Sanna Marin-nolo keikari

Anonyymi-ap

Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa katsottavaa kuin Rytsölöiden rahoilla elvistely 2000-luvulla.

Todella rikkaiden ei tarvitse esitellä vaurauttaan julkisesti, heidän ei tarvitse postata instaan kuvia Guccin laukuistaan tai uusimmasta ökyautostaan, eivätkä he edes välttämättä omista sellaisia. Sillä heillä on kanttia ajaa ihan tavallisella autolla ja pukeutua vaatteisiin, joissa kauimmas ei hohda kallis brändi.

Vanha raha ei öykkäröi; rahalla brassailu on nousukkaiden puuhaa.

Sen jälkeen, kun Marin poistui Suomen politiikasta, hän on esitellyt hulppeaa lukuselämäänsä niin antaumuksella, että jopa demareiden oma pää-äänenkannattaja Demokraatti ärähti asiasta.

Instagramissaan Marin poseeraa takavuosien tähden Sharon Stonen kanssa, postaa kuvia itsestään Pariisin muotiviikoilta; taustalla näkyvät “sattumalta” Kim Kardashian ja David Beckham – ja makoilee kavereidensa kanssa Kämpin Mannerheim-sviitin sängyllä pukeuduttuaan tasavaltalaisten ritarikuntien korkeimpiin kunniamerkkeihin.

Kadulla hän kulkee parin tonnin käsilaukun kanssa (kuka ostaa parin tonnin käsilaukun vaikka rahaa olisikin), ajelee ökylimusiinilla, poseeraa muotilehden sivuilla yli 20 000 euron arvoisissa vaatteissa eikä vahingossakaan unohda merkitä luksushotellin nimeä somekuviinsa.

Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa katsottavaa kuin Rytsölöiden rahoilla elvistely 2000-luvulla.

Sanna Marinista on tullut nolo keikari, joka vaurauden esittelyn lisäksi kertoilee kansainväliselle medialle tarinaa siitä, kuinka häntä kohdeltiin Suomessa huonosti sen takia, että hän oli “liian seksikäs”.

35

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikka on kuinka oikein ja hyvin kirjoitettu, olisi fiksua liittää keneltä on ao ajatelma/kirjoitus lainattu. Oikeasti kun sanotaan. Kopioitu.

      Hymyilyttää alkuperäisen tekstin kirjoittajan tausta. Julkaisi omasta äänestyslipukkeestaan kuvan Suomessa. Kun haluaa olla poliittisesti riippumaton toimittaja. Silti hän viettää yönsä, ehkä välillä nukkuukin perussuomalaisten pää-äänenkannattajan Perussuomalaisen sekä Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittajan kanssa. Yökaveri on myös maahanmuuttokriittisten keskustelijoiden Hommaforumin perustajajäsen ja entinen vetäjä.

      Alkuperäisen kirjoittajan taustalta löytyy myös voimakkaasti vasemmistolainen tausta. Vihreyteen taipunut vasemmistoliittolainen.

      Mutta eihän persuissa se ole mitään. Onhan Purrakin ollut vihreä, mestari sivari, ja monta homoa löytyy jopa eduskunnastakin puolueen edustajista, julkista ja piilo.

      • Anonyymi

        Juuri niin kopioitu toiselta kateelliselta!


    • Anonyymi

      Kunnon demari.

    • Anonyymi

      Marin tapasi kylläkin USA:ssa muitakin kuin Sharon Stonen,
      vieraili esim. Nancy Pelosin luonna, tämä pölvästeille tiedoksi!

      Stonen Marin tapasi suurlähetössä (suomen) minne Marin oli
      kutsuttu, kutsuttuja siellä oli muitakin kuten esim. Stone.

      • Anonyymi

        Siinäpä se sitten onkin. Työkuvat on jotain muuta tai työn kuvakin on valehdeltu.


      • Anonyymi

        eli Kivi

        siitä ei oo pitkä matka Kallioon .


      • Anonyymi

        Lue tän päivän uutiset.


    • Anonyymi

      Säälittävä piipertäjä

    • Anonyymi

      Nykyinen urpi on ihan paska.

    • Anonyymi

      Kaikista eniten Marin näyttää nauravan omille kannattajilleen.

      • Anonyymi

        Nong kovia panee


      • Anonyymi

        Persuille nauraa ,kuten kaikki muutkin pitää persuja pölvästeinä!!


    • Anonyymi

      Monelle saitille jaettuna? Onko Yrjönkadun puoluetoimistolta tullut käsky tehdä näin. Somevaikuttamista? Hommahomma.

    • Anonyymi

      17. syyskuuta Marin ilmoitti Instagram-tilillään, että hän oli Kanadan Montrealissa Global progress action -tapahtumassa, jossa hän osallistui paneelikeskusteluun. 13 päivää myöhemmin Marin julkaisi liudan muotikuvia Ranskasta Pariisin muotiviikoilta.

      Hetkeä myöhemmin lokakuussa Marin kertoi matkustaneensa Tukholmaan. Jo seuraavana päivänä Marin ilmoitti jatkavansa matkustelua Lontoon kautta Yhdysvaltojen Los Angelesiin.

      Ei aikaakaan, kun Marin julkaisi lokakuun lopussa Instagram-päivityksen uudesta paikasta, tällä kertaa Brysselistä, jossa hän oli keskustelemassa muun muassa tekoälystä. Seuraava julkaisu tuli puolestaan marraskuun puolessa välissä Münchenistä, jossa hän oli niin ikään puhumassa.

      16. marraskuuta Marin juhli syntymäpäiviään Lontoossa. Marin julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa kuvia syntymäpäiväaamustaan. Aamutohveleihin sonnustautuneen Marinin aamupalaan kuului tuolloin appelsiinimehua, mysliä ja marjoja, avokadoleipää kananmunalla sekä lattea. Lattekuppeja oli tarjottimella kaksin kappalein.

      Syntymäpäiväviikollaan Marin jatkoi matkustelua, kun hän suuntasi juhlimaan Espanjan Sevillaan. Hän julkaisi Instagram-tilillään videoklipin hotellihuoneestaan.

      Sevillasta Marinin matka jatkui yllättäen Osloon. Marin ei selittänyt Instagram-tilillään tarkemmin sitä, miksi hän oli Oslossa.

      Ennen vuodenvaihdetta Marin matkusti Moldovan pääkaupunkiin Chisinauhun tapaamaan valtion presidenttiä ja pääministeriä sekä muita ministereitä.

      Marin vietti uutta vuotta Italian pääkaupungissa Roomassa. Myös tästä Marin julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa kuvia.

      Helmikuussa Marin julkaisi matkakoosteen Itävallan Lechista, jossa hän päätyi laskettelemaan Alpeilla.

      Marinin matkojen yhteenlasketut lentokilometrit ovat 78 855 kilometriä. Hiilidioksidipäästöt ovat yhteensä 5 428 kilogrammaa.

      Marin oli pääministerinä hallituksessa, jota tituleerattiin kansainvälisestikin ”maailman kunnianhimoisinta ilmastopolitiikkaa” ajavaksi hallitukseksi.

      • Anonyymi

        Mistä kopioit? Lähde olisi hyvä, tai fiksua mainita.


    • Anonyymi

      Boomerit ruikuttaa..

      • Anonyymi

        Surullista. Sinulta meinaan.


    • Anonyymi

      Marin tuntee kuuluvansa nyt vahvasti yläluokkaan, ei tarvitse köyhäillä, voi mennä maailman kalleimpiin paikkoihin viettämään lomia miettimättä riittääkö valuutta.

    • Anonyymi

      Marin pitää keikarimaisista, sliipatuista miehistä.

    • Anonyymi

      Persut, nuo maalittamisen mestarit. On pyyntö maalittamiseen tullut puoluetoimistosta vai varapuheenjohtajalta. Niinkuin ennenkin.

    • Anonyymi

      No, eipä tuota Marinin nykymenoa ole hyvällä katsottu demareiden puoluetoimistossakaan. Liika on liikaa.

      • Anonyymi

        Enimmäkseen työmatkoja noi Marinin matkat, kukapa ei matkustele ulkomaille
        synttäreitä viettään, kyllä sinne moni ja hyvin moni demarikin matkustaa,
        Täytyy olla tosi tollo joka muuta visertää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enimmäkseen työmatkoja noi Marinin matkat, kukapa ei matkustele ulkomaille
        synttäreitä viettään, kyllä sinne moni ja hyvin moni demarikin matkustaa,
        Täytyy olla tosi tollo joka muuta visertää.

        Ai synttäreitä viettämään ulkomaille, nyt ei tule mieleen ketään kuka niin tekisi. No ehkä laivalla Tukholmaan tai Turkuun jokunen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai synttäreitä viettämään ulkomaille, nyt ei tule mieleen ketään kuka niin tekisi. No ehkä laivalla Tukholmaan tai Turkuun jokunen.

        ..... siis Tallinnaan.


    • Anonyymi

      Marinin pitäisi tietää ja muistaa, että kansa on köyhää, harva pystyy tekemään ulkomaanmatkoja, hyvä kun rahat riittävät edes päivittäiseen elämiseen.

    • Anonyymi

      Lapuanlaki

    • Anonyymi

      Sanna Marin on viimeaikoina päivittänyt itsestänsä kuvia eri juhlista, Marin näyttääkin menevän bileistä toiseen. Marin osallistui myös Emma-gaalaan ja nyt julki tulleiden tietojen mukaan Sannan känninen diivailu ja raivoominen on aiheuttanut pöyristymistä laajasti.

      Enbuske ja paparazzi Hörkkö podcastissä asiaa käydään laajasti läpi. Enbuske kertoo tapahtumista varsin suoraan. Enbuske kertoo tuttavansa olleen paikalla Emma-gaalassa ja todistaneen Sannan humalaista toilailua. Sanna oli ollut vahvassa humalassa ja pois lähtiessään tilanne oli kärjistynyt Sannan raivoomiseen. Sanna oli kovaan ääneen vaatinut ”priva-autoa” itselleen, tätä luxuskyytiä Sanna ei ollut saanut ja Sanna oli kiukutellut ovimiehille ja kavereilleen ”missä se vitun auto on”.

      Luxuskyyti kun jäi saamatta lähti Sanna etsimään taksia, taksi kaartoikin pihalle ja Sanna marssi taksin luo, mutta taksi oli ennakkotilattu ja kuski kieltäytyi ottamasta Sannaa kyytiin. Se sai Sannan raivostumaan ja Sanna huusi kuskille ”HAISTA VITTU”. Paikalla olleet olivat pöyristyneet Sanna Marinin diivamaista raivoomista ja se ei aiheuttanut kovin ylistäviä ajatuksia Sannan käytöksestä paikalla olleiden kesken. Sannan käytös kerrotaan olleen todella törkeää sekä diivamaista koko illan ajan ja humalan syventyessä oli tilanteet alkaneet eskaloitumaan.

      Lopulta Sanna sai oman taksin ja poistui kiireellä yksin paikalta jättäen kaikki kaverinsa paikalle ihmettelemään tapahtunutta, esimerkiksi Sannan kyydissä aina kulkeva Bile-Imari jäi kyydistä.

      • Anonyymi

        Oikein tyypillinen työväenpuolueen edustaja. Ei kun siis vain vasemmistolainen. He edustavat vain itseään.
        Me ollaan nuokin rahat hänelle veroina maksettu. Kannattaa äänestää sosialisteja? 🤔


    • Anonyymi

      Minäkin mietin Sannaa taas koko viikonlopun.

    • Anonyymi

      Tuota se teettää, kun alkaa k..i nousta päähän.

    • Anonyymi

      Jauho Sanna

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      🍒 K­u­­­u­­­m­­a­­­t­­ ­t­y­­t­ö­­­t­ ­­o­­­d­­o­­­t­­­t­­­a­­v­­­a­­t­­ ­­s­­­i­­n­u­­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18284959

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      702
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      701
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe