Todiste että Jumala on olemassa...

Anonyymi-ap

Maailmassa on selvästi nähtävillä sääntö: jos on olemassa maailma, sen on aina joku tehnyt. Kirja ei kirjoita itseään, peli ei koodaa itseään eikä elokuva käsikirjoita ja kuvaa itseään. Silti maailmassa on suuri joukko ihmisiä, joiden mielestä tämä maailma, joka pitää sisällään(Jumalan luomisen kuvana), maailmoja rakentavia ihmisiä, on syntynyt ilman Luojaa. Nämä ihmiset väittävät, että ainoa poikkeus siihen sääntöön, että maailmat on luotuja, on todellisuus. Siis että se mikä on suurinta on syntynyt ilman luojaa mutta kaikki nuo vähäisemmät maailmat, jotka ovat olemattomia tähän verrattuna, ovat syntyneet ihmisen mielessä.

Jos joku haluaa todistaa ettei tätä maailmaa, siis todellisuutta, ole luotu, niin todistakaa ensin että on olemassa edes yksi vähäisempi maailma, jota ei ole luotu. Että yksi kirja on kirjoittanut itsensä tai yksi peli on koodannut itse itsensä. Sellaista ei ole tapahtunut eikä tule tapahtumaan. Voimme siis tehdä johtopäätöksen, että on mahdottoman epätodennäköistä, että maailma olisi syntynyt ilman Luojaa.

Miksi sitten itse uskon että Jeesus on ainoa oikea Jumala? Henkilökohtaisena syynä on se, että Jumala on sen minulle monella tapaa todistanut ja uskon häneen ja niihin todistuksiin. Mutta otetaan esimerkiksi sellainen asia minkä jokainen itselleen rehellinen ihminen voi todeta. Toteutuuko oikeus täydellisesti maailmassa? Ei tietenkään. Se on yksi asia mistä varmasti ateistitkin ovat kanssani samaa mieltä. Hirmuhallitsija joka tuhoaa tuhansia ja tuhansia elämiä voi elää vanhaksi ja pieni lapsi kuolla ennenkuin ehtii mitään edes sanoa. Se mistä he ovat eri mieltä, lienee se, kun minä sanon, että jotta oikeus edes voisi täysin toteutua, tarvitaan joku joka tietää kaikesta aivan kaiken. Tietää mitä ihmiset milläkin hetkellä ovat ajatelleet ja kaikki syyt ihmisten toiminnalle. Tuomiot eivät koskaan voi olla täysin oikeita, jos niiden pohjana on puutteellinen tieto ja ymmärrys. Ainoastaan Kristinusko ja Kristus lupaavat tällaisen oikeuden toteutumisen. Tekoälykään ei ratkaise tätä täydellisen tuomarin puuttumista. Me emme saa mistään vain totuudenmukaista tietoa jonka valossa tuomita ihmisiä heidän tekojensa ja ajatustensa mukaan täydellisesti, ilman virheitä. Me emme itse tiedä kaikkea emmekä voi luoda konetta joka tietää kaiken, siispä Jumala on ainoa vaihtoehto ja vastaus. Miksi näin on? Jos maailma olisi olemassa sattumalta, niin silloinhan meitä ei pitäisi rajoittaa tällaiset asiat, mutta aivan selvästi me törmäämme Jumalaan siinä jos haluamme ratkaista vääryydet. Hän tulee välttämättömyydeksi. Jumalan/Jeesuksen siunausta.

15

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitään todisteita ei ole eikä tule.

      • Anonyymi

        Kyllä se tekoäly on aivan totta.

        Joskin se ei ole mitään ihmeellistä, ei mitään mitä ihminen ei olisi tehnyt ja mitä ihminen ei hallitse. Se on vain ihmisen tekemä tietokoneohjelma. Vähän vain kehittyneempi kuin mitä tähän asti on totuttu.

        Muutos ei ole yhtään sen ihmeellisempi kuin mitä kun siirryttiin helmitaulusta taskulaskimiin.

        Jonkin ajan kuluttua naureskellaan sille miten pelottavana sitä tekoälyä on pidetty.

        Toisaalta se antaa rikollisille aivan uudet työkalut huijaukseen, kun tekoäly pystyy matkimaan tietyn henkilön puheääntä tai esiintymään uskottavana pankkivirkailijana tai viranhaltijana, jolle pitää antaa pankkitunnukset. Tai tekoäly oppii hakkeroimaan suoraan pankkitilille vieden rahat kenenkään asiaan puuttumatta.

        Mutta pian kaikki laitteet tehdään tekoälyn kanssa, mutta matkaa on vielä kun esim. Teslan tekoäly ei vielä osaa ajaa autoa siten että osaisi ottaa kaikki tilanteet huomioon, vaan saattaa mennä ymmälle hälytysajoneuvojen vilkkuvaloista siten että täräyttää täysillä päälle. Vielä tekoälyn järki on kehityksen tarpeessa.


      • Olet isekin hänen todistus koska on suonut elämän sulle kuten kaikille muilekin.


    • Anonyymi

      Uskon Jumalaan. Kalevala todistaa suomalaisten Jumalan Ukko Ylijumalan olemassa olon.

    • Anonyymi

      Minä pidän Saunatonttua jumalana.
      On yhtä uskottava kuin muutkin jumalat.

      • Anonyymi

        Eikä maksa paljon. Ja on rajattomasti customoitavissa.


    • Anonyymi

      Minulla on todiste Jumalan olemassaolosta omakohtaisilla kokemuksilla Hänestä.

      En koskaan olisi uskonut Jumalaan ja Jeesukseen ja tullut uskoon, jos nämä uskonasiat olisivat pelkästään toisen ihmisen minulle kertoman varassa. Jos Jumala ei olisi puuttunut elämääni mitenkään en uskoisi Hänen olemassaoloonsa. En olisi uskossa vaikka olisin lukenut Raamattua niin, että osaisin sen ulkoa, mikäli Jumala ei olisi tehnyt minulle ja elämässäni mitään.

      Mutta koska Jumala on ja Hän on puuttunut minun asioihini kovalla kädellä, minä tiedän, että Hän on. Uskoni ei siis ole toivomuksia, olettamuksia tai kuvitelmia, että Hän on. Uskon kautta Jeesukseen minä tiedän, että Hän on koska Hän on ilmoittanut itsensä minulle(kin).

      https://www.jumala-kanssamme.se/439624466/439625257

      Mvh J - K

    • Anonyymi

      Niin ilmoitin sinulle.
      Saunatonttu.

    • Anonyymi

      Kehäpäätelmä ei kelpaa todisteeksi.

    • Anonyymi

      sait jumalaltasi syyhyn 🤣

    • Luomakunta on todiste Jumalan olemassa olostaa, ihmien on hänen luomansa rakastamansa henkilö, vaikka on langenutkin syntiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jumala kuoli ristillä 33 jkr jumalattomille sotansa hävinneenä. Sen jälkeen on tehty ja on tekeillä monia projekteja korvata hänet.

      Yksi noista projekteista on tekoäly. Viisauden kirjassa kerrotaan kuinka viisaus kehittyy papyruksesta ja savitauluista lopulta kaikkivoivaksi hienoksi hengeksi ja tekoälyksi. Se on ihmiskunnan projekti.

      Toinen on Jehovan luoma ensimmäinen elävä olento. Nelipäinen Brahma.

      Sen lisäksi yritetään kuolleesta Jumalasta fragmentteja ylösnousseita liittää yhteen ja tehdä niiden avulla kopio alkuperäisestä Jumalasta.

      Oikeudenmukaisuutta pyrkii seuraavaksi tuomaan Imaami Mahdi enemmistön avulla ja enemmistön osaksi. Vähemmistöt ovat ikuisesti sorrettuja. Mitään vääryyttä ei voida sovittaa eikä tulla sovittamaan, vaan enemmistön tyytyväisyydestä pidetään huolta.

      Kaikki Jumalat ovat lohduttavia keinotekoisia ratkaisuja. Ainoa aito Jumala kuoli ristillä.

    • Anonyymi

      Saunatonttu kutsuu löylyyn.

    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      ❤️ ­­­V­i­­t­t­­u­­­ ­t­­ä­­m­­ä­­ ­k­­­u­­u­m­a­­ ­­n­­a­­­r­­t­­­t­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe