Ruusut ja risut.

Anonyymi-ap

Kirjoitus Eparissa keskusta hiljenee rahat säästyvät.
Kyllä keskustassa liikkeitä on missä saa rahansa tuhlattua. Supermarket, S market, Aukia, Jne.. ja sitten torikeskus jossa on myöskin liikkeitä ja kahvioita.

Eikä sieltä ole huonot kulkuyhteydet Ideaparkkiin, jos vain viitsii nähdä vaivaa ja etsiä tietoa. Linja-autot kulkee. Sekä Eparissa oli kirjoitus, että nyt onkin vuoden kokeilu kuinka ihmiset käyttävät näitä linja-autoja ja siitä riippuu jatkaako linja-autot liikennöintiä.

Mutta, jos lisää elämää keskustaan tarvitaan ei muuta kuin lisää kerrostaloja asukkaille niin elämää ja älymölyä riittää kyllä.

Sekaan voisi tehdä jonkin koirahoitolan niin ääntä kyllä riittäisi ei olisi kuin huopatossutehtaalla. Tuossa Puistokadu 13 olisikin hyvä liiketila koirahoitolalle, tarpeeksi isot tilat ja puisto vieressä jossa kukaan ei koskaan ole, kuin kusella ehtoisin.
Siinä tulisi muuta työpaikka lisää kun tarvittaisiin koiran ulkoiluttajia(paskattajia) voisivat juota niin kovaa, kuin kintuistaan pääsisivät.
Koirat voivat paskoa juostessaan jalkakäytäville, niin kuin tuolla näkee fillarin perässä ja juoksioiden niille tekevän.

4

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei keskustaan viitsi tulla kun se on autovihamielinen. Sinne mahtuisi parkkiruutuja moninkertainen määrä mutta nyt ne on blokattu isoilla betonikuutioilla ja salakavalilla pylväillä joihin saattaa kolhia autonsa.

      Supermarketissa takuulla saakin rahansa tuhlattua ja siksi sitä pitääkin välttää aivan järjettömien hintojen vuoksi. S-market taas on niin ahtaassa raossa ja kaupungissa on monia muitakin S-marketteja joihin ennemmin mennä ja tilaa riittää autolle.
      Onko Aukia muka vielä toiminnassa? Luulin että se lopetti jo 25 vuotta sitten kun sen mainoksia ei ole enää näkynyt missään.

      Torikeskuksessa tuli ennen käytyä usein muttei enää 10 vuoteen kertaakaan kun pysäköinti muuttui maksulliseksi. Olisi edes 2 ensimmäistä tuntia ilman.



      Supermarket, S market, Aukia, Jne.. ja sitten torikeskus jossa on myöskin liikkeitä ja kahvioita.

    • Anonyymi

      Piikki on ainut paikka keskustassa jonne myös Töysäläiset tulee kun lähtevät isolle kirkolle.Ne tuntee JahtiVahti takista ja talvilenkkariista joita myytiin vielä 20v sitten.Ja kun kotiin mennään niin kerskaillaan naapuriille että käytiin siinä samalla ravintolassa syömässä.

    • Anonyymi

      Ja Jurvalaaset ei aja kaupunkiin asti vaan menee Ideaan,pelkäävät ajaa Wallesmannin likiltä jottei jeparit haista ku Hiluxis on verovapaata löpöä.
      Jurvalaasen tunnistaa siitä ku niillä on Teuvan Rivakan oranssi verkkatakki ,joka on perintönä isältä joka hiihti Rivakan seurassa 70-luvulla maakuntaviestis.
      Jurvalaasen tuntee myös siitä ku sen housuus on enemmän hirvikoira karvoja ku omas pääs hiuksia,molemmat toki harmaita.Ja kylälle on lähdetty syystä ku koiratutka ei pelitä.

      • Anonyymi

        Mikä ihmeen ihmisvihaaja ja arvostelija sinä olet??

        Et varmasti sen kummempi "karvahousu" kun täällä ihmiset muutkaan. jotain piti sitten vain omaksi iloksi kirjoittaa, olisit jättänyt typeryydet ihan ittellesi tietäväksi.

        Ketään ei kiinnosta tuollainen paskanjauhaminen, vain Idiootti tuollaisia päästelee suustaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2306
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2026
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1062
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe