Miksi en ota lastensuojelun tukea vastaan

Sossu voi halutessaan teeskennellä, että me olemme tosi epävakaita. Kukaan ei tarkasta vointiamme ja eristyspäätös jatkuu. Jos menemme todistamaan voivamme hienosti, tarkastaja sanoo haluavansa seurata meitä. Silloin olemme jo kontrollissa, jonka puutteen vuoksi sossu teeskentelee. Hyvävointisuus ei johda rangaistusten purkuun.

40

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Konkreettisesti:

      1 Jos saan edes yhden keskusteluajan kahdessa kuukaudessa sijaishuollon alun jälkeen, niin he asettavat puolen tunnin rajoitteen, jolloin en saa keskustella hänen väitteistään, koska olen niin dominoiva.
      2 Lisäksi olen kyvytön itsereflektioon.
      3 Sosiaalityöntekijä valehtelee, että yritämme puhua omista asioistamme eikä hänen väitteistään.
      4 Sosiaalityöntekijä valehtelee, että koska olen sellaisessa tapaamisessa, niin olen jo puhunut sosiaalityöntekijöiden kanssa heidän väitteistään. Siksi näistä ei varmaan enää voida puhua.
      5 Sosiaalityöntekijä antaa rajoituspäätöksiä sillä perusteella, että hän on kuullut valvojalta jostain vanhemman ominaisuudesta, joka saattaa haitata lasta. Periaatteessa rajoituspäätöksen voi antaa silloin, kun vanhempi jatkaa jotain todellista haitallista käytöstä huomautuksista huolimatta.Käytännössä sosiaalityöntekijä valehtele, että jokin hyvä käytös on sairasta ja tekee rajoituspäätöksen kertomatta siitä kertaakaan aiemmin. Hän kuulostaa siltä, että se on tosiasia. Hän sanoo, että "tuon tapaamisen tapahtumat" ihan kuin tapahtumat olisi tapahtuneet.
      6 Kun olen tavannut lapseni ensimmäistä kertaa yhdeksään kuukauteen ja otan lapsen syliin, niin hän pitää päätä kaukana minusta, mutta tulee halaukseen ja syliin viiden minuutin sisällä, johtuu se pitkästä tauosta ja rauhoittuu. Sosiaalityöntekijä valehtelee sen todistavan, että ettei Toivo halua olla lähelläni yleensä ja minä olen pakottanut Toivoa. Hän jättää tahallaan pois vetäytymisen syyn ja sen, miten sen katosi pian saadakseen rajoituspäätöksen ja minut näyttämään huonolta.
      7 Kun laskeudun lapseni tasolle ja ansaitsen hänen luottamuksensa, kiipeän päiväkodin verkkoon rohkaistakseni sinne jäävää Toivoa leikkimään, sosiaalityöntekijä kirjaa, että olen kyvytön erottamaan aikuisen ja lapsen roolia eli lapsellinen. Kun pyydän keskustelua väärinkäsityksien korjaamiseksi ja yhteisymmärryksen lisäämiseksi, he vihjaavat minun olevan jumissa huostaanotossa eikä keskusteluissa päästä huostaanoton perusteita pidemmälle. Niin he estävät valheidensa paljastamisen.
      8 Kun pyydän sosiaalityöntekijää korjaamaan ongelmia, hän sanoo, ettei voi. Kun haen oikaisupyyntöä ja sosiaalityöntekijä soittaa ja sanoo "etkö sinä nyt voi tulla tänne juttelemaan", ihan kuin se olisi vain juttelua eikä holhoamista ja manipulaatiota, niin kieltäydyn. Siksi sosiaalityöntekijä sanoo, ettei minun kanssani pystytä keskustelemaan. Hän siis käyttää huostanoton jatkamisen perusteena sekä juttelemista että juttelematta jättämistä.
      9 Kun kirjoitan hänen valheensa nettiin, hän sanoo, että minun kirjoitukseni netissä näyttäytyvät epävakaina. Hän siis saa minut näyttämään huonolta huostaanoton jatkamiseksi.
      10 Kun kysyn 2-vuotisneuvolan lastenlääkäriltä, onko -2 SD tasaisena koko kasvun ajan normaalia, hän sanoo kyllä ja ehdottaa öljylisää ja syöttämään useammin. Teimme sen. Kysyin, että voinko silti antaa keksimääni urheilijan dieettiä. Lääkäri kuuli ruoat ja antoi luvan. 3-vuotisneuvolassa terveydenhoitaja toteaa -2 SD ja että olemme hoitaneet Toivoa itsenäisesti hyvin ja Toivo on hyvävointinen. Hän halusi puhua parisuhteesta, josta kieltäydyin, koska 2-vuotisneuvolassa meistä tehtiin lastensuojeluilmoitus. En halua vastata, koska Toivolla ei ole ongelmia. Sanoin pitäväni dieetin ennallaan, koska lääkäri antoi siihen luvan. Hän ei kuullut ruokaaineita. Terveydenhoitaja teki lastensuojeluilmoituksen, jossa hän väitti Toivon olevan vähän alipainoinen. Sosiaalityöntekijä teki huostaanottopäätöksen, jossa hän väitti Toivon olevan alipainoinen, eikä isä suostu antamaan muuta ruokaa. En suostunut lopettamaan itse keksimääni dieettiä, koska lääkäri hyväksyi sen. Siksi Toivo on alipainoinen.
      11 Kun äiti eroaa ja muuttaa kotoa niin muuta lapsen takia mukana. Sossu valehtelee, että olen kiinni avioliitossa.
      12 Kun muutan lapsen takia naapuriin, sossu valehtelee, että asuinjärjestelyni ovat muuttuvia ja ennakoimattomia. Olin järjestänyt kodin äidin viereiseen taloon ja uskoin antavani siellä turvallisemman kodin Toivolle, koska äidille muutti kumppani ulkomailta. Äidin vierestä siksi, että korjasin äidin eron aiheuttamaa lapsen etäisyyttä äitiin ja isään. Siksi meillä molemmilla on sossun kirjauksen mukaan pitkään jatkuneita mielenterveyshuolia ja isän asuminen on vaihtelevaa ja ennakoimatonta ja vaihtotilanteet turvattomia ja olen kiinni avioliitossa.
      13 Kun sovimme eksän kanssa hoidosta päivän mittaan, sosiaalityöntekijä valehtelee, että vaihtotilanteet ovat turvattomia.

      • 14 Kun eksä sanoo, ettei ole minuun missään yhteydessä, sossu valehtelee, etteivät vanhemmat pysty sopimaan hoidosta. Kun lapseni hyvävointisena autossa kolme tuntia yhteensä kolme kertaa, että päiväkoti on kiinni, äiti ei suostu hoitamaan ja Toivolla olisi olisi vanhempi lähellä, otan ulos autosta 40 minuuttia tunnissa, leikimme ulkona ja annan syötävää ja pelejä autossa, käyn hakemassa tilauksen viidessä minuutissa, niin sossu valehtelee, että "on huoli siitä, että isä ottaa lapsen autoon, sinne voi tulla joku, olla kuuma tai salama voi iskeä autoon". En suostunut lopettamaan autossa pitoa (20 minuuttia kerrallaan, koska Toivo voi siellä hyvin. Siksi auto on kuuma tai ei ole turvallinen.
        15 Kun sanon, ettei lapsi voinut huonosti, sosiaalityöntekijät suuttuvat.
        16 Kun pidän lasta sylissä päiväkodin eteisessä, jotta hän rohkaistuisi jäämään ilman isää, koska hän on surullinen ekalla viikolla sinne jäämisestä, hän lopulta rohkaistuu, sanoo heippa isä ja sulkee itse oven. Päiväkodin henkilökunta seisoo vihaisesti vieressä ja tekee lastensuojeluilmoituksen. Sovin päiväkodin kanssa, että jos ulkona on toinen perhe, lähdemme heti. Sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että "isä ei osaa opettaa yhteiskunnassa toimimisen mallia"
        17 Kysyn päiväkodilta, että voinko vilkuttaa ulkoa ikkunan takaa Toivolle, jotta hän piristyisi yksin jäädessään, päiväkoti käskee vilkuttamaan aidan toiselta puolelta. Kun vilkutan aidan toiselta puolelta, päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen. Sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että "isä on jäänyt päivittäin seisoskelemaan aidan taakse", ja isän käytös hämmästyttää ja kummastuttaa päiväkodin henkilökuntaa ja vanhempia.
        18 Kiipeän päiväkodin verkkoon näyttääkseni 2-vuotiaalle Toivolle, että täällä voi leikkiä ja siitä tulee iloisempi mieli, ja se auttaa yksin jäämisen suruun. Päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen ja palaverin minulle, jossa johtaja näytti minulle kyltin, jossa näytettiin aikuisen, vanhemman ja lapsen roolit erillisinä asioina
        19 Puhun muille lapsille päiväkodin pihalla näyttääkseni Toivolle, että siellä voi leikkiä kavereiden kanssa, eikä tarvitse olla surullinen yksin jäämisestä. Päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen ja sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että isä on jutellut muille lapsille. Hän vihjaa, että leikin omaa leikkiäni ja luulen olevani lapsi.
        20 Kun kerron netissä anonyymisti, miten sosiaalityöntekijä valehtelee, sossu valehtelee minun levittäneen perheen tietoja eli muuttaa aiheen hänestä minun virheekseni ja estää itsestä arvostelun.
        21 Puhuin Toivolle psykoterapeutin aikana huolettomasti ja omistautuneesti sekä ikätasoisesti ja saan hänet luottamaan isäänsä, koska meillä ei ole sellaisia ongelmia kuin muilla lastensuojeluperheillä. Siksi en kykene erottamaan omia ajatuksia ja tunteita Toivon ajatuksista tunteista. Silti psykoterapeutti sanoi meille, että ”en näe mitään ongelmaa isän ja Toivon tai äidin ja Toivon välisessä suhteessa vaan isän ja äidin” ja avosossu valehteli päätöksessä.
        22 Kieltäydyin avohuollosta, kun olin itse kutsunut avosossun käymään. Selitin huostan ”täti ei osaa, täti luulee, että isä ei ole hyvä isä”. Tein sitä myös ennen huostaanottoa ja ensimmäisen laittoman kiireellisen sijoituksen jälkeen, jotta Toivo ymmärtäisi eikä kokisi turvattomuutta. Taustalla oli se, että Toivo koki minut luotettavana ja itsensä arvostettuna. Sossu halusi, että Toivo kotiutuu. Lastensuojelun mielestä jos ei ole kunnon syytä kotoa pois viemiseen ja Toivo tietää sen, se estää sijaisperheeseen kotiutumisen. Siksi minulla on pahoja puheita ja mentalisaatiohäiriö.
        23 Yritin selittää heidän väärinkäsityksensä, joka estää heitä käskemästä minua. Siksi hän kirjasi, etten ilmeisesti kykene itsereflektioon ja joku sanoi kuulemisessa, että Teemusta huokuu jotain ja kirjattiin, ettei keskusteluissa päästä huostaanoton perusteita pidemmälle ja että vuonna 1995 nuorisopsykiatrisen hoidon jälkeen minulla ei ole ollut hoitosuhdetta tässä välissä, ihan niin kuin oirehdintaa olisi nykyäänkin. Vuonna 1994 minulla ei ollut oireita vaan minulle tehtiin epäoikeudenmukainen vapaudenriisto 1.5 vuodeksi.


      • ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        14 Kun eksä sanoo, ettei ole minuun missään yhteydessä, sossu valehtelee, etteivät vanhemmat pysty sopimaan hoidosta. Kun lapseni hyvävointisena autossa kolme tuntia yhteensä kolme kertaa, että päiväkoti on kiinni, äiti ei suostu hoitamaan ja Toivolla olisi olisi vanhempi lähellä, otan ulos autosta 40 minuuttia tunnissa, leikimme ulkona ja annan syötävää ja pelejä autossa, käyn hakemassa tilauksen viidessä minuutissa, niin sossu valehtelee, että "on huoli siitä, että isä ottaa lapsen autoon, sinne voi tulla joku, olla kuuma tai salama voi iskeä autoon". En suostunut lopettamaan autossa pitoa (20 minuuttia kerrallaan, koska Toivo voi siellä hyvin. Siksi auto on kuuma tai ei ole turvallinen.
        15 Kun sanon, ettei lapsi voinut huonosti, sosiaalityöntekijät suuttuvat.
        16 Kun pidän lasta sylissä päiväkodin eteisessä, jotta hän rohkaistuisi jäämään ilman isää, koska hän on surullinen ekalla viikolla sinne jäämisestä, hän lopulta rohkaistuu, sanoo heippa isä ja sulkee itse oven. Päiväkodin henkilökunta seisoo vihaisesti vieressä ja tekee lastensuojeluilmoituksen. Sovin päiväkodin kanssa, että jos ulkona on toinen perhe, lähdemme heti. Sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että "isä ei osaa opettaa yhteiskunnassa toimimisen mallia"
        17 Kysyn päiväkodilta, että voinko vilkuttaa ulkoa ikkunan takaa Toivolle, jotta hän piristyisi yksin jäädessään, päiväkoti käskee vilkuttamaan aidan toiselta puolelta. Kun vilkutan aidan toiselta puolelta, päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen. Sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että "isä on jäänyt päivittäin seisoskelemaan aidan taakse", ja isän käytös hämmästyttää ja kummastuttaa päiväkodin henkilökuntaa ja vanhempia.
        18 Kiipeän päiväkodin verkkoon näyttääkseni 2-vuotiaalle Toivolle, että täällä voi leikkiä ja siitä tulee iloisempi mieli, ja se auttaa yksin jäämisen suruun. Päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen ja palaverin minulle, jossa johtaja näytti minulle kyltin, jossa näytettiin aikuisen, vanhemman ja lapsen roolit erillisinä asioina
        19 Puhun muille lapsille päiväkodin pihalla näyttääkseni Toivolle, että siellä voi leikkiä kavereiden kanssa, eikä tarvitse olla surullinen yksin jäämisestä. Päiväkoti tekee lastensuojeluilmoituksen ja sosiaalityöntekijä kirjoittaa huostaanottopäätökseen, että isä on jutellut muille lapsille. Hän vihjaa, että leikin omaa leikkiäni ja luulen olevani lapsi.
        20 Kun kerron netissä anonyymisti, miten sosiaalityöntekijä valehtelee, sossu valehtelee minun levittäneen perheen tietoja eli muuttaa aiheen hänestä minun virheekseni ja estää itsestä arvostelun.
        21 Puhuin Toivolle psykoterapeutin aikana huolettomasti ja omistautuneesti sekä ikätasoisesti ja saan hänet luottamaan isäänsä, koska meillä ei ole sellaisia ongelmia kuin muilla lastensuojeluperheillä. Siksi en kykene erottamaan omia ajatuksia ja tunteita Toivon ajatuksista tunteista. Silti psykoterapeutti sanoi meille, että ”en näe mitään ongelmaa isän ja Toivon tai äidin ja Toivon välisessä suhteessa vaan isän ja äidin” ja avosossu valehteli päätöksessä.
        22 Kieltäydyin avohuollosta, kun olin itse kutsunut avosossun käymään. Selitin huostan ”täti ei osaa, täti luulee, että isä ei ole hyvä isä”. Tein sitä myös ennen huostaanottoa ja ensimmäisen laittoman kiireellisen sijoituksen jälkeen, jotta Toivo ymmärtäisi eikä kokisi turvattomuutta. Taustalla oli se, että Toivo koki minut luotettavana ja itsensä arvostettuna. Sossu halusi, että Toivo kotiutuu. Lastensuojelun mielestä jos ei ole kunnon syytä kotoa pois viemiseen ja Toivo tietää sen, se estää sijaisperheeseen kotiutumisen. Siksi minulla on pahoja puheita ja mentalisaatiohäiriö.
        23 Yritin selittää heidän väärinkäsityksensä, joka estää heitä käskemästä minua. Siksi hän kirjasi, etten ilmeisesti kykene itsereflektioon ja joku sanoi kuulemisessa, että Teemusta huokuu jotain ja kirjattiin, ettei keskusteluissa päästä huostaanoton perusteita pidemmälle ja että vuonna 1995 nuorisopsykiatrisen hoidon jälkeen minulla ei ole ollut hoitosuhdetta tässä välissä, ihan niin kuin oirehdintaa olisi nykyäänkin. Vuonna 1994 minulla ei ollut oireita vaan minulle tehtiin epäoikeudenmukainen vapaudenriisto 1.5 vuodeksi.

        24 Sosiaalityöntekijä oli sanonut puhelimessa vihaisesti "sinne pitää sitten pakata!". Tukihenkilö haukkui automme sisällön ja sanoi, "miten te voitte olla perhekuntoutuksessa, jos teillä ei ole tavaroita!?" Ihmettelimme sitä, että miten voimme pakata, jos emme tiedä tavaroita tarvitaan. Sanoin voivani hakea tarvittavia juttuja kotoa koska tahansa. Asunto oli kalustettu. Tukihenkilö huusi "ei tämä tässä ulkona riitelemällä parane!". Sanoin perhekuntoutuksen hoitajalle, että älä huuda meille. Sisällä Toivolla oli kakkahätä ja ihmettelimme, että hoidetaanko tämä potalla vai pöntöllä. Emme tienneet missä potta on. Tukihenkilöt huusivat minulle "nyt vie Toivon sinne kakkaamaan". Nauroi käsi kasvoilla ja sanoin Toivolle, "no tehdäänpäs tämä nyt näin" ja menimme vessaan. Tukihenkilöt ilmoittivat lastensuojelulle, että "isän kanssa ei voida tehdä mitään". Sosiaalityöntekijä kielsi minulta perhekuntoutuksen ja sain nähdä Toivoa tunnin päivässä. Ramppasin sinne aamiaisen kanssa joka aamu

        25 Keväällä 2022 leikkasin rajoituspäätöksen aikana valvotussa tapaamisessa kerran kuukaudessa kanaa kotoa tuomillani saksilla. Toivo istui samassa pöydässä. Valvoja huusi "nyt laitat ne sakset piiloon". Sanoin valvovani saksien käyttöä syödessä, joten älä ole huolissasi. Leikkaan aina kanaa lounaalla saksilla kotona. Tukihenkilö ilmoitti sosiaalityöntekijälle.
        26 Toin kotoa Stigan ja pyysin luvan työntää Toivoa siinä viereisellä kentällä. Sain luvan. Halusin toimia isänä ja jakaa kokemuksia lapseni kanssa ja pidän huostaanottoa perusteettomana ja rajoittavana. Siksi järjestän paljon tekemistä tapaamisille. Työnsin Toivoa kentällä liikkeelle ekaa kertaa hiukan rajusti ja huudahdin. Valvojat kuuntelivat matkan päässä. Otin videoklipin, jossa kerroin Toivolle, että "täti luulee minun olevan huono isä. Minun pitää todistaa tädille olevani hyvä isä. Siksi sinä et saa tulla kotiin". Toivo otti tilanteen keskusteluna ja jakoi videossa mielipiteen, että sijoituspaikan setä "ei ole kiva". Lähetin videon sosiaalityöntekijälle näyttääkseni, kuinka hyvin minulla ja Toivolla menee. Hän oli väittänyt huostaanottopäätöksessä asioita ja tahdoin todistaa ne vääriksi. Sosiaalityöntekijä teki rajoituspäätöksen, jossa hän väitti minulla olevan ikätason vastaista puhetta.

        27 Yhdessä valvotussa tapaamisessa olimme normaalisti koko ajan. Tukihenkilöt sanovat aina "sinulla ja Toivolla meni tosin hyvin". Lopussa tein asian, jota tietoni mukaan sosiaalityöntekijä vääristää mielenterveysongelmaksi, vaikka se on todella mielipiteenilmaus. Tein sen lopussa siksi, että hyvä tapaaminen todistaisi sen, etten minä ole sairas. Otin kakun esiin ja sanoin Toivolle "tämä on kotoa lähdön juhla. Yleensä sinä lähdet kotoa 18-vuotiaana, mutta nyt kun olet lähtenyt näin aikaisin, niin tässä on kakku. Minä olen hyvä ja isä ja sinä olet hyvä poika. Täti luulee, etten minä ole hyvä isä". Valvojat sanoivat, että "nyt ei ehkä kannattaisi puhua lapselle noin". Toisessa valvotussa tapaamisessa valvoja sanoi minulle "varo ettei tule häiriökäyttäytymistä". Tämä on oikein, koska se sanoittaa isästä erottamisen ja edustaa isän ja Toivon välistä luottamusta, kannustusta ajatteluun ja ymmärrykseen pelon ja surun sijaan. Toivo on reagoinut siihen tarkoitetulla tavalla eli kertomalla siitä, miten joku ei ole kivaa. Se on sosiaalityöntekijän syytä. Vastasin valvojille, että "en tee enää mitä te käskette. Minä toimin oikein enkä tarvitse holhousta". Tästä hyvästä sosiaalityöntekijä poisti viikko-oikeuteni ja antoi kahden kuukauden rajoituspäätöksen

        28 Hain sijaishuollon lopetusta ja tarjosin kirjallisesti isän ja äidin kykyää sopia yhdessä lapsen hoidosta. Huostaanottoa ennen me sovimme äidin kanssa hoidosta viereisissä taloissa. Meillä oli "isän pensasaita", jota kautta Toivo tuotiin. Näin Toivo pääsisi äidille ja isälle tarpeen mukaan päivän mittaan, eikä äidin hirmumuutokset haittaisi Toivon kasvua ja kehitystä. Tein oikein ja korjasin äidin aiheuttamia olosuhteita. Äiti kielsi minua käymästä töissä ja uhkasi jättää Toivon yksin. Tarjosin silti sopimusta Toivon hoidosta, mutta siihen piti sosiaalityöntekijän vastata. Sosiaalityöntekijä valehteli, että Toivon vaihdot ovat turvattomia, ja että minä en ole onnistunut missään.
        29 Hain sijaishuollon lopetusta uudelleen. Lopetimme yhteydenpidon äidin kanssa aiemmin. Äiti vastasi sosiaalityöntekijälle, ettei ole ollut missään tekemisissä kanssani. Silti me voisimme palata samaan tilanteeseen, jossa olimme ennen huostaanottoa, koska uskon äidin suostuvan vuoroihin nyt, kun uhkana on huostaanotto. Sosiaalityöntekijä kirjoitti, että emme kykene sopimaan äidin kanssa lapsenhoidosta.
        30 En vastannut kuulemiseen ja löin sossulle luurin korvaan. Sosiaalityöntekijä teki valheilla perustellut jaksamispäätöksen


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­­­N­­­y­­­m­­f­­o­­m­­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18270177

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Poliittinen tarkoittaa sitä, että työntekijä on päätöksentekijä ja päätös koskee toisten ihmisen oikeuksia. Päätös ei siis koske huolta tai tukea vaan valtaa. Se riippuu tottelusta

      Sosiaalityöntekijä problematisoi normaaleja asioita saadaakseen valtaa vanhempaa vastaan. Lapsi on välikappaleena

    • Sossu voi halutessaan teeskennellä, että me olemme tosi epävakaita. Kukaan ei tarkasta vointiamme ja eristyspäätös jatkuu. Jos menemme todistamaan voivamme hienosti, tarkastaja sanoo haluavansa seurata meitä. Silloin olemme jo kontrollissa, jonka puutteen vuoksi sossu teeskentelee. Hyvävointisuus ei johda rangaistusten purkuun. Siihen johtaa oman vajavuuden sisäistäminen, tottuminen ja kontrollin toivottaminen avoimesti tervetulleeksi elämäänsä

      • Anonyymi

        Ajattelin tästä asiasta että jos minulla olisi sellainen tilanne niin jossain on syy minkätähden. Yleensä sossu tulee mukaan kuvioihin . Sitä voisi ajatella


    • Anonyymi

      Jos kerran tiedät, mistä sossun kanssa kiikastaa ja mikä siihen olisi ratkaisu, niin miksi et alistu heidän tahtoonsa? Onko sinulle todellakin tärkeämpää olla mielestäsi oikeassa kuin se, että saisit olla isä pojallesi?

      • Anonyymi

        Teemu ei alistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teemu ei alistu.

        Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa, työpaikkaa, poliittisen puolueen, harrastusryhmän tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta tai lapsensa huoltajuutta, ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa, työpaikkaa, poliittisen puolueen, harrastusryhmän tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta tai lapsensa huoltajuutta, ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.

        Eihän se näin voi olla. Kohta tulee Teemu heittämään tähän tekstiseinän, jossa hän selittää monimutkaisen filosofisen jargonin keinoin kuinka kaikki paitsi hänen omat defenssinsä ovat "kehäpäätelmää", "yritys romuttaa uskottavuuteni", "pelkkä ad hominem", "autoritääristä diktatuuria".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Teemu ei alistu.

        Eihän lastensuojelu alista ketään vaan antaa tukea, tekee yhteistyötä ja turvaa lapsen edun. Huostaanottoja tehdään vain huolen vallitsessa

        Sanon Toivolle, että täti ei osaa. Toivo tietää sen, että lastensuojelu alistaa, valehtelee ja riistää häneltä isän ilman syytä. Kun hän kasvaa, hän ymmärtää sen syvällisemmin. Ikätason mukaista on kutsua sitä osaamiseksi


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Eihän lastensuojelu alista ketään vaan antaa tukea, tekee yhteistyötä ja turvaa lapsen edun. Huostaanottoja tehdään vain huolen vallitsessa

        Sanon Toivolle, että täti ei osaa. Toivo tietää sen, että lastensuojelu alistaa, valehtelee ja riistää häneltä isän ilman syytä. Kun hän kasvaa, hän ymmärtää sen syvällisemmin. Ikätason mukaista on kutsua sitä osaamiseksi

        Sinun pitäisi jo totella sosiaaliviranomaista ja pelata heidän säännöillään. Tällä menolla Toivo ei tule koskaan kotiin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa, työpaikkaa, poliittisen puolueen, harrastusryhmän tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta tai lapsensa huoltajuutta, ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.

        Eli sinusta koulutus, työelämä, politiikka, harrastussseurat, ihmissuhteet ja lapsen huoltajuus ovat alistussuhteita

        Ja olet huomannut, etten alistu.

        Hyvä logiikka

        Useissa paikoissa alistaminen ei ole pääasia, mutta minulle se on. Silloin paikkojen ok asiat joutuvat syrjään ja riippuvat alistamisen kieltämisestä. Epäpätevät, simppelit ja autoritaarisesti käyttäytyvät esimiehet eivät näe omaa alistamistaan vaan ainoastaan käytökseni, joka johtuu alistamisen kokemuksesta. He syrjivät minua, koska he attribuoivat ennakkoluulonsa huonosta työntekijästä minuun siksi, etten ole niin kuin muut.

        Ihmissuhteeni taas päättyi siksi, että naisella oli omia intressejä. Hän ei ollut sitoutunut. Hän ei kyennyt hoitamaan kotia ja minä ojensin häntä sellaisella auktoritatiivisella otteella, johon ei liity väkivaltaa. Se ei johdu siitä, etten minä kykene sopeutumaan.

        Lapseni huoltajuus on säilyttävä siksi, että lapseni voi hyvin. Lastensuojeluviranomaiset valehtelevat hänen voivan huonosti siksi, että minun ja heidän välinen suhde on huono. Minua ei voi rangaista, jos en aiheuta lapselleni haittaa. Minulla ei ole mitään tunnontuskia tämän asian kanssa ja laki on puolellani. Olen täällä kertomassa totuuden siitä huolimatta, että sinä stalkkaat minua

        Yksinkertainen sosiaalinen tilanne tarkoittaa sitä, että kiellät tekemästi alistamisen. Minä taas voin kokea sen eri tavalla.

        Löin kassaneitiä 20 vuotta sitten ja se on sinusta yksinkertainen tilanne, josta päätit paimentaa minua ikuisesti. Meillä oli puhetta alistamisesta ja hän eskaloi tilanteen. Lyöminen oli väärin ja minun olisi pitänyt tehdä kirjallinen valitus niin kuin lastensuojelusta. Jos en olisi oppinut mitään, mitä luulet minun tehneen nyt, kun lapseni oikeasti kärsii vääryydestä? Tunteeni sanovat asioita, jotka eivät ole laillisia, mutta olen liikkeellä kirjallisesti.

        Matkanteko liikenteessä on taas ennakkoluulosi, joka perustuu tähän vainoosi minua vastaan ja jota yllyttää minun julkisuudessa olemiseni. Sinusta minun pitäisi vain hävetä. Koska en selviä "yksinkertaisista sosiaalisista tilanteista", on liikennekin minulle kenties vaikeaa. Valehtelija


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eihän se näin voi olla. Kohta tulee Teemu heittämään tähän tekstiseinän, jossa hän selittää monimutkaisen filosofisen jargonin keinoin kuinka kaikki paitsi hänen omat defenssinsä ovat "kehäpäätelmää", "yritys romuttaa uskottavuuteni", "pelkkä ad hominem", "autoritääristä diktatuuria".

        Kehäpäätelmä on aina todistettava. Sinä taas väität kehäpäätelmän väitteet osoitukseksi luonteeni viasta kertomatta, miten kehäpäätelmää ei ole tehty.

        Hallinto-oikeus ei myöskään kuulemani mukaan "koske sosiaalityöntekijää vaan lasta", joten vanhemman pitäisi lääkärinlausunnon lisäksi todistaa, että lapsi ei voi huonosti. Syyttömyyden todistelu on kehäpäätelmä, koska minut oletetaan syylliseksi huolen aiheuttamiseen siksi, että virkamies on huolissaan.

        Lakitieteessä sen nimi on

        What do you call innocent until proven guilty?
        A presumption of innocence means that any defendant in a criminal trial is assumed to be innocent until they have been proven guilty. As such, a prosecutor is required to prove beyond a reasonable doubt that the person committed the crime if that person is to be convicted.

        Lastensuojelu tekee 15 vuoden vankeusrangaistuksia huolen perusteella.

        Koska sinulle taas kaikenlainen todistaminen on turhaa vänkäämistä ja sosiaalityöntekijöiden auktoriteettia ei saa haastaa, niin sinä olet demokratian vastainen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinun pitäisi jo totella sosiaaliviranomaista ja pelata heidän säännöillään. Tällä menolla Toivo ei tule koskaan kotiin.

        Sosiaaliviranomainen valehteli Toivon sijaishuollon syyt. Ei hän lopeta valehtelua siksi, että tottelen häntä. Etkö sinä tajua yksinkertaista asiaa


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Sosiaaliviranomainen valehteli Toivon sijaishuollon syyt. Ei hän lopeta valehtelua siksi, että tottelen häntä. Etkö sinä tajua yksinkertaista asiaa

        "Ei hän lopeta valehtelua siksi, että tottelen häntä. "
        Ei varmaan lopetakaan, mutta aina on 1% todennäköisyys että lopettaakin. Et ole vielä kokeillut tuota polkua, joten et voi koskaan olla absoluuttisen varma siitä. Kaiken muun olet kokeillut.


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Eli sinusta koulutus, työelämä, politiikka, harrastussseurat, ihmissuhteet ja lapsen huoltajuus ovat alistussuhteita

        Ja olet huomannut, etten alistu.

        Hyvä logiikka

        Useissa paikoissa alistaminen ei ole pääasia, mutta minulle se on. Silloin paikkojen ok asiat joutuvat syrjään ja riippuvat alistamisen kieltämisestä. Epäpätevät, simppelit ja autoritaarisesti käyttäytyvät esimiehet eivät näe omaa alistamistaan vaan ainoastaan käytökseni, joka johtuu alistamisen kokemuksesta. He syrjivät minua, koska he attribuoivat ennakkoluulonsa huonosta työntekijästä minuun siksi, etten ole niin kuin muut.

        Ihmissuhteeni taas päättyi siksi, että naisella oli omia intressejä. Hän ei ollut sitoutunut. Hän ei kyennyt hoitamaan kotia ja minä ojensin häntä sellaisella auktoritatiivisella otteella, johon ei liity väkivaltaa. Se ei johdu siitä, etten minä kykene sopeutumaan.

        Lapseni huoltajuus on säilyttävä siksi, että lapseni voi hyvin. Lastensuojeluviranomaiset valehtelevat hänen voivan huonosti siksi, että minun ja heidän välinen suhde on huono. Minua ei voi rangaista, jos en aiheuta lapselleni haittaa. Minulla ei ole mitään tunnontuskia tämän asian kanssa ja laki on puolellani. Olen täällä kertomassa totuuden siitä huolimatta, että sinä stalkkaat minua

        Yksinkertainen sosiaalinen tilanne tarkoittaa sitä, että kiellät tekemästi alistamisen. Minä taas voin kokea sen eri tavalla.

        Löin kassaneitiä 20 vuotta sitten ja se on sinusta yksinkertainen tilanne, josta päätit paimentaa minua ikuisesti. Meillä oli puhetta alistamisesta ja hän eskaloi tilanteen. Lyöminen oli väärin ja minun olisi pitänyt tehdä kirjallinen valitus niin kuin lastensuojelusta. Jos en olisi oppinut mitään, mitä luulet minun tehneen nyt, kun lapseni oikeasti kärsii vääryydestä? Tunteeni sanovat asioita, jotka eivät ole laillisia, mutta olen liikkeellä kirjallisesti.

        Matkanteko liikenteessä on taas ennakkoluulosi, joka perustuu tähän vainoosi minua vastaan ja jota yllyttää minun julkisuudessa olemiseni. Sinusta minun pitäisi vain hävetä. Koska en selviä "yksinkertaisista sosiaalisista tilanteista", on liikennekin minulle kenties vaikeaa. Valehtelija

        Jos joku tuntematon heittelee omaa logiikkaansa tänne, miksi väität hänen stalkkaavan sinua ? Jokin järki mukaan..
        Sanot, ettet alistu ja silti luulet jonkun stalkkaavan, jokin ristiriita tuossa on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku tuntematon heittelee omaa logiikkaansa tänne, miksi väität hänen stalkkaavan sinua ? Jokin järki mukaan..
        Sanot, ettet alistu ja silti luulet jonkun stalkkaavan, jokin ristiriita tuossa on.

        Koska hän vainoaa minua kaikissa Suomi24-keskusteluissa, ottaa muistiostaan viitteitä 20 vuotta vanhoihin Suomi24-viesteihini

        "Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa (Rovaniemen yliopisto 2009, ESPA 2001), työpaikkaa, poliittisen puolueen (Vasemmistonuoret 2003) , harrastusryhmän (rugby 2002) tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta (avioero 2021) tai lapsensa huoltajuutta (2021), ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa (löin myyjää 2003) tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.

        Silti sinä vedät johtopäätöksen käyttämäni stalkkaamistermin turhuudesta ja järkeni puutteesta.

        Sinä voit anonyymina olla sama stalkkaaja


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Koska hän vainoaa minua kaikissa Suomi24-keskusteluissa, ottaa muistiostaan viitteitä 20 vuotta vanhoihin Suomi24-viesteihini

        "Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa (Rovaniemen yliopisto 2009, ESPA 2001), työpaikkaa, poliittisen puolueen (Vasemmistonuoret 2003) , harrastusryhmän (rugby 2002) tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta (avioero 2021) tai lapsensa huoltajuutta (2021), ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa (löin myyjää 2003) tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.

        Silti sinä vedät johtopäätöksen käyttämäni stalkkaamistermin turhuudesta ja järkeni puutteesta.

        Sinä voit anonyymina olla sama stalkkaaja

        Mitä Manchesterissa tapahtui?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku tuntematon heittelee omaa logiikkaansa tänne, miksi väität hänen stalkkaavan sinua ? Jokin järki mukaan..
        Sanot, ettet alistu ja silti luulet jonkun stalkkaavan, jokin ristiriita tuossa on.

        Kuten näit Manchester 2008


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Manchesterissa tapahtui?

        Huostaanoton tarkoitus ei ole varmistaa, että vanhempi pärjää muun yhteiskunnan kanssa vaan laki sanoo, että lapsen täytyy voida huonosti.

        Lastensuojeluvirasto taas saa tehdä arvion ja sijaishuoltopäätöksen, jossa se valehtelee lapsen voivan huonosti, vaikka niin hän voi hyvin. Nimetön stalkkaaja Suomi24:ssä ja Ylilaudalla on rikollinen valehtelija ja kiusaaja, joka käyttää muussa yhteiskunnassa tapahtuneita konflikteja 20 vuotta sitetn tekosyynä lapseni huostaanotolle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Ei hän lopeta valehtelua siksi, että tottelen häntä. "
        Ei varmaan lopetakaan, mutta aina on 1% todennäköisyys että lopettaakin. Et ole vielä kokeillut tuota polkua, joten et voi koskaan olla absoluuttisen varma siitä. Kaiken muun olet kokeillut.

        Miten sinä voisit istua siellä ja katsoa, kun sosiaalityöntekijä tekee sinusta valheita? Mikään tekosi ei muuta valehtelua, jota virasto tekee siksi, että he haluavat sinun istuvan siellä. He eivät pelkästään halua tottelua vaan kasvatusta. Sinun pitäisi sisäistää arvot, joita he kannattavat ja ohjata itseäsi valvomatta niiden mukaan. Sitten lapsen pahoinvoinnin tekaisu loppuu. Toisaalta sosiaalityöntekijät voivat keksiä, että olet vielä sairas istuttuasi ja toteltuasi heitä, koska heillä on ennakkoluulo sopivuudestasi lapsesi elämään, vaikka lapsesi pitää sinusta ja voi aina hyvin. Samalla menetät koko lapsesi kasvatuksen ja elämän aikuisuuteen asti. Saat nähdä lasta pakkovalvonnassa harvoin. Lapsemme äiti mielistelee heitä, eli tottelee ja odottaa huostaanoton loppuvan. Hänellä ei ole niitä terveyshuolia, joita he keksivät. Äiti on jo huomannut, ettei hän saa kasvattaa Toivoa, Toivoa kotiin eikä huostaanottoa pois siksi, että minä en tottele lastensuojelua.

        Ja sitten haluat minun vain olevan siellä ja toivoa, että saan oikeuksia joskus.


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Miten sinä voisit istua siellä ja katsoa, kun sosiaalityöntekijä tekee sinusta valheita? Mikään tekosi ei muuta valehtelua, jota virasto tekee siksi, että he haluavat sinun istuvan siellä. He eivät pelkästään halua tottelua vaan kasvatusta. Sinun pitäisi sisäistää arvot, joita he kannattavat ja ohjata itseäsi valvomatta niiden mukaan. Sitten lapsen pahoinvoinnin tekaisu loppuu. Toisaalta sosiaalityöntekijät voivat keksiä, että olet vielä sairas istuttuasi ja toteltuasi heitä, koska heillä on ennakkoluulo sopivuudestasi lapsesi elämään, vaikka lapsesi pitää sinusta ja voi aina hyvin. Samalla menetät koko lapsesi kasvatuksen ja elämän aikuisuuteen asti. Saat nähdä lasta pakkovalvonnassa harvoin. Lapsemme äiti mielistelee heitä, eli tottelee ja odottaa huostaanoton loppuvan. Hänellä ei ole niitä terveyshuolia, joita he keksivät. Äiti on jo huomannut, ettei hän saa kasvattaa Toivoa, Toivoa kotiin eikä huostaanottoa pois siksi, että minä en tottele lastensuojelua.

        Ja sitten haluat minun vain olevan siellä ja toivoa, että saan oikeuksia joskus.

        Joo mutta nykyisellä taktiikallasi et voita heitä. Heillä on kyseenalaistamaton valta toimia näin. Toivo on ollut pois kotoa 4 vuotta etkä ole edistynyt. On aika kokeilla valheiden hyväksyntää.


      • Anonyymi

        Tottelu on asia mitä pitää jatkaa ja sen pitää olla taukoamatonta. Sitten heillä ei ole mitään mistä valehdella enää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tottelu on asia mitä pitää jatkaa ja sen pitää olla taukoamatonta. Sitten heillä ei ole mitään mistä valehdella enää.

        Päin vastoin. Jos he voivat, he valehtelevat uusia juttuja, vaikka tottelen edellisiä. He eivät halua minun olevan vanhempi. Et voi toimia noin rikollisen kanssa


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Miten sinä voisit istua siellä ja katsoa, kun sosiaalityöntekijä tekee sinusta valheita? Mikään tekosi ei muuta valehtelua, jota virasto tekee siksi, että he haluavat sinun istuvan siellä. He eivät pelkästään halua tottelua vaan kasvatusta. Sinun pitäisi sisäistää arvot, joita he kannattavat ja ohjata itseäsi valvomatta niiden mukaan. Sitten lapsen pahoinvoinnin tekaisu loppuu. Toisaalta sosiaalityöntekijät voivat keksiä, että olet vielä sairas istuttuasi ja toteltuasi heitä, koska heillä on ennakkoluulo sopivuudestasi lapsesi elämään, vaikka lapsesi pitää sinusta ja voi aina hyvin. Samalla menetät koko lapsesi kasvatuksen ja elämän aikuisuuteen asti. Saat nähdä lasta pakkovalvonnassa harvoin. Lapsemme äiti mielistelee heitä, eli tottelee ja odottaa huostaanoton loppuvan. Hänellä ei ole niitä terveyshuolia, joita he keksivät. Äiti on jo huomannut, ettei hän saa kasvattaa Toivoa, Toivoa kotiin eikä huostaanottoa pois siksi, että minä en tottele lastensuojelua.

        Ja sitten haluat minun vain olevan siellä ja toivoa, että saan oikeuksia joskus.

        Tavallinen juttu sinänsä aina sanoa että virastot valehtelevat. Heillä ei ole mitään syytä valehdella kenellekkää. , ja eivät ilman asiaa edes ottamassa huostaan ketään.
        Silloin kun ihminen näkee ainoastaan oman itsensä ainoana oikeana ja väheksyy kaikkea mitä yhteiskunta pitää sisällään , on aika katsoa ettei lapsi saa väärää kuvaa maailmasta että tädit muka valehtelevat , mielestäni aika selvä juttu miksi sosiaalihuolto on mukana kuvassa.
        Kukaan meistä vanhemmista ei omista lastaan mitenkään , ja jos jotain poikkeavaa on tapahtunut niin se on lastensuojelun velvollisuus katsoa lapsen parasta . Oli sitä olevinaan omasta mielestään miten hyvä tahansa äitinä tai isänä .


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Koska hän vainoaa minua kaikissa Suomi24-keskusteluissa, ottaa muistiostaan viitteitä 20 vuotta vanhoihin Suomi24-viesteihini

        "Se on tullut huomattua. Siksi Teemu ei pysty säilyttämään yhtäkään opiskelupaikkaa (Rovaniemen yliopisto 2009, ESPA 2001), työpaikkaa, poliittisen puolueen (Vasemmistonuoret 2003) , harrastusryhmän (rugby 2002) tai muun yhdistyksen jäsenyyttä, ihmissuhdetta (avioero 2021) tai lapsensa huoltajuutta (2021), ja yksinkertaisetkin sosiaaliset tilanteet kuten kaupassa (löin myyjää 2003) tai virastossa asioiminen tai vaikkapa matkanteko liikenteessä tuottavat jatkuvasti konflikteja ympäristön kanssa, mutta tärkeintähän onkin se, ettei alistu.

        Silti sinä vedät johtopäätöksen käyttämäni stalkkaamistermin turhuudesta ja järkeni puutteesta.

        Sinä voit anonyymina olla sama stalkkaaja

        No onnekseni, sekä sinun onneksesi, en stalkkaile yhtään ketään, omassa elämässä on ihan riittämiin.
        Kirjoitin vain " jokin järki mukaan ", en väittänyt, että sinulta puuttuisi järki. Kenties viittasin siihen, että sitä järkeä on lupa käyttää.
        Mutta tiedätkö ihan kaiken lastensuojelusta ja sossuista, vai onko osa pelkkää luuloa ?
        Joskus olisi hyvä itsekin joissain asioissa vähän joustaa, se voisi helpottaa asioiden hoitumista.


    • "Mitä Manchesterissa tapahtui"?

      Huostaanoton tarkoitus ei ole varmistaa, että vanhempi pärjää muun yhteiskunnan kanssa vaan laki sanoo, että lapsen täytyy voida huonosti.

      Lastensuojeluvirasto taas saa tehdä arvion ja sijaishuoltopäätöksen, jossa se valehtelee lapsen voivan huonosti, vaikka niin hän voi hyvin. Nimetön stalkkaaja Suomi24:ssä ja Ylilaudalla on rikollinen valehtelija ja kiusaaja, joka käyttää muussa yhteiskunnassa tapahtuneita konflikteja 20 vuotta sitetn tekosyynä lapseni huostaanotolle.

      • Anonyymi

        Älä suutu. En tiedä edes mitä Manchesterissa tapahtui. Kiinnostaa kyllä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Älä suutu. En tiedä edes mitä Manchesterissa tapahtui. Kiinnostaa kyllä.

        Huostaanottopäätöksessä luki, että vuonna 1996 päättynyt nuorisopsykiatrinen hoito ei ole jatkunut tässä välissä.

        Kuten Manchester 2008, leimaavat minua ongelmaiseksi, joka ei kuulu lapsen vointiin. Lastensuojeluviraston tehtävä ei ole arvioida yhteiskunnassa pärjäämistä. Lapsen kasvu ja kehitys ei voi vaarantua siksi, että minä en pärjää yhteiskunnassa, koska kasvu ja kehitys ovat tulevaisuuden asioita. Lastensuojelun tehtävä on suojelu todellisilta virheiltä eikä rankaisu riskeistä.

        Häiritsemällä tätä avausta Suomi24:ssä sinä oikeutat vainoa, jota teet netissä ja jota lastensuojeluvirasto tekee huostaanotoissa. Tyydytät ennakkoluulojasi, joiden vuoksi uskot minun olevan haitallinen omalle läheiselleni. Tähän huostaanotto perustuu ja sosiaalityöntekijän toiminta. Minulla on Suomessa oikeus omiin lapsiini, vaikka en olisi sosiaalisesti hyväksytty. Ongelma ei ole yhteiskunta vaan oikeasti tapahtuneet lapsen oireet. Huostaanotto perusteltiin minun yhteiskunnallisella asemallani eikä lapsen voinnilla.

        Minä haastan kaikki viranomaiset oikeuteen huostaanotosta, jonka he tekivät huolimatta siitä, että Toivo voi hyvin.

        Kutsun kaikki suomalaiset lastensuojelun uhrit haastamaan lastensuojelun oikeuteen siitä, että teidän lapsenne on viety tilanteessa, jossa lapsi ei voi huonosti.


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Huostaanottopäätöksessä luki, että vuonna 1996 päättynyt nuorisopsykiatrinen hoito ei ole jatkunut tässä välissä.

        Kuten Manchester 2008, leimaavat minua ongelmaiseksi, joka ei kuulu lapsen vointiin. Lastensuojeluviraston tehtävä ei ole arvioida yhteiskunnassa pärjäämistä. Lapsen kasvu ja kehitys ei voi vaarantua siksi, että minä en pärjää yhteiskunnassa, koska kasvu ja kehitys ovat tulevaisuuden asioita. Lastensuojelun tehtävä on suojelu todellisilta virheiltä eikä rankaisu riskeistä.

        Häiritsemällä tätä avausta Suomi24:ssä sinä oikeutat vainoa, jota teet netissä ja jota lastensuojeluvirasto tekee huostaanotoissa. Tyydytät ennakkoluulojasi, joiden vuoksi uskot minun olevan haitallinen omalle läheiselleni. Tähän huostaanotto perustuu ja sosiaalityöntekijän toiminta. Minulla on Suomessa oikeus omiin lapsiini, vaikka en olisi sosiaalisesti hyväksytty. Ongelma ei ole yhteiskunta vaan oikeasti tapahtuneet lapsen oireet. Huostaanotto perusteltiin minun yhteiskunnallisella asemallani eikä lapsen voinnilla.

        Minä haastan kaikki viranomaiset oikeuteen huostaanotosta, jonka he tekivät huolimatta siitä, että Toivo voi hyvin.

        Kutsun kaikki suomalaiset lastensuojelun uhrit haastamaan lastensuojelun oikeuteen siitä, että teidän lapsenne on viety tilanteessa, jossa lapsi ei voi huonosti.

        "Huostaanottopäätöksessä luki, että vuonna 1996 päättynyt nuorisopsykiatrinen hoito ei ole jatkunut tässä välissä. "

        Mutta tarkoittaako tuo suoraan, että tämä olisi ollut huostaanottopäätöksen perusteena? Ehkä he vain totesivat sen neutraalisti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Huostaanottopäätöksessä luki, että vuonna 1996 päättynyt nuorisopsykiatrinen hoito ei ole jatkunut tässä välissä. "

        Mutta tarkoittaako tuo suoraan, että tämä olisi ollut huostaanottopäätöksen perusteena? Ehkä he vain totesivat sen neutraalisti.

        Huostaanottopäätös on täynnä samanlaisia arvioita, jotka eivät viittaa Toivon huonoon hoitoon.


      • ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Huostaanottopäätös on täynnä samanlaisia arvioita, jotka eivät viittaa Toivon huonoon hoitoon.

        Huostaanottopäätöksessä valehdellaan, että "Toivo reagoi rajaamiseen huonosti", "Toivo kieltäytyy syömästä", "Toivo on omaehtoinen", "Toivo on alipainoinen"


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Huostaanottopäätös on täynnä samanlaisia arvioita, jotka eivät viittaa Toivon huonoon hoitoon.

        Isän kunto, käytös ja yleinen habitus on selvästi ollut se pääasia huostaanottopäätöksessäsi. Sinun argumenttisi on se, että se ei näy Toivon hyvinvoinnissa.
        Ongelma on kuitenkin siinä, että jos isällä on valtavia ongelmia, niin se voi myöhemmin ilmetä kasvatuksessa vaikka lapsi voisikin tänään hyvin. Ongelma on siis spekulatiivinen. Mutta valitettavasti spekulatiiviset ongelmat ovat Suomessa perusteita huostaanotolle. Miksi? Uskoakseni kyse on ihan todennäköisyyslaskennasta. Lapselle tulee todennäköisesti vähemmän ongelmia normaalin isän kuin mysteeri-isän kanssa. Valtio on rahaa tuottava yritys, jonka tuotteita ihmiset ovat. Valtio pitää lapsia vähän kuin sijoituksina ja tekee laskelmat, miten lapsesta saadaan veroja maksava huippuyksilö mahdollisimman todennäköisesti. Sinun kohdallasi on todettu, että lapsesta tulee sopeutunut veronmaksaja todennäköisemmin toisessa perheessä. Tämä kanssa et voi sinäkään olla eri mieltä, koska tilastojen mukaan sosiaalinen status periytyy hyvin todennäköisesti, eli jos isä on työtön kilpapyöräilijä melkein 45-vuotiaana, niin Toivosta tulee hyvin mahdollisesti myöskin työtön kilpapyöräilijä. Tämä ei missään mielessä tarkoita, etteikö sinulla olisi oikeus omaan lapseesi. Minun mielestä luusereillakin on oikeus omaan lapseensa, itsehän sen on tehnyt. Mutta me eletään raadollisessa, kapitalistisessa järjestelmässä jossa lapsi on tuote, jonka kuuluu suorittaa yliopisto ennenkö täyttää 25v ja perustaa oma perhe ennen 30 ikävuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isän kunto, käytös ja yleinen habitus on selvästi ollut se pääasia huostaanottopäätöksessäsi. Sinun argumenttisi on se, että se ei näy Toivon hyvinvoinnissa.
        Ongelma on kuitenkin siinä, että jos isällä on valtavia ongelmia, niin se voi myöhemmin ilmetä kasvatuksessa vaikka lapsi voisikin tänään hyvin. Ongelma on siis spekulatiivinen. Mutta valitettavasti spekulatiiviset ongelmat ovat Suomessa perusteita huostaanotolle. Miksi? Uskoakseni kyse on ihan todennäköisyyslaskennasta. Lapselle tulee todennäköisesti vähemmän ongelmia normaalin isän kuin mysteeri-isän kanssa. Valtio on rahaa tuottava yritys, jonka tuotteita ihmiset ovat. Valtio pitää lapsia vähän kuin sijoituksina ja tekee laskelmat, miten lapsesta saadaan veroja maksava huippuyksilö mahdollisimman todennäköisesti. Sinun kohdallasi on todettu, että lapsesta tulee sopeutunut veronmaksaja todennäköisemmin toisessa perheessä. Tämä kanssa et voi sinäkään olla eri mieltä, koska tilastojen mukaan sosiaalinen status periytyy hyvin todennäköisesti, eli jos isä on työtön kilpapyöräilijä melkein 45-vuotiaana, niin Toivosta tulee hyvin mahdollisesti myöskin työtön kilpapyöräilijä. Tämä ei missään mielessä tarkoita, etteikö sinulla olisi oikeus omaan lapseesi. Minun mielestä luusereillakin on oikeus omaan lapseensa, itsehän sen on tehnyt. Mutta me eletään raadollisessa, kapitalistisessa järjestelmässä jossa lapsi on tuote, jonka kuuluu suorittaa yliopisto ennenkö täyttää 25v ja perustaa oma perhe ennen 30 ikävuotta.

        Teemun pitäisi totella.


      • Anonyymi

        Miten lapsi voisi voida hyvin, jos vanhempi/vanhemmat eivät sopeudu yhteiskuntaan ?


      • Anonyymi
        ajatuksetovatilmaisia kirjoitti:

        Huostaanottopäätöksessä luki, että vuonna 1996 päättynyt nuorisopsykiatrinen hoito ei ole jatkunut tässä välissä.

        Kuten Manchester 2008, leimaavat minua ongelmaiseksi, joka ei kuulu lapsen vointiin. Lastensuojeluviraston tehtävä ei ole arvioida yhteiskunnassa pärjäämistä. Lapsen kasvu ja kehitys ei voi vaarantua siksi, että minä en pärjää yhteiskunnassa, koska kasvu ja kehitys ovat tulevaisuuden asioita. Lastensuojelun tehtävä on suojelu todellisilta virheiltä eikä rankaisu riskeistä.

        Häiritsemällä tätä avausta Suomi24:ssä sinä oikeutat vainoa, jota teet netissä ja jota lastensuojeluvirasto tekee huostaanotoissa. Tyydytät ennakkoluulojasi, joiden vuoksi uskot minun olevan haitallinen omalle läheiselleni. Tähän huostaanotto perustuu ja sosiaalityöntekijän toiminta. Minulla on Suomessa oikeus omiin lapsiini, vaikka en olisi sosiaalisesti hyväksytty. Ongelma ei ole yhteiskunta vaan oikeasti tapahtuneet lapsen oireet. Huostaanotto perusteltiin minun yhteiskunnallisella asemallani eikä lapsen voinnilla.

        Minä haastan kaikki viranomaiset oikeuteen huostaanotosta, jonka he tekivät huolimatta siitä, että Toivo voi hyvin.

        Kutsun kaikki suomalaiset lastensuojelun uhrit haastamaan lastensuojelun oikeuteen siitä, että teidän lapsenne on viety tilanteessa, jossa lapsi ei voi huonosti.

        Kasvu ja kehitys eivät ole tulevaisuuden asioita, ne tapahtuvat ihan koko ajan, jo lapsuudesta alkaen. Ja elämän loppuun asti jokaisen kohdalla. Niitä ei voi siirtää tulevaisuuteen.


    • Miten sosiaalityöntekijä valehteli lapseni huostaanottopäätöksessä

      • Anonyymi

        Teemu, joskus videoillasi piilotat silmäsi siristämällä niitä. Voitko selittää mikä on tämän toiminnon funktio?


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      27
      2039
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1465
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1445
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      109
      1186
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1149
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      755
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      276
      720
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    Aihe