Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tiivistetysti

Anonyymi-ap

”Lain alaisille laki heidät tuomitsee armon alaisille on armahdus taivaasta. Valitse.”

13

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole mitään armon alaisia erikseen. Ei ole mitään armoa joka valikoi ihmiset, jotka pelastuvat. Totaalinen armo kuuluisi myös lainalaisille, hurmoksillisille, ateisteille sekä kaikille mahdollisille. Ei se muutoin olisi armo.

      Pelastus on kuitenkin Jumalan teko ja armo on siinä osallisena siten että kun ihminen kääntyy Jumalan puoleen, kun uskoo Jeesuksen vapauttaneen hänet lain kirouksesta ja tunnustaa syntinsä sekä sen ettei oma vaellus ole kuin likainen vaate vaikka miten lakia noudattaisi ja hurskastelisi, niin silloin Jumala armosta antaa Pyhän Hengen, pelastuksen sinetin ja sitä kautta pelastus tulee Jumalan kautta armosta. Se on avoin kaikille, mutta vain Jeesuksen Kristuksen kautta. Ilman Jeesuksen ristintyön osallisuutta ja siihen uskomista ei armo tule osaksi. Muutoin ihminen tekee tyhjäksi Jumalan armon.

    • Anonyymi

      Jumala on koko ajan laupias ja armahtavainen. Ei ole erikseen mitään erityisiä armonaikoja, joilla ihmisiä yritetään kiirehtimään tekemään jotain päätöksiä mennä valkian saatanan syliin johonkin hurmoslahkoon.

      Ps. 103:8

      Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa.

      5. Moos. 4:31

      Sillä Herra, sinun Jumalasi, on laupias Jumala. Hän ei jätä sinua eikä hukuta sinua; hän ei unhota sinun isiesi kanssa tekemäänsä liittoa, jonka hän on heille valalla vahvistanut.

      • Anonyymi

        Jumalan eri aikaan tekemät liitot eivät kumoa toisiaan, vaan täydentävät toisiaan, koska Jumala haluaa, että kaikki ihmiset lopulta pelastuvat.

        Ps. 115:3

        Meidän Jumalamme on taivaissa; mitä ikinä hän tahtoo, sen hän tekee.


      • Anonyymi

        Jeesus on moosesta suurempi


    • Anonyymi

      Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet.

      Nyt ei ole mitään kadotustuomiota niillä, jotka Jeesuksessa Kristuksessa ovat. (=Kristukseen kastetut)

      Mark. 2:17

      Sen kuullessaan Jeesus sanoi heille: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä."

      Luuk. 5:31

      Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat.

      Luuk. 15:7

      Minä sanon teille: samoin on ilo taivaassa suurempi yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen, kuin yhdeksästäkymmenestä yhdeksästä vanhurskaasta, jotka eivät parannusta tarvitse.

    • Anonyymi

      Lyhyesti mutta selvästi sanottu!

      • Anonyymi

        Joosua luku 7 lain alaisille only


    • Anonyymi

      On niitä jotka yrittävät tienata pelastustaan ja on niitä jotka ovat sen jo Kristuksessa saaneet.

      Apostolien teot 26:16-18
      "Mutta nouse ja seiso jaloillasi; sillä sitä varten minä olen sinulle ilmestynyt, että asettaisin sinut palvelijakseni ja sen todistajaksi, mitä varten sinä olet minut nähnyt, niin myös sen, mitä varten minä sinulle vastedes ilmestyn. Ja minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa."

      Apostolien teot 13:38-39
      "Olkoo siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette Mooseksen lain kautta vanhurskauksi tulla."

      Roomalaiskirje 3:21-22
      "Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta."

      Niin "radikaali" on tämä opetus, että edelleen lain tuntevat ihmiset pahoittavat siitä mielensä, koska luulevat että laki tekee heistä parempia kuin meistä jotka turvaamme Jumalan armoon, meidän synneistämme ristiinnaulittuun Jeesukseen. Mutta kuten Paavali Pyhässä Hengessä kirjoittaa: meihin tulee Jumalan vanhurskaus uskon kautta Jeesukseen. Ne jotka vihaavat tätä armon sanaa, vihaavat Jumalaa. Ja joka vihaa Jumalaa rikkoo jatkuvasti suurinta käskyä kun vihaa Jumalaa jota tulisi rakastaa enemmän kuin ketään.

      • Anonyymi

        Budhan hengessä virtailee Mooses kuoli siinailla jo Jeesus ristiin naulittiin Siionin vuorella. Nousi kuolleista.


      • Anonyymi

        Tuohon voi sanoa vain: AAMEN!


    • Anonyymi

      Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.

    • Anonyymi

      Selvä peli.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe