EK-Ylen Ukrainan sodan mainokset, täysin vastuuttomia

Anonyymi-ap

Ukrainan ja Venäjän välinen sota, ei ole Suomen sota. On outoa, että samaan aikaan, kun ukrainalaisia nuoria ja terveitä naisia ja miehiä, tulee Suomeen tekemään bisnesuriaan ym ujuttautumaan yhteiskuntaan, meidän Suomen kansalaisten varoilla ja kustannuksella, suomalaisia nuoria houkutellaan, vapaaehtoisiksi menettämään elämänsä, valtion puolesta, joka oli vielä jokin aika sitten, yksi idän korruptoituneimmista sosialistivaltioista, täysin vieras Suomelle.

https://www.cbc.ca/news/politics/canadians-ukraine-support-poll-1.7105247

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d161a343-5670-446a-a906-8b0f50b3c4ae

Miten EK-Ylen annetaan politikoida, niin räikeästi äärioikealle, jatkuvasti ja koko ajan. Sananvapauksia estetään Suomen kansalaisilta, muka-keskusteluissa, joissa pelkkää Ukrainan sodan, eli pörssirikollisten sotabisneksien mainontaa.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tutkija-israelin-ilmaus-muistuttaa-venajan-natsisatanismiretoriikasta/7f12fa68-917b-4bb5-ac46-844df005ce73

Samoin Stubbin puheet, Israelin äärifasistijohdon Gazan valloittamisen rahoittamisesta, Suomen kansalaisten varoilla, ovat täysin järjettömiä, sanoisin jo valtiopetoksen luokkaa, jos saisi sanoa suoraan, mitä mieltä on. Israelissa kansalaisten vaativat Netanyahun erottamista, Suomessa kansalaiset haluavat eroon äärioikeistohallituksesta, jolle kaikkien muiden valtioitten äärioikeistolaiset, jopa neonazit ja fasistit, ovat tärkeämpiä, kuin oma Suomen kansamme.

11

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äärioikeistohallituksen mustista säkeistä horiseva ministeri, on jakamassa 2 miljardia euroa, ukrainanvenäläisille sodan jatkamiseen, rahat otetaan Suomen kansan selkänahoista, eikö tuota järjettömyyttä saada loppumaan mitenkään. Ukrainanvenäläiset kuuluvat pois Suomesta, sotimaan kotimaansa puolesta.

      • Anonyymi

        Venäjämieliset siellä horisee täyttä häkää!! Se on niin, että Auta miestä mäessä, älä mäen alla. On oikein ja kohtuullista, että Suomi sekä muuta Euroopan maat auttavat Ukrainaa, kun se on joutunut tuollaisen roistovaltion runneltavaksi!!

        Jos me joudumme tuon Putinin vihan kohteeksi, niin me myös saamme apua oman armeijamme lisäksi NATO-mailta!

        Pitäkää te trollit suunne kiinni! Ukraina tarvitsee kaiken mahdollisen avun lyödäkseen tuon roisto naapurinsa!


    • Anonyymi

      EK-Ylen johto pitäisi erottaa. Valekeskusteluja pitävät, sensuroivat eri mieltä olevien kirjoitukset, niljakkaat äärifasistit.

    • Anonyymi

      Suomi elää tällä hetkellä sodan jälkeisen historian sairainta aikaa, olen todistanut sen konkreettisesti itse. Jotain on mennyt pahasti pieleen, suomineito on myrskyisellä merellä ilman purjeita ja suuntaa, surkea ajopuu, vaikka muuta väitetään.
      Eduskuntamme on täynnä hysteerisiä keskinkertaisuuksia, jotka luulevat, että mitä enemmän rääytään itänaapuriin, sen paremmin meillä menisi. Käsitys on täysin väärä, jullikat eivät ymmärrä historiasta mitään, pääasia, että mennään päin seinää täysillä.

      • Anonyymi

        Itä-naapuri on aiheuttanut aivan itse kaiken sen vastenmielisyyden, mitä tunnemme sitä kohtaan!! Pidämme tuota itäistä naapuriamme suurena roistona.

        Tuli taas yksi karmea esimerkki tuin maan rikollisuudesta ja roistomaisuudesta. Saivat tapettua Navalnyin, joka on yrittänyt omalla aatteellaan saada Venäjästä oikeamielisen valtion, nii että ihmiset olisivat vapaita diktaattorin kahleista!!

        Vankilaan hänet pantiin tekaistulla syytteillä ja sitten vielä hitaasti tapettiin myrkyillä!! On meillä karmea naapuri!!


    • Anonyymi

      Ollaan kaikki Venäjän naapurit samassa veneessä

    • Anonyymi

      Jos Suomeen tulisi sota niin sinähän siinä taistelisit venäläisten puolella petturi!

    • Venäjämielisille provokaattoreille ei pidä antaa hetkeäkään julkisuutta. Jos se ei putleristeille ja trumpisteille käy, natzi-venäläinen propaganda tv on ainoa oikea osoite valituksen tekemiseen.

    • Anonyymi

      Suomen ulkopolitiikan keinotekoinen liittäminen, entisen idän sosialistivaltion, läpeensä korruptoituneen Azov-neonazi-pörssirikollisten Ukrainaan, on ollut erittäin vakava virhe, Suomen ulko- ja sisäpolitiikalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18286303/ek-yleisradio-estaa-rajusti-kansalaisten-sananvapauksia-keskusteluissa

      Todellakin luulin, että Suomen kansalaisilla, olisi EK-Yle.ssä oikeus keskustella tasavertaisesti, yhdenvertaisesti kaikkien, vaan eipä olekaan. Ukrainan sodan mainoksissa, eivät eri mieltä, äärioikeiston pörssirikollisten kanssa olevat, saa sanoa mitään. Sananvapauksia estetään rajusti, Suomen kansalaisilta, kuten Venäjällä, ei mitään eroa.

    • Anonyymi

      Pietarin aloittajatiltu horisee jotain vastuuttomuudesta 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Putinin kätyrit täällä yrittää epätoivoisesti tosiaan ulottaa roistovaltio Venäjän propagandan päivittäiseksi totuudeksi.

      Uskooko avopestyltä vaikuttavat todella tuommoiseen, jos uskoo, olisi syytä hakeutua johonkin psykiatriseen hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe