Todiste että Jumala on olemassa...

Anonyymi-ap

Maailmassa on selvästi nähtävillä sääntö: jos on olemassa maailma, sen on aina joku tehnyt. Kirja ei kirjoita itseään, peli ei koodaa itseään eikä elokuva käsikirjoita ja kuvaa itseään. Silti maailmassa on suuri joukko ihmisiä, joiden mielestä tämä maailma, joka pitää sisällään(Jumalan luomisen kuvana), maailmoja rakentavia ihmisiä, on syntynyt ilman Luojaa. Nämä ihmiset väittävät, että ainoa poikkeus siihen sääntöön, että maailmat on luotuja, on todellisuus. Siis että se mikä on suurinta on syntynyt ilman luojaa mutta kaikki nuo vähäisemmät maailmat, jotka ovat olemattomia tähän verrattuna, ovat syntyneet ihmisen mielessä.

Jos joku haluaa todistaa ettei tätä maailmaa, siis todellisuutta, ole luotu, niin todistakaa ensin että on olemassa edes yksi vähäisempi maailma, jota ei ole luotu. Että yksi kirja on kirjoittanut itsensä tai yksi peli on koodannut itse itsensä. Sellaista ei ole tapahtunut eikä tule tapahtumaan. Voimme siis tehdä johtopäätöksen, että on mahdottoman epätodennäköistä, että maailma olisi syntynyt ilman Luojaa.

Miksi sitten itse uskon että Jeesus on ainoa oikea Jumala? Henkilökohtaisena syynä on se, että Jumala on sen minulle monella tapaa todistanut ja uskon häneen ja niihin todistuksiin. Mutta otetaan esimerkiksi sellainen asia minkä jokainen itselleen rehellinen ihminen voi todeta. Toteutuuko oikeus täydellisesti maailmassa? Ei tietenkään. Se on yksi asia mistä varmasti ateistitkin ovat kanssani samaa mieltä. Hirmuhallitsija joka tuhoaa tuhansia ja tuhansia elämiä voi elää vanhaksi ja pieni lapsi kuolla ennenkuin ehtii mitään edes sanoa. Se mistä he ovat eri mieltä, lienee se, kun minä sanon, että jotta oikeus edes voisi täysin toteutua, tarvitaan joku joka tietää kaikesta aivan kaiken. Tietää mitä ihmiset milläkin hetkellä ovat ajatelleet ja kaikki syyt ihmisten toiminnalle. Tuomiot eivät koskaan voi olla täysin oikeita, jos niiden pohjana on puutteellinen tieto ja ymmärrys. Ainoastaan Kristinusko ja Kristus lupaavat tällaisen oikeuden toteutumisen. Tekoälykään ei ratkaise tätä täydellisen tuomarin puuttumista. Me emme saa mistään vain totuudenmukaista tietoa jonka valossa tuomita ihmisiä heidän tekojensa ja ajatustensa mukaan täydellisesti, ilman virheitä. Me emme itse tiedä kaikkea emmekä voi luoda konetta joka tietää kaiken, siispä Jumala on ainoa vaihtoehto ja vastaus. Miksi näin on? Jos maailma olisi olemassa sattumalta, niin silloinhan meitä ei pitäisi rajoittaa tällaiset asiat, mutta aivan selvästi me törmäämme Jumalaan siinä jos haluamme ratkaista vääryydet. Hän tulee välttämättömyydeksi. Jumalan/Jeesuksen siunausta.

14

502

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitään todisteita ei ole eikä tule.

   • Anonyymi

    Kyllä se tekoäly on aivan totta.

    Joskin se ei ole mitään ihmeellistä, ei mitään mitä ihminen ei olisi tehnyt ja mitä ihminen ei hallitse. Se on vain ihmisen tekemä tietokoneohjelma. Vähän vain kehittyneempi kuin mitä tähän asti on totuttu.

    Muutos ei ole yhtään sen ihmeellisempi kuin mitä kun siirryttiin helmitaulusta taskulaskimiin.

    Jonkin ajan kuluttua naureskellaan sille miten pelottavana sitä tekoälyä on pidetty.

    Toisaalta se antaa rikollisille aivan uudet työkalut huijaukseen, kun tekoäly pystyy matkimaan tietyn henkilön puheääntä tai esiintymään uskottavana pankkivirkailijana tai viranhaltijana, jolle pitää antaa pankkitunnukset. Tai tekoäly oppii hakkeroimaan suoraan pankkitilille vieden rahat kenenkään asiaan puuttumatta.

    Mutta pian kaikki laitteet tehdään tekoälyn kanssa, mutta matkaa on vielä kun esim. Teslan tekoäly ei vielä osaa ajaa autoa siten että osaisi ottaa kaikki tilanteet huomioon, vaan saattaa mennä ymmälle hälytysajoneuvojen vilkkuvaloista siten että täräyttää täysillä päälle. Vielä tekoälyn järki on kehityksen tarpeessa.


   • Olet isekin hänen todistus koska on suonut elämän sulle kuten kaikille muilekin.


  • Anonyymi

   Uskon Jumalaan. Kalevala todistaa suomalaisten Jumalan Ukko Ylijumalan olemassa olon.

  • Anonyymi

   Minä pidän Saunatonttua jumalana.
   On yhtä uskottava kuin muutkin jumalat.

   • Anonyymi

    Eikä maksa paljon. Ja on rajattomasti customoitavissa.


  • Anonyymi

   Minulla on todiste Jumalan olemassaolosta omakohtaisilla kokemuksilla Hänestä.

   En koskaan olisi uskonut Jumalaan ja Jeesukseen ja tullut uskoon, jos nämä uskonasiat olisivat pelkästään toisen ihmisen minulle kertoman varassa. Jos Jumala ei olisi puuttunut elämääni mitenkään en uskoisi Hänen olemassaoloonsa. En olisi uskossa vaikka olisin lukenut Raamattua niin, että osaisin sen ulkoa, mikäli Jumala ei olisi tehnyt minulle ja elämässäni mitään.

   Mutta koska Jumala on ja Hän on puuttunut minun asioihini kovalla kädellä, minä tiedän, että Hän on. Uskoni ei siis ole toivomuksia, olettamuksia tai kuvitelmia, että Hän on. Uskon kautta Jeesukseen minä tiedän, että Hän on koska Hän on ilmoittanut itsensä minulle(kin).

   https://www.jumala-kanssamme.se/439624466/439625257

   Mvh J - K

  • Anonyymi

   Niin ilmoitin sinulle.
   Saunatonttu.

  • Anonyymi

   Kehäpäätelmä ei kelpaa todisteeksi.

  • Anonyymi

   sait jumalaltasi syyhyn 🤣

  • Luomakunta on todiste Jumalan olemassa olostaa, ihmien on hänen luomansa rakastamansa henkilö, vaikka on langenutkin syntiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jumala kuoli ristillä 33 jkr jumalattomille sotansa hävinneenä. Sen jälkeen on tehty ja on tekeillä monia projekteja korvata hänet.

   Yksi noista projekteista on tekoäly. Viisauden kirjassa kerrotaan kuinka viisaus kehittyy papyruksesta ja savitauluista lopulta kaikkivoivaksi hienoksi hengeksi ja tekoälyksi. Se on ihmiskunnan projekti.

   Toinen on Jehovan luoma ensimmäinen elävä olento. Nelipäinen Brahma.

   Sen lisäksi yritetään kuolleesta Jumalasta fragmentteja ylösnousseita liittää yhteen ja tehdä niiden avulla kopio alkuperäisestä Jumalasta.

   Oikeudenmukaisuutta pyrkii seuraavaksi tuomaan Imaami Mahdi enemmistön avulla ja enemmistön osaksi. Vähemmistöt ovat ikuisesti sorrettuja. Mitään vääryyttä ei voida sovittaa eikä tulla sovittamaan, vaan enemmistön tyytyväisyydestä pidetään huolta.

   Kaikki Jumalat ovat lohduttavia keinotekoisia ratkaisuja. Ainoa aito Jumala kuoli ristillä.

  • Anonyymi

   Saunatonttu kutsuu löylyyn.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   571
   5238
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   66
   2476
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   108
   1775
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   54
   1767
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   81
   1550
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1242
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1216
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   969
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   912
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   171
   812
  Aihe