMin lakoista,
   Jorma Malinen on vastuussa Pron lakoista,
   Håkan Ekström vastaa JHL:n lakoista
   jne.

   Näin on.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1651
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   918
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   820
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   807
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   760
  6. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   742
  7. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   741
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   708
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   664
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   653
  Aihe