Keskusta ei hyväksy kommunisti tyylisiä lakkoja.

Anonyymi-ap

Petteri Orpon (kok) hallitus sai keskiviikon täysistunnossa eduskunnan luottamuksen äänin 89–73. Tyhjiä ääniä annettiin yksi ja poissa oli 36 kansanedustajaa. Hallituspuolueista poissa oli 19 kansanedustajaa ja oppositiosta 17 kansanedustajaa. Tyhjää äänestänyt kansanedustaja oli liike nytin Harry Harkimo.

Luottamusäänestyksen syynä oli SDP:n, vihreiden ja vasemmistoliiton 16. helmikuuta tekemä välikysymys hallituksen aiheuttamasta työmarkkinakaaoksesta. Oppositiopuolue keskusta ei ollut mukana välikysymyksessä.

Keskusta sitten kun näyttää jos jokin mättää, siinä kipataan lantakuormia eduskunnan eteen. Se on silloin enimmäkseen kun punikeilla ollut hallitus.
Ranskassa olin ja satuin juuri paikalle, kun maanviljelijät levitetli ölkipaaleja kaupunkin keskuskaduille, tuli iso kone jokka ruoho -muukin ajetaan tarktorin lavalle pelloita, sillä levitteli suilppuna ja pölynä oljet pitkin ja poikin kadulle ja reunoille.
Ja niitä oli paljon maanviljelijöitä paikalla traktoreineen. Tuollainen ihan toista kuin meillä kun lapsiakin pidetään nälässä ay-johtajat. Tuomitsen jyrkästi senkin ay-johtajan joka lapsiin kajoaa. Ei ole keisarin ystävä.

7

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kännyllä vikoja piisaa, mutta kansakoulun käynyt saa selvän. Kommareilla kansakoulukin voinut tehdä tiukkaa. Olen parkissa keski-suomen hujakoilla rekan hytissä. Juuri kävin haukkaamassa tuossa Shellillä, mainio oli iltapala. Kelissä ei ole kehumista, mutta valtatiet pidetään hyvässä kunnossa, tässä iso mäkikin, hankalaksi sen sen pituus joka tappaa vauhtia kun kunnon lastissa ollaan. Jos lumen sohjoa, niin alaparkilla voi odotella hiekka ja aura autoa ellei jo ole sitä juuri tehneet. Kettingit voi aina laittaa vetäviin, mutta eipä ole tarvinnut valta tai kantateillä sitä tehdä.

      ps nyt tulikin paremmin kuin laitoin oikoluvun päälle. Sellainenkin hienous kannyssä.

      • Paljon olen rekrytoinut ja kommunisti ei ole edes haastatteluun päässyt. Luottamusmiestä on hyvä seisottaa asennossa konttorin ovella.


      • Anonyymi

        Kommunisti mainittu, selvästi persutrolli.


    • Anonyymi

      Kommunistit lakkoilee, sitä aina tehneet. Tuollaiset saisi laittaa Venäjällle jossa heidät synnytettykin. Venäjän Bolseviikki kommunistitheidät synnytti. Voi sanoa "keisarin leikkauksella" Kun kommunistit oli keisarin kimpussa, jotka taisteli joukot tosiaan vastaan.

    • Anonyymi

      Onko sulla persutrolli tää suomen kielen kirjoitus taito jäänyt vissiin persu kouluun?

    • Anonyymi

      Mutta persutrolli, mites se "parempi" Akava, akateemisissa ammateissa järjestäytymisaste on selvästi korkeampi kuin alemmissa ryhmissä.

      Onko persutrolli, se sitä parempaa ayliikettä?

    • Anonyymi

      Ay pedofiilejä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe